Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 
Zelená je tráva, fotbal to je hra! - Klikni zde pro originální téma
Apofiss
Čus lidi.Jakej je váš názor na fotbal a trávu?Já fotbal dlouho nesnášel a nehodlal jsem se ho nijak účastnit.Jednoho krásného dne jsem se dostal na zápas Bohemians.Byl to zápas se Spartou a já jako Vršovičák stanul v kotli Bohemky.Ten rozdíl mezi fanoušky obou klubů byl propastný.Na Sparťanské straně holé lebky, banány připravené k hodu na všechny s tmavší pletí.Na straně Bohemky lidé kouřící jointy, pankáči,dredaři,matky s dětma.Od té doby se snažím chodit na každý domácí zápas a znovu ochutnat ten pocit svobody a sounáležitosti.

Nedá mi se nezmínit o krizi Bohemky v poslední době.Kdo o tom nic neví a vědět chce,jsou tu stránky družstva fanoušků: www.bohemians.cz

:bravo: :bravo: :bravo: Bóhemians! :bravo: :bravo: :bravo:
lulugang
Jsem rad zes tohle tema zalozil..taky chodim na fotbal a je to spolu se zelim moje nejoblibenejsi zabava:)..jenom je rozdil ze ja pravidelne navstevuju kotel baniku ostrava..je to fakt psycho smeska ruznych lidi,vseci chlastaji nebo huli a mezi kazdym panuje pratelska nalada..je to neuveritelne ale mnoho chuliganu huli..znam jich nekolik a zadny nacek si neopovazi jebat do me ci jinych hulicu je to proste pohoda..mam to tam moc rad.urcite hodne z vas vi ze banik je prosluly fakt dobrym supportem a to je uplne hustarna kdyz se treba naraz zapali takovych 50ohnu a ja vypaleny faram na tom dymci a do toho rve 10000hrdel je to proste nadhera a ja ten pocit zboznuju..
Apofiss
jj.Fanoušci Bohemky a Baníku jsou tu jediný hustý.To co teď probíhá na podporu znovuobnovení Bohemky je něco neuvěřitelného.Fanoušci si trhaj vod huby, aby zachránily svůj klub.Bohemka totiž momentálně existuje jen v srdcích jejích fanoušků, a je tam hustě zakořeněná!
lulugang
Jo no taky celkem cumim co vsechno delaji pro zachranu sveho milovaneho klubu..zadny jiny prazsky klub nema tak verne fanousky jako bohemka.tomu se rika vernost ne jak kdyz se u nas darilo tak chodil kazdy vandrak bo to bylo in chodit na banik a delat ze sebe toho nejvetsiho fanoska ale sotva se prestalo darit tak skutek utek..no ale nastesti zbylo dost vernych kteri prijdou vzdycky viz.pres 5000divaku na utkani poharu cmfs se slavii v tohle utery kdy navic hnusne chcalo a byla zima..mnoho klubu nema ani takovouhle navstevnost na prestizni zapasy 1.ligy..
HALUZAK
www.hooligans.cz

dosť haluze:flick:
HALUZAK
Neviem ja len mam strach chodiť na futbal kvôli tomu žče tam dostanem niekde dobre na face od tych holohlavych typkov...
Taker
něco k tématu - doslova :D
uzivatel
smrt baníííku a spartě;) ......ne sranda,jinak já jsem fanda zbrojovky a to co se ději s naším klubem,to je k smíchu....kluci jak já bych chtěl chodit na kvalitní fotbal,jako jse hraje třeba na ostrovech(GB)...a ta atmosféra tam:bravo: :bravo: :bravo: aaach jo,toho se asi nikdy nedočkáme.:rolleyes:
Apofiss
2uzivatel:tam ale za lístek zaplatíš třeba i 150eur.A brko si tam taky nedáš.Chce to pozvednout naší ligu.A až bude zase jednou Bohemka v první lize, tak jí pozvedne.To si piš:D
lulugang
Na ostrovech uz to neni co byvalo dovolim si rict ze je to uz docela na pi.u..anglicka scena prozila svou nejlepsi eru v letech 70tych-80tych..ti lidi kolem toho byli schopni vseho..v soucasnosti je uz pouze na vysoke urovni tamejsi hools scena a bohuzel ze stadionu zmizela takova ta psycho atmosfera..
Jay-jay:
vis jak ti lidi byli radi ze mohli byt trochu popularni kdyz se o baniku minuly rok porad mluvilo ale pred tim jim vubec banik nic nerikal a ted na neho taky z vysoka serou..jsou to holt vandraci a oni prichazeji o ty psycha na banicku..mozna se vrati ta stara atmosfera kdy vseci bojovali proti acabum a byli to proste pravi fanousci to byla doba kdy sem jako mladicky zacal chodit proste stare dobre casy..ale zas se to nemusi vracet k dobam kdy se rikalo fc toluen ostrava..to bylo fakt hodne:)
Apofiss
A co Nohavica?Dobrej muzikant, baníkář....
lulugang
Jo Jarek je dobry typek uz davno zpival o baniku to jeste kdyz sem delal do plenek:)..jo v nedeli v pet deset to je tady proste klasika:)
Apofiss
Moje nejoblíbenější píseň od něj:Dfakt supr!
lulugang
Hehe s tema snowboardakama si to uplne vystihl:)..ale i bez vandraku mame ty nejvetsi navstevy a to i na nezazivne zapasy..takova navsteva neni na sparte ani na slagru kola..(vyjma toho kdyz tam hrajem:))
uzivatel
http://madbutcher.bre.qsc.de/video/video98.mpeg to video má 53mb,ale stojí to za to:popcorn:
uzivatel
2:lulugang_mě jde o kvalitu toho fotbalu a ta si myslím...že je na ostrovech naprosto jinde,než u nás...a fandové,tsss,ty lidi tam tím žijou....tam na fotbal chodí děti..jejich matky i jejich dědové....a je tam naprosto normální,že celej stadijon(50000lidí)pěje choráli a ne jak u nás,jen nějakej kotel o 1000hlavách...:love:
mrakoplas
Sparta ,Banik,Bohemka ,ale jeste jsem nenasel nic o Slavii protoze tento klub i kdyz ted posledni dobou ma problemy,udelal pro cesky fotbal hodne uz jenom to ze za nej hralo spousta dobrej fotbalistu jako Bica ,Smicer,Berger,Vesely,Poborsky
,ktery tam zazil nejvetsi slavu a ktery sel do sparty jenom kvuli penezum (kdo se mu taky divy).
A taky by me zajimalo jestli nekdo hraje fotbal aktivne jakom ja a za jaky tym
Apofiss
Na Bohemce těch tisíc řve jak padesát tisíc:D
Apofiss
Slavia přispěje na záchranu Bohemky 28.4. 15:21


Fanoušci Slavie se rozhodli pomoci svým dávným sousedům z Vršovic. Také Slavia se připojuje do zástupu zachránců fotbalových Bohemians. Z řad členů fanklubu červenobílých vzešel nápad, který podpořilo i klubové vedení. Část výtěžku ze vstupného při zápase Slavia – Teplice věnuje Slavia Družstvu fanoušků Bohemians. Mezi oběma tábory vždy panovala přátelská atmosféra, slávisté nechtějí přijít o svého věčného rivala a velkého soupeře. Kdo chce podpořit Klokany, ať přijde v pondělí na zápas s Teplicemi na jižní tribunu strahovského stadiónu. To samozřejmě platí i pro příznivce Klokanů. Přijďte se podívat na souboj o druhé místo v Gambrinus lize a pomožte tak Bohemce.


Takhle nějak si redakce www.fc-bohemians.cz představuje fotbalového fanouška
zdroj: fotbal.cz
„Věřím, že i s pomocí nás, slávistů, se podaří nakonec nashromáždit dostatek finančních prostředků, aby Bohemians vstali z mrtvých a mohli se od začátku příští sezóny postavit na start ČFL,“ řekl Jiří Vrba, ředitel marketingu Slavie. Slavia věnuje celý výtěžek ze vstupného z jižní tribuny na konto družstva fanoušků. „Velice si vážíme pomoci ostatních klubů. Zvláště Slavie je naším tradičním soupeřem a jsme rádi, že si na nás vzpomněli i její fanoušci a vedení klubu tuto aktivitu podpořilo. Stále sháníme peníze na záchranu Bohemky a teď už věříme, že se nám to podaří,“ poděkoval za finanční podporu předseda Družstva fanoušků Bohemians Antonín Jelínek. Před měsícem založené družstvo zatím vybralo necelé tři milióny korun a chce zachránit slavný klub.

V pondělí 2. května máte možnost přispět i Vy. Stačí si koupit vstupenku na jižní tribunu strahovského stadiónu, tedy do míst, kde sídlí i kotel fanoušků Slavie. Lístky na tribunu JIH se prodávají od 50 do 70 korun. Zároveň budou na hlavní tribuně k dispozici přihlášky do Družstva fanoušků Bohemians a budete zde moci přispět i finančně bez nutnosti vyplnit přihlášku. Souboj o druhé místo Slavia – Teplice začíná v 16:40. Pokud chcete již nyní podpořit fanoušky Bohemians při záchraně jejich klubu, máte možnost. Bankovní konto 1964199389/0800 (variabilní symbol: 999999999) je otevřené pro dary v jakékoliv výši.

Fanoušci Bohemky, přijďte se podívat na fotbal a přineste i zelenobílé transparenty. Začíná návrat zelenobílých barev na fotbalové stadióny. Nejdříve fanoušci, brzy se vrátí i fotbalisté!
Apofiss
Odešli z klubu
Libor Baláž
Aleš Bednář
Ladislav Bilák
Miroslav Boniatti
Vladimír Borovička
Pavel Čapek
David Čep
Václav Činčala
Kamil Čontofalský
Karol Dobiaš
Karel Doležal
Jiří Dozorec
Ivan Dvořák
Miodrag Gak
David Gögh
Vlastimil Grombíř
Lukáš Hartig
Pavel Hašek
Tomáš Hašler
Peter Holec
Martin Horák
Aleš Hošťálek
Zdeněk Hruška
Martin Charvát
Luboš Ilizi
Libor Janáček
Jaroslav Kamenský
Karol Kisel
Tomáš Klinka
Luděk Klusáček
Martin Kolář
Jiří Kopunec
Daniel Korda
Petr Kostelník
David Kotrys
Zdeněk Koukal
Luboš Kozel
David Kříž
Pavel Kulig
Tomáš Kulvajt
Pavel Macháček
Jaroslav Marčík
Pavel Mareš
Marcel Melecký
Kazuhide Morisaki
Jiří Novák
Kamil Novotný
Josef Obajdin
Martin Opic
Marián Palát
Antonín Panenka
Michal Petrouš
Vlastimil Petržela
Michal Polodna
Jan Rajnoch
Daniel Rygel
Radek Sláma
Pavel Steiner
David Střihavka
Ondřej Szabó
Zdeněk Šenkeřík
David Šimon
Radek Šírl
Bohuslav Šnajdr
Ondřej Švejdík
Ivo Táborský
Keita Tsuchiya
Dušan Uhrin
Michal Václavík
Michal Valenta
Adrian Vizingr
Ondřej Zapoměl
Tomáš Zeidler
David Zoubek

Ukončili kariéru
Jaroslav Kamenický
mrakoplas
MY z vrsovickyho dolicku budem vzdy spolu :)
lulugang
uzivatel:no kvalita ostrovniho fotbalu je fakt dost dobra ale ja osobne bych se na tom stadionu asi unudil,ovsem kdyz ostrovane nekam jedou tak to stoji za to viz.pohar uefa na podzim na bazalech s Middlesboroughem:)..u nas bohuzel nezijou vsichni pro svuj klub coz neplati o baniku,bohemce atd. taky na takovou mladou boleslav prijde vzdycky plny stadion..
vrbic
zelelena je trawa, kolacek i caj
ty co huli marenu ty se ale maj
tak se s tim hochu moc neparej, vezmi travu a
brko smotavej. HEJ!!!
HALUZAK
Apofiss:U nás je to úplne trápne.Žiadna atmosféra na zápasoch navšteva jak na pohrebe.Fakt málo divákov a aj to chodia iba verní....
lulugang
Dneska to bylo na fotbale moc psycho..bylo kurevske vedro a tak sme sli na par pivek..paxme prisli a uz bezela 15 minuta..byli sme celkem dojebani bo od sobotniho vecera uz nebylo co hulit ale doufali sme ze se najde nejaka zpriznena duse a poskytne prvni pomoc:)..pred polocasem zaclo prset tak sme se sli schovat pod strisku bufetu u treninkace..sedeli tam nejaci typci a pukali ostosest..jaxme hned zjistili byli z katowic a hned nam zacli nabizet..samozrejme sme se moc neostychali a s radosti sledovali jak nam nabiji sklicko:)..to co pak nasledovalo bylo moooc..ten model byl maximalni psycho..ten typek rekl at dohulime ze nabije dalsi..to byl mazec..mezitim co nabijel sem z neho vypacil ze je to primo z hulandu coz sem mu s nastupujicim holotropem veril:smoker:..to druhe sklo sme za boha nemohli dohulit..pote co se nam to povedlo vzal mi polak sklo a zacal nabijet dalsi..pak uz si jen pamatuju jak sem se nejak dostal zpatky na misto a faral na pyru ktere se mimochodem dneska docela povedlo..pak me jeste mlada zdupala ze sem zas zpukany jak paprika a pak uz nevim:)..proste dobra halda..jo a jeste tam byla nase oblibena babka ktera neustale haze fakt psycho hlasky.my na tom vzdycky fest farame a proste ji mame uplne radi:)
skoda ze tenhle tryd nebyl zalozeny driv..mohl sem tu psat zazitky se zapasu a prilozit i fotky fakt by to stalo za to..asi to zacnu delat:)..
Apofiss
Kua já už chci taky chodit na fotbal!Doufám, že v tý ČFL nastoupíme.Jinak je to v háji.Kluci, važte si svého klubu.Může se stát že zanikne.

lulu:Z Katowic?Ty sou fakt drsný...
Výborný thread! Mno na fotbal ligový nechodím zas tak moc často, kdyby měla ta Slavie aspoň kloudný stadion… Bohemce přeju, ať jde do ČFL, a ne aby to bylo podobné jako s Duklou…i když tam byla situace jakožto klubu armádního samozřejmě jiná. Co mě teď docela štve, tak to je situace v SK Hradec Králové – s klubem to opravdu nevypadá moc dobře, a je to klub, k němuž mám nejniternější vztah (co se týče fotbalových klubů:)), tak doufám, že se situace změní k lepšímu! Btw. dnes Votroci vyhráli derby v Pardubicích, aspoň něco…více zde: http://www.skhradeckralove.cz
harry_s
Já fotbal miluju...ale kombinace s THC ..mno,loni na derby sem si dal trochu víc a pak sem nějak vypad z role-kolem 16000 lidí,nějak sem myslel,že na mně spadne celej Strahow:-)...pak mně ale dokonale probral gól v síti Slavie:-///..jo a jinak Slavie 4ever!!!
lulugang
bungle:kamo to co predvadeji nekteri kinderaci u nas na bazalech a na vyjezdech to je teprv sranda..to sou spravni wandraci diky kterym si siroka verejnost mysli ze banik znamena nicit vsechno..
thc.garcia
Nechci urazit žadnyho pražaka ale BANIK ma nejlepší fans na swětě!!!!Ja hraju fotbal asi 12 let a jde my to celkem dobře!!!Mé srdce patří baníku.Když slyším sparťany a jejich ubohý sparta...sparta.... je my fakt do smíchu!!!(nechci ale nikoho urazit ale je to tak)Když jsem na baniku a slyším jak 17 000 fanoušku celejch 90 minut skandujou baví se zpívají je my do breku jak je to nadherný!!!takyy mě uchvacujou perfektní choreografie banikovcu např:DO PRAHY NA PAMATKY DO OSTRAVY NA FOTBAL!!!Kdo nebyl na Baníku přišel o hodně!!!Jinak všem fanouškum i z Prahy hodně zdaru a grtuluju Spartě k titulu i když radši bych tam opět vyděl BANIK!!!!!
citace:
Původní příspěvek od thc.garcia
...Jinak všem fanouškum i z Prahy hodně zdaru a grtuluju Spartě k titulu i když radši bych tam opět vyděl BANIK!!!!!
Já Slavii:D Co naděláš...snad bude 2.:bravo:!
mrakoplas
Huraaa slavie je druha snad to dobojuje takhle do konce at konecne se uz dostanem do te ligy mistru a budem mit novy stanek ve starym dobrym dolicku
Apofiss
To znám, člověk je pak pěkně vyspeedovanej:DJe to ale docela zátěž na organismus, hlavně na plíce.
mrakoplas
To Morous: Jo jo slavie to tedka pekne posrala , hodne lidim tenhle zapas pekne zkurvil tiket, ale porad jim fandim a tajne doufam ze to zvladne i kdyz s takovim vykonem nevim co by delala v lize sampionu.

To apofiss: A nechapu jak se muze nekomu hrat dobre zhulenej ja jsem takhle hral asi 5krat a vzdy to dopadlo spatne i kdyz kamos z utoku ten fakt jak rika i Morous ,lita jak fretka a ja to vzdycky nestiham jak to dela.

Znate co je nejhorsi kdyz nekomu date housky 2krat za sebou je ,kdyz hrajete proti nakymu magorovy (v Hanspulske lize dost caste)a on vam v zapalu hry potom protahne achylovky:Hold bejt dobrej nese svoje rizika :)
lulugang
kua co to bylo v pondeli v tom brne to sem fakt nezachapal..nejdrive sem byl nasrany ze me ti vandraci kamosi nevzbudili a ja se pekne vzbudil v 13:00 v dobu odjezdu vlaku:)..tak sem sel s moji slecnou do jedne psycho hospy kde sme byli skoro sami a pekne sme sedeli primo pred velkoplosnou telkou a pochutnavali si na vychlazenem ostravarku..vsecko to bylo moc prima az na ten vysledek:)..tak sme zahulili na zal a sli dom a vubec mi uz nevadilo ze sem nejel i kdyz sem prisel o fajn vlakovou party ale snad porazime dneska viktorku plzen a jeste si zajedu na finale poharu CMFS a jestli nevyhrajem tak budu moc dojebany protoze si budu moct nechat o poharove evrope zdat..
lulugang
Jooo prave sem dosledoval on-line prenos a tak sme to nakonec vyhrali 3:0 na penalty a sme ve finale!!!JOO BANIK P**O!..a jelikoz slovacko porazilo liberec tak finale se bude hrat na morave..to bude vyjazd:D
lulugang
Vcera se mi stala nejvetsi megahalda..tyka se to tech polaku co sem potkal minule:)..no tak sem si normalne vysel na fotbalek se svoji slecnou bo sem ji to slibil a na kamose sem se protentokrat vykaslal.nemel sem ani moc cash a byl sem rad ze sem vubec vykutil na listky.tak sme si jeste dali v parciku vychlazeneho branika a sli sme..usadili jsme se na takovem fajn mistecku v kotli a farali na fotbalku.potkal sem tam tradicne hodne kamosu ale mel sem ocka jenom pro mladou tak sem se jim ani nevenoval.pred koncem polocasu sem si vsiml tech typku z katowic a hokl sem na kamose.ten uz si jich samozrejme vsiml,urputak jeden;)a vydal se za nima na treninkove hriste..spolu s nim se zvedlo nekolik dalsich kamosu a cela ta hladova banda sla smer treninkac,fakt se za ne obcas stydim,ale co ostrava je zaostaly region:)..no ubehlo asi deset minut a kamosi nikde tak sem si rikal ze uz asi pekne pukaji a prekonal chute a venoval se sve mile(coz se mimochodem jen tak nestava bo maryjane je fakt svudna holka:smoker::D)..najednou faram a vidim ty polske typky a oni jdou primo za mnou a "cziest"na me a ja "to jo, cziest" a oni at jdu s nima,ja sem tam nechtel nechavat mladou ale zase sem nemohl odmitnout pozvani ne:)..nastesti mela ta moja naladu puknout tak sla se mnou:)..polacci rikali ze me uplne "šukali"(znamena to hledali;))na treninkaci a hned nam kupovali pivka a typek vytasil neskutecny kvant zeli a zacal nabijet sklicko..poslali mi to at to roztaham tak sem si dal fakt psycho boucha bo to byli zas ty neskutecne dobroucke holandske skunky a poslal..tak to slo dal..moje slecna uz to vzdala po 3sklicku a sla za jakymasi kamosama..ja na ni ze za chvilku prijdu..to sem ale netusil co me jeste ceka:satan:..no katowicaci proste neustale nabijeli jedno sklo za druhym a kazde mi davali roztahat... fakt moooooc:frog: nejak se to protahlo a tech skel sem nakonec roztahal tak kolem 30-ti!!!..nechapal sem ze jeste ziju a zil sem ale v uplne jine dimenzi:D..pak typek vytasil kostku hashe coz sem fakt uz nedaval, ale dal jsem si jako spravny zdatny hulic,prece neudelam ostudu Baniku:D a pak sem odletel proste bylo to drsne psycho:)..fakt nekecam je to uplna pravda rano sem myslel ze se mi to zdalo ale nekteri nezhuleni kamosi co pak prisli mi to uplne vsecko rekli takze zafar:frog:..s polskyma kamosama sme fakt dobre pokecali o vsem moznem a jeste zafarali na docela vydarenem choreu ktere bylo doplneno fakt hustou pyrotechnikou takze sem byl v sedmem nebi:)..nejak to drsne ubehlo a ja sem si pred koncem zapasu uvedomil ze sem mel jit za mladou:D..no tak sem uplne nasracky musel vyresit nejake veci..znate to baby:)dopadlo to v poho a my sli za stavu 2:1 troske driv aby sme si uzily romanticky zhuleny vecer prochazkou parkem a podel reky..bylo to fakt pekny az na to ze sme se od dalsich vracejicich dozvedeli ze slovacko vyrovnalo na 2:2..ale mi to bylo docela jedno,protoze je porazime ve finale poharu a polaci tam jedou tez a uplne rikali ze se potkame a budu mit od nich uplne skvelou mikinu..proste se uplne tesim:D....
Apofiss
Supr zážitky!!!Taky se musim pochlubit, že Bohemka znovu EXISTUJE a s největší pravděbodobností od srpna začne HRÁT!!!A v Ďolíčku!!!!!!!!!!!!Je mi úplně jedno že třetí ligu.Jde o to, že budem zas s kámošema chodit na fotbal našeho nejlepšího klubu!!!



:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
:bravo:CONGRATULATIONS TO BOHEMIANS PRAHA:bravo:!!! LET´S GO KANGAROOS:bounce:!
lulugang
jo no supejte se dostat zase do prvni ligy a sejdem se u nas na bazalech a u vas v dolicku a zapukame spolu..hehe nekteri radikalnejsi kamosi by nejspis nadavali ale co ja se nejak vytratim az budem hrat v dolicku:D..u nas to nejspis nepujde bo je takrka nemozne se dostat do hostujiciho sektoru,ale mozna se to zkuti..co to vubec placam stejne nejdriv az tak za 2 roky:)..no ale treba se chytnem v poharu CMFS;)
mrakoplas
Taky gratuluju, ale slysel jsem ze jsou nejake problemy okolo vlastnictvi nazvu Bohemians Praha ze si ho prej koupil myslim Strižkov a do dalsi sezony se takhle prihlasi.No doufam ze se to nejak vyresi .
lulugang
Videli jste to vcera?uplna nadhera to byl fakt skvely FOTBAL..drama do posledni chvile ze ktereho vysel vitezne muj oblibeny Liverpool:bravo::bravo::bravo:..proste nadhera a navic hral odchovanec naseho Banicku muj oblibeny MILAN BAROŠ:)..a ti fanousci co tam vytvorili za atmosferu..proste nadherne psycho
Včera sem se díval a hodně příjemně mě překvapil Šmicer. Myslím, že mu měli dávat víc šancí, protože je dobrej.
Včera to byla fotbalová paráda, Liverpool je už docela dlouho mým oblíbeným fotbalovým teamem.

Šmíca a Bary,
ti to teď slaví
:bravo:LFC, OLE OLE OLÉ:bravo:
Apofiss
Tak,tak....nejvíc jsem rád že potopili ACM.Jsou něco jako Sparta u nás.Nesnášim je!!!
lulugang
jo no AC Milan a Real Madrid ty tymy vubec nemusim..to proste neni ono tam jde hlavne o prachy..takovy liverpool do toho dal vsechno a slo videt ze je to bavi a jde jim o fanousky..ne jak vsecky ty milionarske tymy..to je proste hnus..
mrakoplas
No ten kdo rikal ze to bude nudnej fotbal musim se priznat ze i ja protoze AC nic jinyho skoro nehraje,no tak jsme se milily to byla pastva pro oci.:frog:

To lulugang: vzdyt i FCL neni nejchudsi,ale tam de o to ze ten fotbal v cely anglii je uplne o nicem jinym nez tady. Ze tam jsou lidi ktery treba jdou videlat penize jenom proto aby treba mohli jit na zapas tam proste tim fotbalem zijou a klub se jim snazi vyjit vstric.Coz u nas se timto moc kubu pochlubit nemuze :rolleyes:
kolumbijec
sem rad ze to REDS dokazali otocit. asi bych se uz nedival na LMK kdyby vyhral zase ital. podle me hrajou snad nejhnusnejsi fotbal z cele evropy.........

2lulugang: bily balet miluju tak se mi do neho moc neser pls.............. kterej tym hraje tak dlouho tak nadhernej fotbal?????
mrakoplas
DOKAZALA TO :bravo:
A jetu uz nevim kolikatej pokus o to aby se slavie konecne dostala to LM doufam ze dostane nejakej hratelnej tym.Proti nejakymu Machesteru by se to hralo spatne
citace:
Původní příspěvek od mrakoplas
DOKAZALA TO :bravo:
A jetu uz nevim kolikatej pokus o to aby se slavie konecne dostala to LM doufam ze dostane nejakej hratelnej tym.Proti nejakymu Machesteru by se to hralo spatne
:bravo: JUPÍJEJ:bravo: , je to super! Dokonce bude i nasazená, takže by mohla dostat v předkole relativně slabšího soupeře, ale třeba taky Everton, Udine či Betis…uvidíme, třeba to vyjde.
delph
Caute chlapi, jen si chci zahrat na prudice bo nechapu ze Vas ta nase kaprik-gambac liga muze bavit. Pominu-li to, ze vaznost vysledku snizujou uplatky, coz bych jeste prenesl pres srdce. Tak daleko horsi je, ze se na hru v drtive vetsine pripadu(1:20)neda koukat. Hraci spis chodi nez behaj, individualne se umi prosadit tak 5 hracu z cely souteze a kdyz se divam v TV na zapas tak se mi dela blbe: chapu ze kazdej den neni posviceni, ale to ze je naprosto bezny, ze si LIGOVY hraci neprihrajou na presne na 10 metru a neco jako kombinace 3 hracu na 1 dotek, je naprosto nemyslitelna:rolleyes: Nejsem lepsi, ale obcas si rikam ze kdybych ja drevak nastoupil na 25 minut do ligoveho zapasu ze by to nikdo snad ani nepoznal:D Dale pak uroven stadionu je vetsinou priserna ale to bych i ozelel, ale ta "atmosfera":( Uznavam ze na Bazalech to bylo minuly rok asi bomba, nevim jak letos ale vzhledem k tomu ze chodi tak 1/3 navstevniku.....Kdyz vidim na Anfield Road jak 40 000 hrdel zpiva LIVERPOOOOL tak je to fakt masakr. Oproti jakemukoliv zapasu u nas slysim akorat:"Frantoo jed jed, Ty curaku co piskas, Do pici hrajte neco apod." Ale co me sere uplne ze vseho nejvic ze porad vyhrava Sparta, obcas nekdo vylitne jako treba FCB a pak ten klub jde do hajzlu.

Proto chodim na hokej, pac i kdyz se moji Skode Plzen nedari chodi kolem 6000 lidi a atmosfera VZDY super. Jednou sem se bavil s typkama z Trince a ty rikali ze Plzen ma sprosty fanousky(kecama)ale nejvetsi debilove chodi na Vitkovice pac to jsou povetsinou vymastenci od Baniku pico a parkrat tam dostali pekne pres drzku. Nezapomenu na lonske ctvrtfinale proti pernikarum: skoro 10 000(kapacita prekrocena o skoro 1000 lidi) hrdel zene domaci do boje, stadion se chveje, lidi stoji i na zeleznych konstrukcich, Plzen dohrava na 3 beky, za nimi neprustrelny Roman a....domaci davaj na 2:1-masakr.

Omluvte off-topic nechal jsem se unest. Vic fandu jako jste Vy a mene jako ja.
To Delph: Jo chlapíku máš celkem recht, ale co naděláš?! Všechny Tvé výtky směrem k naší GL jsou oprávněné, jak co se týče korupce, tak úrovně hry (kde se občas i v TV přenosu objeví výjimka, a to kvalitní match, v tomto ohledu mám v TV nejradši Liberec, ten hraje slušný kombinační football). Co se týče Anglie – chtěl bych se tam někdy na fotbal podívat – atmosféra, kvalita hry, a „corruption – hmmm, what is it?!“, prostě paráda. Co se týče hokeje, byl jsem letos po velmi dlouhé době, a to na 1. lize – HK 4:2 OLO a na play-off SPA – VÍT 5:4 (ač Pražan, spíše jsem přál Vítkovicím), a fakt mě to bavilo.
lulugang
2Delph:
to s tema vymastencama nemyslis vazne ze ne?sou to vandraci to mas recht ale oni k baniku nepatri bo to sou sebranka nejvetsi.jenom podelani ispataci kteri uz na bazaly nechodi a trochu si pletou to ze fotbal a hokej v ostrave k sobe nepatri..ten kdo ze sebe dela banikovce a pak saskuje na hokeji a rve vitkovice je u me pekny sasek..tady existuje odveka nenavist k vitkovicim ale pro ty sasky je to jenom o tom aby ze sebe udelali co nejvetsi chuje a znesvetili jmeno BANIKU..tak je to..smrt hokeji a vitkovicim!!..sorry jestli sou moje nazory trochu radikalnejsi ale je to tak a takovi vandraci me dokazou pekne vytocit...

a jinak uz se moooc tesim bo za chvili jedu do olmiku podporit banicek ve finale poharu CMFS.to zas bude akce..budou tam i mi kamosi z polska tak uz se nemuzu dockat:D..a ten pohar musime vyhrat protoze evropske pohary v ostrave je pro me neco uzasneho..
tak zatim pozdeji napisu jak bylo..peace
delph
Promin asi sem to napsal jinak nez jsem myslel, neurazel jsem Banik, nemam k tomu duvod. A nerad bych se uchyloval zobecnovani. Ze je to Banik vs. HC Vitkovice jsem bohuzel nevedel, proste beru ostravsky je ostravsky team, ale vidim ze to tak neni. To ze nekteri fanousci FCB jsou hovada nemuzes poprit (viz. hazeni kamenu na vlak) ale takovy jsou lidi ve vsech oborech lidsky cinnosti a zajmu, takze peace. Ale mnohem vic jich je urcite super kdyz sem videl Bazaly minuly rok tak respekt. Poharu vam preju ale hlavne neudelejte ostudu jak v predkole LM, kristapana to bylo hrozny.

Skandalf: souhlas anglicka liga je muj sen a chtel bych videl nekdy zapas treba nejaky londynsky derby nebo REDS vs. United. To by byla parada:bravo:
Apofiss
Ano, ano- kvalita naší milé ligy je v porovnání s ostatními fotbalovými národy mizivá.A to je u nás fotbal s hokejem no.1.Většina lidí s tím nemůže nic dělat a proto by se měli těšit z maličkostí.Co si budem nalhávat, Bohemka teď moc dobře nehrála.O to větší radost člověk má, když je takový zápas napínavý.Nejde ani tak o kvalitu fotbalu, jako o napětí, kterého tým u diváků docílí aktivitou a bojovností.Nejednou jsem zažil, jak fanoušci o dva góly prohrávající Bohemku v posledních minutách doslova vybičovali k vyrovnání.A co teprv když náš gólman chytil penaltu, to byla radost.Není to prostě jen o božských hráčích a bohatých klubech, to mi věřte!


A korupce?Vždycky tu byla a vždycky tu bude.Češi jsou holt takoví...
delph
Ty jsi spravny fanousek! Ale me vadi ze nase zeme, mysleno repre, je skvela vzdyt od roku 96 do ted mame 2 medaile z mistrovstvi evropy. Jasne clovek si rekne nic moc ale kdyz si to vemete tak Anglie, Spanelsko, Portugalsko, Nizozemi, Italie nemaji ani to. Posledni dobou ani treba Nemecko nepredvadi zrovna oslnive vykony. A to jsou co se tyce hracske zakladny zeme ktere jsou uplne jinde nez Ceska republika. A jejich ligy-no comment. Myslim si ze 2.misto v zebriceku FIFA o tom svedci. A ja se ptam proc tomu tak je?

U nas bafunari kujou pikle, jezdi na vylovy rybniku a liga jde do hajzlu. Ale to je zacarovany kruh. Hraci by si nedovolili odchodit zapas pred 30 000 lidma, ale lidi neprijdou, kdyz je pravdepodobny, ze utkani bude zaplaceni a navic na hristi budou behat nemehla co si neumi prihrat a jsme zase na zacatku.

Viktorce (Plzen) fandim jen ze soucitu ale mozna by pro ni bylo lepsi aby zustala jeste rok ve 2. lize, pac to co predvadi je hruza. Nechapu jak klub ktery vychoval takovych vynikajicich hracu muze byt takhle v pr...(z posledni doby Pavel Nedved:bravo:, Petr Cech). Mam to pred ocima jeste dnes kdyz jsem v roce 99 otevrel noviny a ty kriplove z Plzne prodali "brankarskou nadeji a juniorskeho reprezentanta" do Blsan za 200 tisic :mad: no je pravda ze tenkrat nemohli vedet ze ho koupi Chealsea ale dobre jim tak, at si rvou vlasy, kdyz jsou nenazrany.
Fuj to sem se zas rozcilil:)
toonco
zdravím futbalové fandy!!

ako vy-česi..tak vy teda drvííííte riadne!! ja som sa venoval futbalu profesionálne od svojich 7rokov..až kým som sa nezranil, od vtedy po tráve nebehám, ale sa po nej smejem:) xe
noale je to láska ako každá iná... ako sa teším cez víkend na mečik? jééé...
a veľmi rád si zahrám aj skalený, samozrejme prispôsobíim herny štýl ale hraju a aj súperom vela úspechu praju!! a večny fanda Niederlanden
lulugang
Tak vcera to byl zase psycho den:)..nejdriv sem sel ze skoly driv abych se stihl doma najest a samozrejme sem to nastihl a vzapeti sem se octl s kamosem v buse na nadrazi:)tam sem potkal dalsi kamose ti uz byli jako vzdy nalezite vybaveni patricnym mokem jenz nam mel(tak jako ostatnim 5000fanouskum:D)zprijemnit cestu.po chvilich travenych pred nadrazim rozhodli jsme se ja a mi kamici presunout na nastupiste..vzapet prijel vlak ale bylo to Intercity sice nasim smerem ale nebyli sme si jisti jestli nas nevykopnou tak jak se to obcas stava:frog:no po par chvilich sme zjistili ze asi vykopnuti budem:Dpruvodcimu nestacilo ze sme ho odkazovali kamsi do neznama ze tam mame kamose se skupinovkou:)no tak na nas zavolal vsemi oblibene acabi ti zacli hned kerovat a taky je asi sralo moje protifizlovske triko a tak nam s litosti oznamovali ze si budem muset na pristi stanici vystoupit a at jim nahlasime jmena.my tuto proceduru uz velice dobre zname a jako vzdy mame pripravene druhe jmeno:flick::D..no v hranicich sme tvrdli jen pul hodky s ostatnimi nestastlivci kteri meli taky stesti jako my:)bylo to tam fajn pilo se, faralo na flojdech,vlak prijel brzo proste parada pak sme nekdy dorazili do olomouce a tam to bylo moooc prima s kamosem sme se trhli od hlavni kolony a sli pachat vytrznosti ve dvou(timto se omlouvam vsem neumyslne poskozenych gowerum ci jejich pribuznym za pripadne skody zpusobene 2totalne zchlastanymi fanatiky:D)bylo to huste byla tam i takove skladaci kolo ktere sme si propujcili a dopravili se na nem az na stadion:)tam to bylo proste super takovy kvant lidi a atmosfera vynikajici..choreografie byla opravdu povedene.fotky muzete zkouknout tu http://www.hooligans.cz/in/index.htm ja sem to stejne moc nevnimal protoze jsme se setklali s polskymi prateli a ti jako vzdy nezklamali a totalne nacpali muj mozek spustou thc:D..proste good vyjezd a navic sme vyhrali 2:1 a ficime do 1. kola poharu UEFA doufam ze nezklamem...v hledisti urcite ne :flamer:
lulugang
banicek vitez poharu :bravo::bravo::bravo:..konecne nejaky zafar:)
gona
jo lulu jak tak čítam tie tvoje príhody tak sa mi zdajú dosť hmmm jako by som to povedal, proste domyslené, tým ťa nechcem nejako odradiť od písania poviedok, ale..... inak musí to byť dosť dobrý kompas ktorý vás dovedie vždy ku poliakom:) so skúsenosti viem že aj v menšom dave sa hladajú dosť tažko osoby ktoré potrebujem:) ledaže by ich nebolo 50:D
lulugang
hehe domyslene..ja lzu jenom mame a ucitelkam:D
1.na bazalech se tradicne setkavaji hulici na treninkaci nebo za bufetem v kotli
2.na baniku se spolu zna strasne hodne lidi a tak se vetsinou kazdy dokaze postupne dostat za kym potrebuje
3.a na vyjezdu sem byl s tema polakama poprve a halda to tak trochu byla.sice sme se jeste na bazalech domluvili ze se sejdem ale ve stavu vysoke zkourenosti takze ne nejak blize ale ocekaval sem ze budou s temi nejznamejsimi kamiky z ultras a byl sem pobliz a po chvili se opravdu dostavili:)

Zni to sice neuveritelne ale je to tak sam sem zprvu neveril.ja sem snad nikdy v zivote nezhulil takove mnozstvi v tak kratkem intervalu jak doma na slovacku.A neosocuj me z toho ze kecam kdyz ani nevis jak to tu chodi proste jedna velka rodina:)..vyzeram snad jak ulhanec:bandit:..fakt je to pravda pravdouci at se do pekla propadnu jestli to tak neni :satan:
Apofiss
Na netu je to samé podezřívání-jde o důvěru.Já v tomto nemám proč nevěřit...
lulugang
Jo to je rozumna rec..sice je tu plno zvastu ale to sou holt vandraci..ja zase nemam proc lhat...
Apofiss
ČL staršího dorostu- BOHEMIANS vs. SLAVIA...........2:1!!!!!!!!!!!


:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
lulugang
psycho..congrats to bohemians..to je spravne fanouskovstvi zajimat se i o zapasy dorostu atd..to ja tam chodim hlavne z tradcice a kvuli kamosum a atmosce na stadionu a kvuli vsemu ostatnimu kolem fotbalu:satan:..
lulugang
jo a ted je zajimavy dokument na ct2,vlastne tam bude vic dokumentu o fotbale a nejem o nem..ted tam pousteji odposlechy:D
mrakoplas
taky jsem na to koukal a bylo to opravdu zajimavy.A jenom to potvrdilo ze dnes, at je to cokoliv je vsechno o penezich a hamiznosti lidi ,ktery chtej jakym koliv zpusobem vydelat prachy a fotbal na tom doplaci. a je dobre ze se o tom mluvi
kolumbijec
taky sem to sledoval. husty. fsichni hraci a treneri mluvili o korupci jako o naprosto bezne ve fotbale ale zadnej rozhodci uplatek nikdy nevzal -:)
osobne bych rekl ze nejvic zkorumpovany sou nizsi souteze.

2all: jak to ze v evropske allstar 11 neni nikdo z REALU?????? to je nehorazny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -:) :) :) :)
Hawke
Nevím, proč odsuzovat lidi jen za to, že chodí na fotbal?

Příjde mi to to samé jako odsuzovat lidi za barvu pleti. ( A to je rozhodně hnus :( )

Proč ne, každý kdo je v pohodě, tak ať si dělá co chce...

PEACE
PiosOne
bohužel podplácí se všude. hrál sem nějakou dobu okresní přebor a tam jsem byl několikrát svědkem, že výsledek byl +- domluvený. btw.některý hřiště z toho dokumentu jsem poznal :)
lulugang
nizsi souteze jsou jak divoky zapad..nikdo to tam necheckuje a vseci se tam znaji a sou to stari komousi a proste pohodka no..je to peklo ale kdyz je to bavi:D
Tak jsem se byl po delší době podívat na nějaké vyšší soutěži – 2. liga, HK 1:4 Plzeň, docela dobré, teda až na výsledek a tu návštěvnost (645 diváků). Co se týče toho dokumentu, mám to natočené, ale ještě jsem to neviděl, tož jsem na to zvědav. Jestli tam bude o odhalení korupce v nižších soutěžích na Nymbursku, kterému pomohl kapitán Libice nad Cidlinou Váňa, tak jen tak mimochodem 3 ze 4 inkriminovaných rozhodčích (možná, že i všici) mě v dorostu i chlápcích pískali…hlavně ten Lorenc, jak ukazovali v TV, když nastavoval za 500,- asi 10 min a vymyslel si pentli, to je fakt kousek:mutant:
Repre dobře diktuje, což? Poslední 2 matche, to byla krásná show :bravo: !
lulugang
Jo no ale taky se na to musis divat troche realisticteji bo s nami se uz pocita jako s tymem patriciho do svetove spicky ve kterem hraji hraci hvezdnych jmen:Baros(mimochodem vzesel z Banicku:sun: ),Rosicky,Koller,Galasek,Cech..a mnoho,mnoho dalsich ktere urcite nemusim jmenovat.A proti nam nastoupili tymy jako Makedonie a amaterska Andorra a ty urcite patri spis do kategorie podprumernejsich tymu.i postaveni v tabulce F.I.F.A.-http://www.fifa.com/en/mens/statistics/index/0,2548,All-May-2005,00.html#je to na oficialnich strankach fifa tak se tabulka stale aktualizuje..timto nerikam ze se mi hra ceskeho tymu nelibila naopak slo videt ze ti hosi nejsou zadne fifleny s hvezdymi manyry ale spravni chlapi ktere ten fotbal skutecne bavi a hraji ho s chuti a pro divaky..za to jim patri muj dik a uznani.diky tomu ze hraji fotbal z radosti se jim tak dari,druhe misto za brazilii v zebricku fifa to jen potvrzuje:)
Áno, to mi je jasný, že soupeři byli papírově slaboučcí, taky jsem myslel spíš tu chuť do hry i v době, kdy bylo o našem vítězství rozhodnuto. Co se týče toho žebříčku FIFA, je to sice moc pěkné, ale možná i trošku neobjektivní (nemyslím naše postavení v něm, ale celkově tyto pořadníky…), na hřišti nám to proti Hollandu stejně nepomůže.
Apofiss
Docela mě štve, že je klasifikace jen o souboji z holandskem.Kdyby se to zvrtlo, jsme v loji jako dřív.Už to tu bylo, pamatujete?Chtělo by to větší vyrovnanost mužstev, ale to chci asi trochu moc...
Apofiss
Hudba pěknej shit, ale co bych pro Bohemku neudělal...
Já jsem toho názoru, že pokud nepostoupíme z 1. místa, tak postoupíme přímo z místa 2. (takhle postupují z evropské kvaldy 2 teamy), a pokud by byli druzí Holanďani, tak postoupí taky přímo. Btw. prvními postupujícími na MS jsou repre ze Země Vycházejícího Slunce a Íránu. A ještě něco – dnes se hraje moooc hustý match,a to Argentina : Brasil, to bych viděl moc rád.
delph
Uz sem to nekomu rikal, ale chci to zverejnit tady abych se sem mohl za rok vratit a pomachrovat s mymi vesteckymi schopnostmi:)
1. Pokud se vrati Pavel do repre, jako ze se 100% vrati. Moc si to preju a doufam ze me nezklame. BTW: vsichni pripadni prudici typu: vzdyt si to nevybojoval, namachrovana italska hvezda apod. jdete do prdele Paja je nejlepsi, uz to dokazal a dokazuje to porad. Juve je bez nej uuuplne v hajzlu.
2. Pokud postoupime, jakoze urcite postoupime. V Evrope neni lepsi tym nez Ceska republika. Po navratu Pavla, az Rosa prestoupi nekam jinam nejradsi bych ho videl valet v Realu. Jankulovski vyleci kotnik a na podzim vytlaci Maldiniho ze sestavy AC. Bary zas zacne davat goly a Koller pujde tez jinam, nejlepe Anglie. Cech potvrdi svou extratridu.
Budem silny, hodne silny.

Jdeme do finale, kde porazime Brazilii 2:1.
lulugang
Hehe ale tak to vidi asi vetsina fanousku nasi repre:D
kolumbijec
paja je skvelej fotbalista (mozna jeden z nejlepsich) a je pravda ze juve je bez nej jako bez nohy. ale sem jeden z prudicu. at uz do repre neleze kdyz z ni uz odesel. mam strach ze by treba maldini (nebo kdokoliv jinej z evropsky repre) kvuli zraneni nenastupoval v repre ale za klub by si vesele hral dal.
Zde je k přečtení velmi zajímavý a dle mého dost pravdivý článek k tématu volby předsedy ČMFS a vůbec k situaci v našem fotbalu - http://www.reflex.cz/Clanek20022.html
Co se týče Paola, tak já bych ho v repre znovu rád viděl.
Apofiss
Tak bohemka se bude jmenovat FC Bohemians 1905.Ano, již brzy oslavíme 100let Bohemky!

BTW jeden z nejlepších novodobých klokanů přestoupil z Liberce do Sparty.Ano, je to Karol Kisel.Na jednu stranu mě štve, že se upsal těm hovadům, nadruhou jsem rád že si zahraje ligu mistrů.


Káááárol Kisel!!!!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
lulugang
Na Kisela si pamatuju jeste jak hral za bohemku..fakt dobry hrac.sparta si proste jako vzdy vesele zkupuje nejlepsi hrace.bohuzel ted taky doslo na mojeho nejoblibenejsiho(a nejlepsiho:)) hrace Banicku Zdenecka Pospecha:(..hmm sledoval sem jeho karieru od zacatku a uz tehdy byl muj oblibeny hrac..je to fakt skoda,ale taky verim ze se zviditelni v lize mistru protoze on na to ma,bude mit taky bliz do repre,protoze si myslim ze tam patri.takovy hrac by se hodil a myslim ze by zapadl dobre..
lulugang
tak je to hotovka..Zdenecek Pospech prestoupil do sparty:(..bude mi moc smutno bo mi bude chybet muj nejoblibenejsi hrac..doufam ze co nejdriv prestoupi nekam do zahranici..

Zdenek Pospech 4EVER :bravo:
Apofiss
Brzy začnou zápasy, a první je příprava se Spartou B!!! :rocket: Nemůžu se dočkat...


Přípravné zápasy Bohemians 1905:

10. července neděle 17:00 Sparta B (ve vršovickém Ďolíčku)
12. července úterý 18:00 Horní Měcholupy (ve vršovickém Ďolíčku)
14. července čtvrtek 18:00 Kácov (ve vršovickém Ďolíčku)
16. července sobota Turnaj v Manětíně (účast: Bohemians, Pardubice, Cheb, Manětín)
19. července úterý 17:30 Kladno B (Karlštejn)
20. července středa 18:00 Břevnov (Karlštejn)
21. července čtvrtek 17:30 Hořovice (Karlštejn)
27. července středa 18:00 Čekálovice (ve vršovickém Ďolíčku)

Po této sérii přípravných zápasů následuje pohárový zápas 1. kola Poháru ČMFS. To je na programu 31. července. Týden poté, v neděli 7 srpna od 17 hodin, čeká zelenobílé ostrý start do ČFL.
lulugang
to jo jestli bude cas tak bych se toho 16 stavil na ten turnaj jelikoz tam budou nasi druzebni pratele z chebu..muze to byt zajimave:)
Apofiss
Prvních pár jmen nového kádru, další již brzy.Radost mám zejména z Obermajera,Freislera,Koláře a Rosického (starší bratr Tomáše).

SEZNAM HRÁČŮ, kteří nastoupí do přípravného kempu

Brankáři
Štěpán Kolář
Martin Charvát
Filip Rada

Obránci
Miroslav Obermajer
Tomáš Freisler
František Jungman
Michal Pávek

Záložníci
Lukáš Volf
Jan Růžička
Marek Urbanec
Jiří Rosický

Útočníci
Martin Vojtíšek
David Vyskočil
Dalibor Slezák
Str
Apofiss - BoFoR! Sem uplne nadsenej ze se nam podarilo zachranit se, kazdopadne az se zas bude v Dolicku hrat tak muzeme dat v kotli brcko..:)
Apofiss
Str:he, nevěřil jsem že tu najdu fandu Bohemky-stalo se.Rozhodně souhlas s tím brčkem.Určitě pujdu 10.7. na tu Spartu B (do Ďolíku), pudeš???No neni to husty všechno...
Str
citace:
Původní příspěvek od Apofiss
Str:he, nevěřil jsem že tu najdu fandu Bohemky-stalo se.Rozhodně souhlas s tím brčkem.Určitě pujdu 10.7. na tu Spartu B (do Ďolíku), pudeš???No neni to husty všechno...

Pudu tak na 90%..kde v kotli se vetsinou pohybujes? Ja sem vetsinou kolem Holase a jeho bubenicky party..:bravo:
Apofiss
Sme s kámošem vždycky pod hodinama (na vzdálenějším konci od vchodu).
Str
Oki tak se urcite uvidime..:)
Apofiss
A je tu podzimní los.První příprava se Spartou B a první zápas ligy se Slávií B!!!No není to hustý?

ČESKÁ FOTBALOVÁ LIGA - PODZIM 2005

1. kolo 7. srpna Bohemians 1905 - Slavia B
2. kolo 14. srpna Jablonec B - Bohemians 1905
3. kolo 21. srpna Bohemians 1905 - Karlovy Vary-Dvory
4. kolo 28. srpna Bohemians 1905 - Čáslav
5. kolo 4. září Sparta Krč - Bohemians 1905
6. kolo 11. září Bohemians 1905 - FK Teplice B
7. kolo 18. září Náchod-Deštné - Bohemians 1905
8. kolo 25. září Bohemians 1905 - Chomutov
9. kolo 2. října FC Střížkov Praha 9 - Bohemians 1905
10. kolo 9. října Bohemians 1905 - České Budějovice B
11. kolo 16. října Liberec B - Bohemians 1905
12. kolo 23. října Bohemians 1905 - Hradec Králové B
13. kolo 30. října Břevnov - Bohemians 1905
14. kolo 6. listopadu Bohemians 1905 - Prachatice
15. kolo 13. listopadu Varnsdorf - Bohemians 1905
16. kolo 20. listopadu Bohemians 1905 - Strakonice
17. kolo 27. listopadu Příbram B - Bohemians 1905
lulugang
To nam to vyslo takhle pofiderne:
1. kolo Olomouc - Baník
2. kolo Baník - Zlínu
3. kolo Siad Most – Baník
4. kolo Baník – Mladá Boleslav
5. kolo Brno – Baník
6. kolo Baník – Liberec
7. kolo Sparta – Baník
8. kolo Baník – Příbram
9. kolo Slovácko - Baník
10. kolo Baník – Jihlava
11. kolo Baník – Blšany
12. kolo Teplice – Baník
13. kolo Baník – Jablonec
14. kolo Plzeň – Baník
15. kolo Baník – Slavia
16. kolo Zlín - Baník
troche dojeb ze nejkratsi vyjezd je hned prvni zapas v olmiku bo je to o prazdninach no ale neva..a docela me i sere ze opava spadla az do 3.ligy ted si musim nechat zajit chut na klasicke slezske derby:(..jojo to byly vzdycky psycho zapasy a nejlepesi vyjezdy..jako treba loni kdyz acabi vykopli pulku vlaku kvuli tomu ze nemeli jizdenky ve stitine-to je 15km pred opavou trochu sme se pak prosli:D..no ale nevim jestli to byl nejlepsi tah protoze 500 nasranych banik typku bez dozoru dokazou udelat pekny neporadek..heh meli ste videt ten chaos kdyz vseci vbehli na hlavni cestu z owy do opavy:)nejhustejsi bylo kdyz sme se pokusili zastavit vyletni autobus plny duchodcu..asi je malo klepla pepka:)

no a taky me asi jako vsechny sere nase vedeni kteremu jde hlavne o vlastni kapsu a nas dojebavaji jak muzou.nejlepsi je predprodej pernamentek..fakt se to "vyplati" muzete si o tom precist clanek na banicek.com proste no comment..
Apofiss
Takhle nějak budou vypadat dresy bohemians až dorazí ze Španělska.BTW tahle firma oblékala třeba Real Madrid.Pěkný ne?
Apofiss
Takhle nějak budou vypadat nové dresy až dorazí ze Španělska.BTW tahle firma oblékala třeba Real Madrid.Pěkný ne?
Apofiss
Takže dvě přípravy odehrány.Se Spartou B plichta 1:1 a s Měcholupy výhra 3:0!Dobrý začátek.Stadión je pronajatý do konce sezóny a městská část již vypracovala studii nového (asi za půl miliardy :D ) s tím, že nejdřív to bude roku 2010.Snad tedy někdy....

BTW:je to zase nářez chodit na zápasy a posílat Sparťánky do ......
X_eXc_X
:)
lampiao
mno, kdysi davno jeden mensi klub postoupil do nejvyssi souteze a jak to tak byva - v kraji obrovske nadseni. me osobne to teda nikdy nebralo, ale coz....jedno bezprizorni nedelni dopoledne a potkam kamarada, a von ze se bude hrat se spratou (chapes - se spartou!!!) jestli nevyrazim spolecne s mladou s nim...proc ne, rikam si? nejvyssi soutez, to musi mit preci nejakou uroven, rikam si. kua, taxme vyrazili. celkem to bylo i OK a libilo se mi to...dal jsem prda, popil pivko....ale ono to melo taky konec, po kterem jsme museli jit na parkoviste ke kare....v klidu si to sineme s pocitem, ze ta nedele nebyla zas tak zla jak to vypadalo. zazili jsme neco noveho, pohoda....uz jsme takrka na parkovisti, kdyz se najednou odkudsi vynorila banda fasounu se satkama v klubovych barvach pres tlamy a zacla teprve ta parada....to nej z tyhle akcicky co mi uvizlo v palici je, kdyz si o me par frajeru cistilo tezky botky. ale pekne poctive vo tlamu, ledviny a pupek a ja pri tom pozoroval jak dalsi zmrdi kopou do obliceje a prsou mou tehdejsi pritelkyni....pracovni neschopnost cca mesic. no uzasna parada, co si budeme vykladat, ne.

dal to snad rozepisovat nemusim, muj vztah k fotbalu jste asi vycejtili....dodnes to mam v palici a jak mam spatnou naladu a nekde slysim nejakyho nadsenyho fotbalovyho fanouska, mam sto chuti ho rozkopat na sracky....

ano, ano, vim, ze kolektivni vina a blabla....ale neubranim se tomu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma