Janxu |
jo, tak to taky nechci strasit, ale jak na to koukam treba i vzhuru nohama, tak tam na ty fotce vidim typicky koule...
doufam, ze me muj spatnej zrak klame a je to samice.
peace |
|
|
Rage |
Ma to Kouleee samec...Skoda ale co uz zivot je kruty :'( |
|
|
Happy |
Tak se omlouvam zrak me klame :D ,ale je to samec... Jak tvrdej ostatni.. (Se stane me uz to taky potkalo a doufam ze me to nepotka i ted) PEACE |
|
|
227cb |
fotka nic moc, ale máš krásnýho kluka ;o) |
|
|
zapapa |
mám necelé čtyři měsíce starou kyťu a začali se na ní oběvovat,řekl bych že samčí květy,ale není jich moc,že by hermouš? co vy na to? viz foto |
|
|
sopin |
Takze vam vsetkým dik za pomoc,potvrdili ste moju teoriu.Dnes ho pojdem zabit,no dufam ze to je a bude len jeden,mam ich tam celkom 5 rastlin su asi mesiac stare a 70cm vysoke (inak velmi pekne)tak aj tak som na tom myslim este celkom dobre.Tie ostatne vyzeraju rovnako len ta jedna bola akasi divna ale uz viem preco tak diky za radu. |
|
|
onrejblesk |
2 halperin: ja mel 2 ze 7 takze tech 5 mam jen 100procentni samice(snad)
2 sopin: vidim to blbe ale rekl bych ze je to samec BOHUZEL
PEACE AND LOVE |
|
|
aaaaa |
Mi máme 5 kytek pod lampou,a pestík vylezl ještě před přepnutím!!Je to normální? |
|
|
FLiP. |
u my kytky se ted ukazujou v nejnovejsim patre takovy bily vlasecky, nemuzou to bejt ty pistils ? zkusim pripojit naky fotky ale asi to nema moc smysl.... |
|
|
onrejblesk |
bych rekl ze mas samici ale nejaka mala mlada na to ze uz by se za chvili melo sklyzet??!! |
|
|
FLiP. |
ja vim, zasadil sem ji 1.7. a tedkon skoro furt nebylo slunicko takze moc nerostla, asi ji zasadim do zeme protoze ma moc malej kvetinac, ze ? a myslite si ze to ma vubec nakej smysl ? bude z toho sklizen aspon par g ? |
|
|
onrejblesk |
FLiP. : je to podle me zbytecny ale je to na tobe |
|
|
FLiP. |
citace: |
Původní příspěvek od onrejblesk
FLiP. : je to podle me zbytecny ale je to na tobe |
zbytecny znamena vynos = 0 ? |
|
|
jaccob.petr |
presad to do velkyho kvetinace a dej to ven az bude zima tak to hod za okno ale musis to zastipavat at doma nemas jungle |
|
|
FLiP. |
diky vam vsem, neska asi skaknu pro velkej kvetinac a hnojku a dam kyticku na balkon kde je od 10 rana az do vecera slunce, s tim zastipovanim nevim, uz sem ji 2x zkousel zastipavat fim technikou ale pokazdy se stalo to ze tam vyrostlo normalni patro akorat ze ty listy byly takovy usmikly, nebyly spicaty ale proste jen ty listy, no nak sem to zkurvil, nevim co a jak zastrihovat, kdybyste si dal treba nekdo fotku ty kytky do malovani a vyznacil kde ji zastrihnout tak by to bylo good... |
|
|
FLiP. |
tady pripojuju foto kde je videt jak se mi nepovedlo fim zastrizeni + jak nyni vypada vrcholek, bohuzel je na tom videt hovno ptz mamdebilni fotak |
|
|
onrejblesk |
FLiP.: nulovej vynos nebude ale bude malo hodne malo a ebo to udelej podle jaccob.petra ale to taky nebude nejak monstroiznui nez se kytka zpamatuje z toho presazeni tak to taky bude nejakej patek a venku uz to moc dlouho nebude a nebo si ji hod k nejakeymu znaminu co jede in |
|
|
Danda |
Mno pročítám si tady příspěvky, páč za nedlouho bych taky rád zkusil něco vypěstit .. Jak ze semínek vyčarovat sazeničky už jsem nějak pochopil (když tak bábi je rozená zahradnice, mi s tím když tak pomůže :))) Pak co s tím dál taky, jen s tím pohlavím .. Jak se to teda rozeznává později jsem pochopyl, ale ono čím dřív, tím líp tedy jak jste mysleli zakrýt výhonek .. to jako to nařízkovat a hodit přes to nějaký pytel ?!? O pěstění zatím moc nevím, páč jsem to prozatím jenom spotřebovával :)) Mno .. poraďte pls ... |
|
|
|
Tohle je ten bejk co nám dělá potíže :) mimochodem takhle vykveten ještě neoprcal žádnou kytku. Ale pár dní a máš semínka na samicích i pro svoje vousatý děti :D |
|
|
hehelum |
U nekterych odrud ma samec mnohem tlustsi listy nez samice, ktera ma dlouhy spicky. Holland's hope např. |
|
|
onrejblesk |
JA NEVIM JAK TO POZNAM ALE POKAZDY CO SADIM (druhym roke) tak hhend jak to ma klicek takxi reknu ty budes samice a dam ji do hliny a takhle pokracuju a musim to bejt vzdicky opakuju vzdicky 7 seminko s klickem reknu ty budes samec a zasadim ho nekam dokouta a nevim cim to ale je to tak a fskt nekecam ja nevim cim to je ale uz to tak bylo dvakrat |
|
|
onrejblesk |
2Lewap : ja bych rtekl ze by si je tim stresoval natolik ze by znich vznikly hermaci |
|
|
Sinuhet |
Zadna z metod rozeznavani pohlavi pred kvetem neni natolik presvedciva, abych vyrval nekvetouci kytku ve vire ze to urcite bude samec. |
|
|
ak2249 |
kup feminizovane seeds :) a mas porizeno :) |
|
|
anonym27 |
samec se od samice liší tím že má jinak dlouhé blizničky a ten květ vipadá uplně jinak |
|
|
toos |
jsou asi ve 4 týdnu 18/6 a žádné znatelné chloupky nebo koule! :D
ale obrázek mluví sám za sebe, že asi půjde o samici(vlevo) a samce(vpravo).
usuzuju z toho, že ta vlevo roste a větví se mnohem rychlejíc....
A jinak to uspořádání lístečků připomíná palici:)myslím tím, že je tam mezera mezi patry tak 4mm.
u té vpravo to jde tak samo, ale je chudší a rozestupy pater jsou velký... co z toho mám usoudit?
pěstuju poprvé a docela se stresuju ať obě kyti nejdou samci!:(
EDIT: ta kyti vlevo má docela silný odér.... prostě jako bych pomalu cítil usušený v sáčku, ale je to slabší "vůně":p:
a ta vpravo ani moc nezavání...
PEACE:smoker: |
|
|
Janxu |
hmm, tak presne podle znaku jako je rychlost rustu a vetveni bych spis rek, ze vlevo bude samec :afro: |
|
|
toos |
mno nevím rozdíl necelých 2 cm na výšku.....:D
jinak co sem viděl samce už dospělé, tak mají minimum pater a pár listů....
nevím jestli byli vostříhaní, ale jestli jo, tak to nešlo poznat...
jinak ta vlevo roste opravdu hustě, taková krásná bonsai:p:
opravdu nerad bych byl, kdyby to byli samci:(
asi bych se na indoor od semínek vykašlal a začal shánět řízky, ale ty vetšinou něco stojej:(
přinejhorším by indoor skončil a viděl bych to na outdoor...:D:D:D:bandit:
EDIT: takže po delší noci kyti zřejmě poznali, že se krátí perioda a pomalu nastartovali květ!
teď jde jasně určit, že to vpravo je samec (pod lupou jde poznat malinkatá větvička a na ní pytel:D )
a ta vlevo zatím jen takové výstupky ( doufám, že z nich vylezou ty chloupky)
takže když to shrnu:
samice:
-její větve se již podobají seskupením palici
-malé rozestupy pater a hodně listí
samec:
-roste divným způsobem:rolleyes: :D
narozdíl od samice, která má hned malinkaté lístečky nastavené do horizontální polohy, samec je má vstyčené svisle a teprve po nějaké době je sklopí do horizontální polohy...
-málo listů
-větší rozestupy
-seskupení listů nevypadá ani náhodou jako palice:frog:
má někdo podobné znaky?:crazy: |
|
|
toos |
juice- je to docela složitý poznat co?? :D
a rozhodně když přepneš na květ, tak nepřepínej zase spátky na růst, to by ti ta jedna možná samice mohla udělat přeměnu na hermouše následkem opakovaného stresu při měnění periody!!
nech je ještě při vegetaci. při vegetaci se dají většinou už rozlíšit, ale až po nějakém 6 týdnu, někdy i ještě pozdějíc!
proto někteří přikryjí nějakou větev sáčkem na pár dnů...
prej se to tím urychlí na tom místě co přikryješ...
já osobně s tím nemám zkušenosti:(
ale vím, že jak sem nedávno udělal experiment, když sem přepnul na květ, ale ještě před přepnutím sem nechal kyti mnohem déle ve tmě a trochu větral....
a jakmile sem přepl na ten květ už jim bylo jasný, že se krátí perioda svícení a když měli tak dlouho tmu, tak asi už to maj od přírody, reagovali, tak že jakoby předvěděli, že jim budu svítit méně a snažili se to dohnat....
po 1 dnu 12/12 už sem poznal toho samce vpravo!
a ta zřejmě samice ještě potřebuje čas, ale její výrůstky vypadají jinak, takové malé hrbolky, ze kterých by měly vylést ty chloupky...
Takže jednoznačně jak přepneš na květ, samce poznáš!
samicím to trvá dýl a kdyby ne tak ji snad poznáš podle chloupku ne?
hodně štěstí všem a co nejvíc samic! |
|
|
toos |
to juice:
neřekl bych, že podle rýhování poznáš samce...:D
moje 2 kyti maj snad stejné rýhování, jediné co jsem poznal napohled je popsané v příspěvku č.165 a týká se to stavby listů...
jj taky z toho mám průvan...:jumper:
ale na to si časem zvykneš:wink: |
|
|
Zelda.cz |
Mám problém lidi, moje největší kytka /roste 8.patro/ začíná ukazovat kuličky...Nejde to ještě nějak stopnout ? Už jsem ji přidal do hlíny slupky od vajec, myslíte, že to pomůže ? Nebo už ji mám seknout ? :confused:
Díky za každou odpověď...:D |
|
|
Co? |
zelda.cz: hi. ..no jak to myslis...stopnout? jestli tam mas uz prasniky tak to uz bude samec vzdycky, ne? jestli nechces seminka tak ho dej pryc... |
|
|
Zelda.cz |
No prašníky tam ještě nejsou, je to moje nejhezčí kytka, zasazená někdy na začátku února...No asi bude v pátek mlíko... |
|
|
Sinuhet |
Původní příspěvek od juice
nemohl by si se tede aspon podivat na tu fotku co je uplne dole http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22113 psal si ze to umis rozeznat podle stavby listu tak kdyby si se podival a rekl co myslis.sice nevim jestli se to takhle da ale byl bych ti vdecny...:punk: |
Samec od samice bez kvetu spolehlive poznat nelze. Dokud nejsou videt kvety, zachovej klid. |
|
|
toos |
Mno pánové, musím jem konstatovat, že mě kyti zmátly:eek:
První sem si myslel, že to je samec, pak to vypadalo na samici a teď na 98% semec!!! :(
tak je nejspíš pravda, že rychle rostoucí jsou samci...:(
Jde vidět takový malinkatý kuličky snad všude mezi stonkem a větví z něj vyrůstající...
chvíli sem doufal, že z nich vylezou chloupky....
ale asi marně co??
zkusím přidat foto je webcamerou, tak snad na ní něco půjde vidět...
sem z toho namydlenej:( jestli ta druhá bude taky samec, tak mě to odrovná úplně...!:( |
|
|
Sinuhet |
Ano, vypada to na samce. |
|
|
Janxu |
:wink: ja to rikal....
mohlo by se to tady promaznout |
|
|
iXtiN |
No mna by zauimalo to s tim zakrivanim vetviciek co bolo spomenute na zaciatku.
Mohol by niekto o tom napisat viac? |
|
|
Sinuhet |
Původní příspěvek od juice
asi tri nebo ctyry dny zpatky sem prepnul na kvet u az se zacinaji tvorit pohlavi.na obou kytkach sou takovy jakoby tycinky takze sou to nejspis samice ne?pridal bych foto ale muj fotak by stejne nezaostril a bylo by prd videt.kazdopadne jestli to ma tycinky tak je to asi samice ale muze se stal ze to bude jeste hermous?nebo samec?fakt nevim |
Podivej se prosim o tri prispevky zpet. Je tam odkaz na fotky. |
|
|
Sinuhet |
Ano, ja myslim, ze samci kvety se mohou objevit v podstate kdykoliv. |
|
|
nec |
cu potřeboval bych potvrdit jestli se opravdu jedná o 3 kluky |
|
|
van blade |
nec:
no jo, jsou to kluci jako buci, ale to jsi určitě věděl.. tak pryč s nima, než začnou páchat neplechy.. |
|
|
Jay-jay |
jen se vysemenit... :D |
|
|
Pejda |
Pokud sem si to tu dobře čet tak mám zatím jednoho samečka jo ? přikládám fotku |
|
|
Pejda |
já bych to zjednodušil: Prostě to čemu rostou takový koule je samec a to co ty koule nemá je samice :) |
|
|
zld |
Hele lidi, nemáte někdo zkušenost s tím přikrýváním kytek? Zajímalo by mě, jak rychle to přikrytý vykvte a jestli nestačí přikrej třebe jenom jednu větvičku... |
|
|
Sinuhet |
Ano, pry staci prikryt jen vetvicku. Treba papirovy sacek. Vykvete to asi stejne jako kdyz zakryvas celou rostlinu, takze tak max dva tydny a melo by byt jasno. |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
Původní příspěvek od 8RUCE
Přeju jen samice...Peace.... |
co jsi chtel timto prispevkem vyjadrit?? :eek:
4 Pejda: jak jsi mel stary kytky, kdyz ti vyrostly gule? |
|
|
Pejda |
Lahvan_FlaskiCZ: asi měsíc ale myslím že se objeví kdykoliv samce podle mě vždycky poznáš dřív než samičku :) |
|
|
Ono |
K zakrínaniu vetvičiek:
1. - ak zakryjem výhonok napr. papierovým vreckom, tak ho mám aj na niekoľko hodín odkrývať? Aby som rastlinke vytvoril vlastne periodu na kvet? Alebo to netreba robiť? - jednoducho to nechať celý čas (cca 10 dní) zakryté? Thx |
|
|
Ono |
K tomu zakrývanie vetvičiek: skúšal to niekto v praxi? Funguje to? |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
nevim nevim, taky bych to prubnul, ale nevykvete cela kytecka? zda se mi divny ze by si pouze vetvicka myslela ze je cas kvetu. :eek: |
|
|
WhiTe |
Lahvan_FlaskiCZ: jasne ze musi stacit zakrejt vetvicku ... kdytka nema mozek kterej by ji ovladal celou :) |
|
|
Jahudka! |
Neni jednodussi v pripade outu si jednoduse udelat rizek,ten nechat v klidu doma na okne zakorenit a pak mu udelat 12/12 (napriklad zaviranim do skrine) a tim snadno zjistit pohlavi? |
|
|
quidge |
Já sem zasadil 5 semínek, vyrostlo mi všechno a už po tejdnu je jasně vidět že jeden je samec, roste to mnohem víc do vejšky a má jen 3-cípý listy. U samiček je na vrchu kitky takovej shluk lístků, ale u samce sou tam takový bílý sráče...
Tady ještě připojuju foto toho samečka;-) |
|
|
Sinuhet |
V tom pripade mas ai malo svetla. Krome toho ze to kvete o tom svedci i to ze kytky jsou vytahle. |
|
|
quidge |
Mám to pod oknem, a aji ty samičky sou hodně vytáhlý... mysim že je tam toho světla moc, kámoš co to má taky pod střešním oknem má ty kitky tak vytáhlý že semu klátěj. Ale mě to nevadí, to tak do měsíce přesadim ven. |
|
|
Jay-jay |
Původní příspěvek od quidge
4pharrel: a co mám dělat když si některý chci nechat doma?? |
dát jim více sluníčka... |
|
|
quidge |
Jay-jay: a jaktože to roste tak do vejšky dyž tam mám tak málo sluníčka? |
|
|
Jay-jay |
Původní příspěvek od quidge
Jay-jay: a jaktože to roste tak do vejšky dyž tam mám tak málo sluníčka? |
protože se to za ním táhne |
|
|
Hallowen H20 |
chtěl bych se jenom zeptat jestli to náhodou není samec??
koukněte na to v tom kolečku |
|
|
Jizvič |
Taky pridavam obrazeky kde jdou videt v jednom kvetinaci 3 krasne prorostle stejne velke asi samice a v druhem kvetinaci extremne vytahly samec. Vse sazeno ve stejny cas stejne semena.
Uvazuju jestli by nebylo nejlepsi uz tu vytahlou kytku slikvidovat ponevac mi tam stini potencialni samici. |
|
|
zemi |
Ahoj všichni growáci:)
>Jizvič: Jestli tam máš tu samičku, tak ho přesaď a pak z něj něco uvařte :wink:
>Hallowen H2O: Neměj strach. Běžně tam vyrostou nejdřív taký lístky. Chvíli to pozoruj a uvidíš, zatim to vypadá v poho. :) |
|
|
|
Hola lidičky,
přeju hodně slunka.
Letos zkouším BB a WW vše fem. Co jsem se dočetl, tak pohlavní stabilita u těchto fem. je kolem 70%.
Můj dotaz zní: Jsou u fem. i jiné faktory, které podněcují vznik hemáčů, než jen pohlavní stabilita? Něco jako u nefem. třeba ph?
Díky všem |
|
|
zemi |
Zdar ice13. Důležitá je taky dobrá genetika, pže některý odrůdy více inklinují k hermatyzmu. Další podstatnou věcí je míra způsobených šoků, který hrajou důležitou roly obzvláště u feminizovaných semen. Ale to už asi víš.. hoj:) |
|
|
Jizvič |
Tak dneska jeste vyzjkousim fintu malinu kde se zakriji spodni patra aby v tom miste kytka vykvetla a pak tady soupnu obrazky jak to pak vypada a jak dobre to funguje :) a jestli to pak bude jasne tak ho smiknu. |
|
|
Jizvič |
Tak finta malina nevysla, mel sem par dni zakryte jedno patro neprusvitnym sackem ale prepl sem uz vsechny kytky na kvet a zatim se neukazalo co zni bude.
Nasel sem ale samce jinde. Byla to jedna z nejmensich kytek (viz. foto (Foim fakt shitkovym fotackem tak snad to jde poznat)) na kterou moc nesvitilo svetlo byla takova chaba a na to jak byla mala mela velke rozestupy mezi patry. A po par dnech zkoumani mi uz doslo ze ty kulicky nebudou nove vyhonky listu ale koule :) no skoda snad se udrzi ten zbytek. Skancik zatim vypada good ;) |
|
|
Jizvič |
Tak zjistuju jak obtizne je rozeznat samce jeste pred kvetem ponevac uz dneska vim ze vsechny rostlinky sou holky i ta silene prerostla a mozna i ta co je na obrazku nad timto prispevkem protoze presne takove kulicky jak na tom obrazku maji i ostatni akorad z tech kulicek vylezly bile nitky takze vpoho. Rozhodne je jasne ze ne vzdycky urcuje vyska a vetveni samce nebo samici :) lovu zdar |
|
|
5elhal |
mam jednoduchy dotaz.. samec nebo samice? v odkazu obrazek.. na jednom detailu jdou videt zkrizene vyrostky... na druhem detailu taky ale zaroven nejake zarodky neceho snad listu, uprostred je videt jak je kiti vysoka. bojim se aby se z toho nevyklubal samec :( snad ne,, co vy zkuseni troufnete si odhadnout co z toho bude? tady ten pic http://www.badongo.com/pic/233048 |
|
|
Jizvič |
Tak ta na tom mojem poslednim obrazku teda samec je, vsem se omlouvam za zmateni. Kulicky se stale pak zvetsovaly, pribyvaly na mnozstvi. |
|
|
Marty.SX1 |
jinak taky to nevim na 100pero ale mam dve kyti a jedna v rustu smrdi a druha ne....samozrejme mi to uz zacina kvest a ta co smrdi je samo samicka a ta co nesmrdi je samec....nevim zda to ma taky vliv ale od zacatku kdfy sem cuchal taxem si toho vsim :) nevim esi dochazi k nejakemu uvolnovani ty pryskyrice nebo co ale voni nadherne :) |
|
|
Jizvič |
JJ samec ma mnohem slabsi aroma a takove jinaci nez samice ne tak vonave ale spis jak seno nebo neco na ten spusob. |
|
|
kostě |
prosím není tohle semeček si jo že? |
|
|
4mf3t4min |
máš štěstí krasnej sameček hh |
|
|
hustodaemon |
napište mi prosím někdo, jak tady najdu srovnávací fotky samice, samec, díky.
když to má vlasy, tak to je vždycky samice? mám kyti s vlasama, ale pod nima jsou "koule", co to je, to jsou seminka nebo co? diky
EDIT: Hlava viz prispevek č.3 |
|
|
onrejblesk |
to je hermac.. bych rekl z tvyho popisu..:).. pokud to ma i Preflowers i koule..? |
|
|
hustodaemon |
Není ještě možný, že z těch koulí vylezou vlasy, nejsou to jenom zárodky květů? to je asi blbost, že? Co s tím likvidace? Jo jinak zatím díky za odpovědi.
Jdu udělat pár fotek těch mejch hermáčů, je jich podle mě většina z úrody, asi 75%. Smůla a jsou to ty s největšíma palicema.
Tak tady jsou nějaký fotky. Je to v háji, deset dní jsem nebyl doma a zrovna to vykvete. Našel jsem i pár těch koulí rozkvetlejch a sypal se z nich pyl, je to v prdeli? jak to poznamená ostatní kytky? Jo a jak by pomohlo, kdybych ty koule z těch kytek oloupal, ostříhal nebo co já vím, a nechal tam jenom palice, dalo by se to hulit, máte někdo zkušenost?
EDIT:Hlava , sem ti to dal do jednoho prispevku , pouzivej edit/delete |
|
|
onrejblesk |
1... existuje Edit.. aby si to nemusel psat do tri prispevku je to hnedka vedle karmy.. Edit/Delete.. a tam jenom dopises nebo pridas co si chtel a nemusis zalozit new pripsevek(to byl jenom takej OT) jo to je hermac jak svin.. ja bych ho zahodil.. co snim.. nekd esme slysel ze z hermacu ze seminek rostou zas ejenom hermaci.. btw a k tem koulim muzes je skusit vystipat nebo ostrihat ale staci aby jedna jedina koule vykvetla(otevrela se) a budes mit co delat s vyndavanim semene.. btw.. kdyz uz se ti otevreli je to a tobe.. jestli ho nechat a pak vybirat semeno za dlouhych zimnich nocich.. (podle me zbytecny semeno.. jestli fakt bude jen herma..) a nebo proste kytku znicics..(podle me nejlepcejsi volba).. mier.. a GL |
|
|
hustodaemon |
díky za rady onrej, a když se mi tam už jeden otevřel, tak to znamená, že budou semena ok? a znamená to taky že to hulení nebude tak kvalitní? chápej, co se týče pěstování jsem ještě úplnej panic, vím o tom kulový, |
|
|
Mc.Dada |
Čau lidi dou poznat semena samčí a samičí od sebe .. dík |
|
|
4mf3t4min |
tak to zase stou kouli neni pravda.Ja sem na je´dnom poli utrhl samca a z toho stonku me jeste vyrostl a nasel sem ho az kdyz sem zklizel a palice ma x z 10 kytek 20semen taky ale mely kytky 1.60m a samec 20-30cm |
|
|
Dobrman |
hej sem uplně zmaten viděl sem nějaky fotky a mam celkem bobky bo mam jedu krasnou kytku roste spiš do šiřky u stonku se ji dělaji nějaky kuličky jakoby na chloupky......hej fakt nevim dopyči HELP!!!! |
|
|
Jaamal |
Zdravim Grower
prosím o radu. Jedu SCROG ze feminizovanych semen??!! Vzdycky jsem jel z rizku, tak moc nepoznam samce. Ted se mi to ale nezda.
Tak se na to mrknete a dejte vedet co to je. Mam to u 2 kytek z 8. Je to 9 dni na kvetu.
Diky moc |
|
|
dvojka-trojka |
2Jaamal: to neni dobry - to je bud samec, nebo hermac, ale rekl bych, ze tam je tech samcich kvetu celkem dost:(, takze spis samec. Je to divny, protoze jestli jsi si kupoval fem. semena tohle by se rozhodne stat nemelo...
23 |
|
|
Jaamal |
dvojka- trojka : no mel jsem je celkem dlouho( asi rok a pul) a nic s nema nedelal ...asi se to na nich nak projevilo.
Jinak co s tim? Mam je vyhodit pryc??? |
|
|
van blade |
jaamal: jo, vyhoď to ven ze skříně. pokud chceš zachovat pyl, tak oddělit někam do "bezpečné" vzdálenosti a nechat dozrát samčí květy. |
|
|
chris8 |
Čagos,ja mam to iste ako ty Jaamal ale ja tam mam malo guliček a vela kvetu obtrhal som to a neviem sa rozhodnut ci to mam dat von z bedny.Má stím to niekto skusenosti. |
|
|
Reggaemanista |
Původní příspěvek od chris8
Čagos,ja mam to iste ako ty Jaamal ale ja tam mam malo guliček a vela kvetu obtrhal som to a neviem sa rozhodnut ci to mam dat von z bedny.Má stím to niekto skusenosti. |
Doporučuji ty hermouše :mutant: zkosit :flamer: :rocket: :death:, nebo alespoň pravidelně škubat, jinak ti tam udělají pořádnou paseku...:frog: |
|
|
PUNX |
A co toto? Je to na periode 14/10. Rastlinka stara asi 3 tyzdne. Na oboch fotkach je ta ista rastlina, ale rozlicne poschodia. |
|
|
Co? |
punx: to by měla být holka ;) |
|
|
PUNX |
dik, to by ma teda potesilo. Ale pri tej vrchnej fotke som si nebol isty. Bal som sa ze by to mohol byt hermac. Ale snad to dopadne dobre. |
|
|
Co? |
punx: myslim, ze to jsou zkrouceny listy ne? kdyz se podivas na predchozi fotky hermacu, tak to vypada uplne jinak....nicmene hermac z toho stale může být (špatný ph, nebo jiný faktor) |
|
|
Zalud |
Cusky,prosim poznáte z teto fotecky,zda je to samec ci samice.st. cca 7 tydnu.Diky moc jsem z toho nejaky zmateny. |
|
|
Gucspeed |
to Zalud : jo kluci jak buci, prinajlespom hermace :jumper: |
|
|
LordPepino |
vim ze to je dost primitivni dotaz a mozna to tady uz bylo ale z samce se neda zhulit? jeste mi zadna kitka nevirostla sou teprv mali.......tak nevim jestli ma samec aji kvet nebo ne.....
ale stoho nic neni ze? nema je pocukrovany?
EDIT: Hlava . pouzivej edit/delete , dik |
|
|
|