Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 
Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - Klikni zde pro originální téma
Mishelou
Jedeme busem,ééh,autobusem,éééh výtahem teda!
:frog: dneska ve škole ...
east
pred chvili mi psal na IM kemo o vcerejsku:

XXXX (15:16:49 22/12/2007)
kdyz prisli, stal jsem u plotu a uz mi pomalu prestavalo byt blbe.. kdyz skoncili sedel jsem na zemi a blil.

ne.. oni mi museli pomoct do stavu, kdy jsem chvilkama ani nevedel kde jsem.. jakoze absolutne v pici orientace, kvuli tomu jejich mrdani do me..
jufik
nevim jestli to nebude OT ale podelim se s vami :
m:čest... v kolik zitra? Vyhovovalo by mi to kolem 8-9
k:zitra je utery ne ?
k:h**** zitra je streda :D
k:k****
m:ty voe...
k:no klidne
m:a toho mam tolik, planuju to aby mi to vyšlo, a ty mi řekneš že je zitra utery voe, malo jsem se lekl:D
k: tak ja mam den nekde f p*** nechapu ja myslel ze je dneska pondeli ...
m:už bys mohl zase začit chodit mezi lidi:P
k:nechapu kde se podel ...
k: tjn fakt( tedkom nechapu
k:sme si psali v pondeli ne ?
m:včera jsme si psali... v ponděli, ano
k:tak k****kdyz bylo vcera utery a presto sem si s tebou psal v pondeli vcera???
k:mno radsi toho necham
k:napis kdy a ja tam budu
m:včera bylo ponděli, a domluvili jsme se na středě (ještě si mi to připominal včera bo jsem zapoměl), dneska je utery, a připominam to ja tobě bo vubec neviš že po utery je středa:D
k:k**** j zitra je streda :D
mr_margera
s kamaratom sme raz co to v parku pohulili a on dostal chut na zmrzlinu...bolo leto...vosli sme do cukrarne a kamos na predavacku:
K-jednu jahodovu
P-jahodovu nemame
K-aha, tak teda jahodovu
P-jahodovu nemame!!
...kamarat zazmuril a uvidel cedulku vanilkova, ale uz bola prazdna ta misa, a vravi:
K-tak mi dajte jednu vanilkovu
P-vanilkovu uz nemame
K-tak mi dajte jednu jahodovu.....

nasledoval neuveritelny zachvat a rychle opustenie cukrarne....;))))
outdoorista
běž vole do prdele vole....
Richi
ja uz skoro nehulim, kdyz ne v patek tak potom az v sobotu.
PalYno
To mr_margera to bolo trapneeeeee
Zlosin*
nedráždi nohu bosým hadem ...
X: a kolik vás tam je?
Y: raz, dva, tři, čtyři, pět.....dva!
jufik
2 MEDwjet : tak za todle mas u me kacko :DDDDDDDDDD
Lucifer
Přijel si autem??nebo škodovkou??? :D :rasta:
leosag
kdo jinému jámu kope-tak je ukrajinec
WAMParjan
neser mně nebo my vystřelí pružiny....!!!
foxis
Postřižiny:vaše podlomené zdraví,pivo vyléčí a spraví:-D
LordFitgerald
Potkal jsem parádně společensky zmožen fyzikářku ve městě (o svátkách), měla na zádech nějakej bágl, jsem ji pozdravil a říkám: "Na vandr, na vandr?" a ona na to "Hovno vandr, nesu domů kytky a už z nich pelichá listí..." :D Nevim jak to vidíte vy ale prostě to byla rozsekávka... řekla to a jen tak kolem mě prošla, já zůstal stát a musel jsem se držet abych nedostal záchvat...

