Zedy |
2x NL
- holky sem probral pěkně odspoda od přebytečných větví a zároveň i listů, aby se jim pohodlně kvetlo
- dotaly nakrmit: phytamin, bloom, slepičáky, guano
- ta v zemi je parádně rostlá, škoda jen že nedostala ještě tak měsíc růstu, byla by nádherná a obrosvká
|
|
|
Zedy |
- tadle holčina v květináči je sice malá, ale pěkně rostlá, má pár hlavních větví, pěkně na husto posetých paličkama, no těším se na ní;) |
|
|
Zedy |
1x IP
- tadle krasavice je taky probraná od přebytečných titěrných větví od spoda a středu kytky
- hezky pomalu už si to taky žene do pěknýho květu, tak sem na ni zvědavej
- dostala: phytamin, bloom, guano a slepičáky |
|
|
Zedy |
1x AK47
- probral sem ji odspoda a odstředu od přebytečných větví a větviček, jako u holek předtím
- pěkně jí začínají svítit hlavičky jak nakvítá
- dostala: phytamin, bloom, guano a slepíčáky |
|
|
Zedy |
1x ?:)
- mám tady ještě takovoudle malou holčinu, která se ale květu nebojí, docela jí to sluší
- sou to asi týden staré foto, dostává: phytamin, bloom, guano a dohnojil sem jí slepičákama |
|
|
Zedy |
1x BB
- bossík se v květnáči sice zasekl, ale do květu se mu chce bez problému, příště dám na větší květník
- jde o týden staré foto
- zbaštil: phytamin, bloom, guano a slepičáky |
|
|
Zedy |
1x ?
- tak slečna z příspěvku č.51 se dostala 26.09.08 pod nůžky a hned potom pod kudlu
- bez jakýchkoliv obštrukcí, po 21dní flushingu přišla o listy, postála si noc a den ve tmě a teď už vysí jako lemra
- dokládám nějaký fota květu z posledních okamžiků života |
|
|
Zedy |
2x NL
- jak v květináči, tak i v zemi obě holky krásně kvetou, obral sem je o další várku listů, který si o to říkaly ať sou kytky pěkně prosvícený
- dostaly další várku slepičáků a jinak obvyklý hnojky |
|
|
Zedy |
- fotky dalšího NLka, toho v květináči :leaf: |
|
|
Zedy |
1x IP
- princezna je taky tak na půlce cesty k úplnýmu květu, dávám jí tak 3týdny a jde pod kudlu
- líbí se mi její těžce proleželý aroma :leaf:
- hnojky: bloom, guano, další várka slepičáků a phytamin |
|
|
Zedy |
1x AK47
- AKčko si taky jede v pohodě svůj květ, pěkně cukruje a hezky voní, nevím co víc k němu naspat, jo těším se na něj jak sviňa!;)
- trochu sem ho probral od listí
- a nakrmil: bloomem, guanem, phytaminem a novou várkou slepičáků |
|
|
Zedy |
Celkový pohled na záhon
- zleva IP, NL, AK47 |
|
|
Zedy |
Nebulka, nebo nevím:)
- tady sou ještě květy jedný malý kytičky u který pořádně nevím co je zač, jinak pěknej voňavej květ
- dostala další várku slepičáků, guana, bloomu
- 3týdny max. a de pod kudlu |
|
|
Zedy |
Asi ta Nebula
- tak už se dostalo na další kytku, květem nádherně zbarvená, poctivě pocukrovaná s freshovým ovocným nádechem
- všechny hnojky po dobu růstu i květu: kobilince, grow, phytamin, bloom, guano slepičáky
- dobu květu nevím a výnos nebude nic moc, byla to málo rostlá kytka sazená se zpožděním, ale takových 35g dobrýho kuřiva na ní bude :leaf: |
|
|
Zedy |
1x AK47
- tak AKčko se nám pomalu nafukuje a pěkně cukernatí
- tendle víkend už bez přihnojení a už se jen čeká, dávám ji holčině, tak 2týdny max a bude vyset:hanged::leaf: |
|
|
Zedy |
2x NL
- první holka v zemi je moc pěkně rostlá a pěkně vežatí, kyne a cukruje:leaf:
- max. 2týdny a de pod kosu
- má krásný těžký proleželý aroma |
|
|
Zedy |
- druhý NLko v kvěináči je nádherně nahusto osypaný paličkama, je zajímavý, že tadle holka v květináči je oproti té kytce v zemi o týden květu napřed
- dávám ji tak týden a de
- voní nádherně, lepí, pocukrovaná, no co víc si přát?!
- už jede bez hnojek |
|
|
mysak |
jak se ti jevi ak47?je opravdu tak rechle kvetouci???
a nejake finalni foto jak uz je nemas? |
|
|
Zedy |
citace: |
Původní příspěvek od mysak
jak se ti jevi ak47?je opravdu tak rechle kvetouci???
a nejake finalni foto jak uz je nemas? |
Je to poctivá genetika, krásnej mocnej květ, ale zase tak rychle-dokvítající se mi nejeví. Poslední foto Akčka je v příspěvku č.61, fotky sou z poslední neděle. |
|
|
Zedy |
1x IP
- princezna se podobně jako většina holek pěkně nafukuje, má příjemný těžký aroma a je krásně pocukrovaná
- teď už to bude max. týden do kudly, foto je týden staré
- už sem ji nehnojil, jenom proplach |
|
|
Zedy |
1x NL, květináč
- tak už i tahle krasavice se dočkala kosičky :leaf:, bohužel nemám foto z posledního dne ještě v zemi, kytku mi dovezli už ven z květníku, takže přináším jen foto po ostříhání
- poslední 2týdny byla bez hnojek
- docela pěkně nakynutá, lepivá a voňavá, co víc si přát, už aby bylo po sušení! |
|
|
mysak |
hmm ..tak ja mel za to ze to bude -je pekne listnate,ale jak ted koukam tak jsou ty hlavy celkem huste...vypada to ok |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od mysak
hmm ..tak ja mel za to ze to bude -je pekne listnate,ale jak ted koukam tak jsou ty hlavy celkem huste...vypada to ok |
Jakou kytku máš na mysli, to AKčko, nebo NLko? |
|
|
mysak |
no ja myslel ze to na tech fotka je Ak a pak se divam a je to uplne jiny model(NL) |
|
|
Zedy |
Všechno je pod střechou
:winner:
1x IP, 1x NL, 1x AK47
- konečně můžu říct, že je to letos úspěšně hotový, všechny kytky sou doma. Teď je to tak, že dvě menší už proletěly plícema, jedna jede :teef: a zbylý 4schnou, celkem: 7kytek.
- první den sme na to vlítli parta a obrali chytatelný listy, další den sem na ně vlítl s nůžkama a šli na květ, poslední den šli vyset na půdu
- na každý kytce byly nádherný! vršky, který se dali pořádně chytnou, takový malý lahváče
- aroma u všech tří holek težkýho hutnýho nádechu, po chvíli obírání lepidla jaxvině
- každopádně letos spokojenost, když se mi podaří navážit sušinu, hodím to sem možná i s nějakým smokereportem i když ty nějak nestíhám:)
- z prstů zůstalo na malý hovínko
- jo a ještě malá zajímavost:D čorky pobrali 2větve z tý nejhezčí kytky, ještě že jen tak, můžu docela slavit, stekně sou to zm.di!
Jinak pěstu zdar za 08;) |
|
|
Zedy |
Tak sem všechny zbylý kytky sundal z půdy, jsou v takovým stádiu, že jim stačí noc v pokojový teplotě a sou suchý. Nastříhal sem je na jednotlivý větve a v dalším kroku je rozdělím a navážím k uskladnění;)
- jo na fotce je IP, NL, AK47 a jedna z neznáma:) |
|
|
Zedy |
Tak sem obral květy z větví, hodil to do pytlů a navážil:
IP-52,6g
NL-81,5g
AK47-70g
- kytky sou navážený bez toho co už sem porozdával po známých a zkouřil.
- smokereporty ke kterým sem se ještě nikdy nedostal, určitě ještě dodám:teef:
Zatím pěstu zdar;) |
|
|
Zedy |
Sám tomu nevěřím, ale je tady první report ke kterýmu sem se tady na G byl schopnej dokopat a doufám, že mě to jen tak nepřejde a budu schopnej reportovat většinu toho co vypěstuju:teef:
Jak už sem psal o příspěvek vejš, tak suchýho NLka bylo 81,5g. Když vezmu jeden z těch hezčích vršků, tak držíte v ruce v jádru pěkně tvrdej materiál obrostlej nádherně pocukrovanejma drobnejma lístkama, po pevným stisku cítíte mohutnost sušiny a uvolní se lehký aroma, který vás neohromí, ale trochu toho sladkýho nádechu tam je;)
Kouř neškrabe, nestane se, že vám to skope krk i při mocnejším a dlouhým potažení, leze to samo a lehce. Po vydechnutí zůstane v puse trochu té nasládlé chuti, ale žádný vyvoněný ovocňáky, fakt jen lehoučký pochutnání.
Od dvou mocnějších prdů, poznáte pomalej nával do hlavy, kterej pomalu usedá v perfektní high stávek, není to žádnej stoned zápich, dá se na tom tvořit a určitě vás to nezničí a neposadí do stavu neschopnosti.
To je asi tak všechno co sem našel v hlavě k týdle kytce, kouři zdar;) |
|
|
Zedy |
Tak sem se znovu překonal a dostal se k nafocení sušiny této odrůdy a pokusím se trochu popsat kouře k ní.
Na fotce jsou dvě vrchlovky, tadle sušina je v detailu nádherně pocukrovaná, pevná bez nějak výraznýho aroma.
Při kouření je radost občas přičuchnout k samotnýmu kouři, kterej svou lehce nasládlou chutí hezky poleží v puse. Ať už potáhnete jen tak pro radost, nebo dáváte pořádný plíce, tak mě tadle ledová princezna ještě neskopala. Účinností nedosahuje kvality Northern Lightu, ale pokaždý pevně sedne do hlavy převážně stoned stav, kterej vás při pohodový atmosféře bude bavit.
Každopádně spokojenost i s toudle krasavicí:)
Tak zatím kouři zdar u dalšího reportu :bandit: |
|
|
Zedy |
-> OUT 09 <-
Zdravím všechny outdooráky :winner:
- Příprava záhonů: letos sem si říkal, že to bez kytek na zahradě opět nepůjde a tak sme se do toho s příchodem jara opřeli a dali do pucu záhony, komplet sme je prokypřily a předhnojily kobylincema. Jedná se o 2záhony na jižní straně baráku.
- Genetika: pak přišla na řadu sháňka po klonech, do rukou se mi dostal 3x White Satin a 3x Sensi Skunk. Po domluvě s více lidma se mi měly dostat do ruky ještě Blueberry, IP 2000, Shiva skunk. Ale nespolehlivost některých lidí mi tydle kousky odepřela.
- Předpěstování: klony sem přesadil do většíh květníků se substrátem Light mix a pak šly na předpěstování pod 125w úsporku, příbližně na 2týdny. Po těch dvou týdnech sem je hodil pod sodík 600w, kde jsou do teď. Příbližně do 2týdnů půjdou ven do země. Jede jim perioda 20/4 a dostaly už zálivku Growu a postřik Phytaminem.
- Foto:
1) Příprava menšího záhonu
2) Holky pod 125w
3) Jeden ze Saténů
4) Holky pod sodíkem 600w, 27.den růstu
5) Sensi Skunk
Tak todle je ode mě zatím vše, přeju všem venkařům pohodovej průběh sezóny, co nejmíň krádeží, plísní a pěstitelských katastrof :smoker: Good luck growers! |
|
|
Zedy |
33.den růstu
3x White Satin
- tak sem holky přesadil do 15l květináčů
- dostaly guano a grow
- foto:
1) WS#1
2) WS#2
3) WS#3
4) společná
5) společná |
|
|
Zedy |
3x Sensi Skunk
- taky přesazený a krmený stejně :bandit:
- foto:
1) SS#1
2) SS#2
3) SS#3 (tak todle byl klon kterej měl jen holej stonek, ale krásný kořeny a hle co z něj vylezlo :winner: )
4) společná
Díky palma;) |
|
|
Zedy |
43.den růstu
3x White Satin
- dostávají BB Grow
- jinak dnes, nebo zítra půjdou už ven do země :winner:
- foto:
1) WS#1 (po jednom záštipu)
2) WS#2 (po jednom záštipu)
3) WS#3 (sem prase, že ho fotím v takovým žíznivým stavu, já vím :teef:, taky je to jedinej nepřesazenej kousek a jde to sakra poznat i na fotkách!, je bez záštipu)
4) společná |
|
|
Zedy |
3x Sensi Skunk
- všechny holky sou bez záštipu a i tak mají parádní růstovej keřovitej potenciál :)
- taky chlastaj BB Grow
- zítra, nebo dneska letí do země!
- foto:
1) SS#1 (tak todle je ten nejmenší prcek a očividně ho to vůbec nese*e)
2) SS#2
3) SS#3
4) společná |
|
|
Zedy |
Klíčení
- 1x Very Berry x ErdPurT
- 4x Erdbeer/Purple #1 x ErdPurT
Díky Exo;) |
|
|
|
zedy přeju zdar s esbenovou genetikou skvěle crossy:) |
|
|
Zedy |
45.den růstu
Přesazení ven
- celej záhon sem ještě prohnojil, promíchal s Agro zahradním substrátem
- teď holky dva týdny neuvidím, tak sem zvědavej jak se zabydlí:)
aero1:
jojo, díky sem na ně zvědavej. |
|
|
Zedy |
60.den růstu
3x White Satin
- po 2týdnech žádný extra změny, holky sou pořád na svým místě, probral sem je od zbytečných větví od spoda
- zaštípávat už je asi nebudu, těším se na pořádný kytky co se vzrůstu do výšky týče;)
- foto:
1) WS#1
2) WS#2
3) WS#3 (kvůli jednomu nepřesazení do většího květníku se takle zarazil oproti předešlým dvoum, jak málo stačí k zabrždění v růstu:eek: )
4) Celej záhon, zprava: WS, SS, WS, SS, WS, SS :) |
|
|
Zedy |
3x Sensi Skunk
- po těch dvou týdnech pěkně zkošatěly
- jinak sem je taky probral od spoda od těch slabších kousků
- foto:
1) SS#1
2) SS#2
3) SS#3 (todle je ten kousek co byl původně jen stonek bez listů;) )
4) Konopný lánek obecný;) |
|
|
Zedy |
73.den růstu
3x White Satin
- po dalších dvou týdnech holky pěkně povyskočily, zase sem je probral od zbytečných spodků
- zatím je nekrmím ničím, jen poctivou dávkou hnoje v zemi
- foto:
1) WS#1 (štípat už ji nebudu, kvůli omezenýmu místu na záhonu)
2) WS#2 ( -//- )
3) WS#3 ( teď o víkendu první záštip, trochu se mi nahoře vytáhla mrška:) )
4) Sensi Skunk a White Satin s rejčem ;)
5) Celej záhon, zprava: WS, SS, WS, SS, WS, SS
PS: systém mě neustále odhlašuje, tak až s tím budu mít chuť bojovat upnu sem i ty Sensi, sou to krásný koule, zatím se mějte a ať to roste! |
|
|
Zedy |
3x Sensi Skunk
- začínají se z nich dělat pěkný koule a to bez jedinýho záštipu
- trochu sem je odspoda protrhal ať sou z nich pěkný slečny;)
- foto:
1) SS#1 s rejčem
2) SS#2
3) SS#3
4) Zleva WS, SS
5) Ještě jednou celej záhon |
|
|
Zedy |
Kolem a kolem, někde na svahu...
- našli sme pěkný flíčky na svahu v lesích a ještě na jižní stranu, no paráda
- ještě bude potřeba dovízt lepší půdu, je tam 3,5l Light mixu a to nestačí
- škoda, že nevím staří rostliny, na fotce je Northern Light po jednom záštipu a další přibudou;) |
|
|
Zedy |
Zátiší na bytě
- pár holek mám za oknem jen tak do foroty
- je tam 3xAK47, 2xNoName (nějaký semínka co se někde vyskytly a byla chuť je dát vyklíčit a jen tak zkusit)
- foto:
1) AK47#1
2) AK47#2
3) AK47#3
4) tudle neznámou se snažím točit kolem květináče :)
5) woknec
Zatím se mějte a ať to roste! |
|
|
enzym |
co takhle nakej upload??sem zvedavej jak paličatěj... dííks! |
|
|
Zedy |
Sorry, že to tady vůbec nestíhám, až bude čas vše doplním, tady jsou dva týdny staré fotky. Kytky mají ke 2,5 metru. Pěstu zdar;) |
|
|
Zedy |
Zdravím outdoorové kolegy,
zase sem se na chvíli dostal k pc, mám s tím teď trochu problém, proto taková pauza, tak se pokusím trochu rozepsat.
- holky sou asi v necelým měsíci květu
- před dvěma týdny dostala každá kytka nějakých těch slepičáků
- tendle víkend dostaly Bloom od BB, Enzymy a PK 13-14 od ATA
- vypadá to na docela pěknej výnos :bandit:
Zbytek z fotek, mějte se a zase brzy naviděnou, ať kvetou! ;) |
|
|
Slick-ace |
Zdravím, tak už máš sklizeno :leaf: ? |
|
|
Zedy |
Zdravíčko growers,
teď sem tady nějakou chvíli nebyl, ale přes zimu to dám do pucu a dohodím fotky z letoška. Jinak přihazuju pár fotek:
White Satin
+- 270g suchýho
Tak ať chutná sklizeň a zatím pic! ;) |
|
|
Zedy |
Zdravím growerstvo!
Je to v kelu:teef: úplně tady na to seru, chtělo by to tomu tématu hodit nějakej pěknej kabátek, ale jediný na co se zase zmůžu je přihodit jenom zase nějaký fotky a napsat k tomu pár keců;)
Koukal sem, že je tady hrozně málo fotek z období kdy holky krásně kvetly, voněly a vůbec pro mě to nejkrásnější období.
Tak nějaký foto z 28.09.2009 - White Satin, cca 29.den květu:
- pamatuju, že to byly lepidla jaxwině ;) |
|
|
Zedy |
A další fotky ze stejnýho data 28.09.2009 - Sensi Skunk, cca 22.den květu |
|
|
Zedy |
Smokereport White Satin
- ještě ve zkratce se vrátím k letošnímu počinu, po usušení a nějaké době v mrazáku voní sušina moc pěkně, po rozstříhání vršku se probudí sladký aroma léta a při kouření se line podobně nasládlej trochu až kořeněnej kouř, jen chuťově se nezadařilo, počítám že je potřeba nechat sušinu ještě odležet v mrazáku a za pár měsíců bude líp.
High je příjemně nastavenej, žádnej dezorientační rozsekávač, nahodí úsměv a dobrej pocit, perfektní na výlety, projížďky, koukačky a pohyb venku.
Se Saténem spokojenost, tímdle děkuju kolegovi za řízky;)
Škoda jen, že to jako vždycky mizí před bulvama, támdle něco rozdáš, pokouříš a už aby si zase sázel, no už aby to tu bylo.
Zbytek z fotek... |
|
|
Zedy |
-> OUT 10 <-
Zdravím všechny příznivce Outdooru!
Jaro už ťuká na dveře a sezóna se blíží, tak se letos opět pokusím o nějaký ty výsledky pod sluncem. Loni sem se tady na to trochu vybodl, tak to letos zkusím napravit a udělám tady z toho trochu seriál, čím dřív začnu, tím líp pro mě, než se na to zase vybodnu :teef:
Pod mozol se mi povedlo sehnat tydle seeds, většinou po deseti kusech:
- Top 44 x Great White Shark
- SMBog x Top44 x Durban Poison
- Early girl F2
- (Durban Poison F2 x Passion #1 F2) x Speed Queen F1
- (Durban Poison F2 x Passion #1 F2) x Passion #1
- (Durban Poison F2 x Passion #1 F2) x White Russian F1
- Typhoon
- Durban Poison x UK08
- KC36 F2
- Big Bang(Feminized, Greenhouseseeds)
16.3. šli všechny dinosauří vejce do vaty na klíčení, a dneškem ty nejrychlejší prozatím do RW do pařníku a v nejbližší době, kelímky s Light-mixem.
Pak doplním stavy jak co vylezlo, klíčivost a tak.
No a místo na předpěst sem použil tudle starou potvoru o který je tady už nějakou dobu založený téma, který trochu osyřelo a skříň sloužila dlouhou dobu jako pelech pro krysáky v garáži :D Tak sem ji oprášil a tady je setup:
- 2x 18W OSRAM Fluora
- 2x 18W Philips
- 2x PC větrák odtah
- 1x PC větrák přítah
- černobílá fólie, ofuk zatím nic, po zvlhčovačce mrknu až holky trochu vylezou
!Tím chci taky moc poděkovat některým členům G za seeds a vybavení na předpěst!
Tak hodně zdaru do nadcházející sezóny všem a ať se daří;) |
|
|
kobra777 |
Zdravíčko kolegáčku:)
Koukám jak to krásně rozjíždíž,jedu také podobnej předpěst na OUT 10' ale jen z rozdílem že u mne převládají klony místo seeds,semínek mam na pokus jen 5ks.tak jim moc nevěřim:)
Určo budu sledovat a ať se tam ukážou samé kočandy:) Kdyby sis někde bokem podržel samce až do hodiny H,měl bych zájem o pyl.Čistě pro mé pokusy a chci zkusit kontrolované opylení,mooooc mně to láká, samo odesílám část vzniklého produktu pánovy toho taťuldy:):) Tak ať to fičí....... |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od kobra777
Zdravíčko kolegáčku:)
Koukám jak to krásně rozjíždíž,jedu také podobnej předpěst na OUT 10' ale jen z rozdílem že u mne převládají klony místo seeds,semínek mam na pokus jen 5ks.tak jim moc nevěřim:)
Určo budu sledovat a ať se tam ukážou samé kočandy:) Kdyby sis někde bokem podržel samce až do hodiny H,měl bych zájem o pyl.Čistě pro mé pokusy a chci zkusit kontrolované opylení,mooooc mně to láká, samo odesílám část vzniklého produktu pánovy toho taťuldy:):) Tak ať to fičí....... |
Zdravíčko, jojo díky kolego, taky se modlím v samý kočky;)
Když bude nějakej pil, není problém, takže uvidíme. |
|
|
kaktusx |
Ahoj Zedy...príprava je dosť dôležitá a prajem ti aby ti to toho roku vyšlo. Jednej veci ale trochu nerozumiem...tie semienka si dal klíčiť pod lampu?...nie je to zbytočné a možno pre nich aj trochu škodlivé?...klíčiace semienka ani vychádzajúci korienok predsa svetlo nepotrebujú, skôr naopak...ale možno mi niečo ušlo.
Tak veľa šťastia
PEACEandLOVE |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od kaktusx
Ahoj Zedy...príprava je dosť dôležitá a prajem ti aby ti to toho roku vyšlo. Jednej veci ale trochu nerozumiem...tie semienka si dal klíčiť pod lampu?...nie je to zbytočné a možno pre nich aj trochu škodlivé?...klíčiace semienka ani vychádzajúci korienok predsa svetlo nepotrebujú, skôr naopak...ale možno mi niečo ušlo.
Tak veľa šťastia
PEACEandLOVE |
Zdravím, pro klíčení je dobrá tma, vlhko a teplo. Semínka mám pod slušnou dekou vaty a pod světlem sou kvůli teplu, ty zářivky tolik nežerou, sice netopí ale dostatek tepla pro klíček zvládnou a hlavně už s nima tahám první nejrychlejší prcky v tom pařníku;) |
|
|
Časlove |
Čus!
Hele nestává se ti, že když naklíčí, tak se pak z tý vaty blbě vymotává ten kořínek? Já takhle x klíčků zničil... Asi nejlíp se mi osvědčily takový ty sací "hadříky" do kuchyně. Tak jen tak kdyby tě to zajmalo, kdyžtak pak smáznu.
Jinak hezkej začátek!:) |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od Časlove
Čus!
Hele nestává se ti, že když naklíčí, tak se pak z tý vaty blbě vymotává ten kořínek? Já takhle x klíčků zničil... Asi nejlíp se mi osvědčily takový ty sací "hadříky" do kuchyně. Tak jen tak kdyby tě to zajmalo, kdyžtak pak smáznu.
Jinak hezkej začátek!:) |
Zdravec, jo puklý semena vymotávat z vaty je občas rébus, ale klidný ruce a dobrá karma to zvládnou;) |
|
|
Zedy |
První život ve skříni, no není to nádhera! :love:
Takle pěkně se prcci vytahujou z rw kostek a zítra je o to co se vytáhnou utopím v kelímkách s tím Light-mixem, ať můžou taky konečně něco pojíst. |
|
|
Zedy |
Dneska sem přehodil malý čahouny z rw kostek do kelímků s Light/mixem a další nový lezoucí klíčky zase do rw do pařníku, ať se trochu natáhnou.
Přibyly mi nový 4kousky Island Diesel, tak šli rovnou na klíčení.
S klíčivostí to k dnešnímu pátýmu dni vypadá takle:
KC36 11 z 11ti
(DP x P#1) x SQ 10 z 10ti
Early Girl 10 z 10ti
Zbytek pomalu leze, tak uvidíme na konci.
Jinak nějaký info z předpěstu:
Ph zálivky 6,3
5ml/l BioAlgen
23,4°C
světlo 24hod
Zatím se mějte a ať to klíčí;) |
|
|
Zedy |
Zdravím outdoor,
tak jak sme pokročili? Je to pěknej kolotoč, někde už nám leze druhý patro a někde teprve dneškem pukají nový klíčky, tak mezi některejma prckama bude malej rozestup, ale oni to pak krásně dojedou.
Jinak čekám na zvlhčovačku páč už se mi kytky nevejdou do pařníku a tak často jim zase ruční zvlhčovačku nestihnu dělat.
No a těm semínkům, co do pár dnů nepuknou už velkou šanci stejně nedávám a ty nejsilnější už se stejně ukázali.
Ph 6,3
5ml/l BioAlgen
22°C
18/6
Tak ať se daří jarní rozjezd a zatím zdarec;) |
|
|
Bloud |
Ahoj :)
Po deseti letech se vracim k pestovani. Pujdu s tim ven, jako vzdycky. Zakoupil jsem taky prvne slechteny semena, tak chci nejak zurocit investici. Provozoval jsem hardcore darwinismus - semena do brazdy na prvniho maje. Letos pojedu prvne ze sazenic v parniku a az pak navenek, do pripravenyho substratu v kvetinacich. V patek jdu klicit. Drzte palce :)
Jestli bude leto opakem zimy, tak nas ceka prima rocnik! Preju vsem pekny holky a radost ze zahradniceni :)
B |
|
|
Zedy |
Zdravím venku, tak jak se to zelení?
Přináším nějakej update a můžu hned začít s malýma problémama na prckách.
Spodní listy u pár holek začaly naštěstí v malý míře flekatět a odumírá jim tkáň, nejčastěji se tendle problém vyskytuje na Early Girl, tak už nějaký den prolejvám odstátou vodou s Ph 6,2 bez jakýchkoliv jiných hnojiv, taky mě napadlo vysoký předhnojení Light-mixu 1,0-1,2, ale to taky není žádná palba, takže uvidíme po takovým proplachu co to s holkama udělá.
A dalším problémem je naštěstí jen u jedné rostliny takovédle kroucení listů viz. druhý foto. Takže řešení stejný jak sem psal vejš a uvidíme co to udělá.
Je zajímavý v jakým kontrastu se objevili tydle dva problémy a taky že se v tak šetrným médiu a žádným haprováním s Ph, vůbec něco objevilo. Uvidíme;) |
|
|
Zedy |
...no a jak to vypadá kolem a kolem...
Na hřišti se objevil 6xMazar viz. první foto, uvidíme jestli nebude problém s delší dobou květu.
Jinak to dělá 24kousků, kde už nám leze nějaký patro, dalších 24kusů ve fázi po vyklíčení a zabydlování se v zemině a 7prcků se nám tahá z rw kostek, takže zatím 61nadějně vypadajícíh životaschopných krasavic.
Semínkům, který do dneška nepukly, nedávám moc velkou šanci. Ještě je tam několik kousků, který vystrkujou růžek, tak až se ukážou definitivně všechny, napíšu status klíčivosti a konečnej počet holek;)
Jinak jak sem psal o příspěvek vejš, kvůli drobnejm problémům s pár holkama:
prolejvám odstátou vodou Ph6,2
RH 71%
22°C
Jinak teď to dělá nějakých 13hod 10min světla a to ještě s nějakým soumrakem a tak, takže ven to ještě určitě nepošlu.
Držím palce všem při jarním zápalu a zatím naviděnou. |
|
|
|
Původní příspěvek od Zedy
Zdravím venku, tak jak se to zelení?
Přináším nějakej update a můžu hned začít s malýma problémama na prckách.
Spodní listy u pár holek začaly naštěstí v malý míře flekatět a odumírá jim tkáň, nejčastěji se tendle problém vyskytuje na Early Girl, tak už nějaký den prolejvám odstátou vodou s Ph 6,2 bez jakýchkoliv jiných hnojiv, taky mě napadlo vysoký předhnojení Light-mixu 1,0-1,2, ale to taky není žádná palba, takže uvidíme po takovým proplachu co to s holkama udělá. |
Cuzz zedy,
Mam stejny problem jako ty listy od spodu zloutnou a odpadavaji a to na Durban poisonu od nirvany nehnojeno jen nasazeno do predhnojeneho substratu , zalevam odstatou vodou dnes jsem presadi tak uvidime co to udela .Jinak pekna zahradka na K plus jak delana mej se at ti to vyjde
peace |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od ZelenýKouř
Cuzz zedy,
Mam stejny problem jako ty listy od spodu zloutnou a odpadavaji a to na Durban poisonu od nirvany nehnojeno jen nasazeno do predhnojeneho substratu , zalevam odstatou vodou dnes jsem presadi tak uvidime co to udela .Jinak pekna zahradka na K plus jak delana mej se at ti to vyjde
peace |
Zdravím kouře, hele mě doslova nežloutnou a neodpadávají, ale flekatí a hnědnou, naštěstí jen z malý části a napadený zůstávají jen ty první lístky nad děložníma, nad nima už roste normální zdravá stavba rostliny, tak to vidím jako dobrou cestu. Ještě budu prolejvat a pak dám vědět. |
|
|
|
Původní příspěvek od Zedy
Zdravím kouře, hele mě doslova nežloutnou a neodpadávají, ale flekatí a hnědnou, naštěstí jen z malý části a napadený zůstávají jen ty první lístky nad děložníma, nad nima už roste normální zdravá stavba rostliny, tak to vidím jako dobrou cestu. Ještě budu prolejvat a pak dám vědět. |
Promin ja to naspal spatne a nepodival se na tu tvoji fotku kde jsou poskozene listy.Dela mi to same delozni listky zflekately a dalsi 2 patra nad nima hned po nich.Uz jsou presazene a zatim se fleky neobjevily tak uvidime .
Peace |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od ZelenýKouř
Promin ja to naspal spatne a nepodival se na tu tvoji fotku kde jsou poskozene listy.Dela mi to same delozni listky zflekately a dalsi 2 patra nad nima hned po nich.Uz jsou presazene a zatim se fleky neobjevily tak uvidime .
Peace |
Hele já sleduju postupný pomalý zlepšování po tom prolejvání, bez jakýchkoliv dalších úprav zálivky. Měl sem chycený jen první patro nad děložníma, tak ti držím palce!
Jinak přibylo 6kousků Eforia a zvlhčovačka;) Je to taková malá mrška, ale i tak si pařáta trochu odpočine. Jinak už se do skříně nevleze ani semínko, takže stav končí, zanedlouho doplním počet prcků.
Tak ať se daří všem klíčícím a předpěstům! |
|
|
dubovej |
koukni zespoda draku jestli to nejsou nejaky skudci, taky v tom byl problem.
dyžtak Bio Oil, 55% roztok olej, k dostání v drogeriiích a zahradnictví, cena do 100,.
jinak kolik tomu peres svetla? |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od dubovej
koukni zespoda draku jestli to nejsou nejaky skudci, taky v tom byl problem.
dyžtak Bio Oil, 55% roztok olej, k dostání v drogeriiích a zahradnictví, cena do 100,.
jinak kolik tomu peres svetla? |
Kytky už sou v pohodě;) Brzo dodám fotky.
Sázím jim 18/6, takle když sou tam pohromadě klony, už pěkně odjetý semínka, ale i začinajíci, tak myslím že je to optimal. |
|
|
dubovej |
taky jim to taky palim) kdybych mel seminka vic odjety klidne bych loupnul i 20/4 :) |
|
|
Zedy |
Zdarec, jojo jsou to dva kousky těch obyčejných hobby 50x40. |
|
|
Zedy |
Tak sem tady s finálním počtem všeck holek:
6x Mazar (řezy)
6x Euforia (řezy)
9x (DPxP#1)xSQ (seeds 9 z 10ti)
1x (DPxP#1)xP#1 (seeds 1 z 10ti)
0x (DPxP#1)xWR (seeds 0 z 10ti):hanged:
10x DPxUK08 (seeds 10 z 10ti)
11x KC36 (seeds 11 z 11ti)
2x Big Bang (seeds 2 z 10ti)
6x EG (seeds 6 z 10ti)
5x Typhoon (seeds 5 z 10ti)
3x ID (seeds 3 ze 4)
4x SMxT44xDP (seeds 4 z 10ti)
9x T44xGWS (9 z 10ti)
Do skříně už se kulový vejde, sou tam těžce stísněný podmínky a brzo nevidět už se začnou nějaký kousky rozhazovat ven.
S kytkama se snažím šachovat, tak aby se co do vzrůstu trochu srovnali a nebyly mezi nima velký rozdíly, takže světlo skoro netahám.
Jinak už sou všechny kousky zdravý a problém úplně zmizel přibližně po necelých dvou týdnech prolejvání odstátou vodou. Je možný, že některý geny byly trochu popálený od přehnojení substrátu, než si zvykli.
U greenhouseseeds mě nasrali s klíčivostí, už to tady taky někde někdo zmiňoval.
U těch vydatnějších začnu přihnojovat poloviční dávkou growu.
Jinak se tady v Out galerii objevuje spoustu krásných kousků, tak držím všem palce, ať je a taky že bude na co se koukat, tak pěstu zdar. |
|
|
Rasta_pasta |
Zdravím Tě Zeďáku,
chtěl bych se zeptat, jak starý je ten mazar na fotce z příspěvku č. 23? Vím, že k tobě přišel cca 7.4. ale jak starej už byl před tím ?
Mám doma taky nějaký mazary, který jsem měl 14 dní pod cfl a na začátku tohoto týdne sem je hodil na balkón, ale mám pocit, že začínají stagnovat a moc bych nedal za to, že začnou nakvétat, bastardi...
Přitom počásko vypadá už celkem rozumě, teda aspoň u nás :teef:
Dík za odpověď,
Rasta |
|
|
Zedy |
Zdarec Rasta,
tak tomu bych se vůbec nedivil, kdyby nakvítaly. Mě vyhodily nějaký blizny při přechodu pod zářivky, ale rychle se rozjely dál a chlapíkovi co je házel za okno vesele nakvetly taky.
Jinak sem je dostal jak píšeš začátkem dubna, ale člověk co mi je dával se zmiňoval jen o genetice a ne o jejím stáří, bohužel.
Jinak dneska už sem vyhazoval 21kousků ven a byly mezi nima i Mazárci, venku by ty mělo s východem a západem slunce vypadat takle, tak snad bude perioda v pohodě! Pak dohodím foto...
Držím palce a ať se daří kolego. |
|
|
Rasta_pasta |
Hej you,
díky Ti ombré za přání a hlavně za ten zajímavý odkaz.
Doufejme, že holky dostanou rozum a vzpamatujou se.
Ať to roste a budu sledovat...
PS: kdyžtak žlutou a smáznu to |
|
|
Zedy |
21 krasavic už se opaluje na jižních svazích..
...sluníčko už si od včerejška užívají tydle slečny: 2x Mazar, 4x Euforia, 2x KC36, 2x EG, 3x DPxUK08, 2x ID, 2x SMxT44xDP, 2x(DPxP#1)xSQ, 1x (DPxP#1)xP#1, 1x Typhoon
Snad se žádný nezačne chtít do květu!
Příprava pro každou byla cca 35l díra, podházená kamenama, další vrstva místní zeminy a dosypávalo se přibližně 25l zahradnickýho substrátu (Bauhaus, 57,- za 50l ;))
Od víkendu se má pěkně zatáhnout a dost chcát, tak hned dostanou malou zkouškovou, ale aspoň se to všechno pěkně proleje.
Rasta_pasta:
podle toho odkazu se snažím trochu řídit i když vše záleží na genech, tak uvidíme;)
Pěstu zdar a ať se daří! |
|
|
Rasta_pasta |
Zdar Zedy,
co takhle malý up fotografíí? Zajimá mě jak ti kytičky za těch 14 dní vyrostli a hlavně jsem zvědav na tvého mazara =o) Hodláš ho nějak zastřihovat, nebo jedeš pouze na jednu centrální "flašku" ?
Já pořád váhám, ten můj se zatím přijatelně větví i bez zástřihu...
dík za up |
|
|
Zedy |
Zdravím growerstvo a Rastu,
po malý pauze sem tady s nějakejma fotkama a ať se to tady taky zase trochu hejbne.
V zemi jsou další 4kousky (T44xGWS, Mazar, KC36, Euforia) a to na klasickým místě jako už pár let zpátky, kompletně prokypřenej a prohnojenej záhon kobylincema, viz. fotky. Taky jeden Typhoon v květináči, jeho foto dodám později. Takový ty jistoty na který člověk sází a snad se to nezprasí...
...protože na jižních svazích zmizely 4ks, nevypadá to na zvěřinu páč zmizely i kelmíky s popisem genetiky a po rostlinkách nezůstalo vůbec nic, vypadá to spíš na něčí nenechavý hnáty i když je divný, že dalších několik kytek na tom samým místě zůstalo, do přesazování už se nechce a tak děj se vůle boží, uvidíme. Zbytek těch holek sice pomalu, ale jistě jede dál.
Ještě se válí pár kousků v předpěstu, tak uvidíme co se kam vrazí.
Jinak pro Rastu bohužel dva týdny staré foto č.4 Mazárka s jedním záštipem.
Trochu sem se teď vysral na focení, tak to není moc aktuální, proto fotky dodám jak se zadaří.
Mějte se a ať se daří pěsty! |
|
|
G.M.O. |
zdarec
Tak to už ti políčko někdo vychmatal.. přesaďto dokud to jde! Nenechávej to na vůli boží. To je jen můj názor. |
|
|
sacricoola |
Tjn máš to libový, tak ať ji někdo nesčoří.....jinak K+ |
|
|
undergroundman |
krásne rostlinky ,ale jestli je nepřesadíš ,tak to nesklidíš ,tím si bud jist!!!!!!!!!!!!!kdo tam byl jednou ,příjde zase.přesad to !!!!!!!! to ještě zvládnou,trochu se zpomalí růst,protože budou z toho přesazování v šoku,ale pořád lepší mít kytku později než vůbec!!!!!!!!!!!!přesad to dej na mě ! |
|
|
Zedy |
Zdravím osazenstvo,
sem si moc dobře vědomej toho, že o ty kousky můžu přijít, ale je toho víc dohromady proč tam ještě dneska holky sou, při nejbližší návštěvě jižního svahu dám vědět na jaký je to cestě a věřím, že to bude OK.
Jinak přibyla Nebula, chuděra je v dost nebohým stavu, tak až se probere pod zářivkama přidám foto, teď není na co koukat.
V předpěstu už dojíždějí poslední NoName seeds u kterých je jasnej herm a tak přijdou na nějakej náhodnej flek, ať je na podzim co přesejvat přes síta;) Taky tam zůstaly dva docela odrostlý řezy (Euforia a Mazar) z kterých sem zkušebně něco říznul a uvidíme jestli se budou cítit na matky ať je na co přisvicovat.
Bohužel sem se nedostal ani k jednomu fleku, takže foto jindy.
Modlím se za lepší počasí i když to vyzerá, že je to k ničemu no tak ať rostou a co nejmíň samců! Zatím zdar.
Edit: kolega jen tak nadhodil obavy z mýho nápadu herm pole, tak chci upozornit growerstvo, že budu brát ohledy na okolí a takový pole bude naprosto zašitá záležitost s respektem ke všem případným okolním pěstitelům, don´t worry!!!:teef: |
|
|
Zedy |
...tak na jižních svazích se prozatím nečoruje...
Dneska sme vyrazili mrknout jak to roste na jednom z fleků, mile překvapilo že od poslední návštěvy nezmizela ani jedna kytka.
Trochu překvapily tři holky ((DP x P#1) x SQ, EG, Typhoon), který hermily, teď už leží na kuchyňský lince a uvidí se co s nima.
Jinak ostatní krasavice pěkně poporostly za poslední vypečený dny, sou zdravý i barva jim moc sluší. Dělají radost.
Zbytek z fotek, po víkendu hodím foto z dalšího fleku.
Pěstu zdar a ať se zelení! |
|
|
Zelo |
Pekne rastlinky chvalim :) |
|
|
Zelo |
ty ideš ake plantaže robit :) prajem kvalitbu a 100% sklizen :) |
|
|
Zedy |
...na baráku bída...
Od tohodle fleku sem čekal víc, ale zatím nic moc. Jeden samec (T44 x GWS), jeden herm (KC36), takže tydle kousky jdou pryč a budou se doplňovat jinejma.
Mazárek s Euforkou se docela sekli, něco se jim nelíbí, je škoda že nemám víc času pro tydle holky. A další T44 x GWS se naopak líbí a jede si i když docela vytáhlo.
V květináči si to Typhoon jede vesele!
Zbytek z fotek, pěstu zdar a smrt čorkám!! |
|
|
topbert |
Zdarec chlape vypada to moc krasne ja mam rezy WW a ty jedou jako blazen ne ze ne a este sem premejslel o ty euforii videl sem ji u kamose a pekne se vetvi sama od sebe tak nevim este bych chtel speed queen a white russian mno a japak hnojis necim ? |
|
|
Zedy |
..mohlo by bejt líp, ale něco z toho bude...
zdravím outdoor, daří se?
Topbert: tendle flek hnojím jen organikou a to koňskej hnůj a svahy 2,5ml/l BB Grow, když se namane.
Hermáč (KC36) kterej byl objevenej minule sem nahradil novým řezem Euforky (foto č.2) a zbylý místo sem vyplnil kytkou u který mi bohužel unikla cedulka s názvem (z hlavy bych vytlačil, že to bude (DP x P#1) x P#1, foto č.1) :confused:
T44 x GWS (foto č.4) se dost táhne, ale žádný samčí projevy, další Euforka na tomdle hřišti pořád nepobírá podmínky a nechce se jí růst, ani barvu nemá v pohodě, tipoval bych přehnojení, ale fandím ji.
Jinak Typhoon v květináči (foto č.5) roste pěkně a Mazar (foto č.3) se taky docela rozjel.
Držím palce všem, ať rostou a daří se v pěstu! |
|
|
Zedy |
...ze svahů je jungle jak čip...
Trochu se to vymyká kontrole a po dlouhý návštěvě zmizely všechny holky v neprostupným houští, takže boj s křáčím do určitý míry úspěšnej, ale pár holek sme ani nenašli, takže až na další pokus.
Je to spíš takovej pokusovej partyzánskej grow, tak se neděste některých holek;)
Euforia#1
KC36
Island Diesel#1
Mazar#1
Euforia#2 |
|
|
Zedy |
T44 x GWS
Mazar#2
Island Diesel#2
SM x T44 x DP
(DP x P#1) x SQ |
|
|
Zedy |
...kontrola na zahradě...
Naposledy sázený kousky jako náhrada vůbec nepopolezly.
(DP x P#1) x P#1
Euforia#1
Euforia#2
Mazar
T44 x GWS |
|
|
Zedy |
Jinak Typhoon kvete, ani nevím co mu dalo impulz, nejspíš omezený místo v květináči. |
|
|
Zedy |
Něco z víkenda, mobilem.
T44 x GWS
Mazar
...a jedno konopný zátiší při dešti... |
|
|
Zedy |
Typhoon (hlady si skrmil všechny listy, takže je spíš závislej na hnojkách, tak uvidíme jak dokvete) + foto vršků |
|
|
Zedy |
(DP x P#1) x P#1 (jedna z těch malejch párgramovek co už toho moc nestihne)
Euforia #1 (další párprdovka)
Euforia #2 (a další malej pošluk)
Mazar
T44 x GWS
Foto celýho zbytku nestíhám, ale napravím to! |
|
|
Kambu |
zdarec Zedy..máš to pěkný..jinak prosím tě ten Typhoon to je co za odrůdu?? ;) jinak K+ |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od Kambu
zdarec Zedy..máš to pěkný..jinak prosím tě ten Typhoon to je co za odrůdu?? ;) jinak K+ |
Zdravím, Typhoon sem získal od jednoho severského kolegy a tadyz toho webu, kde jsem na něj narazil sem vyčmuchal trochu infa. |
|
|
Zedy |
(DP x P#1) x P#1
Euforia #1
Euforia #2
Mazar
T44 x GWS |
|
|
|