Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 3 4 
Sličné venkovanky (od sezóny 2006 až pryč) - Klikni zde pro originální téma
SaMoLeBKa
ahoj,vypadá to jak rozkvetlá koule :confused:
Zedy
citace:
Původní příspěvek od SaMoLeBKa
ahoj,vypadá to jak rozkvetlá koule :confused:

Ahoj trošku mi ta odrůda hermovala, ale to bylo zachráněný a i kdyby to koule byla, tak tadle kytka je od všech ostatních oddělená a nemělo by to dělat problém;)
SaMoLeBKa
ale počítej že seminka pár najdes...i to se hodí :wink:
Zedy
Už sem našel;) a hodí se:D
Zedy
Check 31.8.07

1.záhon:

- hnojím kořen slepičákama a do zálivky používám Alga-Bloom
- ten jeden NoName co tam je začal trochu hermovat, ale pohroma byla zažehnána
- na fotce s celkovým pohledem je měřítko pro přibližnou představu výšky rostlin
Zedy
2.záhon:

- hnojím kořen slepičákama a do zálivky přidávám Alga-Bloom
- Armagedon pořád pelichá a listů už moc nemá, vedle něj stojí MMM... :) je to NoName mé přítelkyně, menší ale hezká
- jinak ta drobotina na poslední fotce zůstala z toho mýho experimetnu, kdy sem vysazoval těch několik kytek, jak je vidět na fotkách pár stránek zpátky, měly by to bejt Hempstary
Zedy
3.záhon:

- hnojím kořen slepičákem a do zálivky přidávám Alga-bloom
- ty dva NoName (Bondy) taky trochu hermovali, ale dalo se to uhlídat, tak je to všechno OK
- a ty dva Churhce sou s květem asi nejvíc pozadu, teprve začínají nakvítat
Zedy
Na závěr zase pár fotek z květu Armagedonu (NoName#2)
Zedy
Chuť je obrovská a malý paldy od spodu kytky padaj jak jen stíhám šmikat :leaf: :D
Zedy
Lupu nemám a když na to tak koukám na PC, tak už bych tudle kytku asi sklidil co vy na to? :leaf: :)
JAHmaican
Asi taky, někdo by dal třeba ještě týden, ale to max.
Jinak se mi moc líbí tenhle Armagedon :)
Tayem de Tox
já bych dal dva :D :satan: ..nebo bych aspoň počkal na několik slunečnejch dnů po sobě
Zedy
OK, ještě ji nechám tejden bez hnojení a pak se zase ozvu a složíme hlavy dohromady:)
Zedy
Pár příspěvků zpátky sme tudle kytku rozebírali jestli už jí mám setnou a dneska sem se rozhodl že de pod kudlu, tak přihazuju pár fotek před sklizní;)
Taky mě k tomu donutila plíseň, kterou můžete vidět na první fotce. Pár posledních dní bylo slunečno, pár semínek už je zralejch, pryskyřice pořádně zakalená a blizny už sou snad z 95% zhnědlý, tak večer sem hodím foto ze sklizně;)
tekknou
Pěkná prácička!!Taky bych už je mršky klátil ,pač počasí poslední dobou stojí za vyliž P...,samé chcance pořád a je akorád tak dělaný pro tyhle plísně..
Kéž by byl aspoň tak jestě jeden měsíc prosluňenej ,aby mi to takhle taky pěkně dojelo kua:drools: :D
Zedy
Díky, naštěstí byla ta plíseň jen ojedinělá a našel sem ji asi na dvouch pálkách, ale na co čekat že;) ještě když si ta kytka už takle říká o sklizeň. Jinak mám tady kytky, který teprve nakvítaj, tak uvidíme jak zabojujou!
Zedy
1:0 Čorky