Or... kámoš... hulíme docela nepovedeně smotaný brčko a on během tahání říká... "Člověče... *šluk* ... myslím ... *šluk* ... že tohle brko... *šluk*... totálně rozhodí českou hospodářskou situaci... *šluk*..."
Dr*Skunk
sedime cela rodina za stolom cca 16 ludi všetko keca naladička zrazu všetko stichlo a TETA povedala tak potichšie -- joj taka som dajak vyčerpana. ------
A ujko (jej manžel) trošku sa pozasmial a spustil do toho ticha ,, ta zo ženou je to tak jak zo žumpou ,, buď je nasrana alebo vyčerpana ,,
je to pecka ešte sa stale natom smejem
Dýmy
taky necim malo prispeji:D
je někdo dole tam nahoře?

omrd bez kundy

Já jsem vykváklej jak dobytek

máš očka jak veverečka pičku

první tank od ferrari
Jura
Seš piča nebo ruskej tank,piča v ruským tanku.
dokktor
po jedné ukrutné sračce: "a nyní jsem hoven prost"
hej-rup
"Asi bych si měl dát sprchu, začínaj okolo mě lítat mouchy"..
bonkwodny
matka:prizerajte kurenie(topeni)
brat:uz nemame
HorrigEn
cau ja sem malklar a tohle je muj marklar!
ThornAdo
Kamos na jeho kamose: Jo a jestli bys potreboval tak tamhle ve skrini je strojici holek (myslel holici strojek)
Zedy
Slyšeli ste někdy hlášky kundí třeskot, nebo anální mlaskot?:D
hej-rup
"Tak jsem jednou na festáku šukal holku a měla strašně malou kundu. Ráno jsem se probudil a jí bylo třináct..."

.....
Cestou na silvestrovsku party v autobuse chlastame s troma trancermi co sme spoznali na zastavke:

typek: tyyy vole ved my tam prideme ako apaci
ja: a to je ako?
typek: (vypuli oci a zacne hukat na cely autobus) HU HU HU HU HU HU HU

:D
Dingo
po hodine vypocetky jsme jeste zustali ve skole a parili jsme ( trosku dojezdy xD )

ja: hele kamo, za koho pujdes CTcka nebo Tecka? ( CSko )
kamos: ty wle ja vubec nevim .......
ja: pojd k Teckum, zakempime barak

ucitel: Lado, tedka koukam na tu tvou pisemku a jestli jeste jednou pojmenujes svou praci jako " ty wle, ja vubec nevim ", tak ti ji neuznam!!!

kamos byl moc a tak opravdu nevedel xD
jaming
s kamaratmi v krcme po par brckach:

Peter chcel stale nieco robit, nieco vymyslat a vyvadzat a
Martin na neho: Nemozes len tak sediet a byt zhuleny?
------------------------------------------------------------------------
Zastupca riaditela este na strednej vosiel do triedy:
Tu je smrad ako keby tu menstruovalo stado opic!

Ten isty typek, ked sme sa fotili.
Kaťa na neho..pan zastupca, podte sa s nami odfotit.
A on: co potrebujete oslika do betlehema?

Dalsi jeho prichod..
Vosiel do treidy a Vladena mala prekrizene nohy.
A on hned z fleku...tak co? konecne spolu po prvom maji?

Nesmrtelny klasik:D

jude
jj......fakt huste. dost mi to pripomina nasho profaka co nas ucil informu.

teraz si na nic konkretne nespominam, ale ak si spomeniem, tak EDIT :)
jaming
jedna super blondynka z triedy na strednej...dohadovali sme chatu po vysvedceni:
Ona: a na tej chate su aj stromy?
ja s kucom brutal v smiechu na lavici a ona na to: ale ja som myslela na zahrade, nie v chate...:D brutal

-nas triedny sa volal Hupka...mali sme s niekym hodinu a chcel zotriet tabulu a pyta sa: kde je hubka? a Ona: Triedny je vedla v triede.

s nou bolo vzdy o zajeby postarane tak sme ju volavali zahulit a ona vzdy na to..ja nepotrebujem hulit, ja som jebnuta aj bez toho :D
-------------------------------------------------------------------------------------
kamarati boli nedavno za mnou v prahe tak si sedime v restike debatime a kamo len sedi a cuci na obrazok articoku...a po polhodine cumenia z neho vyliezlo: Chalani, nie som ja v poslednej dobe nejaky jebnuty?
a taketo jeby nam robi vzdy
druhy den sedime rozbity po kalbe na jedle v Blanici a on zase pohlad do neznama, za celu hodinu nic nepovedal a my sa bavime...to pivo ma akosi rozbilo podme domov spat...a on za 10 min povedal...DOMOV...a to bolo zase vsetko...
--------------------------------------------------------------------------------------------
spoluziak sa hlasi a pyta sa ucitela na chemiu ze ci moze ist na wecko.
Ucit.ze nie, ze chce ist zase len telefonovat. Kamo: ale nie pan ucitel, mne sa chce srat. A on na to: tak ideme s tebou a budeme pocuvat ci clupne:D no a fakt sme sli s nim...

s tym istym..pokurujeme so starsimi na wecku a on tam pride.
U: tu je zadymene ze by sa to dalo krajat.
A kamarat: tak si odkroj a pal do pice...

Zase vykurujeme bongo na wecku pred hodinou s nim a on tam pride a vo dverach...dofajcime, dofajcime, uz davno zvonilo...

Ucitelka na matematiku v prvej triede prvu hodinu:
Hovorila nam o zozitoch: Je mi jedno aky bude velky, len aby bol cisty a obaleny:D

Fyzikar (tiez kapacita ako vsetci fyzikari): ---Nehup sa ako Jimi na farme----
---Podte, budeme si kreslit oblaciky---
Don PEDROS
teď jsem si vzpomněl na jeden dialog který jsem vedl(J) s braťou(B) :
B: *odkládajíc filtr do popelníku* Už přichází...
J: Kdo?
B: Měli bysme se na něj připravit...
J: Na koho?
B: Už je tady!
J: Kdo zas?
B: (brutálně nahlas) KILLER VOLE!

Jinak jestli někdo neví- killer řikkáme suchu v držce
Mihauek
na vacsinu si nepamatam tak spomeniem aspon tie posledne:
Dohulili sme a kamarat z nicoho nic :cítim sa jak postávková rozpravička
asi po 5 minutach brutal ujeb
ja mam vzdicky taku potrebu ked som v pici sa pytat ostatnych ci im nieco je :D tak sa pytam kamarata
jakube je ti neco? ano je ...
hned po tej otazke. jakube neni ti nic? dalsi ujeb
mozno to neznie vtipne ale v tej chvili urcite :D
ked si spomeniem pridam dalsie.
HorrigEn
kterou rukou jis, tak tu nohu nosis!
Konůpek
"Do píči.Chtěl bych být jako Ti dva."
acheron
na icq:
A: tyyy vole,ta mp3jka ma ale brutaal bass
B: coo? ty mas novy woofer?
A: ee......ale PORADNE mi chrcia repraky

HorrigEn
citace:
Původní příspěvek od outdoorista
běž vole do prdele vole....

hele bez do vole prdele
acheron
s kamosom v bare ked objednaval vyhuleny jak sfin:

Raz dvaraz 3deci kofoly

Jeden žeton na beton (povodne biliard)

som po tom az padol do kolien :D
nedávno se mi podařila celkem pohotová reakce (aspoň myslím) .-)

Byli jsme s pár Erasmákama v hospodě a po pár pivkách a brčkách jsme řešili skoro všechno možný a jeden Fin se začal ptát jak to máme s cikánama. Tak jsme mu začali vysvětlovat jako že to tak strašný není, ale že si stejně radši každej překontroluje peněženku, když nějakýho potká a pak jeden spolužák z Moravy začal vyprávět, že u nich ještě nedávno kočovali Slovenský cikáni a vždycky když přijeli, tak si jeho děda stoupnul s bičem před dveře hospodářství a jak se jeden přiblížil, dostal bičem. To ten Fin pořád nemohl pochopit a začal něco ve smyslu:"Ale studujou, musej to být jiný lidi než před revolucí. Neříkej, že už to tady nemáte s romskou otázkou jinak" - (a přišla moje briskní odpověď) "To víš, že je to tu po revoluci už jinak. Už nemůžeš stát s tím bičem ve dveřích"
Takhle asi nic moc, ale po těch všech brkách jsem si připadal jako bard :-)
bonkwodny
to je blbost ako razne klasy na psenicnych poliach.......som dal slabeho ako zapachajuci jelen v jarnej bystrine

kde ten palo na take pi****** chodi...
Grove.Tekk
já:unika mi THC
já:podsi plesknout ať nás svědí
bonkwodny
dame speka?daj...aj s hmozdinami,zajebeme jedneho.
clandestino
Starosta přišel na kontrolu na brigádu v místní kapličce (takový veřejně prospěšný práce, holt bylo pár průserů, ale naštěstí to neřešil přes policajty), zorvna byla pauza... Všimli jsme si ho až se rozesmál a zahlásil: Á, vy kurvy jedny, to ste si nemysleli, že někdy budete na svatým místě chlastat, kóřit a vyhulovat si hlavy co?

Zhulená úvaha řidiče z povolání asi hodinu potom: Ti aviatici (= řidiči Avií)... to nejsou lidi. To sou strašný piče.
Hyde
"Táto, ono ti to zhaslo!"
"To jsem si všim,... ona už i ta sirka tak nějak špatně hořela..."
BigStickyBud
"To pivo chutná jako tulipán" :flower: :baby: :beer:
jufik
ja na matku : mami pod sem
matka : pockej, jen zajdu dat psovi vylizat pekac ....
Ježíš
citace:
Původní příspěvek od jufik
ja na matku : mami pod sem
matka : pockej, jen zajdu dat psovi vylizat pekac ....

jestli se to fakt stalo, tak HC!
na houbach z Brna Bystrc....!!

kamosh....hej nemas neco na vodu???
A jeste jeden......ten by si nechal pro koleno vrtat kotnik.....!!
Ski
citace:
Původní příspěvek od Ježíš

jestli se to fakt stalo, tak HC!

urcite vtip je v kouzlu slova..kde sme si pod pekacem my puberatci predstavily genitalie maminky :P...ale tady je to bohuzel jen pekac na peceni :D :P...
Mašťák
Hulime s kamosem

A: Hej chces rict hadanku?
B:jop
A:Mas 4 slova v rade a vylouci nejaky ktery se tam logicky nehodi a proc, ok ?
B:jop
A:Autobus,Auto,Tramvaj a Vorvaň
B:hmm.. vorvaň pac to neni dopravni prostredek
A:ani picu, nepatri tam autobus,auto a tramvaj pac to nejsou ryby.
Ja:muhuehe
Uca:pisete test
Ucitel:Mate most, neznate jeho delku a potřebujete ji spočítat. Víte že rovnicí (nevim jak uz byla) je možné že vyjdou tyto tři výsledky: 150m,185m,233m. Ktera delka je spravná toho 233m dlouhého mostu?
Sedime na brku u me a cucime na filmek, kamos povida: posli mi to sem musim se jit vysrat. Podam mu ho, pohuli, posle dal, jde se vysrat. Hulime, vrati se, dostane huli... posle dal, kurva jeste vychcat jsem se zapomel. Nasledoval asi hodinovej vybuch smichu u kteryho se pochcali krom neho skoro vscihni.
Pflusik
:D taky přidám něco co nám naše děravá paměť dovolila uchovat v jakš takš původní podobě
jardaleťák a anička ziminka

když mám tulamorku tak mám ira v kapse

podnebí je velmi suché

zas ti řek se zasek

ale chtěl bych vám říct, že velmi ocením, že aspoň jednou týdně deme pokecat o vážných věcech

já sem ty vyfouk. Tos to měl držet věčně?

osmimrdej andulák

etapy debaty

tadle myšlenka je mi dávno minulá

já jsem cestovatel mezi dimenzemi, jesli mi rozumíš

potte se podívat na hladinu. jako uplně?

siju siju si botičky do pekla i do vodičky

vzešli sme z celkem slušnýho prostředí

panda nosí veverky v hubě, veveřáci nikdy nešukaj

vypni v nebezpečí... sme jasný

jsem přírodní muž, ale to už víte

nachčij se vysnijem

šťoucháble (tágo)

nahodit nahodilý téma
farda
prijeli sme obrovsky vypukany ke kamosove sestrence, mela vsude pekne namalovany obrazy, sedime tam, a z kamose vypadlo: hustí hustě :D ... no obrovskej vytlem :D
hardluck
rok zpatky sem byl se starsim brachou,jeho holkou a starsi sestrenkou na pouti. dali sme brko, ja okamzite dostal hlad tak sme sli ke stanku si neco koupit. vtom kolem prochazi skupina asi 14letejch holek. jedna z nich se po chvili vrati a pta se:
poznali ste me?
vsichni: ne, kdo ses?
ona: tereza
brachova holka se neustale vyptava brachy: kdo to je?
bracha: ja fakt nevim
starsi sestrenka kterej to doslo: jo aha sestrenka tereza
ja: pockat jestli ses jeji sestrenka tak ses i moje sestrenka
obe sestrenky: no dyt jo
ja blbe koukam a vubec nechapu o co de
sestrenka o kterej zatim nevim ze je sestrenka taky nechapave kouka a odchazi
v momente kdy se ztratila z dohledu me i brachovi soucasne doslo ze to byla mladsi sestrenka tereza a ze nekdo takovej vubec existuje. az do konce vecera sme se smali a resili jestli mohla poznat jak sme byli zhuleny :crazy:
Dingo
Hustě hustí hustota hustá ....
H8nza
Moje hláška po tom co sem si v klídku seděl a poslouchal mobila a na tom mptrojky....."Jednou budou mobili, jenom na poslouchání písniček, bez volání a smsek"...(asi minuta ticha).."ale to už sou vlastně empétrojky"
Dr*Skunk
tak toto nieje ani hlaška ale stalo sa to v bare kde prišli nackovia a začali tam jebať do nas a prišiel moj kamoš čo jeden čas sa tomuto hnutiu venoval ale už zistil že gress je lepší a dal sa na našu stranu hh no a on na toho najhustejšieho čo do nas repoval

"Chlapče koľko rokov si holiš hlavu!"
"on že 2 roky"
"no vidiš a chceš si ju ešte holiť"

ono v reale to bolo lepšie a ešte som bol sfajčený na blato
Jack_Herer
Já v létě před 2 lety: "Tak jsem mysel, že mi po noze leze to! A taky že mi to po noze lezlo!"
Nebo jsme tak jednou seděli s mým kámošem na mým balkóně a hulili travku. A tu najednou můj kámoš povídá: "Teď si představ, že by se ti na balkon spustili policajti! Víš jak, nějaká zásahovka, která by šla po tvým brku. Zrovna takhle tady před námi by přistáli! To by byla stiha, co? Já bych mrtě zdrhal! Co bys udělal ty?"
Já: "No co, řekl bych jim: Hele, co tu sakra děláte? Máte vůbec povolení!?"
Lowrider
nedavno sme kalili u kamose a pak prisla jeho mama a von ji rikal ze pro ni ma skvelej navrh, ze ji vymeni jeji zidli za 3 kila hliny.
Me to uplne vodrovnalo :D zvlast to jak to rikal vazne :D
bonkwodny
pofajcievali sme tak na skodofke a vedla za jednym odparkovanym autom bol nejaky chlapik s deckom(nevsimli sme si,ze prisiel),my sme ale to decko nevideli,tak sme si mysleli,ze sa rozprava sam so sebou....
kamos:a ten sa tu zobral odkial?
ja:mna by skor zaujimalo,odkial sa tam zobral ten druhy...
chuck53
TU MÁŠ !!

a více než hlášky frčí citoslovce ..KOnkretne teda Purple and Brown :) ..Doporučuju shlédnout na youtube :-)
Ski
"co si das na langose? Syr kecup tatarku?"
Misto vse jsem odpovedel "OBOJI" :D...

A jeste jedna "kluci nestuj tam nesviti na me slunicko a ja chci usnout" (misto uschnout :D )
piistaa
Toho je mnoho.
Zo vcera sem mnel paranoje ze delame hluk,tak sem se zeptal 50 rocnyho dedu jestli nevypadame napadne:D:D
Mašťák
V lese po par Cambodiach (Psycolibe cubenis cambodian [ Lysny pico]) a par brckach. Jsme tak u ohynku a povidam tak: "Je to tady takova pohoda, co nam tady chybi, mame ohen, jido, caj, pivko, huleni a kde spat." A stejne vypaprikovanej kamarad: " JJ, nejvetsi pohodicka, jen me sere ze uz tady neni ten pes".

- Celou dobu jsme tam byli jen my dva. Nikdo jinej ani nic jinyho.
autogen2
Raz sme sedeli s kamaratmi u jedne ho znich v takom pivnicnom kumbali v rodinom dome uplne vyhribovany a zhuleny jak rite a vtom otvorila hlavne dvere kamaratova mama a kricala na plne hrdlo na kamarata :Mato ty si mi zobral zapalovac?! Mato : nooooooo Jeho mama : Tak to si spravil naposledy inac ta zabijem ...................nasledky tejto situacie v nasom stave si viete urcite poniektori predstavit (nasledoval hodinu a pol dlhy vysmech v jednom kuse)
Creator
sedíme sfajčení na lavičke a kamoš: Ja nevládzem stáť, a postavil sa :D
easyrider
Taky něco mám:) :

Až zaspím, tak mě vzbuďte.
Už zaspals? Ne, ještě ne, nechte mě zaspat..

Představ si že, že... On nemůže zaspat, tak ho povzbuďte... SPI SPI SPI
Úplně u uší, a dáme ti to po 3 sekundových intervalech. Spi........Spi.......

Až zaspím, tak mě...... nebuďte:D

Ty máš čokoládový koberec...

V Japonsku vyvíjejí telefon, který čichá. he he.. Né, teda - počítačovou síť, která přenáší pachy, ták.. Že u počítače budeš mít smradník:D

Nevim tečka com.. Najdeš i to co nevím:D My jsme zástupci nevimcomu, my jsme zástupci nevimkoho:D

Co to je? To je Šimonův batoh, pochčijeme ho.
Néé, Šimon už šel pryč...

To jsou naše hlášky ze základky:) Doufám, že Vás pobavili...
barbastell
"Roztrhni si kušnu hákem!"

- Mazaný Filip
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od Ski

urcite vtip je v kouzlu slova..kde sme si pod pekacem my puberatci predstavily genitalie maminky :P...ale tady je to bohuzel jen pekac na peceni :D :P...

To nevíš......... :wink:

Taky jsem měl čest něco podobnýho u mý rodiny zasechnout, je to fakt HC... :teef:
bonkwodny
mi tu mame sedenie a ty sa k tomu postavis takto?!
mykee
vykuř ale nehul

nedělej nic a drž hubu

dem si mrdat džony do květáku

mami to sou pěkně blbý nohy bolí mě vod nich boty

počkej na mě,eště musim narybit krmičky aby mi ty chcípičky neporybaly...

já sem píča dyť na blikáči se nekruhá!

rozhovor mladýho s matkou:
Matka:kdy si přišel?
On:nevim,byla eště tma.

u voběda:kolik chceš?
Tak přiměřeně...
mykee
víš hovno co je v prdeli měkkýho!
mykee
jo a eště:
Si vyřízenej jak žádost na byt.

Kroutí prdelí jak zloděj zámkem.

Sem strhaná jak revoluční plagát.

Je v prdeli jak kubánci s revolucí.

Nejlepší je nahulit se jak debil a vypít se jak hovado.
mykee
Kunda točí světem
[Vania]
rozhovor dvou vykalených kámošů :
1. : Franto, kde je ta sekyra??
2. : já nevím
1. : ale ty jsi ji měl naposled
2, : jo? tak ji schovej

jako možná vám to nepřijde vtipný, ale v té situaci to bylo moooooc :D
Shockk
na praxi kamarád mi pravý.V1ročníkusi s mistrem vykáme v 2ročníku mi mistr tyká já mu vykám a ve 3ročníku mu tykám a on mi vyká.
Byl to takový blázen vždycky mel takové super hlášky ve škole mu to nešlo a nakonec jediný udelal záverečné zkoušky a prošel.Dodnes to nechápu haluzák jeden!!
raStaVK
jeden pekny letny den s kamosom u nas-riadny vypal a sli sme pozerat HOW HIGH tak pozerame a za chvilu kamos da celo-lahne hlavou na stôl.. tak po piatich minutach mu vravim : "vstave ne? ideme dopozerat ten film"
a on nato : " nee ja idem iba pocuvat " :D:D
To som nedavno robil s kamosom na jednej akcii biletara a prisiel taky typek za nami a pytal sa:
Typek: Co je to tu za akciu
Ja: (nejak som mu to vysvetlil oco sa jednalo:D)
Typek: A bude to tu aj zajtra?
Ja: Neviem ci mi konkretne ale niekdo urcite :D
freefood
v trafice: Dobry den, prosil bych jedny cigarety....

probůh těbůch dělobuch

a pod co se nepodepisuju ale nesmrtelny to je:

Tvaroh za roletou

Vkydnót jelca a natrhnót kutchen.. .. ..proboha
Celller
Kolegy pripominka k damskemu prirozeni----- "Ty vole, ta kdyz na nej vytahne ty svoje hudrovadla":D
bonkwodny
bivol-to je vol,len je dva krat tak velky frajer
acheron
Kde máš nohu, nech ta kopnem do hlavy.

kamos na predavacku: cervene Sparty
ona: 18 bylo?
on: Sparty
radofun :-)
sice som tam nebol ale kamarat mi rozpraval prihodu z intraku:

Mali posledny den pred letnymi prazdninami, vsetci boli zbaleny a chystali sa domov. Samo ze si dali na cestu poriadneho racha kazdy :rasta: Ked odchadzali typek hovori vratnicke: "Stastne a vesele!"
este som si spomenul na jeden hlod. Sedime u kamarat vyhuleny a zrazu mu vola segra. Po chvilke z neho vypadne skvela hlaska. Povodne chcel povedat: "Netelefonuj ked ides autom" a zahlasil namiesto toho toto: "Nesoferuj ked ides autom" :D som sa smial z toho asi pol hodinu
bonkwodny
kamos na babu,ktora stala v ulicke v buse a davala si veci na sedacku:"sadni si,lebo ta zabijem nozom" 50% vtipu bolo ale v jeho hlase

sedeli sme pri rieke:
kamos1:boha ale som hladny
ja:ja tiez
kamos2:ja ani nie
potom sme s kamosom1 vrazedne pozreli na kamosa2 a on mi vravi:pocuj,ked ma zabijete,tak si ma budete musiet rozdelit,ale ked zabijeme kamosa1,tak ho mas celeho

alebo
"vieso tom,ze konik sa pise K-O-N-I-K?"
prave som si spomenul skutocne na nesmrtelnu hlasku mojho spolubyvajuceho. Sedeli sme len tak kecali, vyhuleny sme neboli, pride kamos vedla z izby a zadrbe: "Chalani ak nebudete ticho, tak vam naseriem do stredu izby" :D

jeho dalsia hlaska. Rozpravali sme sa o vojne alebo bitkach, ja neviem a z neho vypadlo: "Dame si do huby a budeme plakat" :D

z dalsim kamaratom som robil projekt do skoly, hlaska: "Budeme to robit tu alebo vedla" :D

ten isty kamarat a dasli spolubyvajuci: "Miso pod hrat, budem sa na teba divat" :D smial som sa asi hodinu
Jack_Herer
Kámoš: "Hele, co je za měsíc? Pondělí, úterý nebo středa?"
Já: "Květen vole!"
Kámoš: "Hovno! Tak to jdu pozítří na raní."
Divoženka
No nevím,kam to dát.. Po vykaleném víkendu se bavíme v raním zewl kolektivu o předešlých zážitcích.
Kamoš komentuje kamaráda Dje.
Tak jsem byl včera zvědavé, jak hraje, protože ho jako takovýho neznám. Ale prej je sprostej. A pak začal hrát --- LETIM JAK HOLUB, SERU V LETU JE MI FAAAAAJN

Bo. Hele,tento tejden budu mít volnej kér. Nepodniknem něco?
Ja: Potrebuju se vyspat
... Ale to je až ve středu.
Ja:Ale ja se potřebuju pořádně vyspat.
bonkwodny
mocim,mocim a mocim.v tom za mnou pride kamos a pyta sa:"mas cerveneho trpaslika?"
dokktor
měsíc pouští sliz
shrek
No nevim ci je toto nesmrtelna hlaska ale urcite sa na tom pobavite kedze Jekyll tu rozprava o poznamkach tak raz zhuleni kamos prisel do skoly a mal take vrecusko ono ked sa po nom pobucha zacne sa samo nafukovat a streli a pak bol po celej triede smrad od sraciek:D a on mu dala poznamku NA HODINE MATEMATIKY VYRUSUJE S PRDLAVIM VRECUSKOM :D :vampire:
Caputo
utahanej jak cikánská hračka :D
Slartibartfast
citace:
Původní příspěvek od Caputo
utahanej jak cikánská hračka :D

tohle zníám spiš jako "rozbitej jak cikánský hračky"
Caputo
citace:
Původní příspěvek od Slartibartfast

tohle zníám spiš jako "rozbitej jak cikánský hračky"

jo, proč ne, to je taky dobrý ;)
Repulser
Bod dospělosti? To je když chodíš sám spát. :D

Je čas udělat si čas na čas.
Slartibartfast
citace:
Původní příspěvek od Repulser
Je čas udělat si čas na čas.

kdes to sebral tohlensto?
HA-de-SH
Když chceš žvanit, počítej s bolestí. :punk:
Repulser
citace:
Původní příspěvek od Slartibartfast

kdes to sebral tohlensto?

Trip na žongláku ,)
Mašťák
Tak si tam dej neutral a nakopni si to. POMALU KURVA POUSTEJ SPOJKU!
Tak si tam dej neutral a nakopni si to. VÍC PLYNU!

Takhle vypadalo odpoledne, kdyz nekdo nasel v sklepe fichtla a pred jeho nakopnutim se osvezi, zelenou medicinou.

EDIT: Caps Lock- Armed & Ready
crackonos
Tohle mi říkal kámoš když jsem balil špeka
M: Kurva hlavně umotej žiletku, ne ty vaše rakety, ty mě vždycky odpálej až na měsíc.
mirosk
Moja mama pochmúrnym hlasom: Zase máš červené oči.
- Počkaj, idem si ich umyť.
[Vania]
Přijde za mnou kámoš, že má hlad a že by si dal PSÍČKOVOU a ŠTĚKANÁTKY..... xO xD

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma