Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Matkárna 200Wblue NURTURELITE - Klikni zde pro originální téma
tekknou
Zdravím tak takto vypadá moje nová matkárnice:D :D
Tady je nějaké foto za chodu a zanechodu:p:..
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Cpt. Spaulding
mas neviditelne matky ? :eek: waaaaau :D:D:D:D
(ked zmudriem, tak zmazem :D )


hhhh tjn.to jsou totiž takový matky ,který svět neviděl:D:D
dneska jsem je dal klíčit AK a Misty:david:..
Rhino
Máš to pěkný.. Na matkárnu máš v porovnání s ostatníma členama docela velkou watáž.. Tak ať z toho sou pořádný řezy! :drools: :p:
Mr.MEN
A budeš normál do hlíny nebo budeš dělat nějakej bubbler? Jen jsem tak přemýšlel že bubbler je na matky jak stvořenej:).
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
A budeš normál do hlíny nebo budeš dělat nějakej bubbler? Jen jsem tak přemýšlel že bubbler je na matky jak stvořenej:).

Zdárek no zatim chci zkusit mamky v hlíně..už jen z toho důvodu ,že se blíží zima a už teď vim že to s teplotou kde je budu mít nebude úplně idealní..Jinak mít mámy v bubláku je určo luxus, v budoucnu to nejspíš taky nějak překopu,v growlandu zrovna prodávaj tenhle bubli systemek na mamči ,maji tam v tom banánovník a jede to v tom jak z vody:D :D..
Mr.MEN
No já bych si bubbler nekupoval ty mají docela brutálně předražený třeba od AH Aqvasystem stojí nějakých 2600 a já bych udělal normálně za 200 ze vším všudy:). Rači si ho pak udělej alo to teď docela předbýhám:D...
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
No já bych si bubbler nekupoval ty mají docela brutálně předražený třeba od AH Aqvasystem stojí nějakých 2600 a já bych udělal normálně za 200 ze vším všudy:). Rači si ho pak udělej alo to teď docela předbýhám:D...


JJ ,tj. přeci jasný ,že to půjde pokutit doma z věcí tvz. co dílna dá ,na tom sme se schodli i s prodejcem:rasta: :p:
tekknou
citace:
Původní příspěvek od aenema
čus jaký máš rozměry tý matkárny a nějakej odtah??
a tohle smázni


zdar no rozměry jsou 145-45cm
přítah:kanlux 90m3/h
odtah:Pc větrák(zatim taková provizorka)
tekknou
Zdravím ,tak tady jsou nějaké první fota 5xAK5xMisty.
AK-100% klíčivost
Misty-100% klíčivost
tekknou
A takhle mršky vypadaj po vyklíčení..ze začátku mě trápila teplota ,ale teď už jsem to pořešil jináč a za dne je tam:27°C , vlhkost 70%
a za noci 19°C , vlhkost 40%,,
Tak a tj, zatím vše.
tekknou
Tak takle si mršky vedou po ROOTS STIMULATORU a prvnim zalivu GH bloom/grow/micro,,
tekknou
Tak já bych řek ,že vše klape jak má,,
Teplota / Vlhkost
max 26,8°C / 71%
min 18,11°C / 32%

tady nějaká ta fota,,
tekknou
citace:
Původní příspěvek od mikymil
můžeš mi poslat nejaké informace o matkárně chci si postavit ale vůbec nevím jak na to třeba rozměry, a hlavně jaké světlo jsem totální začátečník mikymil@seznam.cz


tak co se týče tvé OT hledej inspiraci tu:faq:
http://grower.cz/pestovani/navody/m...ostliny/15.html
http://grower.cz/pestovani/navody/l...svetleni/2.html
mikymil
dík suprové jen dotaz přepnul jsem na květ zjistil pohlaví a ted chci požít samici na matky je možné vrátit na růst a použít na matku
tekknou
citace:
Původní příspěvek od mikymil
dík suprové jen dotaz přepnul jsem na květ zjistil pohlaví a ted chci požít samici na matky je možné vrátit na růst a použít na matku


no hele určitě je to možný ,ale někdo to taky dělá tak ,když třeba selektí dejme tomu z 20 seeds tak předem vybírá ty nejvíc vytální kousky ,který přesadí ,označí ,nafiká šnicle a pak samotný šnicle přepne na květ..nesmíš to nechat moc dlouho přepnutý ,aby si tím kytky nehodil do stresu podle mojho mínění,,pěstu zdar.
tekknou
Vivat cultivators cannabis:frog:
V první řadě chci poděkovat za pozitivní ohlasy v podobě zelených čtverců ,dále díky za užitečné typy..
A abych to tu proložil zase nějakou tou fotesou tak začneme rovnou u AK a MISTY..co říct krásně se nám to salátovatí ale,,
POZOR!!!:eek:
na zažlucených fotkách je označen zatím menší problémek kterej nastal a to sic po tom co mršky dostaly první žrádlo od GH tak se přes den tak některé lupeny vytáhly až se přímo dotýkaly nurturu a pak co zažhla lampa se přímo začaly pražit ,ještě že jsem si všimnul ,jako by se něco pálilo a včas zvednul lampici a napravil tuto školáckou chybu..
zjištění:nurtur jde dát opravdu blízko ke kytkám ale POZOR nesmí se přímo dotýkat samotné lampy:punk:
Vypadá to ,že zítra je stříknu lehce phyt-aminem ,aby byl na listech taky nějakej ten ochranej faktor ,ale jináč je pravda ,že i dostatečná vlhkost dokáže divy:)
jinak dnes jsem obdržel další kousky k selekci
i když místo Jacky White měla přijít White Berry i tak spokojenost,,:D :D
tekknou
Zdravím tak je to právě 24hod. co jsem dal klíčit Jackyho White a Strawberry Coughe..
Jacky White-100% klíčivost ,2 mm klíče
Strawberry Cough-zatím nejsou vidět klíče ,ale seeds už naboptnaly

-pro naklíčení byl použit roztok H2O Ph kolem 5,6 a H2O2 35%
v poměru 1l/10 kapek.
tekknou
Zdravím ,tak takhle vypadaj zhruba po 6 dnu květu přepnul jsem je ,abych zjistil pohlaví a zatim se nic neděje periodu maj na 12/12 ,ale napadlo mě jestli to spektrum blue vůbec bude umět něco takovýhleho zařídit,,no uvidíme necháme se překvapit a takhle to vypadá,,
bossfic
Jen ať ti to roste... četl jsem že to máš se semínek ale nedočetl jsem se jak to chceš řešit nebo řešil se samci? semena jsou feminizované nebo jen počkáš co bude co...???

A jestli jsou feminizovane tak jsem taky kdesi slyšel že feminizované semena pak v dospělosti mají velký sklon k hermaforiditismu....
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Enttee
bossfic: Ze seminek to ma, protoze mu jde o matky, tzn nejde o sklizen. Semena jsou normalni a kdyz se pochlapí, tak se jednoduse zahubí.
Jinak pekna matkarna, premyslel sem o 200w nlite, ale nakonec sem vzal 125. Jak mas poreseny prichyceni obijmky do toho stinitka? me se pod tou vahou ta klasika co se dava na tyhle wingli hrozne vohybá a lampa se hrozne prohybá.


No mám objímku zanejtovanou na plechu a plech je přitaženej šroubem a maticí ke stínidlu.Ale máš pravdu celkem ten nurtur se taky nedrží úplně vodorovně ,ale špička je o něco níž než pata ,ale to jsem pořešil tak ,že jeden konec jsem jednoduše nechal o něco vejš a druhej níž ,aby to bylo jakž takž vodorovně..do budoucna to ještě určitě poupravim..
Tak good luck.
tekknou
Tak menší upgrade i zde ,
podařilo se vyjistit matky v tomto poměru 3x AK,2x Misty(z 10 seeds)
jinak to co se tam pokouší klíčit je Jacky White 2x
jo a jak mi někdo psal ,že dutch passion je ve feminisovanejch seeds nekvalitní ,tak můžu jenom zklamaně potvrdit ,že je tomu tak,
nechal jsem od nich naklíčit 2x Strawberry Cough klíče v peroxidu pustily do 2 dnů což o to ,ale jinak se nijak moc k světu nemaj doposavaď nevyčouhli ze země ,takže předpokládám ,že uhnili:confused:
jinak jedu na periodě 15/9.
Cicmon
jen malej dotaz - jaka perioda 15/9 :eek:?
tekknou
Cicmon:
no nechtěl jsem jet na 18 hodinách.
lichej počet svícení by neměl vadit ne ,spíš možná jen ,že o něco zpomalí růst ,než na 18kách ?
Cicmon
no lichej pocet, sudej pocet, to je asi jedno :)
mno rust se asi zpomali, v horsim pripade to zacne kvest
ale porad nechapu proc nechces 18h :eek:, zvlast kdyz to maj bejt matky, tak by nemely bejt ve stresu
Kripix
room je fakt good ale taky bych chtel podotknout ze na matky bych v zadnym pripade nesnizoval periodu. bylo by o dost lepsi kdyby jsi ji naopak zvetsil...
tekknou
Cicmon:
jj taky uz jsem se vzpamatoval a nechal to zase na 18 hodkach ,uz vcera dokonce:),,
tekknou
Zdravím chtěl bych vyměnit za nějaké vychytané grow věcičky či kvalitní seeds popř. konopnou mast moje 2 středně vzrostlé matky 1x Ak-48,1x Misty (nirvana seeds)
Důvod:nedostatek místa a květníků pro jiné slečny:)
Vážní zájemci nechť pošlou P,M,
tekknou
A tady je ňejaké to foto jak to zatím vypadá.Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s hnojivem jak je na první fotce,,Je to hnojivo na matky od BioGreen ,co já jsem tak vyštudoval a přelouskal z Anj. návodu tak co se týče aplikace tak bych dával 5ml/L a rozmíchat nejdřív ve vlažný vodě a pak přilejt ke zbytku roztoku ,nebo aspoň tak jsem to přeložil já:).
tekknou
Tak jsem opět tu ,abych to tu aktualizoval ,jak to teď vypadá.Kytky se vrátily opět k růstu a takhle si jedou..dnes dostaly záliv od BioGreen ,jo a už vím proč se v návodu doporučuje rozmýchání ve vlažný vodě,je to spíš jaká si zelená hustá kašička ,podobající se gelu a ve studený vodě by se to jen tak nerozpustilo:busted:
tekknou
Zdárek po čase,chtěl bych ukázat jak si holky právě vedou.Už dvakrát dostaly biogreen a myslim ,že jim to jenom prospívá,začínaj dělat hodně větví a pěkně se začínají košatit.Až budou nějaký lovky po vejplatě zasejc ,tak nakoupim nějakej rockwol a minipařníček a pokusím se o nějaký první fiky.Toď zatím vše ,mějte se smějte se growers
tekknou
Tak popojedem ,abych to tu oživil ,tak tady je nějaká ta fotesa po 12 dnech na Biogreenu ,kterej začíná kytkám celkem svědčit,začínají být košatější a dělají víc větví.Krom toho ještě dostávají GH -růstovku ,Phyt-Amin-postřik,H2O2 35%-postřik(sterilizační).
Po vejplatě nakoupím rockwol a v obi minipařníček a pokusim se o nějaký zkušební fiky..
Toď zatím vše ,mějte se ,smějte se growers:afro:
tekknou
Ehmm tak něco z noci je tu..
Jo a jinak ta nabídka jednoho MaMsu AK a druhého Misty je stále aktuálnější pač chci trochu obměnit další řady:)..
Aktuální případní zájemci nechť se nestydí zasílat P.M.
zatím zdar tekk
tekknou
Fotky ,další týden na Biogreenu..
tekknou
A je tu něco z noci,myslím ,že to budu muset pořádně proříznout ,pač se prostor celkem víc a víc vyplňuje:).Začátkem nového týdne mi přijdou RW kostky tkž, se pokusím něco říznout.Tak a takhle vypadaji teď holky..
tekknou
Zdravíčko ,
chtěl bych se tu podělit o nějakou tu fotesu s prvního zkrojení.
RW kostky ty za kačku z grshopu,tušim ,že rozměr je 2x2x4cm.
nejdříve byla použita odstátá voda Ph 5.2 a AH roots stimulator,rockwol byl den předem namočen a poté nařezán dle potřeby.
vyžďímané kostky byly vyplněny fikanci namočenými v clonexu ,pak přendání do minipařníku..
celkem jsem říznul svůj palec:),20xAK-48 ,20x Misty ,toď zatím vše uvidí se ,jak se mrchám podaří zakořenit,,
tekknou
Zdrávím příznivce pěstu,předem bych chtěl poděkovat za komentáře a nějaký ty zelený čtverce ,který jistě taky potěšily;),,:D
A takhle to vypadá dostávají Biogreen MAM ,dnes je čeká GH.
Na 3 a 4 fotce je fik strawberryho couge ,kterej taky zakořenil tkž, půjde do hlíny pak 12/12 pro určení pohlaví a následný výběr matky,aspoň doufám ,je to Fem, dutch passion tak uvidíme..
Jediný problém který nastal jsou takový malý mušky jako lítaj na nahnilý ovoce třeba ,každej asi ví ,když padaj hrušky co je kolem havěti,,:D,takový ty malý okřídlený sviňky co je můžete potkat v létě u rybníka pohybují se spíše při zemi u substrátu,,pozn.nákup nesterilního sub. viz. OBI:flick:
Řešení:co nevidět navštívit nejbližší drogerii a koupit nějakej univerzální postřik..
guerilla
Zdravím,

s největší pravděpodobností se jedná o Smutnice (ty mušky), které kladou vajíčka do substrátu. Z nich vylíhlé larvy požírají kořenový systém, potom dospějí a jen poletují, rozmnožují se a kladou vajíčka. Nejúčinnější prostředek jsou lepové desky na dospělé jedince a predátoři na larvy v hlíně. Hlína se dá samozřejmě prolívat nějakým přípravkem (teď si nevzpomenu jakým), ale to bych nedělal, jelikož se to dostane do kytek, což by byla škoda, poněvadž u větších rostlin moc škody nenapáchají a proto bych na tvém místě použil již zmíněné lepové desky:)

Měj se a ať se těch okřídlených zevlů zbavíš,
gue.
tekknou
to guerilla:
Zdárek kámo jj máš recht si na to kápnul budou to určitě ty čubky smutnice fakt že jo..přesně jak si popisoval to jejich chování ,tak to budou určo oni,,větších kytek máš pravdu se to moc nedotklo ,ale mám tam ještě 2 jiný menší mršky na vyselektění a na nich je už útok smutnic patrnějc víc znát..ty lepový desky se pokusim sehnat to by mohlo jít ,moc tam těch smutnic sice neni ,ale jsou taky pěkně nenápadný ,držej se při zemi v substrátu:D
Občas je skropim taky 35% peroxidem tak maj respekt:D
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Alesh
A jsou to holky davals nejake klony nakvest?


jj jsou to určite všechno holky hele;)
krajím je a lámu co to dá svilušky jsou deth. teď budu zase něco fikat pač to jede hodně do vejšky, tak to nějak skrojím a pokud to půjde naohíbám to těma kolínkama co maj v grshopu.
tekknou
Zdar všem ,tak nějaké nové info.
Dnes po krmení od Biogreen MAM.
Taky jsem měl teď menší problémek se svilušema,kvůli kterejm jsem vyhodil dost fiků,ale kytky dostaly dablovanej nástřik Spruzitem a je jak to vypadá po nich.Ještě jsem přidal lepový desky proti létajícím škůdcům.Dík za pozornost a čtverce.Mějte se, ať to valí.

Alesh:
Jo tak zvlhčovačka nejede,vlhkost mám min. 45%,teď je tam 56%.Jinak spíš kytky vemu rozprašovačem.Teď to zkouším praktikovat tak, že je den před skrojem stříknu vodou s H2O2.Pro prevenci a sterilitu jim to v tejdnu ješte jednou zopáknu, phyt-amin už asi vysadim ,pač se mi zdá, že vždycky pomůže ke sviluším akorád:).Jinak jo je lepší je nechat nakvíst z řezů,než trápit matky teď už se s tim takhle pracně piplám zrowna s tim strawberry coughem.Mám je už v hlíně na dením světle tak doufám, že ukážou pohlaví myslim, že by mohli ta světelná perioda teď vychází na těch 12/12.Takže tyhle 3 promodelky jsem takříkajíc nechal nakvíst takhle nadvrdo,jinak už selektím podle běžnýho postupu.
tekknou
Zdravím příznivce pěstu,
tak takhle si holky aktuálně rostou,už maji za sebou nějakej ten skroj, taky svilušky na některé z fott, je možný si všimnout na listech ještě takovýho povlaku po aplikaci spruzitu.Ty listy jsou jak naláklý, já jsem rosil spruzitem v intervalu 1x týdně v poměru o něco málo více než je v návodu a musím zaťukat, že se s toho holky celkem dostaly až na nějakej ten spodní výhon, tam ještě postupně likviduju sem tam lístek poznamenanej sviluším rejděním:).to je ztím vše, díky za pozornost a za čtverce od grůwrů, kteří je poslaly:punk: ;) :bandit:
tekknou
Zdravím,
marně jsem tu hledal fórum s fotama matek, které jsem ještě před nedávnem pročítal.Rozhodl jsem se pro publikaci svojich maminek.Mám v plánu je co nevidět ještě tak o polovic prokrátit z důvodu nedostatku místa,někde už byly použity ohíbací kolínka.Závěrem bych chtěl říct, že mi holky dělají radost svou vitalitou a plodností,jsou standartně na GH,biogreenu..
Jpt
ZDrawim te. TAk rizky od tebe uz mi jedou 14dni v bblacku.este sem teda cekal naky dny nez prorostly poradnejma grodanovejma kostkama mno.
A ted prijde otazka:
MA nekdo skusenost s misty??Jak moc se vytahne po prepnuti??JA jak ji mam dlouho nechat na rustu. Pocitam tak ten mesic mno....
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Jpt
ZDrawim te. TAk rizky od tebe uz mi jedou 14dni v bblacku.este sem teda cekal naky dny nez prorostly poradnejma grodanovejma kostkama mno.
A ted prijde otazka:
MA nekdo skusenost s misty??Jak moc se vytahne po prepnuti??JA jak ji mam dlouho nechat na rustu. Pocitam tak ten mesic mno....


Jen tak stručně,AK ze zkušenosti valí celkem dost do výšin, takže na růstu to s nim zase tak přehánět nemusíš..misty,menší podsaditá rostlina,macatý listí oproti ak to tak nevalí,můžeš ho nechat i dýl na růstu ,ale záleží jen na tobě jaký máš možnosti co se prostoru týče a tak viď..
Jpt
Mno vzhledem k tomu ze mam na pestirnu 1,2X1,2m jen dve kytky misty....a vlastne este jedno AK ale to je malinky......tak se toho nebojim....mozna to necham jeste 3 tydny...uvidim mno jak se jim bude darit...pac den ode dne jsou jiny a vetsi.,...
tekknou
Zdavím u mojho trejdu,dík všem trejďákům za sledovanost;)
Tak jsem to nějak prolámal pač to byly hrozný košťata:)..Ještě bych tam rád vecpal Jackyho White.
A pokud bude ještě čas a chuť tak bych chtěl pořídit tyto OUtovky a udělat maminky na vcajk venek;)
http://www.seedsman.com/en/cannabis...-fruity-5-seeds
http://www.seedsman.com/en/cannabis...af-indica-seeds

tak a takhle to vyzerá:)..
tekknou
Zdravím ,tak je na čase udělat tu závěrečnou .Jako poslední tu chci prezentovat mamku Jacky White.
tekknou
MAM , MAM
tekknou
stáří něco okolo 14dní.
tekknou
up,,
Roxy
hmmmm pěkná maminkárna :goldcup: máš tam jenom tvoje selekce, nebo si si rozjel i něco odemně?
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Roxy
hmmmm pěkná maminkárna :goldcup: máš tam jenom tvoje selekce, nebo si si rozjel i něco odemně?


díky za chválu;)jj mám tvojí euforku,poga a už i Eda jsem rozchodil+svoje mrchy ice ,chrystal ,wonder women.
tekknou
Zdary ,mám tu na ukázku jednoho bonsayovitého chlapáka Wonder Women ze séměte.Co sním vyhodit ho je škoda ,tak nejspíš bude na pyl a pokusím se o náprc Ice X Wonder Women ,to jsem zvědavej jak to dopadne výsledek bych chtěl nazvat báječná ledová žena:D.
tekknou
:šniky:
Hajles
chtel bych se zeptat cim svitis na ty rezy
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Hajles
chtel bych se zeptat cim svitis na ty rezy


hele klasika zarivka od nurturu tusim 30w ma jedna ,pouzivam jen na zakorenovani.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma