vrbic |
Kdyz je nejhur tak se da pouzit skoro vsechno, i kdyz neni treba nejlehci udelat filtr z nejakeho materialu, ktere se hned rozbalí.:bandit: |
|
|
MFT |
ja si vystacim skoro s kazdym mekcim papirem.naposledy jsem delal filtry ze zbylych listku na muj maturitni ples:-)...maji skvelej papir! |
|
|
Dubinek |
Já používám jako filtr foto čtvrtky, který se dávaj do kopírek ( taky se na to dobře dělaj výkresy :)) Kupovaný filtry vlastně nepoužívám, nekupuju... |
|
|
wendy |
když je nouze, každej trochu tvrdší kus papíru se hodí, velká nouze=potisk nepotisk(z cíg,z obalu papírků), no ale když sou love, je fakt praktický koupit si filtry v trafice, a ty zelený lístečky sou hezký:)
všeobecně nejzdravější filtr je z nepotištěnýho pokud možno savýho papíru (myslim jako že čtvrtka je lepší než filtry z cigár) no a vžádným případě ne filtry od cigár!opravdu to zachytává moc THC, mam to vyzkoušený (když balit do dutinek, tak tam radši vložte velkej filtr z papíru místo toho co tam je) |
|
|
Ježíš |
nevim proc to tady tak resite, hlavne kdyz je dobrej matros a pohoda :love: ty kupovany bezny pakliky filtru sou good, a kdyz je nemam tak cokoliv co je po ruce-v hospe nejcasteji krabka. Pamatuju si driv to byly desny hadky s kamosema kdo urve svou cast novy krabicky, pac nas sralo mit permanentne kapsu vysypanou tabakem. Ale nakonec to bylo jedno pac pri spotrebe 6-9 jointu za vecer mel krabku rozervanou kazdej :sun: |
|
|
pildo |
Rad by som vedel, ake filtre pouzivate. Mate rady dlhsie alebo kratsie filtre? Hrube alebo tensie? ja osobne uprednostnujem dlhsie a siroke tak 4-5mm robene na eSicko (zaciatok filtra je v tvare S). |
|
|
|
většinou používam tak 2.5-3 cm dlouhý, nejlepší jsou ze čtvrtky a dělam je akorát široký (tj. o něco míň než cígo) |
|
|
|
matoha: takže patent na kartónový filtry? dost dobře nechápu tvuj příspěvek |
|
|
pildo |
2 Ramon_Dexter: mame podobny vkus na filtre :D |
|
|
brambora |
no ja vetsinou pouzivam z krabicky od cigar sou tam vzdycky 4 filtry |
|
|
Mr. Knorr |
obyc kancelarsky papir, asi 4 cm X 10 cm, prvnich asi 5mm ohnout, druhych asi 5mm ohnout, tretich asi 5mm ohnout aby vzniklo dvojite vecko, kolem tohoto W obalime zbytek materialu, vysledkem je pevna trubicka ktera ma uprostred dostatek prostoru, aby hulic nemusel vynakladat velke usili pri sani koure z jointu :)
Patent by Mr. Knorr a 999 milionu ostatnich hulicu ;)
EDIT: este sem si vzpomel, ze nesnasim brka s malejma filtrama, treba ty z krabky od cigar... konec brka pali, skrabe a neda se hulit, kdyz sou brka s dlouhym filtrem, tak se kour dostatecne chladi, a konec brka se da vytahnout, zatocit a dohulit do uplneho konce. Nic nezbyde... |
|
|
dokktor |
samozřejmě nejlepčí sou filtry z takové té příklopky krabičky od cigár, optimální tvrdost, délka se dá regulovat utržením a dobře se rulujou. já osobně dělám filtry do M a tak dvakrát to omotnu dokola ať to drží |
|
|
|
z cigar jak pisou lidi. 4 a vic jich tam je... taky nemam rad uzky brka. nevidim problem ale udelat siroky brko i z filtru z krabicky cigaret. |
|
|
pildo |
hmm ja z krabicky od cigariet nemam rad, leskly papier nemam celkovo rad na fajcenie |
|
|
AHM4D |
filtříky si kupuju nebo dělám ze čtvrtky, z vizitek, kráby od cíg atd..cokoliv tvrdšího a tvarovatelnýho, a rozměr radši delší 2,5 a víc |
|
|
vaaanha |
citace: |
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
většinou používam tak 2.5-3 cm dlouhý, nejlepší jsou ze čtvrtky a dělam je akorát široký (tj. o něco míň než cígo) |
Taky tak;) |
|
|
kickdashit |
no na me vypadla z Reflexu (no.4) reklama z Gshopu udelana z filtrů,tak to me celkem potesilo:jumper: |
|
|
zmetek |
Me teda filtr od cigar nevadi, filtr je pro me idealni kdyz je minimalne stejne sirokej jako ten od cigar, docela casto taky pouzivam obycejnou ctrvtku. Nerad pouzivam slabej papir a samozrejme nikdy nedelam filtr z lesklyho papiru kterej je potazenej folii, to muzou udelat jen prasata. |
|
|
|
jojo laminace neni uplne zdrava ke koureni.... vona tiskarska barva ale taky ne. si nevyberes. proste nekourit filtry, nebejt nenazranej a fcas to zahodit.... |
|
|
mto1 |
ja recykluji stare vizitky a letaky...:-) |
|
|
|
filtry z krabiček od cigár dělam jenom v případě krajní nouze. je to humus, nedá se to pořádně tvarovat a velikost taky nic moc. Jenom v krajní nouzi |
|
|
BIGBUD |
nejlepší filtry jsou z krabičky od sirek |
|
|
|
ja vacsinou balim jointy uzke a dlhe, filter najcastejsie pouzivam z vizitiek... a je tak asi 2,5 max 3 cm dlhy |
|
|
Janxu |
tyjo filtr z krabicky od cigaret nikdy.... prazsky filtry sou nejlepsi. netrepi se, dobre se rolujou a daj se s nima delat pekny esicka. a u dylky- cim delsi, tim se mi s tim lip manipuluje.
:punk: |
|
|
|
Tě pic..já mám vždy tak 40-50 filtrů nadělanejch dopředu,abych se s tím pak zbytečně nezdržoval.A nejvíc mi vyhovují tak 2,5 cm dlouhý..a materiál z kterého je vyrábim mi nosí máti z worku.tam maj takovej prima papír zr kterýho to de jedna báseň..Pěstu zdar |
|
|
Kripix |
taky pouzivam roll it. ale nejcastejsi jsou stejne filtry z retek:) |
|
|
maruna |
co je po ruce,od cigar,uctenky z hospody,vrsek z papirku no proste co je po ruce a kdyz nic tak fajfka |
|
|
mittka |
A co tak kupit si obyc A4 tvrdeho papiera ?
Ziadne farbiva za korunu mate stovky filtrov ;)
Tolko vymyslate...piiiis |
|
|
|
jednu dobu jsem si dělal filtry ze čtvrtky, na compu jsem si udělal osnovu s obrázkama a kámoši mi mohli ruce utrhat |
|
|
bruggi |
filtry jedine ze ctvrtky.
2ramon: proto vynalezli rezacku:D |
|
|
Lolek |
trhací filtry většinou Sroluj to! :-) |
|
|
krivkin |
já používám, co je zrovna po ruce - dřív jsem si kupoval klasický filtry v orientu, ale komu by se tam pořád chtělo....když došly, použil jsem třeba jízdenku na mhd (takovej ten strej typ z tvrdšího papíru), kus omluvnýho listu z gymplu :-) |
|
|
Mr. Knorr |
Původní příspěvek od Mr.Palice
Jak to tak ctu a nemam co delat, tak sem si udal vlastni filtry :D Staci ctvrtka, trochu fantazie a filtry sou na svete :D :D :D |
Jak si udelal tu perforaci, jestli si ji nejak udelal?? Z te fotky to neni videt... |
|
|
O.o |
Většinou pouzivám klasický perforovaný filtry ... když dělám menší brka, tak vždycky utrhnu, z ty strany jak je obrázek. Nevim jestli to je blbost nebo ne, ale trhám ten obrázek, protože si myslim že v tom sou zas nějaký sračky který by se mohli uvolnovat při hulení :D ... asi hovadina, ale zvykl sem si a tak už to dělám :) |
|
|
mittka |
Mr.Palice :
Najdi si zensku :D urcite ti to prospeje |
|
|
Mr. Knorr |
Mr. Palice
souhlasim s mittkou :D
Dneska, kdyz sem si delal snidani me napadlo, ze na tu perforaci staci nejakej nuz na pecivo, takovej ten pilkovitej. Na nakym prkynku ho pritlac na caru a parkrat do nej bouchni, treba palickou na maso :) Zuby se vtlaci do papiru a perforace je hotova :D |
|
|
Kohy |
Nejraci mam pekne dlouhy a siroky filtry, za prvy aby se kour pekne ochladil a za druhy, aby z neho netekly sracky. Pac kdyz se bali velkej joint a da se tam uzkej a kratkej filtr, tak je to humpl nejvetsi. Bohuzel tohle tady u nas vadi asi jenom me, takze sem v tom uplne sam a kdyz na brko mam, respektive kdyz ho balim ja, tak si s nim vyhrat muzu, ale jinak sem proti zdejsim humusakum uplne bezmocnej :( |
|
|
emoo |
Zkusil jsem baliček filtry od ocbeček: ideal 1 + pulka z dalšího a omotat vizitkovym papirem... |
|
|
400w |
čtvrtka, z krabičky od cigár, vizitky, a když je u sebe zrovna mám, tak sroluj to! ... asi jako spousta ostatních |
|
|
faqer |
Tetno mesiac vyslo super cislo skolskeho casopisu. Idealna hrubka, ohybnost a je toho 10 A4:D |
|
|
pildo |
:D hh este keby boli predrezane na idealny rozmer :pimp: |
|
|
faqer |
Tak v tom pripade by sa to rozkriklo a museli by zdvihnut hodne pocet vytlackov. Bol by to urcite najziadanejsi skolsky casopis:D |
|
|
|
používám filtry srolujto :) |
|
|
FaLda |
Vsehno kartonovy ci ctvrtkovy...co se najde..karticka od posilovny, z kraby cig, z obalu od paperu...ale na blunta si raci koupim ten super plastovej!!..kdyz uz tak uz:rasta: |
|
|
Hy3nA |
no já mam ty buď s lístkem, nebo s palicí, na dýlku maj tak 3cm a na šířku 1 nebo 1,5, neměřil jsem.. a sem s nimi spokojen |
|
|
|
tak ja tak poruznu :D
mam moc rad mrkvicky, takze uz ten filtr ma casto ten tvar. Delka kolem 3.5 cm.
do osobacku si davam i treba 5cm filtr, je to luxusni :), zkuste to.
Kratke filtry moc nemusim.
Material tvrdy papir, co se norm. prodava v papirnictvi, pripadne krabka od cigar, ale uplne nej je takovy ten papir z bonboniery. Vypada jako vlnity plech z obou stran oblepeny dalsim papirem. takze je tam spousta malych direk... |
|
|
HERBSMAN |
ja si kupuju filtry zn. Sroluj to, nebo z OCB slim tam jsou přibalený s papirama.taky to roluju jak někdo podotkl do tvaru S nebo někdy M.záleží na velikosti brka. |
|
|
snark |
mno tak já bych si dovolil tady vyjímečně udělat malou reklamu a zahlásit že ZDALEKA NEJLEPŠÍ FILTRY SOU JEDNOZNAČNĚ
KAISER SOZE vod www.praguefilters.cz
co se týká tvaru, velikosti, materiálu i balení. Kdokoliv je ozkoušel souhlasil se mnou. |
|
|
hej-rup |
Trhám filtry většinou ze sešitů ale špatný nejsou ani takový ty kupovaný, nařezaný a slepený do jakejchsi bločků. |
|
|
zelenacek007 |
nejlepsi filtr co jsem mel, byl ustrihnutej kousek suchyh stonku z mejch kyti, fakt parada, clovek ustrihne kolik potrebuje a jak silny zrovna potrebuje, ale chce to opatrne, pac jak je to suchy tak to obcas praskne, ale stonku je vzdycky dost. jinak motam klasicky z jakyhokoliv tvrdsiho papiru hlavne ne lesklyho |
|
|
Hy3nA |
Teďka používám filtry skateshop.cz, furt sem nemohl přijít na to, na co je ta reklama s "vypíchanejma" obdélníčkama, pak mě něco asi osvítilo... když se smotaj, tak maj větší průměr, než ty filtry z toho bločku, tak jako když nás de víc, nebo mam náladu:teef: |
|
|
winny |
Zdarec!kdysi jsem dostal od bratrance filtry s potiskem listu a ty byly nejlepší,ale značku už si nepamatuji-jinak mi docela připomínají sroluj to,které používám nyní a spokojenost |
|
|
fry |
Ja robim filtre z coho pride,ale snazim sa vyhybat lesklemu papieru bo je to fakt humus... robite niekto filter z kuska cigy?co si o tom myslite? |
|
|
lysina |
velikost mejch filtru zalezi na tom jak ma bejt velkej samotnej joint kdyz budu balit osobaka tak si udelam malej filtr..a u velky jointu zas velkej filtr..jo jinak je tocim butto do S nebo O |
|
|
Stoned_r41d3r |
... momentalne delam z krabicky na matovej caj... :D
Prvni tak 2 sluky to ma zajimavou chut... :)
A souhlasim s tim, ze filtry od Kaisera Soseho jsou nejlepsi komerecni produkt sveho druhu. At uz formatem, nebo jen tim faktem, ze se s papirem lip pracuje a neni na nem zadnej lamerskej potisk... A popartem inspirovanej prebal... Musim se zasobit... |
|
|
jestedman |
jahoďácký jsou OK, většinou ale rozsápu startky, jedny na den, akorát krabka na 4 brka. doma mám ještě zásobu starejch vizitek, ještě asi 1000 :)
btw. zkoušel jste někdo plastový filtry? byli k dostání na stolečku v kofáčích už asi před 3 lety, pár jsem jich vzal domů, ale dát je do brka jsem se nikdy neodvážil |
|
|
Hy3nA |
Původní příspěvek od Locus
Lamerskej nelamerskej, me se ten potisk libi a je na nich nalepka. Nemluve o tom, ze dneska uz tyhle filtry nejsou k dostani. Kdyby kamik nebrigadnicil na likvidaci skladu tiskarny co je vyrabela, tak bych je nemel. :) |
Už se jako vubec nebudou dělat?
tak to abych si tu poslední památní knížečku šetřil :eek: |
|
|
outdoorista |
Původní příspěvek od Locus
Lamerskej nelamerskej, me se ten potisk libi a je na nich nalepka. Nemluve o tom, ze dneska uz tyhle filtry nejsou k dostani. Kdyby kamik nebrigadnicil na likvidaci skladu tiskarny co je vyrabela, tak bych je nemel. :) |
jojo,přesně tydle používám,jsou levný,stojej 10kč a je jich tam celkem dost a nemusim hledat kde co,nebo stříhat papírky kvůli filtru,navíc maj tu samolepku a obrázkovej filtr:)
Ale nevím,proč by se měli přestat vyrábět?V obchodě kde je kupuju maj ještě pár plnejch krabic,tak snad nedojdou:rolleyes:
tady sránka mejch oblíbenejch: :smoker: www.fyltry.cz :smoker: |
|
|
GthiN |
Můžu vám potvr´dit že vyrábět se budou, páš v tý tiskárně co sem to čorknul (arpa dvůr králové) byly ooooobrovský hromady jeste nenařezanejch potištenejch papírů na fitry........ |
|
|
outdoorista |
i ty čorko,to se dělá :rolleyes: víš jak tady maj rádi čorky,ale jsem rád že se tedy budou vyrábět dál,jestli je to pravda:) |
|
|
outdoorista |
proč Lama,každej nemůže vědět všechno,když se nedaj sehnat filtry značky Fyltry,tak většinou seženeš filtry značky Sroluj to! - a ty taky stačej,sice nemaj ten pěknej ganjovej potisk,ale pořád je to filtr:)
Já je taky nemohl pár let sehnat,jen občas sem tam sem je u někoho viděl,ale ted jsou dostupný pořád:smoker: |
|
|
alko |
no ja myslim ze s tema filtrama to nemuzete tak globalizovat kazdy prece vi ze na osobacka si da delsi filter a na poradnou mrkvici kratsi tak dle chute a prilezitosti,,, |
|
|
farda |
tak ja preferuju tak 2cm, a jelikoz je spotreba tak uz sem davno prisel na to se ty filtry co prodavaj si nema ani cenu kupovat.. imho naposled mi vydrzeli na vikend,
takze sem presel vice mene na CTVRTKY, nejlepe format A3 .. nebo s libosti ostrihavam desky starejm sesitum, mno nekdy i tem novejm kdyz nic jinyho nejde
a podle toho jestli jde o osobacka ci poradnej bambaro, menim prumer filtru |
|
|
Softly |
Já jsem dřív používal měkej papír, kterej jsem pak olízal a držel pěkně, pak jsem přešel na čvtrtky, různý vizitky atd. Poslední dobou slevový kartičky do mc donald. A ted jsem si koupil Prague Filters (for oldschool people :)) a jsou fakt skvělý, takže asi filtry začnu kupuvat. |
|
|
GthiN |
Já mám filtrů pochopitelně zatím dost, ale až dojdou, řeknu máti :-D (dělá v tiskárně kde sem byl na brigádě) |
|
|
Janxu |
ted par dni delam filtry z obycejnejch A4 do tiskarny, daj se z nich tvarovat pekny filtry a hlavne poradny, ne ty pidizviky co se prodavaj v platickach po trech (sroluj to, fyltry.....) |
|
|
tekken |
kupuju OCB z filtrama :D:) |
|
|
|
zdar
nejlepší filtry si myslím že jsou z krepaku alespoň ja je mam rád.
Teď šmikám propadlé jeny :D:D |
|
|
mrakoplas |
Hulil jsem z tune filtru s aktivnim uhlim a neni to spatny, sice se trochu ztraci chut materialu, ale jinak je kour velmi lehky a setrici vase plice.
Velka vyhoda je ,ze i konec braka chutna stejne jako zacatek. |
|
|
lysina |
nejluxusnejsi filtry sou ty s trafiky..s tim listkem a paličkou.. |
|
|
kaasha |
já dělám filtros ze všeho co mám po ruce, trvrdý papír, který není zalaminivaný (to pak jde špatně odtrhnout:) filtry si koupím tak ke každejm třetím papírkům... |
|
|
Kohy |
Ja sem na filtry strasne haklivej. Nesnasim, kdyz nekdo vytrhne z krabicky takovy ty bocni kousky. Nejradsi si filtriky striham sam doma, pekne dlouhy a siroky, aby dobre chladily :D |
|
|
rasta fidla |
Klasika.....srolena ctvrtka do eska....bo filtry z trafiky nebo skate shopů.....vydy je neco po ruce,ale s tou vatou mi to pride ako divny napad. |
|
|
k/-\pr |
každý "hulič" má podle mě specifickou metodu"dělání" filtru....hledal jsem dukladne ale nenasel jsem podobny thread,skuste nejak nacrtnout jaky delate filtry(do speka samozrejme;)
pokuste se davat co nejvic ilustraci.;)
mam za to že tendle typ filtru skouri vic...jalikoz tolik nefiltruje...co vy na to? |
|
|
R3dm4n |
Ja filter robím tak ..Vždy mám pri sebe buď kartu,alebo nejaký tvrdý papier,keby náhodou;) ..Ale špeciálnu taktiku na to nemám.Snažím sa robiť čo najmenší a prisposobiť ho tráve.Napr. keď mám drťku,tak filter robím taký,aby sa mi nedostala do huby ganja.Ja si myslím že nie len ten tvoj skuruje viac,ale proste také filtre,cez ktoré sa viac dostane dym :smoker:
+ ilustrácia:D
|
|
|
Don PEDROS |
Já si kupuji OCB s filtrem takže tohle moc neřešim, jen ty filtry vždycky zkrátím aby nebyl moc široký :) V krajní nouzi si od někoho půjčím ciga a urvu si kus z víčka, s tim už pak nijak nemanipuluji (jenom sroloju samozřejmě) . |
|
|
k/-\pr |
R3dman...presne tak!cim vetsi dira tim vic skourenej...
my u nas ve meste mame skateshop a v nem davaj zadarmo plata filtru jako reklamu na ten kram....:D |
|
|
kaktusx |
zdravím:)
Nechcem spochybňovať Váš názor ale podľa mňa diera vo filtri je to najmenej čo ovplyvňuje stav.
Jedine aby to malo niečo spoločne so spôsobom ťahania ale filter sám o sebe nezachytí toľko THC aby ste to mohli poznať po zafajčení.
Ja robím vo filtri rôzne písmenka...najčastejšie S, keď mám čas sa s tým pohrať tak aj M, O(najľahšie no najmenej praktikované), Z, B(dosť ťažké), e, G...fakt sa s niektorými treba pohrať dlhšie ale potom je to šuppa :teef:
PS.: sorry ale nechce sa mi to kresliť
PEACEandLOVE |
|
|
|
Co dodat.....prostě klasika :rasta:
Omluvte prosím tu kvalitu, dík :)
|
|
|
El_Liberal |
cim vetsi dira, tim lepsi stav :punk: |
|
|
RedBull |
cim vetsi dira, tim lepsi stav |
Sakra pravda El_Liberal:rasta: |
|
|
crackonos |
dělám stejnej jak Mara...btw nechápu, jak můžou amíci kouřit ganju bez filtru, pche, kulturní barbaři. |
|
|
k/-\pr |
amici kourej travu bez filtru? to slysim poprve.. no kdyz maj na rozhazovani...:D |
|
|
m4uL |
Původní příspěvek od crackonos
dělám stejnej jak Mara...btw nechápu, jak můžou amíci kouřit ganju bez filtru, pche, kulturní barbaři. |
žadnej filtr = monstrozní stav :rasta: |
|
|
|
Taky sem zastance velky diry.... |
|
|
jude |
Původní příspěvek od m4uL
s tym nesuhlasim....aspon co z mojich skusenosti vyplyva |
|
|
Soul Rebel |
Fakt si myslite, ze stav se da ovlivnit dirou ve filtru? |
|
|
FaLda |
Původní příspěvek od m4uL
Ja osobne nesouhlasim s timto i se vsemi navrhy, ze dira velka ci mala zkuruje vic nebo min...dyt ten coud tim projde tak jako tak ne, fce filtru je akorat abys nemel v puse kopu huleni, aby to drzelo tvar a aby to caplo aspon trochu dehtu, kterej ma prece jenom velky castice...ale kourm kterej zkuruje, tak projde dycky! |
|
|
El_Liberal |
Původní příspěvek od El_Liberal
cim vetsi dira, tim lepsi stav :punk: |
srebel: to mela byt ironie :D samozrejmne je to blbost :) |
|
|
k/-\pr |
no ja si myslim ze nezalezi ani zase tak na dire jako na dylce toho co zachycuje travu aby nelitila do pousy....pac cim delsi je to tak tim vic se prez to ten kour filtruje a tim min thc do nas de? nebo to tak neni? |
|
|
kaktusx |
Původní příspěvek od k/-\pr
no ja si myslim ze nezalezi ani zase tak na dire jako na dylce toho co zachycuje travu aby nelitila do pousy....pac cim delsi je to tak tim vic se prez to ten kour filtruje a tim min thc do nas de? nebo to tak neni? |
Zdravím:)
no ja som niekde čítal, že čím je dlhší tak tým chladnejší dym z neho vychádza a tým lepší stav(ako pri bongu), skús si zmotať brko s filtrom takmer na celý papierik a na trávu nechaj 3 cm miesta>po jednom prásku máš stav akoby po 3 z normálneho.
Filter nezachytí dostatok THC na to aby si to spozoroval po fajčení, ani keby mal pol metra, veď keď ho potom roztrhneš tak je len trošku zasr*tý od dechtu :teef: (IMHO)
PEACEandLOVE |
|
|
Adrys |
Já osobně dělam 2cm - 2.5cm dlouhé filtry.
Zatím sem osobně nespozoroval, že velikost filtru by nějak měnila stav po vykouření příslušné dobroty ..... |
|
|
cannabi88 |
To je jasný z toho plyne ,že když udělám pořádně dlouhej filtr s pěknou dírou! Samozřejmě tak dlouhý aby mi tam zbylo cca 3cm místa na model, tak to zákonitě ani nemůžu dohuli jak budu moc :D :teef:
Půjdu vyhrabat nějaký listíčko a skusím to :winner:
Klucí nechcete někdo založit thread "Jak ušetřit matroš"? A při tom se pořádně zhulit!!! :jerk: |
|
|
H8nza |
Joo velká díra je nej.... ale způsob od k/-\pra je hustej.... |
|
|
Kac |
Pouzivam papir z letacku na ruzny akce podobny jako je tady na obrazku, uz jich mam doma tolik ze mi to bude stacit snad do konce kuracky kariery. Hulim s tim uz par let a moc sem si na to zvykl a to ze se z toho odparujou nejaky sracky ci co, na to prdim v dnesnim svete je tohle svinstvo stejne tak ve vzduchu kterej dychame. Rozmery obdelnicku maji 3,5 na delku a necely 3 na vysku, motam harmonicku aby uprostred vzniklo "S" |
|
|
barbastell |
Z platíčka filtříku naohybat na třikrát harmonyčku a pak srolovat, pro více lidí přidat ještě jeden filtřík kolem dokola a tradá! Nelítá to do pusy, když se povede, tak tam je nádherná omega (ohm) a táhne suprově:D |
|
|
HorrigEn |
ultimatne nejlepsi filtr je tzv. dvouhlavnova brokovnice :rasta:
mimochodem moc velka dira imho neni nejlepsi protoze brk ke konci chutna velice shittove--- |
|
|
|