Tes |
moje zkusenost s biobizzem je vesměs pozitivní, s hnojkama jsem spokojený mám celou řadu a všechno roste jako divé... na tenhle pěst jsem ale koupil i biobizz hlínu resp. ALL-MIX a i když by měl být údajně ošetřen proti škůdcům tak mi z něj vylezlo hromada smutnic... ale pořešil jsem je žlutyma nalepkama a znamej mi poradil hlistice a zase všechno roste jako divé :) |
|
|
pedro_devil |
Četl jsem tu, že někdo radil, že zalévat večer - tj dle mého názoru (a někde jsem to tu na fóru četl) a i dle logiky blbost! Přeci jim nedáváte výživu když jdou kytky "spát"! Zalévat by se mělo ráno - když se kytky "vzbuděj"! Pokud se pletu tak mne prosím opravte!
Každopádně i já používám BioBizz! Na růst Grow a FishMix (každý den 4 a 2 ml) na postřik 1,5 ml FishMixu a Leaf Coat (oboje zvlášť!). Na květ hodlám používat Bloom, TopMax a FishMix (every day 4ml, 3ml a 2ml na litr) a postřik LeafCoatem! |
|
|
Ray.Wost |
All-mix a smutnice.. stejné zkušenosti, používal jsem 3roky a většinou se tam objevily...
Teď jsem koupil BAT od Plagron a žádné tam nejsou!!!
Jinak BioBizz rozhodně doporučuju (ale hlídat pH!)
..Growu-zdar |
|
|
ween |
jedu biobizz od svého prvního indoor pěstu, a zůstanu mu věrný.. kvalitní produkt, kvalitní návod k užití, prostě jsem spokojen.. w
btw používám allmix - a smutnice, ani nic jiného, se mi nikdáž neobjevilo... |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od pedro_devil
Četl jsem tu, že někdo radil, že zalévat večer - tj dle mého názoru (a někde jsem to tu na fóru četl) a i dle logiky blbost! Přeci jim nedáváte výživu když jdou kytky "spát"! Zalévat by se mělo ráno - když se kytky "vzbuděj"! Pokud se pletu tak mne prosím opravte!
Každopádně i já používám BioBizz! Na růst Grow a FishMix (každý den 4 a 2 ml) na postřik 1,5 ml FishMixu a Leaf Coat (oboje zvlášť!). Na květ hodlám používat Bloom, TopMax a FishMix (every day 4ml, 3ml a 2ml na litr) a postřik LeafCoatem! |
No kdy máš největší koncentraci THC ? no ráno a kdy se tam vytvoří když přes den do večera se obsah postupně snižuje? no v noci ,takže logicky je lepší hnojit přes den nebo na večer (teda aspoň mě to nikdy nezklamalo a rozdíl tam byl) ale vodou zalívat je lepší ráno...
jinak na automatky jsem při náznaku květu až týden před kosou používal pravidelně TOPMAX a bobtnalo to suprově (outdoor!) |
|
|
Carlos |
Ahoj ,no ja mam takovej problem ,mel sem nedostatek light mixu ,daval sem seminka ,naspodek kvetniku ,sem dal all mix z minuleho kola ,jenze ted sem na 26dnu kvetu a uz podruhe se me tam obevily trasneky ,nemluve o tom co se stalo z listy po postrikani bioolem ,presto se tam ty svine obevily znova ,musel to postrikat znova a listy jsou na tom jeste hur ,jako by cernaly od konecku (jako pri toxikaxi fosforem) ale dalsi den je tam i oranzova a zluta barva .Neni poznat jestli je to nedostatek nebo prebitek ,popripade jestli to neni zpusobeno necim jinym.
Jedu :Homebox silver 1x1x2
400w hps super
,3klipsnaky 25cm ,
350m/3 odtah
250m/3 pritah
Ph upravuji na 5.8-6%
teplota den 28% ,noc 24-26%, vlhkost 40-50%
, Seedbanka Dutch pasion(color mix -2x mazar ,2blueberry, 2Orange Bud )a green house -(5krat elnino)ˇBlueberry nema poskozeny ani jeden list a nekteri el-nino taky ne.
Jinak pouzivam Sadu od biobizzu -Grow, bloom, top max , alg- mix.+sem dal supernakvetovy stimulator bloosom blood.
zalivam jednou za 2-3dny ,diky za nejakou radu |
|
|
HurricaneGeorge |
Původní příspěvek od Carlos
Ahoj ,no ja mam takovej problem ,mel sem nedostatek light mixu ,daval sem seminka ,naspodek kvetniku ,sem dal all mix z minuleho kola ,jenze ted sem na 26dnu kvetu a uz podruhe se me tam obevily trasneky ,nemluve o tom co se stalo z listy po postrikani bioolem ,presto se tam ty svine obevily znova ,musel to postrikat znova a listy jsou na tom jeste hur ,jako by cernaly od konecku (jako pri toxikaxi fosforem) ale dalsi den je tam i oranzova a zluta barva .Neni poznat jestli je to nedostatek nebo prebitek ,popripade jestli to neni zpusobeno necim jinym.
Jedu :Homebox silver 1x1x2
400w hps super
,3klipsnaky 25cm ,
350m/3 odtah
250m/3 pritah
Ph upravuji na 5.8-6%
teplota den 28% ,noc 24-26%, vlhkost 40-50%
, Seedbanka Dutch pasion(color mix -2x mazar ,2blueberry, 2Orange Bud )a green house -(5krat elnino)ˇBlueberry nema poskozeny ani jeden list a nekteri el-nino taky ne.
Jinak pouzivam Sadu od biobizzu -Grow, bloom, top max , alg- mix.+sem dal supernakvetovy stimulator bloosom blood.
zalivam jednou za 2-3dny ,diky za nejakou radu |
Fotky?!
Jo třásněnky jsou svině, měl jsem je taky, ale pouze na dvou listech, takže v počátečním stádiu, tak jsem kytky ještě v růstu postříkal pongamovým olejem (agro natura rock effect), dva listy utrhl, ale zbývající se 2. den začali trochu divně kroutit (jako při špatném pH), nevím čím to bylo ale už to ustupuje a listy jsou zase normální. Jinak pořád krásně zelené a třásněnky zatím nikde, kdyby se ještě ukázaly tak před nakvétáním asi použiji něco razantnějšího. S biolem nemám zkušenosti.
Jestli se u tebe nejedná o známky přehnojení... |
|
|
Carlos |
fotky budou ,jak me kamos vrati fotak ,kazdopadne v te dobe sem to nez sem to postrikal biolem ,tak byly kytky naprostoto dokonale (jak s pohadky) za 2dny to zacalo a rosirovaloseto ,pak to prestalo ,ale trasneky se vratily ,musel sem to postrikat znova , ted je to jeste horsi ,splichal sme to tesne pred vypnutim svetla , dal sem maximalni koncentraci bioolu .Ventilace jede neustale.
kazdopadne ,odpoved sem tu nikde nenasel ,ale cca jsou tu jeste asi 2-3lidi co po uziti bioolu meli uplne stejny problem !!Takze problem musim byt v te kombinaci |
|
|
Zahradnik_A |
Zdravím přátele pěstitele,
mám rostlinky ve foliovníku v 20 l kýblech se zahradnickým substrátem. Již mám zakoupeno hnojivo na květ BioBizz - Bloom a zajímalo by mne co si myslíte popřípadě kdo máte jaké zkušenosti s produktem BioBizz - TOPMAX. Nejsem si jist jestli to není nějaký druh placeba, něco jsem četl na zahraničních servrech podobného charakteru jako je grower.cz a tam tvrdily, že TOPMAX je především složen z MELASY a cena 380,- kč za 0,5 l melasy mi příjde trochu dost. Pokud by jste nedoporučily TOPMAX co jiného by se dalo místo něho použít.
Děkuji za všechny rady a poznatky s pozdravem Zahradník_A |
|
|
brujeria |
Čau,rači bych koupil PK13-14 protože všechny tadyty květový boostry sou v poměru cena výkon na nic! Vyzkoušel sem všechno možný a jediný co sem vyděl za rozdíl je ten že bloombastic mi zkurvil chuť a u topmaxu nebyl rozdíl žádnej ale aspon to chutnalo normálně! |
|
|
|
A aky PK13-14 by si odporucil ? Od akej firmy ?
A pouzivat to PKcko miesto topmaxu len s Blomom ? |
|
|
HurricaneGeorge |
Původní příspěvek od esite
A aky PK13-14 by si odporucil ? Od akej firmy ?
A pouzivat to PKcko miesto topmaxu len s Blomom ? |
Od jaké značky je naprosto jedno, chemické složení je stejné. Dokonce i suroviny z kterých se to vyrábí, jediný rozdíl je ve flašce a popisu.
Top-Max + PK13-14. Každý má úplně rozdílný účinek, PK13-14 jsou přímé živiny, Top-Max pouze květový stimulátor bez živin. |
|
|
|
Hmm okej :)
Takze ked to dobre chapem na zaver dat klasicky BioBloom + TopMax a este pridat aj to PK13-14 ?
Ja som pouzival aj Bloombastic od ATAMI ale nejak neviem povedat ci to pomohlo, skusim teda tuto trojkombinaciu teraz :) |
|
|
HurricaneGeorge |
Původní příspěvek od esite
Hmm okej :)
Takze ked to dobre chapem na zaver dat klasicky BioBloom + TopMax a este pridat aj to PK13-14 ?
Ja som pouzival aj Bloombastic od ATAMI ale nejak neviem povedat ci to pomohlo, skusim teda tuto trojkombinaciu teraz :) |
Osobně bych k biobizz nepoužíval PK13-14, ale to je to na tobě.
Když už používáš organická hnojiva tak proč míchat s anorganickým PK13-14, nehledě na to že ani výrobce BioBizz nedoporučuje ve schématu hnojení přídavek PK stimulátorů, pouze Bio-Grow a Bio-Bloom. |
|
|
|
Ja som to ani nemal v plane chcel som to skusit miesto TopMaxu na radu brujeria |
|
|
brujeria |
Souhlasím stím že pokud chce někdo mít bio kouření tak je nesmysl přidávat pk13-14 ale já sem to myslel spíš tak že pkčko bude mít podle mě věčí efekt než top max a kort v poměru cena výkon! |
|
|
|
Aha jasne chapem :) no uvidime mozno spravim 2 kytki s tym pkckom a ostatne necham na starej dobrej bio klasike :) |
|
|
brujeria |
Hlavně to pkčko včas vysaď tak cca14dni před kosou a pak jenom vodu! |
|
|
|
Původní příspěvek od brujeria
Souhlasím stím že pokud chce někdo mít bio kouření tak je nesmysl přidávat pk13-14 ale já sem to myslel spíš tak že pkčko bude mít podle mě věčí efekt než top max a kort v poměru cena výkon! |
Mám zcela opačné zkušenosti .TOPMAX můžeš valit až do kosy(zlepšuje chuť a vůni ale nijak nemění!) a palice jsou po něm větší a tvrdší prostě neuvěřitelné a na automatky uplná bomba. |
|
|
bezdechu |
Provedl jsem malý test a s vousacem mohu jen souhlasit.... viz múj podpis. Až to uschne tak si ještě povíme o té chuti..
Top-Max versus Top-Max + PK bude v dalším kole...... a láká mě postavit proti nim Bloombastic |
|
|
jatro |
Pridavam 8-9 tydeni hnojici plan ;) (nebo jak se to rekne). |
|
|
ween |
tenhle myslím bude lepší... |
|
|
jatro |
Ten je i v prvnim prispevku. Je to na 10.tydnu. Ten co jsem pridal je na 8-9 ;) |
|
|
bobcat |
Ahoj,
když jsem zjišťoval zdali je možné používat BioBizz v drip závlahách, našel jsem vyjádření přímo od BioBizzu. Třeba se to taky bude někomu hodit (doporučené dávkování je uvedeno na konci přízpěvku):
Ne každý ví, že je hnojiva BioBizz možné používat pro vodní systémy jako jsou rockwool, nft, kokos nebo aero.
Hnojiva BioBizz byla původně koncipována pro pěsování v zemině, ale přesto od doby co vlastníme OMRI a SKAL/EKO certifikace (důkaz že je náš produkt 100% biologický) jsme přeměnili některé naše přísady, aby bylo možné je použít univerzálně bez ohledu jestli pěstujete v rockwoolu, NFT nebo s kokosovým dripem.
Základní pravidla:- TopMax, BioBloom a RootJuice fungují bez problému ve všech hydro i aero systémech.
- BioGrow a FishMix múžete použít s ohledem na rychlou kazivost způsobenou obsahem koncentrovaných biologických přísad. V NFT systému nebo v nádrži s živným roztokem budete muset celý obsah nádrže měnit místo každého týdne každé dva dny. Musíte vědět co děláte a věnovat tomu dostatečnou pozornost protože se všechno může rychle pokazit. Za to neručíme.
- Pro automatické systémy je to stejné, BioGrow/FishMix se začíná rozkládat a následně pěnit za dva dny. Pokud tedy máte namíchaný roztok obsahující BioGrow/FishMix musíte jej použít co nejdříve. Navíc při použití složek v živném roztoku musíte předejít ucpávání a zanášení použitím kapilár s průměrem 4mm a větším. Doporučujeme po aplikaci výživy kapilární rozvody propláchnout pouze upravenou vodou stejně tak všechny ostatní části systému.
- Pro automatické kokosové systémy mohou být BioGrow/FishMix nejlépe využity ručním zaléváním 2-3x týdně, předejde se tak vzniku páchnoucí pěny v nádržích na živný roztok.
- Použijte jednoduché filtry jako jsou netkané textilie nebo staré trička k zachycení větších sraženin z BioBizz živného roztoku, bez snížení výkonu to pomůže zamezit zanášení a usazování v systému.
- FishMix a/nebo Alg-a-Mic můžete použít jako postřik (2-3x týdně, 1-2ml/litr) dokud nezačne květová fáze. Při nástupu květu budete muset aplikaci přerušit, protože by tyto láky neměli přijít do přímého kontaktu s květem.
S použitím FishMixu máte jistotu že máte dostatek dusíku (pokud pěstujete v NFT, FishMix je jediným zdrojem dusíku který dokáže BioBizz nabídnout (kromě dusíku v BioBloomu)), ale po druhém týdnu květu budete možná potřebovat nasadit další produkt pro udržení specifické hladiny dusíku, zejména pokud vaše rostliny vykazují růstové/vizuální defekty.
- Při použítí pouze TopMax a BioBloom budete mít nedostatek dusíku, magnesia a dalších užitečných prvků. Není tomu proto, že by byl BioBizz nekvalitní ale proto, že NPK u 100% organických a ekologických produktů nikdy nemůže být vyšší než 8. Někdy, v závislosti na velikosti rostliny a ve specifickém systému po druhém týdnu květu a déle, může být požadavek NPK větší, než BioBloom samotný dokáže nabídnout. Hlína má oproti vodě v NFT systémech mnohem lepší vyrovnávací schopnosti a je mnohem bohatší na minerální látky. Jak jsme již řekli, BioBizz je původně určen pro půdy.
- Ve všech hydroponických a kokosových systémech se doporučuje držet se dávkovacího schématu pro lightmix + přidat cca 40%. To znamená místo 5ml/l používat 7ml/l, místo 2ml/l 3ml/l atd.
BioBizz WorldWide BV
----
tagy: biobizz hydro hydroponie aero aeroponie coco kokos drip nft amazon organická hnojiva bio |
|
|
Dvěstěpade |
Zdravim pratele..
Trochu jsem to tu procetl ale nikde jsem to nenasel(a nebo prehledl)
Da se pouzivat fishmix ve forme postriku na listy i v pulce kvetu? Stihne se dostatecne vstrebat? Vzhledem k tomu jak smrdi, tak bych to pak nechtel palit.
Diky |
|
|
NORM |
v půlce květu už na ně nic nestříkej! |
|
|
marw |
Původní příspěvek od Dvěstěpade
Zdravim pratele..
Trochu jsem to tu procetl ale nikde jsem to nenasel(a nebo prehledl)
Da se pouzivat fishmix ve forme postriku na listy i v pulce kvetu? Stihne se dostatecne vstrebat? Vzhledem k tomu jak smrdi, tak bych to pak nechtel palit.
Diky |
Osobně nedoporučuji postřik at už čímkoliv od druhého max.třetího tydne květu, a fishmixem už vůbec ne ,ten je dobrý jako postřik leda tak na růst ,na květ je jej možno použít místo grow složky,pač má takřka stejný poměr NPK jako grow,postřikem v pozdějším stadiu květu si akorat říkáš o plísen a ta rybina v šiškách taky nic moc,toš snad sem ti trochu pomohl,hoj. |
|
|
Dvěstěpade |
Původní příspěvek od marw
Osobně nedoporučuji postřik at už čímkoliv od druhého max.třetího tydne květu, a fishmixem už vůbec ne ,ten je dobrý jako postřik leda tak na růst ,na květ je jej možno použít místo grow složky,pač má takřka stejný poměr NPK jako grow,postřikem v pozdějším stadiu květu si akorat říkáš o plísen a ta rybina v šiškách taky nic moc,toš snad sem ti trochu pomohl,hoj. |
Pomohl, diky.
Rikas nestrikat? Moje kytky zacina okupovat nejaka listova plisen a v g-shopu me doporucil HF-Mycol, prej muzu kropit i v kvetu. Mate s tim nekdo zkusenosti? |
|
|
marw |
Pomohl, diky.
Rikas nestrikat? Moje kytky zacina okupovat nejaka listova plisen a v g-shopu me doporucil HF-Mycol, prej muzu kropit i v kvetu. Mate s tim nekdo zkusenosti? |
Ano existují některé postřiky,většinou Bio které je možno použít i v pozdějším stadiu květu ale co jsem zatím pozoroval nějak to nefunguje,v tvém případě bych doporučil ostříhat špatné časti listu,hlavně to nepřehnat,přídat ofuky,kytkám zajistit pořádný přísun čerstvého vzduchu a stáhnout vlhkost.Jinak přípravek HF-Mycol neznám,pokud je to chemka tak hlavně pozor na ochrannou lhůtu. |
|
|
Jagditrax |
Pomohl, diky.
Zdar, HF Mycol nie je chemka, takže v poho, OL je 0. Dá sa objednat aj na www.biocont.cz , ide o " fenyklový olej s obsahem dalších extraktu". Olej v šiškách pri striekaní v neskorších fázach kvetu je samozrejme tiež diskutabilný, ale zo začiatku v poho. Ak by sa ti podarilo postriekať listy a nezasiahneš kvety, tak môžeš striekať kedykoľvek . Bude to piplačka , ale čo už.
Tu je nejake PDF
Nemám vyskúšané, mám ho kúpený, skúsim ho na jar na viniči na záhradke :) |
|
|
doxenon |
Má pravdu předseda (Bezdechu) |
|
|
|
aha, díky ;) každá zálivka se bere co přesně? Jak často? Na obalu je napsáno abych to hnojil s každým zalíváním, ale já zalívám každej den. Jak jsem se dočetl tak hnojivo nemůžu nechat v 1l flašce naředěné třeba týden. To musím zalívat hned čerstvě, takže to budu muset dávat velkýho bacha, abych to namíchal přesně. |
|
|
norbit |
zdravím...chtěl jsem se zeptat jestli mi vystačí 0.5litru bio grow a 0.5 litru bio bloom na 5 kytek shamana :) jen tak odhadem, kdo už s tim ma zkusenost...ja totiz letos budu mejt kytky prvnim rokem...jo a ještě sem si chtěl udělat hnojivo z kopřiv a ze slepičáků a zeptAT se vás jestli to mužu míchat... třeba 1 týden hnojit střídavě (po:bio grow..stř:kopřivy..Pa:bio grow...Ned:kopřivy) a to sami i se slepičákama a bloomem..a nebo jeste jestli si myslite ze je lepši hnojit jen bio grow a nebo i dohromady s kopřivama? :D |
|
|
mysak |
asi OUT ? ja myslim ze jo-vystaci
stridej--ikdyz venku se to vsakne .. :) |
|
|
norbit |
Původní příspěvek od mysak
asi OUT ? ja myslim ze jo-vystaci
stridej--ikdyz venku se to vsakne .. :) |
jojo out a dik |
|
|
ween |
zdar, máte někdo pozitivní hodnocení BIOHEAVEN? ze začátku jsem ho zkoušel, ale myslím, že květinky jedou i bez něj v pohodě, když se staráte.. čili - má to smysl poměr CENA / VÝKON? díky. ween |
|
|
NORM |
Bioheaven jsem přidávál do 100l sudu s MR1, CalGreen a ATA-clean.. kromě toho, že mě vždy po dvou dnech zkazil celý roztok, tak byl úplně k hovnu! jel sem s tím Jacka pod 600W a vůbec žádný rozdíl oproti minulému a dalšímu kolu stejných klonů JH tam nebyl..
OT ještě bloombastic, co jsem vyfasoval na Cannafestu, tak ten mě taky během dvou dnů zkazil celý sud.. No prosně nasrat na takové hype stimulátory! |
|
|
EDA45 |
Původní příspěvek od ween
zdar, máte někdo pozitivní hodnocení BIOHEAVEN? ze začátku jsem ho zkoušel, ale myslím, že květinky jedou i bez něj v pohodě, když se staráte.. čili - má to smysl poměr CENA / VÝKON? díky. ween |
Podle mýho,jedinej skutečnej "booster" kterej má nějakej smysl a poměr cena-výkon je víc než příznivej, je PK 13/14...a nic ti po něm nezasmrádne a nekazí se..;) |
|
|
|
Tak nad to je ještě TOPMAX tento booster bobtná a zvýrazní chuť i vůni a nemusí se vůbec proplachovat je to přírodní produkt ! |
|
|
ween |
Původní příspěvek od EDA45
Podle mýho,jedinej skutečnej "booster" kterej má nějakej smysl a poměr cena-výkon je víc než příznivej, je PK 13/14...a nic ti po něm nezasmrádne a nekazí se..;) |
zdar pane Edo.. od které firmy by jsi doporučil? díky. ween |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od vrrn
BioBizz je urcite jedna z nejlepsich znacek na organicky hnojiva. O tom zadna:bandit:
Na Bio heaven jsem dojela jednu sklizen, ted jedu dalsi a musim rict, ze se sice o moc nezvednul vynos, za to takhle tvrdy palice jsem uz dlouho nemela. Takze dle me to na to vliv melo. Horsi je to s cenou. Ta je opravdu vysoka a jeste nevim, jestli to za to stoji, pac se tam toho leje celkem dost..( 1 litr/1 790,-) |
podobny nazor mam na ten bioheaven ... po jeho pouziti jsem mel vzdycky tvrde palice s nadherne sladkou vuni ... |
|
|
EDA45 |
Původní příspěvek od vousac
Tak nad to je ještě TOPMAX tento booster bobtná a zvýrazní chuť i vůni a nemusí se vůbec proplachovat je to přírodní produkt ! |
Cena.. x výkon..? A většina biohnojiv,přír.produktů.. má dost drsnej odér,bez průplachu bych to do huby asi nedal..
Poměr cena a výkon/g zde.. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=8 ,příspěvek č.119
ween : Já léta používám PK od Atami,bez chuti :teef: a bez zápachu,dávkuju dle návodu a kytím to svědčí..Tvrdé a sněhové palice.. |
|
|
Antitalent |
Původní příspěvek od EDA45
PK 13/14 je čisté hnojivo, to nemá s boostermi nič spoločného. Že funguje dobre, tak s tým súhlasím :)
ween: najlepší booster je žiadny booster. Ten výnos, čo ti v peňaženke zostane po jeho nekúpení bude vždy vyšší, než výnos ktorý by ti booster zrobil na palicach |
|
|
EDA45 |
Původní příspěvek od Antitalent
PK 13/14 je čisté hnojivo, to nemá s boostermi nič spoločného. Že funguje dobre, tak s tým súhlasím :)
ween: najlepší booster je žiadny booster. Ten výnos, čo ti v peňaženke zostane po jeho nekúpení bude vždy vyšší, než výnos ktorý by ti booster zrobil na palicach |
Jistě,PaK ve vyšší koncentraci..
Slovo booster je v uvozovkách.., použito ve smyslu toho,že jako booster funguje,OČIVIDNĚ FUNGUJE.. a je za babku ;)
Ale nikomu to nechci tlačit..
Osobně sem vyzkoušel kdysi Bloombastic a Superthrive a už bych za to nedal ani kačku ;) |
|
|
|
Původní příspěvek od Antitalent
Mám opačnou skutečnost ,protože jsem to tak zkoušel jednu s boosterem druhou bez a ta s boosterem dala težší větší voňavější a chutnější palice a výnos zaplatil další 3 boostery .Pro mě to smysl má ,už to mám odzkoušeno. |
|
|
EDA45 |
Mám opačnou skutečnost ,protože jsem to tak zkoušel jednu s boosterem druhou bez a ta s boosterem dala težší větší voňavější a chutnější palice a výnos zaplatil další 3 boostery .Pro mě to smysl má ,už to mám odzkoušeno. |
Naprosto stejná genetika ze stejné matky v obou případech..??
Jinak... http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=8 |
|
|
|
Ano semena z jedné várky neboli z jedné matky |
|
|
|
Něco podobného jsem provedl s Deimosem minulý rok
z 5 dvě jeli TOPMAX až do sklizně a další 3 bez TOPMAXu rozdíl na kytku minimálně 20g první várka rozdána asi 20 lidem(vzorky s TOPMAXEM)
po 14 dnech druhá várka opět 20 lidem (BEZ TOPMAXU)
odezva byla taková že první várku si vyžádali všichni znovu druhou jen někdo.
Mnoho lidí si kvalitu první várky spletlo s indoor skunkem :D
(těch testů proběhlo víc ale pochybuju zájem zde podle dosavadních ohlasů) |
|
|
EDA45 |
Něco podobného jsem provedl s Deimosem minulý rok
z 5 dvě jeli TOPMAX až do sklizně a další 3 bez TOPMAXu rozdíl na kytku minimálně 20g první várka rozdána asi 20 lidem(vzorky s TOPMAXEM)
po 14 dnech druhá várka opět 20 lidem (BEZ TOPMAXU)
odezva byla taková že první várku si vyžádali všichni znovu druhou jen někdo.
Mnoho lidí si kvalitu první várky spletlo s indoor skunkem :D
(těch testů proběhlo víc ale pochybuju zájem zde podle dosavadních ohlasů) |
No dal sem odkaz na zdokumentovanej test topmaxu na stejné genetice tady na groweru od renomovaného zahradníka a malý rozdíl v g na kytce tam je,ovšem nárůst nákladů na g z kytky s topmaxem je víc než 100procentní.. :rolleyes:
Já tehdy jel bloombastic a superthrive na klonech z jedné matky půl na půl a rozdíl byl zanedbatelný,ovšem v peněžence značný.. ;) |
|
|
|
já sem věděl že to neprojde :-) nevadí booster si kupuju nadále a jsem s nim spokojený to jestli funguje si pokud bude chtít otestuje každý sám. |
|
|
EDA45 |
já sem věděl že to neprojde :-) nevadí booster si kupuju nadále a jsem s nim spokojený to jestli funguje si pokud bude chtít otestuje každý sám. |
Ale dyk jo,co člověk, to zkušenost,názor a každý tak nějak věří tomu svýmu.. ;) |
|
|
bezdechu |
Musím, ale vyzdvihnout skvělou chuť palic z kytek, které dostaly Top-Max. |
|
|
Zelenáczech |
Ahoj zemědělci..
jedu svoje první kolo a nakoupil jsem nějaký hnojky od Bio bizzu a trošičku mě zarazila koncentrace jednotlivých typů hnojiv. Chtěl bych se zeptat těch co mají s těmito hniojvy zkušenost jestli je normální, že grow složka je proti Bloom strašně tuhá, je to skoro jako kaše, sotva to teče a musím použít dost síly abych to vůbec nabral do injekční stříkačky. Bloom složka má konzistenci (normální) asi jako plnotučné mléko (až na tu barvu). Všechny bio hnojky (vč. enzimů a dalších doplňků) skladuji v lednici (při t 5 stupňů C, navíc vše zabalené do černé igelitové tašky kvůli světlu). Najde se mezi Vámi někdo kdo tohle taky vypozoroval (tudíš by to mělo být asi OK) nebo je třeba možný, že když to rozlejvali do flašek, že jsem dostal nějakou usazeninu ze dna nádrže ve které to připravili než to rozlili do balení ve kterých to pak prodávají nám pěstitelům, tím pádem by moje balení grow hnojiva bylo nějakým způsobem koncentrovanější než je standart. Kytky jsem nespalil, ale dával jsem jim jen 2 ml/l a vyrostli za dva týdny o 30 cm (těsně po přepnutí na květ). Ted dávám už jen 1 ml/l + bloom něco málo přes 3 ml/l, a dneska mi začíná 3. týden květu. A ted začnu přidávat topmax (zatim nebyly kačky ale v týdnu už budu moc holkám zase přilepšit :) |
|
|
bezdechu |
Původní příspěvek od Zelenáczech
Ahoj zemědělci..
jedu svoje první kolo a nakoupil jsem nějaký hnojky od Bio bizzu a trošičku mě zarazila koncentrace jednotlivých typů hnojiv. Chtěl bych se zeptat těch co mají s těmito hniojvy zkušenost jestli je normální, že grow složka je proti Bloom strašně tuhá, je to skoro jako kaše, sotva to teče a musím použít dost síly abych to vůbec nabral do injekční stříkačky. Bloom složka má konzistenci (normální) asi jako plnotučné mléko (až na tu barvu). Všechny bio hnojky (vč. enzimů a dalších doplňků) skladuji v lednici (při t 5 stupňů C, navíc vše zabalené do černé igelitové tašky kvůli světlu). Najde se mezi Vámi někdo kdo tohle taky vypozoroval (tudíš by to mělo být asi OK) nebo je třeba možný, že když to rozlejvali do flašek, že jsem dostal nějakou usazeninu ze dna nádrže ve které to připravili než to rozlili do balení ve kterých to pak prodávají nám pěstitelům, tím pádem by moje balení grow hnojiva bylo nějakým způsobem koncentrovanější než je standart. Kytky jsem nespalil, ale dával jsem jim jen 2 ml/l a vyrostli za dva týdny o 30 cm (těsně po přepnutí na květ). Ted dávám už jen 1 ml/l + bloom něco málo přes 3 ml/l, a dneska mi začíná 3. týden květu. A ted začnu přidávat topmax (zatim nebyly kačky ale v týdnu už budu moc holkám zase přilepšit :) |
Takhle nízkou teplotou bych BioBizz neskladoval. Jo (EDIT) Grow (EDIT) je hódně hustej. Tou nízkou teplotou asi ještě tužší.
Cituji FAQ ze ztránek BioBizz:
Storage conditions : temperature and humidity
All Biobizz® products should be stored in a dry (low humidity) dark place at room temperature. Product is best kept under 40 Degrees Celsius and above 5 Degrees Celsius. |
|
|
Zelenáczech |
bezdechu díky za bleskurychlou odpověd, ale já mám opačný problém hustej mám právě naopak grow, možná si se přepsal.. nevím a rozhodně tady nechci a nebudu opravovat profíky. Ale mám za to, že než jsem to dal do lednice byly konzistence +- podobný(ale nejsem si uplně jistej) a pak zhoustlo právě to grow hnojivo. No zkusím to skladovat normálně při pokojový teplotě a budu sledovat jestli se konzistence změní a kdyžtak podám nějaký info. Měl jsem za to, že skladováním v lednici bych snad neměl nic zkazit (pokud to nenechám přemrznout) A nechci aby mi to pak nějak smrdělo, protože např. kámoš skladuje phytamin při pokojový teplotě a smrdí to čpavkem jako když jsem dělal na nakládce kuřat, ale můj phyták, který je pořád v lednici vůbec nesmrdí.. naopak bych řekl, že spíš voní, ale ten puch z toho jeho phyťáku mě naučil, že bio dobrůtky se prostě kazí. Ale zase na druhou stranu jestli výrobce udává že se to má skladovat v 5-40 stupních C, tak by se snad zkazit nemělo a nekupoval jsem toho barely, takže docela brzy dojde |
|
|
bezdechu |
Původní příspěvek od Zelenáczech
bezdechu díky za bleskurychlou odpověd, ale já mám opačný problém hustej mám právě naopak grow, možná si se přepsal.. nevím a rozhodně tady nechci a nebudu opravovat profíky. Ale mám za to, že než jsem to dal do lednice byly konzistence +- podobný(ale nejsem si uplně jistej) a pak zhoustlo právě to grow hnojivo. No zkusím to skladovat normálně při pokojový teplotě a budu sledovat jestli se konzistence změní a kdyžtak podám nějaký info. Měl jsem za to, že skladováním v lednici bych snad neměl nic zkazit (pokud to nenechám přemrznout) A nechci aby mi to pak nějak smrdělo, protože např. kámoš skladuje phytamin při pokojový teplotě a smrdí to čpavkem jako když jsem dělal na nakládce kuřat, ale můj phyták, který je pořád v lednici vůbec nesmrdí.. naopak bych řekl, že spíš voní, ale ten puch z toho jeho phyťáku mě naučil, že bio dobrůtky se prostě kazí. Ale zase na druhou stranu jestli výrobce udává že se to má skladovat v 5-40 stupních C, tak by se snad zkazit nemělo a nekupoval jsem toho barely, takže docela brzy dojde |
Promiň já se upsal.. Grow je hustej. Bloom je vodička. Také bych řekl, že ač ta hnojiva zápach mají, tak svým zpúsobem voní. Když se zkazí tak to pak opravdu smrdí. |
|
|
Janski |
zdar vytvoril som si tabulku na Out, lebo všade vidim tabulky len na Indoor. Chcem počuť čo vy na to ? |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od Janski
zdar vytvoril som si tabulku na Out, lebo všade vidim tabulky len na Indoor. Chcem počuť čo vy na to ? |
zdarec
mozna bych rekl, ze mas malo bloomu a urcite bych na kvetu uz nepouzival fish mix, kdyz tam mas i grow.
hodne taky zalezi, jestli budes pestovat ve volne hline, nebo v kvetinaci a jak bude ta trava, kterou si vyberes narocna na hnojiva. |
|
|
Janski |
Tak nova Tab. Snad už bude lepšia. Kritika Prosím !!! |
|
|
ABORTED |
Zdravim....
Mé zkušenosti s biobizzem jsou vynikajici...grow+bloom kupuju kazdy rok a nemuzu si stezovat
o ROOT JUICE a Alg-A-Mic slysim prvně,cena je vysoka ale myslim,ze se to urcite vyplati koupit.(minuly rok mi totiz vsechny řezy ak47 uhynuly diky nemoci kořenů...
Big up jumpp:) |
|
|
ween |
ZÁVADNÝ/ZKAŽENÝ TOP MAX ?
zdravím přátelé, používám BIOBIZZ už třetí rok, a naprosto mi vyhovuje.
stalo se mi poprvé - nová láhev TOP MAXu po otevření dost smrdí, v čiré
tekutině jsou jakoby černé žmolky a zrníčka... tedy moje otázky, jestli někdo zodpoví:
- může se TOP MAX zkazit? dobu trvanlivosti jsem na obalu ani nikde na netu nenašel
- může to nějak negativně ovlivnit zdraví rostlin?
- mám to jít vrátit?
díky za případné zkušenosti. ween |
|
|
Jagditrax |
Původní příspěvek od ween
ZÁVADNÝ/ZKAŽENÝ TOP MAX ?
zdravím přátelé, používám BIOBIZZ už třetí rok, a naprosto mi vyhovuje.
stalo se mi poprvé - nová láhev TOP MAXu po otevření dost smrdí, v čiré
tekutině jsou jakoby černé žmolky a zrníčka... tedy moje otázky, jestli někdo zodpoví:
- může se TOP MAX zkazit? dobu trvanlivosti jsem na obalu ani nikde na netu nenašel
- může to nějak negativně ovlivnit zdraví rostlin?
- mám to jít vrátit?
díky za případné zkušenosti. ween |
Zdar, Topmax sa ti moze skazit. Mne sa skazil, ale mal som ho otvoreny a v izbovej teplote dlhsiu dobu. Vyrazne inak smrdel ako na zaciatku. Dost nechutne. Ale urcite nebol ciry so zmolkami a zrnickami. Bola to taka tmava vodicka.(Aj na zaciatku aj ked sa uz pokazil) Podla mna by ho mohli vymenit, cim skor to poriesis tym je vacsia sanca.
Ci to bude mat nejaky negativny vplyv neviem, ale ako ho popisujes, tak mi to vobec nepripomina Topmax co som mal doma. |
|
|
Pajasss |
Zdarec
Chci se teda optat,jestli už někdo má odzkoušené pěstováni s Bio Heaven???Jestli je opravdu rozdíl ve zdraví rostlin,výnosu a chuti....Jináč Bio Bizz mám odzkoušený skoro komplet a spokojenost,ale letos bych chtěl přidat Bio Heaven...Diky za odpovědi...
Pěstování Zdar |
|
|
|
Jedu druhé kolo v hydru s biobizzem a kořeňák je luxusní, obecně je tato značka velmi kvalitní. Myslím že snad ani nejde přehnojit nebo zasolit. Doporučuju |
|
|
Spikec |
ahoj,
mám takovej dotaz. V tabulce BioBizz u substratu all-mix není dávkování alg-a-micu, znamená to tedy, že v all-mixu je vše potřebné, co zahrnuje algamic? Je teda zbytečný dávat do allmixu algamic?
Předem díky za odpověď. |
|
|
bull |
Původní příspěvek od Spikec
ahoj,
mám takovej dotaz. V tabulce BioBizz u substratu all-mix není dávkování alg-a-micu, znamená to tedy, že v all-mixu je vše potřebné, co zahrnuje algamic? Je teda zbytečný dávat do allmixu algamic?
í
Alespoň to pišou... Takže je to asi zbytečný. |
|
|
Seriou |
Původní příspěvek od Spikec
ahoj,
Ahoj, podle tabulky co mám od Biobizz se dává do all-mixu během růstu 1-3ml a v květu 3-4ml. |
|
|
Spikec |
Původní příspěvek od Seriou
Ahoj, podle tabulky co mám od Biobizz se dává do all-mixu během růstu 1-3ml a v květu 3-4ml. |
díky za info.....mám asi nějakou starší tabuli :) |
|
|
bruno.kudrna |
Zdravím
CHtěl sem se zeptat jak je na tom ten alg a mic.Vyplatí se to??Má to nějakej efekt??Díky
Zdárek:sun: |
|
|
Don MihaiL |
nazdar
akurat dnes mi zacala kvest jedna kytka a tak potrebujem surne hnojivo len s tymito namam skusenosti ziadne a rozhodol som sa pre Bio BIzz ale mam otazku
čo je lepsie BioBizz Bio Bloom alebo Top max ??
a aky je v nich rozdiel ?
alebo co by to spravilo keby som to zmiesal?
diki :D |
|
|
|
TOPMAX je pouze stimulátor květu ,ale hnojivo na květ je Bio-Bloom.
TOPMAX můžeš ale nemusíš přidávat na květ jde o tvé prachy . |
|
|
Don MihaiL |
takze to ako Bloom prida kvetom silu ??
a Top max ich zvecsi ?
alebo ako ??
mas skusenost z Top Maxom ? aky je velky rozdiel z a bez neho ? |
|
|
KOSMEJ |
Původní příspěvek od Don MihaiL
t z Top Maxom ? aky je velky rozdiel z a bez neho ? |
To ti nikdo neřekne. Lidi to k tomu prostě lejou a za každou pozitivní úrodu připíšou dík stimulátoru. A když se nedaří, tak se to - dle nich - stalo navzdory stimulátoru. :) Můj názor je, že dávat peníze do stimulátorů je de facto jejich vyhazování. Používal jsem je, už je nepoužívám - a žádná negativa, která by vznikla z jejich nepoužívání, jsem nezaznamenal... |
|
|
|
Nevím co jim Bloom přidá ale je na květ , a TOPMAX mi trošku pomohl do palic,vůně a chuťe. |
|
|
Jagditrax |
Původní příspěvek od Don MihaiL
takze to ako Bloom prida kvetom silu ??
a Top max ich zvecsi ?
alebo ako ??
mas skusenost z Top Maxom ? aky je velky rozdiel z a bez neho ? |
Zdar, tu niečo skúšal Bezdechu tak si to prelúskaj. Pekne spravené. |
|
|
1b2 |
Zdarec, môžem hnojivom BioGrow striekať aj listy teda rastlinu ? alebo stačí, ak vodu zmiešanú dokopy s hnojivom nalejem pod kvetináč do nádobky a ona si to tam sama vycucá?
Presne toto hnojivo mám
ďakujem za radu ! |
|
|
Bluematic |
parádní thread zajímám se zejména jen o biobizz a tohle mi zase o trošku posunulo hranicí vědění.
Zatím jsem vyzkoušel fish mix,bio bloom s light mixem a pohoda :-) |
|
|
AVICII |
Zdravím všechny. V hnojivách se moc nevyznám, ale chtěl bych vyzkošet přípravky od BioBizz. Myslíte, že mě bude na outdoor stačit na růst BioBizz Grow, na květ BioBizz Bloom + BioBizz Top Max? Nebo jaké vy jste mi doporučili produkty? Prosím všechny o rady, Jinak za ty hnojiva chci utratit tak max do 1 500,- kč. |
|
|
Astronaut |
ty tri ti staci po jel jsem s nima 2x in a spokojenost ale neda se u nich merit ec kdyz prolejes cistej light mix vodou tece z toho ec kolem deviti... valil jsem na to oci jako blazen |
|
|
AVICII |
A co říkáte na kombinaci BioBizz Grow, BioBizz Bloom + BioBizz Fish mix?
Nebo Fish mix nahradit PK 13/14, šlo by to? Nebo zároveň užívat obojí? prosím o rady. :) |
|
|
Bluematic |
vyzkoušel jsem na růst bio bizz fish mix a ted v květu leju bio bloom |
|
|
xato |
zdareec chtěl sem se zeptat jestli by ste zkusili smichat bio bloom+ topMax+GH Bio Booster BLOOM:-) dik |
|
|
Astronaut |
Původní příspěvek od AVICII
A co říkáte na kombinaci BioBizz Grow, BioBizz Bloom + BioBizz Fish mix?
Nebo Fish mix nahradit PK 13/14, šlo by to? Nebo zároveň užívat obojí? prosím o rady. :) |
fish mix a pk je úplně něco jinýho... grow bloom A top max odsouzena kombinace mužů doporučit. |
|
|
petis__ |
Dotaz: rozhodl jsem se vyzkoušet cocomix, prostě kokos od biobizzu. Můžu ho hnojit normálně Bloom, Fishmixem, Grow, Topmax od bio bizzu? V tabulkách od Biobizzu jsem hnojení kokosu nenašel, proto se ptám. |
|
|
sk8 |
Nevim jak je to u kokosu, ale na hydro se nehodi. |
|
|
Pokuston |
Zdar vsem growerum a diky pro jumpp-a. Super prace,pekne srovnane a na jednom miste,dobrej uzitecnej napad. At to roste :) |
|
|
Jagditrax |
Původní příspěvek od petis__
Dotaz: rozhodl jsem se vyzkoušet cocomix, prostě kokos od biobizzu. Můžu ho hnojit normálně Bloom, Fishmixem, Grow, Topmax od bio bizzu? V tabulkách od Biobizzu jsem hnojení kokosu nenašel, proto se ptám. |
Čau, možeš. Da sa to v niektorých hydro systémoch - npr ten kokos (tam kde zálievka nejde naspť do rezervoára ale odteka do odpadu). Ide o to , že zálievka ti namiešaná nevydrží, skazí sa, takže ju musíš hneď spotrebovať (+- 24h alebo tak). Takže npr. do bubláku nie. Daj do vyhľadávania "kokos biobizz" a nájdeš nejaké vlákna. V kokose treba pridať na hnojivách oproti hline. Najdeš to tu. |
|
|
grady589 |
Dobry den,
Dostal sem na Cannafestu vzorky RootJuice a zajima mne jestli se to da pouzit i v hydru (Ebb&Flow) na jiz zakorenene rizky. Jde mi o to jestli se to neskazi a bydrzi to namichane rekneme tyden, dekuji. |
|
|
BASStard |
Mám biobizz jako nejoblíbenější značku. Používám od nich hlínu all mix. Na růst i květ hnojivo bio bloom, na kořeny ten root juice, a teď mi dorazil na listy fish mix. Jsem s tím zatím spokojený. |
|
|
AVICII |
Zdravím. Mám dotaz ohledně hnojení. Mám nakoupeno od BioBizz Bio-Grow, Bio-Bloom + Bio-Fish mix. A mám 16 dní staré kytičky, myslíte, že je už možné začít v malých dávkách hnojit tím Bio-growem? Nebo za jak dlouho se muže začít hnojit malé kytky? Děkuji za rady ;) |
|
|
K-Roc |
čau ještě je hodně brzo hnojit..počkej si ještě minimálně 4 týdny a pak teprve začni minimálníma dávkama..:)
a mám takovej dotaz mám uplně ty stejný hnojky jak má avicii a na obalu není žádnej popis složení dávkování atd ?? je to normální ? |
|
|
BASStard |
Já si myslim že zas tak hodně brzo hnojit jak píše kolega nahoře to není. tak za týden bych začal asi ty 2ml na litr. je to bio hnojivo, žádná chemie. Mam ten root juice a tam píšou že se to používá už v prvním týdnu růstu, a taky to tak dělám a paráda. Teď jsem ještě taky dokoupil ten biogrow od jednoho místního typa. |
|
|
petis__ |
AVICII..... záleží v jaké je máš hlíně? Předhnojené nebo nějaká obyč? Pokud už jsou zasazené těch 16 dní, tak už můžeš začít s minimálníma dávkama, teď ale nevím z hlavy kolik to u biobizzu je. Každopádně sleduj konečky listů. Pokud začnou usychat, daváš moc hnojiva. |
|
|
AVICII |
Ahoj, děkuj za odpovědi, no je to v hlíně od BioBizz All mix. Tak moc netuším, jestli je to dobré už teď hnojit, protože mám takový dojem, že ta hlína je na nějakou dobu už předhnojená. Nechám si od vás rád poradit než abych něco pochomtal. ;) |
|
|
Jagditrax |
Původní příspěvek od AVICII
Ahoj, děkuj za odpovědi, no je to v hlíně od BioBizz All mix. Tak moc netuším, jestli je to dobré už teď hnojit, protože mám takový dojem, že ta hlína je na nějakou dobu už předhnojená. Nechám si od vás rád poradit než abych něco pochomtal. ;) |
čau, je predhnojená, s EC 2,4 to chvíľu vydrží bez hnojenia. Ak to máš zo semena tak je duplom skoro na hnojenie podľa mňa. Pri organike sa prehnojenie neukáže tak rýchle ako u minerálnych hnojív. Ľahšie a rýchlejšie sa odstraňuje nedostatok živín ako prehnojenie / zasolenie půdy. Ak vyzerajú pekne, nemáš čo riešiť, hlavne keď si si neni istý tým čo robíš. Pozri sem napríklad. |
|
|
|