Kutas |
Free_tekk: no jasne to je ta temna stranka veci :) jen sem chtel byt trochu optimista,coz u me zvykem nebyva... zalezi hlavne na pocasi, kdyz ted je zima, tak by se v rijnu mohlo zase oteplit. nebo taky budou mrazy a pujde to vsechno do sracek :) no je to pocasi nejake drbnute |
|
|
papírek |
no me kvetou uz asi tri tydny ale je to nic moc...muj prvni out a jeste to jsou vsechno no namy...osobne si myslim ze JE to zle..a doufam ze to jeste trochu najede at si aspon tyden pokourim....a fotky jsou taky na hovno! |
|
|
tekknou |
Tak tyhle fotky jsou stary tak 10 dni..foceno jeste v dobe krutych destu:) a vychru..ted to chce jeste jen trochu toho slunce,at to pekne zraje..adios |
|
|
tekknou |
do rite zapomel jsem tam pripojit ty fotky tak snad tady.. |
|
|
tekknou |
a jeste dnesni fota.. |
|
|
L@dES3K |
Mě už kvetou všechny, počítám tak za měsíc bych moh sklízet. ŤĚŠÍM SE!!! |
|
|
Kolom&n |
ja tak za metr a pul no jeste uvidime kazdopadne se na to tesim:D:D:D:D:D:D:D:D |
|
|
tekknou |
Taky to jeste vidim tak zhruba na ten mesic no..+- |
|
|
|
Cus,neuedel sem kam to mrsknout,tak skusim sem...PEACE.Mam na zahrade u plotu pár kytí co uz zrajou.Problem je v tom ze hned za plotem je lampa poulicniho osvetleni a celou noc mi na ne svítí.tak jestli to nebude mit nakej spatnej vliv...? Lampa je jak uim 250W..ktere maj uzitecny dosah do tech 50cm.Od kytek je sice vzdalena tak 10m,ale aji tak sou porad pekne osvetlene celou noc... |
|
|
4mf3t4min |
Mě jedna kytka už napouští paličky pryskyřicí. |
|
|
Blood_THC |
Mne zatial kvitnu len 2 a te musim zatemnovat. |
|
|
Mesias |
Já nezatemňuji nic, nechávám kytky růst přirozeně, jen mě točí, že budu na vysoký až budou kytky v nejlepším věku... Každopádně sem píšu protože už mi taky kvetou nabalkoně všechny, ale ve skleníku furt kytky neukazujou ani pohlaví... Kámošoj už skleník valí, řekl bych tak měsíc... A mě nic... |
|
|
|
Tak u mě štěstí nehorázný, 4 kytky, 4 holky...3XDurban, 1XMazar |
|
|
pyroman.cz |
heh , tak jak ste předtim viděly , tak mě to kvete pěkně , ale asi to budu sklízet hodně předčasně , protože jsem zjistil , že na moje kytičky má zálusk nějakej zas*** dement ! Kdyby se tu našel někdo a mohl by mi dát radu , jak mam udělat aby mi to nevoškubal , tak budu moc vděčnej ......beru každou radu , i ty debilní :(
thx for all |
|
|
Marty.SX1 |
To ja mam jednu kyti jedinou a je to teda samicka a to sem strasne rad bo to je 1 z tech 12 nebop kolik sem mel ostatni samci proste tohle odkaze fakt vylozene nasrat...Ale ted mi to zaclo kvest a a tipuju tak mesic a pul este :-) chci neco na dovcu si vzit... |
|
|
Kolom&n |
chci se vas zeptat koupil jsem si hnojku"rozkvet pelargonie,, nevite nekdo davkovani pls??dik moc |
|
|
Ježíš |
kua budes to mit na etikete-dej tam 2*-3* vic nez pisou a kdyby to kytky nerozdejchavaly tak davkovani zmirnis. |
|
|
Kolom&n |
no ja tam dal tak 5-6ml/2l |
|
|
DRTIČ |
Já mám 8 kytek. Z toho 2x skunk a ostatní venek. Některý kytky mě začaly kvést asi 5 července. Jeden skunk mě ještě teďka nezačíná kvést. |
|
|
tekknou |
to drtic:
jak si psal ze mas 2x skunk tak to nemusi kvist z toho duvodu ze jedno seminko muze bejt klasika venkovni skank a proto uz kvete a to druhy indorovy semeno ktery zacne kvist az dyl..jestli ty kytky muzes premistovat tak ji zkus treba umele prinutit ke kvetu..jak uz bylo receno ve foru zatemnovat 12/12.. |
|
|
vata |
take se pripojuji ke kvetoucim damam.je to uz dyl co to zacalo.zacalo to asi pred dvema nebo trema tejdnama (jak porad chcalo).je to GlumN2.1-7 . to se,mezastrihl ja,to zajic ukousl kdyz to bylo male(nenechal tam skoro nic.hnojil sem na rust trochu vobornikem+bioalgen.od zacatku kvetu davam Alga Bloom.dnes jsem koupil bloom excellator a ++enzimes od Adwenced hidrophonics tak jsem zvedav co to udela. |
|
|
hal9000 |
jo jo kvetou, mám to něgde v jeseníkách :-)
hnojím , tedy zatím jsem hnojil na quět jenom 2x o to OBMkem
P.S. jo a je to nounejm |
|
|
Kolom&n |
no panove ja jsem zjistil ze moje white widow se nak nechce kvest ty spodni vetvycky-jsou tam palicky vetsi jak na vrchu
vrsky na ww jako by se preply zase na rust je to nak divny,ale ostatni kvitnou pekne no |
|
|
4mf3t4min |
mím se taky nejak nechce do květu. |
|
|
eNDy |
kvetou-nekvetou je to kazdorocna haluz:D ked mate dobru odrodu, so skorym kvetom tak uz kvitne, ked nie-tak si musite pockat.. mne uz kvitnu aj nekvitnu, ba co viac uz som jednu kytku aj sklidil;) |
|
|
khook |
Endy krása ;)
Vysazoval sem 1 .června G13FrOc , MAZAR ,JH , PAPAYA a stále ani náznak květu :( bojim bojim
Potom sem dal ven utopicky klony JH a NL t bylo 1.srpna :D a i když vyrostly po pas tak nečekám nic :(
Uklidněte mě někdo že ste ve stejný p.....
THX , khook |
|
|
fajčič |
2khook: já sem sázel někdy ke konci května a kvete mi jenom muj jedinej samec ale samice se do toho moc (vůbec) nehrnou. Letos má bejt dlouhý léto tak doufejme...........
PS: tady je ten chlapík a jeho ženská |
|
|
ABSURDUS |
Dlouhy leto? Ty jo ja uz se ted klepu zimou, natoz az prijde rijen, listopad.... PROC MUSIME ZIT V TAK ZKURVENYM PODNEBI???!!! :) |
|
|
Skřeťák v Sudu |
Pac praotec Cech byl hrozny cip.... :D
taky me to pekne stve :( utratim za vseljaky urychlovace vic nez sem si vubec myslel.... |
|
|
Skřeťák v Sudu |
ee do spanelska by stacilo :D |
|
|
D@D |
no tak me uz to kvete nejakej casek mam jen dve kyticky na balkonku nejakej skunk noname mam uz to podruhe
aspon jedna fotecka na ukazku |
|
|
D@D |
tak mi uz to kvete nejakej casek mam jen 2 kyticky na balkone aspon jedna fotecka na ukazku |
|
|
Radovan |
Ale ze semínka nějaky venkovky jedou luxusně hlavně jedna bude zajímavá kytka ta červeno-fialková palička. |
|
|
wad |
Qete SM, OB, HH (ten nejvíc), PWP, Buddha a zbytek už formuje :)
btw: pic. HH |
|
|
fajčič |
Tak se do toho konečně pustily všechny samice ale mam strach že nedojdou. |
|
|
Radoslav |
KVETOUUUUU :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: |
|
|
Radoslav |
Měly tam bejt fotky,ale nějak to nedopadlo :smoker: , ale já je tam nějak dostanu :) :) :) :) |
|
|
2not |
me jeste úprad ani chloupek )o: |
|
|
Kolom&n |
zfire mas moc peknej ker |
|
|
Vladbur |
Vím že to sem nepatří,ale jak hnojit v květu,prosím poradte mi,nikde jsem o tom nic nenašel,dík |
|
|
Ono |
2Vladbur: Ako to myslíš, že ako hnojiť počas kvetu? Veď podľa návodu si pozri koncentráciu, namiešaj hnojivo a pohnoj to. Konkretizuj otázku.:) |
|
|
Vladbur |
Já sklízím 22.září,ted hnojim slepičincem,Kristalonem,a různejma výluhama,chci vědět čím to vylepšit,už jen 2 týdny,tak nevím,taky nevim kdy to prolejt destilkou,aby šli ty hnojky z kytky ven,abych nehulil humus,a co je pravdy na tom když se polévají nebo postřikují palice vodou s cukrem nebo glukosou,nebo štávama z ovoce?Kdyžtak mi napište tread kde to všechno zjistim,abych to tu nezasíral zbytečnejma otázkama,který jsou už zodpovězený,dík |
|
|
Ono |
2Vladbur: Keď píšeš, že už len 2 týždne, tak už nehnoj ničím a začni to prelievať vodou. Pozri si napr. tento thread. Podobných threadov je tu veľa, tak pohľadaj. |
|
|
2not |
pls... mam model super skunk outdor indor.. pekne kytky ale fakt ani chloupek... co mam delat poradte nekdo... rad bych mel jeste peknou sklizen.. ale kdyz nekvetou... |
|
|
|
to 2not:Zdar...Já mám taky SS a kvést začal teprv ted ve středu...takže podle mě by tobě měl taky začít kvíst každou chvíli... |
|
|
Radoslav |
2Vladbur: zdá se mi, že sklízíš poněkud brzy. Vím, že to záleží na modelu a dalších okolnostech, ale i tak se mi to zdá brzy. K tomu hnojení: bohatě ti bude stačit Wuxal na růst a OBM na květ, dá se to sehnat všude a stojí to pár korun. Není to zrovna přírodní, ale svůj účel to splní. Jinak, teď jsem ochutnal něco z ulomenejch větví od prasat a rozhodl jsem se, že už hnojit nebudu a to chci sklízet nejdřív začátkem října. Na chuť to je dost znát, tak se na to už vykašlu a tobě bych taky radil už tam nic necpat ať nemáš při hulení pocit, že čucháš slepici k prdeli :) :smoker:
2 2not: tyhle modely je potřeba mít možnost schovávat a tím jim uměle začít zkracovat den jinak velmi těžko ve zdejších podmínkách dozrajou
Foto: Moje zahrádka na jezedáckým poli :) . Detajlnější fotky se mi podařilo při komprimaci totálně zrušit, tak snad příště :smoker: |
|
|
kulo4 |
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww |
|
|
Yoll |
Ahoj, dávám k lepšímu něco z letoška. |
|
|
Kolom&n |
panove je mozne ze kamos ma hashplant-rizek a jeste mu nekvete?a dyztak jestli to jde nak urychlit?? |
|
|
|
Kolom&n: možný to je. nevím proč spousta lidí venku pěstují indoor modely. Pokud to nemají doma a nemají možnost to zatmívat (každodenní starost), tak to dle mě nemá moc smysl, ale to jen tak naokraj.
To že nekvete je dle mě tím, že tyhle odrůdy potřebují sluneční periodu bližší 12/12. V současné době je to takhle:
Východ a západ Slunce a Měsíce pro středu 13.09.2006 :
Slunce: východ: 06.32 západ: 19.19 (http://www.chmu.cz/)
Takže by teoreticky mohl za nějakej čas začíst kvést. Nicméně západ slunce neznamená tmu, že jo. Řekni kámošovi, ať si příští rok zasadí raději něco, co zvládne bez problému dopěstovat.
ostatně bližší info: http://grower.cz/forum/showthread....2777#post452777 |
|
|
Kolom&n |
dik moc za radu (on to ma z rezu a ten dostal)tak proto,noa doma to ma ale zasazeny na dvore ,noa tme neni nikdy uplna(co sem si vsimal teda).dik |
|
|
wad |
Jestli můžu teda vyrobit OT.. většina lidí pěstuje indoor modely u nás venku (samozřejmě včetně mě) jelikož to, že seedbanka udá že je to indoor model, neznamená to že by u nás nedoqetl. Přece jen to jejich in/out určujou tak "globálně" a ne speciálně pro naše podmínky (pásmo). A všiměte si že u každýho indoor modelu udávají datum i outdoorové sklizně :D (na to zase tak hledět nemůžete ale jisté vodítko to je, viz. dutch passion)
Podívejte se, tady na groweru, co se dá všechno dojet ! (power plant, white widow, nebula, orange bud, blueberry, mazar, afghani, bubble gum, northern light, hindu kush, AK-47,.. a mnoho dalších (vybírám jen pár z těch nejznámějších)) Holt něco začne pozdě qíst ale stíhají to (jak co že :D haze asi ne :( ) když dáte ven čistej outdor model tak ho sklidíte sice brzo (a to někdy ani ne, viz. nirvana seeds a pod.) ale kolikrát se ochudíte o ty orošený, nadupaný paliczky indoor modelů, který u nás doqetou... radši bych zasadil 10 indoor modelů než 10 outdoor :) Nehrajeme přece na qantitu (že Déčka :( ) ale na qalitu.
btw: Když už víte že je to čistej indoor model, skuste zasadit do kýblů, začnou qést tak o týden +/- dřív :sun:
btw2: záleží taky v jaké části ČR se nacházíte... je přece jen rozdíl jižní morava a severní čechy :D
nekamenujte mě, jen tlumočím co si myslím.. (a stojím si za tím) |
|
|
Dr.Katz |
jo, ale vysvětli mi, proč tam ti kokoti píšou, že sklizeň je v září, když mi to v září ještě ani nezačalo kvést. A pásmem to asi nebude, protože Holandsko je ještě trošku víc na sever než ČR. Podle mě je to obchodní trik. Prostě chtějí prodat. |
|
|
Symbio |
..možná je to jen moje přehnaná obava, nic méně nedá mi to spát. mám kytky ve skleníku je to originál Afghani Hindu Kush osobně sem si ho dovezl z Vídně takže to vím na sto. Už mi to kvete asitak měsíc, paličky jsou krásně bílý a trošku orosený velikost přesně jako článek ukazováčku. problém je ten, že vůbec NEVONÍ jako kvalitní "skunk" ale spíš jako obyčejná "tráva". možná je to tím že sou paličky ještě malé, ale nevim nevim... když byla ta kytka menší tak voněla krásně jako kávový bonbón ale teď se to nějak vytratilo. hnojím to Plagron Alga bLoom a Phit Amin, takže tohle je taky v pořádku... sem z toho fakt zdrancovanej. udělal sem si kontrolní záštipek a uvidim jak se mi to bude zdát... nevíte čim by to mohlo bejt? vám už voněj? |
|
|
Symbio |
..a ten model je univerzální - indoor/glashaus/outdoor :) |
|
|
Ono |
2Symbio: Mám Skunk1, ktorý je tak v strednej fázy kvetu, tiež je ocukrovaný a má o niečo väčšie paličky ako tvoj Kush. Napriek tomu, že je to S1, tak nevonia skoro vôbec.;) |
|
|
tekknou |
Tak tady jsou nejake fotecky z moji zahradky:).. |
|
|
tekknou |
Malem bych zapomel na ten bonsay8).. |
|
|
valdez |
nevim jestli je to zrovna bonsai, ale pěkný. Ta poslední fotka by byla hodně dobrá kdyby sis s ní pohrál v editoru;) |
|
|
tekknou |
valdez:
Ja ji nazval bonsay,ale netvrdim ze by to jako mela bejt..ale kvuli tomu jak se to pekne rozvetvilo a to jsem to 1x zasmik(FIM) jsem ji dal proste jmeno bonsay:)..to jo no mozna az nebude co delat tak si s tou fotkou jeste vyhraju.. |
|
|
Yoll |
Ahoj, přispívám svou troškou do mlýna...........kvetou. |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od wad
...radši bych zasadil 10 indoor modelů než 10 outdoor :) Nehrajeme přece na qantitu (že Déčka :( ) ale na qalitu... |
No, já nevím, jestli to jde takhle rozdělit - indoor kvalita a out spíš než kvalita kvantita. Pokud je kytka vyšlechtěná tak, aby stíhala dokvést v těhle zeměpisných šířkách, tak to je přece jenom dobře. Zároveň to taky neznamená, že kytka musím být míň potentní, a tudíž míň kvalitní. Abych to shrnul. Já osobně bych zasadil raději 10dobrých modelů, který by tady měli stihnout bez problémů dozrát, než 10indoor modelů, kterým se musí do květu trošku razantněji pomoct. Vím, že spousta lidí in venku dopěstovala, ale slyšel jsem tady (a zvlášť letos) hodně nářků od lidí na to, že jim jejich in model ještě nekvete a co s tím mají dělat (viz. příspěvek v tomhle threadu od kolomana). Proto volím raději jakou takous jistotu. Možná, až budu mít trošku víc zkušeností, tak si nějakej ten indoor model zkusím vypěstovat. |
|
|
Wokap |
Zdravim a prosim o radu - stále mi nechce kvést Durban Poison od Nirvany, přitom klasickej no name model už se mi houpe na půdě krásně dojetej. Už mi to nedá ani spát, vážně jsem se dnes vzbudil orosenej... :)
Ale k mýmu dotazu, je možný, že by se mu nechtělo nasadit na květ, protože ho stále kropim bio-aleenem? Jinak hnojit OBMkem jsem začal už skoro před měsícem, když už jsem měl pocit, že by měly holky začít něco dělat... V čem může bejt problém? Myslíte, že to vůbec stačí alespoň ntrochu dozrát, pokud to teda na květ vůbec nasadí? Za jakoukoli radu fakt díky, už sem z toho špatnej... Wokap |
|
|
Kolom&n |
Futew:to nebyla moje kytka,ja se jen ptal;D
Wokap:no ja nejsem ten typ co byti s timhle pomoh doslova(na to je tady svahadji,atd...), ale jestli to mas v kyblu tak lze zatemnovat noa taky zkus treba hledat je tady toho dost:DPeace |
|
|
Dr.Katz |
Wokape, tak to jsme dva, co máme Durban od Nirvány a nechce nám kvést. Jedna z deseti mi před pár dny konečně nasadila na květ a dnes má malé paličky, ale těch zbylých devět normálně pokračují v růstu jako by byl červen nebo co... mám tušení, že letos toho moc nesklidím. Já hnojím Kristalon- květ, plod. |
|
|
Skřeťák v Sudu |
Lol vy dva me moc nedeste ja sem si rikal ze na nirvanu se nadava ale zas tak strasny to bejt nemuze a ze byhc si i neco vybral na pristi rok :D wtf :D |
|
|
Dr.Katz |
no já tě nechci děsit, ale pravda je taková, že ty jejich modýlky u nás asi nestačí dokvést. Já jsem se definitivně rozhodl, že příští rok zasadím klasický český noname, který v klidu dozraje. |
|
|
Radoslav |
2Wokap: a to co máš na půdě už bylo zralý? To se mi nechce zdát ani u nonamů.
2All: pořád tu slyším nářky na to, že vám nekvete indoor venku. No vždyť je to uplně normální, ta kytka vyžaduje uplně jiný podmínky než jsou venku a ještě ktomu u nás. Jednou z nich je hlavně tma, která venku není uplná a jak zmínil koloman, je to potřeba schovávat do tmy a to tak kolem sedmej a měli jste to začít dělat před měsícem. Teď to už sotva bude takový jaký to má bejt. Když už si kupujete semena, tak si kupujte outdoor, to jsou taky schopný modely. |
|
|
valdez |
indoor nebo outdoor, nemá vliv primárně vliv na kvalitu. To že venku sází kdo může co může neznamená že venku nevypěstuješ model s luxusním high, naopak, synergický efekt u zbylých několika cannabinoidů, kde některé vznikají pouze a jen na slunci, je dálekosáhlejší než samotnémnožstvý cbd nebo thc.
Pěstuju nonamy, třeba někdy méno měly, ale do ruky se mi dostaly semena o terých nevděl nikdo nic, jen to že se z toho lvýborně zdunil. To co sem vypěstoval letos out, se s indoor nedá ani srovnat, to sou prostě "přírozené" stavy, ikdyž je člověk tak v píči že nemá oči. Out je Out, o tom žádná, SOULJAHZ. |
|
|
Radoslav |
Neřikám,že venku nevypěstuješ dobrej model, právě naopak. Ale indoor a outdoor je odlišná genetika, proto pěstovat indoor venku sice můžeš, ale musíš ho na květ začít schovávat abys upravil periodu. |
|
|
wad |
2futeW: Samozřejmé, ale když sázíš indoor modely venku, musíš někdy počítat že tím, že něco to nestihne nebo pod. To že si lidistěžujou je zapříčiněno tím, že nasází samej noname a páč indoor a pak se diví že noname zvyklej na naše prostředí qete dřív a ty indoor modely vůbec... když už něco sázím, počítám s tím že to začne qíst tehdy a tehdy a jak velká šance je že to stihne/nestihne
2Wokap: To máš tou nirvánou :D u ní člověk nidky neví jestli se trefí či ne, durban by měl už dávno qést... (důkaz že i outdoor mdoel může qést pozdějc :D )
2Radoslav: S tím že každej indoor model musíš zatmívat, taky nemáš pravdu, hodně indoor modelů ti tady dojede venku ale musíš si prostě jen počkat. I to co je v zemi klidně stihne dozrát..třeba OB nám qete stejně dlouho jako HH.
Tím že mám radši indoor modely, myslím to, že když sklízíte čistej out, ty paliczky jsou takový řidší, nemají tu pevnou betonovou konzistenci, zatímco indoor venku.. betonový orošený paliczky který mají možná kolikrát ještě větší výnos než out :D jen si počkat (třeba týden qetoucí buddha je fakt krása.. už má tvrdý paliczky jako blázen, a to orošení :love:
btw: samozřejmě je to o tom, komu se co hodí.. pokud chcete sklízet dřív a je vám důležitější qantita než qalita (netvrdím že je to vždy ůměrné) tak viva la nonema :D |
|
|
Kolom&n |
no nechci davat OT ale muj JH uz kvete a poradne se rozjel az tedka.no na balkone neni problem s dokvetanim ze horsi je to v pude kdyz to ma nekdo zasazeny v zemi tak nemuze zatmivat atd...
PEACE |
|
|
xjackx |
Tak jak tu koukam tak NIRVANA uz nikdy! Mam durbany, master kush a purple power vse od nich a tepr ted sem rozeznal samce a ostatni porad nekvetou! Co myslite to uz nemuze dozrat. |
|
|
Radoslav |
Nirvana za to nemůže. Musíte to schovávat. Nedáte si říct a nedáte. |
|
|
pildo |
Původní příspěvek od xjackx
Tak jak tu koukam tak NIRVANA uz nikdy! Mam durbany, master kush a purple power vse od nich a tepr ted sem rozeznal samce a ostatni porad nekvetou! Co myslite to uz nemuze dozrat. |
mam podobny problem.
ale zistil som asi dovod:
mam tam nie moc vhodnu podu a slnko nesvieti priamo tak dlho, ako som cakal. minule som bol o 18tej na policku a uz som ich mal v tieni. ked som sa pozrel dookola, zisitl som ze priame svetlo mozu mat tak asi 5 hodin ato je asi malo |
|
|
Dr.Katz |
purple power od Nirvany jsem měl loni a taky začal kvést až v tuto dobu. Samozřejmě že nedokvetl a musel jsem ho sklidit kvůli mrazům a plísni. |
|
|
|
Zhruba okolo 2 týdnů mi kvete C99 a mazar, c99 už má pěkné mikro paldičky na to že kvete teprv chvilku.
Jinak pevně doufám, že do konce října bude počasí jakžtakž abych to mohl fklidečku sklidit.
Všem outdoorařům pěstící indoory venku přeju vydařenou a ničím nezkaženou sklizeň. |
|
|
|
mě se ted tak před 10 dny rojel booglegum a durga mata |
|
|
|
to je durga je v kyblu ve skleniku taková poslední pojistka kdyby se vy**rvilo počasí |
|
|
Rhino |
Už mam vidět květy (několik pěstíků pohromadě) na všech 10 kytkách... Tak snad stačej vykvíst - výška cca. 30-50cm - co myslíte??
Mam ještě 2 kytky - 15cm - ty taky kvetou :D |
|
|
2not |
me se teprve ukazujou chloupky na superskunku... myslite ze by bylo lepsi ho nechat dokvest vevnitr az zacne mrznout? |
|
|
Radoslav |
Tak to rozhodně, superskunk by asi mrazy nerozdejchal :) |
|
|
Radoslav |
Nějaké další foto v květu :) :smoker: |
|
|
Radoslav |
A ještě jedna :) |
|
|
Radoslav |
Omlouvám se, nějak se ji tam nechce |
|
|
hulibrcko |
Pridam sem taky neco svy....jestli to bude vadit autorovy dreadu tak at napise pm a ja edituju. |
|
|
Protest |
to hulibrcko:
:jumper: solidní.. :) Můžu se zeptat, čím si hnojil? |
|
|
Kolom&n |
to RADOSLAV:ta fotka to je Sog(sea of green).
to HULIBRCKO:taky pekne a jak jsi mel kytky vysoke?? |
|
|
hulibrcko |
Dik za K....tyhle sem ani nehnojil hh, byly je na zahrade u dedy a nebyl cas tam dojizdet, ale poctive je zalejval hh. Pridavam foto z balkonu ktera je hnojena Advanced Hydroponics of Holland BLOOM. |
|
|
hulibrcko |
Ty z venku byly tak 80-100cm.
A balkonek ma tech 70cm.
Pridavam jeden detail a hnojivo.
Dik a PEACE berry. |
|
|
Radoslav |
to RADOSLAV:ta fotka to je Sog(sea of green). |
2koloman: jestli myslíš ty moje fotky, tak to sice moře zeleně je :) , ale nedělal jsem nic víc, než že jsem to zaštipoval (klasickou technikou). Je to možná hustějc zasazený, ale to dělám schválně, protože samci a malý kytky to vyseparujou. |
|
|
MDe_ |
Míchej květ a růst podle tabulek hnojiv. |
|
|
rabbits_whitE |
Mám plagron grow a bloom, ale tabulky žádný, tak když se zeptám jinak, už jsme v květu nebo ještě ne, podle té fotky?:) |
|
|
rabbits_whitE |
je to první out, začali jsme hnojit až v pátym týdnu, po tom co se sekl růst, teď jsme v sedmym (autoflower Shot Adrenaline), takže asi rovnou z grow přejdem na čistě květový, ale za tabulku dík, bude se hodit.. |
|
|
MDe_ |
Jak píšeš, je to AF odrůda, čím více porostě, tím více bude květu a taky ti to přidá na výnosu :) |
|
|
RASTAMAN_zBB |
mno neviem ako vy ale ja mam svoje prve malé už v kvete :P na prví pokus mi to ohodnotte.. je to no name vraj blue berry ale neverím tomu moc.. |
|
|
|