|
Nějaký harmoniky a podobný koniny dělaj jenom takový ty co z hulení dělaj seance :D Nejrychlejší a fungující systém je tady ...čekuuuuj :D Pak už stačí dobalit :) |
|
|
detlef |
Já na filtry používám obyčejné čtvrtky, nebo si je koupím v trafice a když nemám ani jedno tak trhám z krabičky. Někdy si dokonce udělám filtr z normálního listu papíru. Prostě improvizuji. |
|
|
antoo |
MHD listok :D to je best a ked neni tak zo skatulky od cigariet tam su take "filtriky" :) |
|
|
|
Nevím, jestli mě už někdo "nepředběhl", ale já balím z filtrů Sroluj to!. Vždycky si z jednoho plátna utrhnu dva kousky, které smotám na délku. Pak jen připravím papírek, nasypu materiál a na backa (switche) to utočím :) Dlouhé filtry mě vyhovují - brčka se pak dají bez kopání kouřit až skoro do konce. |
|
|
gUan0_ |
Pokaždý urvu z krabičky od cigaret kousek toho papíru , smotám , švihnu na papírek a dál to znáte....... |
|
|
Honzka |
slevove kupony do McDonalda :D ten papir ze ktereho jsou delane se bezvadne toci a drzi tvar takze doporucuju zajit do McDonalda na cheeseburgra a cestou zpatky vzit par kuponu a mate vystarano :D |
|
|
Hagrid000 |
nejlepší sou vizitky,ale to já teď chvilku nemusim řešit-sem dostal ranec filtrů z growshopu zadarmo k bongu :) |
|
|
|
úplně nejlepší matroš na filtry jakej jsem kdy používal, byly nepoužitý děrný štítky. Tvrdost i šířka ideální, navíc jsou načáraný takže se z nich daj stříhat perkfektně rovný filtry. ŠKoda že už se nedaj nikde sehnat a domácí zásoby docházej
edit po pěti letech: A nebo si filtry taky vyrábím tak, že si je nakreslím v excelu a vytisknu to. Dávám si tam obrázky a tak, takže jsou filtry veselý. |
|
|
|