Vedůůů:D

Tak pro mě dnešním dnem začala sklizeň a to na jedné a letos nejrychlejší kytce, byl to NoName jménem Armagedon:) Na této zahradě je to 2.generace a letos opět dozrála do krásné fialové barvy, kytka dorostla do necelýho metru a půl, jak loni tak i letos se projevila jako ukázková Sativa, kterou sem FIMnul asi 2x a ani se to na ni nějak neprojevilo, spíš se táhla za svým a to za sluncem, voní nádherně po citronech:) ale ne na nějaký metry člověk k ní musel pěkně dojít a sklonit se, aby ji cejtil, dál nevím co napsat. Smoke report hodím hned jak bude usušeno a uskladněno;)
JAHmaican
Prosim tě, mužeš vysvětlit důvod, proč to balíš do novin ??? :eek:
Jestli si myslíš, že to bude pohlcovat vlhkost, tak to je možná pravda, ale co pak pohltí vlhkost z nich?
Tiskařské barvivo je jedovaté.
Kytka tam je hrozně napláclá - bude to trvat dýl
Tma se dá udělat i jinak

No prostě podle mě blbost!
Zedy
Kytku sem sklízel za pěkného počásí, když v sobě pobrala co nejméně vlhkosti, potom když si všimneš tak je svázaná provazem, tak aby všechny větve byly co nejblíže k hlavnímu stonku a noviny tam určitě nejsou pro pohlcování vlhkosti, ale pro lepší aroma a chuť výsledného kouře, jako by si ji podusil ve vlastní šťávě;) noviny jsou kolem kytky v takovém zvnou s maximální rezervou kdy s nima kytka není skoro v kontaktu a nahoře je luft, takže se žádnýho zapaření nebojím, myslel sem že todle budeš znát, mám to odzkoušené z loňské sklizně a výsledek stojí za to. Na kytkách které sem takle sušil, byl kouř opravdu jemnější a chutnější.
Zedy
Díky Petref;) s těma novinama sem měl loni úspěch, tak sem to letos nějak neměnil. Zkus to Jahmaicane a uvidíš, že budeš spokojenej;)
Svahadji
Jo taky jsem to párkrát dělal a vpoho.. akorát zásada, že to nesmí být vyloženě třeba po dešti atd... Dobré je třeba pár dní nechat viset normal a pak zabalit - vyprchá nejakutnější voda...
A tiskařská čerň je mnohem lepší jak barvy... Balící papír by byl lepší, ale nezaznamenal jsem nikdy s novinama (jejich černí) nějaký problém...
Zedy
Taky sem si dal bacha, abych kytku setnul po několika slunečných dnech i když to nebylo jen tak:) ale z vašeho doporučení určitě zkusím ten balící papír, díky;)
Zedy
Zkusím to zabalit do něčeho co by tu chuť mohlo ještě víc vylepšit, s tím potiskem problém nebyl, tak to zkusím jen kvůlu chuti, tak budu trochu pokusovat a uvidím, ten papír bez lesku taky zkusím.
Brihaspati
to Zedy: Ja som metódu sušenia v novinách skúšal tento rok prvý raz a to kôli aróme a chuti a niekde som čítal, aby to na konci bolo otvorené, aby mohol prúdiť vzduch. Ty to máš zatvorené čo ty na to?
Ja to mám pri koreni zviazané, ale na vrchole rastliny otvorené...
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Brihaspati
to Zedy: Ja som metódu sušenia v novinách skúšal tento rok prvý raz a to kôli aróme a chuti a niekde som čítal, aby to na konci bolo otvorené, aby mohol prúdiť vzduch. Ty to máš zatvorené čo ty na to?
Ja to mám pri koreni zviazané, ale na vrchole rastliny otvorené...

Jo jo, přesně to je ten důvod proč to suším v těch novinách, aroma a chuť. Mám malej luft kolem hlavního stonku z vrchní strany od kořene, tak je to bez problémů;)
Zedy
Check 17.09.07

1.záhon:

- kořen hnojím slepičákama a do zálivky používám Alga-bloom
- všechny kytky už jednou na květu a ten NoName#1 (Bond) už bude za chvíli hotovej, plíseň nikde a všechno šlape jak má
Zedy
2.záhon:

- na kořen zase slepičáky a do zálivky Alga-bloom
- tak na tomdle záhonu už zůstaly samý malý kytičky jak de vidět z fotek, všechny jedou na květu a sluší jim to i když tam bude jen na pár žilek
Zedy
3.záhon:

- na kořen zase slepičáky a do zálivky leju Alga-bloom
- tady na tom záhonu jedou na květu oba NoName, ale ty Churche to je hrůza vůbec se jim nechce pořádně do květu, tak nevím nevím jak to s nima dopadne, ale byla by škoda, kdybych je musel setnout dřív!
Zedy
Už rostou :p:
Zedy
Je možný, že sou to mšice? Vím, že když sme měli mšice na vrbě, tak šla celá do kelu, dokud sme se mšic nezbavili :eek:
Zedy
Tak Ármí už pěkně doschnul a šel do sklenice. Bohužel nemám váhu a tak ani nevím na kolik toho vyšlo. Smoke report hodím indá;) :smoker: Halvně už sme toho hafo zhulili a podaroval sem spoustu lidí. Jó to se pozná první kytka před sklizní:)

Please, můžete mi někdo říct něco k těm mšicím o příspěvek vejš?
Svahadji
Jo jsou to mšice... taky jsem jich už pár načapal na listech ale zelených :death:
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Svahadji
Jo jsou to mšice... taky jsem jich už pár načapal na listech ale zelených :death:

Řešil si to nějak, nebo si to nechal být?
Svahadji
no takový útok jako na tebe mi neudělali.. pár co sem jich viděl líst po stoncích a listech sem rozmáčkl..
Zedy
Tak tudle hromadu mačkat nebudu:), dopátral sem se tady těch dvou přípravků:Mospilan a Pirimor, který by mi měli od mšic pomoct, tak uvidím.
Zedy
JÁ 3:0 ČORKY

-Tak další 2kytky šli pod kudlu, z předešlých fotek to byla
NoName#1 (Bond) z 1.záhonu ta je krásně do fialova jak de vidět na první fotce a pak NoName#2 (MMM...) z 2.záhonu.

-Vzal sem je těsně pře tím než začlo lejt, po těch několika slunečných dnech si o to říkali.

-NoName#2 je dost malá oproti tý druhý, poznáte na fotkách, kde sou zabalený, taková pár prdofka.

-Jinak obě se vzrůstem podobaly, několik vytáhlejších větví, žádný keře a mají dost řídký palice, neberu je jako žádnej zázrak, jen chuťovky.

-Balící papír nebyl k mání, tak sou zase v novinách a tak čekám, že mi to zase pár lidí vytkne :)

-Zbytek je jasnej z fotek, který nevyšly moc dobře, fotil sem to pod umělým světlem doma a fo´ták vůbec nedokázal zaostřit jak sem chtěl, no podívejte se na to.

-Jo a na fotkách je jen NoName#1, na tu menší sem si vzpomněl když už byla zabalená.
Zedy
Pár foto pro rozvíření vzduchu, nějak mi to téma zatuchlo :p:
Zedy
JÁ 4:0 ČORKY

- další NoName (Bond) už vysí

- byla to zase jedna slabší odrůda s řidšíma šiškama, vzrůstem převážně Sativa i přes to, že sem ji párkrát zaštípl. Na ty nejlepší mňamky se pořád čeká

- jinak takovej postřeh, tendle NoName mám 2x, obě šly ze semínka, obě byly stejně sazený, obě sem zaštípával stejně, hnojený byly stejně, jen tadle rostla v květináči a druhá je v zemi, rozdíly:

1) v květináči nedorostla takový vejšky a není tak mocná jako ta v zemi, s tím se dalo počítat
2) ta v zemi není ještě dozrálá i přes to že tu v květináči sem už setnul :confused: why?
3) jinak květem, vůní, zbarvením sou jako poslaný přes kopírák
JAHmaican
Tak mě tak napadlo, že ta v květníku zčala zrát dřív, třeba kvuli nedostatku živin a místu pro kořeny, ale je to jenom doměnka... a třeba i blbost hehe
Zedy
citace:
Původní příspěvek od JAHmaican
Tak mě tak napadlo, že ta v květníku zčala zrát dřív, třeba kvuli nedostatku živin a místu pro kořeny, ale je to jenom doměnka... a třeba i blbost hehe

No určitě to bude způsobený tím květináčem, tak to bude nejspíš problém toho nedostatku živin a menšího prostoru pro kořeny, taky v tom květináči byla hned proschlá zemina, tak halvně tím nedostatkem živin.
Zedy
Včera se za mnou stavil kámoš s tím že sklidil jednu kytku, tak sem mu ji pomohl ostříhat od listů, byl to takovej malej keř, ale pěknej. Jinak se to podobá na Shamana, nebo já nevím co by to jinak mohlo bejt.
Zedy
Dobrej večíííír, chtěl bych to tady po nějaký době oživit a tak vám v několika příspěvcích ukážu co se událo za poslední měsíc.

Fotky připojený k tomudle příspěvku, jsou z uskladnění 4 NoName, z toho 3x Bond a 1x MMM... Materiál byl přeschlej až až a do sklenic šel bez problémů. Jinak fotky řeknou víc.
Zedy
U dalšího příspěvku jsou fotky ze sklizně dalších dvou kytek, z toho ta větší šla pod kudlu před tejdnem a ta vzrůstem menší šla dneska. Takže teď to máme JÁ 6:0 ČORKY:)
Ta větší kytka by vyšla vrůstem za dvě, váhu nemám ale po dosušení bych počítal něco kolem 300g - 400g! Jinak obě kytky byly postižený plísní a jak zabarvením blizen, tak i svým vzhledem si říkaly o sklizení. Více foto.
Zedy
Check 27.10.07

1.záhon:

- a do posledního příspěvku bych chtěl hodit krátkej report ze zahrady
- na prvním záhonu už je poslední kytka, původně sem myslel, že je to hempstar, ale nakonec se ukazuje spíš jako Shaman podle zabarvení květu
- podle blizen si ještě říká o tejdne, ale při tomdle počasí to bude až až, plíseň jí neotravuje, tak snad v poho dozraje.
Zedy
2.záhon:

- tady na tom záhonu už si hoví jen tři malý kytičky, který půjdou zejtra pod kudlu
- i když sou to takový záprdky, tak to vypadá na dobrej vzorek;)

edit: jo a ještě sem chtěl připomenout že foto je přes týden starý, tak se vám můžou zdát kytky nedozrálý
Zedy
3.záhon:

- na posledním záhonu mě po týdnu čekalo obrovský zklamání, 2 kytky co zde zůstaly (Churche) od kterých sem očekával nejhezčí květ letošní sezóny, jsou naprosto přemrzlý, hlavně proto že 200m od nich teče potok a v noci je při zemi opravdu kláda, většina listů je přemrzlá a povadlá
- kytky chytily plíseň a nevykazujou jakoukoliv sílu a snahu k nějakýmu mocnějšímu květu, tak je zejtra vezmu a beru si z toho ponaučení, že Churche už ne:) více foto.
Rasta_pasta
to Zedy: Čágo chlape, hele myslím že podle zbarvení by ta modrá kytka mohla bejt taky blue berry. Měl jsem jednu letos na balkóně a barvou by odpovídala...

Samozřejmě ta tvoje kytka má podstatně větší šišule
Zedy
Koukám podle fotek a podoba tam je, ale jak to nevezmeš do teplejch a pořádně si to neprohlídneš, tak to není ono, ale mohla by to bejt i ta Blue Berry.
Zedy
Včera padly pod kudlu 3 malý mršky, tak i když budu počítat takový malý kytičky, tak to máme JÁ 9:0 ČORKY .
Kousky to byly kvalitní, jak květem a vůní, jen ten vzrůst byl miniatůrní:) ale na dost kvalitních jointů bude určo! Zbytek z fotek.
Zedy
Tak a všechno je pod střechou

- dnešním dnem pro mě letošní pěstitelská sezóna končí, pod střechu šli zbylý 3kytky
- v tomdle příspěvku jsou na fotkách ty 2Churche, který sou naprosto přemrzlý, plesnivý, zničený a ani pořádně vykvést nestihly, je mi jich fakt líto, protože sem od nich čekal víc, rvát je ze země byl hardcore:)
- pryskyřice moc nepobrali, paldy skoro žádný. V průběhu svýho vzrůstu stihly fakt pořádně vyrůst, tak 2měsíce zpátky sem z nich měl největší radost, dneska sou mi pro pláč
- ani sem je před pověšením neobíral o listy, jen sem je vytrhl a švihl na půdu, ještě jednou velká škoda!!!
- JÁ 11:0 ČORKY
Zedy
- poslední kytka, která šla pod kudlu je Shaman a nebo Blue Berry jak psal Rasta_Pasta, mám v tom bordel
- tadle i přes mrazy, který tady byly dokvetla daleko líp než Churche, hodně dělá že tadle kytka byla obklopená zahradou a u stěny baráku oproti Churchům, který byly vystrčený do louky poblíž potoka, fakt to dělá hodně!!
- jak pryskyřicí i vůní, tak celkovým, květem se mi moc líbí. V ruce de poznat člověk že už něco drží, není to nic prořídlýho, lepí jak blázen a už pěkně vysí.
- nemám víc co dodat, jen JÁ 12:0 ČORKY
- smokereporty ke všem kytkám sem taky hodím, ale za delší dobu, až bude všechno suchý a uskladněný
- FINISH
JAHmaican
Čauec!
Shaman to asi nebude, je to ranná odrůda a všichni už jí maj tak měsíc sklizenou ;)
Omlouvám se jestli jsem to přehlídl, ale ty se někde o Borůvce zmiňuješ, nebo proč zrovna ta? Muže to být jakákoliv jiná "purple" odrůda.
wad
Taky myslím že podle barev hodnotit odrůdu je celkem "out".. K tomu tenhle rok šlo do barev skoro komplet všechno (třeba i peacemakery....což sem fakt hleděl) ..takže ta fialová barva nebude až tak určující faktor.. (z hlavy ti vyjmenuju tak 20 odrůd co jdou do barev a sou si skoro podobný.. jako třeba papaya, holands hope, purple#1, Shaman, Purple skunk, Durban, Passion#1, Sweet Purple, Top 44..atd..)

Jinak kýtíz pěkné a to skóre vůči čorkám je dobré :) hodně štěstí
Zedy
Ahoj groweři, díky za reakce. Jo jo určovat odrůdu podle barvy květu je asi ten nejhorší způsob, jak sem psal, dokud to člověk nechytne do teplejch tak se to blbě určuje, ale to je jendo. Mám v tom bordel a Shamana, nebo co sem to tam ještě psal, sem tam plácnul jen tak aby něco bylo, stejně už nezjistím co to je za kousek, hlavně že to spaluje:) Snad se tendle víkend dostanu k nějakým těm smokereportům, zatím.
Zedy
-> OUT 08 <-

Zdravím všechny pěstitele,

sem rád, že se tady zase s váma můžu sejít a odstartovat další sezónu. Letos sem nikam nepospíchal a pomalu se mi scházely různý řezy, až sem pomalu dospěl do finálního stavu řízků z nadpisu tématu. Jejich počet se možná ještě nepatrně změní, ale nebude to žádnej masakr, max. 5kousků. Ještě je možný, že se mi nějaký modely prohodí, tak se předem omlouvám za případnej chaos. Řezy sem dostal krásně zakořeněný v rockwollu a hned sem je přesadil do jednotlivejch květníků ať je jim hned líp. Dokud řezy nezesílí, nechám je v květníkách a pak je šoupnu do připravenýho záhonu.

Půda: zemina, substrát, perlit

Řezy: 2x Ice Princess, 1x Big Boss, 2x Nothern Light, 1x AK47
nazdar, mohol by si trochu priblížiť prvé 2 menované modely ? nejak som o nich ešte nepočul :david: thanx
Zedy
Ahoj, Ice Princess mi přišly pod ruku úplně náhodou, čekal sem várku řezů na venek a k mání byly tydle IP, sám ti o nich víc neřeknu, můžeš jen sledovat postupnej vývoj u mě, nebo se informovat jinde na netu a Big Boss, řez kterej sem dostal výměnou, podrobný info o době květu, výnosu a vzrůstu ti nepovím, ale loňskou sezónu ho jel kámoš a byla to nádherná mocná rostlina, která okouzlila hlavně nakunutým hutným květem, proto do něj du, nafotil sem ho loni, tak pokud máš zájem můžu dodat foto BB.
Zedy
Přišly mi další řezy pod ruku, opět IP a NL, ale je v nich pěknej bordel a tak nevím kterej je kterej, tak sem neodolal a skočil sem do shopu pro growmix substrát, zkusím jednoho řeza udělat na balkóně kde sice není moc hodin slunce, ale myslím si že to nebude takovej problém, zbytek z fotek.

Půda: substrát Floria, perlit
Zedy
Tak mám konečně v partě i Big Bosse, dostal se ke mě v pondělí v pěkným stavu, pěkně odrostlej a plnej síly k růstu, zkusím ho udělat v květináči, zbytek z fotek.

Půda: substrát floria, zemina, kobilince, perlit a pro sichr Vanish proti slimákům
Zedy
Big Boss

Někteří z vás se mě ptají na tudle odrůdu. Loni mi kámoš představoval svoje kytky a zmínil se o tomdle BB, jedinej způsob jak vás můžu s toudle kytkou seznámit je že vám ukážu fotku z květu týdle kámošovi kytky, bohužel dobu květu, výnos a další info neznám, takže vše z foto.
Zedy
Abych to tady uvedl trochu do pořádku, tak tady ty kytičky trochu rozházím do jednotlivých příspěvků, ať je v tom jasno. Trochu se mi ty kytičky postupem získávání míchaly a podobně, tak proto.

2x Northern Lights:

- oba kousky rostou v květináčích se zeminou namíchanou se substrátem Floria, perlitem, koňským trusem
- oba jsou po prvním záštipu
Zedy
1x Ice Princess:

- tadle ledová princezna roste stejně jako NLka v zemině namíchaný se substrátem Floria, perlitem a koňským trusem
- žádnej záštip, ještě ji nechám povyrůst
Zedy
1x AK47:

- tadle holka opět roste ve stejný půdě jako předešly kytky, tak se nebudu opakovat:-)
- jinak má takovej morbidní vzrůst, už sem ji 2x zaštípl, pořád se mi tam předhánějí dvě větve a tak to musím nějak ukočírovat, ale do keře de pěkně
Zedy
1x Big Boss:

- zase zemina se substrátem Floria, perlitem a kobilincema
- oproti zbytku docela mocnější kytka, pěkně odrostlá a silná k růstu. Zkusím ji udělat v tom květináči v kterým je focená, takže už ji nečeká ani jedno přesazení, zatím bez záštipu.
Zedy
Jak mi chodily řezy pod ruku, tak se mi pomíchala tady ta holka v kupě NL a IP, tak teď nepoznám co je zač, ale až povyroste, tak ji zařadím, takže je to Northen Lights, nebo Ice Princess:

- prozatím roste pouze v substrátu a moc ji to nesvědčí, proto ji vezu zeminu s kobilincem a perlitem, nevím jestli je to tím samotným substrátem, ale moc se do růstu nemá, doufám že se s jinou půdou vzchopí.
Zedy
Malej pokrok na balkóně, jelikož kytku postihl menší šok, kvůli nevyhovující zemině a to že byla po přesazení trochu servaná na ni nechalo následky v podobě pomalejšího růstu, ale i tak změna. Jinak beze změny, žádnej záštip, zemina zůstala, přesazovat už ji nebudu, jo a jedná se o NL, nebo IP, je to kousek z té pomíchané várky.
Zedy
2x NL

- holky trochu povyrostly, ale posral sem to že sem odjel na dva týdny a nechal je v malých květnících, kde jim ale vůbec nestačilo místo pro kořeny a tak se trochu zarazily, foto po 4dnech od přesazení na finální místo
- zatím nehnojím a zemina se nezměnila
- oba kousky po prvním záštipu
Zedy
1x IP

