Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 2 3 4 [5] 
Zaštipování - Klikni zde pro originální téma
SpiRit
ja uz nestriham hledam genetiky co jsou kosate i bez zastrihu.
PaBlo
Zdravím, napadlo mě že že zeptám tady u vás na radu letos jsem zastipnul 7 patro ale ještě před tím me udělala květiny spodní patro takhle nízko a nevim jestli to ostříhat ty první dvě patra a nebo ne, nechci aby se pak palice valeli po zemi ale nechci přijít ani o množství.
PaBlo
Foto
Maxeaux
Cau, ten spodok daj prec, bud ti to tam zhnije alebo splesnivi.
MasterWeed
Ahoj Pěstitelé,
potřeboval bych poradit ohledně zaštípnutí/zastřihnutí.
Zatím jedu ve skleníku (časem vysadím ven), ale musel jsem odjet na 9 dní a kytky vyletěly od 40 - 50 cm cca.
Problém je, že rostou pouze do výšky a nechce se jim "košatět."
Myslíte, že to mám ještě zastřihnout, anebo se to v tomto stádiu nedělá - respektive, je na to moc dlouhá?
Nechci abych z toho měl nakonec paskvil :D
Díky
MasterWeed
Fotky - prosím o smazání
MasterWeed
Omlouvám se, ale nejde mi poslat fotky - zkusím ještě jednou (případně prosím moderátory o smazání)
odo
Pokiaľ to neni AF, tak to kludne zastrihni tvaruj a presaď do vačšieho kvetináča. Niektoré modely sa moc "nekošatia"
MasterWeed
A to i když to má zmíněných 50 cm? Podle mě pak ta kytka bude vypadat hrozně a bude náchylná na zlomení. Na jednu stranu koukám, že seš zkušeným členem, tak dám na tebe. Díky
Pítr90
Ahoj, ohnutí se vůbec neboj, je to styl tréningu, který je celkem šetrný ke kytce. Všechny větve se otočí nahoru a budou z nich vrcholy 😉 další možnost je to zaštípnutí. Opět se není čeho bát, není to nic, co by kytka nezvládla 😉
otoxy
Skvělé info dekuji
PaBlo
Zdravím už jsem se tady dřív radil s otázkou spodních větví, nějaké už šli pryč ale jsou ještě další rostliny u kterých zbytečně nechci přijít o palice ale na druhou stranu než aby se měli později válet na zemi a nebo nemit světlo, tak aby šla síla spíš tam kde bude plně využita. Nektere spodni vetve jsou tak 5 cm nad zemí uz ted. Tak co si o tom myslite? Zastipavat vrsky aby to nebylo vánocni stromky.
Hydrodef
Ahoj, není to sice přímo dotaz k zaštipování, ale trochu to s tím souvisí. Co říkáte na tyhle plant bendery (ohýbače větví) mohlo by to fungovat? https://www.aliexpress.com/item/100...earchweb201603_
Jekyll04
Zdar pěstitelé. Hodně jsem pátral. Spousta článků, ale žádné pořádné zkušenosti. Indoor autoflower New York. Pořád čtu nezaštipovat. Má někdo prosím zkušenost se zaštipováním AF? Kdy začít kdy přestat a má to smysl u AF. Musím přihnojovat na růst při zaštipování? Díky Nějaké zkušenosti uvítám. Nebo jen AF trénovat od mala (LST)?
M@gic
citace:
Původní příspěvek od Jekyll04
Zdar pěstitelé. Hodně jsem pátral. Spousta článků, ale žádné pořádné zkušenosti. Indoor autoflower New York. Pořád čtu nezaštipovat. Má někdo prosím zkušenost se zaštipováním AF? Kdy začít kdy přestat a má to smysl u AF. Musím přihnojovat na růst při zaštipování? Díky Nějaké zkušenosti uvítám. Nebo jen AF trénovat od mala (LST)?

Tady na G je taková pověra, že automaty se nezaštipujou, na zahraničních fórech to ale dělaj běžně a s celkem fajn výsledkama. LST je určitě nejšetrnější, ale taky nejpracnější metoda. Zaštipuj spíš starší kytky. Alespoň tři týdny nebo čtyři pravá patra listů. K tomu kdy začít a přestat: dělal bych to jen jednou, víc to nemá smysl a cca po měsíci růstu ti kytka přepne na květ, pak už to určitě nedělej. Kvůli zaštípnutí nijak neměň dávku hnojiv.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma