Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 
Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - Klikni zde pro originální téma
Mašťák
"pořídit si dítě z pudu sebezáchovy"
Yenifetátko
Říkám kamošovy " Hej dáš si ještě koláček ? "
Kamoš slušně odpoví " Pal dopiče, už teď vydím dvojitě " :D
hatin
kamos: Vcera sa mne zdalo ze sa topim v penezach a probudil sem sa zabluty
Bandita
kamos zacina prihodu...
"bol som spity do nalady..."
travodlak
hele...támhle si to zapomněl dodělat..

né nezapomněl...prostě sem se na to vysral...
High
Kámoš škudlil příhozy do brká a já tokový: Vole ty to škudlíš jak ten herák!!!

Nebo kámoška:....... Sem slušně vychovaná,Kurva!!

Bejvalej třídní: no jakmile řekneš před oltářem ANO tak jsi o všechno příšel.
Hele neříkej Kurva....každá kurva byla jednou taky panna,ale časem se zní stala Kurva......
Gorila
kámoš

mám ti jednu ukurvit ?

a nebo

co,ty hovnopape ?
Mr.Sordo
Ten,pamatuje "Šemíka",jako hříbě.lol
Mr.Sordo
http://www.youtube.com/watch?v=GdGKY5Kg7Uk
Pflusik
Já jsem ve finále podobnej jako varle, citlivej a zranitelnej.

Holky, vy jste se daly na tu makrobiotiku a je s váma hovno.
crackonos
Tyvole ta má ale velkou prdel...z tý se musí srát samo. :D
travodlak
rozhovor u večerního špeku:

zas něco cvrká...

to je cvrkáč

už je zima...by neměli né?

však cvrká pomaleji...
High
A mami né že až půjdu ven budeš se mi hrabat v pokoji,byl bych nerad kdyby ses píchla o stříkačku.
Bandita
kamos: dnaska prisla kontrola z japonska, cely Takeshiho hrad do pici!
druhy kamos zacina prihodu slovami, raz ked som bol spity do nalady... :teef:
High
Proč sebou furt nosíš ten Teleskop.Kvůli cikánum......Kdyby na mě něco zkusily tak ho zahodim abych mohl rychlejc utíkat.
Džejmsn
Nerozčiluj se,praskne tí cevka v hlavě a zase budeš tahat nohu.. :D
rotobull
ja mel ve triceti takovou depku ze me to ve ctyriceti uz vubec nesralo.....aktualne z tel.....
Mr.Sordo
"Zajíc se myslivcům smál,až se za bobky popadal"!lol
Mr.Sordo
"Nemáš žadný péro"?
"Tomu se říká šulnul"!lol
(MC Gey)
High
Chlap musí za sex platit furt.At už jde do bordelu nebo prožívá láskyplný vztah.
bruno.kudrna
Su utahané jak špagát od hajzlu.....
High
Je to Zapálenej Hasič

Do školy chodím TeknoKrokem....WTF? co je to TeKnokrok........No to když si pustim do sluchátek tekno a du v rytmu kicku.

Vole přijedou policajti u Udělaj BPL.Běžná policejní lustrace
Mr.Sordo
"Raní ptáče,dřív doskáče,pro lahváče".
Pflusik
U kebabu v noci:"Tyvole ten Okamura je ale kretén, to radši kebabicu."

"Nejdu na obřízku vole, mám rád při chcaní ten protitlak v čuráku."

"Proč nechoděj Africkejm dětem antibiotika, protože se maj užívat třikrát denně po jídle"

"Ty děti, co se roděj závislejm matkám, to je hrozný, představ si, že se narodíš a první věc co zažiješ je odvykačka."

"Mužskej rod od slova roštěnka je rošťák?"

O feminismu:"No, ale takhle je to přirozený, dřív byl matriarchát, teďka je taťkyarchát."
Skaff
/někdo/ co se ti stalo?
/naprosto mrtvej typ ve tříde/ ale pernej víkend vole
/někdo/ a že je už středa ti nevadí? :D
huhuga
nedávno sem o přestávce zdžulil dva kámoše a pka je nahnal na českej jazyk :D (oni nepalej vic jak jednou za mesíc)
začla hodina a jeden z nich (první lavice u katedry :D) dostane ukol přečíst nějakej článek....tak chvýli beznadějně kouká do učebnice pak se smutně koukne na učitelku a řekne " já pani učitelko vůbec netušim co ste pomě chtěla ani co po mě chete teť" :D a to ho měla vždycky za nejchytřejšího :D
High
Další perličky:

Vydíš kdybys nebyl blbej a furt neutrácel za cigára tak ti ostane víc peněž na hraní beden.

Mám tě ráda jako kamaráda.Co kamaráda.............sponzora Vole

Nebo po hodně náročném večeru kámošovy přeskočil jazyk a fízlum řekl:

Já vím moc dobře že ste nás NEHULILI VIDĚT!!!
Wexie
Zlta je moje oblubene cislo v abecede :D
Bandita
ked sa smeje sef, smeje sa cely svet
Medicin
No, jednou jsme tak zašli do nejmenovaného doupěte, neznal jsem to tam ale kámoš co jsem tam s nim byl znal prostředí skvěle.

Sedělo tam v poklidu u stolů několik skupinek lidí, když ale jakási půvabná punková slečna(jo to ještě nebyl punk účes modní popík jako dnes, ach jo) začla balit, tak v tu chvíli se všichni jak na povel sesedli k jejímu stolu, a začali taky balit (svůj materiál, ne tu slečnu i když by to teda zasluhovala) , z hovoru bylo jasné že se všichni dobře znají, najednou tam začlo kolovat asi 15 brček, ale někdo to podával po směru hodinových ručiček, někdo proti směru, jinýmu se zase v ruce sešlo několik kousků tak to šlukoval jak vlk v telefonní budce (jen počkej zajíci).

Přišlo mi to zábavné pozorování a ta slečna se najednou zvedla a jako slovanská kněžna s plameny v očích zaburácela (nevím jestli to bylo proroctví nebo příkaz).

„V tom hulení tady bude pořádek“.
TheLittleOne
... ta situace mi něco připomíná, kdy to bylo?:-D
Medicin
Už nějaký čas zpátky, tak víc jak 14 let :-), v doupěti zvaném Styx u Palmovky v Praze.
Nevím jestli to ještě funguje, ale jeden čas to byl fajn podnik.
pankytka
A to vis, ze funguje... :)
TheLittleOne
Medicin: tak to určitě ne:-D to mi bylo sedm:-)
Fanek107
V sobotu jsme měli v rodině svatbu .... Pánbůh si vzal tchýni
TheLittleOne
když jsem zhulená, vymýšlím nový slova. První bylo "Ťachla" dodnes netuším co to mělo jako znamenat, ale posledně jsme přemýšleli, jestli by se nějak nedaly zkřížit naše oblíbený druhy ovoce. Tak vznikla "Jabule". Spolubydla zas rád používá slovo "konduit" - dlouho jsme ani nevěděli co to vlastně znamená, ale zkrátka to teď používáme jako obecnej název pro jakejkoliv předmět, kterej zrovna potřebujem nebo chceme a jako přídavný jméno podobný slovům "super, brutální, skvělý". Prvním konduitem z kterého všechno vyšlo byla sklenička... máme doma takovou tu komunistickou verzi sklenice. Klasická jako ze školní kuchyně, lisovaná do takovýho osmiúhelníku nebo kolik to má stěn. A všimli jsme si že je jakoby opačně, má ten vzor vyraženej vevnitř a zvenku je hladká, takže jeho teorie byla že jsme se ocitli v opačné dimenzi k té naší, všechno je správně akorát my jsme vlastně uvnitř sklenice a všechno co se nalije dovnitř je venku, jen to nepoznáme protože je ta sklenice vlastně naruby. A to je prostě "zajímavý konduit."
william2000
Pokládejte mi pouze odpovědi, na který znám otázky :D
Bandita
sefova hlaska dnes, mozes mat nazor, ale moj :D
.:INDI:.
Ma neser! Zakusím ti do čela! :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma