Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
Filtr pro joint - Klikni zde pro originální téma
Hawk
Ahoj,

z ceho a jak delate filtry pro jointy? Ja pouzivam smotany papirek do spiraly, tedy spis jakysi chladic a porad jsem mel za to, ze tam moje travka je fakt humus. NEZ jsem zkusil z toho filtru vyriznout prostredek (proste se smota obdelnik ve tvaru U) a dovnitr vlozil zmacklou vatu. Parada!!! Ten hnus byl asi dehet, vsak byla pak vata plna smradlavy vodicky.
Zajimalo by mne, nakolik filtry zachyti i drahocenne THC a zda je rozumne nekde (kde?) sehnat a pouzivat obdobu filtru z cigaret ...
maslox
Na brka pouzivam klasicky filtry z trafiky. Jsou asi nejlepsi maj dobrej papir sou pripraveny - rovnou je zarolujes a jsou ready! Problemy s pachuti jsem zatim nijak resit nemusel a snad dlouho jeste nebudu.....
Sido
Ja delam filtr jednoznacne z filtru, ktery maji u nas v trafice.Kdyz jsem zacinal hulit tak me dobrou sluzbu udelal vzdy vizitka :o)) S pachuti jsem se rovnez nesetkal a nevim nevim predstava ze budu jeste do filtru rvat vatu nebo neci jineho me neni moc prijemna....
Tomasino
No na filtr jednoznačně filtry z trafiky..... hezky udělat pěkný esko, ať to nelítá do huby a pak už jen zarolovat ... no a když si hraju na opravdovýho puntičkáře tak samozřejmě zarolovat tak aby byl vidět lístek trávy, co je na filtru :) ale jinak dobrá náhražka jsou již zmíněné vizitky nebo kus krabičky od cigaret :)
Aaron Lightner
Já myslím, že běžné cigaretové filtry na to nejsou vhodné. Podle mého je ta pórézní hmota příliš jemná, takže odfiltruje část THC. Aspoň jsem někde četl, že je blbost je používat. I když kdysi jsem měl známého, který v jednom období 'balil' špeky do cigaretových dutinek s filtry a že to neúčinkovalo, to bych se tvrdit neodvážil :p:.
Tim
Jednou jsem mel takoe obdobi co jsem take zacinal kourit i cigarety. Take jsem dostal napad si speky balit do cigaretovych dutinek. Prvni pokusy byly takrka neuspesne, protoze si myslim ze filtr nepropoustel THC.
Po nekolika neuspesnych pokusech jsem vytrhl tu filtrovou vatu a vratil zpet jen polovinu, coz dovolilo volnejsi propustnost a prece filtr plnil svoji ucinnost.
A ja jsem byl spokojeny:0)
Nu a ted nedelam ani to...jsem vodni.blublublublubul
....blu...blu:-)

Tim
ddevil
Ja pouzivam asi jako vetsina lidi kousek tvrdsiho papiru.... (,,naco mas v te penezence tolik vizitek,, pta se me semtam moja :) ) Ale jinak jointa balim jen pri vyjimecnych (zvlastnich) situacich, vodarna je vodarna.
_houbajzz_
mno.....ja mam takovy vychytany pouzdro a v nem mam mrte viziteq a kdyz du balit je to vzdy po ruce..... :)) btw mam tam i nuzticky ktery se taqy hedej ..... takze pohoda...zkuste to taqy
Haman
Já používám jedině Flying Filter - jsou nejlepší!
www.flyingfilter.com
filtry??
no vetsinou je delam z ceho jde, vlastne jakykoliv papir tvrdej, a nejaky kupovany z trafiky, no nevim, vystacim si s cimkoliv
ataner
Jednoznačně z krabičky od cigár nebo efektní filtříky z trafičky.
Collas
Dívím se nekterym z vas, jak sí muzete líbovat nad fíltrama z trafíky!! To ja nesnasím kratky fíltry! Ono to pak ma co delat s tím nepríjemnym zapachem a se suchem v ustech obzvlast. Je to v podstate jedno z ceho ten fíttr je, jen kdyz je to nepotístenej tvrdsí kousek, kterej se dobre mota. Muj nejkratsí fíltr musí mít alespon 3cm!! Tratsí uz fakt ne, je to potom strasny svínstvo!!!!!!! Ble...........
Jínak así jako vetsína z vas delam klasícky esko s tím ze uz í fíltr je trochu do mrkve :o)))
Ale vodarna je proste vodarna..................................

Zhulte se a Zdařte
pan dan
ha, a co takhle kupovany filtry toceny na vejsku? Nezatracuj kupovany filtry Filtry.
Filtry z trafiky,nejsou špatný,pěkně držej,ale je to taková komerční in záležitost,asi :),tak že pohoda stačí od cigár,třeba ten vršek z víčka,nebo jeslti nechceš porušit krabku tak ze strany krabičky,jakoby z prifilu když se na krabku mrkneš tak to nahoře :),jinak jeden tip na filtra ,balím z toho spirály,al dobrý je nejdříve ohnout filtr proti směru,jako to první otočení a pak normálně zarulovat,nelítá to pak do pusy,což je fajn,jinak jsem ještě viděl různý techniky,třeba ty harmonikový filtry,ale s tim se mi balí blbě,nevím...no nic...tak to je asi tak všechno
měj te se pěkně
maslox
2Claune: no muj nazor na ty filtry je ze jsou naprosto idealni a ihned poruce. porad negde trhat nebo strihat krabky me fuck moc nebere. proc by jako mely bejt komercni? papirky si taky kupujes a nevyrabis....

blou
Filtry si kupuju nebo si jich par seberu v coffee shopu.
Motam je tak ze na jednom konci to nekolikrat ohnu,takze mi vznikne mala harmonika,pak to sroluju do valecku a sup do slim papiru.Harmonika prijemne chladi(coz i zvysuje ucinek thc),netaham s kourem i tabak.
S papirem od cigaret se mi spatne pracuje.Je moc tvrdy a spatne se to roluje.A je vetsinou voskovanej coz je citit.Ale kdyz prisobe nemam orig.filtry da se pouzit v podstate jakykoliv tvrdsi papir.
2Maslox: Jo asi máš pravdu,něco v tom bude,ale bez papírků neubalíš,ty nikde nenjadeš,ale tvrdej papír je vždycky nějak po ruce,a za těch 15kaček co za to chtějí si radši dám to pivko :))
Walhalla2000
ja delam filtry z vizitek. Moje oblibene jsou z ikei. Jednou jsem si jich tam vzal asi 300. Pri rozdavani kamosum jsem sice delal IKEE reklamu, ale mne to zas tak nesere

:-)
maestro_007
ja je delam taky z vizitek, mam vlastni

nekdy pouzivam takove ty tvrde papiry (velikost vizitky) s obrazkem travy atd.
Dejva
nekdy kupovany nekdy z retek ale nejvic me pobavil J.X.D. kdyz psal ve svy knize MARIJUANA ze kdyz tocil filtr z vizitky sefa protidrogovy centraly tak prej nikdy nesel spat sam:D
thc_george
Nejlepsi filtry sou z cajovny.. Sou sice stejny jako z trafiky, ale v nasem meste se asi v trafikach neprodavaj nebo ja nevim.. Nejvic ale roucuju z cig. krabicek.
Licinka
Filtr z cigar. krabicky jedine..... ale Vodna je Vodna....
Filtry jedině z originálních u nás prodávaných filtrů. Dobře se stáčí a drží tvar, což se o filtrech z cig. krabiček nedá říct.
A dobrý filtry se daj udělat z děrnejch štítků. Jsou to takový kousky tvrdýho papíru, z jedný strany čistý a z druhý strany plný sloupců čísel. Je to jako kupovaný filtry. Používalo se to k zaznamenávání programů u prehistorickejch počítačů.
Schle
Pokud balim tak místo filtru dávám tabák, vzhledem k tomu že i v cigaretě je tím nejlepším filtrem. Pachutě nepozoruji :) Nejlepším filtrem je ale voda.
thc_george
Schle: cože? místo filtru tabák?
Womitor
najlepsie filtre su z kombo packu Grower!uplny luxusny material.
thc_george
ted sem si objednal filtry z http://www.hempshop.cz tak sem zvedavej.
fumador
filtry??.. nej jsou asi fakt ty z trafiky, vizitky, krabičky od cigaret... prostě všechno co se dá. a někdy když je čas a nálada.... nejni špatný udělat si filtřík z celý A4 na dýlku........viržínko jak prase :) sice je to trošičku pracnější, ale fakt to stojí za to :))))
Hicks
Já sem jednou udělal takovou dlouhou alobalovou rouru (alobal namotanej na špejle a pak vyndat špejlu) a dal sem to ještě za klasickej joint filtr. Záměr byl pořádně chladit dým a taky na stěnách alobalu se uchytává dehet atd. Zajímavý, někdy si to skuzte :smoker: .
Ynza
skvele filtry vyrabi bioplants (www.bioplants.cz), navic sou se samolepkama fotek ruznych modelu, dalo by se to dokonce uchylne sbirat podobne jako tellz sbiraj treba hokejisty :)
robos
Pouzivam tvrdsi papier z cigaretovych papierikov VAZKA,made in SK
Deda Mraz
Řeknu vám, že si s těmi filtry z krabiček od cigaret musíte pěkně ničit zdraví, vždyť je to samá chemie (barva, leštidla...). Vzhledem k působení spalin o teplotě několika set stupňů Celsia si myslím, že se z toho budou uvolňovat různé karcinogenní (rakovinotvorné) látky, rozhodně neporovnatelně víc, než z čistého papíru. Proto balím výhradně z čistého kancelářského papíru. "Čtvrtka", tedy arch tvrdšího křídového papíru velikosti nejčastěji A4 (ve škole jsme na to kreslili o vv), je ideální. Nařežu ji kobercovým nožem podle pravítka na dlouhé proužky, které si pak v klidu od oka nastříhám na konečnou velikost. Všechno to jde dost rychle a za deset minut si člověk předpřipraví kolem dvou set filtříků do zásoby. Zcela neporovnatelné zvýšení komfortu pak přináší kancelářská, případně polygrafická řezačka na papír, je-li k dispozici , rozhodně doporučuji využít!
Já osobně tedy nemusím zvyšovat riziko onemocnění ani o chloupek víc, než vyžaduje samotné spálení ganjy, zbytek je tedy minimalizovaný - balím na switche (backroll) a používám právě jenom čistý papír na filtry. :smoker: Uznávám, že nebělený papír by byl ještě o něco příznivější.
Safra, jsem na šrot. Musím běžet.
duplo
ahoj mno ja si myslim ze nejlepsi je filtr koupeny a vyrobeny k tomuto ucelu...a fama typu zachyceni THC filtrem je jen fama....
Mephi
ja delam fitry z toho co mam zrovna po ruce (vizitky, ctvrky, komerce, a nekdy ve skole ze sesitu)
a zatim ziju
stevexnitro
myslim ze na tech srackach ktery se muzou uvolnovat z ruznyho ne "kancelarskyho" papiru neco je ale pokud srovnas to co dostanes ze samotnyho hulca tak je to trochu minoritni podil. A to s tema stupnema nevim jestli jsou tam zrovna stovky dyt papiir nepalis (pokud teda uz nejsi hodne mimo) jen jim prochazi kour a ten je sice teplej ale ne zas tak moc
PiosOne
ja bych ten filt nějak extra moc neřešil. pokud to nebude z toho lesklýho papíru z časopisů nebo to nebude obarvený anilinovýma barvičkama, tak je to v pohodě.
ale stejně jsem si raději udělal zásobu orig.papírků z growshopu :)
Dan.Bass
Neboť mi vyráběný filtříky s módním zelenym listem nepříjdou sympatický (a taky sou dost malý), jednou takhle zvečera jsem vzal kus čtvrtky za korunu osmdesát (odedneška už teda za 2Kč), a nastříhal z ní asi 30 krásnejch filtrů, tlustejch i tenkkejch, vždy však dostatečně širokejch (naprosto souhlasim s Collasem). Mám z toho zásobu na půl roku (jsem pouze občasný konzument...).
johnykrnda
Obyčejný filtry z papírků OCB+tips
Deda Mraz
Já mám s papírky od OCBéček vždycky problém je kvalitně zatočit, protože jsou dost tuhé. Jasně, jde to párkrát přetáhnout přes nějakou hranu, ale ne vždy je k dispozici a ne každého taková nutnost potěší... Například ty kupované papírky se zeleným listem (knížečka s asi 30 papírky a barevným obrázkem na přední straně) jsou daleko měkčí, než tyhle OCB.
BaHnO
Jisty muj kamarad pred nekolika lety delal brigadu v papirnictvi, a vobcas nemel co delat a tak zkoumal a zkoumal az jednoho dne prisel a oznamil, ze nejlepsi filtry jsou cituji: z ctvrtky gramaze 230g/m seriznute tak, aby vlakna sla pod uhlem 60°. Ja tvrdim, ze filtr se da udelat z cehokoliv.
Deda Mraz
Bambulion: To v žádném případě. Upřesním, že se jedná o filtříky v combo balení (obal je bílý a filtříky samotné taky bílé jakoby lakované. Nevím, jestli se dělají ještě jiné (soudě dle tvé reakce asi mnohem lepší) filtříky OCB, ale tyhlety jsou jedny z nejhorších. I obyčejná křídová čtvrtka je lepší.
sewo
....mno ja osobne davam castejsie cez fajku ale samozrejme za aj jointy. ako filter pouzivam klasicky poskrucany papier ...
Ganjfield
dlouhodobym experimentovanim jsme s kamaradem zjistili ze na filtry jsou nejlepsi listky do menzy matematicko-fyzikalni fakulty UK - nejsou perforovany a dostatecne tlusty. Filosoficka fakulta ma moc tenky papir, CVUT jeste tenci, prirodovedecka a fakulta socialnich ved ma dostatecne tlusty ale perforovany. VSCHT ma taky moc tenky.

Takze uz vite podle ceho si vybirat skolu? ;-)
Aryan
VSE ma taky celkem dobry .... sakra uz rozebiram unor :)
PiosOne
ganjfield: a indexy jste nezkoušeli natrhat na filtry? :D
Ibuprofen
já nejradši pálím faječku. když už balit tak do kupovanejch filtříků
sewo
Ibuprofen si moj clovek ja tiez najradsej cez fajocku ... alebo rad davam aj cez voďáska ...
PiosOne
já mám rád přes sklo, nebo taky přes faju. špeky moc nehulím a když, tak mám trhací papírky z growshopu.
PiosOne
g420: tak ty papírky od cajtů jsou vážně luxus :D
Mephi
jeste jaky delate rozmery ????
ZMonica
??Filtry jako cigarety?To fuck ne, asi by mi to ani tolik nehcutnalo, proste k brku patri normalni fltru utrhlej z krabicky od cigrate nebo takoyv ty obrazkovy jak se kupujou v trafice..V Ridge Backu prodavaji skvely filtry i s papirkama..
cybermik
já si obvykle filtry kupuju, ale nedávno se mi stalo že sem je postrádal a zrovna sem jich potřeboval větší množství jelikož sem jel do Prahy na akcičku tak sem popadl štosík vizitek mého bratra a mohlo se jet, ale to sem ještě netušil jaké to bylo štěstí jelikož sem jednu dal i kámošovy kterej tam ztratil koženou bundy a věřte nevěřte že do týdne bráchovi volala neznámá frajerka že našla bundu někdo zahrabanou v šatně a bunda je zpět.
ZMonica
cybermik: tak tomu se rika stesti..l.to je hutsz..
SJ | Ivanhoe
filtry dělám ze všeho, co je po ruce:
obaly sešitů
nedávno kámoš našel balík Magiců - vystříhnu Magic a filtr je hotov :)
z papírků zase vystříhnu něco pěkného (třeba "King")
vizitky
kupované filtry

vždy se snažím udělat filtr, který by měl nějaký pěkný nápis nebo obrázek viditelný přes papírek... nevím proč, ale baví mě to :)
Karcinogen
No ja si filtry kupuju v smoke shopu a kdyz ho roluju,tak tam dam trosku tabaku, jako filtr v cigu akorat s tabakem a poradne ho tam narvat aby nelital a je to v pohode
T.C.
Docela mě zaujal ten filtr z listu ze stromu :) Fakt si to nedokážu představit, ale g420 asi s tím má dobrý zkušenosti :)
T.C.
g420: Čoveče neděláš ty někde v ňákým ovoci a zelenině, že to tu tak propaguješ? :)
tobex
mne stacili i stravenky ze zakladky... , ale nejnapaditejsi byla asi vizitka drop-inu
ZMonica
topex, to jo drop-in filtr..Ja jsem si nedavno koupila asi za 15korun filtry, na vrchu Bob Marley a filtry jako v bloku vzdycky jedna rada po trech a na filttrech napis Sroluj To, jsou fakt pěkný..:)
AK48
.. já mám s filtrama veliký problémy .. doma už snad nemáme jedinej kousíček kartonu, nebo tak ... ;-))))))))
tobex
Jo a znate Spanelsky smokingy? jsou to papirky ctvercovyho tvaru tak 4x4 cm, a jsou jenom 80 dlouhy a na filtrech jsou citaty treba od sennecy a tak, mne se strasne libili nevite jestli to negde neprodavaj?
Wampyr
Tak ja delam filtry z jizdenek MHD. a nebo ze strednetvrdejch letaku. Ten papir musi byt hladky.Delam filtry dlouhy tak 3 - 4 cm a kousicek filtru precuhuje ven z papirku.Kdyz dohuluju, tak filtr povytahnu trosku ven a spekem pootocim.Pak muzu v klidu dohulit speka az do konce aniz bych hulil filtr.......Doporucuju to vyzkouset. Ja uz jiny speky nebalim................
Dan.Bass
Taky dělám velký filtry, čím delší, tím lepší, zdravější praktičtější. Aktuální velikost 4,5 x 5 cm.... :D
Krychle
v nouzi se mi jevi nejlepsi odtrhnout kus krabicky od retek, ale jinak sebou nosim jiz nastrihany filtriky z ruznych letaku nebo vizitek...vizitky RulezZ:wink:
nejvice me bavi delat filtry tak, aby po srolovani na vrchu bylo videt nejake slovo..ale to uz sem asi nepatri...no nic:)
zdar:smoker:
ZMonica
No jasně, svoje miry tu budem psat ..:)
zdárek - já normálně používám taky papír z krabky vod cíg..
případně před něj eště tabákovej filtr..(pred par tejdnama sem prijel ze spanelska..:-))
ale i z cigaretovýho filtru se dá hulit (ale většinou je vysunu, většinu uříznu a zbytek nacpu kouskem zahnutýho papíru zpátky do dutinky (vydrolenýho cíga - hodně hulim doma a spotřebuju dosta tabáku, dutinky schovávám, když dojdou papírky tak to řešim takle..)a je to.. - nic nelítá do pusy a přitom to neni jako ultralehká petra..
ve vobrázkách se taky celkem vyžívám.. - ke kupovanejm filtrům:
na balení sou dobrý, ale moc je nekupuju (vobčas s papírkama - smoking sety..) vobaly ze sešitů sem používal taky :-))

taky mě napadlo, že jak dělaj bločky filtrů moh by bejt každej potisklej trochu jinak a při projíždění na nich bejt nějaký šotíky..
třeba spiknutí proti cannabis..
jinak vizitky sou pohoda..proč někomu neudělat reklamu (třeba policii čr :-)) (ne že by to potřebovala - my jim zaplatíme viditelnější :-((
doma taky používám jako "špičky" kusy klacků vod ganjy, propíchlý drátem (třeba do kola..) - dýlka libovolná, po jedný sklizni (outdoor) jich mám na několik let..stačí uříznout, propíchnout a parádně pálit.. (vnitřek je dost pórovitej, takže taky slušně filtruje a když smrdí a je zanesenej sračkama, tak jednoduše vyměnim..)(jeden čas sem si dělal i malý a používal je přímo jako filtry..) většinou do toho cpu brka (mnohem lepší..)nebo jenom kotel z vodnice (uřízlá syfonová bombička - teda v mym případě bombička šlehačková :-))
vodnici v poslední době nemám ale až koupim silikon (kuli skříni..)
tak si nějakou zase udělám..a k vánocům sem dostal vod sestry klasickou šluknu (kovovou, celou rozebírací..)

a jelikož mám aastma, zajmal sem se i vo vapíky, ale eště sem to nezkoušel..brčko by mě určitě chybělo..

tak hlavně ať netrpíme nedostatkem (právě sem dohulil ganju z outdooru a eště mě nepřišly semínka indooru..)
(kurva, dneska sem nějakej nevykecanej :-)) chtělo by to brko..(a sluníčko- pláž, vlny, nějakou tu buchtu a .. brko:-))
frankie.cz
Možná ste si všimli, že skoro každý dělá úplně jiný filtr - klasický dokolečka, trojúhelnikový, filtr z krabičky nebo z vizitky atd. Mě by zajímalo jaký vy nejraději cpete do špeka. Já osobně dávám přednost originále.
GREEEN
ja delam kolecka a tedka sem si udelal tabulku v excelu - velikosti bunek jaky my vyhovujou na filtry vytisknul na ctvrtku a narezal takovym tim vysupovacim nozikem (ne uplne oddelil jen jednou prejel) takze to jde krasne odtrhavat =)
W3m3n0
jeden kamos kdyz bali tak dela filtr jedine z letaku od K-Centra.
jinak ja si filtry kupuju od growshopu a na zacatku je vzdycky trikrat prelozim a zbytek dotocim...
frankie.cz
S Exelem to není špatnej nápad. Doma mi zbylo spousta čtvrtek ze školy, žeby?
Dan.Bass
Já se snažím dělat filtry co nejdelší. Zatím se mi podařil asi 8cm, táhlo to nádherně. Chystám se trhat rekordy. :) Ten kouř se v dlouhým filtru krásně pročistí a zchladne, a navíc je to praktické při předávání. Jen se to špatně balí...
Ehmm
hmm...bud original nebo takovy ty trhaci z kramu:)
warior
nee,nejlepší jsou z krabičky papírků-z té volné strany,která skrývá otvor s papírkem-mas to vzdy pri sobe a nemůžeš je zapomenout :)
thc_george
já je stříhám z desek od sešitů.. když je to ten pruhovanej tak je to pak "retro oldschool filter" :) kdybych mel kupovat filtry se nedoplatim.. navic vlastni vyroba je lepci : )
PiosOne
já používám takový ty z growshopu (ty se samolepkou, v trhacím bločku po třech). anebo ty co přibaluje hydroponieplus do zásilek, ty jsou taky celkem good)
Kwjetoň
filtry točim na esíčka (prostě na konci wohnout a pak motat na druhou stranu)
a věčinou (skoro dycky) je trhám z bločků po třech kerý si kupuju (sou na nich super nálepky, zamořuju s nima celý okolí:D
Rexi-x
pouzivam filtry OCB tips co sou s paperama
Dan.Bass
JO a ještě k "technice" : dělám harmoničku, tedy vícenásobný esíčko. Daleko větší plocha na zachycení bordelu, tedy lepší filtrace...
lubomír
citace:
Původní příspěvek od blou
Filtry si kupuju nebo si jich par seberu v coffee shopu.
Motam je tak ze na jednom konci to nekolikrat ohnu,takze mi vznikne mala harmonika,pak to sroluju do valecku a sup do slim papiru.Harmonika prijemne chladi(coz i zvysuje ucinek thc),netaham s kourem i tabak.
S papirem od cigaret se mi spatne pracuje.Je moc tvrdy a spatne se to roluje.A je vetsinou voskovanej coz je citit.Ale kdyz prisobe nemam orig.filtry da se pouzit v podstate jakykoliv tvrdsi papir.
lubomír
je dobrý nápad pořídit dlouhý papery bez lepidla? poraďte. začínám...
Wladimir518
já filtry kupuju jen občas, ale jinak je dělám z takovejch štítků co sou u CDček, momentálně používám vod céda co na něm mám vypálenou FIFU 2004, tušim že to je EMTEC, nebo TDK, je to fakt supr, lepčí než kupovaný filtry, a hlavně je to 2 v 1, (nechám si to patentovat a bude to za příplatek :-) )
No jak to čtu, tak máte rádi dlouhý filtry.
Souhlasim s váma, ta chuť se v něm ustálí a navíc to víc kope :D
Kwjetoň
to lubomir:
papírky bez lepidla???
a pak to omotáš izolačkou nebo co?
kup si černý nebo zlatý smokingy, ty sou nejlepčí
De la Vastierre
Z hajzláku sou fajn
Belial
Výborný sou vystřižený s těch sešitů s reciklovanejma deskama. Sice sešit pak vypadá divně a časem nemá desky, ale je to fuckt super. takový ty zelený.
k.o.h.o.u.t.
nevím jak vi ale přišel jsem na to že delší filtr tím méně hnusný chuti - občas dělám i filtry 5cm dlouhý a pohoda - kámoši to nejdřív nepochopili ale potom uznali že to tak je ! Jinak jako filtr používám co je po ruce - pokud možno DLoUHÝ.
narbe
taky se přikláním k delším filtrum...lip se ten kouř chladi...a mě to vic chutna....
jinam material....většinou uplně rozeberu krabku...z toho je nej papír...:-)
lubomír
Já sem objevil nový filtry s logem WRAP FILTERS na kraji, který sou jednotlivě po 33ks v takový malý otvírací krabičce a uvnitř se navíc nabízí ke sbírání 60 sběratelských kartiček s motivy hemp obrázků, abstraktních fraktálů nebo karikatur a ještě navíc s vloženou Djarum kartou, který dělaj samozřejmě reklamu hřebíčkovejm kretkám, ale za 9 těchto karet dostaneš v trafice jedny filtry grátis.
To si myslim že je dobrej tip pro skutečný fajnšmekry...
pták.vohni.vák
jo, tyhle filtříky jsou fakt dobrý.
mám je čerstvě koupený a myslím, že už konečně někdo udělal pořádný filtry.
Jinak jsem si koupil i ty komplety Wrap Filters, který maj s černejma, zlatejma a dokonce i stříbrnejma papírkama.
Kupte a pochopíte, o čem mluvím.
Jinak díky, lubomíre, za dobrý tip.
Alien Canabis
trhaci z kramu jedine...jinak sklo,ale brko je lepsi pozitek
uzavřete někdo ten thread, už je tu jeden takovej
MaO
nedavno sem balil speka a na filtr sem pouzil korespondak s pokutou z knihovny ve ktery sem si pucil knizku marihuana 2002
neumyslne sem odtrh zrovna kousek s napisem marihuana
a kdyz sem to domotal a kouk se na nej tak tam prosvital pres ten papirek napis marihuana. vypadalo to takhle.
______________________________________
[marihuana]_____________________________)
KOSMEJ
Obaly od CD-R
zzzzzZZZZ
Jako filtry používám kousky papíru z krabičky od cigaret ale stejně je nej když použiješ nějakej cigaretovej tabák třeba jawaness a ubalíš si pěkný ganja-cigáro bez filtru.Doporučuji si zkusit.Nebo si kupte tabákový listy na flédě a balte si doutníčky.
noob2004
cau lidi nenasel byste nekdo planek na vapolizer...shanim ho uz delsi dobu...dikec za jakoukoliv stopu vedouci k ukonceni meho trapeni
Hanyz
Idealni je filtr z toho trhaciho blocku s nalepkou, je idealne tvrdy, da se s nim dobre zpracovat eSicko, ale kdyz neni po ruce, tak se da filtr vyrobit temer z cehokoliv, nejcasteji z krabicky z cigar. V praci jsme treba delali filtr z kartonove krabice- pracne ale ucel to splnilo:)
zabijak
nejlepsi je to podle me z tech trhacich blocku, srolujto. ty jsou v klidu. jedou jsem delal filtr z ucebnice, ted je to docela provar, ze mi tam chybi takovej obdelnicek :)
Kwjetoň
filtry ze sešitu sou podle mně luxusní, hoděj se hlavně když se de na špróňo hned po škole - a jako provar mi to nepříde - mně chybí skoro na všech sešitech víc jak půlka zadních desek a v poho:)
worwan
:-)

.. já dávám přednost těm kupovanejm z krámu.. nejlepší je utrhnout hned tři a motat velký buky.. ale když nenipo ruce tenhle, dělám je snad ze všeho:D
lubomír
Čau lidi.
Už asi 2 měsíce používám výhradně nový filtry WRAP FILTERS. Dřív jsem kupoval filtry se zeleným listem, ale přijdou mi už vokoukaný.
Tyhle nový filtry se prodávaj v malých krabičkách a nemusím je trhat, protože jsou v krabičkách už jednotlivě. Dole maj malý logo WRAP FILTERS v takovym oválku a tak když si je zaroluju, každej hned vidí, jaký filtry hulim. V krabičce jsou přiložený ještě 2 sběratelský karty, s obrázky trávy nebo i abstraktních fraktálů a ještě k tomu i Djarum karta, kdy za každých 9 karet dostanu u svýho trafikanta jednu krabičku filtrů grátis. Už jsem je jednou dostal.
Jinak filtry se balej úplně v poho, jsou měkký tak akorát, netřepěj se a ani se po zarolování nerozbalujou. Takže hned napoprvý jsou připravený ke spotřebě.
Taky jsem ve stejný trafice zkusil tzv. sety, tj. filtry WRAP FILTERS se zlatejma. A dokonce jsem včera koupil ty samý filtry, připravený pro set, ale bez dlouhejch papírků. Pak si tam mohu přilípnout jaký papírky chci.
Můj trafikant mi včera říkal, že asi za 14 dní bude mít od stejné firmy i perforované filtry po 3ks v knížečkách, něco jako jsou ty s tou trávou, ale s tím rozdílem, že na každém obalu bude jiný obrázek s motivy trávy nebo fraktálů.
V šechny jejich filtry jsou typický tím, že jsou bílý, bez žádnýho obarvenýho svinstva a dole maj vždycky to jejich malý logo.
A hlavně se dobře balej.
Kdo už zkusil, ať dá vědět.
Tak zatím...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma