Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V tomto čase jsem se rozhodl napsat Vám, poslancům, senátorům a panu prezidentovi. Apeluji na Vás, jakožto na tolerantní a svobodomyslné občany naší demokratické republiky, s požadavkem možnosti pěstovat jakékoliv rostliny na svých zahradách nebo doma. Kdo nám může zakazovat dávat semínko do Země?
Důvod: Je třeba uznat konopí jeho místo na zemi. Je to rostlina, jež Vás oděje, zahřeje a mysl potěší.
Lidé si navzájem kradou květiny, semínka si každý může opatřit kde chce, prodává se většinou předražené zboží, roste nedůvěra vůči představitelům policie a státu, vydělává se na osvětlení, hnojivech. Nic proti, ale je snad symbol víc než to, co zobrazuje? Lidé vesele prodávají trička s květy, papírky atd. Proč ne konopí?
Kriminalizace slušných lidí nepatří do svobodného státu. Myslím, že pěstování užitečné hospodářské byliny nikoho nevyčlenuje ze společnosti.
Stop geneticky upravenému technickému konopí. Přestaňme pěstovat zrůdu a legalizujme princeznu mezi rostlinami-konopí seté, indické a ruderální.
Dále žádáme amnestii všech zadržovaných v souvislosti s rostlinami a houbami.
Děkuji za pochopení.
P.S: Nebuďme pokrytci a legelizujme rostlinu, kterou už slušná společnost přijala.
Hlavně, aby to věděli i ty poslanci, kterejm je to určený...asi si nepoběžej hned smotnout brko z techniky, aby věděli, o čem je řeč! Ale takhle už to je fpohodě...možná by ještě bylo dobrý udělat k tomu nějakou tabulku na jména, podpisy a adresy... Teda pokud to má bejt opravdu plnohodnotná petice...třeba podobná tý, co kolovala po Czechteku.
Jj, nejspíš to tak dopadne(i když lidovci zas takový slovo nemaj)...sám v úspěch nevěřim! Ale proč to nezkusit...aspoň nějáká iniciativa... Mně jde v podstatě jen o tu myšlenku...chci bojovat za něco, co mám rád a co je všeobecně spíš zavrhováno! Proto pevně věřím, že každý, kdo se zde zaregistroval a tím pádem sám sebe nazval growerem, napíše své iniciály a ty pak stvrdí svým podpisem!!! Protože co bysme to byli za growery, když bysme se ani podpisem nepokusili prosadit svou oblíbenou rostlinku?!
chutná mi hlavně ta kolumbijská
kde si jí zakoupím?
už ani v amstru kolumbiku nejedou
to pan ker : respekt
připadám si jako don quichot
tabulku snad každý zvládne
stačí
jméno, bydliště, zaměstnání....
ale nebylo by špatné i graficky to zmáknout
aby to byl hezký dopis
pleas neujmete se toho někdo?
Původní příspěvek od Pan Ker Hlavně, aby to věděli i ty poslanci, kterejm je to určený...asi si nepoběžej hned smotnout brko z techniky, aby věděli, o čem je řeč! Ale takhle už to je fpohodě...možná by ještě bylo dobrý udělat k tomu nějakou tabulku na jména, podpisy a adresy... Teda pokud to má bejt opravdu plnohodnotná petice...třeba podobná tý, co kolovala po Czechteku.
slibuji, že to v pravý čas budou číst aspon jejich asistenti
pomož sv. Jeronymo de Angelo
kdo chce, tak at to přetiskne, udělá si tabulku
jméno, bydliště, zaměstnání...
ok sbírejte podpisy všude a potom to pošlete breinwolfovi či mne-my to předáme poslancům a prezidentovi
adresu poskytneme do pm
Hlavně by to chtělo udělat tomu nějakou jednotnou formu(aby se v tom pak ty poslanci vůbec vyznali) a hodit to sem na grower a kdyžtak i jinam na net...
Na začátku této stránky je poslední verze petice za legalizaci Marihuany. Prosíme všechny zájemce o toto téma aby vznesli svoje kritické poznámky a připomínky.Vypadá to totiž, že do nového roku bysme mohli všem huličům a přátelům konopí nadělit dobrou petici za legalizaci.