- tak tadle krasavice zůstala stejně dlouho v malejch květnících, ale na fotu už je po 4dnu od přesazení na finální místo
- nehnojená, nezaštíplá
Zedy
1x AK47

- AKčko je pořád trochu morbid, ale myslím že je to kvalitou zeminy ve který sem ho dostal, jinak taky trávil zbytečný dva týdny v malým květníku, ale už je taky na finálním místě
- na každý větvi jeden záštip, zatím nehnojím
Zedy
1x BB

- největší krasavec, kterej už si hoví v květináči druhej týden a taky v něm zůstane
- jeden záštip, zatím nehnojím
Zedy
Balkón, IP? NL?

- a nakonec tadle holčina u který pořád nevím co je zač a asi se to dozvím až v květu
- zatím nezaštíplá, nehnojená
- ale sere mě neustálý světlo z ulice, který jí nedá ani v noci chvíli pokoje, až jí to začne viditelně neprospívat, tak ji začnu tahat do bytu
Zedy
2x NL

- už je to nějakej den co sem u holek nebyl, ale čekla sem že se vytáhnou víc, no jo to počasí nestojí za nic
- trochu sem je podhnojil čerstvýma kobilincema a pondal sem jim první dávku phytaminu
- obě zdravý jak rybičky, jen by mohly bejt povyrostlejší, ale času dost :)
Zedy
1x IP

- jak u předešlých holek sem čekal že povyroste víc, ale dobrý
- taky přihnojená kobylincema a phytaminem
- trochu táhlejší od půlky, ale pěkná a hlavně zdravá
Zedy
1x AK47

- zase jako před tím, čekal sem víc, ale je nádherná, pěkně rostlá, zdravá
- přihnojil sem kobylincem a phytaminem
Zedy
1x BB

- největší macek z mých holek, pěkně rostlej, květináč mu určitě nevadí, zdravej
- přihnojenej dalšíma kobylincema a phytaminem
Zedy
Balkón, IP? NL?

- na balkóně to taky moc pěkně roste, pěkně nahustěná a do keře, jen mi pořád připadá, že to neustálý světlo z ulice není to nej, ale kytka je ok, tak zatím bez změny
- nepřihnojená, nehnojená, čekám na hnojky :)
Zedy
Nebula? Nebo píďalka?

- tak tudle holku mi donesl kámoš, že prej to bude z množství Nebul, nebo je to Píďalka, tak nevím, třeba to poznám v květu.
- kytička je zdravá, trochu pozadu, ale nevadí, pořád je času dost.
- hnojená kobylincem a Phytaminem, zemina stejná jako u ostatních holek, čísta půda s Floriou a kobylincema
Zedy
2x NL

- tak holky zase kousek povylezly, nejsou to žádný stromiska, ale sou zdravý a pěkně rostlý a to mi dělá nejvěší radost
- hnojený sou kobilincem a phytaminem
- ta v květináči oproti té v zemi žene trochu víc, ale to bude asi tím místem, kde dýl svítí sun
Zedy
1x IP

- pořád to stejný, žádnej strom, ale krásná zdravá kytička, která mi dělá radost
- hnojená kobilincem a phytaminem
Zedy
1x AK47

- zase jedna menší zdravá a pěkně rostlá holčina
- krmená phytaminem a kobilincem
Zedy
1x BB

- a bosík je pořád největší květináčovník :) zdravej a pěkně rostlej
- krmenej jako všechny kobilincem a phytaminem
Zedy
1x IP? NL?

- tady u tý krasavice, která nám roste na balkóně pořád nevím co je zač, ale sluší jí to, je zdravá a pěkně rostlá
- tudle krmím jen phytaminem
Zedy
2x NL

- holky zase trochu povyrostly, dostaly další dávku kobilinců a svoji dávku phytaminu
- za tu kytku v zemi sem hodil reflexní fólii, chci zkusit jestli mi takle zesílí zadní část rostliny, že by mi to trochu přihodilo k výnosu
- a taky sem tý samý kytce roztahal přední větve, aby se pěkně otevřela sluníčku jak de vidět na předposlední fotce v příspěvku, trochu se mi ty fotky přeházeli
Zedy
1x IP

- tudle holčinu sem taky přikrmil kobilincema a i za ní je ta reflexní fólie, tak sem zvědavej na výsledek
- přemejšlel sem o roztažení, ale nějak k tomu ještě není rostlá a ani to nepotřebuje
Zedy
1x AK47

- taky dostala další dávku kobilinců a pěkně sem jí roztáhl, jak si o to řekla :)
- na poslední fotce je záhon kde je z leva IP, NL a AK47
Zedy
1x BB

- zase další holčina, která dostala další dávku kobilinců, jediný co mě trápí je že tendle květináč hodně rychle prosychá a kytka potřebuje častější zalejvání a to je docela problém když u kytek nejste, jinak zdravej a pěknej
Zedy
1x IP? NL?

- pořád pořád nevím, ale podle těch kytek na zahradě mi tadle na balkóně připomíná NLko, ještě uvidím, v květu to půjde líp poznat
- od spoda trochu žloutně, ale nedělám si z toho hlavu, jinak je zdravá jak rybka, dostává zatím jen phytamin
Zedy
2x NL

- tak tady sou další fotky, ta v zemi je po roztažení a týden s reflexní fólií v zádech, určitě ji to svědčí
- taky hned holky dostaly dávku phytaminu a bloomu
- jinak zdravý a pěkný, jen trochu menší, ale nevadí
Zedy
1x IP

- tadle holčina je bez roztažení, ale fólie za zády ji určitě udělala dobře, po týdnu jde výrazně poznat zesílení zadních větví
- dostala dávku phytaminu a bloomu
- jinak zdravá pěkná kytka
Zedy
1x AK47

- holčině po roztažení pěkně zesílil slabej střed rostliny
- dostala jako všechny ostatní phytamin s bloomem
- jinak bez problému
Zedy
Foto prvního záhonu, z leva je IP, NL a AK47.
Zedy
1x BB

- bosík v květináči pořád rychle prosychá, ale daří se mu
- jako ostatní dostal phytamin s bloomem
Zedy
1x IP? NL?

- na balkóně je to v pohodě, jen nám prej chybí dusík, tak to musím co nejdřív pořešit
- jinak holka dostala phytamin s bloomem a jede se dál
Zedy
Možná Nebulka:)

- ještě sem vyhrábl foto jedné darované holčiny u které přesně nevím co je zač.
- taky krmená kobilincem, phytamin a bloom
Zedy
2x NL

- tak holky ještě trochu povylezly a už začaly krásně pomalu nakvítat, tak počítám že vylezou ještě o menší třetinu svojí vejšky.
- dostaly dávku phytaminu, bloomu a za chvíli je začnu krmit ještě guanem
- jinak sou kytky zdravý, nepocuchaný, žádný čórky nestrašej, je to všechno OK :)
Zedy
1x IP

- tadle krasavice už mi taky začala pomalu nakvítat a má úplně nádhernej zápach, těším se na ní v plným květu
- dostává phytamin s bloomem a za chvíli přibude guano
Zedy
1x AK47

- holčina už začala taky pomalu nahazovat do květu a možná by jí udělalo dobře, kdybych jí ještě roztáhnul větve
- dostává phytamin s bloomem a za chvíli přibude guano
Zedy
A tady je pár fotek z celého záhonu kde je zleva IP-NL-AK47;)
Zedy
1x BB

- bossík už nějak výrazně nepovyrostl a pomalu už taky nahazuje na květ
- dostává jako všechny ostatní kytky phytamin s bloomem a přibude guano, že já se s tím píšu fůrt dokola :D
Zedy
1x 1x IP? NL?

- tak tady tu pro mě pořád neznámou krasavici sem po radě típka trochu probral od středu hlavního stonku, taky tam kde tolik neprosvítí na květ
- krmená je phytaminem s bloomem, další květovky ještě přibudou
- jo a na dusík už tolik netrpí

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma