HorrigEn |
some more of Ernest :wink: |
|
|
Frenc |
Tak tohle jsou moji mazlíčci :-) |
|
|
SpiderPig |
skanim psa (stene) na hlidani domu takze nejakyho vostryho aby z kazdej hned zdrhal ,leze mi sem moc lidi a to mam jeste na zahrade travu tak jestly nekdo ma tak se ozvete pm dik |
|
|
Hanizek |
citace: |
Původní příspěvek od SpiderPig
skanim psa (stene) na hlidani domu takze nejakyho vostryho aby z kazdej hned zdrhal ,leze mi sem moc lidi a to mam jeste na zahrade travu tak jestly nekdo ma tak se ozvete pm dik |
Doporučuju navštívit nejbližší útulek! |
|
|
|
tak takhle to doma vypadá posledních pár dnů... |
|
|
Zedy |
Čím je ta naše kočka starší, tím si hledá ulítlejší místa k odpočinku, za chvíli si možná ustele v kamnech, tak doufám že na ni nezapomeneme! |
|
|
mury |
.....moje nový psisko KATÓ,je to 9 měsíční maďarskej ohař.......no a minutu ticha za KENNYHO(foto někde v předu),kterýho sice nezabili žádný parchanti,ale prostě se mi zaběh a zmizel beze stopy.M. |
|
|
Dude |
tak jeste jednou..nejak mi to blbne...
uz to de hurááá :-)
1. takze velkej
2. a malej
|
|
|
anybrab |
tak a toto je Nasa cica...volame ju cica |
|
|
anybrab |
a novy clen Nasej rodiny,... volame ju Shiva :) |
|
|
Killer_Queen |
Bulik sportovec :D |
|
|
sancha |
další blázen do rodiny |
|
|
HorrigEn |
Ernest uz neni hodny kocourek ale pekna bestie ktera se nezalekne niceho..NICEHO!!! |
|
|
drakar |
Dik ze Strmilovskyho udoli, 7 let. |
|
|
clandestino |
Hulení (jen pro páníčka), teplo, pohoda... |
|
|
rybmen |
Můj pejsánek...a jeho zrzavej kámoš... |
|
|
Matrixx |
Pogona vitticeps :D stáří asi 6-7 týdnů, právě se slíká a bere nový kabát, zajímaví je že se mu prvni sloupnul vocas :D |
|
|
Hanulkááá |
Je sice ségry,ale často ho hlídám,je to zlatíčko:love:
Anybrab:jůůůů ten je krásnej:love: co to je za rasu?:) |
|
|
AHM4D |
tu je náš malej dravec, též Míca zvaný:D
doporučuji zvětšit a mrknout na oči;) |
|
|
Mishelou |
tihle dva mi teď povětšinou běhaj po bytě,zlotřilci :devil: |
|
|
Zedy |
Byli sme kamošovi vyvenčit psisko, jmenuje se Chalcedon, nádhernej co! |
|
|
Matrixx |
UPGRADE ještě plánuju zdroj UV a/b a výhřevný kamen a ještěn jednu bodovku SUN GLO |
|
|
Matrixx |
go fly ! letec :D |
|
|
Celller |
Eso, Matrixx: tady mate zajimavy odkaz http://www.dachiu.com/gallery/pix.html
Vite jejich pohlavi? Zda se mi, ze sou to oba samci, samec ma zesileny koren ocasu, je mohutnejsi, vyraznejc ozbrojenej hrbolkama, a ma vyraznejsi femoralni a preanalni pory na spodni strane stehem a u kloaky, nevim jak u pogon, ale bud je maji jen samci, nebo je maji obe pohlavi, ale samci znatelnejsi, tak muzete vyfotit, jestli uz vite, co mate, tak to smaznu |
|
|
Matrixx |
tak dneska konečně přišel velký topný kamen od EXO TERRA (cena 800kč) dále pak kompaktní zářivka Repti Glo 10.0 UVB 13 W (350 kč) pro pouštní plazy s vysokým podílem UVb a úkryt taky od Exo Terra (120kč) a tak to vypadá, že se tomu mímu krasavcovi moc líbí :D tedy aspoň doufámmmm |
|
|
Matrixx |
to kopřiva: no ono agama vousatá je převážně pouštnín druh, zato leguan je spíš tropický, takže myslim, že agamám by to vadit určitě nemělo.... navíc pokud je jim horko, tak sleze, proběhně se po chladnější částí terária, a to v podstatě ani v přírodě nemůžou, protože to pouště moc nedovolují..... |
|
|
Matrixx |
taq a takhle nové terarium vypadá :D doufám, že se v něm můj zvířecí kámo bude dobře cítit ......
terárium skleněné 100 X 40 X 30
výhřevná žárovka Exo Terra SUn Glo
zářivka kompaktní Exo Terra Repti Glo UVB 10.0
zářivka kompaktní Exo Terra Repti Glo UVB 2.0 pro dobrý růst rostlin v terariu a lepší osvětlení
topný kámen Exo Terra Heat Wave Rock velký 31 X 18
jeskyně Cave Exo Terra
říční písek + Exo Terra pouštní písek
kaktusi a další....... |
|
|
Yan.Xi |
Taky představím svýho mazlika,je to 5-ti letá bordina,původně se jmenovala Arneta......jméno na půl řádku,ale říkám jí Mucinka |
|
|
|
zdarec taky tady predstavim svojeho pesana je to jeste stene ale celkem nezvladatelne a jeste ktomu zlodejske krade vsechno co jde a kdyz zustane sam na zhrade tak na zlost za samotu nanosi vsechno mozne harampadi co najde pred branu:D:Da doufam ze bude jednou trochu lepsi hlidac aby mi zmrdi nekradli kytky ze zahrady:D
ALBANE:ten ridgeback od tveho brachy je fakt nadherny miluju todle plemeno jednou si poridim aspon 4 protoze jak je znamo jsou to skveli lovecti psi pracujici ve smeckach pak jen budu pozorovat corky z okna jim pesani trhaji kusy prdele:D:D |
|
|
|
jo a ta 4,5,6fotka to je pes od kamose toky:D:D |
|
|
Dude |
nas novej prirustek :) |
|
|
Soul Rebel |
Moji Hafíci; vzdycky me dokazi zahrat:)
Ps> diky Dude, vytahls to prave akorat, abych to nemusel hledat:wink: |
|
|
outdoorista |
Želva Zelenavá.....já jí říkám Coudy.....má prostě duši:) |
|
|
Janxu |
tady vam kamos posila pozdrav a preje hodne uspechu v nadchazejicim roce |
|
|
Dim |
nas rodinej chameleon - celkem zrava a nudna potvora :frog: |
|
|
Warl0ck |
fotesky,,, no neni nadhernej |
|
|
Matrixx |
sumeček skleněný :frog: |
|
|
Wosel |
to Dim: chameleon a nudnej...ta jejich pomalost mi prijde naprosto dokonala...nejzabavnejsi zvirata jaky znam...naprosto vyklidneny Hurvinci :)
to milan pacholik: taky jsem casto na burzach, tak jestli bys mel cas a chut tam nekde zajit na brko, tak urcite pm
to lysina: Svijanky, to jsou skutecny mazlici...akorat to vzdycky spolehlive identifikuje, odkud clovek asi je :) |
|
|
Cerda |
cauec tak tady je muj kockolap Sebastian :D |
|
|
fenor |
...ZDRAVIM... :winner: nejenom pestitele zelenych vecicek ale i
pestitele a chovatele plazu atd. :sun:
uzovka cervena - agresivnejsiho hada jsem nikdy nemel :satan:
koralovka cervena - naprosto bezutocna hodna holka :love:
obe dve maji tak 3 roky .. akolem jednoho metru ..
|
|
|
|
Tohle jsou mojí mazlíčci ale to nevím ale jsou v pohodě něktrej je zmrd ale některýho si vemu ají do ruky |
|
|
|
Tak tohle jsou moji další tvorové nejvíc v pohodě je ten první krásný barvy ale je moc agresivní mnooo:winner: :winner: :winner: :guitarist :guitarist |
|
|
outdoorista |
blížila se ke mě želva.......a byla......blíž a blíž a blíž až mě kousla:p: |
|
|
|
muj krasavec..mama byla pitbull tata zrejme mastif ale tezko rict on je spis takovej gaucovej moula :D :hanged: |
|
|
Divoženka |
Původní příspěvek od aenema
náš mates |
Naše kóča taky ráda tuto polohu hehe |
|
|
sancha |
Původní příspěvek od Divoženka
Naše kóča taky ráda tuto polohu hehe |
porád :D |
|
|
|
A voj.
Tady pár foteček našich milášků:bounce: :biglaugh: |
|
|
HorrigEn |
ernest unaveny po lovu |
|
|
east |
má skákavka Jitka. Za svobodna Hyllus diardi (Salticidae)....je z Indonésie :) |
|
|
east |
má skákavka Jitka z Indonésie...za svobodna Hyllus diardi (Salticidae) |
|
|
|
TAk dneska večer se mi svlékla gramostola rosea tak vám posílám fotky tady je něco málo |
|
|
|
Tady jsou ještě nějaký fotečky mejch mazlíčků první fotky poecilotheria rufilata a druhá fotka psalmopoeus irminia |
|
|
SkeletonX1 |
Moji mazlicci
1.foto. gekoncik nocni (mam dva) - chysta se k utoku na korist
2.foto. utok se vydaril
3.foto. - Brachypelma boehmei - vek:4 roky
4.foto. - Brachypelma albopilosa - samecek, s neobvykle vysokym vekem 6-7 let (uz dozil -vypreparovanej) |
|
|
|
1. Woody - retrívr - pes přítelkyně
2. Bára - bígl - pes domácí :)
photo by pentax k100d + 50-200smc |
|
|
|
tady jsou moji další pavoučci co mám doma prní fotka gramostola rosea červená forma 2 dny po svleknutí kůže a druhá fotečka je Cyclosternum fasciatum |
|
|
Caligula |
tad jsou zase moji mazlíčci..
Pavou se jmenuje Jah Babu Rastafarai, jinak to je Grammostela rosea,
a kocour Čingischán zkráceně Čingy.. |
|
|
Jura bbb |
tak toto sou moji mazlíčci (B. smithi, B. vagans a heterometrus scaber) |
|
|
Časlove |
muj mazel matylka-mela by to bejt pitbullka ale je tak dvakrat vetsi nez papirovej pitbull:) |
|
|
lipi |
Jmenuju se Adina Merley, jsem malinkej boxérek a až budu velká tak vás všechny kousnu do zadku:D |
|
|
|
tak tenhle pán už není jenom přítelkyně, ale i můj... |
|
|
|
nejsou to zrovna mazlíčci, ale takovýhle pavouky mám doma furt a i když je vystěhovávám, tak se furt vracej potvory :eek: |
|
|
jumpp |
tak dneska my umřela nejlepší přítelkyně,, řekl bych, být pes, chtěl bych být jako ona,,, více mluvit, psát o ní nejde,,,
..někdo, kdo bude chybět a na koho se bude vzpomínat jen v dobrém...
..bohužel pracovně jsem mimo a nestihl jsem se ani rozloučit :(
..
ted by jí bylo 13let v srpnu, odešla den po mých narozeninách :( |
|
|
Prdelac |
Tak tady Ti co mne dokazou zvednout naladu.
S 9-letym synovcem. |
|
|
sancha |
tady zas něco málo .) |
|
|
Kutas |
sancha: dobre zabery, skoda ze sou ty fotky jumpu tak rozmazane. ta nase Agata skace z niceho nic takove placaky, ale nikdy ten snimek netrefim :) jinak ta velka micina ji porad nesnasi nenecha ji se priblizit na 2m... chce to asi cas no
cHYŤ TU ŠŇŮRKŮŮŮŮŮůůůůů !!!!!!!!!
heil snurka |
|
|
sancha |
Původní příspěvek od xerthon
jump:upřímnou soustrast.
Můj přítel už taky začíná stárnout,ale ještě je ve formě.Vidíte ten stín na stromě?To je můj pumopes :) |
prosimtě mohla bych ti pučit kocoura, aby ho tvuj pes naučil šplhat po stromech? von se k tomu nějak nemá :teef: ale nesmí ho sežrat; on teda Mutu hubne, už schodil na hlavě, ale pořád by byl solidní svačinka i pro to tvý hovádko :) |
|
|
|
Tak tohle je náš čičmun
je to kočka ale majitelka chěla kocourka a jak byl malej tak se to nějak neřešilo a neřeší se to do teď
zbožnuje kyti je to průzkumník a vrah much |
|
|
|
a tohle je míca stažená z ulice vykastrovaná no prostě zlatá
nedělá bordel umí si říct o jídlo a vzhledem k naší malé zoo je bezproblémová
na fotce je s mackem potkan kterého se bála
(a je to vážně macek)
a kralik kulička |
|
|
|
Původní příspěvek od sancha
prosimtě mohla bych ti pučit kocoura, aby ho tvuj pes naučil šplhat po stromech? von se k tomu nějak nemá :teef: ale nesmí ho sežrat; on teda Mutu hubne, už schodil na hlavě, ale pořád by byl solidní svačinka i pro to tvý hovádko :) |
Jasně,proč ne.
Jedno setkání a bude po stromech lítat jako veverka,uvidíš:D |
|
|
Ortaniel |
Náš Filípek aka Bůček :D |
|
|
tekknou |
Původní příspěvek od jumpp
tak dneska my umřela nejlepší přítelkyně,, řekl bych, být pes, chtěl bych být jako ona,,, více mluvit, psát o ní nejde,,,
..někdo, kdo bude chybět a na koho se bude vzpomínat jen v dobrém...
..bohužel pracovně jsem mimo a nestihl jsem se ani rozloučit :(
..
ted by jí bylo 13let v srpnu, odešla den po mých narozeninách :( |
Upřímnou soustrast!!!
Něco pro pozvednutí nálady, to je můj 1,5 roční pašák:D. |
|
|
aenema |
když bouchnou dveře od lednice |
|
|
Matrixx |
Dustynka moje ........je ještě malilinkatá 4 týdny sou jí teprve |
|
|
Placebo |
tohle je Goro ,zatím 2 měsíční prcek,ale za pár let z něj bude čtvrtkilový drak ... :) |
|
|
brávooo |
sou to moji ušáci a po tom samci a
samcech od kámošu sou takoví
veselí a hapy jako ja po našem
zelenem zlatu
peace |
|
|
gregys |
V tydnu jsme vypravili děti na prazdniny k babičce na Slovensko a dnes jsme jim na návrat připravili malé překvapení v podobě tohoto koťátka které přivezla manželka dnes dopoledne.Ještě nemá jméno,ale něco musíme vymyslet my,bo děti se nám vrátijou až v srpnu. |
|
|
brávooo |
tak tady ještě něco přihazuju
je to muj trhač punta .....
i když moc neposlouchá
tak ho mam rád kočkopsa |
|
|
|
tak toto je můj pes Ben pišnící se vedle slečny Žanet:D,za každou cenu se chtěl vyfotit tak sem ho blejsknul |
|
|
MrKwoun |
Taky teda přihodím mýho štěněčinu, Bob stáří 3 měsíce, zatím ho nehnojím :) |
|
|
|
No, ja mám hada menom Jamal :) Je to korálovka kalifornská, fotku pridám neskôr :) Je to užasný spoločník :D ďalej mám hafana Buddy-ho, agamu vodnú meno Žabiak (lebo je tak krásne zelená) a potom ešte ďalších 10 mačiek :) Fotky neskôr :D |
|
|
|
Zdarec tady jsou moji spideři zase o něco povyrostly to je jenom polovina co mám doma |
|
|
Celller |
Tak jeste za cerstva, jedno kote, to cerne, se narodilo predevcirem, zbyla tri dnes vecer cisarskym rezem, puvodne jich kocka mela v sobe 7! Dve byla uz mrtva v brise, a jedno bohuzel zalehla v noci jeste kdyz byla po operaci, vererinar ji zrovna i vykastroval. Takze ma jako vzdy 4 kotata:) Az odrostou budou k mani, takze zrovna nabizim:)
Edit: uz ma jen tri, jedno prez noc umrelo, asi ho zase zalehla:( |
|
|
hej-rup |
:) Já mám rád potkany, hodil bych fotku ale nevim jak ji zmensit... |
|
|
|