Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
První indoor 600W - Klikni zde pro originální téma
Zdravim vsechny pestitele. Zrovna nakupuju / kompletuju veci na svuj prvni grow, procitam to tu uz dlouho, ale potreboval bych ohledne par veci poradit.

BOX
homebox silver xl+ 142x142x200
darkroom 150x150x200

Chtel bych se zeptat jak moc velky rozdil je mezi darkroomem a homeboxem ? Vzhledem k cene bych volil asi darkroom.

Svetlo 600W - potreboval bych poradit se stinidlem, volil bych asi waveflector XXL, nebo cooltube? a jeste premyslim o vybojce, jestli osram ci philips apod.

ventilace - chtel bych nejaky TICHY, resp. ne moc hlucny ventilator
premyslim o http://www.growplanet.cz/index.php?...8&idk=6&idpk=77

jeste mi neni moc jasne jak vykonny potrebuju pritah, napr. k tomuto odtahu ? A jestli na ofuk kytek bude stacit napr. 1 klipsnak nebo mensi stolni vetrak?

Az to sestavim tak bych chtel jet plagron cocos.

Vsem diky moc za rady!
Hlava
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=42727

Hledej.
Grazzl
darkroom není zas tak spatnej mam ho a docela spokojenost jen u těch zipů to trochu prosvicuje äle HB je urcite kvalita s tím stínidlem cooltube bych na tak velkej prostor nevolil .Urcite A wing taky na něj mám zálusk myslím si ze se fakd vyplatí připlatit ToŤ můj názor tak snad ti to trochu pomůže :-D
nawy
rozhodne darkroom2!ma to spoustu praktickych vychytavek.mam tam taky sestikilo a kdyz sou vsechny otvory uzavreny je v mistnosti kde je stan tma ze nic nevidim.nostnost 30kg je taky vpoho. a misto winga kup ten xxl a zbyly penize investuj do poradne zvlhcovacky, na pritah se da pouzit temer cokoliv, ten odtah si to stejne nasaje z pasivnich der, tam jde spis o to jestli mas moznost privadet cerstvej vzduch primo z venku. odtah kup nejlip nakej s regulaci otacek, odhlucnit vetrak muzes vzdycky, tim ze ho zabalis do te vaty co je v sonoflexu.ofuky vem radsi dva,nebo jeden silnej s regulaci otacek, zase az budou holky velky budou potrebovat vic foukat nez kdyz sou maly :)
Bostik1
Cau za me jedine darkroom, mam jak darkroom tak i homebox, a ten homebox je dost takovej nepraktickej, mam na mysli ty zipy, je to takovy nestastny, darkroom je pohodvej a urco nez awinga tak xxl, taky mam a je to parada za ty penize.

Jo a k tomu pritahu na se vykasli, radsi si kup odtah tak 800m3, tu ulitu co tam mas bych nahradil timhle http://www.growmarket.cz/produkt/ve...s-160mm-800m3-h to ocenis mnohem vic nez aktivni pritah.

A jako ofuk se na klipsnu vykasli porid nejakej poradnej stojanovej nebo stolni a poves ho.
nawy: Moznost privadet vzduch z venku nemam, normalne z mistnosti... A hlavne z venku bych ted privadel vzduch o teplote treba 10 stupnu a pujde to na zimu mnohem niz. Ja myslel ze privadet normalne pokojovou teplotu je ok.

Bostik: no o tomhle prima klima jsem premyslel puvodne, ale bude asi o dost vic hlucnejsi?
Jinak dam na vase rady, a poridim teda darkroom a awinga. Oboje vyjde levnejc.
Klidne do toho vrazim o nakou korunu navic, ale potreboval bych aby to hlavne moc nehlucelo. Aby se v ty mistnosti dalo normalne fungovat, popr. spat.
Bostik1
No hele nevim jak hlucna je ta ulita, ale tu by si stejne musel zaboxovat a jestli se u toho bude dat spat je spis otazka co sneses, jinak si myslim ze ta prima klima zaboxovana se sonoflexkou a stahnuta regulatorem, tu hlucnost dost zasadne snizi, ale vedet o tom budes porad
NORM
jestli je hlučnost velký problém tak jedině ulity, já sám sem měl RUCK 1170m3/h, který byl na zaizolované pudě, obmotaný ve 160tce vate, box byl v 1. patře a ten bzukot z regulátoru a hluk vzduchu(samozřejmě vše potrubí 250mm Sonoflex), kdyžto jelo tak šel slišet až do přízemí, no už nikdy prostě.. A to sem schválně koupil kvalitní GSE regulátor a stejně to bzučelo..
Teď mám 850m3/h KSA, ož je za ulita v polistyrenu a plechua rozdíl v hlučnosti je min. 80%..
Jinak ten Darkroom mě docela zklamal, prosvítá mě tam stovky bodíků, jak když píchneš špendlíkem, ale já pěstím vertikálně, takže když se rozhodneš mít tam tu pokličku, která to bude směrovat dolů, tak by to neměl být problém..
Na tak velký prostor dávat jen jedno šestikilo...no nevim, to budeš mít jen ubohých 24W/čtereční stopu, měl bys tam dát spíš ty dvě nebo zrovna tisícovku..
Jinak ty ofuky tak ze dva stojanové otočné, pověšené vzhůru nohama a postupně zvyšovat rychlost při houstnutí šišek..
taky si myslim ze 600w na takovou plochu je hodne malo totalni minimum na homebox 142x142 je 650w na kvet a to je minimum videl bych to tak na 1000w :)
Bostik1
No hele ja sem presvedcenej na vlastni oci ze 600w na elektronickym predradniku neni na plolchu 150x150 malo (respektive 146x148), takze asi tak.
A davat 1000 na tuhle plochu je mrhanim elektriky a ty dve 600 taky, ty jedine vertikalne.
Tak jsem poridil darkroom II 150x150x200 + 1x 600w komplet. ted resim substrat a hnojky.. 6.5L kvetinace, substrat: Plagron Royalty Mix, nebo bat mix 50 l nebo jen Growmix 50 l, nevim jak moc velky je v tom rozdil tak nechci brat zbytecne ten drazsi..
hnojiva: PLAGRON alga grow + alga bloom..
doplnky: enzymy, pytaminy, green sensation a roots.. myslite ze to ma cenu tohle vsechno a ze to vyuziju ?
Grazzl
k substrátu osvědčil se mi growmix má být předhnojenej na 3 taková zlatá střední cesta k hnojivům myslím ze to co sis vybral je v pohode ale s plagronem nemam zkusenosti tak ať radí jiní :D
Bostik1
na doplnky se vykasli, hele nejdulezitejsi je kvalitni genetika, poradny rizky si porid, na groweru se najde par lidi co maj vazne krasny rezy,
jestli si koupis royality mix, bat mix, nebo growmix, je to v podstate skoro jedno,
ja bych sel do biobizz, nekolik let s nima mam uz zkusenosti a nikdy nebyl s nicim problem, zadny breberky a hlina je to krasna, ale ten plagron taky bude cajk, takze kup hlinu a zakladni hnojky jen na rust a kvet a kvalitni rizky a uvidis jaky to budou salamy, dyt stejne tech hnojek to moc nepotrebuje kazdej to tam leje jak silenej samy boostery a zeleny senzace a podobne a pritom staci zaklad a fakt malo
NORM
když koupíš ten royal mix, tak v růsu vůbec nehnoj! pak ti stačí jen alga bloom..
Tak na konec mam Plagron royality mix a hnojky biobizz.
NORM: takze nemam v rustu vubec hnojit a pak jen na kvet rikas?
Jak myslite ze mam nechat mezi kvetinacema rozestupy? aby se to potom moc nemackalo az to bude nakvetly... co sem to tak vymeroval tak do toho 150x150 dam 20x 6.5L..coz sem ocekaval ze bych tam nacpal vic no.
kultivátor
to je moc kámo,tolik bych tam nedával,kytky si začnou stínit a budeš je muset škubat a tím je budeš brzdit a pokud to necháš na husto,tak ti bude špatně kolovat vzduch pod a nad kytkama,tím pádem i teplotní rozdíl a ještě pod 600 w.mám asi podobný prostor a nacpal jsem jich tam 16,nechal jsem to narust a u kvetináču bylo přes zimu něakých 16 a ve vrcholem kolem 30 stupnu a to už jsem měl vybojku docela vysoko nad vrcholy.těch 16 být tebou tam dám max.a ještě bych je nenechával moc narůst at jsou menší at to světlo prosvítí pořádně celý prostor i mezi kytkami .tot muj názor :)necht to roste ,jo a v rustu bych to pohnojil aspon jednou něakým růstem,rychleji to vyroste a můžeš dřív přepnout na květ,navíc dodáš živiny.
Bostik1
Nemyslism si, ze jde takhle rict ze si jich tam ma dat 16 nebo 20 si jich tam dej klidne 25, 36 nebo 49, nebo jen jednu, je to jen o tom kdy to prepne a jakej model pojede, pac kdyz bude mit treba chronika tak ten mu moc nevyjede, ale kdyz ja nevim treba powerplanta, tak ten mu hezky vyjede.

Rek bych ze momentalne pro tebe bude optimum asi tech 16 kvetinacu a rek bych neco kolem 20 dnu rustu(ale to je jen orientacni, cca to plus minus 5 dni melo vyjit), at si osvojis trochu trenink tech kytek, hezky ohybat, privazovat, nejlepsi je dle myho normalni zahradnickej dratek, ty 6,5 kvetinace maj takovou hezkou hranu za kterou se daj ty dratky pekne zahaknout a krasne se s tim da ta kytka tvarovat, tak ze nejaky prerustani se da taky pekne kontrolovat.

Jako osobne bych si bejt tebou nebral nejaky zakrsly indiky, ale nejakej hybrid co ti trochu vyjede, pac to 600 umi svitit i do hloubky
NORM
ještě k té hlíně... správně obohacenou a na živyny bohatou hlínu nemusíš vůbec přihnojovat, stačí jen čistá voda a ještě třeba nějaké bakterie k tomu..
si kdyžtak přečti toto http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=49324
né nadarmo je to v síni slávy...
a na začátek si tam dej aspoň těch dvacet kouský nějakého 50/50 hybrida..
Já osobně bych tam rači hodil ze pět kok. rohoží, nadripoval je, živyl Metropama a jel DTW a hlídáš si jen pH a EC..
mam planu tam dat pot of gold, northern lights a ed rosenthal
od jaky banky mas ten northern?
Nirvana
mel jsem v planu udelat pritah, at uz pc vetracek nebo cokoliv, ale bylo mi receno ze to neni potreba ze pritah si ten odtah udela sam z "pasivnich der" tak ted nevim.
jj hele ja taky poridil pritah 150mm prumer dal sem to tam zapnul odtah zavrel box a vznikl takovy podtlak ze mi to vetrak celkem roztcilo a trosku se vcucly steny boxu kdyz zapnu pritah box se nafoukne jak balon :D
NORM
jen s jedním šestikilem, ti stačí pasivní přítah..
jinak když si dáš aktivní, tak je navzájem s přítahem musíš zregulovat(např. Zewling 2, SMS TWIN controller) tak aby si měl vždy v boxe podtlak.. a ty steny pak můžeš zpevnit nějakýma zahradníma tyčkama..
prave ja ho vubec nezapinam mozna ho pouziju v lete kdyz otevru box jinak je tam spis na okrasu podtlak tam mam a ty steny se nevcucnou tak moc... mnohem vic se daj nafouknout je to cajk akorat tam mam zimu kdyz je tma
NORM
jestli tam máš pod 18°C tak bys to měl nějak okamžitě vytápět..
mam tam 14,5 v mistnosti odkud to bere vzduch je16,5 zatim mam kytky malicky a tam kde budou do budoucna rizky http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60301 do ds je chci dat tak za tyden az 2 do ty doby musim vyresit. vdyztak mi porad ke me at to tu kolegovi nezasyrame mymy problemy
taky to ted resim, jeste tam nemam kytky, ale v mistnosti je +- 15 stupnu, ale mam v planu svitit v noci a pres den nejak topit takze to snad bude ok.
nevim jak chces pestovat velky kytky ale myslim ze v 6,5L tam das 25 fazoli v poho
Tak jsem vcera vecer zasadil dal pod svetlo a kytky jsou dneska pekne zdechly, povadly..:(( teplota pri svetle 27-28 stupnu, zvlhcovacka jede na max, mam tam jeste vlhkej rucnik a vlhkost je tak +-50%... svetlo mam zatim skoro nejvejs co to jde at si zvyknou. Odtah odvadi vzduch rovnou do mistnosti a pritah je pasivni a bere si to taky z te mistnosti. Celou noc sem nevetral, mam to v pokoji a venku je hrozna zima tak to jaksi nejde, takze problem bude asi v privodu cerstveho vzduchu? Bojim se aby mi vsechny nejak neumreli.. nejaky jsou docela ok ale nejaky padaj "k zemi" a jsou celkove takovy suchy?! i kdyz jsem vcera zalival kazdou kytku {6.5l kvetnik} tak +- 2dcl.
ventilace jede na full (580m3), napadlo me jestli to neni moc, box se docela zcucnul, tak jestli nemam poridit nakej aktivnejsi pritah, aspon treba pc vetracek... vetrat muzu pres den, pres noc ne. tak jediny co me napadlo privadet vzduch z nejaky jiny mistnosti, ale to bych musel mit potrubi pres celej pokoj coz se mi moc nelibi. Taky je mam v kvetinacich plnych tak do 3/4 hlinou, protoze mi nejak nevysla. tak doufam ze to nemuze byt tim.
spis nez zaktivnit pritah tak ztlum ten odtah kolik tam pak mas kdyz vypnes lampu? ja mam odtah tak na 250Cm3 max. a v tech teplotach co tam je to bohate staci i pri zaplim 400w dokonce tam mam i o malicko chladneji 21C u dna
25cm pod lampou mam 29 odtah musi byt zaply alespon na minimum i kdyz je tma (non stop) jinak straci funkci pachac a jestli budes odtahovat 580cm3 tezko to vytopis a kdyz tak za kw a ne za w. ja mam box 120*120*180 uz jsem optimalizoval teploty jestli chces tak jukni: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60301 za jednu noc by tohle vzduch v pokoji asi neudelal jak to mas velky a jak casto zalivas? muzes to mit klidne prelity to je hned a vypada to jako suchy tak te to este laka zalejt... myslim ze ani otvirat okno nemusis staci kdyz tam pustis vzduch z ostatnich mistnosti a obcas vyvetras v ostatnic mistnostech on se tam ten vzduch dostane a kdyz 2 mesice nevyvetras tak taky neumiras ne? kyti to zvladnou... hlavne at jim to cirkuluje v tom boxu. hod foto tady je to samej dr. house :D urcite nikdo poradi
NORM
větrák určitě regulovat..
a k těm povadlinám...prolil jsi kompletně tu hlínu když jsi je zasadil?..protože, jestli si je zasadil a nalil každé jen 2 deci, tak se nediv že zdechají.

A VYFoŤ TO!
cus ok vetrak zreguluju, pujde to z tech 580 asi na 430, tak aspon tak. Kytky sem zalil normalne z flasky kupovanou vodou, protoze jsem nemel odstatou. nevim jestli se prolili, az na dno, spis ne, tak jim jeste muzu trochu doprat.
fotit ted bohuzel nemam cim, zrovna vcera sem prodal mobil :(
NORM
pořádně je prolí vodou s upraveným pH.. to doufám měříš..
je dobry to po presazeni prolejt tak aby neco proteklo (nalijes neco cvily pockas a pak zas kdyz budes lejt v kuse dokud neprotece strasne to prelejes pac to chvily trva nez ta voda stece tou hlinou) pak to minimalne 5 dni vysicha jestli to ma tet este smysl? asi jo ale vzdy toproleju hned tak nevim jiste... ale muze to bejt i neco jinyho bacha at to zbytecne neprelijes to by nebylo dobry jaky mas ec a ph vytoku? taky ti to muze neco pozirat.... treba i larvy v substratu koreny... tezko rict foto by se fakt siklo skus tohle: http://www.marijuana-seeds.net/Thanks-ThankYou.htm , http://growweedeasy.com/drooping-ov...-water-cannabis , http://grower.cz/pestovani/navody/s...-nemoci/10.html a furt si nerek TEPLOTU PRI TME?? pretim si psal ze mas problem jako ja s teplotou tak kolem 15C + ventilace 580cm3 to minimalne o 3 stupne stahla coz je 12C JAK SI TO VYRESIL?? jestli si tam dal pidi kytku a nic s tim neudelal tak se nediv ze ti chcipa..
Za chvili sem hodim fotky, ale je to nic moc je to foceny starym mobilem. A ph zmerim taky.
NORM
u hlíny vůbec nemusíš sledovat výstupní hodnoty pH a EC, zas to revernde zbytečně nekomplikuj..
fotky
dalsi
pridavat to po jedny je na prd
next
bezdechu
No tak to pH výtoku bych občas hlídal.. respektive, určitě by měl vědět jaké pH má voda, ze které připravuje zálivku. Nemúže tam lejt pH 7,4 - 7,2 jako mám já z kohoutku, já snižovat musím.
posledni
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od novyclovek23
pridavat to po jedny je na prd


Řekni MODovi ať Ti to přesune do fotogalerie. Tam jdou fotky po 5.
zalil jsem je po presazeni do kazdy tak 2-3 dcl, vcera vecer. Ted jsem je zalil teda jeste, do kazdy zase tak 2-3 dcl. na fotkach jsou uz po obou zaliti.
mas za svetla vetsi zimu nez ve tme? kdyz je presadis musis je zalit poradne aby se voda rovnomerne rozlila v hline kdyz ti neco protece mas jistotu na tech fotkach to poradne nevypada pochybuju ze ti neco proteklo? a nevim ci je dobre lit presne tolik dc zalivam od oka podle potreby (koukam na hlinu jak pije a ne na decilitry) kazdy davam trosku jinak kor ze zacatku a sou to rezy? jestli jo mely vubec koreny? odkud to mas? a nezalejvej primo ke stonku.
tmu jeste nemeli, rikam dal jsem je vcera v 22:15 na 18/6, tma bude az dnes za 5 minut. Zalevam od oka, ale podle me to je tak 2-3 dcl na kytku. Z kvetinacu nic neproteklo, tak myslis ze to mam jeste zalejt?
jj zalej a fakt to nelej k tim stonkum kor jestli rezany mas v RW vsaklo by to do sebe spoustu vody ktera by tam byla dlouho a mohlo by to pri nejhorsim i uhnit
NORM
no ten RW si to stejně nasaje z hlíny.. tady je hrozná chyba, že ti takto zvadly, když jsi to celé neprolil.. na takové začátky, je nejlepší postřik přímo na klony, třeba vermesfluid anebo rhizotonic..
to nasajou ale kdyz to lejes do nich muze to vypadat ze je kytka sucha a pritom ma vahy v RW moc protoze furt dolejvas malem sem tak oddelal par kytek nastesti sem si vsim vcas zjistil hned oco de. zalivam tak 5cm od stonku a az ke krajum kvetniku a osvedcilo se mi to mnohem lepe nez ke stonku
no vcera kdyz jsem zalejval tak jsem naky prolil u stonku no.. ted maji tmu tak doufam ze se nejak vzchopi, zejtra nejak upravim to ph a zkusim poresit zvlhcovacku jeste.
bezdechu
Kde chceš upravovat pH? Substrát máš asi koupenej, tak na něj se vyprdni. Spíš zjisti to pH zálivky. Je možný že Ti to pojede bez problémú, ale lepší vědět teď než se pak divit proč to flekatí.
mam plagron royality mix. No upravit ph vody kterou budu zalejvat priste? nebo nevim ted uz s tim asi nic neudelam no.
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od novyclovek23
mam plagron royality mix. No upravit ph vody kterou budu zalejvat priste? nebo nevim ted uz s tim asi nic neudelam no.


To co jsi tam nalil už neřeš.. to příště už ano..
jj tak to myslim :) jestli se nakyho priste dozijou. co myslite ze mam ted teda delat? mam je nechat a uvidim jestli se nejak vzchopi ?
bezdechu
odkrej tu rockwoolovou kostku ať zvrchu dejchá.. lepší pak ten rockwool vysychá.. jako to mám tu http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=416724
to jsem ted udelal, kazdopadne ta 1 bez RW kosticky je uz asi uplne mrtva.
jestli je mas prolity nech je byt koukni na ne tesne pred zhasnutim a pak tak hodku po rozsviceni (zitra) kdyz nebudou lepsi zacni znova
Tak ted jsem prisel domu, nechal jsem jim tmu a fakt se vzchopili, z 24 jsou tak 2 asi mrtvy, ale zbytek se hezky probral.. zvlhcuju, drzim teplotu..tak snad to bude ok.. zejtra jeste koupim naky veci, doladim to, a na vikend asi zacnu zase svitit.. ale docela se toho bojim to svetlo je docela dostalo, takze asi poridim cooltube, sice se mi moc nechce ale holkam to jeste zainvestuju. takze kdyby jste nekdo mel cooltube prumer 150mm tak pm. popr. vymenim za stinidlo sunrain (destnik) :D
VDYZTAK ME NIKDO OPRAVTE JESTLI SE PLETU ale myslim ze kdyz jim nechas 2 dny tmu prepnou se na kvet a pak az budes svitit bude jim dlouho trvat nez se zas vrati na rust a bude to stres jestli vubec vydrzi takovy prcci 2 dny tmu... supni to alepspon pod zarivku ta se ti toho muze klidne dotykat, ale nemela by jestli je mas mooc slaby strc ji tak 15cm nad vrsky a le meli by snyst spravne i 1cm
Hezky se probrali, az na jednu sou asi vsechny ok. Teplota 22 vlhkost 60-70, ph test sem koupil roztok a ph vody z kohoutku to ukazuje 6,2.
Chtel bych zacit svitit ale zacnu asi az zitra s cooltube, tak doufam ze to jeste vydrzi.
Tak menší update, 9. den s cooltube, vlhkost 60-70, teplota tma 20-23 svetlo 23-26, ph roztoku 6-6.2, začal jsem hnojit a trošku je ošmikal. Pár sem jich vyhodil ale většina se vzchopila, takže teď tam mam asi 16ks + pár mrzáku bokem na stupínku :D počkám ještě pár dní a chci přepínat.
Machoman
Máš to v indoor galerce, k příspěvku ted nacpeš 5 fotek, pak promáznu.
Dnes bych chtěl přepnout na květ, bohužel ted nemam čím fotit... kytky maji tak 25-30cm, neni to moc, ale rostou 14 dni a je jich pomerne dost (17x chronic, 7x pepr, 2x orange bud, 1x NL, tak chci aby se pak nejak vesli. Nebo myslite ze je jeste brzo? Fotka je stara asi 3 dny.. vypadaji vsechny jako ta nejvetsi na fotce asi.
Hlava
Nech to ješte tak 3-4dny , pak to cvakni , mělo by to bejt akorát , co ty moje dobra velikost ?? :D
Jeste to necham aspon 1-2 dny no.. uz sem nedockavej :D Jinak ty tvoje velikostne skoro stejny, takze supr, byli hezky prokoreneny, jeste jednou dik!
Tak se mi podařilo udělat fotky. Nic extra je to mobil, ale vidět to je :) Ke cooltube jsem po domacku udělal přídavný stínění z částí stínídla sunrain (deštník), tak doufám, že to bude mít nakej efekt, nedejbože aby to snad vadilo :D
Veprostred ve velkym NL, v popredi v mensich PEPRy, zbytek vetsina chronic.
Menší update:
6. den květ
Dal jsem zpátky stínidlo deštník (sunrain) a cooltube pryč. Kytky mají tak do 50cm, tak doufam ze jeste porostou.
Sem hrozne zmatenej z hnojeni.. nekdo rika ze biobizzem muzu hodne, ze neprehnojim, nekdo ze opatrne, nekdo zas ze vubec, ze plagron je predhnojenej... davam tak sporadicky .. 3ml/2L root juice, 3ml/2L heaven, 2ml/2L bloom... fish mix jen do postriku 1x tydne. Co myslite pls ? Jinak rozbila se mi zvlhcovacka a vlhkost je pri svetle tak 30-40, tma 40-50 myslite ze uz to mam nechat kdyz je to na kvetu nebo poridit jeste zvlhcovacku ?
dejaVuCV
citace:
Původní příspěvek od novyclovek23
Jinak rozbila se mi zvlhcovacka a vlhkost je pri svetle tak 30-40, tma 40-50 myslite ze uz to mam nechat kdyz je to na kvetu nebo poridit jeste zvlhcovacku ?

Zdarek.
Na kvet uz nezvlhcuj. Je to zbytecny riziko plisne.
Taky mi odesla do vecnych lovist ;-) , zrovna kdyz sem si zaridil matkarnu s rizkarnou.
djV.
vlhkost je 40-50 tak je to ok no.. dneska mi odesel i vetrak na ofuk, resp. fouka ale netoci se... myslite ze jeden ofuk co se netoci staci? neofoukne zdaleka vsechny kytky, ale odtah jede dost box je uplne zcuclej.. dneska sem to prostrihal, bych neveril kolik tam je najednou mista, jsou videt dokonce kvetinace :))
NORM
ty si na nich stříhal listy, že jsou tak holé?
jo.. dyt pisu ze jsem to prostrihal.
neposral sem to ze ne ?:D snazil sem se strihat hlavne vespod, listy a vetvicky a sem tam i nakej list nahore hrozne si stinili.
Jeste naky fotky
def
Prooč.....
Balon
citace:
Původní příspěvek od novyclovek23
neposral sem to ze ne ?:D snazil sem se strihat hlavne vespod, listy a vetvicky a sem tam i nakej list nahore hrozne si stinili.


listy stínili hlíně nebo čemu? proč svítíš do hlíny? měl jsi pěknou jungli, ted máš akorát košťata...
mumuk
Tak tomu nerozumim otrhaš kytce plice a čekaš že kytka se ti za to odvěči?
def
Zabiják
Ja nevim myslel jsem ze kdyz prostriham ty spodky tak ze muzu i naky listy nahore... nemohl sem ani zalejvat jaky to bylo housti, musel sem vzdycky par kvetinacu vyndat abych se dostal k tem zadnim. Myslite ze je to velkej pruser? Ja se snazil strihat listy ktery zasahovali do tech kvetinacu okolo sebe..
def
Se koukni do galerky jak to maj lidi hustý.Kytka listy potřebuje a spodky si prostříhej nekdy v květu to co ti neprosvítí.Každopádné když pokveteš tak to budou koštata když to dáš zpět na růst tak to nevim jak to daj-----každopadně brzda jak svin.
NORM
nic už zpátky nepřepínej, normálně hnoj růstovým hnojem první dva týdny 12/12 a už nic neškubej, pokud to není zažlutlý odumírající list.. Až v pozdním květu můžeš protrhat velké listy co jsou přímo na hlavních stoncích, nikdy ty co jsou mezi paličkama..
def
Zdravim.. tak jak jsou na tom .
citace:
Původní příspěvek od def
Zdravim.. tak jak jsou na tom .


cau, podle me vypadaji docela dobre, bohuzel ted nemam cim vyfotit, ale na to jak jsem je osmikal tak vyrostli i naky novy listy a myslim ze se docela probrali :) sam jsem na to zvedavej jak to dopadne, kor kdyz jedu poprvy.
jinak teploty svetlo 24-28, tma 19-22, vlhkost 40-60 podle toho jak vetram. hnojim vsim co mam, tj. grow, bloom, fish mix, root juice, heaven a top max. Do kdy myslis/myslite ze jim mam jeste davat to rustovy ? A myslite ze je jeste k necemu uzitecny davat root juice kdyz uz jsou na kvetu ?
def
Drž se těch dvou týdnů od přepnutí jak psal NORM.pak je vysad pokračuj květová hnojiva.Sem taky zvědav jak ti to dojede ----jinak chybama se člověk učí..kolikatý den si na květu
18. den kvet zitra snad budou naky fotky.
Laidback
unbrained :-D listy bych štípal max. tak až ke konci květu,když nějaký stíní moc :-D nebo nějaký žlutý, ale tohle :D
Na tvoje unbrained nikdo neni zvedavej, chybama se clovek uci. Jinak fotky.. v popredi jsou PEPRy.
NORM
už to vypadá mnohem líp..
do vcera jsem daval na tvoji radu rustovy, ted uz pojedu jen pk resp. bloom heaven a top max :)
NORM
ty jedeš BioBizz, že ano? protože ten udává, že i s bloomem se má přidávatminimum growu jako tonikum..
jj presne tak. ja ale grow budu davat uz jen tem mensim.. ted jsem kytky meril, vetsina ma tak +-60cm naky mensi +-50cm tzn. ze po prepnuti se vytahli o takovejch +-20cm, nejvic se vytahli asi pepry + nl
mysak
cest..
i oFucK bych dal vetsi...jsou takove ....,,zapalkove :D "
ale myslim ze kdyz jedes prvne tak to bude OK
nekdy.......,kdyz mene vis tak to mene poseres :)
mam tam jeden stolni ventilator na max a jeden klipsnak.. myslis ze mam jeste prikoupit dalsi ?
NORM
teď nemusíš, snad jen až to začne houstnout a kynout, tak jeden velký přidat..
mysak
ne v klidu vypadalo to ze tam neni nic ...
Tak jsem konecne poridil fotak. Dnes je to 25. den květ, zalival sem a trochu porovnaval box, a koukal sem, ze par kytek, tak 1/3 ale jen chronicu ma par listku dost do zluta, Myslite ze je to nedostatek zivin? Je fakt ze to jsou ty nejvetsi mrchy.. zalivam cca kazdy druhy den tak 0.5l / kytka. Na 1.5L vody davam cca: 3ml heaven, 5ml bloom, 1ml topmax a tem mensim obcas trochu growu a fish mixu.
Fotky: prvni dve za tmy, potom NL, potom PEPR a posledni celek za svetla.
Jinak uskupeni je ted 17x chronic, 2x OB, 1x NL a 7x PEPR.
def
Zdravim Mnohem lepší jungle.Vyschne ti to uplně domrtě po těch dvou dnech jak máš velký květníky.A jestli vysichá tak si udělej test Vyber si kyti , který dáš víc nejakou nech na normál a jedný dávej 1 týdně dobrej juice.Já bych u tebe přidal ten grow do každý zálivky s hnojema- podle tabulky se snad používá do každý zálivky s vodou už si to nepamatuju.Máš jich dost tak testuj
UncleBatman
Vím, že je dost těžké se udržet a neprostříhat to, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to spíš na škodu. Když stříhat, tak co nejméně a hlavně je důležité, v jaké fázi stříháš. Ve vegetační fázi můžeš trošku více, ale v květu by jsi neměl už vůbec. Koukal jsem, jak jsi bojoval s nízkou vlhkostí(30-40% !!!!!!) a když jsem viděl to množství který jsi ostřihal, tak jsem se úplně zhrozil. Vždyť jen díky listům si kytka může načerpat tekutiny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma