Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 
Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - Klikni zde pro originální téma
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od alienTHC
jednou sme prisli do hospody tak 10 lidi uz ožralí pride cisnik co si date? !!!Pivo!!!! voz to na kolečku a piš to hráběma

hehe... mazec, lol... :D

ne, nechapu to
Pflusik
Ty vole tam to nejde zapálit tak to tam nezapaluj nebo to zapálíš :D
dokktor
a: kolik je hodin?
b: 17:20
a: tak to sme tam byli skoro 14 dní
piistaa
Raz tak pri bongu debatujeme a ja hovorim :
A:Chalani, vedeli ste ze az 96% zien by chcelo sex s jezisom?
B:A to preco dpc?
C:Asi lebo je taky bozsky

:D:D
Pflusik
Včera: tyvole kdybych mohl mít všechno co bych chtěl.... to by byla haluz já bych si přál 7000 let starou piramidu, to bych ji mohl objevit a byl bych slavnej... a nebo tuhle hospodu bez smradu :D
crackonos
Kámoš včera na mě: Dáme ještě prda?-Takovýho malýho zmrda?
...hele představ si že jdeš normálně po ulici a zakopneš o pět bilionů korun...
bonkwodny
citace:
Původní příspěvek od Protiva
O kruté zimě
A:Myslíš že bude zima letos studená
B: Jasně, při cenách elektriky neboudeš už v lednu mít na zaplacení za teplo:D

no,nam na slovensku uz takmer prituhlo.
lezim si tak s priatelkou v posteli,islo radio a zacal tam davat svoj song miroslav zbirka..
ja:no,ide nam meky
ona:a co ja mam teraz z makkeho?
PARANOIK
hmm..tridsat koz? tak to je biznis
Erixon
"Do žen a do melounů nevidíš."
.:INDI:.
JEBKO :D bubľokar :D streptokok :D tabletkar :D citová smažka :D je toho veľa :D
FatJoe
Primeros, omastek, bazmequin, oštiplot, pazdrat, lolop, prijebek magazínový, jeblý jak vagón gitu, obrkokot,
crackonos
Kámoš: Tyvole já bych si něco dal...
já: A co?
Kámoš: Pyčo černošku s pořádnýma věšákama.
hell66
Sedíme si v krčme ....moc vyhúlený a sledujeme v telke futbal :
Kamoš : Hej tam ide Figor (FIGO)
Ja : Jaký Igor?
chvila ticha
Kamoš: Hmmm dal by som si Figo
A uz sme sa tlemili:D:D:D:D
hochůůů
Starochlapňík obecňákoš
_jOq_
Včera na baru barmanka nahlas luštila křížovku:

Živočich mužského pohlaví... ehmm.. chlapec!

To mě rozesmálo (správná odpověď je samec).
_jOq_
Ještě jednu nesmrtelnou.

známej: ..dobře víte že tohle byl...je ..a budu jenom parodie na sound system
:):):)
gUan0_
a taky jedna podělávačka : "Ty máš tak malý péro , že si chciješ na koule" :D :D :D
Jack_Herer
Kamarád mi jednou povídá: "To tak máme v práci vietmance, který žije už 8 let v Česku a prej výborně umí česky. Já se ho jednou zeptal na kolik stupňů má nastavený mašiny a on mi na to odpověděl NE!"
Jack_Herer
Jo a ještě jsem si vzpomenul na mojí fakt brutální hlášku, ale už je dost stará, tak snad jsem ji sem už nenapsal někdy dříve...

Nastupuju strašně přehulený do autobusu a řidič na mě: "Tak kam to bude?" A já na něho: "Červené Startky, prosím!" :D
SID
Startky a sirky.

Sirky nemám, mám jenom zápalky.

Děkuji ty nechci.

:)
ribo
davali se u mna bonga a kamos vysiel z izby a vravi si sam pre seba: "ja uz len cakam na maly penis..." :D
o chvilu neskor sa kamosi rozbijali na hmle a ja zrazu: "pocujete tie indianske spevy???" :D
Divoženka
Slečno, vy jste tak hezká, nechcete mi koupit drink? ....
COŽE? Vykouřit dick?
WAMParjan
čože ? vy jste vegetariján ?? tak si dejte párek,tam žádné maso není :D. . .
clandestino
Po delším sezení v knajpě šel kamarád objednat další pivka... přimotá se k baru a povídá: "Štyry škopky...". Barmanka: "Cože, vodky?" Kamarád: "Jo, škopky..." Barmanka: "A čirý?" K.: "Jo, štyry..."
Tommy Alchy
kámoš šel po akci zmetěný kolem automatu na žvýkačky a bonbony. Narval tam asi 50kaček a vypadly samý žvýky, ale chtěl bonbon. Po hodině mu vypadlo něco zabaleného sedl na lavičku a řval JO JO JA MAM BONBON JO BONBON odbalil to a na celé nádraží zařval Píííííííč* V*LE ŽVÝKAČKA V OBALU KŮŮŮŮŮŮŮŮ*WA
bonkwodny
jeblington :D
yancy
mno ja ties pridam jednu co mi kamos dal dnes vo vlaku...."sorry som ta nepocuval bo som rozmyslal co si povedal...co ti jebe...ja som taky vytrety ze nevidim co chcem povedat...:D"
Pflusik
no tohle není ani tak hláška sama o sobě ale zajimavá je ta situace ve který sme zrovna byli. Takhle se chystáme že pudeme hrát dračák (asi už 2 hodiny) a když už sme to skoro měli tak ten borec co to měl celý na povel se zvedl, řekl že potřebuje čas na nějaký svoje věci a šel pryč. Nás tam asi 7 sedělo a nikdo se aspoň minutu nezmohl na slovo načež se někdo šokovaně zeptal... počkejte, to on jako odešel ???
das si a nevis
kamosi: deme "Špekulovat"
das si a nevis
nebo jeste kdyz sem sel pro kamose tak vylezla jeho segra a ja na ni " je TOMA DOMÁŠ ????"":D
enrey
To neni nikdo, ze ne ? :D
das si a nevis
je to kamos tomas kterej je casto doma..:D
Zatoichi
Kamarád po cestě z hospody: "Zhasněte ty lampy, my si budem svítit očima!"
Erixon
Nazdar bejku, nemáš žvejku?
Jack_Herer
Dneska do mě kámoš hustil fakt brutální smršť hlášek!
Poslouchali jsme SKA-Pečka a když začala hrát Decadencia, ten kámoš se na mne otočil a říká mi :"Slyšíš, to je naše hymna! Já jsem velvyslanec vyhulené země, která leží kdesi daleko na jihu. A úplně nechápu, že když hraje vaše hymna, tak všichni stojíte v pozoru a vůbec si to neužíváte. To my když pouštíme naši hymnu...většinou na nějakých velkých sportovních akcích...tak vždycky u toho tančíme a kalíme pivo a podáváme si ty špeky" :D
"Taky ty naše sportovní akce jsou mnohem lepší než ty vaše! My máme třeba přebor v pití piva, panákovankou, soutěž o nejzajímavější opici nebo soutěž ve sjezdu!...ano, to je ta s tím špekem!" :D "... Vyhrává nejrychlejší pochopitelně!" :D "To není jako ty vaše debilní sporty jako třeba box! Nebo sjezdové lyžování" :D "Ale úplně nejhorší je ženský vrh koulí nebo kladivem! Díky těmto sportů se totiž svět dovídá o ženách, o kterých se radši nikdy neměl dovědět!" :D
BoBoR
ja:vies čo mi vŕta v hlave?
kamarat:vrták 10tka?
:D:D:D:D
crackonos
Při pohledu na moc hezkou mladou holku: "Mno tyvole ta by řvala jak dvaapula v bahně."
poprani dobre chuti "panbuh Ti to v hube v hovno premen"
Pflusik
Kámošovi volá matka a slyšim jenom co říká on : ale já nehulim každej den ... ale já sem v realitě ...:D a ještě jedna : on je živoucí skanzen sebe sama
BoBoR
do busu nastupilo take celkom pekne dievca len malo na tvari strasne vela make upu...a taky chlapec sa na nu chvilu pozeral a potom spustil:paštika patri na chleba , nie na xicht.a ona nato:kkt patri do pče a nie do autobusu :D :D :D :D ...fakt realna situacia...vsetci smiech
tvrdosovce
Jasne, teraz som si spomenul na jednu hlasku.Mali sme hash a sli sme pri rieku vysadit raslinky tak mame kybel a vnom rastlinky tak sme vysadili a teraz co tak sme ze najdeme flasu a ideme hulit. bola tam mensia plaz.sli sme napustit vodu a ako napustame dojde revizor tych preukazok na lov ryb a on nam vravi uz riadne z huleny, co tam robite chlapci?a kamos: napustame vodu na bongo:D a ten chlapik: jaaj tak pokracujte sa zasmial a siel dalej:Dneskutocny smiech sme hodili.
Erixon
..jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...
hochůůů
kamarád si zapaluje cígo a ptá se hořim ? odpověď se srandy jo na zádech kamoš skočil na záda a začal se válet ve sněhu jako při epileptickim záchvatu a my se váleli s nim ale smíchy:D .(Všichni dobře z kamošovo hydra :)
chlápek u stánku s občerstvením:
chlápek: dejte mi nějakou vodu bez cukru
prodavač: mam tady vodu(bonaqu) a coca-colu
chlápek: tak tu kolu :)
Jack_Herer
Já na kámoše po dohulení obrovského špeka:"Jo, budeš dělat, že jsi zhulený!?
On na mě:"Jo!"
Já:"No tak jo, no."
Pak jsme se oba začali strašně smát a když jsme se po asi tak 3 minutách dosmáli, tak se ma mne otočí kámoš a povídá mi:"Ty pyčo já bych chtěl bej tygr!"
Jack_Herer
Teď jsem se s kámošem díval na televizi a zrovna běžely reklamy a právě začínala reklama na MISS. Kámoš se na ni se zájmem díval a po chvilce říká:"Vole vidíš, tolik krásný buchet, že!? A tam jsou také samé pěkné každý rok! By mě zajímalo, kde je pořád berou!? Protože, na ulici takové běžně nepotkáš. A když, tak jenom tak jednou za půl roku a po jedný, nikdy jich nejde víc spolu! Takže tyhle missky musí asi někde pěstovat bo co!?" :D
dokktor
poslední dobou sem přisívám nejak často, no asi přišla vlna perel ...

bavíme se o teplotě, při které by měl byt servírován nakládaný hermelín, načež jeden kamarád prohlásí:

"nejlepší je pokojová teplota, to je jak když si prdne malé děcko."
Konůpek
Tý voe to je prdel.Z té by se sralo.

Hmm...to je tělo,to by chtělo.Škoda,že ne ode mě.
CzechMan
nejlepší požádání o zapálení cíga: vohřej mi to :frog:
bonkwodny
sedime si tak v nasom oblubenom bare a kamarat hovori:"ku*** ja uz musim zbalit nejaku zensku"
v tom vosla do baru skupinka dobre vyzerajucich dievcat z vedlajsieho plesu studentov.
kamos sa na ne pozrie a s usmevom vravi"dami"

ja sa pozriem na ne,potom na neho a vravim:"neda"

hovorim priatelke:"jeden chlapik si dal prioperovat prsia"
ona:"coze?a to uz preco?"
ja:to bola stavka,myslim,ze o dva miliony"
ona:"a dva melony..."
ribo
ideme po uplne prazdnej ulici s kamosom (celkom high) a uz nas zacala chytat cekom schyza, kde vsetci su. Zrazu sa objavili dva auta (Renault Clio a VW Passat) takl vravim: "aha dva auta"
kamos: "aj to skodovky" :D

holt ten den celkom islo :D este sme mali napady ako: zavolat holke ci je prave naha alebo ostat a osrat niekomu dom :D
Leito&Elegantic
Bratranec: Hej vis jak sem jel vedle tebe?
par sekund odmlka..... Bratranec: Ne vlastne jak ty si jel vedle me.
BoBoR
citim sa ako kebyze som v skleniku:frog:
BoBoR
alebo taky tipek chytil v buse taku peknu babu za stehno s spital sa takym vtipnim prizvukom:a s tebou som netrtkau? :D
30SecToMars
Ak ten obchod bude zatvorený tak si asi odhryznem zub.
clandestino
Co ty pyčo, co ně provokuješ? Ty říkáš, že moja babka neumí bruslit?
Mr.skunk
Kamoš byl fakt high zduněnej a sedí si zasekle na lavičce a jen dělal něco z rukama,.Štouchnu doněj a ptam se:Co je vole? On:Ty pííčo ja si připadám jak v nějaky videohře:-D V tu chvíly sem se smal snad 10minut:-D
lolecnakonec
heh, to já sem byl s kámošema venku a s jedním pořád kecal o různých pičovinách, ostatní nás moc neposlouchali, taky se o nečem bavili a pak najednou všichni přestali mluvit a já zrovna řekl: "Ale my nejsme mimozemšťani." a všichni se začali smát :D . Ani už nevím jak jsme se k těm mimozemšťanům dostali, ale oba jsme zrovna byli v úuplně jiné dimenzi :D
Pflusik
Kámo vynuluj to... JAK mám vynulovat přesýpací hodiny vole
Erixon
Vodka se shockem má fenomenální poměr cena/výkon. Zkrátka za málo peněz hodně muziky. Tramtarará

Anebo: Neřízená konzumace a následná exibice
ribo
A: Ako sa vola ten velky dom s daekohladom???
Ja: Ponorka?
...
Ja: A nemyslel si hvezdaren? :D
lasko666
Som hladny ako zvedava rit. (soco)
Ti co nexcu, nex potom nepicuju ze xcu.(lasko)
Teliak Ritiak
Kalis
Cus vespol.

To jsme takhle sedeli jednou opravdu dlouho zasekly doma u telky a nemuzem z ni spustit oci a znate to kdyz clovek zkameni v pohovce, tak to proste nejde se pohnout, natoz zvednout...

A: "Hele, dej tam jinej kanal, dyt je to uplna pitchovina ne ?."
B: "Zbytecny"... (chvilka odmlky)
A: "Jak zbytecny ???"
B: "Jako elektricky rychlonavijak na hajzlpapir.."

V tu chvili samozrejme konec programu na 5 az 10 minut :-)

nebo sem se bavil jednou s kamosem o obtiznosti nemciny:
A: "...a ted si vem, kdybysis chtel dat jointa nekde tam v Nemecku!!"
B: "No to bych asi rekl: Speken Sie Deutsch ?"

Dalsi si bohuzel nepamatuju ted :-/ ...
crackonos
Jsem přežranej, ale šťastnej.
BoBoR
otvorim taku krabicku a poviem si...hmmm...daka natierka...mnam...rozkrojim zemlu a zacnem natierat a v tom brat s udivenym pohladom mi vravy...to nepatri na chleba...to je KREM :D
:cox:
alebo raz som si skoro umyval zuby indulonou... xD
ked maju take podobne obali indulona a zubna pasta...no nepomyl si ich xD
slanina
Taky sme takhle byli s kamosem vypaleni jak hovada sedime si v klidu na lavicce v autobusove zastavce cumime na lidi jak na nas cumi. A najednou se kamos zvedne a zacne do me kerovat že proč mu nadavam že jeho matka neumi plavat do kopce:D(nerekl sem mu ani slovo). Pak nasledoval tradicni zachvat smichu...
zomreš na pičotu ! Sadama Obama,hrku hrku maš ty kokot v krku a ine vyplody :D
X_eXc_X
Když tam strčím ruku, ani si nedovedeš představit jak pak smrdí...

Co??? Kamže jí to strkáš proboha?

Do kytek. :)
chuck53
Včera sme z kámošem šli z hospudky z paru pivek a zastavili sme se v zatávce že zahulíme..Poté sme si dali cigáro a v poklidu se bavili.Nějak sme přešli na téma,že v každím člověku je nějaká informace a smyslem bytí je nějaký pekelný mechanismus jak tu informaci poslat dál.A přitom se to vylučuje z tím že každý člověk má nějaké ego a může si říct "Já jsem!"..Pak začal kámoš popisovat zánik našeho vesmíru a vznik nových,kde se vyvinou jiné kultury a rasy.A ty budou taky součásti "systému" a budou každý nosičem informací.A ti si pak řeknou "Já jsem ! "...

Ono to nevyzní tak humorně jako naživo ,ale kámoš to fakt prožíval (ůtvářil se vážně a uplně težce gestikuloval)a jak završil odstavec slovy "Já jsem" tak sem se málem svalil na zem :-)
boo4smoke
šli jsme zhulený dneska ráno a já: "Já bych si dala cígo, ale sedla bych si k tomu.." a kámoška: "já taky, aspoň bych to udejchala :D"...
U nás s klukama je nej hláška " Víc jak půlka " .... :shots:
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od Samuel
U nás s klukama je nej hláška " Víc jak půlka " .... :shots:

Prosim te, co konkretne je na tom vtipnyho? Me asi unika pointa.

"Ti buddhističtí mniši, toho budhu zabili, aby ho mohli uctivat."
lasko666
Desatoro mojich prikazani!!!
1. Ja som droga tvoja, nebudes mat inu drogu okrem mna. (cocain,shrooms)
2. Cti ganju svoju cocain a hubicky prirodne !!!
3. Cti prikazane dni zhulovanim svojej mysle (Pondelok-Nedela)
4. Neprestavaj pokym nieje pytlik prazdny!!!
5. Nezahodis!!!
6. Nevytrhas!!!
7. Nenechas sa vyrobit!!!
8. Neukradnes rastilnu bliznemu svojmu!!!
9. Nehul sam a bud prirodnym!!!
10. Dodrzuj Tieto pravidla a budes sudeny na poslednom sude a dostanes sa do AMSTERDAMU VECNEHO
Erixon
"Tyvole nemohl jsem se vychcat před barákem, protože se tam dva frajeři cucali... ten jeden měl teda kozy." :)
clandestino
Ty hůlko blbá, ty až dostaneš rozum, tak já budu mět fósatý děcka...
BoBoR
to naco mas ten batoh
mam v nom raketu :D :frog:
Pflusik
Dneska sedíme v hospodě a bavíme se o virtuálních hospodách v budoucnosti, není to ani tak žádná konkrétní hláška, jako ten celek... no to se takle doma vyhrabeš z postele, naloguješ se do tý onlinepub a pak tam normáně sedíš celej den a akorát ti z teleportéru vyjížděj ty piva, jo přes webkameru kecáš s kámošema platíš normálka kartou a když děláš bordel tak dostaneš ban :D... takhle sme se chvíli bavili a najednou se votočil tejpek od vedlejšího stolu (už značně pod parou) a povídá: na takový věci já vám s... prostě budu chodit pořád sem i přes tyhle vaše kravinky a následovala odpověď: no a nebo mužeš jít normálně do hospody a tam se lognout z noťasu :D
ribo
No kamarat nahraval nas "trip". Neboli to ani tak hlasky ako dialogy, ale posnazim sa polovit v pamati. Ja som sa vacsinu casu len alal od smiechu :) Mimochodom 2 bol pekne mimo :D
1:Ty, Riso a ja.
2:Ake a? tam musi byt 4minutova pauza! Vykopni A!
1:A
2:Vykopni A
2:Vykopni A!
2:Vykopni to A!!!
1:aaaaa ved ho kopem! Nevidis? To je neviditelne pismenko!

1:Povedz 2 co si myslis o svojej frajerke?
2:Co s nou? ja s nou nic nemam.
1:Ved je to tvoja frajerka ako s nou nemozes nic mat?
2:Jaaaaj taaa! Aaach ona je taka super a ked sa este myka ooch to je takee aach...ano este pod trochu hore, a je to!
Erixon
Vize bez implementace je halucinace..
Vodka se shockem má fenomenální poměr cena/výkon a krabičák na slunci prostě funguje :D
crackonos
Všichni: Joo, ať to ubalí crackonoš, ten to má vždycky luxusní.
Já: Vole takový špeky balej gorily za banán.
Dude
kamarad: válka prochází žaludkem
:)
Bandita
A.mozem sa napit s tvojho pohara?
B: neviem,este porozmnyslam...

A: OK,POKIAL POROZMYSLAS ,MOZEM SA NAPIT? :D:D
rozhovor s kamošom

XY:indi indi jak sa vola ten film čo sa tam tak biju..no vieš to...

Ja: Mortal kombat?

XY:Kurva jak si to mohol vedieť načo myslím:D
chuck53
Uprostřed zhuleneckého povídání mi kámoš dá ruku na rameno a napůl vystrašeným hlasem zvolá : "Inflace je strašná zrůda" !! V tu chvíli jsem se lekl jako kdyby na mě šáhla smrt :frog:
gregys
Dnes jsme s manželkou vysvětlovalo fyzikalní zakom tělesa ponořeného do kapaliny a vznikl z toho : ALCHIMEDÚV ZÁKON.
Pajaaaa
při boji o místo u topení, místo ty vypal padla hláška ty se vypal

A:No a já vlastně ani nevim vod jaký je to zračky, ty krávo já melu sračky
A+B: záchvat
B: No takže počkej..cos to mlela za sračku?
A:Já ti nevim, já chodim po vejci :)

mám zhulenou štítnou žlázu

A: Měly bysme si ty naše hlášky nahrávat..na diktafon..
B: joo, přiště to uděláme
A: Hm..já ale nemám diktafon
B: Já jo, já mam rtěnku, nahoře má 8 děr..ale dycky stihne jen tři slova a pak se vypne..
A: Hm..tak to u nás by nestihla ani jedno
B: Spíš by stihla třeba 4
A: Ale jakto? Sme zpomalený my, nebo sme zrychlený?
B: To neřeš, to globální oteplování prostě nevovlivníš no jasný..

Ale já nemám výpadky paměti, já si vzpomenu vo co šlo..až mi to někdo připomene :D
dateless
hehe, to mne sa raz stalo... sme jednoducho sedeli kdesi na caji a zrazu ma prepadla hul-žravka a este sa mi chcelo aj na zachod... tak medzi recou zaznelo: "Idem na záchod, som hladný..." :D
Pflusik
Psychočlověka psychem nevypsychuješ
crackonos
Já včera na kámoše: Tak co, dobrej stav?
On: No tyvole stav beztíže :-)
Pflusik
Hele oni nás nedokážou překvapit, oni nedokážou překvapit ani sami sebe :D
ivory
take mudro:

krvavymi ocami sa na svet lepsie diva, vsak?
clandestino
Kamarád: Vole, nechápu co ta moja po mě furt chce. Copak su nějaké perverzák, abych šukal matku svejch dětí?
crackonos
Kámoš včera: Vole to je v prdeli, celej život zabíjíme prasata a teď budou zabíjet ony nás.
CzechMan
ucitel:"tak napiseme si nejake kontrolni otazky, ne?"
ja:"ne, ja su teprv u 3 stranky z 10"
kamos:"ne, ja su teprv u druhe koblihy ze tri"
:D :frog:
crackonos
Starýho kokota rovnejm špekům nenaučíš.
Pflusik
Hochu hobys to je takovej valič, že ten by šel klidně do Vatikánu a ukecal by tam papeže na grupensex se psem
_Chronic_SVK_
A:znamy robi v rakusku a bol v obchodnom centre a tam bolo velke papiernictvo a vnom fixy a som poveal ze nech nieco donesie
A:dostal si daco na vianoce?
B:nic a ty?
A:chuja...aha dostal som hubu na umyvanie
A:i to ju kokot ujco zobral
:D:D:D:frog:
sancha
chytili tě někdy policajti v autě zhulenou?
jo, vždycky
:D
Kocour
''Mrdej na to, dej si pivo''
Brdaaak_01
prosimtě nerozčiluj se nebo ti rupne cévka a budeš tahat nohu - tohle jede u nás v práci

na to sere bílej tesák

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma