Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 2 3 4 5 [6] 
Poznáte někdo samce ještě před květem? - Klikni zde pro originální téma
MartyJ
Ahoj Lidi, poznáte co to je? Jsou to 2 kyty.
Díky
MartyJ
Ahoj Lidi, poznáte co to je?
Díky
MaaaYaaa
Podle mě zapomenutá fotka to bude :)
citace:
Původní příspěvek od MartyJ
Ahoj Lidi, poznáte co to je?
Díky
ganja-steve
u tyhle kytky fakt nevim
ganja-steve
U tyhle fakt nevim...
ganja-steve
..
Spíš bych řekl že holka ,u té spodní tam vidím takový váček ze kterého lozí chloupek ale mohu se mýlit. U samce se tvoří taková tečka na stonku kde roste list a ta se pak zvětšuje do kuličky ale pravda je to dost inviduélní ale holka (váček s chloupkem)roste víc nahoře mezi stonkem a listem kdežto kluk se tvoří víc na bok mezi stonkem a listem.
KOSMEJ
citace:
Původní příspěvek od ganja-steve
U tyhle fakt nevim...

Ani na jedné fotce nic prokazatelného nevidím.
ganja-steve
prave,ze cca 15 semen ze stejny varky uz vsechny maj preflowers. Jedinej tenhle mastak nic:D
wimpi
Zdravím,mám zkušenost,
že přidáním květového hnojiva(fosforu) do zálivky ještě ve fázi růstu se rychleji vytváří preflowers,a vůbec se uspíší nákvět-Orange Bud(DP),AdvancedHydroponics.
Třebas u matky OB je do tří dnů vidět,že bylo v zálivce víc složky BLOOM,než by mělo.
Je to jen postřeh,ale je asi jasné,že bušit do týdenních rostlinek dávky fosforu nevyřeší problém selekce pohlaví.
boxer M
Ja mam ataky otaku mam uz tyden preplo na plod kuli tmu abych poznal samce a nejaks se mi to nedari . prikladam foto a je to power diesel 4 tydny sary a je to z regular semen
boxer M
prikladam foto
boxer M
je to ta v zadu ahned vedle na pravo
boxer M
moc vam dekuji za rady pratele pestitele
boxer M
a tady je jeste jedna
boxer M
nejak to sem nechce vlizt
boxer M
tak dekuju za rady .
pratele
citace:
Původní příspěvek od boxer M
tak dekuju za rady .
pratele

Vyfoť to pořádně z blízka a pak děkuj za rady.
boxer M
jj to je fakt ale uz jsem je vyradil a nahradil rezama hold sem mel smulu a narazil na dva jedince kterí by mi oprcaly co mohlo v boude .
zelenysatan
nevíte co to mám 8-)
Hašišák camel
Nazdar.To sem klidně můžete dávat i fota semínek..taky nebude problém určit.Jinak můžete třeba skusit volat věštce..Jako fotka bez detailu je k h...u s prominutím.
breakbeat
doprdele 33 stranek o uplnym hovne, vzdyt to proste nejde poznat pred kvetenstvim...
Balon
citace:
Původní příspěvek od breakbeat
doprdele 33 stranek o uplnym hovne, vzdyt to proste nejde poznat pred kvetenstvim...

lol u kytky která je pohlavně dospělá to pozná každý malý dítě... a rozhodně nemusí kvést!
Jebal
Tak já při selekci 15 kytek ,15 samců !!!! Smůla jako prase,to se mi ještě nestalo
Dr_paradox69
to jebal:nemels to cistou raselinu?nebo jinej super kyselej substrat?
nice bloom
Pls samec??? Je to na 18/6 max 5 týden růstu + - 2 dndny.
kobzolek
Lidi může mi někdo poradit co to je?? Zda Samec, Samice nebo hermáč? Děkuji docela mě to zmátlo
sWei
citace:
Původní příspěvek od kobzolek
Lidi může mi někdo poradit co to je?? Zda Samec, Samice nebo hermáč? Děkuji docela mě to zmátlo

Moc pěknej sameček
krobak
citace:
Původní příspěvek od kobzolek

Tu už aj gule majú gule :)
kobzolek
Takže je to chlap ? Kurna uz druhej ze 6
kobzolek
citace:
Původní příspěvek od sWei

Moc pěknej sameček

Děkuji moc mě to nepotěšilo. Jdu ho zbourat :'(
jauvajs
poradíte, jestli je to hermafrodit??
jauvajs
2
jauvajs
3
luckaaduck78
Hermáč?
luckaaduck78
obr2
luckaaduck78
obr3
techem
Nevidím důvod proč by to měl být hermac, žádné samčí koule nevidím.... Spíš se mi zdá jako by kvetla a zároveň chtěla růst.... Nebo mám ten dojem jen já? ale každopádně na hermace to nevypadá ;)
Witko69
Jauvajs.. Vypadá to na chlapa. Ještě par dni vydrz a postní nove obrázky. Jestli mas lupu, tak by jsi i se zvetsenim 10x, mel byt schopen poznat.
luckaaduck78
techem : jo máš asi pravdu. protože je to 45. den květu a ty mrdky pořád rostou :D
co může být příčinou? zajímavé je to, že to udělaly pouze 3 kytky z 16ti. a svitím pořád stejně 12 hodin..
techem
Příčin je hodně, bud špatná perioda, nebo můžeš mít nastavené hodiny na cyklus 12/12 ale jsou prepnute na on a jedou nonstop, to se stává u manuálních hodin, nechtěně se to prehodi a jede to 24/0, nebo spatne hnojivo s vysokym obsahem dusíku a kytka chce růst místo toho aby kvetla... Třeba to všechno zkontrolovat ;) ať se daří
Mard
citace:
Původní příspěvek od luckaaduck78
techem : jo máš asi pravdu. protože je to 45. den květu a ty mrdky pořád rostou :D
co může být příčinou? zajímavé je to, že to udělaly pouze 3 kytky z 16ti. a svitím pořád stejně 12 hodin..

Pokud to udělaly jen 3 kytky z 16-ti a nešlo o řízky ale o kytky ze semínek, tak možné jde o trochu jiný fenotyp. Zkrátka některé neustálené odrůdy mají několik fenotypů, které se od sebe liší třeba vzhledem kytky a též třeba i potřebně krátkou dobou na kvetení.
Jinak je možné, že na kytky dopadá nějaké světlo, ve chvíli kdy by měly mít tmu. Kolega měl na balkóně kytky až do října a stále nekvetly :-) Holt výhoda pouličního sodíkového osvětlení, člověk se stane matkářem ani neví jak.
Doporučuji nekvetoucí kytky zatemnit (strčit do tmy) na 24h, pak už by se měly přepnout na květ.
luckaaduck78
jedu z řizku a je to jedna genetika.. no ony kvetou ale zárověn rostou. je pravda, že jsou v jedné řadě okolo stěny tak asi opravdu někde prosvítá světlo.
Hnojivem by to nemělo byt, když mám přece zbylých 13kytek v pořádku...
kralo7
Zdravím a rovnou půjdu k věci. Jsem úplný nováček a potřeboval bych poradit ohledně samce/samice. Bohužel ten rozdíl nepoznám ani když jsem načetl články a zkoukl hodně obrázků. Stavoval se kamarád a tvrdil mi, že to vypadá na samce. Řízky jsem kupoval přes bazar od jednoho uživatele. Přidím fotky a budu rád za každý názor. Kralo.
kralo7
obrázek 2
mrkvák
Já tam teda kulky nevidím.
Spíš naopak, ty bílé vlásky vypadají jako pestíky ;)
Sezam
Ahoj, já tam teda vidím samičku :) Sezam
Mard
Taky tipuji samičku :-)
techem
je to jasná samice .... ;)
kralo7
Díky moc pánové, moc jste mi pomohli :)
K-Roc
Zdarec borci jedna se o Orange Hill special od dutch pasion a nějak mě zaráží ty kulky?
BadatelAroma
Ono jde rozpoznat pohlaví při fázy rústu nebo zhermafrodicení jen bych řek že kytka musí být stará třeba 3o dnů u mladejch kytiček a výhonků to zřejmně není poznat .nemaj totiž připravený pohlavní metabolismus jelikož nemaj na to věk proto neukazují nebo jse jim neobjevují během růstu pohlavní znaky nebo NEBO NÁZNAKY ZHERMAFRODICENÍ. Proto to chce chvilku času. Tot z mího poznatku zatim
Jáá
Samci jsou větší a rychleji rostou oproti samicim
Lukas1993
Mám kytičky DP od dutch.passion a shaman nejsem si jistej jestli mám samce nebo samičky seminka měla být feminizovana, ale vylizaji jak kdyby seminka že samce, ale i trichomory nevím co delat prosím o radu
Lukas1993
Foto v galerii
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od Lukas1993
Mám kytičky DP od dutch.passion a shaman nejsem si jistej jestli mám samce nebo samičky seminka měla být feminizovana, ale vylizaji jak kdyby seminka že samce, ale i trichomory nevím co delat prosím o radu

Samičí preflowers - blizničky u stonku listu nikde nevidím. Samčí koule však ano.
Jsi si jistý, že jsou to feminizovaná semena? Pokud ano, tak hermafrodit. Pokud ne, tak samec jak vyšitej.
Lukas1993
Kupoval jsem to jako feminizovana seminka že 13 ks jsou takový cca 4 takže nechápu kde se stala u dutch.passion chyba díky za info
skoroduchodce
Mam v boxu 2 kytky z feminizovaných fotoperiodických semen. Dva měsíce v růstu, ted 8. Den 12/12. Jedna vypadá jako samice- pestiky
kam se podívám. Druha kytka nic, obe vykazuji velké rozdíly v růstu a vzhledu ackoliv jsou stejna odrůda. z kazde kyti jsem nasekal pred prepnutim 5 klonu, ktere jsem nastesti oznacil, tak klony pripadneho samce vyhazu a z holky jich jeste par vyseknu. Nevim jestli neni 8 dni po prepnuti na urceni pohlavi malo.dam jeste kytce tyden , prubezne updatnu foto, pak pujde, pokud to bude kluk do masla. dik za nazor.
skoroduchodce
stejna kytka druha fotka.
Omlouvám se za další příspěvek ,ale nedaří se mi prilozit vice nez jednu
fotku ke každému prispevku ( na telefonu se mi nedaří změnit číslo 1).
trochu me zaráží, ze samec je vzdy s kvetem rychlejsi,ale ta problemova kytka v boxu se nijak nehrne s kvetem. divne. mozna jeste vystrci pestiky.
Edit: Definitivně samec, dva zakorenene klony nechám za oknem a na podzim bude rizenej prc. Radši pojedu z vlastních regular semen zadarmo, nez z predrazenych feminizovanych - nefeminizovanych. Klony CBD odrud kvůli nizkemu THC stejne nikdo nedela.
Juicy_SWISS
Dáme si hádanku?
. . . my first. . .
Juicy_SWISS
Je to samička :)
inpeerson
Také zakrývám jedu z palic, abych viděl o co se jedná. Pokud jedeš z řezu tak je to jedno. Nebo jed Feminizované seeds.

opatruj se
noTlama
Ahoj lidičky, prosím o konzultaci, hledal jsem ale nějak se nedokážu dopátrat jestli se nemýlím , zasadil jsem 5ks regular semen white widow od nirvany a připadá mi že z nich mám 5 samic...to se mi nezdá, že by se to povedlo. Přepnuto 12/12 19 dní. Poradíte prosím? Jinak jsou to takový chcípáci ze kterých chci vyloučit samce a udělat si matku takže tohle už jsou řezi z těch 5ti semen proto jsou tak malinký kdyby se někdo divil ... děkuji
noTlama
další 2.
noTlama
další 3
noTlama
další 4
noTlama
další 5
noTlama
banka... díky
Maxeaux
citace:
připadá mi že z nich mám 5 samic

spravne :)
mensap
Krásný samice.
noTlama
tak děkuji...hledal jsem tam kulky ale už jsem byl tak zblbnutý že jsem nevěřil, jinak tedy hrozná náhoda, z 10ti semínek jsem 5 zasadil, 5 se jich chytlo a 5 holek?? loool
atletico
Kks ty si taky stastlivec ze by si si mal snad podat eurojackpot
Gargamel0
Zdravím, potřeboval bych potvrdit mé mínění o tom že je to hermafrodit.. Semena big bud regular sensi-seeds. Díky
Gargamel0
Zdravim, potřeboval bych potvrdit mé mínění že je to hermafrodit...je to big bud regular sensi-seeds. Díky
basi24676
zdarec, víte nekdo už ted? samec nebo samice?
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od Gargamel0
Zdravim, potřeboval bych potvrdit mé mínění že je to hermafrodit...je to big bud regular sensi-seeds. Díky

Jasne ze ano, jesli mas do kosy daleko tak vem pinzetu a odstran ty bananky. .(vyloupni)
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od basi24676
zdarec, víte nekdo už ted? samec nebo samice?

Zatim samice, to tak spatne vidis?
A s prispevkem c.-3 , od Carlose to muzes porovnat.
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains

Zatim samice, to tak spatne vidis?
A s prispevkem c.-3 , od Carlose to muzes porovnat.

Madi nic v zlom, ale z toho obrazku nic nezistis, videt tam akurat stipule. " Stipules (spurs) appear on both sexes and are not signs of flowering"
https://www.cannabiscure.info/cannabis-plant-gender/

Takze basi, musis cekat
Madical-Strains
Proto jsem tam dal to slovicko "zatim" dokavad neuvidim koule tak to je potencionalni samice. Mas pradu ze porovnavat se to zatim jeste chvili neda s tim obrazkem od Carlose ale jen aby vedel ze tam je. :)

Ja vidim proste zatim samici. :)
basi24676
Dik, mali by byť feminized tak hádam to tak aj bude
konkrétne toto Super Lemon Haze (Feminised)
od Greenhouse
basi24676
zdarec, tak myslíte že už sa dá zistiť? mám 3ks
1.
basi24676
2.
basi24676
3.
basi24676
tak nikto neporadí? ;-)
Pítr90
Ahoj, buď v klidu, v tuhle dobu začínají samci kvést. To už by bylo na první pohled vidět. Na fotkách žádný samčí květ nevidím 😉
basi24676
super, dikes
basi24676
a toto sa nezdá ako samec?
crazyben
Dotaz spíš na matkaře

můžu čerstvý řezy rovnou hodit na 12/12 ?? Jenom potřebuju zjistit pohlaví a sem nedočkavej abych je nechával prokořenit a pak teprv přepnul.

Vydrží to a nakvetou nebo je mam nechat prokořenit? Říkal sem si že je jenom hodim na okno a uvidim... normálně bych si počkal, ale tentokrát mě tlačí čas :D
Pavel.k77
Jsem nováček. Je toto samec? Děkuji za odpověď.
Maxeaux
@Pavel - jo, samec
Šmoulí Prd
citace:
Původní příspěvek od Pavel.k77
Jsem nováček. Je toto samec? Děkuji za odpověď.

Ano samec.
Jizvič
Myslím že je jasné kde jsou koule
Jizvič
Myslím že je jasné kde jsou koule a kde né
madalenacz
přesně tak. ukázkové foto

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma