Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
internetove obchody se seminky - Klikni zde pro originální téma
Zdravim vsechny pestitele at se dari ! A kyticky rostou!
Mam dotaz na seed banky na internetu co jsem se dohledaval svych vysnenych odrud sem nasel nespocetne mnoho stranek se seminky a ruznymi cenami atd . Otazka je kde ty semena obednat ? Docetl jsem se ze ted pry zasilky nechodi . tak jestli nekdo ma dobrou zkusennost s urcitymi obchody na internetu a poradi mne i myslim mnohym dalsim clenum a pestitelum kde ty semena obednat . Me osobne ted zaujala polska internetova stranka http://www.nasionatrawy.prv.pl/ tim ze v polsku pry prodej seminek neni nelegalni . tak timto prostim aby mne nekdo navrhl par dobrych stranek se seminky kde jsou kvalitni ,levna semena ktera opravdu dojdou .
Hlava
http://grower.cz/pestovani/navody/nez-zacnete/1.html#1
http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=15
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2430

Tady si to projed neco urcite najdes , nevim ty polsky stranky zkus je ale dle meho nazoru si to radsi objednej jinde :D

Hlava
okocha
myslim ze nejlepsi eshop se seminky (nejen) vsech znamejsich seedbank je www.growshopalien.com Maji sqely service, semtam poslou bonus a prodavaj nektere seeds ktere od original seedbanky nesezenes nadrobno (10 ks, 5ks). postou chodi do dvou tydnu od objednani za postovne od 6 eur.
dokktor
tady to máš i s komentama ;)
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=33114
fotosynteza
čaute
poznáte tento obchod http://www.mojesemeno.cz/ ?
chcel by som tam nakúpiť ale majú podozrivo nízke ceny, napr. feminizované White Russian od Fair Seeds 10ks len za 600,- kč
ZOO68
citace:
Původní příspěvek od fotosynteza
čaute
poznáte tento obchod http://www.mojesemeno.cz/ ?
chcel by som tam nakúpiť ale majú podozrivo nízke ceny, napr. feminizované White Russian od Fair Seeds 10ks len za 600,- kč


Nevím, jestli u genetiky jako White Russian řešit semínka. Běžná odrůda, kterou tady má mrtě matkařů (možné ne přímo tuto seedbanku).
Za o kousek vyšší cenu máš klony - ušetříš čas a starosti ;-)
masuro
FS byli kdysi bdobri. pak jsem ale chynul varku co stala za hovno a dneska jedu jenom osvedceny banky treba Mr.Nice seeds a nemám problém. ideal jsou ale fakt rizky od osvedcených matkaru
fotosynteza
Zistil som, že v ostatných obchodoch je cena WR od Fair seeds rovnaká ale WR od Serious seeds je niekoľko násobne väčšia (1850,- kč za 6ks).To je taký veľký rozdiel v kvalite?
crazyben
Fair seeds jen koupí nějaký bulk semena, zabalí do pěknýho obalu a pošlou do světa se zvučnym jménem... nikdo soudnej to nemůže považovat za regulérní seedbanku.

Nemusí to bejt hned špatný kytky i výnosem to může bejt ok, ale já bych si připlatil za serious... chuťově i účinkama to myslim bude nesrovnatelný, originál je originál.
nikolajmorozov
Čéest, chtěl bych se poptat. Když kupujete semena z netu tak jaký stránky/shopy preferujete?? koukal jsem na ganjaseeds.cz, seeds-bank.cz a 5semen.cz(což je nejspiš dobrej shop podle pár komentářů tady) tak jaký jsou na ně ohlasy?! kupoval někdo, ví někdo??? a když tu někdo nakousnul modely.. auto magnum od buddhy ve volný zemi.. jel to tak někdo? chci něco na čem nebude pouhejch 20g.

jo a fair seeds měl kamoš asi před čtyřma rokama automatky northern light a na každý takovejch 30g a šišky skoro jak skero. pojebal to tim že to sušil na xboxech :D :D chuť jak ponožky.
murmur
Čau, mám dobrý zkušenosti s timhle obchodem, bývají pravidelně i na Cannafestu
http://www.medicalseeds.cz/
Váchy 55
Ahoj. Já mám zkušenosti se Semena-marihuany.cz a Semena-ostrava.cz (od těch ale již před 2lety). Kamarád má zkušenosti s zasad.to a musim říct, že od těch mu to přišlo vždy bez problému + dárky k tomu (má i čepici jako stálý zákazník :-D). Jinak k tomu Magnumu. Kolega ho jel a já též. Chce to chytit dobrý semeno a ve volný půdě v dobrým počasí dokáže udělat i 100g vánoční stromek. Jedná se ale o docela náchylnou odrůdu na plíseň (skoro většina AF, které mají hodně pryskyřice). Ostatně pěstování AF jako takové je hodně ovlivňované počasím, ale když vyjde a je hezky alespoň poslední měsíc zrání, tak to stojí za to. Zvlášť u Magnumu..je dobrej jak na chuť, tak na účinek. Nicméně zas taková bomba, jak si myslíš to nebude ;-) alespoň dle mého. Good luck


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma