Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 
Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - Klikni zde pro originální téma
SID
Kde mám cigára ?

Za tebou !

Za kterou mnou ?

:)
volver
připravte mi květináče, na večeři jsem doma....
chuck53
Kámoš nám v hospodě cosi vysvětloval a prásklo mě to do ucha až když řekl "... po sléze času..." ..Sléza času :D
Eliq
Jsi asi tak platný jako automat na kondomy ve Vatikáně :D
steve
Osolím si vodu židličkou...
Carcoolka
citace:
Původní příspěvek od Eliq
Jsi asi tak platný jako automat na kondomy ve Vatikáně :D

Červený Trpaslík ????
Pflusik
Stojíme na plese a kámoška se ptá: "hele já bych potřebovala na silvestra nějakou trávu, neprodal bys mi něco?"
Notně ožralým tónem:
"Na to seš moc pěkná, abys mi za to musela platit"
chuck53
S kámošem sme vybírali mikrovlnku a všude byly polední pauzy. Tak sme přijeli před 4M a kámoš už začal vystupovat, když sem mu oznámil, že vidím otevírací dobu a že musíme 15minut čekat.. Tak sme zakleli, ale byli jsme notně načapaní,tak pohodka.

Ani ne za 10 sekund se u dveří objevil starší chlapík a když zabral za dveře a zjistil že musí 10minut čekat, tak zaznělo :" KURVA ! Doprdele stím!!"

Hnedka sme předvedli ukázkový výbuch smíchu a pak sme se tam zbylých 10minut tlemili všichni i stím chlápkem..

Sorry, že to píšu zrovna sem, ale musel sem se podělit.
.:INDI:.
Svrbí ma kokot...nene to ty svrbiš kokota :D

sry za vulgarizmy :D
travodlak
panebože to je smrad...co si žral?malý brejlatý děti?

na téma závyslost: já to nepotřebuju...ono to potřebuje mě
fiste
Zajistíme odtah do 500km.

Česká pojišťovna
fiste
koupíš si sádlo........no a pak ten hašiš prostě v tom škvádle rozpustíš :D
cernobyl
to ja sem rikal kamikovy : vcera sem se dival na real a barcelonu.(rozumej 2 ruzny zapasy) a bore c me rika a to hrali spolu???rikam ne! a on tak proti sobe???

a pak me jeste rikal typek uplne na šrot. Neřikej hop dokud si nehodil flintu do žita.
Carcoolka
Čau,nevím jestli to sem patří,ale hláška to je a pěkně mě včera u TV
rozsekala !

Díval sem se s maminou na barandov včera večer,šel tam český komunistický seriál Žena za pultem :) ......a jedna z těch prodavaček se vrátila z Itálie z dovolené a každému z obchodu něco dovezla....a teď došla k takému dědáčkovi a že:

"Tu máte pane,italské cigarety,ale sou slabé,dáte si dvě a ještě k tomu můžete šňupat marihuanu." :D

No nemálo sem se nasmál :D
illegal nature
carcoolka: hehe fakt ze jo,mrknul sem na youtube a je to tam :) http://www.youtube.com/watch?v=hWWF...feature=related video pustit od 2:14

a abych nebyl OT: Kdo bali, ten pali! :)
JAHmaican

Nazdar chlapi, jdete valit koňa k řece?!?!?

(kámoš na úplně cizí bandu asi 30letejch týpků :D )
Kambu
karbonizujte koksohydráty..provedem,karmujte nukleáry...provedem,akcelerujte moderáty...provedem,ohřejte mi párek..k službáááám :D

Tajemství hradu v Karpatech
jufik
Po stříkání plísně v pokoji ...
Matka : Aha, něco cítím ... plíseň ...
Tatík : Ne plíseň, jsem si uprd Ty ! ...
Mishelou
houbelec, houbelec, to je ale houbelec...

(kámoš na tripu)
Pflusik
BEZ KUNDY A TABÁKU - NENÍ RADOST V BARÁKU! (B. Hrabal)
dokktor
přichomítnul sem se do polivny hovoru o mase

kamoš: ... vepřové je nejlepší, jako hovězí taky vpohodě, ale vepřové je prostě mazec
já: co?
kamoš: prase
já: jo vepřové prase je prostě nejlepší
BloodyBeer
citim se jak analni kolik .... az po usi ve srackach :D :D
chuck53
Seděli jsme s kámošem a on nám vyprávěl jak byl na civilce na LDNce a jednoho dne dělal Mikuláše.

Říkal že když vstoupil do pokoje, všechny už se křižovaly a myslely si, že už nadešel jejich čas:D

Pak přišel k nějaké babce, co nechtěla jídlo a ptal se jí:

"Babi proč nejíte?"

a ona se slzama v očích:

"Pane Ježíši, já už budu jíst, to Vám slibuju" a třásla s ním dojetím, že se ji zjevil sám ježíš:D
Muminex
Minule leto na Let it rollu jsme si uzivaly koncerty, ale jak tak stojime a skaceme cely vecer prisla chvilka na odpocinek u stanku kde měli zrovna lavicky. Sednem si a asi byla haluz ze jsme zabrali misto protože si nás všichni prohlíželi celkem nezávihodně pohledem. V tom přišli dva týpci a jestli si můžou přisednout jestli se nescvrknem, že toho mají taky dost. Jasné, že jsme je pustili ;) a týpek hned jestli si nedáme s nima brko. Bylo fakt dobré :D tak se ho kámoš ptá odkud vůbec jsou a on že z Třebíče. Nerozuměl jsem a tak se ptám toho mojeho známého "odkud že jsou?" on, "z Třebíče" ja "Ty vole a kde to vůbec je?" on "Sice mi to vysvetloval, ale vůbec nevím, ale hulení tam mají dobré" :D. A to fakt bylo, tahle hláška mi v hlavě zůstane asi navždycky. Sice asi moc vtipná nepřijde, ale síla okamžiku vyvolala asi 10-ti minutový smích.
Kambu
Poslouchej,kdyby nebylo pána našeho,nemohlo by být ani nikdy,nikdá,nikoho.....fakt nikdy???...nikdy,nikdá,nikoho....pořád nevím,co to znamená,ale zní to fajn...Nikdy,nikdá,nikoho...ale co to znamená,já tomu totiž vůbec nerozumím tomu..... Nikdy,nikdá,nikoho znamená-NIKDAJS :D z filmu Kdo hulí ten umí
HorrigEn
ve večerce
jednu hanáckou
jakou příchuť?
VODKUU
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od Muminex
Minule leto na Let it rollu jsme si uzivaly koncerty, ale jak tak stojime a skaceme cely vecer prisla chvilka na odpocinek u stanku kde měli zrovna lavicky. Sednem si a asi byla haluz ze jsme zabrali misto protože si nás všichni prohlíželi celkem nezávihodně pohledem. V tom přišli dva týpci a jestli si můžou přisednout jestli se nescvrknem, že toho mají taky dost. Jasné, že jsme je pustili ;) a týpek hned jestli si nedáme s nima brko. Bylo fakt dobré :D tak se ho kámoš ptá odkud vůbec jsou a on že z Třebíče. Nerozuměl jsem a tak se ptám toho mojeho známého "odkud že jsou?" on, "z Třebíče" ja "Ty vole a kde to vůbec je?" on "Sice mi to vysvetloval, ale vůbec nevím, ale hulení tam mají dobré" :D. A to fakt bylo, tahle hláška mi v hlavě zůstane asi navždycky. Sice asi moc vtipná nepřijde, ale síla okamžiku vyvolala asi 10-ti minutový smích.

Hehe kámoši tam byli, jo máme tady v Třebíči dobrou mařenu :D
mrakoplas
............. budem to mít v RW , jiffu, kokosu , vodě, hlíně
....to je jasný....... a třeba kořenit v pudinku pro ovocnou chuť :D
dokktor
potkal sem dnes ráno dva kamoše:
já: tak co hoši, pro vízo?
oni: už z víza, pro velké skleněnky
moswa
já nejsem závislej...to je hobby! :D
ribo
Po ťažkom víkende kamarát zahlásil: "Ja si idem niečo kúpiť, niečo nealkoholické...napríklad oblečenie."
Pflusik
"Po tý včerejší kuřecí bagetě se cejtim, jako bych měl ve střevech mývala postiženýho epilepsií"

Baví se kamoš s borcem, kterýmu asi před pěti minutama opíchal holku. (komická situace, kamarád poměrně dost velkej se zlomenou rukou a proi němu takovej vyhublounkej chalan).
Útržek debaty:
A:"Tyvole a to ti není ani blbý? Já tu holku miluju!"
B:"Hele, já taky někoho miluju a někoho jinýho mrdám"

Tahle hláška mě složila na zem
P4Y0out
kamarat: zasa si necitim nohy :D
gremlin101
Kurva já nejsem banka pičo :D, -> Walker texas ranger parody.
"Viděls někdy slovo myluju s tvrdým ty pako"? "A jak bys chtěl milovat s měkym?"
Bandita
priatelka: donesm mi pelendrak.. akoze penetrak chcela :D
Divoženka
vlož kloš
Kosic
(kámoš sedí v autě, zhulenej jak paprika)
on : tak přátelé, dem se teď bavit vážně
(chvíli velmi vážný pohled)
on : dávaj dneska ňáký kurvy?
>D
ribo
Pri dohadovaní kockového turnaja.

A: "Spravíme k tomu aj nejakú trofej, putovnú, niečo na štýl Stanley Cup"
B: "Jansné a mohlo by sa to volať Dice Cup, podľa kociek"
C: "Ehm... Ani Stanley neznamená hokej"
Tomcek
Chystám se tak s jedním brňákem na práska a říkám mu "podej mně sklo". Borec vytáhne uplně černé shitlé sklo a podá mně ho.

Já: Ty vole tak z toho hulit nebudu, to je mega shit...
Borec: Hej ne, tam právě zůstává to nejlepší...
dokktor
víkendové moudra:

víkend je enom jednú za týden

neděla je enom jednú za víkend

jídlo je lepší než hlad

a klasika: rytmus ztratil rytmus
Hláška z kanclu, která je živá ještě dnes:

Herr Helmut: Dobrý den, slečno Tlustá!

Slečna Tlustá: Herr Helmut, vy už jste mne ale dneska zdravil.

Herr Helmut: Ale po druhý je to ještě lepší. :frog:

Slečna Tlustá: Herr Helmut, ale ve Vašem věku?!
eazer
citace:
Původní příspěvek od stulOo
ja si tieto hlasky vzdy napisem do telefonu inak by som ich urcite zabudol :D

kamoska: co to je za svetlo? jaaaj sak to je spek!

kamoska: miesto ice tea, rekla nice tea :D

ja: redbul, kava, dnes zaspim zajtra...

kamoska: napisem mame , kym este viem pisat....

kamoska: kolecko v skreckovi.

kamoska: bavili sme sa odkial pochadza kofola, a ona ze z kofostromu napojoveho :)

vsetky tieto hlasky boli vyprodukovane myslou ovplivnou thc.

Kofola :D :D mno přece z krnova az její továrnou se dobře hulí :))
Tommy Alchy
Kámoš jednou takhle na šichtě: "Mám gumové ďuráky, nelze pracovat". :D
HERBSMAN
"na to ti sere bílej tesák" :-D
Carloss Escobar
"Když je hezky a je co hulit, tak ani ten déšť nevadí"
ribo
"Cítim sa ako kruhy v obočí..."
.:INDI:.
ja : No chlapci tie žiadosti na Prednu Horu som už poslal čiže nalievajte kym sa da :D
Dýmy
Par dni z5 sem cetl v orlickych novinach inzeraty tak sem procetl i sekci intimne a tam bylo napsano : Jsem sice oskliva, ale kdyz bude tma? tel.......... dobre me to pobavilo!
Pflusik
Byli sme u kamarádova dědy zkontrolovat kytky ve skleníku a jak už to bejvá, padlo něco slivovic a i ty špeky proběhly. Když sme odjížděli děda už byl notně v náladě a na předchozí debatu, která se týkala zřejmě toho, jestli někdo z nás šukal se štětkou děda povídá:"Jen doufám, že nejste na chlapečky!! To byste mě nasrali hoši..." :D:D
MaaaYaaa
Nezapomenutelnej příspěvek našeho údržbáře ... "Tyvole já pamatuju když ještě Mrtvý moře bejvalo nemocný !!"
NesQa
To zas ja s kamošmi sme boli v takom lesíku a už neskutočne nafajčený :D a akurát išiel nedaleko traktor po polnej ceste a kamarát zrazu začal debatu že :

"Predstavte si že by sa vyrábali autá že "tor" "

(Ja s druhým kamošom sme na neho kukali že čo dava :DDD a on pokračoval )

"No také že feličitor, pežotor, ferotor :DDDD"

a druhý kamoš na to že

" si predstavte taký citrotor " :DDD

No a to nastali v tej chvili take krče zo smiechu :DDD No strašne sme sa na tom smiali :DDDDDD To bol jeden z najlepších zážitkov :D aj dobrý model to bol, neviem aký presne ale šmakovica čo sa týka stavov :D
Jura
mně ten špek prostě nejde hulit

to musiš jak když tě kousne had,vysát všechno a v těle ti pak zustane jen to dobrý
jebutinajmeno
Jednoduse 5 "P"...
...Proste pico piju pivo poranu xD
dokktor
na "košer vepřové" asi už nikdy nazapomenu :D
Divoženka
já mám takovou žízeň, že bych si o ňu mohl opřít kolo
Pflusik
Tak tahle tužka je vostře modrá! Možná až moc modrá, nemáš nějakou míň modrou?
CallMoor
aby tě pes jebal do nohy,
sova má chlupy,
větrák s teplým vzduchem,
muchyFuck,
extrabláboly made in ThC ;)
Pongo
ty vole ta byla hnusná ... ne, ta nebyla hnusná, ta byla supr hnusná :D
bezdechu
humanitární bombardování :rocket:

(sem si nejdřív myslel, že shazujou pytle s rejží)
CallMoor
ta prvačka vypadá jak kdybi právě vylezla ze základky xD sem myslel že humřu :D
Pongo
ty se holíš ? ne, mně je 12 :D
Jagditrax
She was pissing, ganja pissing
???????
Močila konope, močila
HIGHZV
Kamaratovzajeb v lete vo velkej horučave... : vies ako sa citim? ako keby sme boli semiačka... tie kur*y nas chcu zasadit... tahaj ma odtialto preč
Fugazz
Jednoho dne pozdě večer v jednom východomoravském městě na lavičce ve společnosti třech lidí... Krásný výkvas, čumění do nebe a nesmrtelný rozhovor: "hej kámo, koukej na to nebe, ten měsíc, jak dneska krásně a silně svítí" ... zhruba pět minut ticha a na to přišla z mé levé strany odpověď "To je lampa ty pičo" // :D :D :D
jatro
"Tyvole já pamatuju když ještě Mrtvý moře bejvalo nemocný !!"
Kua to je husta hlaska, tu jsem neznal.

Znam jen hlasku kamose "Ty vole, ta je tak stará, že pamatuje Šemíka jako hříbě!"
travodlak
tyvole ta je hnusná až to neni hezký...

já: bacha autobus

řidič: jó já ho vidim

já: a zastavíš?
Divoženka
ten má pytel jak vykupitel
Pflusik
Z deníčku alkoholika...

Hovnem okno neumyješ.

Krása a lidovost je v tom, kdo na to má!

Respektuj normálnost, vyser se na ty děvky!

Mám problém s lidma, který přišly o prsty...

Tak pičo, to jsou ta úskalí života vrcholového alkoholika

Nikdy nebudu šukat tvoji holku, protože ta kráva je blbá jak párek!

Veverka teoreticky může šukat slona, poněvač veverka šuká jak leguán v chobotu... nicméně pánové. Může mi někdo z přítomných gentlemanů objasnit jaké množství ejakulátu vyprodukuje plejtvák při jedné sexuální seanci?

Riskovat život? Vole to by bylo trapný...

On od tebe chce hlavně tu živočišnou elektřinu!!!

A hlavně kluci, je potřeba se trochu bavit...
Hy3nA
včera kamarád

"já to musím s sebou nosit furt, kdybych měl umřít, tak si chci zahulit."

odpověd druhyho

"to je rozumný"

:D:D
hm, tenhle vikend sem se pohynoval mezi hlasici :D
ribo
"Kto má čúčo, nepotrebuje život."
"Z tej Alpy čo sme včera pili, dnes vnútorne zanikám."
papirek
většinou si je píšu do telefonu, jinak bych zapoměl :-) podělim se s Váma o high a stoned příklady z mé sbírky :-D

silně stoned :D

kámoš na mě: hej kámo, podáš mi tu krabičku?
(pomalim tempem zvedá ruku a ukazuje směrem k malé krabičce, která je jen tak 30cm od konce prstů jeho natažené ruky)
já: cože? až tam vzadu? tak to néé kámo sory
(krabičku sem měl vzdálenou asi jako on -> stačilo natáhnout ruku a v sedící poloze mírný předklon)
kámoš: nevadí, počkáme na Henka (kámoš co o patro níž vařil večeři :-D)

silně high :-D
já: hej, jak byla ta hláška z toho filmu?
...
po cca 3 minutách mi kámoš řekl tu hlášku ...
já: hele to sis tak dlouho nemohl vzpomenout?
kámoš (uplně rudej v obličeji od smíchu) : ne, já se nemohl nadechnout :D
ribo
Včerajší chlapík pred krčmov, "expert" v oblasti trávy :)
"...outdoor keď je vnútri, tak je to dobrá tráva, lebo je pod lampou. Ale outdoorik, ked je vonku, tak je to tiež dobré."
"Vnútri je indoor..."
"Hej ale ten outdoor pod lampou je lepší!" :)
dokktor
jakže sou ty písmena? alfa, beta, teta ....
Sticky
ribo: cokdyž tím myslel že regular seeds sou lepší nedávno sem četl myslím v Soft secret o pokusu typek vysadil 10 fem AK47 a 10 reg AK47 nakonec mel 6 samic z tech regulerních a byly daloko lepší kvality a i s vynosem na tom byli o neco lepe nez fem. seeds
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od Sticky
ribo: cokdyž tím myslel že regular seeds sou lepší nedávno sem četl myslím v Soft secret o pokusu typek vysadil 10 fem AK47 a 10 reg AK47 nakonec mel 6 samic z tech regulerních a byly daloko lepší kvality a i s vynosem na tom byli o neco lepe nez fem. seeds

Bravo!Teď si uhodil hlavičkou o hřebíček!lol
sWei
citace:
Původní příspěvek od Sticky

To je sice pěkný ale kdo si radši koupí reg když u feminek nemusí kontrolovat pohlaví..... u reg je přecejen riziko a nikdo nechce voprcaný kytky ;)
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od sWei

To je sice pěkný ale kdo si radši koupí reg když u feminek nemusí kontrolovat pohlaví..... u reg je přecejen riziko a nikdo nechce voprcaný kytky ;)

tvl. tady je perla za perlou :D :D :D

abych nebyl teda OT

neuč se, život tě naučí ...

a nebo moje oblibene -

... ono jit po kalbe do prace ma i sve vyhody ... sice ti je napicu cely den, ale nakonec za to dostanes jeste zaplaceno :D
ribo
sticky: Toto bol len útržok rozhovoru, ktorý je prepísaný doslovne. Ten chlapec by nerozoznal semeno marihuany od semena gaštanu... Nakoniec som ich videl, ako sa partička piatich chalanov oduševnene smeje a robí bordel po necelej 0,3 noname bratislavskej lampy...

sWei: LOL :D
Pflusik
Diskuse o siamských dvojčatech:

Tyvole já kdybych byl siamák a měl 2 hlavy, tak by to bylo v prdeli. Já bych třeba nechtěl chlastat, ale druhá hlava jo, jenže když by ožral společný tělo tak bych byl v píči i já , teda moje hlava a nemohl bych si třeba číst nebo studovat chápeš??
ribo
Pflusik, to mi pripomenulo jednu debatu o siamských dvojčatách a iných bizardnostiach, hlášky typu:
"Žena bez nôh a rúk. Si to predstavte, malé, šikovné, otočíš si to ako to potrebuješ a vo voľných chvíľkach ju prisaješ ku kachličkám a máš to namiesto hlavy jeleňa..."
Antitalent
where is this rowdy gorilla motherfucker with my motherfuckin' money motherfuckers ?????
Seriou
Ty vole, stojíš v mrtvým ptákovi.
EDA45
Povídá mi jeden muj cikánský známý : Ty vole to nemá chybu..Asi po půlminutě přidává : ..to nemá ani dvě chyby! :teef:
Pflusik
Dnes v noci sms z neznámého čísla:

Kdyby včely nevyráběli med, tak je to jen spolek přátel kamikadze.
Specs26
A plyne zní jen tvoje ''já''. Znamená že by se ti to líbilo taky jen tvoje ''vláda'' nedovolí vstup takovým lidem do tvého mozku. myslím že kdy by udělala vyjímku změnila by názor celkově ..
Na'vi
jsem užasný nebo taťka je doma:Barney Stinson
Maminka potřebuje cukřík:Lillypad
Ouniel
To kámoš jednou šel do trafiky a říká prodavačce: Jedny nekonečný papírky.
Prodavačka na to: Ale chlapče tady nejsi v pohádce.
To sme se hodně zasmáli. :-D
Pflusik
A: "Viděli jste to video jak borec strčí holce do píči celou hlavu??"
B: "Tyvole jak to udělal?"
C: (Nezůčastněně) "Takovou samici šukat... To je jak hodit salám do chodby..."
payah
v rádiu : moderátorka mele cosi o orgasmu
Kamoš : Bych jí ukázal, bych ju vybrnkal jak ukulele
Já s kámošem na náký louce..
* Hele .... ta srnka vypadá jak zajíc !
- Jó no ... :D

Někde v lese po pár bůčcích řekne kámoš - Já se tady cejtim nákej takovej uzavřenej.

Když se na něj podívám vidím že vůbec nejsme v lesíku ale hned vedle nákýho paneláku :D

Krystalická puška... (není co dodat) :D

*Ehm, jaktože sem dostal za 5 ? :O
- No... asi tě chtěl nakopnout, abys začal něco dělat.
*Já ho nakopnu !!!

Sušenka pro tři... :D
homerus
nejvic jsme sedeli u ribniku nase blondinka jeste zhulena
kamoska :mas pekny brejle
ja: dik jsou s uv a 100%zrcadlovi
a ona si je zjusila a hlasi :ALE JA PRES NE VIDIM :D:D:D:D
v tu chvily se smalo tak 10lidi a z toho tak 6 co nehulily
Pflusik
Holčina, moc pěkná, leží v bazénu na terase. Kozy ven, všechno to tam bije do očí. 10 borců stojí o kolo a visí na ní očima. Brácha otevře dveře, rozhlídne se, podívá se na ni a mocným hlasem povídá:"Pičo taká terasa!"
Pflusik
Notně přiožralý kámoš vede s jiným stejně postiženým kolegou jakýsi rozhovor o válkách. Jeden z nich náhle povídá:

"Pacifista? To jako znamená, že šukáš koně, nežereš maso a nemáš rád M šestnáctky??"
školní tábor...
Vítkuuu, co jee?
Nic... tady se nedá spát... je tady smrad,špína a Bouchal(kámoš)
dokktor
f: já poslední dobů hulím mega
d: já hulím pořád stejně
f: jo, mega
rawen3333
priatelka sa asi po dvoch šlukoch hašiša postavy asi po desiatich sekundach, a hovorí: "Chyť ma lebo zaspím". :D :D :D
Hy3nA
kamarád: tenhle model má zhulení z 0 na 100 za 8 vteřin
krisa.lc
Nalož, ešte ostala šiška polky.. :)
Hy3nA
vy jste jak špatně ohrnutý žaludi :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma