Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 [2] 3 4 5 
BioBizz zkušenosti - Klikni zde pro originální téma
Assasin
chcem sa opytat potrebuju rastlinky flushig pri tychto hnojivach ci ani nie ked su organicka ......v tabulke mam napisane posledny tyzden proplachovat vodou a potom slizen tak ako to mam chapat...ze treba flushovat aj pri tychto hnojkach ak ano tak asi kolko pred skliznou dakujem......
Sirus
Assasin: Dík za informaci. Ohledně toho flushingu. Je to na tobě, jak dloho zvolíš takovou to bude mít výslednou chuť. Jestli používáš ten BIOBIZZ tak kámoš ho flashoval 7 dní a dobrý, ale že příště nechá tak 10.
_jOq_
Zdravím všechny,

rád bych otevřel debatu o zkušenostech s hlínou od Biobizzu. Hodně lidí má takovou zkušenost, že když ji před použitím nesterilizujete, tak se Vám z ní vyrojí v pěstírně spousta hmyzu.
Zajímalo by mě, jestli ostatní groweři mají stejnou zkušenost.
Mr.MEN
BioBizz jsem ještě nepoužíval ale u Plagronu a teď i u Canna se mi tohle nikdy nestalo.
Snad si tuto hlínu kupuji pro to aby tam právě tohle nebylo i bez nějaké sterilizace no ne?

Taky to může ovlivnit u koho si to kupoval kde to má skladované atd. A u jaké zeminy od BioBizz se ti tohle přesně stalo?

Jinak doporučuji si pořídit Canna Terra Prof. je to fakt luxusní zemina.
pan.smakovicka
Nazdar, u bio bizzu sa mi to nestalo, mal som od nich ale iba 3x 50l pytle. No za to u plagron zeme sa mi to stalo. Momentalne pouzivam cannu jak ti radi mr. man.
_jOq_
Právě. Nemam zájem se zdržovat nějakou sterilizací, když je na trhu takové množství kvalitních substrátů.
Já osobně takovou zkušenost nemám, ale už jsem četl a slyšel o spoutě pěstitelů, kteří ano. Šlo o Allmix od Biobizzu.
O té zemině Canna jsem slyšel už mockrát a samou chválu, takže jí zvolím na příště. Teď mam zasazeno (Royalty-mix), ale už jsem pytel spotřeboval. Jinak, s R-mixem od Plagronu jsem neměl žádný problémy ohledně hmyzu..
MEDICINEMAN
Plagron je tim povestny. U BioBizzu se to me ani nikomu z meho okoli nestalo.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od MEDICINEMAN

Přesne tak , nekde je tady o tom vlakno že z Plagronu lezou škůdci , mě se to parkrat stalo pak sem prešel na Biobizz a luxus bylo po třasněnkach a smutnicich hned , Hlava
Mr.MEN
citace:
Původní příspěvek od MEDICINEMAN

To je divné:D. Jel jsem s Plagronem Royalty-mix 3x a nikdy jsem žádné škůdce neměl. Ale teď jedu cannu a jsem spokojenější ještě víc:).
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN

To je divné:D. Jel jsem s Plagronem Royalty-mix 3x a nikdy jsem žádné škůdce neměl. Ale teď jedu cannu a jsem spokojenější ještě víc:).

..no ono je to zhruba 3-5let zpatky , ted posledni dobou sem to radsi nezjistoval , porad jedu Biobizz , Hlava
Kumi 24
Mám BioBizz All Mix a zatím jsem s nim spokojenej, žádný škůdci mi z něj nelezou ... :)
_jOq_
Jo, něco na tom bude AEROMANE. Já měl plagron z growshopu, kde vím že to skladuje v suchu vevnitř a žádný škůdce jsem taky neměl.
Pflusik
No sakra zrovna příští tejden sem chtěl kupovat Plagron :D tak to ještě možná svuj úsudek přehodnotím ...
Soil
měnim plagron a biobizz podle kramu v Praze a nic
/estli to maj na vsi uskladněný na hnoji tak...
sterilizovany ty hlkiny už jsou obě
Slartibartfast
otázka: jak dlouho tohle hnojivo vydrží když ho nepoužíváme?
kripalu
citace:
Původní příspěvek od Sirus
Assasin: Dík za informaci. Ohledně toho flushingu. Je to na tobě, jak dloho zvolíš takovou to bude mít výslednou chuť. Jestli používáš ten BIOBIZZ tak kámoš ho flashoval 7 dní a dobrý, ale že příště nechá tak 10.

Biobiz jsou 100 % bio-organická hnojiva, tak na co dělat flushing ? Ten se dělá pokud vím u chemických minerálních hnojiv.
citace:
Původní příspěvek od kripalu

Biobiz jsou 100 % bio-organická hnojiva, tak na co dělat flushing ? Ten se dělá pokud vím u chemických minerálních hnojiv.

mno protoze kourit hnojiva neni nic moc... bo hovna taky zeres? redkvicku si neumyvas kdyz ji vythrnes ze zeme? ktera je taky 100% BIO???
kripalu
Disaster:
FAQ
http://grower.cz/pestovani/navody/z...ojeni/7.html#42
"Co je flushing a jak funguje?
Pokud používáš při kultivaci chemická hnojiva, měl bys od nich rostliny během posledních čtrnácti dnů květu vyčistit. Rostliny tak donutíš spotřebovat zbylé živiny skladované v listech. Bez přebytečného chlorofylu, dusíku a dalších elementů bude výsledné kouření chutnat a hořet podstatně lépe.

Pokud používáš čistě organická hnojiva, flushing obvykle není nutný." !!!

Ředkvičku a jiné bio-potraviny myju od hlíny jako každej člověk. Zatím jsem žádnou bio-potravinu, která by byla cejtit od hovnama neviděl a asi nikdo jiný :D.
Proč asi ?
mnoo z tebe mluvi FAQ, ze me mluvi zkusenost.....
Howqh
kripalu
Já jsem pěstoval loni OUT čistě BIO na hnojené půdě kravským granulovaným hnojem a párkrát pohnojil hnojivy BIO-Bizz na růst a na květ, žádnej flushing jsem nedělal a cejtit hnojivama tráva určitě není.
Moje zkušenost odpovídá FAQ.

Má tady někdo jiný zkušenosti s BIO pěstováním jako Diasater, kdy tráva bez flushingu byla cejtit hnojivama ?
Loopuch
No in sem jel teprve 2* a vzdy hnojil bio-bizzem...flushoval sem jenom týden a nebylo to chutove nic moc příšte budu flushovat min 2tydny,ikdyž je to bio porad to sou hnojky a ty v kuřivu cítit jdou
Sirus
2 kripalu: Zdarec, samozřejmě mám naprosto stejný zkušenosti jako Disaster a je to naprosto logické.
Pokud sis všimnul, tak na podzim, když sklízíš, tak v půdě živiny ubejvaj sami od sebe (bledne tráva, ze stromu padá listí), tak si to řídí příroda. Toť k tvému (ne)flush out. Pokud máš takovej mikroklimatickej systém, jako je GR, tak tam to musíš zařídit ty sám. Ale pokud chceš kouřit hnojky,tak je to na tobě. PIC
čau,
hnojiva BioBizz se přidávají do každé zálivky?
Myslím tím pěstění v hlíně..

Dík za odpověď
kripalu
citace:
2 kripalu: Zdarec, samozřejmě mám naprosto stejný zkušenosti jako Disaster a je to naprosto logické.
Pokud sis všimnul, tak na podzim, když sklízíš, tak v půdě živiny ubejvaj sami od sebe (bledne tráva, ze stromu padá listí), tak si to řídí příroda. Toť k tvému (ne)flush out. Pokud máš takovej mikroklimatickej systém, jako je GR, tak tam to musíš zařídit ty sám. Ale pokud chceš kouřit hnojky,tak je to na tobě. PIC

Já pěstuju jenom zahradní out.
Sirus
2 zoltan: Čus je dobrý dát kytkám taky voraz a například každou 3.,4. nebo5. zálivku vysadit a zalejt je jen čistou vodou.
2 kripalu: No tak vidíš takhle to chodí.
Apartman
Koupil jsem Alga mic, a vypadá uvnitř jinak-je takovej do zelena, kdežto ten, který jsem měl předtím byl spíše do hněda, vůně je ale skoro stejná-zajímavé, zajímalo by mne, co s tím ten výrobce provedl...
Sirus
Já mam Alga-mic taky zelenej a myslim si, že je to normální. Vždyť se vyrábí z mořskejch řas. Nepleteš si to náhodou s Fischmixem?
Apartman
citace:
Já mam Alga-mic taky zelenej a myslim si, že je to normální. Vždyť se vyrábí z mořskejch řas. Nepleteš si to náhodou s Fischmixem?

Kdepak a na tom starším ještě nebyl Cz štítek s obsahem a taky mi přijde že byl hustší než tento.
HA-de-SH
Domnivam se, ze v uvodnich popisech doslo k omylu - pise se tam, ze Grow se doporucuje pouzivat v pozdnich fazich kvetu a Bloom je vhodny po celou dobu, tedy v rustove i kvetove fazi...

dle udaju a informaci na lahvich je to ale presne naopak - tedy Bloom pouzivat klasicky v kvetove fazi a Grow muze byt po celou dobu (rust+kvet)... asi je to jen nejaky preklep, ale tak aby to nekoho nezmatlo ;)
koogi
Podle mě je to překlep chvilku sem si stým lámal hlavu ale pak sem normálně používal grow na růst a bloom květ a žádná kytka si nestěžovala.. Jen sem se chtěl zeptat momentálně mám kytky v 36dnu květu plánovaná kosa v 50dnu hnojím pouze bloomem a už sem na maximální doporučené hodnotě a řek bych že by holky ještě vydržely snad aj dvakrát tolik máte někdo zkušenosti s ,,přehnojováním´´? JInáč hnojím takřka při každé zálivce jednou týdně čistou vodou a jedu v kokosu
Sirus
kúgi: Čus, neni dobrý, když vysadíš hnojky z maximální dávky. Chtělo by to postupně ubírat. Podle mně ta kytka pak nebude tolik v šoku.
swam
zdravim, potrebujem trochu poradit. nedavno som kupil hnojky Grow a Bloom (kazdu inde) Grow je oproti bloomu o hodne hustejsi, bloom je skoro ako voda. Je to normalne? alebo ma predajca ojebal a zriedil to s vodou?
koogi
swam: už to tu sice někde bylo ale ne neošidil bloom je ohodně řidší než grow
Scott
Dobrý Den

Z hnojivy Biobizz mam velmi dobre zkušenosti, mel jsem od nich kompletni sortiment a nemužu si na nic stežovat, jen ten FishMix to je smrádek ale kytky si lebedi :) FishMix se mi taky osvedčil jako hnojivo na Matečni rostliny a to při menšich davkach jelikož je FM vysoce koncentrovany ..

Ale naopak u Biobizzu když jsem zkoušel meřit EC při jednotlivych davkach hnojiva tak jsem se dostal docela na prekvapive hodnoty .

Moje vstupni voda .. EC : 0
Přidani 2ml/l H20 EC 0.5
Přidani 4ml/l H20 ..EC 1

Spotřeba hnojv je docela vysoka ale co už .. Jinak jen doporučuji !!
vimnevim
tak já mám doma od Plagronu Royalty-mix a je "docela dobrej"... pěstuju totiž poprvý vevnitř takže těžko hodnotit :)
Pár mušek tam mám, ale vím že se mi objevují doma v pokoji i v jinejch kytkách, ale není to žádná invaze.
Zajímalo by mě tudíž kolika lidem se tam ty různý breberky namnoží až doma a svedou to na hlínu, i když samozřejmě nepochybuju, že se to stává...
Koloušek
Přemýšlím, že bych vyzkoušel pár kousků od BioBizz, zaujal mě hlavně Top Max. JE opravdu tak učinnej? Stojí za koupi? A otázka pro znalé. Chápu dobře, že Alg-A-Mic je něco jako phyt-amin od plagronu? Phyťák mi pomalu, ale jistě dochází, tak koukám jestli není něco srovnatelnýho.
K topicu: Substrát mám Plagron Growmix a zatim si nestěžuju. Žádný mušky mi rozhodně z toho nelezou. Asi jsem měl štěstí:)
simson
Pěstu zdar groweři chtěl bych se zeptat jestli si mam od BioBizzu koupit grow, bloom a Fish mix nebo spise grow,bloom a Topmax děkuji.
Sirus
Grow, Bloom a TopMax
Nesss
citace:
Původní příspěvek od simson
Pěstu zdar groweři chtěl bych se zeptat jestli si mam od BioBizzu koupit grow, bloom a Fish mix nebo spise grow,bloom a Topmax děkuji.

misto bloomu bych vzal fishmix, hodnoty jsou skoro stejny a po fishmixu ti to lepe poleti....jinak kombinace Ok
Klamath
jj ja mam taky grow,bloom a dneska valim pro fish mix.

Ale ja sem to kupoval naopak. nejdirv sem koupil bloom, pak grow to uz sem mel kytky ve 2 tejdnu a ted jedu pro fish mix.

A ted otazkna na nekoho kdo pesti dlouho, nebo ma zkusenosti s bio-bizz.
Zalejvam kazdou zalivku (resp ted prvni) 1,5ml bio-grow
chci pridat i bloom protoze uzjdu na kvet a chci pridat i fis-mix. jak davkovat???? a jak pridavat? nechci vsechny holky spalit hned na poprvy
tak co tedy? Plagron nebo BioBizz? :)
mark330
co je lepsie kupit Top Max alebo PK 13-14 _?
Klamath
citace:
Původní příspěvek od mark330
co je lepsie kupit Top Max alebo PK 13-14 _?

nemam moc zkusenosti ale ja mam top max a nafukuje to sisky celkem pekne. nevim co je normalni ale kdyz porovnam s dobou kdy sem topmax nepouzival na tak tak rychle nebobtnaly
no hele podle diskuze ktreou sem zalozil, tak jednoznacne pouzij PK13/14...vice v mem podpisu
BioHeaven umožní rostlinám jednorázové nasátí enormního množství vody
a živin aniž by došlo kjejich přehnojení či poškozaní.moje skušenost je že
to dokáže vymodelovat luxusnější šiší vzhledově a jsou kompaktnější než
bez BioHeavenu toto je moje skušenost...
http://www.biobizz.nl/products.php?nid=185&cat=p
bezdechu
Mám stabilizovat PH vody před namícháním hnojiva BioBizz a na jakou hodnotu, nebo ho mám rovnat až po vmíchání hnojiv?

:rolleyes:
Já hloupý nikde nenašel odpověď, proto se ptám tady u BioBizzů
:rolleyes:
BloodyBeer
az po namichani hnojiv srovnat nejlepe na 6,5 - ale to snad vis :-)
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer
az po namichani hnojiv srovnat nejlepe na 6,5 - ale to snad vis :-)

Proč se vůbec ptám. V příspěvku 21 je uveden link na stránku kde se píše o tom, že se má BioBizz míchat do vody co má PH 7 (PH WATER TO 7.0 BEFORE ADDING BIO BIZZ PRODUCTS). A ty mi doporučuješ to namíchat a pak srovnat PH..

Rád bych si to ujasnil.

Edit:

Pak jsem našel http://www.rollitup.org/indoor-growing/17238-quetion-bout-bio-bizz-when.html stránku a tak ti dávám za pravdu. Příspěvek 21 mě svým odkazem na http://www.progressive-growth.com/h...pe-bio_bizz.php docela zmátl. Jsou jediní kdo uvádí tyto hodnoty. Sice to má být progresive, ale kdo ví..

Rád jsem si to ujasnil..

PH zálivky s hnojivy Bio Bizz upravit těsně před použitím. Tedy zalitím.

:beer:

Já vím že to píšou ve FAQ, ale jednalo se mi konkrétně o BioBizz. Když já si přečtu každý h.... a pak o tom uvažuju, a když mi to nejni jasný tak potřebuju poradit a popovidat. Lépe se mi pak uvažuje. Tak dík.
pixel
Zdravim, moj substrat : BioBizz Light-Mix ,
1 tyzden planujem cisto iba Root Juice,
potom mam v plane pokracovat v ich tabulke pre Light mix
s malou obmenou :
miesto Alg-A-Mic, pouzit WUXAL super (100ml za 80 czk) - (tiez morske riasy v chelatovej forme)
miesto Bio Bloom pouzit Fish Mix v kombinacii s TopMax.
Uvidim ako dopadne experiment :)

Na margo hmyzu co leze so substratu sa mi to nikdy u BioBizzu nestalo.
Plagron som neskusal.
BloodyBeer
no to me opravdu zajima co z toho bude. Algamic neni vubec zadne hnojivo a tys ho nahradil wuxalem. A misto abys dal kytkam fosfor tak budes do nich rvat dusik s draslikem a jeste topmax ...... rootjuice je fajn :-)

Proste nemuzes jit proti prirode ..... kytky potrebuji dusik kdyz rostou a kdyz kvetou tak fosfor, v prubehu draslik. To ostatni je extra.
pixel
2 Bloody: Vdaka za radu, neuvedomil som si to v tej pociatocnej euforii ;]
aku kombinaciu Bizzu by si odporucil pre uspesny experiment ?
Chcem sa vyhnut BioHeaven, myslim ze to ide aj bez neho.
Uplne Najradsej by som im v kvete chcel dat co najviac,
A popritom do nich co najmenej valit Hnojky. Urcite vies o co mi ide ;)
Vopred diky.
BloodyBeer
jj ten bio grow je super na rust a stoji malo. Potom bych ale misto biobizzu koupil na kvet bloom od plagronu (alga bloom) a to kvuli jeho pomeru 13%P 14%K. Urcite se jeste hodi phytamin na postrik a nejake enzymy (ted si jdu kupovat atazyme za 280 L tusim :-)) Tim by ses mozna dostal za hnojky tak na 1000 KC - zalezi na obemech ktere budes kupovat :-)
pixel
pred par rokmi som pouzil na 2 growy (out+in) plagron bloom, a vobec som nepostrehol ucinky, co sa tyka cukru/vynosu a uz vobec nie vyslednej chuti.. ale pravda je, ze to bol solo Produkt v celom Growe ;]
ale doba a pristup vyrobcov sa asi meni, je to zivot a to sa najviac ceni, porozmyslam o tejto cross-Mark kombinacii, casu mam este vela ;]
Ake najvacsie vyhody ma podla Tvojich skillz Phytamin ? Atazyme ma laka. Predstava, kropit postrikom palice (pri pouziti PhyTamin) mi kroti vsetky vasne.
Bárt
citace:
Původní příspěvek od Hlava

Přesne tak , nekde je tady o tom vlakno že z Plagronu lezou škůdci , mě se to parkrat stalo pak sem prešel na Biobizz a luxus bylo po třasněnkach a smutnicich hned , Hlava

Tak to já měl v Biobizz Light mix svilušky a třásněnky nedávno, přešel jsem na Plangron a mám klid.
Machoman
citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer
jj ten bio grow je super na rust a stoji malo. Potom bych ale misto biobizzu koupil na kvet bloom od plagronu (alga bloom) a to kvuli jeho pomeru 13%P 14%K. Urcite se jeste hodi phytamin na postrik a nejake enzymy (ted si jdu kupovat atazyme za 280 L tusim :-)) Tim by ses mozna dostal za hnojky tak na 1000 KC - zalezi na obemech ktere budes kupovat :-)

No nevím,od biobizzu bych koupil grow,bloom a fish mix.

Že má plagron bloom pomer PK 13/14 znamená co? že je na kvet lepší? To je odvažny tvrzení.

Biobizz jede trochu jinej styl,třeba grow složka se dává až po konečnej flushing.
jo - čísla nehrajou hlavní roli .)
a přečti si to pořádně - ne všechny PK13/14 mají takovej poměr, např. atami tam má 17/18 i když název je jasnej

já jedu BAC Organic a bloom složku mají takovou jakože NPK 6-5-6 což je na první pohled nelogický...ale nakonec z toho vzešlo něco co sem nepochopopil ale zkušenější mě ujistili at si s tim hlavu nelámu že to je všechno v pořádku
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od Machoman

No nevím,od biobizzu bych koupil grow,bloom a fish mix.

Že má plagron bloom pomer PK 13/14 znamená co? že je na kvet lepší? To je odvažny tvrzení.

Biobizz jede trochu jinej styl,třeba grow složka se dává až po konečnej flushing.

no ja to beru tak ze potom uz treba neni nutne kupovat dalsi nakvetove stimulatory kdyz to ma tak vysoky pomer techto prvku. Jestli je to jinak tak me oprav. Jo a ten grow to je pravda - taky to tak davam ale zase nekdo rika ze to potom ma zbytecne mnoho dusiku....

jo a myslite si ze se da vpohode pouzit ripen pred flushem ..... jake mate zkusenosti. Myslim si ze to je docela vhodne kdyz se v biobizzu dava tolik dusiku ..... nemam rad kdyz se dostanu k "zelene" trave tak proto se budu snazit delat protiopatreni :-)
sunakashipjet
Čau ja mam komplet od biobizzu -grow,bloom,algamic,topmax a ty micham podle toho jejich schematu.Nic jineho nemam a zajima me jestli to staci anebo mam prikoupit PK kvuli kvetu a enzymy na prolivani.Popripade ještě neco dalšiho? Diky za odpoved.
Apartman
Ahoj,
No...Biobizz si lidi kupujou kvůli tomu, že to je bio.
Oni sami Biobiiz ti ve své reklamě napíšou, že s chemickými minerálními hnojivy (což PK je) dosáhneš lepších výnosů (ale lidem, kteří si kupujou Biobizz většinou nejde o výnos ale o chuť):) . A enzymy se u bio pěstování nemusí používat. Ty slouží, podle toho, co jsem zjistil jako urychlovadlo chemických procesů u minerálních hnojiv.
Já třeba občas minerální hnojiva přidam, když mam pocit, že by to chtělo rychle přidat nějaký prvky, jinak se snažim je moc nepoužívat-postupně je ze svýho arsenálu odstranim.
Wormboy
zdravim osazenstvo :-)

Chtěl bych se zeptat. Zaujal mě ten FISHMIX... Mám princezny doma za oknem (bohužel nemám jinou možnost)... Většinou každej uvádí, že to pekelně páchne. Nezasmrdí mi to celej byt, když tim budu doma hnojit? Nerad bych, aby celej kvartýr smrděl po rozkládajících se rybách... :-D

Jinak zatim hnojim zálivkou z koňskýho shitu a BioAlgeenem (kterej mimochodem taky "provoní" místnost, když ho otevřu, ale rozředěnej je naprosto v klidu) a zatim cajk, none puch.

Díky za rady,

peace W.
Chcem sa opítat či je dobré kúpit všetký hnojivá od BioBizu ked rozbieham out. pestovanie doma v kvecináčoch 8-10 l. asi 3-4 kveciny Power Plant podla mna by to malo byt dobré lebo predávajú pollitrové balenia keré presne minem na tie rastlinky pričom Plagrom predáva litrové a tie nemienim skladovat zase do budúceho roku.
hnojivá od BioBizzu :
Bio Grow 500 ml
Bio Bloom 500 ml
Alg-A-Mic 500ml
TopMax 500ml
Root juice 250 ml
Fish mix 500ml
BioHeaven 500ml
Leaf Coat 500ml spray
cena dokopi je 90Eur +- 5 eur jako kerý shop
+ asi dokúpim Green sensation 250 ml za 35-40 Eur

Chcem ešte vediet či možem zmiešat hnojivá Bloom+TopMax+BioHaven+Green Sensation dokopi dajme temu z každej po 2-3 ml do jednej 2,5l flaše alebo bude lepšie dat ráno Bloom+TopMax a potom poobede ked príjdem z roboty zase dat BioHaven+Green Sensation alebo mam dat Bio hnojivá rano všetký tri a Green Sensation nemiešat ani s jedným z tých hnojív (dat samotné poobede) aby to nechycilo nejakú reakciu ked sa zmiešajú rozdielne hnojivá. Dúfam že vypestujem dokonalé zdravé rastlinky ktoré budú bohaté na thc a svelkým množstvom šišiek :-)
marw
Takže Yuris na pěstění venku ti bohatě stačí grow na růst, případně fish mix jako postřik ale je vyborny i do zalivky ale jak jsem psal není zase až tak třeba a to hlavně u venkovního pěstovaní,no a na květ pouze bloom a top max u kterych bych postupně zvyšoval davku ke konci klidně až na 1,5 až dvojnásobek davky ,toho se opravdu neboj a co jse týče míchání tak by sním neměl byt problem akorat nechapu proč chceš cpat do jedné zalivky top max a green sensation,když už top max je sam o sobě květový booster a stimulator,na green sensation bych se vysral.No a na ten zbytek co máš v seznamu taky,hlavně dobrou hlínu a nepotřebuješ deset druhů šamponů!A k dokonalosti a bohatosti THC dojedeš hlavně tím že zvolíš dobré geny,kvalitní půdu a taky daš kytkam nějakou tu pěčí.Jinak co jse tyče Biobizzu můžu vřele doporučit.
oka diki lebo tento rok som pestuval prvý krát a všetko zle a hnojim iba bloom a biohaven tak preto chcem abi to budúci rok vyšlo lepšie :-)
Zewl
zdar jak chodi zabaleny cajky od biobizz? jsou ty lahvicky zapeceteny jako to bejva u nekterejch vyrobcu nebo je to jenom zavrena lahvicka uzaverem? Jednodussi forma dotazu: :)maj lahvicky od biobizz panenskou blanu nebo maj na hrdle rovnou vicko uz od vyroby? Mam podezreni ze mi nakej hipik odpanil hnojky, pritom ja sem na osobni defloraci tehle veci vysazenej. dik za odpoved
gravedigger
Ja se domnivam ze nejak zajisteny by to byt melo, plagron to ma jako pet lahve ten krouzek pod uzaverem.
no od biobizu mám hnojivo a neny tam dole kružek jak to maju petky a plagron ale majú tú deckú poistku že to musíš zatlačit a točit a je to zaiscené tak že ten krúžek je užší a je pod vrchnákom schovaný proste tý čo majú biobiz sa kuknú a vedzá očem točím
Zewl
Treba veci od Atami maj pod vickem jeste folii, kterou musi clovek odtrhnout aby z toho neco teklo. V podstate je to i zaruka ze to co je uvnitr je opravdu od Atami. Zda se mi divny ze by to firma, ktera ma vsude napsano jak je 18 let ve hre, nemela zapeceteny svoje vyrobky aby nejakej hipik nemohl zamenit obsah. Ty holandani sou ve finale hrozny hipici...
lubik07
ja som len zelenac....pestujem prvy rok na zahrade, a kedze zijem v holandsku, tak mi v green schop-e poradili hnojivo....BIO BIZZ...je uplne super...:)
moje rastlinky su zdrave nadherne a velke.....skuste ho!!! teraz kvitnu, a bude toho hafooooo.... fest sa tesim:D
don juan
AHoj poridil sem si toto

http://www.klecka.cz/growshop/Hnoji...rters_pack.html

A chci se jen zeptat na ten root juice , odkdy se pouziva uz od seminka ? muzu dat klicit semeno do slabeho roztoku root juice nebo ne ?
¨
Proste chci vedet jak nejefektivnejs pouzivat tento vyrobek

A kdyz pouziju tzv. jiffy (takove kolecka ktere se po nasati vodou zvetsi urcite vite co myslim) muzu je nechat nasaknout vodou s root juice a vlozit tam semeno ? nebo mohu pouzivat root juice az kdyz uz kyti ma naky korinek .

SIce blbe otazky ale dekuju za odpoved
BloodyBeer
Zdar

S tim root juicem by nemel byt problem ho zacit pouzivat uz pri kliceni. Spise jsem slysel, ze by se nemel pouzivat moc dlouho, kdy uz muze zpusobit nejake deformace v rustu. Ja ho pouzivam na male rizky pokazde cca 2 - 3 tydny a pohoda.
don juan
ok takze ja ho pouziji hned co dam vykliceny seminko do kvetinacku tak to tim zaleju :-) dikes
norbit
Co myslíte? když si koupím biobizz bloom, bude to stačit na hnojení při květu? nebo mužu ještě přidat slepičáky? a ještě jedna otázka je biobloom lepší jak Hesi Fosfor Plus?
BloodyBeer
biobloom by ti mel stacit, klidne muzes presahovat mirne doporucene davkovani, pokud to mas na ven. Ale je mozne, ze kytky budou mit nedostatek dusiku, takze nejaky fishmix se bude urcite taky hodit.

S tou hnojkou od hesi nemam zkusenosti takze neporadim, ale ten biobizz bude urcite stacit....
norbit
dik za radu, ja si prave na rust chci udelat vyluh z kopriv a trochou popelu ze dřeva,mysliš že ten popel nebude vadit?
Noiwa
hoj chlapi a devcata...biobizz urcite super hnojiva.grow,bloom,topmax...akorat ten leafcoat postrik,myslim,ze je to jen výtah penez od growerů...ucinky okem pozorovatelny zadny,jako kdybych strikal odstatou vodou.a za 2 tydny je to v prde*i.tech 350 za pullitr je moooc...ma nekdo podobny nazor..?radeji lahev dobreho pití......mejte se!!
Loopuch
hoj chlapi a devcata...biobizz urcite super hnojiva.grow,bloom,topmax...akorat ten leafcoat postrik,myslim,ze je to jen výtah penez od growerů...ucinky okem pozorovatelny zadny,jako kdybych strikal odstatou vodou.a za 2 tydny je to v prde*i.tech 350 za pullitr je moooc...ma nekdo podobny nazor..?radeji lahev dobreho pití......mejte se!!

Tak nápodobně s tím leafcot...na biobizz nedám dopustit ale leafcout už nikdá nekoupím....prevence proti škůdcům??lepové destičky!!!..no když se škůdci objevý tak ti leafcout stejně nepomůže,jako hubič ....a na postřik je best fish mix po něm jdou rozdíly vidět aji cítit...
Klamath
citace:
Původní příspěvek od norbit
Co myslíte? když si koupím biobizz bloom, bude to stačit na hnojení při květu? nebo mužu ještě přidat slepičáky? a ještě jedna otázka je biobloom lepší jak Hesi Fosfor Plus?

Ahoj podle tohohle bych rekl ze Hesi Fosfor Plus je trosku neco jinyho nez Bio-Bizz Bloom. Tohle je ekvivalenti k Hesi Bloom Complex.

Bloom od Bio-Bizz by ti mel urcite stacit. je mozny ze budes mit nedostatek dusiku, ale nemyslim si ze v ketovy fazi je tak nutnej. Nejnutnejsi je pro rust
norbit
Klamath...díky za radu, asi teda pořidim ten biobizz k tomu namíchám slepičáky a na dusík na růst namixuju kopřivi :)
Hlava
citace:
Původní příspěvek od vrrn
Jenom dodavam, ze co se tyce pouziti hnojiv BioBizz pro hydroponii neni to uplne marne, i kdyz ten Bio grow asi opravdu ne..:D
Na Icmagu je preposlan dopis, kde se Biobizzaci k tomuto vyjadruji viz
http://www.icmag.com/ic/showpost.ph...70&postcount=13

edit: pokud by nekdo chtel preklad, tak at mi pisne pm//

Je to tady http://www.biobizz.nl/faq dá se do hydra použit , jen se musite řidit hnojenim do light mixu a některé věci "extra naředit"

Can I use Biobizz products on hydro or coco’s?

Yes, you can use Biobizz products on hydro systems and coco’s. It is just a different approach and usages of the Biobizz products. The Biobizz has two liquid product lines: Liquid organic plant food and the Organic bio-stimulants.
Machoman
No a zkoušel tady ten biobizz nekdo v hydru?
Elessar
Zdravím,
to norbit: na květ bych rozhodně dusík přidával, z něčeho ty kytky růst musí. Biobizz to i doporučuje jako tonikum v konečné fázi květu. Osobně nepoužívám plnou palbu( 4ml/l), ale tak max 3ml/l. Bio-grow obsahuje více dusíku v NO3- formě, uvolňuje se pozvolna. Kdežto fish-mix, má více dusíku v NH4- formě, která se do kytek dostává rychleji..

Na hydro určitě použít jdou, jak už poznamenal Hlava, ale byla by to asi růčo zálivka, nevydrží to dlouho namíchaný, rychle se kazí. Bio-Heaven, Top-Max bych klidně týden namíchané nechal, ale Bio-Grow a Fish-mix(ten už vůbec)nee.
Navíc pokud budete rezervoár s roztokem okysličovat, tak se bude dost měnit pH směrem nahoru(alespoň s mojí vodou to tak mám)
Osobně jsem hydro s těmahle hnojkama nejel...
Chtělo by to zkusit. Nej medium asi kokos ve kterým by to bylo jakžtakž proveditelný.
Biobizz mám rád..

Přeju hezký svátky

Good Luck
Elessar
alpa
all mix je ok ten levnej je shit s broukama ;[
Matha1R
zdravim lidi :-) potrebuju radu :-) mam doma od BB alg-a-mic,bio-bloom,tom max a fish mix.chci se poradit o vyberu hnojek : co rikate na to hnojit fish mix, bio bloom a top max??na alg-a mic se vy***t a ject pouze tyhle tří? každé z nich jednou týdně (pondělí,středa,pátek-hnojit)??, ted jsem ve třetím tydnu ze semen.mej te se a prosim o radu :D
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Matha1R
zdravim lidi :-) potrebuju radu :-) mam doma od BB alg-a-mic,bio-bloom,tom max a fish mix.chci se poradit o vyberu hnojek : co rikate na to hnojit fish mix, bio bloom a top max??na alg-a mic se vy***t a ject pouze tyhle tří? každé z nich jednou týdně (pondělí,středa,pátek-hnojit)??, ted jsem ve třetím tydnu ze semen.mej te se a prosim o radu :D

Nestači ti to tady ?? http://grower.cz/forum/showthread....0683#post960683 , a v g shopu seš zakazník a když si tam něco kupuješ tak by ti měli poradit , a ne NAKUP a táhni jak se mi to ted stalo v vyjebany jahodě , už tam snad nikdy nevlezu a všem doporučuju to samý at tahnou do píči s takovou "ochotnou" obsluhou ....
Matha1R
jo ale práve nemam canna tera vega nebo bio bizz grow jak si psal tak jestli to nevadi jet pouze tyhle tři hnojky? :-)
Hlava
...přečti si ten príspevek , co ti odpovědel Jáá , je to tam ...
frek
citace:
Původní příspěvek od Hlava

a v g shopu seš zakazník a když si tam něco kupuješ tak by ti měli poradit , a ne NAKUP a táhni jak se mi to ted stalo v vyjebany jahodě , už tam snad nikdy nevlezu a všem doporučuju to samý at tahnou do píči s takovou "ochotnou" obsluhou ....

No já tam kromě seeds nakupoval všechno, a když jsem něco nevěděl, tak sem mrknul sem na G, nebo sem jich zeptal, ale vždycky mi ochotně poradili. Ať to bylo kolem hnojiv, nebo pH. Vysvětlili mi to jasně, stručně. :). Podlě me se jenom špatně vyspali :D:D.
MagicHerb
citace:
Původní příspěvek od frek

No já tam kromě seeds nakupoval všechno, a když jsem něco nevěděl, tak sem mrknul sem na G, nebo sem jich zeptal, ale vždycky mi ochotně poradili. Ať to bylo kolem hnojiv, nebo pH. Vysvětlili mi to jasně, stručně. :). Podlě me se jenom špatně vyspali :D:D.

Taky bych je zas tak nehanil,ale je uplně jasný,že byznys jim trochu zatemnil mozky.
Jahodáři jsou prostě namachrovaný profíci a gengstři v jedný osobě.

Co si pamatuju,tak se to dost změnilo od tý doby co vylezly ze smradlavýho sklepa o kus dál než jsou teď a ovládly svým způsobem trh.

Jinak biobizz je dobrej,když bych zhodnotil substráty,snad i lepší než plagron co se struktury týká.

Co mě nepřesvědčilo u biobizzu je BioBizz Leaf Coat.Phytamin je lepčí.
Loopuch
Co mě nepřesvědčilo u biobizzu je BioBizz Leaf Coat.Phytamin je lepčí

Taky mě leafcoat neohromil, byl pryč za týden a za ty prachy? ale phytamin je ůplně z jiného soudku než leaf to určitě víš
Ray.Wost
Na BioBizz HEAVEN bacha!!! - upravuje hodně pH v půdě směrem dolů... přestal jsem do vody ÚPLNĚ přidávat kyselinu (i když je pH roztoku vyšší), jinak mám naprosto okyselenou hlínu (cca po týdnu po užití Heavenu s kyselinou)... má s tím někdo zkušenosti? Už to testuju 4 měsíce ;o) díky..

Když tam dám Heaven a kyselinu nedám (roztok má pH kolem 7), tak se mi hlína neokyselí..Kyselí to prostě postupně hlínu.

EDIT: sry... BIOBIZZ je OK všechno (používám osobně již 3 roky ROOT,GROW,BLOOM,TOPMAX a ALGaMic taky!)... jen ten BIOHEAVEN mi to dělá (už ho používám jen skutečně málo - 2 ml/l)....
Ray.Wost
omluva!!!
EDIT: sry... BIOBIZZ je OK všechno... jen ten BIOHEAVEN mi to dělá (už ho používám jen skutečně málo)....
Sirka
Od BioBizzu jsem kupoval pouze Bio Bloom a Fish mix a byl jsem spokojen. Chtěl jsem vyzkoušet ještě BioBizz Leaf Coat, ale když tu píšete že stojí zaprd, tak vyzkouším spíše Phytamin.
Loopuch
citace:
Původní příspěvek od bezdechu

Kterej BioBizz? Co konkrétně toto zpúsobuje? Dělají to všechny jejich hnojky? A v jaké púdě?

Zdarvím z mé skušenosti: všechny hnojiva od Bio bizz snižují Ph zálivky, v mém případě velká radost a po pár měření a míchání jsem mohl hodit ph metr do koše...ale nehodil=)

Jo a nepleť te tu Leafcoat dohromady s Phytaminem ůplně rozdílné věci přeci....
za prd bych řekl že nestojí, věřím všem vodičkám od BioBizz,ale žádné rozdíli po jeho použítí neuvidíš je to přece jenom prevence proti škůdcům....jako postřik je pecka fish mix,krásná zelená barva a ta vůně tě dostane=)
Zahradnik_A
Zdravím přátele pěstitele,

měl bych dotaz ohledně produktů Bio bizz:

Úvod: rostlinka bude v 20 l kýblu v hliněném substrátu (mix Zahradnického substrátu B, kompostové hlíny a agroperlitu).

Hnojivo: - fáze růstu - Fish mix
- fáze květu - Fish mix a Bloom

Dotaz: č.1 - Zajímala by mne frekvence hnojení - jak často v rámci jednoho kalendářního týdne. Jak ve fázi růstu, tak květu.

č.2 - Hnojení přidat k zálivce nebo zalít rostlinku vodou a pak ještě znovu zalít naředěnou vodou s hnojivem.

č.3 - Fáze květu a kombinace Fish mix a Bloom - Mohu mixovat tyto dvě hnojiva dohromady v jedné zálivce nebo radši odděleně dvě samostatné zálivky.

S používáním tekutých hnojiv nemám žádné zkušenosti. Vždy jsem vše nechal na přírodě. Letos bych chtěl jít jak se říká štěstíčku naproti, tak přemýšlím o produktech Biobizz.

Děkuji za věcné rady a připomínky.

Ať to roste s pozdravem Zahradník_A
mysak
....cest na všechno asi neodpovim snad se nekdo přida
č.1 tak zalezi na množstvi zalivky kolik budes davat-kdyz budas davat malo vody tak casteji a oracene..dejme tomu 2-3 za tyden..uvidis podle substratu

č.2 přidat hnojivo do vody a zalit-pak by jsi to mel zřejme přelite

č.3 Popis produktu
,,Doplňkové růstové hnojivo.Velmi silné.Používat 1 - 2* týdně pouze s vodou bez dalších hnojiv a doplňků nebo při permanentním užívání lze nahradit půl dávky BioBizz Bio Grow Fishmixem. Uvidíte jak Vám rostliny rostou před očima. 100 % bio."

jinak s biobizz nemam skusenosti tak poradi podrobneji nekdo jiny

a na bloom dle meho nazaru nepotřebujes uz rustove hnojivo.
nebo.. se casem snižuje davka az se upe vylouči (Advanced Hyd..)třeba
Jáá
čau pochopil jsem dobře že to bude venku tak tim fissmixem bych to střikall 1 tydne jak v rustu tak v kvetu blomm použivat jiny den než střikaš .myslim si ze 1 za 14 dní stačí hnojit zbytecne tomu nenakladat zalevat večer i střikat (nechavat proschnout hlinu) č.2 už zotpovedel mysak
Zahradnik_A
Doplnění: omlouvám se zapomněl jsem uvést v úvodu, že kytička bude umístěna ve foliovníku.
Elessar
Ahoj Zahradník,
nejdříve bych možná zvolil i biobizz hlínu, za těch 20l moc peněz nedáš.
K hnojení, na růst, fish mix o.k., ale raději bych zvolil biogrow. Biobloom na květ je v pohodě.
Jak zalévat, já to střídám, jeden den hnojivo, druhý den voda a tak pořád dokola. Ale outdoor nejedu, takže se budeš muset řídit kytičkou, jak moc toho bude potřebovat.
Pokud ten substrát co píšeš má hodně mikroživin, tak do něj běž, hlavně ať Ti to pak nehejbe s pHčkem, ikdyž biobizz je dost tolerantní.
Možná bych ještě koupil Alg-A-Mic, aby jsi nemusel řešit nedostatek Mg.
Pokud máš jednu kytičku, půllitrové balení od každého hnojiva by Ti mělo stačit.
Všechno smícháš do jedné zálivky, nenechávat více jak jeden den namíchané.
Na květ určitě přidávat růstové hnojivo(tenhle mylník, se to objevuje docela často), nemusíš tak vysokou dávku, jak doporučuje tabulka, ale počítej, že to v tom foliovníku bude pěkně svištět a ty kytičky ten dusík potřebují, je to stavební kámen. Taky působí Bio Grow jako tonikum v konečné fázi květu.

Jinak bych Ti doporučil, udělat si v tom nějakej systém, kytičky mají rády pravidelnost, raději hnojit menší dávky a častěji.
Ono se to pak v té hlíně blbě dohání, to není hydro, kde dáš minerální hnojivo a jde to rovnou do kytek.
Pokud se objeví nějaký problém, je delší reakční doba rostliny.

Biobizz jedu celou řadu a jsem naprosto spokojený, jak s růstem, květem i výsledným produktem.

Trošku lze ještě upravit dávkování podle charekteru rostliny, indica či sativa. Obecně toho snese indica víc a je i hladovější než sativa. Kytičky Ti to sami dají najevo.

Přeju co nejvíce štěstíčka a příjemný grow.

Good Luck
Elessar
ZkourenejPes
Cau , je mozny , ze kdyz sem na 9litru vody pridal 12ml - fish mix , 8ml - bio grow , 16ml - bio bloom , ze mi to snizilo PH vody o asi 1,5 stpne? Merim lkamusovejma papirkama , tak jestli ukazujou dobre
FloweRoman
no já to měřím kapkama, a taky mi to srazilo Ph minimálně o 1,5.
Tak jsem to malinko ještě naředil vodou a dostal se na krásných 6,5.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma