Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 [2] 3 4 5 
Plagron zkušenosti - Klikni zde pro originální téma
pan.zzz
nema pls nekdo zkusenosti s Plagronem v bublaku?? vim ze neni vhodnej na hydro. usazuje se, ale ja mam silnej vzduchovaci moturek, takze tady by problem nemel byt... predem dik ;)
Erixon
mesiash:
Terra jsem sice neměl, ale stejně bys nepoznal rozdíl. Že je něco bio je jen reklamou vyhnaná móda...

pan.zzz:
Bude to smrdět, dělat usazeniny a možná i ucpávat kámen, silný vzduchování ti nepomůže.
pan.zzz
Erixon: Diky :) . Zajima me spis jestly kytkam nebudou chybet nejaky zivyny, prvky, nebo ja nevim... ten smrad me ani netrapi a muzu tam klidne pridat nejaky slaby cerpadlo, aby roztok poradne cirkuloval.
Erixon
pan.zzz: Tak to vyzkoušej a pak dej vědět. Osobně bych do bubleru rači vzal za necelý 3kila 2x1L B'cuzz
Rhino
pan.zzz: Už sem se ptal jednou na chatu; plagrony do hydroponie nee! Dělá to prej hrudky a je to špatný ;) Ale vyskoušet to můžeš..
BOLD
pan.zzz:ak budes mat bubler alebo nejaky iny system ktory sa ti neda lahko ucpat tak podla mna plagron sa da pouzit pokial nic ine nieje ale racej AH,,plagron je dost koncentrovany a dost husty a po dlhsom case v systeme bez okislicovaca alebo cerpadla alebo bez neustaleho pohybu vody uvidis usadeniny po okrajoch a dne tak si to pories tak ako ti bude dovolovat system...nieje to nic prijemne ked tazko zozenies kapilare a potom o tyzden dva ich nemozes ani prefuknut vzduchom a to este aby ti to rosprudilo male cerpadielko v ziv.rostoku dost o nervi,,racej tie ahcka a Plagron na hlinu ale netvrdim ze sa to neda pouzit ;) ja len tak
Cicmon
pan.zzz jed v bublaku b'cuzz, je levnejsi a v hydru ti poslouzi lepe ;)
jinac do bublaku pouzivam od plagronu zelenou senzaci a nemuzu si ji vynachvalit, akorat se nesmi nalejt primo do studeny vody, jinak se zdrcne a usadi,,,,, ja to delam tak, ze odmerene mnozstvi rozmicham v hrnku vlazny vody a roztok teprve smicham s vodou v kyblu
Nadzor
Můžu lípnout Plagron Tera Growe na postřik listů do rozprašovače???
Moltres
čus, myslim, že to nebude mít žádný význam. Existují spec. postřiky na listy, obsahující živiny, které kytka přes listy vstřebá (plagron phytamin a cropmax třeba). Terra grow je mineralní hnojivo do pěstebního media a ne na listy. Jinak příště to založ někde jinde, nebo použij hledání. M.
Calzone
Stejně jako kdysi Erixona by mě zajímalo, jak je možné, že se všude o Grow píše jaká je to dusíková bomba a přitom podle složení NPK 4-6-8 to vypadá docela jinak. Jaký na to máte názor?
HA-de-SH
2Calzone: dusikova bomba je spis treba Kristalon Start, ten ma N snad 15... ale Kristalon :rocket:

na druhy strane dusik nemusi byt v rustovem hnojivu za kazdou cenu vysoky (vsak se jen kouknete, kolik "rustovych hnojiv" ma relativne nizky podil N) Každopádně teď se chystám použivat jak PGrow tak PBloom, takže se uvidí...
ukrutná fretka
chybí mi tu enzymy ..... docela by me zajimalo jak je s nima kdo spokojenej,nebo jestli nema cenu je kupovat a nahradit H2O2 ..:(
nechtel by jsi je sem taky hodit jumppe?

jrx
jumpp
hele chystam, se že zase událám jakýsi update počítám že přes vanoce bych to mohl dat do kupy, a zse to nako porovnat a tak, aby oku ladilo:), ale určo to dodělám, mam doma ještě někde bionovu a tu biobizzku chci taky zase upravit, ale říkám nestíhám nevnímám, ale dodělám;)
js666
prosim vas aky je rozdiel medzi terra grow a alga grow?
Klimes
terra grow je i s mineralama
Pepiik
citace:
Původní příspěvek od Klimes
terra grow je i s mineralama

a co je lepší? za tu cenu dostaneš Terra Bloom 1l
ale alga je jen 250 ml
1nt3GraC2
Pripojim sve zkusenosti s Plagron StartUp, ze zacatku (14 dni) je dobrej, stonek tlustej peknej, koreny taky vypadaj dobre, ale jak kytka roste StartUp prestane dostacovat a osobne sem to resil Alga Grow. Kytky po nem vypadaj lip.
Calzone
Docela by mě zajímalo, jestli je možné v květu hnojit Phyt-Aminem i pomocí zálivky. Někdo tu psal, že to tak dělá, ale má to smysl? Jaký jsu vaše zkušenosti?
Cicmon
calzone: nekdo tvrdi, ze to ma kladny ucinek, ze sve zkusenosti bych to nedoporucoval (mozna do hliny, ale z tou nemam zkusenost) - phytamin se v roztoku kazi a uz druhej den smrdi - hnije....
Blackfire
Calzone:Cau..no ja jel phit-amin do zalivky akorat v rustu spolu s Alga grow a spokojenost..ted po prepnuti hnojim phit aminem pouze jako samostatny postrik a taky spokojenost:)..predpokladam ze jedes taky hlinu...Nevidim zly efekt i kdyz to nedavam do zalivky..a stejne phit amin pouze tak na prvnich 3-5tydnu kvetu..no mozna ani to ne..:busted:
Blackfire
Jinak vsechny hnojky co mam sou od PLagronu a spokojenost nejvetsi:)..V rustu to byl Alga grow a phit amin,nebyly penizky abych jeste rozsiril svou sbirku v rustu ale uz je prepnuto a na kvet jedu Alga bloom,repro forte a Green sensation..tak sem zvedavy..Od prvniho pohnojeni alga bloomem bylo videt ze se to kytickam liby:heart:
Calzone
Blackfire:
hlavně bacha na ten postřik v květu, ať nechytneš plíseň, v pozdější fázi by jsi to asi neměl aplikovat vůbec radši. ;)
Blackfire
Calzone:jj vim uz sem o tom slysel..jak pisu chci ho pouzivat tak asi ty 3tydny v kvetu a pak uz na to kaslu...zatim nemam kyticky tak velike ze by se mela delat plisen..
krivkin
mas samozrejme pravdu, nechapu jak jsem to mohl napsat, byl jsem prave po speku a ted si to ctu... sam vysadim Phytamin vzdycky par dnu po tom, co se objevi prvni kvety, takhle intenzivně ho pouzivam jen pri rustu.... radsi jsem to smaznul, byl to blud a dalsi duvod proc se zamyslet nad tim, ze bych to mel omezit :angel:
citace:
Původní příspěvek od farda
krivkin: tak to ti teda preju dobrou chut :teef: a jak ti hnojky smakujou ? dobry? ...ale sorry kdyz si myslis ze postrik v dobe kvetu nevadi, tak si na omylu... cokoliv co se strika v dobe kvetu na palice nemuze bejt dobry
Zdravím. Máte někdo zkušenost s dlouhodobějším skladováním hnojiv od Plagronu? Z předminulé sezóny mně zbyl alga-grow, tak mě zajímá, jestli je ještě použitelnej. Díky
Ono
futeW:

Ahoj! Z minulej sezóny mi zostal Plagron Alga Grow, aj Bloom, používam ich v indoore a zdajú sa mi OK.:) Skladoval som ich v tme, pri teplote do cca 18 °C v originálnom balení.
Pěstu zdar to je v pohode nic se tomu nestane.
lyft
Michaelos
až budou paličky objemnější a bude hrozit výskyt plísně,tak ho vysaď.
Dark_Nebula
zdravim... chtěl jsem se zeptat jestli tady má někdo zkušenost nebo ví jestli se dá použít COCOS A+B i v hydru? Díky moc
pouzivam phyt amin a sem s nim spokojen rostlinky sou po nem krasne zelene a zdrave.pouzivam uplne od zacatku az do druheho tydne kvetu postrikem a pak az do flushingu zalivkou a je vazne super
taky pouzivam alga bloom a musim rict ze po nem palicky krasne bobtnaj.davkuju 5ml kazdej treti den a zatim nebyl problem
cau lidi , hele nevite nekdo davkovani green sensation od plagronu??
pisou 1ml na litr, ale kolikrat tydne to mam tim zalivat, to uz sem se nedocetl?
Jo a taky se chci zeptat jeste na jednu malickost.
kdyz postrikam pyth-aminem moje kytky , tak jestli je pak muzu dal rosit cistou vodou? bojim se abych ten phyt-amin nesmil z listu, pak bych to postrikoval uplne k nicemu..... :confused:
d!Ne74
citace:
Původní příspěvek od P@blo
cau lidi , hele nevite nekdo davkovani green sensation od plagronu??
pisou 1ml na litr, ale kolikrat tydne to mam tim zalivat, to uz sem se nedocetl?
Jo a taky se chci zeptat jeste na jednu malickost.
kdyz postrikam pyth-aminem moje kytky , tak jestli je pak muzu dal rosit cistou vodou? bojim se abych ten phyt-amin nesmil z listu, pak bych to postrikoval uplne k nicemu..... :confused:

S GS zkušenosti nemam ale kytku po aplikaci Phytaminem ničim dalším nestříkej. Na listech se vytvoří film a ten by se neměl nějakou dobu oplachovat (takže na outdoor je zbytečný Phytamin používat, když víš že bude za chvíli pršet). Jestli potřebuješ dál rosit tak to odlož co nejdál od použití Phytaminu nebo zase stříkej Phytaminem (třeba menší koncentrací, předávkovat se tim nedá ale je zbytečný to přehánět).
ok, supr....
dik za radu, jo a to davkovani GS staci 1x tydne, jak sem se dozvedel od kamose, tak kdyby nekdo mel stejny problem , nebo by se rozhodl poridit si GS ,tak uz nemusite dal hledat....
Ono
P@blo:

Presne tak, ako vraví tvoj kamarát. GS stačí pridávať raz týždenne, aspoň takú mám skúsenosť. Ale už som sa stretol aj s growermi, ktorí pridávali GS do každej zálievky, ale aj s takými, ktorých názor bol: radšej menej ako viac. A k tomu sa prikláňam.:)
Wikin
cuzz chtěl bych se zeptat jesi se vyplatí mít základní hnojivo na kořeny,rust, a květ od značky METROP a doplnovat hnojivem značky PLAGRON nebo jesi mám používat na všechno hnojivo PLAGRON???
Calzone
Rád bych se zeptal, jestli někdo z vás má nějakou zkušenost s hnojením Alga-Growu pomocí postřiku. Jakou jste zvolili koncentraci?
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Calzone
Rád bych se zeptal, jestli někdo z vás má nějakou zkušenost s hnojením Alga-Growu pomocí postřiku. Jakou jste zvolili koncentraci?

Stejnou jako je psaná od Plagronu, nevím proč by v tom měl být rozdíl?
Calzone
Zedy:
Proto, že ty živiny pak rostlina přijímá úplně jiným (IMHO mnohem rychlejším, prudčím) způsobem. Z vlastní zkušenosti vím, že třeba kristalon ve své 100% dávce může kytky pěkně spálit.
Zedy
citace:
Zedy:
Proto, že to rostlina přijímá úplně jiným způsobem. Z vlastní zkušenosti vím, že třeba kristalon ve své 100% dávce kytky postřikem spálí.

Jo ale pořád aplikuješ rostlině nějaký množstvíí hnojiva, který doporučuje výrobce s nějakou garancí a jistotou.
Calzone
Výrobce ale nic o postřiku nepíše, doporučuje akorát množství hnojiva a pravidelnost pro zálivku. To máš něco jako kdybys vykouřil najednou to samé množství konopí, které by jsi jinak dal třeba do mléka aby jsi to cítil tak akorát. Ten květináč s hlínou taky pojme vetší množství hnojiva, které si pak rostlina postupně odebírá v menší koncentraci.

Tak to zkus na svých kytkách a dej mi pak vědět. :)
Zedy
Podle mě to moc řešíš, jak píšeš zkus a uvidíš. Jen se ti snažím vysvětlit, že výrobce udává bezpečnou dávku, kterou rostlina snese. U Alga-bloom taky píšou 4ml/l zálivkou a loni sem to odhnojil postřikem ve stejným množství a žádný problémy s přehnojením sem neměl.
maestro_007
CAU....

ma nekdo zkusenost s Plagron ENZYMES pripadne Plagron REPRO FORTE?

jde mi o to ze Plagronu v nabidce chybi nejaky "flushovaci roztok" na konecnou fazi kvetu. Green Sensation pouzivam...

ale chtel bych substrat vice procistit... podle popisu by Enzymes nebo Repro Forte mohli pomoci... ale prijde mi ze navzajem se lehce prekryvaji...

NEKDO NEJAKY TIP nebo RADU? (flushovaci pripravky od jinych vyrobcu znam .)
maestro_007
tak jsem prikoupil Plagron Enzo Forte... to by mohlo prospet...

---------
Enzo Forte - enzym pro odstranění odumřelého kořenového materiálu a rozpuštění usazených solí v substrátu (biokatalyzátor), zvyšuje obranyschopnost rostliny a příjem živin, vhodný do půdy i pro kapilárové závlahy, používá se v růstu i v květu, balení 250 ml
Assasin
ma tu niekto skusenosti s plagorn kokoc substart alebo bio bz cocoktore je podla vas lepsie dakujem
alpa
ahoj dotaz ohledne phytaaminu,,,,,snizuje se jeho kvalita & trvanlivost kdyz uz je nareden s vodou v rozprasovaci....?jak dlouho to vydrzi?a v jake optimalni teplote mam nadobu s roztokem skladovat nejlepe ;] ?
Ono
2 alpa:

Roztok s Phytaminom sa má spotrebovať po namiešaní. Nemá sa skladovať ani deň.
Intergalacticc
alpa:namíchaný roztok phytaminu mi vydržel jednoU 2 dny a pěkně to smrdí nemyslím si že by to nějak potom snižovalo JEHO funkčnost ale už sem ho tam nelil smrděl by celý byt hnojem :D nejlepší je si udělat vždycky čerstvou zálivku
Calzone
Já bych to tak černě neviděl. Když to bude celou dobu v uzavřené v tom rozprašovači bez přístupu vzduchu, tak v tom teoreticky nevidím problém. A prakticky to v tom mám vždycky tak 14 dní a nikdy s tím nebyl žádný problém.
Intergalacticc
právě bych řekl že to déle vydrží v uzavřené flašce kdyžuž ale v rozprašovaci mi to vždycky do pár dní smrdělo jak hnoj :D
Ono
Neviem si presne spomenúť na nick growera, ktorý sa v jednom príspevku nazval "prasa" alebo "hovädo", a to preto, lebo používal Phytamin namiešaný aj niekoľko týždňov. Osobne som to neskúšal a držím sa radou výrobcu. Som toho názoru, že látky z Phytaminu sa môžu pri kontakte s vodou začať po čase rozkladať, resp. odhnívať, preto to tak nerobím. Okrem toho aj keď je samotný Phytamin skladovaný v originál balení v nevhodných podmienkach (najmä teplo), tak chytá mierne "zakvasený" zápach. Organické hnojivá a hnojivá so živými kultúrami sú na toto háklivé.
BLOODER
naco je dobry PLAGRON Start -UP
19Mustang67
BLOODER

Start up je kompletní růstové hnojivo určené pro vaše rostliny od naklíčení semínek po celou dobu růstu.

Start up obsahuje hormony stimulující rychlý růst a rozvoj kořenů, což vede k vytvoření silnějšího kořenového systému s mnohem více kořenovými vlásky, takže rostlina může rychleji a lépe absorbovat živiny.

Start up je výsledkem dlouhé série testů, které měli za cíl přinést na trh jednoduše použitelný produkt vhodný pro začátečníky i profesionály. Výsledkem je kombinace kořenového stimulátoru, produktlů podporujících vitalitu, přirodních růstových hormonů a růstových živin.

Start up obsahuje současně s nutnými prvky N, P, K také stopové prvky, vitamíny, minerály, humidové kyseliny, enzymy a algináty, které poskytnou vašim rostlinám excelentní start a zaručený fantastický růst.

Používá se na naklíčená semena, řízky a po celé období růstu.

Dávkování:
denní: 1ml na litr vody (1:1000)
týdenní: 7ml na litr vody (1:150).
BLOODER
citace:
Původní příspěvek od 19Mustang67
BLOODER

Start up je kompletní růstové hnojivo určené pro vaše rostliny od naklíčení semínek po celou dobu růstu.

Start up obsahuje hormony stimulující rychlý růst a rozvoj kořenů, což vede k vytvoření silnějšího kořenového systému s mnohem více kořenovými vlásky, takže rostlina může rychleji a lépe absorbovat živiny.

Start up je výsledkem dlouhé série testů, které měli za cíl přinést na trh jednoduše použitelný produkt vhodný pro začátečníky i profesionály. Výsledkem je kombinace kořenového stimulátoru, produktlů podporujících vitalitu, přirodních růstových hormonů a růstových živin.

Start up obsahuje současně s nutnými prvky N, P, K také stopové prvky, vitamíny, minerály, humidové kyseliny, enzymy a algináty, které poskytnou vašim rostlinám excelentní start a zaručený fantastický růst.

Používá se na naklíčená semena, řízky a po celé období růstu.

Dávkování:
denní: 1ml na litr vody (1:1000)
týdenní: 7ml na litr vody (1:150).

diki moc uz budem vedet
godinbox
Pouzivate green sensation az do konce kvetu, nebo ho vysazujete na proplach? Pisou na nem pouzivat poslednich 4-6 tydnu kvetu, ale zaroven tam pisou ze obsahuje nejaky fosfor atd. Po trose patrani jsem narazil na schema hnojeni od Plagronu (http://www.plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf) a tam dokonce doporucuji skoro dokonce pouzivat i Alga Bloom coz mi pripada jako nesmysl..
mari
citace:
Původní příspěvek od godinbox
Pouzivate green sensation az do konce kvetu, nebo ho vysazujete na proplach? Pisou na nem pouzivat poslednich 4-6 tydnu kvetu, ale zaroven tam pisou ze obsahuje nejaky fosfor atd. Po trose patrani jsem narazil na schema hnojeni od Plagronu (http://www.plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf) a tam dokonce doporucuji skoro dokonce pouzivat i Alga Bloom coz mi pripada jako nesmysl..

ahojj, posledni tyden na proplachu jen vodou , bez gs
Ahoj myslim si ze plagrony jsou nej, ale pouzivam pouze Alga grow a Alga bloom ty sou nej .)
pan.smakovicka
Moje dnesne zistenie. Plagron zmenil zem, niak sa zacina horsit.
Plagron Royalty Mix ec: 0.75-0.8 (uvedene na obale)
2barry2
cuss groweri.chcem sa opytat ci mozem puzivat postrek repro forte spolu s nejakym pripravkom proti plesni a proti skodcom...ci ich mozem zmiesat spolu a tak striekat
a este ci mozem zmiesat phyt-amin s pripravkom proti skodcom,proti srnam aby to neokusovali a tak...dik
Anarchy99
Plagron Royalty-mix
pH: 5,8 en 6,2
EC: 1.8 en 2.2
pan.smakovicka
citace:
Původní příspěvek od Anarchy99
Plagron Royalty-mix
pH: 5,8 en 6,2
EC: 1.8 en 2.2

to platiilo kedysi skus si teraz kupit nove vrece a pozri sa co udavaju na obale a nie to co udavaju grow shopy na svojich strankach.
Anarchy99
Az na to, ze udaje jsou stahnuty z www.plagron.nl. Substrat je predhnojenej na 6 tydnu, to by odpovidalo.
pan.smakovicka
To bola prva stranka na ktorej som si to pozeral, ja za to nemozem uz na druhom pytli plagronu som to mal. Citat zatial viem. A ked mam na pytli napisane EC 750-800 µS/cm tak to asi nebude ec 1.8-2.2.
když sem jel royalty mix měl sem problémy. na šest týdnů je to teoreticky. prakticky na tři až čtyři. seru na to, zabývám se vlasním mixem. zatim to vychází levněji a kvalitněji když víš co a jak. jen to chce pár let ladit : ))
godinbox
royalty mix jsem zkousel, nejak me to neoslovilo. po zasazeni mladych rostlin meli prvni 2 tyden problemy(zrejme kvuli prehnojeni), po dvou tydnech uz bylo zas potreba zacit hnojit, protoze se zacli projevovat nedostatky nekterych zivin.
Na druhy kolo jsem koupil Floria zahradnicky substrat s guanem(cca 150Kc/50l) a pytel agroperlitu, smichal a podle vseho se jim od mala dari lepe :)
2barry2
cuss groweri.chcem sa opytat ze ked mam postreky na rast: phytamin,cropmax a alga protect.tak ako to mam striekat.mam dat najprv jedno,potom druhe,potom tretie,alebo to v pomere davkovania namiesat na dosazenie urciteho ec?ja nwm fakt poradte.dik.ja len ci ze ked dam 1 ci sanesplachne 2 a tak este aj postrekovat budem 3 tak to uplne ci sa nesplachne.
Setah
Chtel bych se optat, zacal sem ted pouzivat phytamin a zustavaj mi na listech bily fleky, je to normalni ? nebo bych mel treba snizit koncentraci ?
Veselá Tráva
Zdravím chtěl bych se zeptat zda je možne na indoor použivat na květ najednou. Alga Bloom/Tera Bloom/s pak i Monster Bloom.Ja su začinajicí Zahradník takže ocením každou dobrou radu!
sewa tak urcite zalezi aj natom w akom substrate (prip. rockwoole atd.) pestujes... podla mna by to mohlo byt v pohode ked to neprezenes s davkovanim, napr. naskor skus polovicne davky atd., ale aj tak radsej tu mas malu napovedu :D dufam ze som ti trochu pomohol...
pan.smakovicka
Mna uz plagron royaltymix sklamal na plnej ciare. Robia ojeby s EC zeminy a plus som z dostal svilusky jako bonus :D Iny sposopb jak som ich mohol dostat ma nenapadol. V zime by mi ich asi neprifuklo cez okno do boxu.
ahoj,
chcu se zeptat jakou máte zkušenost s trvanlivostí hnojiv plagron?
na obalu se nic neuvádí, v growshopu mi taky nic kloudného neřekli...
jde to poznat třeba dle zápachu, nebo podle zabarvení?
Ono
2 zoltan:

Pozri:

http://grower.cz/forum/showthread....5357#post685357
Calzone
Pokud jste někdo četl na stránkách plagronu návody k těm hnojiv, tak jste se jistě dočetli, že Green Sensation by se měl používat při každé zálivce a ne jenom jednou týdně, jak se traduje.

Docela se toho ale bojím, zalévá tím někdo opravdu pořád?

Cituji:
Dilute 1 ml with 1 litre of water (1:1000). Add this dilution together with the basic food, every time you water.
cabadaj
Chci se zeptat,dneska sem si koupil phytamin a smrdi to po čpavku.A kdyz sem ho nastrikal na kytky,tak na nich zustaly bily fleky.Nekdo uz tu psal neco podobneho,ale bez odpovedi.Poradte please...
mari
citace:
Původní příspěvek od cabadaj
Chci se zeptat,dneska sem si koupil phytamin a smrdi to po čpavku.A kdyz sem ho nastrikal na kytky,tak na nich zustaly bily fleky.Nekdo uz tu psal neco podobneho,ale bez odpovedi.Poradte please...

hojj, delej postrik na noc a podle mne muzes i upravit vodu v postriku phckem tak na 6 az 6,5. Mnou vyzkouseny postup a fleky ani jine problemy nemam. hojs m. jo a trochu smrdii
postřik ráno nebo večer nebo když je zataženo - tj napsaný na všech přípravcích snad : ph je lepší mít prý 7,2 myslim (to je ph buněčné stěny a ta vstřebá takto nejvíce)...vyčetlo se někde na zahraničnim foru
cabadaj
Dik za rady.Dnes jsem byl ten phytamin vymenit,ten puch se fakt nedal... Mnel jsem ho minulej rok a zdaleka takhle netahnul.Nejdriv se mi ten prodavac snazil namluvit,ze je to v klidu,tak jsem mu rek at mi ukaze jinou lahvicku.Ta byla naprosto v poradku.Dnes jsem to postrikal a zadny fleky ani nic podobnyho.Jinak strikam odstatou vodou s ph6,2 voda ma ec 0,2.Kdyz namicham phytamin v pomeru 5ml-L vody ec je 1,0.Strikam vzdy,kdyz uz je vecer slunicko za rohem a to jednou za tyden.
pan.smakovicka
citace:
Pokud jste někdo četl na stránkách plagronu návody k těm hnojiv, tak jste se jistě dočetli, že Green Sensation by se měl používat při každé zálivce a ne jenom jednou týdně, jak se traduje.

Docela se toho ale bojím, zalévá tím někdo opravdu pořád?

Cituji:
Dilute 1 ml with 1 litre of water (1:1000). Add this dilution together with the basic food, every time you water.

Posledne kolo som tak zalieval. Nic zleho sa neudialo.
Ono
A dobrého?
pan.smakovicka
A dobreho? Na to ti odpovedat neviem :D. Predtym som isiel inu wataz a bez GS. Ine rozmery, ine hnojenie aj ine modely. Proste nepestujem tolko a v rovnakom systeme aby som to mohol objektivne posudit. Testoval som len rozdiel medzi bloombastikom a GS. Ale priklanam sa k nazoru ze za tie prachy to fakt nestoji.
Styff
Chtel bych se zeptat jestli je lepsi hnojky michat do jedny zalivky, nebo lepsi zvlast?...mam na mysli treba bloom,repro forte,enzymy a gs...je lepsi udelat koktejl a jednou tydne zalit, nebo napr. pondeli bloom+enzymy, streda forte a sobota gs..mate nekdo ozkouseno?
j0llyj0k3r
Stuff: pokud pouzivas hnojiva stejne znacky, jako je treba Plagron, neni problem michat jednotlivy prisady dohromady, vyrobce to dokonce u jednotlivych produktu uvadi.. hnojiva ruznych znacek bych jen tak mezi sebou bezhlave nekombinoval, pokud to nemas 100% odzkouseny, mixem ruznych hnojiv mezi sebou se muzou zmenit jejich vlastnosti.. Mam odzkouseno Cropmax se StartUpem a Alga Bloom s Green Sensation a pohoda..
Styff
to j0llyj0k3r: jj..to zni rozumne...jedu jenom plagron...ted jedu phyt-amin + alga grow v pondeli a ve ctvrtek phyt + enzymy...vypada to ze si holky nestezujou
Dooku02
Lidicky, chci se zeptat, koupil jsem si v nedavne dobe Green Sensation a uz ji nedelaj takovou hustou mlecnou, proste koncentrovanou, ale je to jako moc, proste zluta vodicka, nejak se mi to nezda. Mate nekdo zkusenosti s touto novou variantou Greenu? Se starym Green Sensation jsem byl dost spokojenej, ale tohle se mi nejak nezda, vypada to jako obloz. CO vy na to? Dik moc.
mari
citace:
Původní příspěvek od Dooku02
Lidicky, chci se zeptat, koupil jsem si v nedavne dobe Green Sensation a uz ji nedelaj takovou hustou mlecnou, proste koncentrovanou, ale je to jako moc, proste zluta vodicka, nejak se mi to nezda. Mate nekdo zkusenosti s touto novou variantou Greenu? Se starym Green Sensation jsem byl dost spokojenej, ale tohle se mi nejak nezda, vypada to jako obloz. CO vy na to? Dik moc.

ahojj, kupoval sem ho pred dvema mesici a porad stejne hustej a zelenej. Mozna zajit do kramu jestli si ho kupoval v kamenym a nechat si ukazat jinej a skouknout to. No ja zas kupoval super vit malej myslim 10ml a pro jistotu sem to strikackou odmeril a byl tam o 1ml min coz na 10ml je podle mne dost a myslet si o tom muzu co chci. m.
Dooku02
uz jsem napsal na support Plagronu, tak uvidime co mi na to reknou, j kupoval jsem ho v Growshopu jako celej balik hnojiv a vse ostatni bylo OK
pan.smakovicka
Hej nove varky gs su redsie.
Dooku02
ridsi to je trochu slabe slovo :), stare byly "kasovite" a tohle je vodicka, ale aspon se to snad nebude tak snadno kazit :)
j0llyj0k3r
Zapomeňte na GS, Bloombastic rulezz :D
Dooku02
Zdaravim, tak tohle mi odepsali z Plagronu :

Dear Jan,

This is not good, I would advise you to exchange. Probably there will be no bad side affects to the plant, but the product should be thick green.

With kind regards,

Bram

Van: Maria Vervoordeldonk Namens Info Plagron
Verzonden: maandag 15 juni 2009 10:38
Aan: Bram Bertels
Onderwerp: FW: Green Sensation

Van: Jan
Verzonden: zaterdag 13 juni 2009 20:07
Aan: Info Plagron
Onderwerp: Green Sensation

Hi, I bought last week 250 ml Green Sensation and its not the same Green Sensation what I bought a year ago, because consistence is not the same. Now its more like a water than paste(pudding) consistence. Can you make clear why you change this? Has it the same effect as the previous variation? Sorry for my English.

Thank you for the answer.
Jan
CZ
Dooku02
Poradi mi prosim nekdo, kde koupim zarucene nezkazeny hnojky,
ktery skladovali v chladnu? Stoji to docela dost penez a navic kdyz si tim kurvim kytky, projebavam elektriku.... :( Znate nejakej kamenej obchod v Praze nebo internetovej obchod s kterym mate dobry zkusenosti? Je mi celkem jedno co to bude za znacku hnojiv, hlavne at nejsou prosly ci podobne. Diky.
pan.smakovicka
citace:
Původní příspěvek od j0llyj0k3r
Zapomeňte na GS, Bloombastic rulezz :D

Testoval som tieto dva vyrobky medzi sebou a ziaden rozdiel.
j0llyj0k3r
citace:
Původní příspěvek od Dooku02
Ted uz vim jiste, ze na Zizkove spatne skladujou hnojky i hlinu, mel sem od nich nekolik pitli Light mixu i Royalty mixu a vse melo PH pres 7.

Poradi mi prosim nekdo, kde koupim zarucene nezkazeny hnojky,
ktery skladovali v chladnu? Stoji to docela dost penez a navic kdyz si tim kurvim kytky, projebavam elektriku.... :( Znate nejakej kamenej obchod v Praze nebo internetovej obchod s kterym mate dobry zkusenosti? Je mi celkem jedno co to bude za znacku hnojiv, hlavne at nejsou prosly ci podobne. Diky.

Nakupuju u Klečky a nebo v Greenfingers a žádnej problém..
j0llyj0k3r
pan.smakovicka:

Green Sensation: NPK 0-13-14 ; dávkování 1ml/L; balení: 0,25ml; cena: 990,- Kč
Bloombastic: NPK 0-20-21 ; dávkování 0,5-1ml/L; balení: 0,325ml; cena: 1099,- Kč

takže určitý rozdíly tu jsou, Bloombastic má vyšší obsah PK a když to člověk spočítá, vychází levněji.. jediný co by mě zajímalo je rozdíl v chuti finálního produktu, pokusím se vyzkoušet na svých dětech :D

jinak souhlasím s Tebou, že účinek je totožnej a taky musím uznat, že vcelku znatelnej :)
Wikin
hele mam prosbu nevíte někdo jesi vadí že postříkávám kitky obden crompaxem?? mělobise jednou za tejden ale já t dělám tak jednou za 2 dny nevíte jesi to vedí nebo ne?
Calzone
Wikin:
pokud není na rostlině vidět, že jí to vadí, tak jí to zřejmě vadit nebude, jenom toho tolik nestačí vstřebat (nebo nechce) a tudíž je to plýtvání...

Těm doporučením od výrobce věř, je přeci v jejich zájmu a by to lidem rostlo po jejich výrobcích co nejlépe...
Zlosin*
zdar hosi.
Tak už hnojím Plagronem na růst nějakou dobu, ale pořád mi není jasná jedna věc. Kolik zálivky (myšleno vody s hnojivem) nalejete do hlíny na jednu kytku. Já to vždycky jen tak podle oka, když jsem udělal 2l zálivku tak jsem tuhle dávku rovnoměrně rozlil po všech květináčích, tedy že na jednu kytku bylo tedy asi 200ml zálivky s hnojivem. Není to málo?
SATISFACTION
PHYT - AMIN pouzivam tiez som s nim spokojny alternativy ani nehladam pouzivam ho po prepnuti dva tyzdne postrek potom do zalievky baby vyzeraju pekne a zdravo

v rastovej faze pouzivam nitrozyme(growth technology) - postrek 5ml/l
rastliny sa pekne zelenaju a kosateju, asi sa da porovnavat s cropmaxom podla toho co som tu cital

GS davam kazdu druhu zalievku, nemam problem so skladovanim aj phyt aj gs mam uz vyse roka v chladnicke a su celkom v poriadku ziadne zapachy treba len davat pozor aby sa do nich nedostala voda

nowy grow je v polovici a dari sa mu vyborne presedlal som z hydra na hlinu. mal som dutch pod ale nejak som to nevedel vychytat fuurt sa nedarilo tak po novom hlina a dari sa
crackonos
citace:
Původní příspěvek od Zlosin*
zdar hosi.
Tak už hnojím Plagronem na růst nějakou dobu, ale pořád mi není jasná jedna věc. Kolik zálivky (myšleno vody s hnojivem) nalejete do hlíny na jednu kytku. Já to vždycky jen tak podle oka, když jsem udělal 2l zálivku tak jsem tuhle dávku rovnoměrně rozlil po všech květináčích, tedy že na jednu kytku bylo tedy asi 200ml zálivky s hnojivem. Není to málo?

Dělám to naprosto stejně (Plagron Terra grow), dávám dvě víčka na 2 litry vody, rovnoměrně to rozdělím každý kytce a za 7 dní mi většina vyrostla o zhruba 45 cm...
Konoptik
Zdravim....mam dotaz....jaky je rozdil mezi alga a terra bloom...?diky za odpovět....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma