Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 
Zhulenecký teorie & definice - Klikni zde pro originální téma
ataner
O čem tak přemejšlíte když ste zhulený?
Já sem se nedávno vyhulil a s kámošem začal řešit největší filozofickou otázku, která zní - Podstata a vznik názvu louže:
Ve středověku, když věci nazývali např. podle zvuků, které vydávali se v jedné hospodě ožral kmen starých slovanů - charvátů.Tenkrát se dnešní louži řikalo Lou, protože když se vní projdete dělá to lou lou lou.No a ti vožralí charváti, kteří za každou větou říkají že, šli s tý hospody.Bylo zrovna po dešti a jeden z nich prošel Louží a vtom se na něj druhej podíval a konstatoval "Lou,lou,že?"
Ununuqium
No tak to ja ani o nejakych vecech moc nepremyslim vetsinou to prijde znenadani a v prubehu nejakyho inteligentniho rozhovoru jako treba jednou sem premyslel proc psi stekaji a pak me doslo ze to se asi sami sobe navzajem chlamou...
No a jinak spis na ruznych fyz. vlastnostech jako treba grav . pole , hydrostaticky tlak atd :)
esco
Ja po vystřízlivění všechny teorie zapomenu.
Ununuqium
Vis vono neni od vjeci si nejaky veci rovnou zapsat ale problem je v tom ze se ty pocity blbe vyjadrujou :)
majklovec
2 Ununuqium: Když už si takovou teorii napíšu a druhej den si ji přečtu, tak je to většinou hhrozitánská blbost, který se smějeme ještě tři dny.

Na druhou stranu, už jsem zhulenej vymyslel i docela dobrý věci, který jsem užil.
pan dan
Jo zhulenecky teorie jsou bomba. Ja si dost ulitavam na pocitacich a fyzice a podobne (v kombinaci s filosofii je to sila ;)), vetsinou se do teoretickych rovin zabrednu pri vysvetlovani nejakyho beznyho jevu (sice jsem na zaklade logiky dospel k nazoru, ze lidsky zrak neni analogovy ale digitalni :) ale v pohode)
Bohuzel si tedka zadnou konkretni nevybavim... :wink:
PAN_DAN
Ondrash
no já nevím, jestli to sem mám psát, ale když už jsem začal taky tedy jo. Byl jsem úplně na hadry a asi se mi chtělo na záchod, jinak si nedovedu vysvětlit jak se ty myšlenky do sebe zapojily.

Týká se to partnerství... je to trhlé, takže když tak to nečtěte !!!!

Představte si dva lidi opačného pohlaví (není to podmínkou :), kteří hledají, každý zvlášť, toho druhého a to jsou na lovu, jsou štvaná zvěř, najdou se nastane útok a navzájem se sežerou, nastává symptom Sežrat/sníst se láskou, oba se sežerou navzájem a každý tráví toho druhého. Ten mu prochází všemi těmi mechanismy, střevy, žaludkem a tak co v sobě máme a to je fáze, kdy se navzájem poznávají, oťukávají a zkoušejí, fáze může v závislosti metabolismu obou trvat různě (třeba jako když máme někdy sračku a někdy zácpu :) a potom vznikne hovno a to vypadne ven a to je fáze manželství (nebo tak nějak), potom už jenom schne a schne, to hlavní už má za sebou a přeci existuje, a kolem chodí jiní lovící se a občas na to hovno někdo šlápne... no a to je všechno. Upozorňuju že to sem vymyslel ve stavu zhulenosti, takže si to neberte špatně a nejsem žádný úchyl ani nikdo, koho by vzrušoval pohled na fekálie. Prostě jsem byl zhulený.

Hulte a zkuste si to nahrát na kazeťák... to se budete divit a bavit... :):smoker:
Maggie
Ahoj, no tak nejlepší moje zamyšlení bylo "kam plavou klacky v moři" (přeci ke břehu, že, kam je vyhodí příliv a pak se na pláži seberou a udělá se z nich ohýněk - OTÁZKA: kde se teda vezmou na ostrově, na kterym nerostou stromy:-) dále jsem vymyslela tryskošišky (a dumala jsem nad vztahem tryskošiska a šiškotryska) a fůru ostatních věcí. Jednou jsem taky vymyslela nějakou úžasnou fyzikální teorii, bohužel zaboha nevím jakou, jen mám pořád pocit, že to bylo na nobelovku:-))) Škoda, že si to člověk většinou nedokáže vybavit později..
Dude
Kdysi jsme s kámošem vymysleli teorii o těhle teoriích :)
Přišli jsme na to, že když je člověk zhulenej a napadají ho fakt převratný a originální myšlenky je to jako, když stojíte nad hlubokou studnou a prohlížíte si diamanty - člověk si ho prohlídne ze všech stran (tu teorii-diamant) a pak ho hodí do tý studny (když vystřízlivý) a zas nemá nic. Ale v paměti mu zůstanou alespoň záblesky a občas i nějakej ten smaragd:)
No v tej chvíli to dávalo celkem smysl, snad to neni moc chaos
sage
toto ale neni následek ničeho (krom mozku ;-))))

citoslovce zatáčky: "zatáč"!!! řekněte si to a uplně to cejtíte!!! :-)))))))))
LIONEL
Ked sa clovek zhuli tak bolest vnima 20× silnejsie a 20× dlhsie. Zistil som ked som tahal a kamos mi popalil lico rozzeravenym zelezom zapalovacu (typek).
Ondrash
další naše zjištění: jednou jsme tak seděleli a dávali jsme si slova a každý musel říct význam..a toto vzniklo

anglicky UPLOAD, zhulenecký překlad A PLOUT ! Generál velí při bitvě táhněte do boje lodě... :D
řezání dřeva v cizim nářečí je GRICE RÓZE, žel původní slovo už nevíme,
.. FRANTOMAS, původní slovo Fantomas , Franto je titul něco jako bos, takže on je vlastně vedoucí mas, takže maso-kýt... Frantomas byl vlastně řezníkem, byl mistrem masa...


[Edited by Ondrash on 30-11-2001 at 01:09 PM]
leary
tema sa zda zaujimava va takze posielam prispevok, ktory som na pisal al po prichode z prace, naslednom ubalivseni ni brcka a vhodnou audio-strelou z reprakov.

Pupi je cool týpek.
A zlízol si to za viac ľudí. Dostal teda parádnu nakladačku...
Pupi s obľubou získaval čierne kontá pre pripojenie na internet a s obľubou ich za pár jointov poskytoval svojim priateľom. Nebol to žiadny phreaker, to teda nie - hulič to bol... Provajder veľmi ľahko prišiel na logovaný duplikovaný prístup a Pupiho adresu s Pupiho číslom trenírok držal šéf vymáhania pohľadávok za necelých desať minút.
Onen deň bol úplne obyčajný. Pupi prišiel z faking roboty, ubalil si joint a zapol počítač. Muzika patrila The Doors. Na tom teraz dosť uletel, po dlhých mesiacoch čistého housu v jeho zbierke empetrojok.
Zazvonil zvonec. Pupi šiel otvoriť. Vo dverách stáli dvaja oholení mladíci. Pupi sa mylne nazdával, že ho prišli znova otravovať jehovisti. Chudobná štvrť, v ktorej býval, bola veľmi efektívnym prostredím pre sebaistých zvestovateľov pravdy.
Zrazu však dostal zákernú po papuli, potom ďalšiu, ešte jednu odzadu na krk a pár kopačiek na tvár. Povedali len "Cez GHX na internet nelez, lebo ti pojebeme mater!" a odchádzali dole schodmi, ako prišli. Pupi zdvihol zo zeme hlavu a zakričal: "Hej!!! Vy ste celkom schopná kybermafia...". A skonal...

dobru noc oc
hh-top
postup: Včera měla babička narozeniny. Skvostná to žena, naše babička, dám si na její zdraví jointa. puk, šluk, puk, šluk. To je zajímavý, každej normální člověk má dvě babičky. puk, šluk...ježišikriste, vždyť na světě je dvakrát víc babiček než normálních lidí!
P.S. Všechny dráty přistřižené na potřebnou délku jsou příliš krátké.
ataner
Nevíte někdo,yak by se dal ve dvojkový soustavě napsat "Joint"?
hejbatu
s dudem sme vymysleli novou, ciste teoretickou techniku zhuleni. To se takhle clovek pripoji na net, prihlasi se treba na stranku thccézet a tam si navoli jak moc se chce zhilit, min-max kratkodoba pamet, proste vselijaky mysticky zapeky no a je li s nastavenim spokojen uz to jenom entrem votpali.
No a na obrazofce se samozrejme objevi:
Vas pozadavek se zpracovává ..a tetko ten symbol kaficka. Pak uz jenom cekat az to najede a zpravidla doufat f telekom...
....neco neco pro Highphysics.. teleportace koure do plic . Ve vodnici najednou kour zmizi a pak uz jenom clovek vydechne kour fúúúúúááááá.....:smoker:

______________
peace......
Dude
nebo podobně s mobilníma operátorama:

Hulíte pouze o příležitostně o víkendech? Pak si předplaťte naši ekonomicky výhodnou nabídku Hulím málo. V této nabídce máte předplaceno 30 prásků z vodnice a 50 z jointa měsíčně.
Patříte-li mezi konoséry světa cannabisu,pak budete spokojen s programem Hulím často. Za exluzivní cenu neomezené zhulení ve všech tarifech.
každý vykouřený prásk se vám započítává na váš velmi vlastní účet,kde se připíše ve formě "Hell-of-the-hit" bodů. Za ty si můžete u nás objednat doplňky jako např. módní pouzdro na vodní dýmku nebo velmi efektivní hands-free vaporizér. ..............Bla bla bla........Zápek...........
Socka
:)Mam paušál:)
pan dan
podle 8bit ASCII je "joint"
0110101001101111011010010110111001110100
v hexa (ASCII)
6A6F696E74
Nechces nikoho binarne pozvat na jointa ze ne? :)

jo, kdyz uz jsem tu:
Znate to jak z 10 startek bez filtru udelate 15?

pocitam vajgl jako tretinu cigara...
10 vykourim, zbyde 10 vajglu.
VYKOURENO......10
1 vajgl schovam
z 9 vajglu udelam 3 cigara, vykourim,
VYKOURENO......13
zbydou 3 vajgly
ty 3 vezmu, udelam cigaro, vykourim
VYKOURENO......14
vezmu ten cerstvej a ten schovanej vajgl, od kamarada si pujcim treti, vyrobim, vykourim, vajgl vratim.
VYKOURENO......15
ataner
Tak za cigára a 0110101001101111011010010110111001110100 K2. teda K4U.

Zatím nikoho na virtuálního jointa nebudu pozvávati, ale až třeba za dvacet let budou lidi přeměňovat na roboty a všichni se budou muset naučit dvojkovou soustavu, a já budu mít před nima náskok a to jednoho z nejdůležitějších slov. Joint.:)
:flamer::rocket:
ddevil
Tak me tak napadlo ze vim, proc nejsou v lese, kdyz jdu zalívat, nikde videt ty larvy zvirata, ktera se byla podivat na me policko predemnou. Proste se schovavaji a urcite se divi ( po tech letech kdy uz vlastne chodi snad cele rodiny na me policko) co se to s nima deje......
Jezis to se blbe pise..... ale verte, myslim to dobre.
Proste za ty roky co me tam ti smejdi chodi na ganju se tak nejak odpoutali od spolecnosti a vubec a pokud potkate bilozravce, tak pred vama prcha....... to je z teho ze zere biliny....moju ganju a kdovi co za haluzogeny tam pobliz jeste puci aniz bych ja tusil........ to me na nich taky sere..... nepodeli se o zkusenosti a myslim ze takovy Pšoncl (zajic) o tech rostlinkach neco vi.....
Uz jste ale nekdy videli takoveho nejakeho masozravce, ktereho nikdy na ganju nedostanete, aby pred vama prchl? Takovy lev, tygr, rozzureny krtek, jezek :)
Za ty roky co to zerou se jim nedivim, se mnou to dela taky divy za tech par let.
A co vy? jaxte na tom s kontaktem s nezhulenym okolim?
koza
Hele, vite jak jsem poznal, ze jsem nakourenej hned po prvnim prasku? ...trepal jsem v ruce se zapalovacem abych zhasl plamen jako by to bylo sirka. Pochopil jsem to az kdyz jsem chtel zapalovac hodit do popelniku...
Vysmátá cyklistka
Tuhle jsem se v pěknym rauši koukala na cnn nebo co to bylo, a přišla jsem na to, že Bush junior je prachobyčejnej klon, a že vrchní šéf CIA a taky Putin maj děsně divný uši, ne.
Moje teorie je, že všichni tyhle vysoce postavený politici na celym světě jsou normální alieni, který na sebe vzali lidskou podobu, ale nedomákli ty uši ( ty jsou alienský až hrůza).
Jsem asi jedinej člověk, kdo na tohle přišel, doufam, že mě na základě tohodle příspěvku nezneškodněj!

Never mess with aliens!

PS: jak si lidi můžou myslet, že kdyby alieni fakt přilítli, že bysme s nima byli v míru, když nejsme schopný bejt v míru ani mezi sebou jako lidi na zemi, a nejsme v míru ani se zviřátkama, a jenom se pořád masakrujem?
Liprd
helď na to jsi nepřišla sama ale jsem rád že jsi dost chápavá, celkem si rozumíme
Vinnie
jednou jsem tak uvažovala o rukách a pak jsem přišla asi na to jak nám vznikl palec...to Bůh stvořil Adama, ale ten nemusel nijak pracovat a k ničemu zvlášť používat více než 4 prsty, kterému mu Bůh dal, a byl spokojený, stačilo mu. Jednou tak seděl pod palmou v Ráji a šíleně se nudil...to ještě neměl svou Evu!...a z nudy si svými prsty hrál v pusi..jako děti dnes , ale ani jeden mu do pusi nešel..malíček moc tenký, ukazováček je divné a o prostředníčku nemluvě :-)) no a cumlat si prsteníček je děsně nepohodlné, až člověk dostává křeč do prstu.A ta si tak podepíral bradu a zcela bez uvažování se najednou přistihl jak najednou cucá nějakou zakrslou kostku pod ukazováčkem a to mu zcela vyhovovavalo a připadalo přirozené a tak pokračoval, každou volnou chvilku si tak zaháněl nudu a po nějaké době zjistil..že to už není jen kůstka , ale je to teď nějaký výrustek a že se to začíná podobat jeho dalším čtyřem..a podíval se na svou druhou čtyřprstou ruku a připadalo mu, že ten nový vzhled ja hezčí a taky , že ten "prst " má výhody při držení věcí, loupání manga ..no a tak od té doby cucal ty kůstky střídavě až měl na obou...a to právě včas dokončil, protože Bůh si všiml , že Adam se hrozně nudí tak sám a přivedl mu Evu, ale ta byla taky stvořena jen se 4 prsty..Eva si Adama moc neoblíbila...a jeho zvláštnosti ..nejen, že byl jiného myšlení a jiný "druh" ale i ta divnost na rukách ji moc neimponovala, jednou mu řekla co to má na ruce a on se ji to snazil vysvetlit , ale nemohl protoze sam to neumel pojmenovat a to mu vrtalo hlavou, seděl pod fíkovníkem a říkal si..pátý prst..hmm to nemá leckdo..a stále si to opakoval a snažil se přijít na to jak ho pojmenovat..ale byl tak unavený že pomalu usínal ale stále si mumlal...pátý prst nemá leckdo...pátý ...ššš nemá leckdo...pátý..ššššnešššš leckdo..pááššššnešššlecšššš...pášššlecšššš a usl, ráno se vzbudil pod fíkovníkem s prstem v pusi, uvažoval proč není v posteli, ale rozpomenul se , že uvažoval o jménu, ale ne ane si vzpomenout co vymyslel...v hlavě mu zůstalo jen...PÁLEC...no ale když to řekl Evě tak ta mu s praktičností řekla," PALEC je lepší, je to kratší na výslovnost" abylo....
a jakto že my máme 5 prstů???
Adam se do Evy zamiloval na první pohled a umanul si, že ji získá..a tak díky jeho trpělivosti i Eva roztála a zamilovala se...časem se jim narodil syn...a ten díky sílnějšímu hormonu otce získal 5 prstů..a tak i my..následovné generace... mame všichni 5 prstů...

uff tak jsem to napsala a začínám tomu celkem věřít..nebo aspoň tak na 70 procent to tak mohlo být...

mějte se
stepik
Mnoo, Tak to jsme jednou dávali z vodnice u mě doma: A kámoš najednou začal kecat o teorii na hulení: Tim šlauchem jede vlak, a veze spostu špeků(thc). A v plicích máš nádraží, a tam čeká spousta takovejch lidiček. Jamajčanů. Z dredama a rastama a tak. A ten vlak přijede, a voni do něj nalezou, tam ty špeky vemou, a jdou ven pohulit. A vlastně nejseš zhulenej ty, ale voni, a dělaj ti tlaky do hlavy... mnoo. myslim že je to tak....

[Edited by stepik on 19-12-2001 at 06:03 PM]
netopeyr
No teorie to neni, ale řekněte si to zhulený a skuste to pochopit:

:confused: Čínský tank potkal ruský traktor, ten opětoval palbu a vklidu odletěl. :confused:

No docela záhul i pro střízlivýho (pro zhulenýho zámrz yako hovado)
budvar
2netopeyr : jo tak to odletivším (hrozný slovo:)) traktoru sem už slyšel,myslim u izera,paráda :)

netopeyr
2budvar To yo
Taky třeba pěšina, paladičelí nebo neybezpečnostněyšími
(šli ysme výmečně do školi zhulený a tady stoho sme nemohli) :)
netopeyr
2stepik:
To kámoš mi zase tvrdil yak medvídek Pů yede braun, tygr žere peří a prasátko hulí špeky. :)

2all: To yak ysem byl ve škole zhuleney a měli ysme praxi (v kovárně) tak yeden debil mi dal do ruky kus špivavího železa a řek že to ye nanuk. Yá yak debil tam stál a lízal to. Ten kluk ye fuck hayzl, nezmůže se na nic yinýho než si dělat prdel zs zhuleneych lidí, přitom zhulený lidi se may hlídat aby nedělali ňáký kraviny a né ye navádě a pa mít z toho prdel.

Mimichodem, zhuley f kovárně....bomba, železo rozpálený do bíla při každý ráně plno yisker, a fšude kolem 40°C. Zasek sem se natom a místo skoby vykovak placku, naštěstí učitel byl vožraley (nebo taky zhuleney) a dal mi dvoyku.
hh-top
ale i s přihlédnutím k původnímu námětu mi nezbývá než napsat, že tohleto je řeč, jako rozprávka. Melete nesmysly a máte přitom pocit skutečné komunikace.
Zelené žáby zvracely modrý úsvit. Modří kanci ryli, kryli, byli, blili, žili, snili, hnili, chvíli, byli čilí, čili: říkejte něco, co dává alespoň náznak smyslu.

Tví zrzaví slimácí....
stepik
Mnoo, já si myslim že to dává smysl. Protože s těma jamajčanama a s tim vlakem je to pravda!:-)) Vyšlo nový A-kontra. Mějte se...

[Edited by stepik on 19-12-2001 at 06:02 PM]
sage
hh-top jupííííííí!!!
No my jsem jednou došli k takovýmu názoru,že je vlastně naše země,a má kolem sebe galaxii,ta je nějak velká,a za ní je další galaxie, která je dejme tomu jednou tak velká,je tam podobná země jako ta naše a lidé jsou tam velký jednou tak,a po týhle je zase další a zase větší a tak dále a tak dále.....a naopak menší a menší a menší..pod námi...tak že třeba mávnete rukou a trefíte se do nějaký jiný galaxie a ta umře,vymře....
K tomu všemu patří to že je to všechno ještě časově zapykaný,tak že když mávnete rukou tak se na tý galaxii pod námi ,na tý menší proběhne třeba 100generací...nooo taková úplná píčovina

ale doufám že nás nesejme nějakej zmrd z 18 galaxie :)
tak se mějte pěkně
gUMMA
My jsme nedávno řešili jak by šlo v zimě vymyslet vyhřejvaný silnice aby byly suchý i když sněží (nebyli by potřeba silničáři který na to stejně serou). Vymysleli jsme to tak ze z kanálů by vedly trubky tesně pod silnicí, který by využívali nevyužité teplo, který by to vysušovalo, přišli jsme na to tak že kanáli jsou v zimě nezasněžené tak by to ňák šlo, ale byl by tu problém v létě že by to asi trochu smrdělo. Ale stejně to tak někdy dopadne musíme věřit.
Kyng
Nooo, třeba by mohli jezdit rovnou hovnocucy a kropit to čerstvym, viď gumo. Vždyť nevyužitejch sraček je mnohem víc než nevyužitýho tepla, he?
sage
hehehe :-DDDDDDDDDD
stepik
jo, s těma rourama v silnici je to okey nápad.. Zakdi na patentní úřad.... Je to jako podlahový vytápění...:-))) A je to pěkně zjulený:-))) To by taky mohlo rovnou bejt hulení legální: tak s tim jdu na patenťák sám:-)))
THC-Aktiv
Teorie obraceny kostky hase:
Kdyz drzite v ruce kostku hase je to v poho, svet bezi jako obvykle lidi spechaji do prace, z prace, ze skoly domu atd.Ale pozor na to, aby se Vam kostka neobratila to je pak vsude kolem hasis a jen ta mala kostka je ready.

[Edited by THC-Aktiv on 20-12-2001 at 11:08 PM]
weedpolis
To my sme se včera s kámošama rozplývali nad chutí kofoly.Dokázali sme o tom mluvit půl hodiny a nakonec došli k tomu, že "je to jedinečná chuť, která není nikde na světě." =)
weedpolis
představte si novej druh zhulenýho člověka, kterej by měl třetí ruku z čela, takže by mu vžycky připalovala faju...:D:D
Tak to mě napadlo, když sem byl zhulenej.
dWARf


Dám k dobru hned 3 zhulené myšlenky a vynálezy.


1. Když takhle s kamošema hulíme , je v celku normální , že nás chytne žravá . V případě , že hulíme neplánovaně (což jest většinou) a zapomeneme předtím nakoupit a doma nic není připravujeme CHLEBOLKY. Co že to je ? Jednoduchý. Vezme se starej chleba a ten se nakrájí na dlouhé hranolky , ty se pak hodí do friťáku a vzniknou kýžené chlebolky. Pak už jen tatarka , dresink nebo v nejhorším hořčice a ...dobrou chuť.

2. Z podobných důvodů jako v předchozím případě , avšak v případě , že není chleba a jsou brambory jsme stvořili tzv. BRAMBURGRY. Jak na to ? Brambory se nakrájí na cca 5 mm silné plátky a hodí se do friťáku , popřípadě se naskládají na plech a šup do trouby. Posléze uchopíme jeden kousek brambory , natřeme jakoukoliv nejlépe slanou patlanádou a přiklopíme druhým placatým bramborovým nesmyslem . Dobrou chuť. PS : Ta náplň by měla být opravdu radši slaná. Experimentovali jsme s medem a není to ono.

3. Napadl nás taky onehdá docela zajímavý námět na Sci-fi povídku . Dovedete si představit jakým způsobem by se mohli zhulit androidi ? Mohlo by se to podařit třeba pomocí softvérového viru , což by mělo za následek rozdělení virů na "tvrdé" a "měkké" a ........




dWARf
i_oNe

Jo dobry, ale :

to 1. s tim chlebem delala uz moje bábi, akorad to pouzivala do polivky. Treba jako, ze s to zalilo horkou cesnekackou a tak ... :-)...

to 2. je fakt drsna prasarna .... )sorry(

to 3. ... nasel sem dobrou adresu, precti si povidku "Objev cizi civilizace" To je teprv pikantnustka!

http://www.phil.muni.cz/~jokr/ruzne/antistres.html
Tim
Jednou jsem takhle lezel v posteli a hulil(nikdy to nezkousejte) a nejak to na me prislo, ze jsem docela jasne videl draat nebo vodic z moji lavy..no nebyl to vodic, byla to spis nejaka transformace energie co obsahovala moje myslenky, nebo mi vtlacela myslenky.
Pak jsem se rozhliid a najednou jsem] spatril neco desneho. VSICHNI meli tohle "vlakno" z hlavy. Jako by kazdy byl rizen nebo neco on ridil?] neprenesl jsem to , tak jsem zacal patrat po tom co je tam nahore.
Odpoutal jsem se od vlastniho tela a letel jsem do vysky az nad nase mesto, nad mraky a az se splet "vodicu" stavala hustejsi a hustejsi pak jsem to vse spatril, tu celou nadheru tu zari nebesky cistou a jasnou az mi oci prechazely a zacinaly me palit, jakobych se dival do nejslunejsiho slunce vsech dob. Rozhodl jsem odpoutat sve telo od tohoto dratu a najednou jsem to vse pochopil. To neni nejake nizozemstvo, to nejsou "ufouni" to je BUH! a doslo mi, ze jakmile bych se odpoutal od tohoto "vodice" lasky a zivota, tak bych jiste zemrel, nebo se propadl do hlubokych mocalu zzla a stal se nejspis sluzebnikem dablovym.
...pak jsem se spokojene vratil do sveho tela a usnul po teto vycerpavajici drine

Tim:-)




stepik
Tak to jsem včera s atíkem dával přes vodu. A jak tak koukám po hospodě (von tatík má hospu) tak vidim takovej automat na žvejkačky stylu: Strčíš bůra, votočíš kličkou a vypadnou ti žvejky...Napadly mě dvě myšlenky:

1/ Mezi žvejkama (asi pro atraktivnost pro malý děti) tam jsou takový figurky ufounů z umělý hmoty (dokážete si představit to zklamání toho děcka, když mu vypadne umělej ufoun místo žvejky??) Mnoo, a mě napadlo to votevřít, a dát tam to moje ubalený 15cm brko... a pěkně aby to bylo za tim plexi vidět...
Ale pak si říkám:

2/Co takhle udělat takovej automat na skunk?? Dáš bůra, votočíš, a vypadne ti skunk. Ubalíš, vyhulíš a high...
Mnoo, dneska padne to brko, je silvestr...

Mějtese...
Dude
2 Tim: Jo něco podobnýho se mi stalo na tripu,je to drsný... Castaneda by z tebe měl radost:)
Tim
2 Dude: Tosou ale veci. To jsem nevedel, ze na tripu se ti stavaji takove veeci. Ja jsem nezkousel zadne chemikalie. Jen muj jointiik, nekdy pivecko;vinecko. To je vsechno. Na zeli se mi v podstate libi jak roste a ze se mi stavaji tyhle halucinace a nekdy i dobre napady. No trochu jsem odbehl od tematu, ale s tim to taky trochu souvisi...myslim.....mozna.
Tim:-)


[Edited by Tim on 02-01-2002 at 05:47 AM]
rastajohn
lepsi suchy nezli mokry snih
na jakem principu funguje svetelny mec z hvezdnych valek-kdo na to pride ma u me karmu
ataner
Lidé dříve pojmenovaly dny v týdnu podle:
Pondělí - Seš v prdeli z neděle
Úterý - Seš na sračky že ti padaj údy
Středa - Seš úplně rostřílenej
Čtvrtek - Seš úplně rozčtvrcenej
Pátek - Seš úplně na pátky
Sobota - Jonáš se vrací z hor
Neděle - V neděli se nedělá
dWARf
S tím mečem je to jednoduchý:


Piezoelektrický impulz , který je velmi přesně časově omezen , vyvrhne po přesně omezené dráze iontovou částici do přesné vzdálenosti (délka meče). Mezi touto , dejme tomu SJ - (síla Jediů - záporný náboj) částicí a SJ+ nabitým jílcem meče vznikne velmi stabilní energetické pole , jehož tloušťka je velmi malá (tudíž dobře seká) , jehož teplota je astronomicky vysoká (tudíž dokáže roztavit cokoli). Při setkání s podobným energetickým polem (jiný meč zn. Jedi ) se tyto pole vzájemě magneticky odpuzují , a proto ani v tomto případě nemůže dojít k poškození zbraně.

:))) dWARf
rastajohn
jo je to presne tak ale neplati to protozes to stahl z netu ze mam pravdu..............TY- TY- TY- TY- TY.zadna karma nebude az to bude vysvetleno vlastnimi slovy a basta RASTA:slizoun:
i_oNe

Jo! Jasně! Vysvetli to vlastnima slovama, protože takhle je to na hovno! Pripadá mi to jako třeni ebonitové tyče liščim ohonem :-) . Stejně, kerá liška by si třela ohon o ebonytovou tyč. To je hrozna blbost! Takhle si představte DarkVejdra jak si tře ... sáákra!
dWARf
:(

Přísahám , že jsem to nikde nestáhl. Na podvody už jsem trochu starej.......

Když už mi nevěříte , tak bych měl i další alternativu:
Po aktivaci meče se z cívky ukryté v jílci odroluje mononukleární vlákno . Síla Jedi , která je přes jílec zbaně čerpána z uživatelovy ruky , drží vlákno ve vzpřímeně poloze (tedy jakási Jedierekce). Touto teorií by byla vysvětlena i barva záření meče . Síla "dobrochů " je modrá , tj. čistá a síla "zlochů" je červená , tj, krvavá .

Na požádání poskytnu další definice , které mě napadnou v průběhu dalšího brka.

Váš , tj. kritiků dWARf
hh-top
Jen do nich dWARFE:)!
majklovec
Co blázníte? To, že někdo něco napíše tak dobře, přece neznamená, že to někde vobtáh' (vykradl spižírnu - hezké Monty).

Jestli víte odkuď by to pocházelo, hoďte odkaz a nebo si to nechte pro sebe.
stepik
yo, souhlasim. Všechno co je dobrý, nemusí bejt ukradený... Máte dobrý palice?? Nejsou kradený!!
Charles
Ahoj,
to jako kdyz jses zhulenej.tak vymejslis takovy divoky teorie,myslim tim o tim meci,protoze vono to je dost dobry,tim nechci rict,ze kdyz jsem zhulenej nad nicem nepremyclim.Tojo,ale trochu jinak.Ja treba hodne casto premyslim nad dnesni spolecnosti.Myslim,zetato spolecnost je pekne zkurvena.Kazdej chce prachy a moc a to stoji za hovno.Lidi jsou na sebe hrozne vosklivi,jsou zavistivy a tomu druhymu by nejradsi podrizli krk.
Troch u deprimujici co.
stepik
Jistě, tato společnost je totiž kapitalistická. A dokonce, kdo si dovolí mít jinej názor než oni, tak na něj uplatňují represi. Kdyby tě něco zajímalo, tak se koukni na http://www.anarchie.org nebo na http://www.csaf.cz. Jinak se měj.... Souhlasim s tvým názorem..
rastajohn
ano dokazals ze tve zhulenecke mysleni je na velmi vysoke psychologicko-logicke urovni a proto te pasuji na K+.Jelikoz sluvko piezo znam jako piezo driver ..... jako u vysokotonovych reproduktoru, tak proto ho nechapu u tve prvni definice....kdystak mi to muzes blize osvetlit, ale jinak K+
rastajohn
pukud se spravne domnivam tak ten mec by vlastne mel fungovat jen v rukach pasovanych jediu protoze kde by vzal takove mnozstvi energie na takove uzke ale za to velmi silne el.pole.Ale mozna muzeme brat v uvahu jiny mezigalakticky energeticky clanek.Hlavne poradne nemuzu prit na to jaktoze ma to mag.pol. urcitou delku.Treba u laserovych pistoli a pusek tam takovy omezovac vubec neni potreba, tam se spise hodi nejaky akcelerator svetelnych paprsku ovsem to jen tomu, komu nebude stacit 300 000 km/sekundovy paprsek.
rastajohn
http://www.starwars.com/databank/te...htsaber/eu.html

ale jinak sem prekladal....HNUS anglictina znal sem tam tak kazde 10 slovicko.

Vyvoj svetelnych mecu byl behem jejich vyvoje trochu pozmenen Jedi ritirema.Ti, kteri verily v Jedi rad se zacali zamerovat va starodavnem svete OSSUS na hojnost adeganovych krystalu a to se stalo v prubeho let jejich povolanim.Tyto krystaly jsou idealni pro tvorbu mecu, protoze maji schopnost soustredovat energii vyslanou z baterie do uzkeho paprsku podobajiciho se cepeli.Brzy mece nemeli svoje vnitrni baterie, a energie byla cerpana z baterii ktere se nosily na opasku Jediho.Baterie mece meli kladne nabitou kontinualni energii, ktera prochazela skrz sklenenou cocku na konci rukojeti.Paprsek s pote obloukove po obvodu vratil k zaporne nabitemu vysokoenergetickemu vytokovemu otvoru.Pote supervodic prevede energi z vytokoveho otvoru zpet do baterie.Vysledek je takovy, ze svetelny mec cerpa energii z baterii pouze tehdy jestlize neco seka nebo necim prochazi.Z toho vyplyva ze cepel nevysila zadne teplo dokud s necim nepride do kontaktu.Barva cepele zalezi na prirodnim prostredi z ktereho krystal je a jejich delka je ustalena na typech krystalu jednotlivych mecu.Mece vybavene multikrystalem muzou ovladat delku cepele otacenim cudliku, to umoznuje menit ohnisko krystaloveho starteru, tzn.muzeme si nastavit vzor svetla mezi drahokamy. ..................UFFFFF translate by rastajohn
Kyng
No podle mě jako ty meče sou jako takový ty tyče, co se vytáhnou z jadernýho reaktoru.
Halooo lidi, je to FILM, triky, NENÍ to skutečnost. Viděli jste někdo Space Quest? ... Hodně dobrá parodie na StarTrek+Starwars, ale taky portrét fanoušků všech těch Starseriálů - hodně absurdní, ale i dost pravdivý. NEPŘEHÁNĚJTE TO.
rastajohn
jo je to jenom film ale jsou to taky zhulenecky torie.Ty ty ce nevim jak by to mohli byt, jak by se vratily zpatky do te rukojeti
i_oNe
Doufám, že se to sem bude aspoň trochu hodit. Není to sice nijak zvlášť splašená teorie, dokokonce ji ani nevymyslela vyduňená hlava, ale když sem to slyšel poprve (řadně zkouřen) tak se mi to hrozně líbilo. Vymyslela to moje kamarádka, pravá blondýna! Při diskuzi o tom zda veří v osud rezolutně řekla, že už ne ))a teď to příjde(( protože, osud už měl dost času na to aby její život nasměroval správným směrem. Tedy k vysněnému cíly bez námahy. Proto nyní, přebírá vládu nad svou budoucností sama...



AsteriX
Tak asi tak nejlepší, co jsme gdy vymysleli je: Nepřemejšlej nad ostatníma lidma, věcma a myšlenkama a nesnaž se ostatní pochopit. Užívej si toho, že seš zkouřenej. Stejně ostatní nevěděj, co si myslíš.
netopeyr
Už vám došlo, že za 5000 let se doma nepohnem........pokaždý když se byt vymaluye nebo vytapetuye tak se zevnitř zmenší!!!!! :)
stepik
noyasně, ale vzhledemk tomu, že se na to myslelo už v minulosti, tak se ty tapety jednou za časstrhaj, a barva oškrábe.... Jinak bychom se za těch 5000let fakk nehli... Ale naši předkové na to již mysleli...
netopeyr
No yo ale pře 5000lety eště nigdo netušil že tapety budou, tagže ye nemoh zakázat a mi na yeho blbost doplatíme....musíme s tim něco uďělat než bude pozdě.....mysleme na další generace.

PS: Vy škrabete?......my teda ne a nigdo koho zatim znam

PPS: Eště že se toho nedožiyem :) .
Hugo
Netopeyr ty seš teda kůň :D Taková kavina. Fakt si mě hodně rozesmál. Karma je tvoje. Takovýhle úlety. Jenom se modli, aby se u vás moc nemalovalo. Taky by se ti mohlo stát, že nebudeš mít kde pěstovat. :)
KosMic
kdo neškrábe, ten se nepohne
stepik
ale ty zdi maj istou dávku umělý inteligence (nebo ta barva??) a sami se začínaj po čase loupat... Takže nakonec škrábat musíš...
netopeyr
2Septik: No yo ale dneska ae anažey vyrábět neloupatelný barvy (bez umělí inteligence),tagže ysou sami proti sobě, protože za 5000let nebude co malovat, a výrobci skrachuyou. Prostě nemysley dopředu.

V ZÁYMU LIDSTVA ŠKRABME, ˇNEGDO ZAČÍT MUSÍ

Až budeme chtít vodrovnat nepříyemný společnosti (TV nova) tak jim koupíme kvalitní barvu, a za 5000let bude po nově.
stepik
Jakk septik??? Hele já jsem Štěpík... kurfa!! Mnooo, a do tv nova bych za tím to účelem jezdil každej tejden...Aspoň by to bylo dřív..


mnooo, alemá to i své výhody.... Zaplatíš míň nájmu...

[Edited by stepik on 08-01-2002 at 08:46 PM]
Přemejšleli sme onehdá nad stavem bez tíže a došli sme k tomu, jak by bylo skvělý pěstovat v tomto stavu kuřata, ta by se před pojedením nemusela vykosťovat a mohla by se hned sníst. Toto ve by probíhalo v laboratorních podmínkách. Problém by nastal, pokavaď by se něco, jaxe řiká "pojebalo", a ten stav bez tíže by byl na celý planetě Zemi a všichni a všechno by lítalo. To by se totiž muselo začít dělat všechno znova a strašně moc věcí by pozbylo svůj smysl, např. takový tramvaje (a to sme se zamejšleli proč je ta tramvaj a ne ten tramvaj..). No a jak by ty lidi lítali tak by vlastně letěli i do vesmíru a byli po něm rozptýlení a a mohli by v jeho atmosféře žít, ale ne hned ze začátku, bylo by nutno se nasměrovat k novejm evolučním trendům, no ale za čas by to bylo v pohodě. A jak by ty lidi lítali po tom vesmíru, začala by je najednou nějaká planeta přitahovat a oni by věděli, že na tý planetě by umřeli a proto by se vlastně celej život snažili dostat se od tý planety co nejdál, ale pak by stejně umřeli stářím,ale jejich život by měl aspoň nějakej minimální smysl.
Dude
taky ze zhulenýho stavu: Co když celá naše biosféra ( mj. lidi) jsou produktem nějaký mimozemský civilizace, která dřív hrozně pálila, ale z nějakýho důvodu jim to přestala růst), tak nám zařídili Zemi aby to tu pěkně rostlo (2 kameny vod fakt slušný lampy) a lidi k tomu dorobili aby se jim vo to starali, lidi trošku evolvovali a zjistili, že jim to taky chutná :sun:
No a právě ufoni jsou zodpovědný za všechny ty ukradený kytky, možná táhnou s policajtama a ty jim zabavený úlovky lifrujou nahoru...
Jo a původní centra jejich civilizace jsou v Nepálu a Maroko (nedavno infiltrovali Holandsko)
nakashi
... sakra, ted mi to doslo, mas pravdu!
adict
cau lidi
ja vzdycky kdyz zahulim tak vymyslim nejaklou novou teorii i vzniku sveta, evoluci lidstva a tak. tim sem docela znamej - bohuzel sou to vetsinou blbosti kdyz si to clovek potom uvedomi. kazdopadne jedna z mejch nej teorii (nej uletu) byla kdyz sme s kamosem sedeli na zidce (asi40cm) u ohne zahulili sme a predstavovali sme si jako bysme sedeli na panelaku ta zidka tak fakt vypadal no a ted sme sei predstavovali ze sedime na tom panelaku a ten panelak ze je jeden svet malej svet no a my zijeme v dalsim svete a to je taky panelak na kterym treba sedej nejaky jiny zhuleny lidi a ty sou v uplne jinym svete. ve vetsine svejch teorii mam motiv nejakyho opakovani neco co nekde zacalo a furt to de dal a nikde to nekonci jako vesmir a strasne me sere ze nemuzu vyresit jak z ceho a proc to neci zacalo. a jestli to treba neni jenom sen. vidite a ted me napadla nova co kdyz je nas svet jenom svet jednoho cloveka - to potom znamena kazdej clovek svym snem vytvari novej svet...moc moznosti...sem ulit tak sorry zase nekdy : ))
Dude
2 adict: se nevomlouvej, mně to přijde dobrý... Taky se nám stává, když zahulíme někde nad městem a koukáme na všechny ty světýlka, že všichni žijem v jednom městě (realitě) a přitom každej ten člověk má úplně jinou realitu, jinej svět, někdy naprosto nekompatibilní...
i_oNe

"On není úchyl, on je jenom teplej."

(v kontextu to nebylo myšleno jako urážka, jenom vysvětlení jak se věci mají)
weedpolis
S mým nej... kámošem sme vymysleli nový hulo:Jmenovalo by se tri-bit.Po třech práscích totálně do tří minut zhulenej...
A jako nadávku sme vymysleli elek....ty seš ale elek....
stepik
to jsme ti jednou zahulili, a pak jsme jeli ve škoda 1203(dodávka) a tam je vzádu postel (letiště přez celý auto) a jak to kodrcalo a my jsem vedle sebe laželi, tak jsme si představovali, že jedem v pohřebáku a viděli jsme před sebe na cestu, a byli tam záclonky... My jsme byli mrtví, a vono to kodrcalo, pak to zastavilo, a řidič rozsvítil, a my jsme viděli ostrý světlo, a šli jsme za ním do tunelu....
Fakk vostrý!
Achmo
Keď poznanie, tak po dlhom premýšľaní som sa rozhodol, že Vám jedno zverím. Aby som sa však odhodlal k takémuto počinu, musel som si dvakrát naplniť fajku a keďže to bola moja minuloročná úroda takže je to na mne aj dosť poznať. Al k veci: raz v stave veľmi príjemného opojenia, som pochopil princíp fungovania náboženstiev. Pochopil som tzv. duálny systém polaritných interakcií. To znamená, že všetko konanie a myslenie, ktoré prebieha v našom vesmíre je založené čiste na dvoch možnostiach, 1, možnosťou konať dobro a 2,možnosťou konať zlo. Preto je len dobro a zlo, boh a diabol, čierna a biela, 1 a 0, muž a žena, proste všetky elementárne jednotky sú duálne. A nakoľko je pre človeka prirodzené chcieť dobro pre seba samého a (aj) pre svoje okolie, všetci sa postupne musíme prepracovať k absolútnemu dobru, k čomu nám z časového hľadiska pomáha reinkarnácia s cieľom dosiahnuť absolútne dobro. Po dosiahnutí absolútneho dobra sa stávame súčasťou čohosi veľkého, dokonalého a jednoliateho:dobra (pre nieoho boha). Naopak u tých u ktorých sa postupom času a reinkarnácií dostane k moci zlo, splynú po poslednon reinkarnovanom živote s absolútnym zlom. Ich posledný život je obzlášť brutálny a zlý (takími boli Hitler, Stalin,Lenin, skratka masový vrahovia). Preo je celý život, len krátkym úsekom na ceste k dosiahnutiu absolútna.
Tak dúfam že je to jasne ak nie tak sa ozvite, ale asi to chápem iba ja, lebo som dosť nahuleny. Prosim Vas len ma neobvinujte z nejakeho nabozenskeho fanatizmu, nehlasim sa k ziadnej cirkvy.
Caute

By Achmo


[Edited by Achmo on 27-03-2002 at 07:08 AM]
warial
Ahoj já se s vámi musim ztotožnit.Někd ymyslím na něco z technické oblasti.např určité mechan.vylepšení a někdy zas nad životem jako takyvým.Třeba nad rozmnožováním,nad tím jak je pro ženy i ty hnusný jednodušší dostat chlapa do postele než naopak,nebo nad tím.Jestli když chci zbalit roštěnku tak jestli se mám před tim zhulit nebo až po tom.
Ale jinak potřebuju třeba na chvíli vypnout a hodit si nějakej relax,nohy na stůl a pohoda jazz :smoker:
Jo a jinak dávám karmu(p)Ondrashovi za tu prasárnu o přirovnání procesu založení vztahu k procesu trávení a sraní.
Lidi = hovna to je originální.

[Edited by warial on 27-03-2002 at 01:21 PM]
Cpt. Pierre
To je v háji!Tolik aspirantů na Nobelkovku a nikdo si nic nepamatuje.
Já teď v pondělí u Brouka na Andělu vymyslel spojení periskopu a čepice- od očí podél hlavy dozadu by ti vedly 2 trubičky(periskopy) spojený slušivou čepkou která je zároveň drží na hlavě. A hned vidíš kdo tě chce zezadu praštit palicí...A to je jen zlomek!:frog:
Dude
heleď nevymysleli čapku s periskopama už Šroubek a Vroubek??:):):)
Piskot

A kdo je to?Ja je neznam.To jsou nejaci kutilove jako Mudr.Mat a Phdr.Pat???
Cpt. Pierre
Já taky nevim kdo to je. Myslím, že sem jí opravdu vymyslel já! A jestli ne tak ať. Ale stejně bych jí rád nosil a koukal se za sebe.Dám si to na jedno voko a když kolem mě projde pěkná roštěnka tak jí zkouknu bez otáčení zepředu i zezadu. A pak mě nebude bolet za krkem!!!!!:wink:
Roman Dirda
Já jsem došel na jednu možnost naší existence tady a ta je pro lidi dost nepříjemná-Za prvé-je Bůh(nebo ňáká parta mimozemšťanů) co mají problém-lidi.Oni jsou hrubě velcí a my jsme jako jejich paraziti nebo prostě jim neděláme dobře.Jsme prostě původci choroby.A oni protože jsou hrubí a mají úplně jiný dimenze času nás naočkovali na tuhle planetu mlékem a strdím oplývající před 47 hodinama jejich času,přičmž doba kultivace lidí je 48 hodin.Tahle planeta je něco jako Petriho miska s naočkovanýma bakteriema.Oni za hoďku zjistí že tu nemoc co má jeden z nich jménem Bůh způsobili lidi.Tu misku(Zemi) spálí ve spalovně nebo ji sterilizují chemkou a my chcípnem a Bohovi dají antihominika(jako antibiotika) a hotovo.:(
Teď co mě k tomu vedlo(fakta)-Lidi(všichni) co jsou na zemi pochází z jedné bandy z Afriky-tak 100lidí max.Možná taky máme všichni společnou pramatku.
Dost lidí věří v Boha.To sice není argument ,ale zkuste se zeptat delfína-myslím že zvířata bohy nemají (nebo mají?)protože sem nejsou naočkovaní jako my.Pak taky náš způsob růstu(množení)-podívejte se na křivku růstu liské populace-vypadá jako u mikroba naočkovaného na živné půdě.Teď se nacházíme ve fázi exponenciálního růstu populace.Přirozené populace mikrobů mají křivky růstu podstatně jiné(vyrovnaněší).

Taky jsem vymyslel sex. polohu 69 ale bohužel v tomto oboru už je opravdu málo nového na objevení-po několika letech jsem s úžasem zjistil že už ji lidi dávno provozují.
Ještě mě napadl stroj na sex-bylo by to něco mezi gynekologickým křeslem a strojem v posilovně-přestavuju si to jako omezovač námahy-prodlužovač styku.Mělo by to promazaný kolečka nebo nějaký jiný zařízení a opravdu jednoduše by se tam...Pokud je někdo zdatný technik,mohl by to dovést do konkrétní podoby,třeba i vícepolohové.

[Edited by Roman Dirda on 27-03-2002 at 05:10 PM]
Dude
to neznáte klasiku aneb Neználek na Měsíci?:D
Třeba jim rostli na měsíci taky slušný modýlky:smoker:
Jinak z toho si nic nedělej, já kolikrát vymyslim věci, na který jsem hrozně pišnej a pak zjistim, že to bylo minulej tejden v televizi...:)
MR.GRASS
Já sem se jednou zhulil s kámošema bylo to hustý a najednou sem začal tak přemýšlet o tom proč příroda vůbec vymyslela ganju a pak mě to došlo příroda vytvářela rostliny s léčivými účinky skoro na každou nemoc abyse zvířata mohli léčit a smutek jí připadal taky jako nemoc tak vytvořila trávu abysme jí kouřily a rozveselili se no tak to podle mě je.
Takovýhdle teorií sem měl spustu ale už sem jich hodně zapoměl.
Piskot
to Roman Dirda

Rikas ze jsi vynalezl polohu 69 a stroj na cviceni a zaroven uspokojovani.
Nemyslis tohle?
P.S.Chlape chodis ty vubec mezi lidi?...hehehe

MR.GRASS
S tím bohemje to jinak. Bůh stvořil vesmír potom ráj anděli kteří měli bohu pomáhat andělé osídlili vesmír a stvořili lidi křížením sebe a tvorů již zde žijících(opic) taksme znikli my lidi ale existuje i špatná strana Satan který přišel se stvořením vesmíru stvořil ďábli kteří se snaží dostat Zemi do svých rukou ale Andělé nás chrání
protože sme boží stvoření a tam patříme už se mi nachce psát tak možná jindy.
Jo ajestli si myslíš že sem ňákej křesťan tak najsem křesťani mi nevadí ale hnusí se mi co dělala církev ve středověku nevinym lidem s jednou léčitelkou sem strávil asi 10 minut v alfa stavu a tam sem viděl celej svůj minulej život církev mě popravila za to že sem chtěl neviným lidem pomoct a odvrátil sem se od církve.
Je to zajímavý a všem to doporučuju je to dokonce lepší než hulení no ale jen o trošičku.
techyes
Uz ste nekdy premejsleli o planete Zemi jako o velkem a jedinem organismu? My, lide, obydlujeme jen malicky zlomek planety (3/4 povrchu tvorej oceany,zejo?) a to nepocitam ze planeta zije i uvnitr- kdo vi co se skryva v jejich utrobach,jadru? Zabirame a zijeme jen na malickem kousku "pokozky" Zeme a vyuzivame jen jeji povrchove a podzemni (ale ve srovnani s rozmerama planety ne moc hluboko ulozeny) zdroje. Jen ty, ke kterym nam umozni pristup. Existujeme tedy asi jako nejakej organismus, kterej zije se Zemi v symbiotickym vztahu. Ona nam poskytuje prostredi k zivotu a rozmnozovani a nasi ukolem je - POZOR- cast zeme posbirat a prenest jeji vzorky a s nimi i zaklad dalsi Existence na ostatni obyvatelne vesmirne utvary.
A to sme uz uspesne zacali - pokousime se osidlit Mesic a Mars.

A az nas Zeme prestane pro sve "dusevni rozmnozovani" potrebovat, tak nas z toho povrchu seskrabne. Ale to my uz budeme davno bydlet a spolupracovat s jinou planetou.

Na huleni clovek premysli zvlastne.Mimozemska kvetinka.:)
herian
2techyes: myslim ze vim jak to myslis. je to sice hroznej mazec, ale jako jedina z populacnich teorii mi tahle dava smysl. podle learyho jsme nekde v patym nebo sestym stadiu rozvoje inteligence, ktera jako rozvoj dna struktury klici na tyhle planetce a zraje jako meloun. az budem pekne dozrali ( podle achmo se zbavime zla) a intelektualne na vysi, budeme schopny zapojit svoje mozkovny a vyvinout technologii se kterou zase my osidlime kousek vesmiru a zasadime nekde kousek dna, ktera se svou vlastni cestou bude rozvijet atd furt pryč.
jek dlouho to ale bude trvat se fakt tezko odhaduje. dneska nejsme ani schopny odletet dal nez na mesic.
Roman Dirda
Ten přístroj je sice pěknej,ale to co jsem vymyslel já byla mašina pro DVA lidi různého pohlaví.
A taky účelem nebylo cvičit a souložit,ale naopak razantně snížit námahu při souloži vynaloženou-ideální pro cukrovkáře,lidi s nadváhou a taky lenochy:).
Když chci cvičit,jdu do posilovny nebo na kolo nebo se jen tak proběhnu.
Když se chci milovat,tak u toho nechci být zpocenej a sedřenej abych pak okamžitě vytuh a žena byla naštvaná-to je vše.
misscannabis
Sme jednou pekne wyhuleny wymysleli takowou wjec :o) si tag sedíme w hospode a nak sme wymysleli ze se popelniky rozmnozujou s kombajnama a byli sme z toho uplne w prdeli a este sme řešili co je samec a co samice......pak ssem to wenku este hustila do jednoho neznamyho kluka kteryho gdybych ted potkala tag ho nepoznam a ten z toho docela nemoh.............
abra007xas
Zhulenej rozebírám spoustu věcí. Hodně si ulítávám na jídle a na muzice. Ale nedavno jsme s kámošem řešily vesmír a potom člověka. Co je to člověk?? Nervová soustava co se dokázala za miliardy let vyvynout na maximum. Centrum soustavy je tvořeno mozkem. Mozek aby mohl fungovat si obstaral tělo. Tělo je jen pouhá schránka, ve které jsou orgány důmyslně propojeny, aby mozek udrželi při životě. Aby se mozek mohl dále vyvíjet tak udělal orgány na množení. Mozek vše řídí chemickou reakcí. dělá vše proto, aby dostal kyslík a energii. Samo tělo je nic bez mozku. Jen ego ovládá cca 20% mozku. A co ten zbytek?? Co by člověk dokázal kdyby ovládal 100% mozku?? Nevim ale dostávám se zpět k Metrixu a mému tématu v Kanálu kde jsem tohle řešil. Skutečný živit je podle mě úplně o něčem jiném. Co vy na to nepřemýšleli jse o tom?? Proč tady vůbec jsme?? Z jakého důvodu?? A co jiné planety?? Je vůbec rok 2002?? Podle čeho?? Je právě ted 20:41?? Od narození vám společnost nasadila systém a žijete s pocitem že je to právě tak???

Já nevim
4C3
Zhulenecky teorie je moc dobra vec, ale musi je clovek rozvijet budto sam, nebo s dalsim clovekem podobnyho razeni. Nneni totiz nic horsiho, nez kdyz vas napadaji - alespon v tu chvili podle vas - uplne sqely teorie a myslenkovy pochody, ale druha osoba se snazi je ve vas totalne ubijet a radeji se shani po tom, kde je nejblizsi fast food... NA TAKOVE SITUACE PROSIM POZOR!
Na druhou stranu, je-li to s mirou, muze byt takova osoba i ku prospechu - samotnyho by vas totiz leckdy mohly napadnout tak kruty teorie, ze by vas mohlo treba i prestat bavit zit (nemyslim, ze byste hned po huleni nekde skakali z mostu, ale ony bohate staci i kruty depresivni pocity...). No nic, to jsem se jen trosku zamyslel, takova teorie, nic vic ;)).


Era
Vrátil jsem se z návštěvy na gymplu. Ubalil Nečekanku. Dal třetinu až půl brka a hotovo :)

Hrál jsem na klávesy ke krysařovi – hrůza !!! Ale samotné klávesy (bez kompu) jsem ho hrál dobře …

Tancovali jste někdy před zrcadlem?
Hrál mi Krysař a já před zrcadlem jakože zpívám do mikrofonu a přitom se tanečně pohybuju. Nazval bych to schisofrenicko-modifikační choreou. Neřadí se ovšem k neuro-degenerativním onemocněním mozku jako Tanec svatého Víta, nýbrž mezi Stavy Mysli Asociované s THC-Modifikací (dále jen SMAT) lidově zvané „Vyhulené Fenomeny“ (zkratka VF). Případně až mezi „Velmi Vyhulené Fenomeny“ (zkratka VVF) – tato položka je jen arteficiální paralelou k VF a má ryze didaktický význam.

Musím dát za pravdu sobě kdysi, když jsem řekl, že: „Nikoli pro svůj dlouhý krk se řadí žirafa mezi drůbež, ale proto, že je puntíkovaná!“

Hele, schválně, poznáte někdo, co toto je?

É numpá es multý koló
na kjona velcha vachoľšál
i fue famoša nělubá
por švaljé grijé šůvandá


Stará půda nerezaví. To je nějaký přísloví, ale nevím jaký… Stará pila nerezaví? .. Stará láska nerezaví – to je ono. Tak ta má láska k THC opravdu ještě nerezaví :)

Jsem asi kouzelnej. Na gymplu jim prej nikdy nic nefunguje, ale kdykoli se tam já zjevím a normálně to zapnu, tak je všechno plně funkční a oni vypadají jako analfabeti.

Jan kosá holí růže a Jana kosa holí břitvou
Lojza, holí mlátě Pepu, vidí Karla jak holí Mládě.

Modifikovaná píseň Eldorádo:
Dálné dálky zámoří radiace zamoří,
silný olověný štít, Američan musí mít.
Jít a hledat izotopy, než se stačí všechny rozpadnout,
jít a sbírat je do kopy, pak je Talibanu nabídnout.
Protože my už dávno víme, že nad zlato a bohatství je ropa a know-how kde ji vzít,
a že Amerika není kdesi v dálce, ale docela blízko - nad naší hlavou a v našich médiích, a že toto všechno je dostatečnou motivací a proto víme, že stavět kryty je naše občanská povinnost.

V rámci protidrogové prevence by měly být zařazeny do výuku demonstrace feťáků – prostě by si žáci prohlíželi živýho feťáka od okamžiku aplikace drogy do konce intoxikace (včetně případného absťáku). Ale bylo by to časově hodně náročný :(
Mimochodem, na THC demonstraci bych se přihlásil jako sledovaný objekt :D
Ale životní zkušenost je holt zkušenost. Fakt by se to mělo předvádět přímo na žácích :)
A důchodcům bych nařídil povinný školení :) Něco jako odvodní povinnost, tak povinnost absolvovat drogové školení :) A modrou knížkou by byla Žákovka z roku 1930 s poznámkou: „Na klosetu konopě čuřil! – bude týden po škole.“, nebo podobnou :D

Vyvolali by alergii gumoví medvídci, kdyby se použili jako výplň prsního implantátu?

Smál se, div mu zuby neohořely…
blockhead
vám fšem bych dal Nobelovu cenu, fakt převratný teorie. Mě taKy dost často napadaj, hlavně když zahulim a pak sem sám nebo když třeba čekám na vlak.... V ten moment když to vymyslim tak mi to příde dost chytrý a logický ale když si na to vzpomenu pozdějc (většinou to ale zapomenu) tak zjistim že to byla poměrně velká hovadina.......:o)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma