Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim growery:P
tak co,jak jste na tom s kvetenim?moje kytky uz zacali tak pred tydnem..tak jsem zvedawej jak jsou na tom ostatni,,vetsine kamosum to teprv zacina..i kdyz se neni cemu divit,kdyz je skoro den co den 35-44 stupnu piste
zdarec, no ja si myslim ze kytky maj na kveteni jeste cas. muj out jeste nekvete ale je videt ze uz by se mu chetlo. jak sou velky tvoje kytky? mas treba nejaky foto?
Ja som z mojich 3 windoor kyti odhalil jedneho samca cca pred tyzdnom, dneska uz ma big gule (vyselektovany v inej miestnosti). Dalsie 2 kyti este preflowers nenahodily >> maybe samice
Mě kvete zatím jenom Holands Hope, jinak ostatní ukázali že sou holky. Takže to asi vypadá na stoprocentní úspěšnost. Ta Holands Hope už má paličičky, hodím sem fotky... Na první fotce sou moje dvě ze tří balkonovek. Ta v levo je nakvetlá HH a v pravo je AfricanDurbanPoison x Skunk1 - taky holka. A ty zbylé fotky sou to HH.
Podle mě nakvítání v tuhle dobu poměrně dost neobvyklý....zvláště mesiah s tím hollands hopem mě překvapil, páč značkové modely začínaj kvíst dycky pozdějc...a ted si myslim že je ještě dost světla na to aby rostly...alespon u mě se tomu tak děje
mesias: pekny! hele taky ti ta HH tak strasne smrdi? ja ji mam taky na balkone a kdyz za mnou nekdo pride tak co cejti pres celej byt a hned me vyhlasi, bojim se jak to bude smrdet pred sklizni.
No je pravda že ta Holands Hope začala tím nástupem do květu pěkně vonět, ale na vůni mám jiný modely. Třeba ta Guarilla Gusto to je teprve vůně... Abych pravdu řekl, tak mě vůbec nevadí, že začíná jedna kytka kvést, aspoň budu moci dřív jednu kytičku sklidit.
Já sem sázel už v květnu, jedu keříkovej styl, kytky maj na vejšku kolem 150, na šířku taky. 3 sativy a hybridy sativ už kvetou asi přes týden, indica zatim nic. Takhle brzo mi teda ještě nekvetly,řek bych že je to kombinací počasí..
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Mám jednu kytku co je velká skoro 2,5 metru, prostě velká jak prase, krásný větve, a už to trochu nakvetlo, nádherná samička.
Myslíte že se to dá sklízet už tak 15tého září? Potřebuju to letos z určitejch důvodů dříve pokosit.
Díky.