DoublePowa |
Taky se pochlubím no :)
Tohle jsou moje 2 želvičky a už je máme cca 2 roky. Jinak mají přístup všude po baráku a nic jim teda nebrání v tom zdolávat překážky. Jednou semi třeba dostala na koš na špinavéí prádlo a nechápu jak se tam dostala |
|
|
Jaffata |
Zacina se to tu zase hemzit terarijnima zviratama tak pridam nejaky novinky:)
Furcifer pardalis ambilobe 1,0
Furcifer pardalis ambanja 0,1
Furcifer pardalis ambilobe 0,1 ( invalida:) )
Furcifer pardalis ambanja 1,0 |
|
|
mikael |
Naše nová členka rodiny :) |
|
|
punkure |
Pár nových spolubydlících...
1+2 Buthacus leptochelys
3+4 Leiurus quinquestriatus |
|
|
mikael |
moje malá krasavice :) |
|
|
kou69ta |
tak to jsou naši mazlové,ještě nám přibyla fenka anglického buldoga,ale foto nemám ten tmavší spapal foťák:-) |
|
|
ween |
pan Kocour a jeho součastná nejoblíbenější činnost.. (aktuální váha 6.4 kg)... |
|
|
ween |
a ještě naše andulka Zobák..skvěle imituje telefon.. |
|
|
kou69ta |
tak to je naše Amálka,a ještě jedna fotka našich koťátek:) |
|
|
Dead Cat |
Tak tohle býval můj první "mazlík" :Lasiodora parahybana, byl to samec,takže už nežije. Ale 3x pářil a všechno to cestování zdárně přežil, vydržel docela dlouho, přes 3 roky v dospělosti, což mně překvapilo.
Byl to fakt obr.
Grammostola rossea ♀.
A tohle je Pterinochilus murinus RCF (tzv. Usambara) ♀
murinuska se vyhřívá na zadní stěně terárka. |
|
|
Dead Cat |
Další potvora: Poecilotheria ornata ♀
A jeden z mých štírů: Hadrurus arizonensis ♀
...pohled z očí do očí :teef:
...no a ještě mám dva kousky Heterometrus spinifer, ale ty bohužel nemám nafocené. |
|
|
Dead Cat |
Přistižen během svlékání :crazy:
(Možná se to hodí spíš do vlákna "Akvárka,terárka", nechť moderátoři uváží přesum, dík. :banned: ) |
|
|
BunyMax |
Dead Cat tá muriniuska je naozaj krásna :D aj je taká agresívna ako píšu ? |
|
|
Dead Cat |
No to jsem ještě nezkoušel :biglaugh: , v terárku má docela hlubokou noru. Je tam navršenej kopec lignocelu k opačném rohu, co nejdál od dveří. Tam má ideální bydliště. A blízko dveří je zase hlíny málo a v půlce je na úhlopříčku terárko rozdělený velkým plochým kamenem , kterej je posazenej až na dno, aby se nemohla podhrabat a udělat východ z nory u dveří. Takže tam má svůj nerušený prostor a já zase vím kde může vyskočit. Moc jí tam nelezu a neruším. A když tak přes den a to je v noře. Ještě se mi nestalo, aby vyběhla a vyhrožovala. Když jsou vydět nohy a já ji vyruším, tak spíš okamžitě zmizí v noře. Ještě jsem jí teda nikdy nemusel vyndavat, co je v terárku. Jinak lov cvrčků a švábů je pomněrně agresivní a devastující.Když jsem posílal samce na Slovensko a potřeboval ho chytit do menší krabičky,tak to byl adrenalin. Krabiču jsem měl chycenou dlouhým peanem a ten prostrčenej mezi dvěma prkny, které zvrchu zakrývaly plastovou krabici ve které vyrůstal. Ale spíš zdrhal, než by útočil. No nechtěl bych aby mi zdrhla někam do bytu, ale jinak je naprosto bezproblémová. Čištění probíhá tak, že veškeré zbytky zabalí do pavučiny a přinese vzorně ke dveřím :rasta: . Jen až ji budu někdy muset chtit, nevím jak ji budu vykopávat z nory. Ale mám z ní respekt a nikdy bych tam nešahal třeba zčazenej, nebo ožralej, vždycky si dávám velkej pozor a terárko mám ještě zavřený v prosklený skříni, pro jistotu. Občas, třeba během svlékání se zabarikáduje v noře a třeba 2 měsíce je zavřená. Párkrát už jsem myslel, že je po ní, ale doporučuju ji NEVYHRABÁVAT, Vždycky nakonec vylezla:D . Fuj to jsem se rozepsal. |
|
|
mysak |
citace: |
Původní příspěvek od BunyMax
Dead Cat tá muriniuska je naozaj krásna :D aj je taká agresívna ako píšu ? |
ja bych rekl ze je(vesmes ty zemni)..I ty poeciloter... jsou to takovi hjzlici :)
ja mel od mala Psalmp..Irminia a byla hrozne agres, a cim byla starsi tak o mela na parku a pak uz v ubec ...jen jsem pokropil ta se primackla na sklo a pila |
|
|
mikael |
Věrná příznivkyně pěstování :) |
|
|
punkure |
Opisthacanthus rugiceps |
|
|
ushakkk |
gregorius maximus |
|
|
ween |
pan Kocour jarní... a jeho nejoblíbenější strom .)) |
|
|
Mr.Sordo |
Není to ani dva měsíce co mi známý daroval mladý párek kanárků a dneska samička snesla první vajíčko.
To je radosti na Starém Bělidle! |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od ween
pan Kocour jarní... a jeho nejoblíbenější strom .)) |
Nazdar ween, no jo jak mu to sluší krasavcoj;) Pamatuješ na tu naši madam britku? Tak todle sou její vnoučata, dcerka co sme si nechali vrhla před dvěma dny čtyři šmudly:)
edit. rostou jak z vody a tomudle se říká kurv* veget:D |
|
|
milkbyrtr |
Tak já mám nyní 2 mazlíky:o)O třetího jsem přišel:o( |
|
|
Puch z Ropuch |
Mazel na prochazce :)
Heterometrus swammerdami |
|
|
EDA45 |
Tady můj mazlíček..
Československý vlčák,tříletý pejsek..;)
Je to víc vlk,než pes..Neuměl dlouho ani štěkat,jen výt..Štěkat se naučil až časem,od pejsků v ulici..
Edit :
Maminka je čistokrevné papírové Č-véčko z Polska,ovšem taťka byl z Beskyd, kříženec ČV a Vlka evropskýho..
Jinými slovy, Vojtík má 25% vlčí krve navíc,oproti standardnímu Československýmu vlčákovi..Je to na něm i vidět,ale hlavně cítit v jeho povaze,extremně nedůvěřivej,paličák,ale je to cíťánek hoodně závislej na své smečce..
|
|
|
|
Někteří možná znáte :D tak tohle je zabiják :D ! ! |
|
|
ween |
Helééé... nefotit a drbat! a fofrem!
Ti ten foťák zabavím, a vrátím až na konci školního roku!!!
Ale hlavně - bejt v pohodě...
...pan Kocour z Vysočiny.. |
|
|
Rascal33 |
Tom the Cat alias Tomcat :c)
jako kotě nalezenec, teď už pořádný tříletý kocour! :c) |
|
|
Craft |
No nedalo mi to a taky se musim pochlubit mojim zlatickem,
Je to canne corso a na fotce ji sou asi 3 mesice, je to velka dama a po vyhubovani vydrzi bejt urazena i nekolik hodin :-) |
|
|
|
tohle je jedna z mejch peti kocek Amy,obcas neco vybleje nebo se mi vysere do kokosu ale to se u kocek toleruje ,jinak mam jeste dve volny britsky modry kotatka,plne socializovana na box :D |
|
|
Zedy |
Hele ho jak to na něm roste, ještě nějaký palice a je vystaráno :D |
|
|
el Magicooo |
straslivej pes Besipes |
|
|
Bylinkář |
Taky se přidám:
prosím potlesk pro slečnu Jackie =) |
|
|
ween |
- kočka bez kočky... aneb když to modela přestane bavit a odejde v půli expozice .))
- nahřívání vymrzlích tlapisek |
|
|
ŽUŽU |
Flunatko si kup zakrslíka:D:D:D |
|
|
Zdenda89 |
tady jsou moji mazlíčci:afro:...avicularia versicolor, Brachipelma klaasi, Cyr. elegants, Brach, boehmei a brach. smithi trošku sexik :-):rasta: |
|
|
ushakkk |
kdyby nekdo z vas nevedel co znamena, ze se neco leskne jak psi koule :D |
|
|
ween |
tak takhle vypadá EXPERT v akci... aneb VALENTÝN U EXPERTU (viz reklamní leták v popředí)... děcka, můj pan Kocour asi bude TATA .)) |
|
|
Divoženka |
sýkorka, které se zalíbilo naše společné soužití |
|
|
ween |
tyyy voeee.. to Vám musím ukázat... od kámošky a její kámošky... |
|
|
Whiskey_777 |
Sphynx? so cute :D |
|
|
sWei |
Tak tohle je můj mazlik, kříženec Staforda a Argentinské dogy Artur :) |
|
|
Lord A. |
KILL IT BEFORE IT LAYS EGGS!! |
|
|
tom4sh83 |
tohle je moje buchta ,takhle jsem ji nasel doma jak kouka na televizi
moje mlada miluje psi oblecky |
|
|
Frydrych |
Francouzký Buldoček (Merlin) a Mops (Rocky)
Ps: Chrochtaj víc jak Dospělí :D Mojí mladej Mazlíčci |
|
|
Zedy |
Že prej je mám vzbudit, až začne jaro :D tak kdo ví, jak dlouho se ještě prospí... |
|
|
kopi |
Čtyřměsíční sameček Agamy Vousaté, zhruba 25cm i s ocáskem (zatím:-)) |
|
|
danihel |
Jackie Herrerova :), v utorok oslavovala rok a uz toho postihala... 2x odharane, po novom ma cecky plne mlieka a stara sa o svoje steniatko, teda o mna :D |
|
|
ween |
zdar zase po čase! už mám jarní kožich! |
|
|
Ms. Herb |
orientální pahňup Chicco
jeho potomek Fidel, nebo taky Fírer
a kočička už má jiný domov:( |
|
|
ween |
.. srrrst si čistím veeelmi rááád, ráááno večer dyž jdu spááát... |
|
|
ween |
... format_C: enter ... a máš to.. dneska se makat ani surfovat nebude... máš tu kočičáčka .)) |
|
|
ween |
takhle vypadá "jazyk na vestě" .)) jinak evropský saňový pes po ranním tréningu. (žádný vořezávátka, třeba vloni druzí v saních a první ve skijöringu v závodě na 440 km v Kalevale v Ruské Karelii. http://www.mikokennel.cz/ )..
jo - teď maj štěňátka!!! |
|
|
winny |
Naše Amy :-)
Jo, je to SBT |
|
|
markal |
fanous proste fanda |
|
|
Highskór |
Jeden ze čtyř koček,tří papoušků a momentálně jednoho psa.Ostatní později.
Jméno:Bertík ( za mlada buřtík :) měl troch nadváhu )
je mu asi rok |
|
|
benjichaouat |
Tady náš mazlíček. Přidal se ke mě ve 4 ráno, když jsem šel z jedné akcičky. Nemluvil jsem na něj a nevšímal si ho. sel se mnou 30 minut.Před dveřma do baráku jsem mu řekl, že když vejde, bude vítanej a když ne, je to jeho věc. Okamžitě vešel. Už je u Nás 3 měsíce. Byl to ještě prcek, když jsme se potkali. Kotatko. sotva mi stacil tehdy. |
|
|
|
Pan dědeček 10 let mu už je. |
|
|
ween |
to bylo dneska jaro, co?! |
|
|
ween |
pan Kocour přes instagram... |
|
|
ween |
tak tenhle nový mazlik nám bydlí na Vysočině ve skleníku (foto jen oříznutý, bez barevný korekce)... |
|
|
KREATOR |
náš domácí mazlíček je již 10let tento Hroznýš královský.Má neco mezi 220-230cm.V pohodě se sním dá mazlit,není kousavý.
edit:sorry za to špinavý sklo :smash: |
|
|
Džejmsn |
Tak vam taky ukazu sveho mazlika,jmenuje se Bohouš a byl nalezen u silnice se zlomenym ocaskem,asi ho nejaky dobrak hodil pres plot..
Jeste mel modre oci takze fakt prcek...
Ted mu jsou zhruba 4. Mesice a ma se cile k svetu i kdyz ocas ma porad do U, coz snad nicemu neva,
Foto z vyletu..
a jako prcek |
|
|
ween |
Arthur.. jeden z kocourů mé přítulkyně... |
|
|
Zdenda89 |
sklípkani...Brach. Boehmei |
|
|
Zdenda89 |
Avicularia versicolor |
|
|
Rascal33 |
Luděk
můj drobek.. Grammostola rosea zděděná po kamarádovi co jel do UK :c) |
|
|
kybork |
Tak tady moje hrozinka :) |
|
|
ween |
takhle mi to Arthur vožírá, neřád... pořád! |
|
|
Mr.Sordo |
Naše fenečka Kiara. |
|
|
ween |
pan Arthur děkuje za hlasy o foto týdne, a dodává, že zelené má opravdu rád...
...( listy konopí jsou kocourkům podávány pouze na odčervení, než mě tu zas někdo napadne za týrání zvířat .) ... |
|
|
sanyy |
Tak tohle je zase můj mazlíček ukecanej :D |
|
|
zfiře |
Muj novej poštovní Meulemans'ek |
|
|
ween |
vše nej do toho nového přeje ween, pan Kocour a pan Oliver... |