Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Konkurz na nejlepší petici za svobodné pěstování rostlin - Klikni zde pro originální téma
charta05
Charta05 vyhlašuje tímto konkurz na nejlepší petici...
Pište do tohoto threadu své návrhy...do vánoc:bravo:
caswel
nemá to cenu stejně přijde nějakej zasranej politik a řekne že lidi co pěstujou trávu tak vařej perník a šnupou koks takže všechny pozavírat
Skřeťák v Sudu
Mno mislim ze to sou tak slova kteri potrebujem jako posledni)) vzdat neco jen protoze nejsou prihodny podminky by nebylo dobry dle miho
Zukzu
Kdyby všichni co chtějí pěstovat si za tím stáli a prosazovali to tak časem až se to dostane i do toho parlamentu to určitě musí legalizovat... Podle mého je to jen otázka času, ale proč tomu trochu nepomoci.. :)

Zdravím Suda!! :)
sanobano
parlament to musí navrhnúť prvý, ako pokornú zmluvu medzi človekom
a bohom, určiť si pravidlá a byť
vzorom pre ostatné slovanské národy, ako prvý!
snark
charta05 zukzu - nebuďte naivní pánové, jediný vo co de v politice jsou prachy a vliv. Ve skutečnosti existuje jedinej reálnej způsob legalizace. Studie obsahující kompletní dokumentaci návrhů de lege ferenda včetně prováděcích vyhlášek, statutů nových úřadů a ústavů, platových tabulek, regulačních opatření atd atd. dále REÁLNÝ odhad spotřeby konopí v ČR založený nejlépe na celních statistikách importu papírků, ekonomickou rozpočtovou studii ukazující strukturu případného finančního toku, daňovou skladbu (na konopí by pochopitelně bylo DPH, spotřební daň, rizikovej příplatek, příspěvek na politiku ministerstev vnitra a zdravotnictví, poplatek pro EU, zvláštní přídavná daň atd atd - stálo by to víc než dneska). Administrativní struktura musí být decentralizovaná aby vzniklo co nejvíce úřednických postů - včetně managerských pozic typu "ředitel krajského úřadu pro kontrolu konopných produktů" Přerozdělovací systém musí umožňovat korupci a rozkrádání. To by byla jediná reálná motivace pro politiky aby se tím začali vážně zabývat - k tomu přičteme popularitu u mladého voličstva - volební hesla typu "přijďte volit legalizaci - teď nebo nikdy" - atd atd a populistické roztrubování zisku pár miliard do státního rozpočtu - průměrná lobbyingová agentura by to zvládla do roka dvou maximálně
Breinwolf
Mě osobně zajímá jen ideová stránka věci: svobodné pěstování. Jestli na tom budou chtít točit prachy, ať si pravidla vypracujou. Já nic neprodávám a všechny zvu ZADARMO na špeka.
sanobano
Všetky slobodné rozhodnutia vedú ku konečnej závislosti
na samotnej slobode,
preto legalizácia musí byť veľmi prísna
Breinwolf
Je jasný že se tomu bude muset dát nějakej punc a úroveň a že se to musí domluvit s předsaviteli systému, ale nemám pocit, že by to bylo nereálný. Dekriminalize je kompromis, který můžeme přijmut a mě osobně by to úplně stačilo, ale Legalizace je to co by se mělo požadovat od samého začatku.
citát: I pro strom existuje naděje.
Když je podtat, dokonce znovu vyraší...
Jestliže zdatný muž zemře, může opět ožít?
MOJŽÍŠ, STAROVĚKÝ PROROK
papaja
Jestliže zdatný muž zemře, může opět ožít?
Ano třeba Lazar:bravo:
papaja
http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=397 724 014 436
;) se to musí domluvit s předsaviteli systému, :vampire:
citace:
Mě osobně zajímá jen ideová stránka věci: svobodné pěstování. Jestli na tom budou chtít točit prachy, ať si pravidla vypracujou. Já nic neprodávám a všechny zvu ZADARMO na špeka.
citace:
Je jasný že se tomu bude muset dát nějakej punc a úroveň a že se to musí domluvit s předsaviteli systému, ale nemám pocit, že by to bylo nereálný. Dekriminalize je kompromis, který můžeme přijmut a mě osobně by to úplně stačilo, ale Legalizace je to co by se mělo požadovat od samého začatku
:beer:
papaja
žádný návrhy petice?
stojím o nápady, koncepce
papaja
návrh:
Petice za svobodnou možnost pěstování rostlin
motto:
Je to dobré!
V tomto čase jsem se rozhodl napsat Vám poslancům a panu prezidentovi.
Požaduji mít možnost pěstovat jakkékoliv rostliny na svých zahradách nebo doma.Kdo mi bude zakazovat dávat semínko do Země?
Důvod:
Je třeba uznat konopí své místo na zemi. Je to rostlina, jež Vás oděje, zahřeje a mysl potěší.
Lidé si navzájem kradou květiny, semínka si každej může opatřit , kde chce, prodává se většinou předražené zboží, roste nedůvěra vůči představitelům policie a státu, vydělává se na osvětlení, hnojivech. Nic proti..ale je snad symbol víc než to, co zobrazuje? Lidé vesele prodávají trička s květy, papírky atd...Proč ne konopí?
Kriminalizace slušných lidí nepatří do svobodného státu.Myslím, že pěstování užitečné hospodářské byliny nikoho nevyčlenuje ze slušnosti.
Stop geneticky upravenému technickému konopí. Zakažme zrůdu a legalizujme princeznu mezi rostlinami. Je to konopí seté, indické a ruderální.

Děkuji za pochopení.


............datum, jméno, bydliště...........




:bandit:
papaja
kluci podněty, komentáře?
návrhy?
nic?
pukpuk
papaja: Chtělo by to stylisticky a gramaticky doladit, jestli to má mít nějakou úroveň a má to být bráno vážně.
co je špatného na tom, že se vydělává na osvětlení a hnojivech?
jinak obsahově jakž takž souhlasím. pokusím se taky něco sesmolit, jen v současnosti nemám moc času. snad o víkendu.
Inu tak tedy takhle. sepsal jsem to jako požadavek dekriminalizace pěstování konopí, což se trošku odlišuje s tvou představou svobodného pěstování všech rostlin. Dle mně je třeba požadovat konkrétní věci.
Jo ten můj text berte s rezervou, spíš jsem si to chtěl jen zkusit. Nikdy jsem nic podobnýho nepsal :)



Požadujeme dekriminalizaci pěstování konopí pro vlastní potřeby. Nemáme zájem na tom, prodávat marihuanu dalším lidem a vydělávat na ní. Chceme zabránit persekucím slušných a jinak konformních lidí. Je tak velký prohřešek zasadit semínko do země, starat se o to, co z něj vyroste a plody naší snahy potom vykouřit? Je třeba si uvědomit, že kouření a pěstování marihuany není něco, za co by lidé měli být trestáni odnětím svobody. Oceňujeme současnou snahu rozdělit drogy na měkké a tvrdé. Je to krok správným směrem, ale sám o sobě nestačí. Zamyslete se nad naším požadavkem. Nechceme toho tolik. Děkujeme.
papaja
nádhera
ale co pěstitelé na plný úvazek?
legalizuj
Breinwolf
Hmmmmm. Zajímavost. Přivrdli jste mě na myšlenku poslat do oběhu 2 petice.
Breinwolf: jednu s požadavkem legalizace a druhou s požadavkem dekriminalizace? :) No, jako nebylo by to špatný. Požadavek dekriminalizace by se tak stal únikem od příliš radikální legalizace...
Breinwolf
Ne požadavek dekriminalizace by mohl být dobrý ústupek od legalizace.
charta05
Tak to je paráda. My rozhodně souhlasíme se 2 peticemi. Už tdy jsou zatím nějaké návrhy. 1 od Papaji, což je zatím hrubá skyca na dobré cestě, takže uvidíme. Máme tady také návrh na dekriminalizaci od futeW. Myslíme že je dobrý. V oběhu by byly 2 petice a každý by mohl podepsar kteroukoliv nebo obě.
Skřeťák v Sudu
me to pride trochu mrana snaha nefi mno :D rozhodne bych si to pral ale kdyz ted proslo to e budou 3 kytky legal tak lidi budou namitat ze to musis stacit a pod. skratka ze se to nepovede:( rozhodne drzim palce, peace lidi :D
papaja
Jericho padlo za týden
snad si to stihnem příští rok nadělit k Silvestru
Skřeťák v Sudu
nojo ale to meli takovi lepsi trubky)), buh stuj prinas
papaja
to bych řek, že ted máme lepší genetiky?
no možná rozmanitější
ted si představma
kdyby tak někde v Zimbabwe byla nejčistčí sativka
čeká tam na archeology z
afrikaseeds
v Indii žlutý modaly prej sou
a keříky v Afghánistánu?
mateřinka vonná
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19703
No myslím, že obě petice by se měly ještě přepracovat, a poměrně dost. Ideální by bylo, kdyby i ostatní přidali svou představu, názor atd...
Breinwolf
Je pravda že 3 kytky budou stačit několika lidem, ale pro většinu lidí je to prostě málo. Třeba kluci co jedou lampy potřebujou alespoň 1m x 1m, aby se jim to vyplatilo. Já pěstuju venku a 3 kytky jsou tak málo..........
papaja
nenechme si vnutit
Adamce místo Havla
snad mi rozumí ti starší
co je špatného vypěstovat 2 hektary durban poisoon
a prodat i nějaké palice
já ,který neprodávám volám
free growing
legalizuj!
charta05
šiřte petici a posílejte podepsané archy petičnímu výboru
adresu pošleme do pm
papaja, breinwolf
Petice za svobodnou možnost pěstování rostlin
motto:
Je to dobré!
V tomto čase jsem se rozhodl napsat Vám poslancům a panu prezidentovi.
Požaduji mít možnost pěstovat jakkékoliv rostliny na svých zahradách nebo doma.Kdo mi bude zakazovat dávat semínko do Země?
Důvod:
Je třeba uznat konopí jeho místo na zemi. Je to rostlina, jež Vás oděje, zahřeje a mysl potěší.
Lidé si navzájem kradou květiny, semínka si každý může opatřit , kde chce, prodává se většinou předražené zboží, roste nedůvěra vůči představitelům policie a státu, vydělává se na osvětlení, hnojivech. Nic proti..ale je snad symbol víc než to, co zobrazuje? Lidé vesele prodávají trička s květy, papírky atd...Proč ne konopí?
Kriminalizace slušných lidí nepatří do svobodného státu.Myslím, že pěstování užitečné hospodářské byliny nikoho nevyčlenuje ze společnosti.
Stop geneticky upravenému technickému konopí. Zakažme zrůdu a legalizujme princeznu mezi rostlinami. Je to konopí seté, indické a ruderální.

Děkuji za pochopení.

............datum, jméno, bydliště...........


je třeba to podepsat čtyřikrát bude se to předávat sněmovně, senátu, prezidentovi a do protikriminalizačního archívu
prosím věřte nám nezneužijeme toho
uvidíme, kdo chce hektary ganji a kdo o tom chce jen psát
Pan Ker
No, podle mě to má k dokonalosti ještě hodně daleko... Třeba to, jak píšeš, že ti nikdo nemůže zakázat dát semínko do Země a na konci chceš zakázat technické konopí! Smysl chápu...ale trochu si to protiřečí, ne:confused:?! A taky by poslanci asi koukali na petici sepsanou nespisovnou češtinou...uznat konopí jeho(a ne své)místo; každý(a ne každej)... A ještě by tam mělo být nevyčleňuje ze společnosti, místo ze slušnosti...

Něříkám, že bych to zvládnul napsat líp obsahově, ale pokud to chcete předložit vrchním představitelům státu, mělo by to mít nějakou úroveň... Protože jinak jim jen potvrdíme jejich mínění o kuřácích marihuany!

Každopádně držím palce a mezi podepisující se s radostí přídám;)!

PEACE
charta05
vytisknout
4 archy
chodit ke kámošům, rodičům, sousedům, ba i jehovistům bych to nabídl podepsat.....Týden před letenskou demonstrací archy odevzdáme-5 jmen je jistejch s pankerem 6
dík opravil jsem to;)
papaja
posílat poštou komukoliv
e-maily jsou fajn
kluci tohle je minivirus
Pan Ker
Takže 6...můžeš se mnou počítat;)!

Ale ještě bych na tom textu udělal menší kosmetický úpravy...pokud to nevadí?
Tohle je můj návrh:

Petice za svobodnou možnost pěstování rostlin

Naše motto: "Je to dobré!"

V tomto čase jsem se rozhodl napsat Vám, poslancům, senátorům a panu prezidentovi. Apeluji na Vás, jakožto na tolerantní a svobodomyslné občany naší demokratické republiky, s požadavkem možnosti pěstovat jakékoliv rostliny na svých zahradách nebo doma. Kdo nám může zakazovat dávat semínko do Země?

Důvod: Je třeba uznat konopí jeho místo na zemi. Je to rostlina, jež Vás oděje, zahřeje a mysl potěší.
Lidé si navzájem kradou květiny, semínka si každý může opatřit kde chce, prodává se většinou předražené zboží, roste nedůvěra vůči představitelům policie a státu, vydělává se na osvětlení, hnojivech. Nic proti, ale je snad symbol víc než to, co zobrazuje? Lidé vesele prodávají trička s květy, papírky atd. Proč ne konopí?
Kriminalizace slušných lidí nepatří do svobodného státu. Myslím, že pěstování užitečné hospodářské byliny nikoho nevyčlenuje ze společnosti.
Stop geneticky upravenému technickému konopí. Přestaňme pěstovat zrůdu a legalizujme princeznu mezi rostlinami-konopí seté, indické a ruderální.

Děkuji za pochopení.
papaja
ano to je ten text
Breinwolf
Jmenoval bych i pány senátory, protože by tu petici meli dostat taky a proto by měli být jmenováni.
papaja
pokračování
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=20707


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma