dlasa |
Tak to to je moje Annet . |
|
|
hej-rup |
Sphodromantis sp. Egypt |
|
|
!ZAU! |
Tak tohle je můj mazel.prej kříženec border kolie a jack rasel teriera.Lovec jak sviň |
|
|
Hyde |
1. pachový chromatograf
2. z bleší perspektívy |
|
|
Celller |
Kocour "šéďa" a zase jedna hadice:) |
|
|
|
Kocourek Oskárek, Beata se štěniskama a Maxík |
|
|
ween |
můj Pan Kocour. s oblibou ožužlává spodní listy. jestlipak mu to něco dělá? |
|
|
|
Tak toto je moje zlobidlo :D pořád všechno ničí, ale neviměnil bych jí :) |
|
|
Hrnek |
Tak tohle je muj nejvetsi kamos Bubo- Jack Russell Terier |
|
|
ween |
to Hrnek - moc hezky se umí xichtit pan Jack, fešák! .) |
|
|
roboot |
taky bych tu měl jednoho tryskáče,jmenuje se Gas a je k nezastavení,člověk se s ním ani sekundu nenudí |
|
|
Hrnek |
přesně s raslem se nenudíš je to fak super pes a uzijes si snim plno zabavy .,,treba ten muj se i potapí pro míčky a leze po stromech no proste mazec a jeste sme mu pořídili slečnu jmenuje se Jeny ...ta je taky husta |
|
|
|
zdravim
dovolte abych Vám představil Edwarda :)
jsou mu zhruba 3 měsíce... |
|
|
ween |
heej ticisac! edward je lxusni! pobavil mne. dik .) |
|
|
|
Flekatej kamarád Chico a jedna ninja želva........... |
|
|
Kuči |
zdravím,
pred necelym rokem mi odesel muj zlatej anglickej kokrspanel do nebes. R.I.P.
Fuggy se jmenoval (zajimavej preklad z anglickeho slovniku :) )
Neni to ani tyden co mam zas ale novyho kamose, radost mi ted doma dela skoro 9-titýdeni Hovaward. (na fotce je jeste jako malickej, doma u sve maminky)
je docela vzacnej protoze je uplne celej čerňoučkej a jeste k tomu to je kluk(hrozne maly procento se takto narodi).
Miluje sníh a válel by se v něm celej den, však to má napsane v jmenu :-)
Jmenuje se Bruce, celým jménem Bruce Snow Meadow (laicky prelozeno Bruce Sněhová Pláň) :D
mazlik :-D prej v pohode preroste retrivra, uz se tesim :-D:starwars: |
|
|
Časlove |
1. Matylda na raftu. Foceno před 2 dny na soutoku řeky Moravy a Dyje. Bohůžel jsem sebou neměl pořádnej foťák, viděl jsem tam 4 orly a bobra!:D
2. Jen tak pro zajmavost- bobří hrad!:afro: :love: :p: |
|
|
ween |
to Ganyal_Yabani: toho pana jsem si vyhledal a ziiiram. pojedu ho navstivit az mi vrati papir .) vsem doporucuju vyhledat jmeno Ladislav Váňa ... |
|
|
ween |
a podpořit pokud možno!.. peace |
|
|
Kuči |
jiste mas na mysli TOHOTO pána |
|
|
c.u.b.e |
Tak ja taky prihodim svoje mazlicky...
Nejdřív činčilák Šumík
A kocour Chris |
|
|
Seky |
Tak toto je muj mazlicek. rikam mu Bobisek |
|
|
ween |
zdar Kuči. přesně tak. je to týpek, že? ween |
|
|
ween |
zdar Seky, peknej mazlik. brachyphelma albophilosa? |
|
|
Seky |
Tak tak, Brachypelma Albopilosa.. Neni k sezrani? :D |
|
|
|
...::Seky::...nádherná :) já měl sklípkany rodu "lasiodora parahybana" ale už mě umřeli :( jedna byla nemocná a druhá asi stářím poněvač sem jí koupil dospělou a po 2letech zemřela.... :( je to škoda byli to nádherní pavoučci :( |
|
|
Smouk |
Tady mam toho svojeho Votlemka..:) Jmenuje se Gastor:) Tahle fotka je tak pul roku stara ale tenhle výraz umí pořád :D |
|
|
Smouk |
Tak tady je ten muj Votlemek... Jmenuje se Gastor... Teď je mu 2 roky a 7 měsíců.. tahle fotka je trochu staršího data asi půl roku ale tohle umí pořád...:D No řekněte neni krásnej?:D Takovej jako by byl HIGH:rasta: |
|
|
Divoženka |
no jo... sezóna začala , už zas padají, už nás to čeká zase )) navíc dvojí vydání ))) |
|
|
ween |
seznamte se - evropský saňový pes v akci :) jsou to miláčkové, občas je pomáhám trénovat (tzn. nechám se tahat :) )
+ ještě jedno foto pana Kocoura... |
|
|
pixel |
moj chamik DINO, ked mal asi tak 3tyzdne po vyliahnuti a 4cm v tele.
Prave sa schovaval za Coleus Blumei (Africka Kopriva)... |
|
|
Ňoaen |
přikladám taky něco
dvouroční čurina German shepherd,je to papirová bestie a má rada konopné listí:D |
|
|
Claune |
jack russel
happy
je to bombarďák |
|
|
PLANTER |
želva 2pac a trpasličí pinč jeasi |
|
|
Časlove |
Od té doby co mám psa už žádný jiný zvíře nechci! |
|
|
sancha |
zedy .. nj britka? to je malej medvěd.
já mam od zejtřka potkana, právě mu jdu připravovat bejvák. velkej černej chlapák s bílym břichem, z výzkumáku AV ČR. Zkoumali na jeho skupině, jak se jim dá vycvičit paměť. Všichni jsou hrozně hodný, nechávaj se drbat na břiše. Přinesli nám je do práce kvuli nějakýmu projektu, a už nemůžou zpátky do výzkumáku, tam potřebujou mít sterilní prostředí. no tak ho přece nenecham jako oběd pro nějakýho hada :) kocouři budou koukat... |
|
|
ween |
tak já udělám upgrade pana kocoura... k těm britkám..
kdyby měl někdo slečnu k seznámení - pan kocour není kastrován :) |
|
|
panewfs |
Taky přidám naši holku |
|
|
Nesss |
nový hlídač...jsou mu 4. měsíce a už má 20 kg...hehe
máma byla staford, otec neznámí...někdo hodil 8 štěnat do útulku, tak jsme si jedno vzali...je to mazel |
|
|
Matrixx |
naše rotvajlerka Dustynka s kostičkou, 2 roky, kolem 40 kilíček, zlatíčko |
|
|
Divoženka |
máme nová zvířátka, sladká jako cukrátka hehe
a obě Vám mávají, pac a pusu dávají ))) |
|
|
Hy3nA |
tyhle mazlíčky míváme za okenicema na chatě:) |
|
|
PLANTER |
citace: |
Původní příspěvek od MDe_
Moje zlatíčko :) |
tyhel už delší dubu schánim to je paraňa nateriri? |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od PLANTER
tyhel už delší dubu schánim to je paraňa nateriri? |
To je "Pygocentrus Natteri" tu co myslíš asi ty co amjí v akvateře máš ty uplně obyčejné (Býložravé) ty ti taky žerou maso apod ale pygocentrus jsou více argesivnější |
|
|
PLANTER |
no tady dřív měli piraně natererovo ty sou nejagresivnější http://www.aquarium.cz/hledej/?w=pira%F2a ale už tam maj jen plodožravé (býložrávé) škoda :( ty natererovo tam měli mladý za 30 kč tak sem si chtěl udělat menší chov a už je tam od tý doby nemaj :( jo tak ty pygocentrus natteriri sou to samý jako piraňe natterorovi ty jak máš ty :) od kud sou? |
|
|
PLANTER |
:frog: 2Pac žere maso ryby a listy z ganji :rasta: :) |
|
|
PLANTER |
Původní příspěvek od Celller
:) za cca 170dni max. uvidime, co z toho bude, jen aby byla oplozena a vse se povedlo (malacochersus torniery):beer: |
kde si je sehnal?? :eek: |
|
|
Celller |
Původní příspěvek od PLANTER
kde si je sehnal?? :eek: |
Hoj, mam chovnou skupinu, takze vejce mam od svych samic.:) |
|
|
outdoorista |
1.) ta velká nahoře je Želva zelenavá a ta malá je Želva stepní(čtyřprstá) :)
2.) další je náš kočičák Macík :)
3.- 4.) a ještě náš hafík s pýchavkou :eek:
mám je rád :) |
|
|
WatováWíla |
Taky musim přidat svého pešana |
|
|
yndyán |
A toto je náš miláček Filip a mimo něj máme ještě kocoura, chameleona jemenského, 14 potkanů, 2 králíky, žabku Kuňky obecné a 4 šneky Achatina fulica.
Jo a ještě důležitá informace...
...bydlíme v 1+1 :D |
|
|
Bubabub |
Tak to je pesan ze kterým už rok žiju, bude se ale stěhovat tak se s Vámi podělím:) |
|
|
sancha |
čau, mam doma potkánka - černej s bílim břichem. Bohužel ho potřebuju dát pryč z "rodinných důvodů", ale fakt jen někomu, kdo k tomu má vztah. Momentálně žije u mě v ložnici. Je to mazel, nekouše, nechá se drbat po čumáku i na břiše... přiběhne na zapískání /většinou/. Je z výzkumáku AV.
Ideálně kdyby si ho moh vzít někdo, kdo ho bude moct pouštět anebo nechat žít mimo akvárko. Je společenskej, když jsem tu jednou dva dny nebyla, tak to pak vypadalo, že málem chcípnul smutkem, vypadal fakt hrozně, ale podrbání pomazlení a byl zas jak novej..
Případně máme i velký dřevěnoskleněný terárko po hroznýšovi, který je k dispozici, jedinej háček je v tom, že přeprava tý věci by mohla bejt trochu náročná, ale určitě by se dalo pořešit.
rozměry terárka jsou cca třeba 2m x 1,7m x 60cm
Praha |
|
|
caseage |
i já přidám naše čtyřnohé členy rodiny |
|
|
Časlove |
Moje je ta černá pitbullka, retrívr a ty dvě kříženky brazilský fily s pitem jsou mojí bejvalý, krásný a na mě hodný psiska!:) |
|
|
Carcoolka |
Přidám sem i svého kocoura. Říkám mu Pan Jonáš :) |
|
|
Carcoolka |
Mrsknu sem jeste mého hermafrodita,nevíme jestli je to holka nebo kluk,nekdy totiz vystrci zadecek a dela ťuťuťuťuťuťu jak kdyby chtela trckat,toz nevím :D jo Jmenuje se Huber,Hubertka? :D |
|
|
roboot |
náš novej přírustek do rodiny chamík Éda |
|
|
|
taky prispeju.je to 10 leta kocicka.nalezenecek,ktery byl uplne v zubozenym stavu a asi by v zime venku uz dlouho neprezila.uz je u nas 3 mesice a vypada,ze ji nic nechybi. |
|
|
roboot |
a ještě pár fotek z lovu.je hrozně nenažranej kdyby měl co tak žere snad nonstop ale to je dobře |
|
|
Jaffata |
Pridavam se k teraristum:)
Chamelon Jemensky-stari skoro rok a pul
Chamelon pardali-stari rok
Par Psohlavcu Orinockych- stari neco pres rok
Az na samici Psohlavce na kterou se v podstate neda sahnout jsou vsechny zvirata spolecensky a daj se kazdodenne vencit.... |
|
|
ween |
tak ..
foto č. 1. - náš pes Ben (už nebožtík), společně s panem venkovním kocourem. nejlepší kámoši, chodili spolu všude.. černej a bílej :) pan kocour ted doziva prevazne v kotelne...
foto č. 2. - pan kun, od kamaradova souseda.. je to mazlik, akorad slinta...
foto č. 3. - medvěd v jihlavske zoo - copak asi dela?! |
|
|
hej-rup |
Můj novej mazlík od vánoc. Chaunus schneideri :) Má krásný voči. |
|
|
Hlava |
...mazlíků co jsem kdysi hlídal , byli my sestry a Cicmona :D
...jo biobizz ten jim voněl :p: |
|
|
ween |
seznamte se, evropský saňový pes... |
|
|
vendiz |
tak to je moje bodlina |
|
|
mikael |
Můj nejdrsnější hlídač domova :D
Zabíjí už pohledem že? |
|
|
Divoženka |
kámoši jak hrom ))) |
|
|
MDe_ |
Ještě přidám když jsem to fotil pro kambu :) |
|
|
Zedy |
Tak s tímdle prckem už dneska nic nebude.... |
|
|
vinczenzo |
Taky přidám pár našich mazlů
mourovatá číča je takový prcek, máme ji asi rok a půl a asi už taková malá zůstane. Druhá je naše Míca, tu máme 11 let :) |
|
|
Janísek |
Růženka:-) 8.2 vrhla 8 bílých vlků:-) spářila jsem jí se psem, který by tento den měl 8 let. Zastřelili ho na ovcích 14dní před porodem:-( když odrodila, žačalo nádherně sněžit a vylezly hvězdy:-) Ave
Vrh byl plánovaný a to v neděli na mikuláše 5.12 :-) se stejným psem bílým jako ona sama:-) a všude byl sníh.:heart:
všechny do jednoho jsou Duše:-) |
|
|
Janísek |
a tady je zbytek mých miláčků:-)
Mezi salámem:
Opět plánovaný vrh: na smrtnou neděli ( Velikonoce) v podvečer se psem černým jak ona sama:-) u kaple Sv. Rocha - kde kdysi bylo morové pohřebiště a při vykopávkách tam našli rosekruciánský meč:-) heč:-) rodila 8.6. - 6 kousků. 3xfena, 3xpes. Jestli někdo chcete pravého démona:-) mám poslední volnou fenečku. K odběru první týden v srpnu
:girldevil :love: :satan:
Ave |
|
|
Janísek |
a tady vám ukážu jak hezky rostou:-) bohužel mi poslali fotky jen 3 lidi ze všech, což mě mrzí. Moc mi záleželo na tom vidět je jak vypadají....Chelsea, Lisa a Rufus
Ještě mám kočky dvě: Tidýta a Monču :punk: |
|
|
Janísek |
Lady Black s potomky:-)
1 - při jídle
2- moje pusinka, říkám jí 4 ponožky:-)
3 - Čtyřponožka:D
všichni jsme zdraví, díky za optání :shots: :D:D:D |
|
|
ween |
..výlet...pršelo a mlha jako sviňa... |
|
|
mikael |
Moji mazlíčci... :) |
|
|
punkure |
1. Nhandu chromatus
2. Pandinus imperator
3. Brachypelma vagans
4. Tityus ecuadorensis
5. Opisthacanthus rugiceps |
|
|
ween |
..kompromitující fotografie pana Kocoura.. / foceno mobilem, špatná kvalita...
... a takhle vypadám dneska (mám kolem 6ti kilo, chaaa), a nejradši chrápu v papírové tašce.. akorát mi nějakej blb porád blejská do obličeje... btw.. nejsem kastrovaný, čili očekávám nabíky od sličných modrokočiček! |
|
|
Mishelou |
Místní selekce :D |
|
|
hanelle |
taky přidám naše mazlíčky..
Zora a Herbert
rosničky včelí.. |
|
|