chuck53 |
citace: |
Původní příspěvek od RASTAMAN_zBB
mno neviem ako vy ale ja mam svoje prve malé už v kvete :P na prví pokus mi to ohodnotte.. je to no name vraj blue berry ale neverím tomu moc.. |
Ty už máš solidně nakvetíno! Těš se na podzim a nepodceň přihnojování. A taky máš dobrý flek, určitě to z pár metrů není poznat.
A abych nebyl Ot, tak moje kytky ještě zdaleka nekvetou, skoro zatím ani nevystrčily preflowers, ale už jsou dost staré a vlna samců je dávno za mnou. Snad nebudou překvápka a kytky porostou jak z vody. Zatím je mám všechny do 30cm a to není dobré v tuhle dobu. Takže já osobně budu hnojit na růst dokud to půjde. |
|
|
HAKEJAMEN |
Zdravim mě začala zatim kvest nebo jen ukazovat CHLOUPKY_ORANGEBADE,WHITE SKUNK A SHIVA SKUNK..Jinak modely dalsi tech slusnejsich vzorku např.White bery,wappa a Magic bud vubec neukazalo ani pohlavi samcu!!Coz jsem malicko sklamany na opyl by se aspon jeden samec hodil.Tak doufam ze to vsecko pekne dozraje a nikdo to nepokrade.A Rastaman cim jsi to hnojil???je to už skoro na kosu:D |
|
|
Rosnik |
Zdravím Growers ! Moje kytičky mi dělají starosti, mají už všechny ke dvěma metrům, košaté jak pes, ale stále ani jeden kvítek... je to outdoor mix od dutch passion.. shaman, frisian a passion 1. Myslíte že je to normalní, nebo je něco špatně ? dík za radu :) |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od Rosnik
Zdravím Growers ! Moje kytičky mi dělají starosti, mají už všechny ke dvěma metrům, košaté jak pes, ale stále ani jeden kvítek... je to outdoor mix od dutch passion.. shaman, frisian a passion 1. Myslíte že je to normalní, nebo je něco špatně ? dík za radu :) |
Vyčkej času;) s blížícím se koncem srpna by ti měly holky začít nakvétat a chystat se do plnýho květu. |
|
|
|
Taky už mi to kvete, začly zatim jen outmixy (noname), ale Shamani s Pamir Goldem už se začínaj chystat, brzo to začne.
Se těšim, jen to slunce by to chtělo. |
|
|
Časlove |
Ted koukám na balkon a nejlepší pheno Chmdoga, co ted testuju pod umělim světlem, vyhodil najednou venku nějak podezřele moc perflowers. To bych měl hodně velkou radost kdyby to začalo kvést do půlky srpna, doma vypadá naprosto zabijácky a pokavat by to tak bylo i venku, tak mám parádní "multifunkční" matku!:) |
|
|
G.M.O. |
Mě kvete samovolně ne moc známá sativa skunky seed.. a jinak zatemňuji :) a něco nechávám až na podzim samo sebou :) |
|
|
DoublePowa |
Tak kytky mi už kvetou krom 1.
Jinak model - Frisian Dew x No Name od zdejšího pěstitele a zatím to vypadá moc pěkně viz. foto. Jen škoda, že se mi zlomil hlavní stonek :( |
|
|
|
Yess všechny tři mi začaly tento týden nakvítat bohužel nevím model (trochu se mi pomíchaly) akorát jsem objevil plísen na nastřiženým stonku u jedný ve skleníku tak to musim postříkat :p |
|
|
|
Jenom dotázek - nevíte kdy zhruba venku začíná Shiva shanti II ?
jde o přibližné datum -díky
pokud někdo jel Critical venku taky budu rád za přibližný datum kdy asi začne nakvítat. |
|
|
SMART |
Mě už chvíli kvete Frisian dew a WW x) |
|
|
Gramy |
Ahoj, mate nekdo venku White Russian? pokud ano, jak jste na tom s květem, u mě zatím nic :-D |
|
|
guarana |
Původní příspěvek od Gramy
Ahoj, mate nekdo venku White Russian? pokud ano, jak jste na tom s květem, u mě zatím nic :-D |
...mame Kalashnikova,t.j. obdoba white russian od Green House a su tam zahnednute preflowers |
|
|
w33d |
no mne už durban poison tiež kvitne :smoker: |
|
|
zevrajsom |
3 rastlinky čo idem out zatial ziaden naznak ani preflowers,, mohlo by sa stat ze nebudu kvitnut vobec?? už sa vam niečo take stalo? |
|
|
DooMer |
Původní příspěvek od zevrajsom
3 rastlinky čo idem out zatial ziaden naznak ani preflowers,, mohlo by sa stat ze nebudu kvitnut vobec?? už sa vam niečo take stalo? |
stalo se mi to jednou, original white satin od mandaly vubec nezacal kvest :( |
|
|
gotty m |
čus, mám 4 kytí holands hope a zatím nekvetou je to normální? sázel sem je 7. dubna výška asi tak 1 m možná víc taky mi příde že dost žloutnou i když maj každodenní přísun dusíku z BB fish mix + BB grow, občas zálivka slepičincem, zajímalo by mě jaký na to máte názor dík Všem. |
|
|
Apartman |
Původní příspěvek od gotty m
čus, mám 4 kytí holands hope a zatím nekvetou je to normální? sázel sem je 7. dubna výška asi tak 1 m možná víc taky mi příde že dost žloutnou i když maj každodenní přísun dusíku z BB fish mix + BB grow, občas zálivka slepičincem, zajímalo by mě jaký na to máte názor dík Všem. |
mam taky jednu HH a taky nekvete-každopádně to chce ted omezit dusík-nejlepší vůbec, nevim, zda to může být i počasím...každopádne u ní udává zralost seeed banka přelom září/říjen-takže by už kua mohly nasadit-no....uvidíme |
|
|
zevrajsom |
doomer,, no ja nemam žiadne značkové semiačka ale boli z indooru,, možno to bola nejaka značkova genetika (kedysi :D )... možno začnu kvitnut neskor...
pre všetkych: ludia mam otazku,, čisto hypoteticky,, ak začnu kvitnut kytky napr v 9 mesiaci,, stihnu dokvitnut?? možno mám aj nejaku značkovu indoor genetiku,, a čital som tu že indoorove von začinaju kvitnut neskor... diky |
|
|
imre |
ahoj, mam venku 3 K passion1,blueberry a blue window všechny maji kolem 3 metru a ani naznak květu :( |
|
|
|
Zdarec,nebudu vypisovat odrudy,protoze jsou to hybridy,ale kvete mi asi 7 druhu.ostatni zatim v rustu.jinak ta vcerejsi prutrz mi polamala 3 metrovy kytky a ostatni taky pekne pocuchala.je to docela sranda,protoze se dohaduju s kumpanem,jestli polamany vetve nechat a uvazat,nebo ostrihat.je to Growerskej bazant a nechce se vzdat ani listecku :-).muj letosni grow,az na par krasek,ktery sklizim postupne na balkone a nikdo mi do toho nekeca je fraska. |
|
|
Legy |
Ahoj, mam ve skleniku ACIDA a venku SPOETNIKA a ALLKUSHE, ani jedna z kytek zatim nekvete, jen se ukazujou na "odbocenich" 2 preflowers... tak snad se to nastartuje ( Tak za 15 dni by to bylo ok, musel sem ostrihat hodne velkych vetvi, tak aby male se promenily ve velke a byly velke palice) videl bych to na 14 dni rustu jeste a pak uz musi startit, jinak nevim. Nemate taky nekdo tyhle modely venku, jak se chovaji vam? |
|
|
emk |
Dutch Passion - Durban Poison 16.8.2011 |
|
|
emk |
Kamaratovy sa kurevskou nahodou podarila taka vec, ze zlomil palicu a v kmeni rastliny po nej ostala cca 0.5 - 1cm diera. Dostane sa z toho ? |
|
|
DooMer |
to se mi stalo taky, kytka normalne povali dal , zadny strachy ;) |
|
|
Legy |
To je uplna normalka, kytky si nechaj strasne moc libit i kdybys prisel o pulku stonku (podelne) kytka si poradi. Fakt, to jen tak neco nezabije, nebo aspon nezbrzdi :P |
|
|
emk |
Dakjem, hened mam srdce kludnejsie :) |
|
|
kola666 |
..... uz 3 tyzdne vidim len blizny na mojich rastlinach , stihnu dozriet ? do kvetu sa im dajak nechce ... toto sa mi este nestalo , v polke augusta som uz mal vzdy aspon male sisky ... sakra ... ako ste na tom vy ? ma niekto podobny problem ? |
|
|
Hardy |
Uplně stejný. Mám řezy Northern Light, Sensi Skunk a Bubble Gum a vůbec nic... Ani jeden model nechce do květu. Minulej rok jsem jel LowKillera a ten začal kvést začátkem srpna. Doufám, že nebudu na květ čekat až do 23. Září :( |
|
|
kola666 |
Hardy
... ja mam krizence White Rhino x Belladona X KC36xShiva Shanti
White Rhino x Belladona X Aloha White W. 98
Power Plant X Sour Diesel x Jack Herrer
Strawberry Diesel X Molokai Frost
no cakal som ze zacnu kvitnut kedze ako som pisal , prve blizny uz som videl niekedy pred mesiacom ,asi koncom července , no stale su na tom podobne , vidim len o par blizien viac vzdy ked pridem na pole , a naznak kvetu o nicom , asi to nesu naj modely na OUT :( ...
keby ta to zaujmalo , tak tu je moj Thread , budem tam neskor sem-tam pridavat info ako to ide ... piiis
http://grower.cz/forum/showthread.p...5706#post985706 |
|
|
auroraindika |
mam šamana,pasion1,time warp,frisiana ....no a zatim mi nekvete nic nechápu to protože jsem to i hnojil na květ už před třema nedělema...no nechápu to... |
|
|
|
Původní příspěvek od auroraindika
mam šamana,pasion1,time warp,frisiana ....no a zatim mi nekvete nic nechápu to protože jsem to i hnojil na květ už před třema nedělema...no nechápu to... |
Mám čtyry Shamany a už mi kvetou všichni, jeden je trochu napřed, ten kvete o týden dýl. |
|
|
orechovnik |
ja to vidím na úrodu tak na konci októbra možno :D a to tiež máme jeden passion, ktorý už mal dávno kvitnúť |
|
|
FeSTeR |
Mam seeds z tunajsieho bazaara od 3 clenou...
Genetika sa mi pomiesala ale mal som tam erdbeerou jeden (erdbeer typujem) zacal kvet uz 18.7 ..
Včera som bol na fleku a kvytne uz takmer vsetko co ma priemernú výšku cca nad meter. |
|
|
Pflusik |
Ne nekvetou... a celkem mě to sere |
|
|
fr00st |
foto nemám (teda mam, v mobilu jenze nemám kabel, a moje pc nemá bluetooh..)
durman poison (feminozovany) - 2-3,5 m , už kvete :) + udělal sem 2 řízečky 8 června. cca 14 dni doma za oknem pak šly ven. a mají něco kolem 80-90 cm, stále rostou.. |
|
|
kola666 |
fr00st
co ti jebe , durman poison , snad durban boha. .... durman je nieco celkom ine ale tiez z toho jebe , no neviem , ale durban bratu durban , kazdy si to myli aj ja som sa mylil , ale ked nemas 15 rokov tak pis spravne ;) Durban je pomenovany podla juhoafrickeho mesta ,..... no ja nevim , proste durban , uz ma to jebe ... do piiičče DURBAN KURVA :D |
|
|
Migho |
hele, majstri....myslite ze to tie moje favoritky zvladnu doklepat, ked este teraz nezacali kvitnut? s tym pocasim do dlhodobo stale nevyzera dobre :/ |
|
|
emk |
Mne mojho Durbana zakazdim ked som tam tyzden, dva neni obkluci tlupa meter50 Durmanov boha nestiham to trhat :D
OT. Len pre upresnenie rozdielu medzi Durmanom a Durbanom. |
|
|
hulibrcko |
JEDU: AMNEZIA HAZE x MAZAR , MASTER KUSH, KC 36, HOLLANDS HOPE, MANDALA No1, MOTHERS FINNEST A BLUEBERRY
VŠECHNO KVETE JAK MÁ+TEĎ TY TROPY...S PRŮBEHEM LETOŠKU JSEM SPOKOJEN, JEN BB SI DÁVÁ NA ČAS A ZAČÍNÁ KVÉST AŽ TEĎ, ALE TO JE NORMÁL, KAŽDEJ ROK HO DOJÍŽDIM POD SODOU :)
FOTO DODÁM, PIC
TAK FOTO JE ZE VČERA - Master Kush
|
|
|
Migho |
Hola hej, tak uz mi kvitnu aj Special Queen -y , este tak 7 tyzdnov, a mame Vanoce :D |
|
|
kola666 |
mne uz zacala SMBOG x HERIJUANA :) jupiiii :D |
|
|
replay |
mne už kvitne všetko:Dacid,nebula i sensi star:) |
|
|
Ryan-cz |
Zdarec,všechny orange budy kvetou asi týden,ale 3metrovej jack herrer co mám ve skleníku ještě ani hovno. |
|
|
Vocotide |
Začal kvést SAGE. Stále nic Early skunk a Early pearl. Ale už se to myslím blíží :) |
|
|
|
Swiss cheese - 2,5 metra - slusny macek ale zatial absolutne nic len nejake naznaky
Master Kush - Blizny uz asi mesiac ale kvitnut tak poriadne s amu nechce
Kaya Gold - cca 2 metre - tiez len mierne naznaky :(
Dost ma to serie ze nekvytnu :( |
|
|
Pongo |
Passion 1 od DP - kvete
Frisian dew od DP - kvete
The Ultimate od DP - nekvete - blizny měsíc a něco a fůrt kulový
Pineapple chunk od Barnyho - nekvete a pořádně se mu nechtělo ukázat ani pohlaví
vše ve skleníku .... |
|
|
bochna |
Ahoj,
myslíte, že mi to v pohodě dokvete, když to je 100% indica (kmen pro lékařské účely) - odrůdu bohužel nevím a teprve se zahušťovala zevnitř a až před pár dny se začaly ukazovat pod každým kvítkem blizny (preflowers), ale květy ještě nežačaly.
Jsem z toho lehce nervózní, protože zatím mi kytky vždy začaly kvést od konce července do půlky srpna.
Díky za odpovědi |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od Vocotide
Začal kvést SAGE. Stále nic Early skunk a Early pearl. Ale už se to myslím blíží :) |
Early Skunk mě začal kvést 28.srpna..ale druhý ES,ten ještě ani ťuk a sensi stára to samé.. |
|
|
hulibrcko |
Pěkně už kvete i Amnezia Haze x Mazar :rasta: |
|
|
|
Tak už mi kvetou i Trance od DP, takže mi kvete všechno krom jedný WW, ale s tím jsem více méně (spíš více) počítal. |
|
|
DooMer |
jj uz to kvete i me , go go go big buds :D |
|
|
IgorGrinder |
JEDE! Sice Herer ale jede |
|
|
gremlin101 |
Taky se přidám, už se rozjelo vše, Passion#1 x G13MTF už to valí nějakej ten týden, nedávno začla Purple Widow (nebo že by Bublegum X W.W.?) a dnes Big Bud XXL. |
|
|
sajdis |
Moje holky už taky valej do květu :D
Teda až na DOUBLE GUM ten zatim ani chloupek :( ten to podlě mě nedá a skončí v mastičkách.
Nejlíp je na tom S#1, kvete víc jak 14 dní. Zbytek kytek (viz. můj dred) kvete cca týden. |
|
|
auroraindika |
ola kolegové je to dobrý konečně kvetu...jedná se o šaman,frysian,pasion1,critical+,time warp,purple1....super.... |
|
|
emk |
Durban Poisonod od DP 4.9. kvytne cca od 1.8. bohuzial som zabudol digital tak taka chaba fotka starsim mobilom s led bleskom. |
|
|
guarana |
uz aj Arjans haze 3,uvidime co povie oktober :) |
|
|
|
Swiss cheese, Kaya Gold a Master Kush vsetko kvytne krasne :) KONECNE :) |
|
|
|
Critical kvete krásně no vanilla kush ještě nic a už měla minimálně 14 dní kvést safra to je zrada!!! |
|
|
Dan.Bass |
Durban Poison z fem.semínka DP již pěkně nasadil (cca 18 dní nazpět), S.A.G.E. řezoňk stále nechlupatí - ou jé... |
|
|
Gramy |
Ahoj, mam problem kvítky pořád nikde mam White Russiana.
Dostal jsem takový nápad :-) myslítě že by mohlo pomoct trochu to přiživit ripenem? Nebo je to blbost?
Případně můžu tim nějak uškodit? |
|
|
Zatlkaj |
pred desiatimi dnami sa zacali objavovat prve blizny ale po krystaloch zatial ani stopa :(
je to hashberry od mandaly a podla ich stranky by mala dozriet prvy oktobrovy tyzden. myslite ze sa tam stihnu spravi vacsie sisky? zatial to vyzera biedne :/ |
|
|
emk |
Gramy:
Ripen je picovina v Ba v Groweri mi tipek povedal, aj napriek tomu, ze to tam predaval, ze to len zabije rastlinu a tym ju prinuti natlacit posledne zvysky enrgie do dozretia palic, navyse to komplet dojebe chut ked to malo vyflushujes.
Teda Ripen neodporucam.
Na kvet je najlepsie, zaroven najlacnejsie obycajne PK(čko). |
|
|
Jimmy |
Zdar Bando, no já mám JH a dohajzlu NIC ! Myslíte, že to stihne ?? :-/ !! Prostě zatím ani počátky květenství, vypadá to, jako by to pořád chtělo růst :D |
|
|
|
Původní příspěvek od Jimmy
Zdar Bando, no já mám JH a dohajzlu NIC ! Myslíte, že to stihne ?? :-/ !! Prostě zatím ani počátky květenství, vypadá to, jako by to pořád chtělo růst :D |
Tě nechci strašit, ale obávám se že začne až bude rovnodennost 12/12 což je někdy po 20tým Září a esi napadne zas v Řijnu ta bílá s...... Tak je to víš kde. |
|
|
Jimmy |
Myslíš, že by se tomu dalo dát kopanec ve stylu nějaké vyšší dávky květových hnojek ? Už jsem tu kdysi někde četl, že to někdo na podzim prolije 10 kýbly vody s 5x překročenou koncentrací (za předpokladu velkých kytek) a pak, že to začne kvést dříve... Je to možné ? |
|
|
|
Myslíš, že by se tomu dalo dát kopanec ve stylu nějaké vyšší dávky květových hnojek ? Už jsem tu kdysi někde četl, že to někdo na podzim prolije 10 kýbly vody s 5x překročenou koncentrací (za předpokladu velkých kytek) a pak, že to začne kvést dříve... Je to možné ? |
Nevim, nezkoušel jsem. |
|
|
emk |
Blbost, prehnojis ju tak, ze spalis korene. Hnojky ti kvitnutie nijak neaktivuju. |
|
|
ondro SK |
Mexican sativa 5den kvetu myslite ze stihne dozriet |
|
|
Pongo |
Passion 1 od DP celkem solidně nakveteno
Frisian dew od DP ještě více než solidně nakveteno
Frisian dew od DP, který byl sázený později už taky solidně nakveteno
The Ultimate od DP - jedna kytka začala nakvétat před týdnem druhá také ale moc se jí nechce
Pineapple od Barneyho - kytka v květináči, která vinou málo času přišla o hodně listů už tak týden na květu a druhá monstrózní keř začala podle informací nakvétat včera ....
tak vám přeju slunce v duši a na obloze :) |
|
|
gremlin101 |
Jo je tady o tom někde threed, že když dáš pořádný dávky př. Krystalonu, že tím urychlíš nástup květu... já to zkoušel s jiným hnojivem (krystalon nepoužívám) a mužu říct že mi to přidělalo akorát problémy, než aby to kytkám pomohlo do květu, takže za sebe říkám, vyprdni se nato..to už radši zatemňuj, pokud máš možnost.. |
|
|
Legy |
Svym prispevkem nikomu nepomuzu, jen si chci verejne zanadavat, jak je to debilni pocasi uplne na hovno a ta hloupa zluta vec proste nesviti a nesviti! :mad: At zijou mikro palice, a minimalni uroda z 1 m2 mensi, nez pri indooru z 40 cm kytky! Jen diky hnojivum to nebude uplne listnaty debakl, jen hodne listnaty debakl :rolleyes: |
|
|
Vocotide |
Původní příspěvek od Vocotide
Tak jak jsem psal SAGE už kvete. A kvete i vše ostatní - Early Skunk, Early Pearl, Early Girl. Zhruba už celý týden. Early Perl a Early Girl se mají podle starých stránek Sensi seeds sklízet v polovině a na konci září. To už se asi nestihne :) Nyní už na Sensi seeds udávají délku kvetení v počtu dní což je asi lepší. Takže předpokládaná sklizeň Early Skunk (55-65 dní) a Early Pearl (50-70 dní) je 5. listopadu. Early Girl (50-60 dní) 22. října. SAGE (THSeeds - 70-77 dní) 14. listopadu. Takže pomalu začnu s postřikem Bud Rot Stop proti plísním a budu si přát co nejvíce slunečných dnů. Myslím, že to bude ok :)
Myslím si také, že počátek kvetení ovlivňuje nejvíc délka dní a nocí, a že startovat kvetení nějakou vyšší dávkou hnojiva asi tak úplně nefunguje. Leda, že se s tím hnojivem trefíte akorát když kytka začíná přirozeně kvést :) |
|
|
bezdechu |
A mě teď venku začal kvést řízek z Criticalu+ co mám z Cannafestu. Ale ne ten co je na fotce, o ten mě připravilky čorky. Asi děcka ještě to ani nekvetlo. |
|
|
mongoose |
South african Kwazulu od World of Seeds - už kvete druhým týdnem, což ostatně zhruba odpovídá popisu banky i ve srovnání s pěsty stejného modelu některých zdejších členů. |
|
|
|
Kaya Gold, Master Kush a Swiss Cheese ;) |
|
|
|
Dnes som sa rozhodol ze ustipnem jeden maly vrcholcek a vyskusam ci to uz chyta nejake grady :) Vy ste uz niekto testoval ?:) |
|
|
Predyx |
Původní příspěvek od esite
Dnes som sa rozhodol ze ustipnem jeden maly vrcholcek a vyskusam ci to uz chyta nejake grady :) Vy ste uz niekto testoval ?:) |
já byl donucen ... měl som totiš na jednom vršáku trochu plísně tak sem tu šišku cvakl plíseň vystřihl a nechal sušit :D..dneska asi aj dodám fotky doufám že to stihné dozrát |
|
|
Predyx |
tak snad počasí dopřeje ještě nějaký čas slunko ať to dozraje letos mi to začlo kvést hodně pozdě :/ |
|
|
Namy91 |
jasne ze kvitnu, ale uz byvaju hoodne studene noci tak dufam ze to dokvitne, prikladam foto :D |
|
|
Pongo |
Hi Growers :) ...
postnu sem pár fotek co se týče mých nakvetených děvčat .... nevím kam jinam to dat a dred se mi zakládat nechce... byl bych rád kdyby ostatní co mají stejné modelky napsali jak na tom jsou .... zda stejně,líp, hůř... díkec .... peace ...
Passion #1 od DP |
|
|
Pongo |
Pineapple chunk od Barney's seeds ... NEBRAT !!!! |
|
|
Pongo |
Další Frisian ... ten má tak týden do kosy ... :) |
|
|
Pongo |
The Ultimate od DP .... |
|
|
Pongo |
ještě jedna fotka FD ... |
|
|
Milan66 |
No tak já to mám takový rozporuplný :-) Purple 1 už jsou sklizený kvuli plíšni, ale stejnak by tam byly max. týden no ale vypada to na průměrný kouřo,zatimco hollands hope je pěkný ale jeden zacal 25.8, jeden 5.9. a u poslední(foliovní ) až 15.9. a to byly teprve první chloupky na to že to je ideální venkovka mi to moc nepřijde,jediná frisan mi dělá radost(krom 1. HH) ma ještě tak 1-2 týdny voní,vypada ani náznak plísně jen škoda že je to 20-30g kytí
foto 1. hollandu krasně se zbarvuje a voní |
|
|
Milan66 |
a tady 3. HH na fotce nepoznáte že kvete :-( |
|
|
OndraP |
Zdravim GROWERY nemáte někdo White Russia??? Jak vam to kvete?? Ňaký foto?? |
|
|
|