Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 2 3 4 [5] 
BioBizz zkušenosti - Klikni zde pro originální téma
Trisuli
Co na tom nechápeš? Při teplotě 29, vlhkosti 35, velikosti kytek 45 cm vyschne 3/4 litru ze substrátu za 48 hodin. Kytky už jsou prorostlý kořenama v celým květníku.

Chápu, že s každou zálivkou. Ovšem BioBizz uvádí na svých stránkách, že doporučuje zalévat BioBizz produktama 2-3x týdně max.
Moje otázka zní- zkoušel někdo BioBizz hnojivem zalévat každý den?? Půl litru do 11l květníku.
Díky.
crazyben
ob den... 11l mi za den jen tak neproschne, pokud neulítne teplota někam do výšin (teplota a vlhkost v tom budou hrát velkou roli... 29 je na hrane a RH 35% to je dost malo, takhle se ma snizovat az v posledni fazi (a to uz pak bez odvlhcovacky stejne takhle pekne jen tak nesrazis)...

Anebo proste toho tam nalej vic. Ze protece do podmisky vic?? Nicemu to neuskodi... naopak.Ono to pak vyjde na 3x týdně :D ale jinak klidne muzes kazdej den... jen treba nepatrne uber tech hnojek.
Trisuli
Díky za pěknou odpověď! Zkusím to nějak pořešit. Denně se mi je také moc zalévat nechce. Vlhkost je sice nízká, ale kytky nevypadají, že by jim to nějak vadilo. Zvlhčovačku jsem měl v boxu jen první 4 týdny, nyní jedu už druhý týden bez ní- první týden po přepnutí na květ.
DrGrinspoon
Tak Biobizz konečne pustil na trh pH+ a pH- výrobky na úpravu vody:
www.growway-garden.cz/productdetail?pid=13315
crazyben
Zdar, nevíte... nemá biobizz náhodou nový receptury?

Koupil sem nový hnojky, maj novej design etiket, ale překvapil mě biogrow... smrdí jak hovna, co si pamatuju, takhle táhnul spíš fishmix... zkažený to určitě neni, nová lahev, čerstvě otevřená. A i se mi zdá že není tak hustej jak bejval, ale o něco tekutější.

Zaznamenal to někdo taky?
BlueRhino
Ahoj, taky mám ty nové etikety a přijde mi to stejný.
Hanszch
zdravim groweri :)
pouzivam biobizz grow, bloom, top max...
vsechno super, po aplikaci PH metru jeste lepsi pri spravnem PH.
jen PH+ od biobizz je takovy neucinny :D a celkem nakladny. pestuju outdoor fetoperiody, vseho leju o 100% vic nez jsou plany na automaty...
pouzivam destovku plus biobizz hnojky a ze 7,1 destovky po namichani to schodi na 4,1-4,5...takze to vyhanim na cca 6,5...a ten biobizz ph+ mizi docela rychle...
mate nejaky tip na nejaky jiny produkt, treba i od jine znacky nebo uplne neco co ma treba kazdy doma a jen nevim, ze se to da na ph+ pouzit?
diky moc za tipy a rady :)
resit ph zalivky vapnem nebo granulemi na ph do bazenu mi prijde nonsense
hezky den vam vsem a at to roste :)
w_rhino
hydroxid draselny od AH 30 perc ma tusim dost silny
Alpinestars
hele asi jsem spatne hledal bo jsem nic nenasel ale mam par otazek

biobizz bloom + topmax dohromady v jedne zalivce ok chapu to spravne ? dik

a biobizz grow proc tim hnojit tim do pulky kvetu kdyz to je rustova faze ? dik za otazky asi jsem liny hledat bo to nemuzu nikde najit
w_rhino
grow pouzivas pocas celej fazy zacinas napr v light mixe ten je velmi slabo zahnojeny ked ho nebudes pouzivat nebude ti to rast dobre v grow je vsetko potrebne na papanie bb bloom ber ako aktivator kvetu.... grow ma pomer npk 4-3-6 cize pomer cca 1-1-2 co je idealny na zaciatok kvetu cca dva tyzdne .....cize rast len grow popripade fishmix .... zaciatok kvetu 1-2 tyzdne 3:1 pomer grow bloom ... potom pomaly pridavas bloom na vyrovnany pomer 1:1 a ku koncu posledne dva tyzdne davas bloom a grow uberas na nulu toho bloomu tam potom tiez lej striedmo a ano miesas vsetko dokopy kontroluj si ec

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma