Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny pestitele at se dari ! A kyticky rostou!
Mam dotaz na seed banky na internetu co jsem se dohledaval svych vysnenych odrud sem nasel nespocetne mnoho stranek se seminky a ruznymi cenami atd . Otazka je kde ty semena obednat ? Docetl jsem se ze ted pry zasilky nechodi . tak jestli nekdo ma dobrou zkusennost s urcitymi obchody na internetu a poradi mne i myslim mnohym dalsim clenum a pestitelum kde ty semena obednat . Me osobne ted zaujala polska internetova stranka http://www.nasionatrawy.prv.pl/ tim ze v polsku pry prodej seminek neni nelegalni . tak timto prostim aby mne nekdo navrhl par dobrych stranek se seminky kde jsou kvalitni ,levna semena ktera opravdu dojdou .
myslim ze nejlepsi eshop se seminky (nejen) vsech znamejsich seedbank je www.growshopalien.com Maji sqely service, semtam poslou bonus a prodavaj nektere seeds ktere od original seedbanky nesezenes nadrobno (10 ks, 5ks). postou chodi do dvou tydnu od objednani za postovne od 6 eur.
čaute
poznáte tento obchod http://www.mojesemeno.cz/ ?
chcel by som tam nakúpiť ale majú podozrivo nízke ceny, napr. feminizované White Russian od Fair Seeds 10ks len za 600,- kč
Původní příspěvek od fotosynteza čaute
poznáte tento obchod http://www.mojesemeno.cz/ ?
chcel by som tam nakúpiť ale majú podozrivo nízke ceny, napr. feminizované White Russian od Fair Seeds 10ks len za 600,- kč
Nevím, jestli u genetiky jako White Russian řešit semínka. Běžná odrůda, kterou tady má mrtě matkařů (možné ne přímo tuto seedbanku).
Za o kousek vyšší cenu máš klony - ušetříš čas a starosti ;-)
FS byli kdysi bdobri. pak jsem ale chynul varku co stala za hovno a dneska jedu jenom osvedceny banky treba Mr.Nice seeds a nemám problém. ideal jsou ale fakt rizky od osvedcených matkaru
Zistil som, že v ostatných obchodoch je cena WR od Fair seeds rovnaká ale WR od Serious seeds je niekoľko násobne väčšia (1850,- kč za 6ks).To je taký veľký rozdiel v kvalite?
Fair seeds jen koupí nějaký bulk semena, zabalí do pěknýho obalu a pošlou do světa se zvučnym jménem... nikdo soudnej to nemůže považovat za regulérní seedbanku.
Nemusí to bejt hned špatný kytky i výnosem to může bejt ok, ale já bych si připlatil za serious... chuťově i účinkama to myslim bude nesrovnatelný, originál je originál.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Čéest, chtěl bych se poptat. Když kupujete semena z netu tak jaký stránky/shopy preferujete?? koukal jsem na ganjaseeds.cz, seeds-bank.cz a 5semen.cz(což je nejspiš dobrej shop podle pár komentářů tady) tak jaký jsou na ně ohlasy?! kupoval někdo, ví někdo??? a když tu někdo nakousnul modely.. auto magnum od buddhy ve volný zemi.. jel to tak někdo? chci něco na čem nebude pouhejch 20g.
jo a fair seeds měl kamoš asi před čtyřma rokama automatky northern light a na každý takovejch 30g a šišky skoro jak skero. pojebal to tim že to sušil na xboxech chuť jak ponožky.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Ahoj. Já mám zkušenosti se Semena-marihuany.cz a Semena-ostrava.cz (od těch ale již před 2lety). Kamarád má zkušenosti s zasad.to a musim říct, že od těch mu to přišlo vždy bez problému + dárky k tomu (má i čepici jako stálý zákazník :-D). Jinak k tomu Magnumu. Kolega ho jel a já též. Chce to chytit dobrý semeno a ve volný půdě v dobrým počasí dokáže udělat i 100g vánoční stromek. Jedná se ale o docela náchylnou odrůdu na plíseň (skoro většina AF, které mají hodně pryskyřice). Ostatně pěstování AF jako takové je hodně ovlivňované počasím, ale když vyjde a je hezky alespoň poslední měsíc zrání, tak to stojí za to. Zvlášť u Magnumu..je dobrej jak na chuť, tak na účinek. Nicméně zas taková bomba, jak si myslíš to nebude ;-) alespoň dle mého. Good luck