Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky dutch jest v mém koutku s 15 w tento klíček z feminizovaného semínka od dutch passion stál mne 350 kč
Strawberry Cough ® Indoor
A very productive plant of high value as a medicinal herb. Bred for its euphoric, anti-anxiety high, this mostly sativa (approx. 75% Sativa 25% Indica) produces a comfortable and enjoyable, yet powerful, experience. The plants have long branches, making this beauty a great plant for "sea of green" gardens. It's a very consistent Purple variety. The quality is in the experience, not so much in the yield, which is average.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Ano - určitě jsi jelen!!! Toho jelena nemohl vyfotit člověk, ale další jinej jelen... To si fotil ty? Ty fotky dalších jelenů ve tvým jinym threadu jsou bizarní.... Věřím, že jsi Pánem Jelenů...
Ovšem z některých tvých posledních příspěvků jsem jelen já... Tak ať to roste...
Myslím že kolega Clandestino si může ve svém threedu publikovat třeba stádo jelenů.
Jen bych jej pokáral za to že se jedná o indor galerii a jeleni jsou zcela evidentně OUTdor
Nejen jeleni jsou outdoor, nýbrž i strážníci jsou outdoorový.... Ale možná hlídaj tu Jahůdku, která je evidentně indoor..... Jinak je pravda, že kolega papaja může publikovat ve svém threadu co chce, některé jeho poslední příspěvky toho jsou důkazem. A já to nijak neodsuzuji....