industtry |
skuste popremyslat nad tymto (ak tomu nahodou nebudete chapat tak skuste zahulit)...:
Predstawte si ze clowek stojaci na sewernom pole zemegule kope pod sebou jamu presne do stredu zeme (bez ohladu na to w skutocnosti nie je realne)... Co sa stane ked bude w strede???
Podla mna sa tam zastawi, pretoze nanho budu posobit wsetky grawitacne sily z powrchu zeme, a pretoze zem je gulata, tak wsetky tieto sily sa stretawaju w jadre...Co si o tom myslite |
|
|
dab |
industtry: o moooooc zjednodusene dajme tomu :D ... jadro ma podstatne vacsiu hustotu ako jeho okolie ... no a tym padom aj hmotnost :D
A co sa stane ked bude f strede? ... no jednoducho sa tam zastavi pretoze sa upecie :D ... PS: a ak sa neupecie, tak mu nebudu vadit ani ine fyz. zakony ;) :D xexe |
|
|
Co? |
"Všichni kréťané jsou lháři", řekl kréťan
Má pravdu nebo je lhář? |
|
|
100Thermal |
Industtry: To je omyl, pokud bys dával ve fyzice pozor, věděl bys, že přímo ve středu Země je gravitace menší než na jejím povrchu. Sčítání všech těchto sil z povrchu? Ale jdi. |
|
|
|
co?: je to lhář pochopitelně. |
|
|
Co? |
je-li lhář, tak říká pravdu a není lhář
není-li lhář - lže, ale jak potom může být lhář?
hih |
|
|
wendy |
Co? jeli lhář, tak nemusí říkat pravdu, protože on není "všichni kréťané". ale stejně je to kretén:D (a lhář k tomu) |
|
|
|
co?: je lhář, protože nejde, aby jím nebyl. pokud by nebyl lhářem, bylo by to tvrzení nesmyslný. Pokud si ale představíš, že je lhář (nic jinýho ani nezbývá), tak zjistíš, že to je docela dobře možný. Jednoduše lže o množství prolhaných Kréťanů (ve skutečnosti nelžou všichni, ale jenom polovina).
Nevidím v tom nijak zásadní problém, pokud se však pletu, rád si nechám poradit v čem že vlastně spočívá paradox tohoto tvrzení.
pěkný den přeji :) |
|
|
ThomasK |
Já s kámošem jsme vymyslely že zvířata nemyslej na budoucnost, ani nevim jak jsme k tomu došly :) |
|
|
Co? |
jak napsalo wendy jsou to kreteni :-))) |
|
|
Bitte |
jednou sme se s kamosema strasne zhulili a prisla mi dohlavy teorie jak je mozna rict vim ze nic nevim:-) pokud nic nevim nemuzu vedet ze nic nevim.Zkuste si nekdy nad tim poradne zhuleni zapremyslet dyt to nedava zaden smysl :-) |
|
|
Protiva |
Včera po K-9
Jedem kárkou a najdenou slyšim. Hele ty wopice jsou stejnak chytrý. Sednou do krabice s plechu a už se nemusej hejbat. Jen si pak vylezou až potřebujou.
Wodpoledne jsem se jel projet na kole. A řikám si. Kua pár svařenej tičí a jak se dokážu rychle přemístit.
Jo wopice vládne světu :D |
|
|
Jay-jay |
citace: |
Původní příspěvek od Bitte
jednou sme se s kamosema strasne zhulili a prisla mi dohlavy teorie jak je mozna rict vim ze nic nevim:-) pokud nic nevim nemuzu vedet ze nic nevim.Zkuste si nekdy nad tim poradne zhuleni zapremyslet dyt to nedava zaden smysl :-) |
tohle je úplně jednoduché.je tady předpoklad,že ono NIC vlastně není nic,takže neexistuje.a když ono NIC neexistuje,tak se to nedá ani poznat a ani o tom nemůžeš nic vědět a jediné,co o tom víš je to,že o tom vlastně nemůžeš NIC vědět :D |
|
|
zaya.cz |
dneska sem cetl na zdi nepochopitelnou hlasku:
nezli bych se mel narodit jako negr, to bych byl radsi cernej
takovou piovinu sem si musel zapamatovat.pzn:nebylo to na zdi bohnic ci opavy..
jinak jak si tady ctu jak sou opice chytre tak sem si vzpomel na kamarada jak vypravel neco o zenskych a zaverem byla hlaska:
zenska je jak pes kdyz mu ublizi tak si to zapamatuje..asi jo ale prirovnavat zenu k psu... |
|
|
dalas |
Když vám někdo řekne že je notorický lhář.
Věříte mu? |
|
|
zaya.cz |
2 min stara teorie... byl jsi ve me a to se to pocita
znate tu starou hlasku ze..co je doma to se pocita.. :D |
|
|
Altibo |
mě se teď prvně stalo, že i teď v nijakém stavu jsem přesvědčenej, že to co jsem vyhulenej vymyslel je pravda. To se stalo toto...měl jsem něaký klubíčko odpadků z vyhuleneckýho nákupu z Delvity (Zonka, pečivo, čokoláda) a chtěl jsem to někam vyhodit...a najednou jsem to spatřil.....krásně otevřená popelnice asi dva metry v levo ode mě. Napřáhl jsem se a elegantním hodem jsem se trefil do víka popelnice, od něj se klubko odrazilo a spadlo do koše.....a v tu chvíli mi došlo, že celej americkej basket je pěkná pakárna. Ten koš z košíkový se nazývá košem právě proto že se do něj háže jako do koše.......možná je to známá věc ale já jsem na svůj oběv hrdej:) |
|
|
4C3 |
koutek pro lingvisty:
v anglictine se rekne autobus "bus", takze kdyz se vyslovi cesky slovo "autobus", tak tim nejen ze reknes cesky autobus, ale zaroven i poslednima trema pismenama reknes anglicky autobus, z cehoz vyplyva, ze jednim slovem reknes slova dve a to jeste kazdy jinou reci... pruser ale je, ze se to vlastne zacykli, protoze anglicky "bus" znamena cesky "autobus" a to zase dava nejen ceskej ale i anglickej autobus... a to nezminuju jeste to, ze ten cyklus muze oscilovat, protoze kdyz reknes cesky "autobus", tak to znamena auto-autobus a to "autobus" znamena autobus i ve spanelstine, kde se ale uziva taktez vyraz "bus" ve slangu pro vyjadreni "autobusu"...
...jasny, ne? ;) |
|
|
Altibo |
tak tohle je mazec.....:) |
|
|
impozant |
kamos ma nedavno presviedcal zhuleny ze po rusky sa povie pes "kofa" :D |
|
|
Hudy |
Původní příspěvek od wOOkie
Kámoš vymyslel teorii, podle které sou barvy jenom abstraktní pojmenování toho, co my vidíme. Každý může vidět barvy jinak, ale stejně se v nich všichni shodnou, protože sou tak pojmenovaný. Je to strašně složitý, ale promyšlený. Třeba: podíváte se na trávník a řeknete, že je zelený. A proč? Protože máte asociovanou tuhle barvu se slovem "zelená". Ufff... Moc těžký na vysvětlování, je třeba být vypálenej, aby ste to pochopili. |
Tak to je jasný vole a voni je třeba viděj žlutě, ale maj to pojmenovaný v mozku zeleně tak říkaj žlutý zelená... přesně nad timdle sem koumal...akorát jakože já vidim lidi a vostatní viděj dynosaury, ale pojmenovaný sou stejně... jasný jak facka |
|
|
Vladbur |
Já sem se s kámošem zhulil na poli kde se pásli ovce,a začali jsme přemejšlet který zvíře je na světě nejužitečnější,o tom jsme na tom poli přemejšleli asi 5 hodin,mezitim jsme stihli dát ještě 3 brka,celou dobu jsem vyjmenovával snad všechny zvířata co znám a jak jsou užitečný,a z kámoše vypadlo že nejužitečnější jsou filcky,a já se ho zeptal proč,že je to debil a co to vyblil,a von mi odpoví že filcky jsou dobrý když je maj holky že se prej musej pak vyholit a že prej nemaj bobra,a po další době se kámoš dopracoval k tomu že nejužitečnější zvíře je zviře ale že neví jaký,takže takový filozofování vo ničem:D |
|
|
ges |
Kdyz se zamyslite nad spojenim : napadl me napad tak to vubec nedava smysl, to by se dalo taky říct přepadl mě nápad, z cehos vypliva, že když vas muže napadnout nápad , tak vas muže i přepadnout přepad |
|
|
Ondřej |
Já jsem se včera zasekl na debatě, jak je nebezpečno pohybovat se pod kokosovými palmami. Třeba když má člověk projít pod álejí právě dozrávajících palem, je riziko že mu spadne na hlavu kokos vysoká. Už nejsem schopnej určit, proč jsme se včera dostali zrovna k tomuhle tématu, ale dost mě rozsekala představa, jak se školní výlet s paní učitelkou prochází álejí palem a začnou na ně padat kokosy. Jak dětičky uskakujou...:D |
|
|
[CZ]Neon |
no to my sme asi tak pred pulrokem resili ve Stanu (jako hospa ve Strasnicich) jestli treba cervenej destnik je skutecne cervenej, jestli to nase oko jen netransformuje barvu na neco jinyho, treba by ten destnik mohl bejt zelenej.... |
|
|
bonkwodny |
2Ondrash
ja som vymyslel v onom stave tiez nieco na fantomasa
on to je vlastne tomas ktory je strasne zabavny cize FUNtomas |
|
|
O.o |
Nedávno sem byl se 2 kámošema venku a už bylo pul jedný. Pojednou sem pronesl že zejtra vsávám do práce v 5 hodin. Na to mi 1. kámoš řekl že musim řict "dneska" pač už je po pulnoci. S druhym káošem sme se schodli že to je blbost a prostě dokud se nejde spát, tak se řiká "dneska"! .... No a po par minutách sem pronesl že jdu spát, a že když se náhodou probudim, takže vlastně já už budu "dneska" zatimco kámoši budou "včera" a naopak kámoši budou "dneska" a já "zejtra". No a takže vlastně já budu uplně v jiný dimenzi a přemejšleli sme, jestli se vubec uvidime. Pak nevim jak sme se k tomu dobrali, ale najednou sme probirali situaci, že vlastně v jedný dimenzi budem z "dneška" i ze "zejtřka" a že by bylo blbý když budem dvakrát :) mi sme jim řikali protějšky :) No a tak sme řikali že zabijem svi protějšky, ale nikdo nehctěl zabijet sam sebe, tak sme přemejšleli že každej někomu řekne svoje slabiny a svy protějšky zabije kámoš :) ... no a když už sme to měli skoro všechno promyšlený, tak jeden kámoš nám řekl co to vymejšlíme za píčoviny a spadli sme zpátky do reality :-D |
|
|
ejo |
Ja som zas vymyslel MESTECKO je to velke mesto ktore je rozdelene na male mestecka.Zacalo ta flaskovim,ganjovim,alobalovim,a zapalovacovim a tak sme vymyslali ktore by bolo najbohatsie lebo ked si chcu vo flaskovom zahulit potrebuju alobal ganju a ohen ale zas ganjove potrebuje ohej a flasu a tak to ide dookola a vymyslaju sa nove mestecka ktore by zarabali zas a zas dobre ne? :D |
|
|
HCLivess |
o filosofii neví evidentně většina z Vás pranic, přátelé. Pouze to berete jako pojem spojený s vykuřováním marihuany. Jakýsi předpokládaný účinek. A vzhledem k tomu, že filosofie je vznešená, cítíte se dobře, když svou nelogickou úvahu můžete nazvat "filosofií"... takový je můj náhled
EDIT: Tuhle teorii s barvami jsem vymyslel, když mi bylo zhruba deset let. 365*10+drobné od embronálního stádia, chápete? Jsou mnohem zajímavější teorie, jako posun času při komunikaci, který je obcházen smysly (jakožto v čase sám plynu, jeho vnímání je časem podmíněno) a tudíž nepoznatelný. |
|
|
kafevar |
Původní příspěvek od HCLivess
o filosofii neví evidentně většina z Vás pranic, přátelé. Pouze to berete jako pojem spojený s vykuřováním marihuany. Jakýsi předpokládaný účinek. A vzhledem k tomu, že filosofie je vznešená, cítíte se dobře, když svou nelogickou úvahu můžete nazvat "filosofií"... takový je můj náhled |
Tvůj náhled je evidentně správný, ale kdybysis ho nechal pro sebe, spousta zhulenců by zůstala šťastná. :) |
|
|
kafevar |
hajnrich: Až na tu svobodu pohybu mi to připomíná sverní koreu. :) Ale teď k věci. Nemyslím si, že by tak lidi získaly o moc víc extrémější zážitky. Je jedno jestli se lidi potkaj náhodou na inernetu a pak se sejdou pomocí mapy a auta nebo jestli se potkaj náhodou na cestě pro pěší. Ale představa je to zajimavá. Zajímalo by mě, co tě k takový představě vedlo. Když pominu THC. :) |
|
|
kafevar |
hajnrich: Imho netřeba být tak kritický. Neviděl bych takovej problém v mapách, stále je co objevovat, překvapení tě můžou potkat i za rohem tvýho baráku. Navíc tak jak moderní doba odnáší některé příležitosti k překvapení tak minimálně stejně tak i přináší nové. A myslím si, že teorie naopak může inspirovat k prožití praxe. Ten náš babylon má sice svoje problémy, ale v tomhle bych je nehledal. |
|
|
|
Původní příspěvek od Hudy
Tak to je jasný vole a voni je třeba viděj žlutě, ale maj to pojmenovaný v mozku zeleně tak říkaj žlutý zelená... přesně nad timdle sem koumal...akorát jakože já vidim lidi a vostatní viděj dynosaury, ale pojmenovaný sou stejně... jasný jak facka |
kradete MOJE napady!!! |
|
|
|
omnihash: tady jde ale o to nazvání tý barvy...když třeba hnědej říkaj žlutá tak je to pro ně žlutá...to je jasný /bože neměl bych to přehánět s bongem/ |
|
|
|
Posledně sem vymyslel Perpetum Mobile, ale zapoměl sem to :D |
|
|
Slavka |
Ja rozmýslam vacsinou o všelijakých filozofických záležitostiach, ale potom na to zabudnem. Občas si to zapisujem do špeciélneho huličského zápisníku. Niekedy je to taká dobrá myšlienka, ale nedá sa mi to zachytiť na papier. Ale raz som došla na to, že Ivan Tásler zo skupiny IMT Smile je výzorovo niečo ako prototyp Slováka. Proste že niekde sú ludia roznych národností a máš rozoznať ln tak podla intuície že kto je z akej krajiny, a ked sa kkneš na Táslera, tak hned dojdeš na to že je Slovák, aj ked si ho nikdy predtým nepznal.
To bola taká haluz, ale upozornujem, že to som vymyslela v stave maximálnej zhúlenosti. |
|
|
PsYcHo84 |
Původní příspěvek od Omnihash
to sem taky resil, ale ne, pac svetlocivne receptory maji vsichni stejne... to jen v priade poruseni synapsi muze dojit k odlsnostem, ktere pak nazivame barvosleposti... |
treba ja mam dedicnou vadu, ze spatne rozeznavam odstiny nekterych barev.. jakoze zakladni barvy poznam, ale pri spatnem osvetleni, nebo tak se mi pletou odstiny hnede a zelene sede.. nevim jestli je to svetlezelene nebo bile (nas barak) ve skolce jsem kreslil stromy se zelenou kurou a hnedyma listama, protoze mi ty barvy pripadaly skoro stejne.. vidim svet asi min barevne nez ostatni, ale vubec me to netrapi, pac takhle vidim od narozeni a nevim jak vidi svet ostatni, tagze me to nikdy nemrzelo..
a taky si myslim, ze tohle neni dane vadou oka, ale spis zrakoveho centra v mozku, kde se sklada obraz dohromady.. mozna vidim uplne stejne jako ostatni, akorat ty barvy nedokazu spravne zaskatulkovat... proste mozek nejak nedava prepocet nekterych barev.. za to jsem genialni v jinych smerech, neurony ktere jsem usetril na analyze barev jsem investoval do telekineze, tagze si v hospe nemusim chodit pro pivo :D
edit: slavka - jaxe tak koukam, tak je tu prvni slovenska growerka :D |
|
|
MarcoMontini |
my sme s kámošom diskutovali o tom, že za čas.....lidé budou mít čip...asi bude třeba pořád dodávat nějaký důležitý látky do těla fyzicky ale ...k tématu......přes mobil si od svého mobilního operátora zvolíte službu Drogy- THC, Psylocibin, atd atd...vy si vyberete..pošlete textovku, počkáte.....přijde zpátky požadovaná služba, vy si jí přes bluutoo pošlete přes chip do hlavy ve dvojkový soustavě a chip následně impulsy převede do "analogový" nevíme jestli mozek funguje analoghově...no a navodí stav obědnané drogy....................Fyzicky neškodný fet..:) |
|
|
PsYcHo84 |
Marco - to je blbost - radsi si nakup dost kvalitniho fetu :D |
|
|
Budeh |
Včera. Přestaň furt všechno rozebírat do detailů nebo z toho nic nezbyde. Moje hláška když mi známá popisovala svůj milostný život. Přišllo mi to docela dobrý . |
|
|
C00l_D@e |
Vidis kolem Lidi taky auru?
Ja jsem ji videl kdyz jsem byl malej, ale nevedel jsem presne k cemu to je, a tak jsem to videni postupne zapomel. Ale ted uz vim, k cemu to je, a tak si zase vzpominam na videni aury. Ale to znamena, ze si muzeme takhle na vsechno vzpomenout. Na minuly zivoty, na duchovni svet, na boha, na duvod jeho existence, prohlednuti vsech dimenzi. Takze se muzes naucet videt do budoucnosti. A tam muzes videt cokoliv. Treba i to co si budes prat a to se pak stane. Uvidis
treba cisla vyhry ve sportce, a to Ti da moznost vstoupit to takovy reality. Kde budes videt do budnoucnosti co si budes prat a to se pak stane. Zmenis vesmir, celej svet, ale nezapomen ze jsi casti boha a buh, Te nemuze nikdy odvrhnout navzdy. Vzdy po urcity dobe se k Tobe prijde zeptat a absolutni nenavist boha stvorila dabla. Siry a koure, a soubojem mezi bohem a dablem se zrodil svet, kazdy na nem hleda nejakou radu, zpusob jak zasadit rozhodnou ranu. A zalezi po
kolikatyy buch tuhle hru hraje. A tak bude svet krasnej a nebo navidenej. Vzdycky nakonec vyhraje buh, absolutniho nic, ze kteryho pouha myslenka vzesla. Svet je hlavne nehmotnej. Hmoty je na svete zalostne malo. Nas astralni svet obklopuje mnohem vetsi duchovni svet a svet ve kterem ziji bohove a nad nimy jeden buh, jedno velke jsoucno, ktere nas obepina ve svy zoufalosti, v absolutni nicote a prazdnote veskereho vnejsiho sveta. Vidis, jak daleko se da dostat od videni aury?
A ted jsi zas o neco chytrejsi muj ctenari, zaku.
To jsem tedka vymyslel :) |
|
|
C00l_D@e |
Jo a jeste bych mel dotaz, jako ze jsem furt novej clen, kdyz jsem se registroval pred 4 rokama? |
|
|
kattenka |
Tahle teorie mi proběhla hlavou tak před 20-30 minutami,venku po pár fajkách s kámošem. Sdělila jsem mu, že když jsem zkouřená, tak se motám ještě víc než opilá. Protože opilá se na to nijak nesoustředím a zkouřená pořád myslím na tu chůzi a proto mi to nejde. Ale zase jsem se ohradila,že mi to nejde jen za rychlé chůze. A teď to začalo: " No já bych se chtěla odnaučit pořád dělat všechno na poslední chvíli. Protože potom nestíhám a všude hrozně spěchám. A taky chodím na poslední chvíli. No do školy se vůbec nedopravuju na poslední chvíli, tam chodím pozdě. A na všechny srazy už taky chodím pozdě. A jenom kvůli tomu, že nedokážu něco udělat dřív a včas, tak pořád chodím rychle..No a když pořád hulím a do toho pořád chodím rychle..tak to se vlastně pořád motám...no jooo..." ...píšu to ještě v takovým opojení,takže jsem si to znovu celý vybavila..možná je to nudná teorie..ale když se tak nad tím zamýšlím,tak to odpovídá dnešnímu uspěchanýmu světu.. |
|
|
Chef |
my jsme zase s kamosem resili, jak udelat zapalovac na vodu....desna blbost....nakonec jsme dosli k tomu, ze by se na tom malym zapalovaci musel udelat nejakej hrozne malinkej reaktor, kterej by premenoval vodu na vodik a vznikla by tak vybusna smes...malinko blbost, ale nikdy newis :-) |
|
|
kattenka |
jj něco jako moje půlhhodinová diskuze s kámoškou na téma NO JÁ KDYBYCH VYHRÁLA 100 MILIONŮ, TAK BYCH SI JAKO PRVNÍ KOUPILA.....:))) ...stejně jsem nakonec přišla na to,že by mi ke štěstí stačilo jen 10...:))) ..teda spíš.. "jen" :D |
|
|
mrchrkrt |
my sme vymysleli třetí pohlaví, kerý zmutuje a vyvraždí obě předchozí pohlaví a tim se stane hermafroditickym vladcem planety a zotročí dvě předchozí pohlaví. |
|
|
Yoll |
2mrchrkrt: to bude opravdu mocnej kdyz zotroci co predtim vyvrazdil...uuuu zombie pohlavi....to je opravdu strasidelna predstava...horsi nez myslivci.... |
|
|
kouba |
jo taky jednu mam na svete jsou 3 druhy lidi ti prvni to jsou tzv slusnacci tech je tu vsude kotel 2 skupina to jsou takovi ti nactileti co si hrajou na hajzli jinak receno prechcavači a no a treti skupina to jsou tzv. přachcavači-přechcavaču |
|
|
|
Nevim čím to je, ale vždycky když sem vytroubenej, tak hrozně zvážnim a začnu přemýšlet o tom jak zařídit, aby ten svět fungoval:D
No ale když sem z kámošema a dostaví se high efect, tak je to zase taky o něčem jinym:D:p: |
|
|
Lezec |
2 C00l_D@e, 2 all:
Zajimave, podle me do budoucnosti nikdy uplne presne videt nemuzes. Svet je slozen z vypocitatelneho(logika, castice) a nevypocitatelneho(emoce, vlna). Diky tomu nevypocitatelnemu muzes citit, vnimat a ovlivnit co se stane v budocnu(jen malo kdo vi co dela, vetsina ovlivni budoucnost jinak, nez chce, protoze v dany okamzik nevi ze neco ovlivnuje...kdyz chce neco moc ovlivnit tak to zase treba neovlivni pac na to de spatne...nevi jak na to jit). Co se da ovlivnit nevypocitas a jen tezko zjistis(nikdo to neumi) bys musel navazat kontakt s celym vesmirem a zjistit kdo co jak ovlivnuje. Muzes byt celym vesmirem, jenze ten zas vnima jinak a tak to taky nemuze ovlivnit jak chce....atd
Kazdy je bohem, kazdy je vsechno, ale nikdy si to nikdo nemuze vsechno uvedomit a ovlivnit jak chce. Dokonce ani buh(at v jakekoli podobe nevi co se vsechno deje, zna pouze podstatu, ale ty drobnosi-napr. clovek-co se z toho vivinulo nezna)
Jeste neco o zivote:
Pred narozenim je to stejne jako po smrti, po smrti cas neplyne, je tam stabilni uroven euforie, zadna starost, zadny uvedomeni-proto maji maly deti takovou radost do zivota-protoze vnimaji :) proste "konecne" zmena. Zivot je na kazde urovni, molekula, atom, zeme, sutr, strom, zaba, foton,... Jenom na nektere urovni si zivot sam sebe uvedomuje(musi mit informace ulozene v case-tim padem neni cas nulovy;) )
Tot muj nazor, moje filozofie, a dal snad diskuse :D
Edit: verim na prevtelovani..
Vzpominky na minule zivoty? Jiste, pokud se jista konfigurace hmoty v tvem mozku(prip. tele-citime telem=>i myslime telem) podoba s nekym prip, necim. Tak je to vlastne ta vzpominka kterou si muyes uvedomit |
|
|
Lux |
my sme s kámošem asi půl hodiny řešili naší sázku oba sme si mysleli že to ten druhej nechápe fak halda
sázka byla o tom v kolik příde zbytek lidí aby se mohlo začít |
|
|
|
Normálně si nic nepamatuju, ale na tohle sem si vzpoměl :D teorie za jak dlouho vystřizlivíte z ganjy:
Z=m1.m2.t
Zhulenost=váha brka.osobní váha :D.čas
:D :D |
|
|
4C3 |
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka. První se druhého zeptalo
* Věříš v život po porodu?
* Určitě. Něco po porodu musí být. Možná jsme tu hlavně proto, abychom se připravili na to, co bude pak.
* Blbost, žádný život po porodu není. Jak by vůbec mohl vypadat?
* To přesně nevím, ale určitě tam bude víc světla, než tady.
* Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou.
* No to je přece nesmysl! Běhat se nedá. A jíst pusou, to je úplně směšné! Živí nás přece pupeční šňůra. Něco ti řeknu: život po porodu je vyloučený - pupeční šňůra je už teď moc krátká.
* Ba ne, určitě něco bude. Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme tady zvyklí.
* Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil. Porodem prostě život končí. A vůbec, život není nic, než vleklá stísněnost v temnu.
* No, já přesně nevím, jak to bude po porodu vypadat, ale každopádně uvidíme mámu a ta se o nás postará.
* Máma? Ty věříš na mámu? A kde má jako podle tebe být?
* No přece všude kolem nás! V ní a díky ní žijeme. Bez ní bychom vůbec nebyli. Tomu nevěřím! Žádnou mámu jsem nikdy neviděl, takže je jasné, že žádná není.
* No ale někdy, když jsme zticha, můžeš zaslechnout jak zpívá, nebo cítit, jak hladí náš svět. Víš, já si fakt myslím, že opravdový život nás čeká až potom... |
|
|
MangoMan |
T o jedna taková definice která ze mě vypadla ve zmaštěnosti:D :
Člověk který kouří konopí musí být právem déležijící,už jen proto že se všude dozvídáme a slyšíme ze všech stran že smích je zdravý a člověk který spíše hladoví než když je plnosytý,tak se dožívá vyššího věku,takže se dožiju velmi vysokého věku,protože mám pořád hlad a v kuse se směju,čím to bude,kdo se to doví tak at si nehoví a všem to poví:)
Přesně takhle slušně jsem to řekl,a všici těch asi deset lidí co mě poslouchali vyhulený v záseku,z toho byli úplně mimo,a pak dostali takovej záchvat smíchu,že snad ani neumřou jak byli smíchy zdraví:D |
|
|
cabax |
ja som raz prisiel na toto: fajcit cigaretu, to je ako tahat dym z ohna |
|
|
Slavka |
Toto som nevymyslela ja, ale moj bratranec: Ked povieš Červená Čiapočka, tak je to len Červená čiapočka. Ale ked povieš Karkulka, je to také osobnejšie. |
|
|
Co? |
k tématu :frog:
vymyslím chemické florescenční barvivo, které při postřiku na kytky bude převádět infračervené záření na viditelné záření s délkou 660nm....takže kytce nebude třeba svítit, bude stačit topit...čím víc topit, tím víc bude mít světla....:D |
|
|
Real-Shit |
Původní příspěvek od MiniGrow
Normálně si nic nepamatuju, ale na tohle sem si vzpoměl :D teorie za jak dlouho vystřizlivíte z ganjy:
Z=m1.m2.t
Zhulenost=váha brka.osobní váha :D.čas
:D :D |
jeste bys musel dosadit potencial toho modelu kterej hulis (E) v rozmezi 0-100 v % takze vzorecek by vypadal Z=m1.m2.t.E :D :D |
|
|
Dan.Bass |
4 Co?: to bohužel nejde, platí zákon zachování energie, takže emitovaný světlo musí mít nižší energii, tudíž větší vln. dýlku, nežli absorbovaný. A jak víme, IR spektra jsou nad 800nm... |
|
|
Wokap |
Dan.Bass: Co? Vysvětli mi to, prosím. Nepochopil jsem tvé myšlenkové pochody... Vezmi si jenom hloupý pronikání vlnění do opticky hustšího prostředí - co se stane? Zmenšuje se vlnová dýlka... |
|
|
Dan.Bass |
Co? mluvil o fluoroforu, tedy látce, která vlivem pohlcení fotonu emituje světlo (tudíž taktéž fotony) díky navracení vypuzených eletronů zpět do nižších energ. hladin (tam, kde byli původně). Takový světlo však musí být energeticky chudší, tj. o vyšší vlnový délce. Víc ti o tom neřeknu, o fyzice vim hovínečko. |
|
|
fonee |
jednou takhle vecer u reky kdyz jsme s kamosem zrali kolacky: "musíme taky zhulit ryby" |
|
|
PsYcHo84 |
mne napadla na hajzlu takova blbost.. jestli je mozne, ze by astronaut ve stavu beztize, nachazejici se v klidu, zacal prudce a dlouho mocit (pocitejme maximalni obsah mocaku cca 700ml) smerem od sebe, jestli by tento reaktivni minipohon byl schopen zpusobit nakou meritelnou zmenu polohy jeho tela :D |
|
|
|
si pis, sem to parkrat videl v hospode na hajzlech...a to nebyli bez tize:) |
|
|
|
psycho: jo, ale tlak moči by musel přetlačit jeho tělo
takže spíš ejakulace, otázka ovšem je dokáže-li někdo nepřetržitě ejakulovat třeba dvě minuty :D |
|
|
PsYcHo84 |
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
psycho: jo, ale tlak moči by musel přetlačit jeho tělo |
no to by teda nemusel, pokud by tlacil dostatecne dlouhou dobu, dokazal by ho i mikrotlak urychlit na velke rychlosti. Evidentne neznas iontovy pohon. Ten ma napr. u 500kg sondy stejny tah, jakym tlaci bezny A4 papir na stul. Proste skoro nic. Ale jde o to, ze tenhle motor dokaze bezet nekolik mesicu vkuse. Raketovy motor bezi v radu minut, iontovy v radu mesicu, konecny vysledek urychleni je stejny, akorat cas je jiny.
Tagze nejde jen o tah motoru, ale i o cas. |
|
|
ptchj |
jo, pohyb by to zpusobilo, funguje zakon zachovani hybnosti, ale pohyboval by se malo, pac moc kterou vymesuje je vzhledem k jeho telu zanedbatelne hmotnosti |
|
|
jude |
Původní příspěvek od PsYcHo84
pocitejme maximalni obsah mocaku cca 700ml |
a objem mocaku je u dospeleho jedinca cca 2l ;) |
|
|
Nuclear |
Status moderního člověka na sklonku 21. století
Postavme se nyní na pomyslnou hranici mezi bytím a nebytím, na samotném vrcholu celého a veškerého časoprostoru a uvědomme si, jakou vzdálenost musel člověk ujít ve svém vývoji, aby se zde mohl ocitnout. Samozřejmě že žádnou! Veškerá podstata jeho existence zůstala zachována a už po tisíce let nezměněna, nezávisle na prostředí kolem nás, které procházelo svým vývojem. Tento vývoj v podstatě ovlivnil člověka – a ovlivňuje denně – svými objekty představivosti – objekty, které na sebe vážou svou existencí jistý podíl z celkové části pozornosti člověka, kterou věnuje každodennímu životu. Zde se však věci ještě více komplikují, je totiž třeba nahlédnout i do zkušeností jednotlivých jedinců, ať už obyčejných lidí nebo intelektuálů na špici vývoje. Kolik z nich si však uvědomuje onu podivnou schopnost metamorfovat své vlastní ego nezávisle na časových posunech? Je to právě ona intelektuální elita, která si tuto možnost nejvíce uvědomuje, neboť každá takováto proměna může přinést popularitu jejich osobnosti v případě osobního zájmu nebo taktéž jako příčina zrodu nových hnutí obohacujících moderní dobu o náhledy na objektivní realitu jako takovou v případě zájmu veřejného.
Každý tvar, každý objekt, který jej vlastní, vysílá do prostoru své vlastní záření, na základě kterého jsme jej schopni vnímat. Nejčastějšími podněty jsou pro nás vjemy vizuální a vjemy akustické. Lze vnímat takovéto záření nezávisle na čase? Pokud ano, byli bychom schopni objevit mnohé nesrovnalosti v historii objektové fixace člověka. Tento stav popisovaly již tisíciletí před naším letopočtem mystické svitky jako onu posvátnou nirvánu duše, pro kterou je třeba tělo pravidelně připravovat a jak fyzicky, tak psychicky zdokonalovat. Samotná nirvána pak přichází za hluboké meditace, kdy za naprosté nečinnosti mysli osvěcuje vědomí na nejvyšší hranici. Jak tuto metodu převzal, o několik tisíc let později, moderní křesťanský člověk? Jak přicházeli obyčejní lidé do transu za posledních několik set let? Pořádáním mystických slavností za využití supermoderních technologií na hranici poznání běžného člověka? Vlivem psychadelických substancí na lidský mozek a pozměněný stav vědomí za následného spirálovitého toku představ? Moderní člověk pojal meditaci jako práci, drogu, která dovolí mysli vypnout po určitou epizodu dne. Takovéto pravidelné vyprazdňování mysli za účelem obohacení se po stránce materiální má velmi degenerativní vliv na všechny aspekty lidského vývoje, a to jak po stránce jednotlivců, tak celých andragogických skupin.
Skrze meditaci prací moderního člověka nastává řada problémů ve sociologické sféře takto infikovaných jedinců. Rasová a etnická nesnášenlivost vrcholící po celém světě je toho důkazem. Nahrává takto sférám totalitních režimů, kteří základní nedostatek na světovém trhu práce prohlašují za svůj primární cíl a odvádějí tím myšlení běžného člověka od tvůrčího procesu, který jediný přináší ovoce na scéně celosvětového vývoje. Celková empirická stagnace daného státu je už pak jen přímým důsledkem neuvědomělosti lidí ke svému vlastnímu okolí, za které chápejme kupříkladu životní prostředí a celkovou osvícenost morálky jednotlivých zemí. Pracující člověk jako symbol rozkvětu státu, tato kulturně vyspělé země hanobící symbolika, se zdá být v posledních staletích velmi populární cesta k rozvoji státu, což ne vždy mělo za výsledek úspěch na celosvětové scéně.
Tímto degenerovaným nástrojem se však ještě více vzdaluje od pravých metod, jakými jsou například možnost nahlédnutí do vlastní mysli a odtamtud coby zárodky impulsů nápadů zachytával samotné prapočátky myšlenek v jejich zrodu. Touto metodou se rozvíjí intelektuální zdatnost a schopnost jedince nezávisle přemýšlet na globální úrovni, což umocňuje efekt jednotlivých myšlenek, po čase již dostatečně rozvinutých a vyvinutých k tomu, aby efekt účinku takovéhoto jednání byl co nejvíce intenzivní a dokázal vyvinout dostatek energie, aby vyryl do mezníků časoprostoru svoji vlastní značku. Stejnoměrně s rozvojem vlastního Já se vyvíjejí i ony počáteční myšlenky a jsou ve svých spletitých sítích dosahu zasáhnout ty nejjemnější esence otázek na téma bytí.
Počteníčko pro zhulené i nezhulené chvilky, záběry z mé chystané knihy. :) |
|
|
PsYcHo84 |
Původní příspěvek od jude
a objem mocaku je u dospeleho jedinca cca 2l ;) |
je vtipne, ze jsi si tim tak jisty a pritom tvrdis takovou hovadinu
Močový měchýř (...) člověka dokáže pojmout 500 až 600 mililitrů moči, například v narkóze až 1 litr; u velkých domácích zvířat i přes 3 litry. |
http://cs.wikipedia.org/wiki/Mo%C4%...Bch%C3%BD%C5%99 |
|
|
crackonos |
Víte o tom, že Ondatra je brácha od Ondry? |
|
|
PsYcHo84 |
Původní příspěvek od crackonos
Víte o tom, že Ondatra je brácha od Ondry? |
ne, ale víme, že taťka se jmenuje Ondra a mamka Tatra |
|
|
S.M.O.K.E |
Jednou jsem vymyslel rovnici nebo spíše větu ve které sem odhalil že Ježíš neexistuje. Chtěl jsem si to zapamatovat ... bohužel nepodařilo se mě to :) |
|
|
jude |
je vtipne, ze jsi si tim tak jisty a pritom tvrdis takovou hovadinu |
nebol som si tym isty.
a nasiel som informaciu, ktora tvori kompromis medzi nasimi informaciami:
Napnutie stien močového mechúra vyvoláva vypudzovací reflex, ktorý možno vôľou tlmiť asi do kapacity 700 - 1000 cm3 (maximálne až do 1500 cm3) |
http://sk.wikipedia.org/wiki/Mo%C4%...%BD_mech%C3%BAr
aj mne to pride dost vtipne |
|
|
crackonos |
ne, ale víme, že taťka se jmenuje Ondra a mamka Tatra |
ale to by znamenalo, že Ondatra nemá strýce z matčiny strany, protože jak známo: Tatra nezná bratra |
|
|
Don PEDROS |
Rád bych vám zde představil svou "teorii poznání", která vznikla jednoho zakouřeného odpoledne, v jednom zakouřeném bytě, v zakouřeném pokoji u vodní dýmky. Než začnete číst tak vás ale chci varovat- následující řádky ve vás mohou vyvolat nechuť k životu, ztrátu osobnosti a doživotní fobii ze všech točících se předmětů.
Teorii se vám pokusím vysvětlit právě na příkladu vodní dýmky( resp. kolujícího šlauchu). Na tom se to dá totiž patrně nejlépe vysvětlit.
Na "obrázku" 1 můžeme vidět čtyři lidi kouřící vodní dýmku (dále jen VD).Přesto že je na něm vše popsáno tak ho pro celkovost popíšu: flek uprostřed je vodní dýmka a šipky ukazují směr pohybu šlauchu mezi čtyřmi fleky (lidmi). Pokud se vám zdá že se točí doprava tak se připravte na šok.
Obrázek 2: zde se koukáme z pohledu diváka za osobou 3. Černá čára je šlauch. A teď to přijde: Osoba 3 vezme hadici do PRAVÉ ruky, potáhne, a LEVOU rukou podá další osobě.
Tedy pohled ZPRAVA DOLEVA- tedy vlastně DOLEVA, na prvním obrázku ale vidíme jak se šlauch točí DOPRAVA (po směru hodinových ručiček), na jakou stranu se tedy vlastně šlauch točí? A na jakou stranu se točí třeba kolo autobusu nebo na jakou stranu se člověk ohlédne když kolem něj projde hezká žena?
Zákeřné což?
Autor nenese zodpovědnost za jakoukoli psychickou újmu způsobenou do sedmi dnů po shlédnutí textu.
Autor podotýká že jde pouze o výplod zhuleného mozku. |
|
|
jude |
2Don PEDROS: kde je ten obrazok? |
|
|
PsYcHo84 |
vzhledem k tomu, ze v te slovenske wikipedii maji preklep jakoze "700-100ml" a vim, co jsem se na gymplu v biologii ucil, taxe priklanim se ke spodni hranici.. az nekdy nachcijes 1500ml na jeden zatah, tak mi posli pmko, dam ti karmu za zeleznou vuli ;) |
|
|
demonickej |
vzhledem k tomu, ze v te slovenske wikipedii maji preklep jakoze "700-100ml" a vim, co jsem se na gymplu v biologii ucil, taxe priklanim se ke spodni hranici.. az nekdy nachcijes 1500ml na jeden zatah, tak mi posli pmko, dam ti karmu za zeleznou vuli ;) |
Já bych tomu i věřil, že se to občas stát muže. Například po delším sezení v hospodě mi přijde občas chcaní nekonečný, člověk samozřejmě nesmí chodit třikrát za jedno pivo:) Jinak pár týdnů sem ležel v nemocnici na JIPu a tam co sem nejvíc pustil do bažanta bylo 650 ml... |
|
|
PsYcHo84 |
Původní příspěvek od demonickej
Já bych tomu i věřil, že se to občas stát muže. Například po delším sezení v hospodě mi přijde občas chcaní nekonečný, člověk samozřejmě nesmí chodit třikrát za jedno pivo:) Jinak pár týdnů sem ležel v nemocnici na JIPu a tam co sem nejvíc pustil do bažanta bylo 650 ml... |
tak treba na jedne becce se 2 kamosi delali prdel, ze si peclive rozepisovali prubeh kalby, aby rano udelali presnou statistiku prubehu a psali si to az do 8. piva na papir. V kolik hodin si dali pivo a presne za jak dlouho si daji dalsi a kdy byli mocit a kolik.. a poctive chodili chcat za chatu do pivniho kelimku :D a nikdy nenechcali vic jak 500ml - plny kelimek.. coz taky neni malo.. tim chci rict, ze stale verim tomu udaji do 700ml, pak uz to neni sranda.. 1,5l, to je proste jeste 1x tolik.. mi proste pripada strasne moc.. kdyz uz se ti chce extremne na zachod a prijde za tebou jude a rekne ti at nefnukas, ze se ti tam musi vejit jeste 1x tolik.. :) |
|
|
demonickej |
psycho: V normálnim stavu je 1,5 l moc, to je fakt, ale proč by se občas nemoh takhle hezky ten močák roztáhnout:)) Až budu zase na nějaký akci tak budu schválně taky měřit, docela by mě to zajímalo. Nejlepší by bylo, kdyby měly v hospodách nějaký speciální mušle s ryskama:D |
|
|
crackonos |
Včera nám učitel říkal svoji matematickou teorii, která ho napadla když propadal na vysoké z matematiky:
Bod jako takový nemá žádnou plochu (tedy hmotně neexistuje, tak je to určeno v knihách), přímka jako taková je složena z množiny bodů (které vlastně neexistují) a nakonec např. plocha ve tvaru čtverce či obdélníku je složena z vedle sebe naskládaných přímek, tudíž by dle zákonů logiky neměla existovat žádná plocha, potažmo ani matematika. (toť jeho interpretace matematiky) |
|
|
Homer Jay |
Původní příspěvek od Dude
Hulíte pouze o příležitostně o víkendech? Pak si předplaťte naši ekonomicky výhodnou nabídku Hulím málo. V této nabídce máte předplaceno 30 prásků z vodnice a 50 z jointa měsíčně.
Patříte-li mezi konoséry světa cannabisu,pak budete spokojen s programem Hulím často. Za exluzivní cenu neomezené zhulení ve všech tarifech.
každý vykouřený prásk se vám započítává na váš velmi vlastní účet,kde se připíše ve formě "Hell-of-the-hit" bodů. Za ty si můžete u nás objednat doplňky jako např. módní pouzdro na vodní dýmku nebo velmi efektivní hands-free vaporizér. ..............Bla bla bla........Zápek........... |
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:) |
|
|
Homer Jay |
Původní příspěvek od crackonos
Včera nám učitel říkal svoji matematickou teorii, která ho napadla když propadal na vysoké z matematiky:
Bod jako takový nemá žádnou plochu (tedy hmotně neexistuje, tak je to určeno v knihách), přímka jako taková je složena z množiny bodů (které vlastně neexistují) a nakonec např. plocha ve tvaru čtverce či obdélníku je složena z vedle sebe naskládaných přímek, tudíž by dle zákonů logiky neměla existovat žádná plocha, potažmo ani matematika. (toť jeho interpretace matematiky) |
Slovíčkaření, bod má nekonečně malou plochu. Nějak takhle nám vysvětlovali integrály |
|
|
Ignácius_Raily |
Hele ten měsíc je žlutý! Co když to není mesíc ale meteor a my o něm nevíme protože sme celý den kutily na skříni a neviděli zprávy.Co když teď umřeme a nevíme o tom. Hej kamo dej si ještě praska. Tak jo. :rasta: |
|
|
HERBSMAN |
Původní příspěvek od 4C3
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka. První se druhého zeptalo
* Věříš v život po porodu?
* Určitě. Něco po porodu musí být. Možná jsme tu hlavně proto, abychom se připravili na to, co bude pak.
* Blbost, žádný život po porodu není. Jak by vůbec mohl vypadat?
* To přesně nevím, ale určitě tam bude víc světla, než tady.
* Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou.
* No to je přece nesmysl! Běhat se nedá. A jíst pusou, to je úplně směšné! Živí nás přece pupeční šňůra. Něco ti řeknu: život po porodu je vyloučený - pupeční šňůra je už teď moc krátká.
* Ba ne, určitě něco bude. Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme tady zvyklí.
* Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil. Porodem prostě život končí. A vůbec, život není nic, než vleklá stísněnost v temnu.
* No, já přesně nevím, jak to bude po porodu vypadat, ale každopádně uvidíme mámu a ta se o nás postará.
* Máma? Ty věříš na mámu? A kde má jako podle tebe být?
* No přece všude kolem nás! V ní a díky ní žijeme. Bez ní bychom vůbec nebyli. Tomu nevěřím! Žádnou mámu jsem nikdy neviděl, takže je jasné, že žádná není.
* No ale někdy, když jsme zticha, můžeš zaslechnout jak zpívá, nebo cítit, jak hladí náš svět. Víš, já si fakt myslím, že opravdový život nás čeká až potom... |
skvělá teorie. příklad toho co může být po posmrtném životě a o bohu. K+ pro tebe |
|
|
Lowrider |
,,ty vole to je divny"
,,co je divny? "
,,nevim" |
|
|
Winston Smith |
Právě me napadlo, že sprostí lidé (co se týče používání sprostých slov) vlastně nejsou sprotí. Napdalo mě to když jsem použil výraz kunda ve smyslu pěkné holky. Prostě ten výraz nevnímám pejorativně, původní význam se vytratil a nahradil jej jiný, zkrátka chyběl vnitřní úmysl být sprostý. A podobně je to s lidma, co používají výrazy jako vole, pičo a jiné za každým druhým slovem. jen to jen slovní vata a tak je ten výraz na úrovni slov prostě, vlastně, která používají jiní jako slovní vatu. Taky jim chybí vnitřní úmysl být sprostý |
|
|
crackonos |
Zkuste se někdy zhulení zamyslet nad tím, jak dokonale vlastně svět funguje, jak každý má svoje místo, všichni jsou závislí na všech. |
|
|
jude |
Původní příspěvek od Winston Smith
Právě me napadlo, že sprostí lidé (co se týče používání sprostých slov) vlastně nejsou sprotí. Napdalo mě to když jsem použil výraz kunda ve smyslu pěkné holky. Prostě ten výraz nevnímám pejorativně, původní význam se vytratil a nahradil jej jiný, zkrátka chyběl vnitřní úmysl být sprostý. A podobně je to s lidma, co používají výrazy jako vole, pičo a jiné za každým druhým slovem. jen to jen slovní vata a tak je ten výraz na úrovni slov prostě, vlastně, která používají jiní jako slovní vatu. Taky jim chybí vnitřní úmysl být sprostý |
tak ale niekedy ide o nedostatocnu slovnu zasobu...samozrejme, ze sproste slova moze pouzit/pouzivat aj najvzdelanejsi clovek na svete, ale myslim ze castym pouzivanim sa moze stat, ze sa ochudobni slovna zasoba |
|
|
HERBSMAN |
termofolie globální :-) - hláška z hospody o zateplení |
|
|
Mašťák |
Ty vole to je husty, ten model me zhulil tak ze necejtim bolest. Dej mi ranu. Plesk...
Ty kryple proc si mi dal ranu, chces me zabit ? Kurva to je bolest. |
|
|
|
no to by teda nemusel, pokud by tlacil dostatecne dlouhou dobu, dokazal by ho i mikrotlak urychlit na velke rychlosti. Evidentne neznas iontovy pohon. Ten ma napr. u 500kg sondy stejny tah, jakym tlaci bezny A4 papir na stul. Proste skoro nic. Ale jde o to, ze tenhle motor dokaze bezet nekolik mesicu vkuse. Raketovy motor bezi v radu minut, iontovy v radu mesicu, konecny vysledek urychleni je stejny, akorat cas je jiny.
Tagze nejde jen o tah motoru, ale i o cas. |
kuurva, moč nebo ejakuluj několik hodin/dní/tejdnů :mutant: |
|
|
|
Původní příspěvek od Ignácius_Raily
Hele ten měsíc je žlutý! Co když to není mesíc ale meteor a my o něm nevíme protože sme celý den kutily na skříni a neviděli zprávy.Co když teď umřeme a nevíme o tom. Hej kamo dej si ještě praska. Tak jo. :rasta: |
dobře ty:D |
|
|
H8nza |
Já mam dycky myšlenku nakou, a ted, "mnoo už si ji nepamatuju, ale ještě před chvilkou sem ji věděl, ted už né pač si na mě začal mluvit, ale určitě to byla pravda pže sem na to přišel"... |
|
|
DanekRider |
No tak sem hodím teda svoji teorii....
Poslední dobou,když si s kámošem zahulíme,tak strašně často mu čtu myšlenky,nebo podobné věci na ůrovni mimosmyslového vnímání. Došlo to tak daleko,že jsem si v hlavě říkal něco a on to s asi 2sec spožděním všechno opakoval. Pak mi došlo,že smyslů máme určitě víc než 5,a že nežijeme jen ve vesmíru,ale ve dvou různých dimenzích zároven. Problém je ten,že těch 5 smyslů co máme,dokážou zpracovávat pouze jednu dimenzi,kdežto malinko vyvinuté mimosmyslové vnímání (může to být plno dalších nevivinutých smyslů) dokáže na sebe upozornit jen při situacích jaké jsem psal výše.
Pečlivým bádáním jsem zjistil,že v té druhé dimenzi existuje bůh,a celé to tam vypadá uplně jinač než náš známý prostor. Tím lze taky vyvodit,že Ježíš Kristus byl řádný vyhulenec,jednou měl asi největší přehul co kdy kdo někdy měl,a dokázal se spojit s Bohem v druhé dimenzi (já zhulený dokážu jen věci již zmíněné). A tak vlastně vzinklo křestanství.
Zkuste někdy s někým zhulení debatovat o čase,myslím tím kdy vznikl,jestli je čas nekonečný,tak co bylo před Velkým třeskem,pokud čas vznikl Velkým třeskem,jak tedy mohla existovat hmota,která vybouchla v ten třesk,co je za vesmírem,co když vesmír je jediné místo v nějakém větším prostoru,kde existuje čas a za vesmír se nedostaneme protože tam prostě ten čas neexistuje?A co je to vlastě čas?
Teorie superstrun taky není k zahození :P
Asi se budu muset brzo spálit,musím tyhle věci ještě pořešit :D |
|
|
Freeloader |
Původní příspěvek od DanekRider
Ježíš Kristus byl řádný vyhulenec |
Původní příspěvek od DanekRider
A tak vlastně vzinklo křestanství. |
TOMU RIKAM TEORIE :teef: |
|
|
Pflusik |
Nedávno sem se probral a v mobilu sem měl napsaný: jestlipak má užití marihuany vliv na výskyt dejavu u průměrně nadaného jedince |
|
|
Ortaniel |
Tak já tu srhnu svůj postřeh o smyslu života a vesmíru :D
Představte si vajíčko a spermii. Spermie oplodní vajíčko, to se pak začne dělit ...z jedné maličké buňky(vajíčka) se stanou 2 buňky, ze 2 se stanou 4, ze 4 se stane 8 atd atd ...až jich je několik miliard. A to je pak maličkej človíček ... pak další a další miliardy a je z něj za pár let dospělej člověk.
Teď si vemte "velký třesk". Prý něco najednou něco buchlo a z maličké "kuličky extra husté hmoty"(rozuměj, vajíčka a spermie) se začal tvořit "vesmír". Rostl rostl(resp. expandoval od středu), miliardy a miliardy hvězd(buněk) se rozptýlilo po vesmíru(tělu).
Moje idea spočívá v tom, že něco jako "Bůh"(ač na to slovo, které nám nutí různé cirkve nevěřím ...jako jeden Všemocný) je vlastně vesmír, my (naše planeta) jsme jen jedna z miliard buněk, která tvoří jeho tělo.
K tomu se mi váže další teorie, s tím spojená.
Co je pro vás nepředstavitelně obrovské ? Mrakodrap ? Nejvyšší hora světa(8,8km) ? Nejvyšší hora Sluneční soustavy(26km) ? Planeta Země ? Naše hvězda Slunce ? Tak bych mohl pokračovat dál a dál, až bych se dostal právě k vesmíru. Ten největší "známe".
A co je nejmenší ? Hrášek ? Špendlíková hlavička ? Buňka ? Jádro buňky ? Elektron ? Proton ? Atom chemického prvku ? ... a co je pod ním ? Podle dnešní vědy prý nic. Šlus. Jen proto, že tam nevidíme, neznamená, že tam nic není.
Stačí se podívat na model(holandskýho skunku :D) Země - Slunce ... Země je úplně jak elektron kroužící kolem "atomu"(Slunce) ...a přitom to není konec. Jako že by Slunce bylo "JÁDRO" (tak jak jej bere dnešní věda, prostě taková kulička a hotovo, konec) a v něm nic. A přitom v něm jsou miliardy a miliardy miliard prvků vodíku. A každá má své jádro ...
Asi to nepochopíte, nicméně my osvětě nevíme ani prd. Nevíme kde se nacházíme, nevíme ani kdy (mám tu sepsat svoji teorii času ? :D) natož proč ... kua, je to běs. Asi věkem blbnu :D |
|
|
|