ChaoticRoman |
2 Kvark: Mluvíš o kvantové teorii, moc prdel věc. Nerozumím a nechápu ale zčaděný to číst bývá fun.
2 wOOkie: Tachyony jsou myslím teoretické částice a mají něco společného s časem jako prostorem. |
|
|
wOOkie |
ChaoticRoman >> jj, to bude asi ono |
|
|
wendy |
No já mám jednu kamarádku, a s tou když du zahulit, tak je to jedna teorie za druhou. To sou ale věci, fakt hustý. Tak sme nad tim přemejšleli, a zjistili sme že když sme zhulený, tak nejdřív se ujistíme, že je zhulená i ta druhá, a pak nás něco napadne, něco dlouuuho řešíme a pak to vyřešíme a řešíme to, že to všechno hrozně řešíme, takže je to vlastně všechno hrozná prdel. Teď jeden příkládek(co si pamatuju):
Problém: Jak vzniklo jméno "jezevec":confused:
To bylo taklhle: Jezevec to je zvíře, který pochází z jedné polské vsi...ta se jmenuje "jezeves" no a protože takhle by se nedalo říct třeba jezeves seděl na stromě, 2 ss za sebou, to přece nejde, tak z toho vznikl jezevec. Jo a původně polsky se to píše jezewecz... nic moc, ale teorie dobrá |
|
|
wendy |
jo a ještě sem zapomněla napsat, že v tý polský Jezevsi těch jezevců bylo kurva hodně=) |
|
|
moswa |
no jasně. jezewecz. toho pamatuju.až na to, že jezevci většinou nelezou po stromech že? :-) |
|
|
Schooby |
No, mě taky občas napadaj zajímavý hovadiny, ale to mě většinou napadá někde pryč od compu, takže si to nemůžu napsat hned, tak si to píšu do mobilu no a tady jsou moje poznámky: Strašná sračka občas ;o)
Hulení pouze prohlubuje aktuální náladu.
Ganjone: Jogurt s extra velkými kousky marihuany!
Řekni, jak škodí hulení?
Dám ti radu hochu.
Odpal už to pálení!
Řikám! Uvolni se trochu.
Harmonie vesmíru. Všechno je vyvážený. Příklad: U chlapa vadí ženský, když je teplej. Chlapům vadí u ženský, když je chladná.
Takovej jev v chování lidí, jako masy. Když je v obchodě 100 výrobků, a 99 z nich má etiketu modrou a 1 červenou, tak všichni sáhnou po modrý, protože tu má přece většina. To je přece ověřený. Ale často je jenom ta jedna luxusní, ale protože lidi choděj jenom po vydlážděných cestách, bojí se riskovat a drží se tradice, promarní svojí šanci ...
No nevim, občas řešíme i zajímavý věci, ale ... kdo si to má pamatovat? :D |
|
|
Schooby |
Víte, co je to stropař? To je stopař, co stopuje stopy na stropě :D |
|
|
wOOkie |
Omnihash > huuuuhhhuuuuu, tak ten fesťákovej pes je fakt moc |
|
|
Distillers |
Moje zhulenecká teorie je tato: Každej má od narození v sobě osud a budoucnost do který ale nevidí.Je ji schopen mírně ovlivňovat.V osudu je schován celej život je tam i způsob smrti, a nastaveno kdy kde má bejt člověk na jakym místě.Osud je v těle a je to něco jako duše neni vidět a nejde na něj sáhnout. |
|
|
Ondřej |
To Ukolébavka: Mám stejnej problém s naším psem...mimochodem je to taky Matýsek :) |
|
|
Ondřej |
Jo a ještě jedna psí definice: Pes, který sedí, neskáče :) |
|
|
KJR |
Nikdy si neser do vlastního hnízda ....mě tuhle napadlo :p: |
|
|
abstraxik |
no zivot a zlozitost struktury predsa.
kazdy ma vlastny vesmir ocii a usii... stopar in the cinema :)
neco je na urovni v dobe, neco je out... |
|
|
KJR |
Takhle dokonale sestrojenej clanek PROTI HULENI sem dlouho nevidel tak takhle se ma spravne bojovat s travou,psanym slovem!!!!!,,,tohle jestli si precetla matka tak psychozu dostane taky:D:D:D
ale jinou nez mam ted ja :p: OVERSMOKED :smoker: |
|
|
kRmciC |
ja sem jednou vymyslela genialni zpusou vyroby desne moc energie, ale nevim jak bych to udelala, ale je fakt ze nekdy vymyslime s kamosema docela husty veci. hlavne pri zhuleni mam nejak vic fantazii a to je to co mi chyby pri kresleni- takovy supr obrazky co si nekdy dam jeee ale moc jich vetsinou neni... |
|
|
Jahudka! |
Ja vymejslim porad nejaky zhulenecky teorie.Zrovna nedavno jsem vyvratil einsteinovu teorii relativity a chvili potom i poprel funkcnost a logiku obycejnejch linearnich rovnic.Je teda fakt ze az asi za pul hodky jsem zjistil ze ta rovnice co sem myslel byla kvadraticka coz me v tom zhulenym stavu nejak nedoslo:frog: mno holt nam stoupa IQ po huleni:frog: |
|
|
PukPuk |
Ja kdyz sem byl zhuleny sem vymyslel takovou hloupost "vis kdy snasi pes vajicka? Kdyz ma kramy" To je ale velká Hloupost |
|
|
Kasyapa |
No taxemsi zase premejslel o tom, ze trava se cinsky rekne Da-Ma a vyslovuje se to naprosto stejne jako slovo "velká mamka" :-D |
|
|
ganéša |
velka mamka je docela vystizny |
|
|
Kasyapa |
Taxem zestipoval tu nevyssi kytku a zvejkam si to s maslickem a pudu asi sprznit tu novou babu. |
|
|
Jahudka! |
Mno nevim proc pri zhuleni premejslim casto nad matikou ale muzu vsecky ubezpecit ze sem vymyslel trojuhelnik kterej ma jeden uhel 180 stupnu a ty 2 dalsi 45:) nebo tak nejak to bylo |
|
|
Schooby |
Tak mě teď po brčku napadlo, co kdyby se dal realnej svět ovládat myší? Prostě by jsi najel kurzorem na skleničku a přišoupl by jsis ji. To by byl hukot ne? ;o) |
|
|
ganjanko |
Ja to už mám wymáknuté: o pár rokov(let) dojdu zásoby zemního plynu. Odkúpim zbytočné plynovody, vybudujem mamutie spalovne ganje na sibíry kam ju budú z voziť preludnení číňania vďační za každé euro. GANJÍ PLYN DO KAŽDEJ DOM8CNOSTI!!!
V kombinaci s netom velmi účinné... |
|
|
ganjanko |
...skusam fotku... |
|
|
ganjanko |
ked na to kliknete je to v pohode |
|
|
meSaja |
To mi sme zjistili,že svět ovládají zajíci a ptáci. A jejich síla spočívá v tom, že by to do nich nikdo neřekl. Až se dostatečně rozmnoží, tak nás zničí a nastěhujou se do našich baráků a budou vařit na našich sklokeramických deskách!!! Proto nečekejte ani minutu, vemte kulovnici a vzhůru do přírody, oni nás nedostanou! :) |
|
|
KJR |
proto mam na Slavii optiku :D:D:D [bez zoomu:( ] |
|
|
Kutas |
podobne sme premysleli o psech, jak po nocich stovky psu stekaji venku a na necem se nejspis domlouvaji. Mozna chystaji invazi.. bacha na cokly |
|
|
Pepe46 |
ja kdyz sem byl zhuleny tak me napadla veta :Premyslim nad tim jestli vim ze nad necim premyslim
doted sem to este dobre nepochopil co to vlastne znamena:) |
|
|
Ondřej |
Další definice:
MONOLOG JEDINCE: "Musíme hudbu poslouchat nahlas, protože tichá hudba nám nic neříká a já neumim znakovou řeč."
REAKCE OSTATNÍCH: "Major Zeman je proti tobě hadr a úplnej vůl." |
|
|
HELLEN |
úplně o všem:mutant: ... |
|
|
HELLEN |
to já hodně přemýšlím o chování lidí, a vždycky přijdu na neskutečný teorie! |
|
|
Pokémon |
Tak nad tímto přemýšlím už hodně dlouho (ať už zhulený nebo střízlivý) a stále jsem nedošel k jednoznačnému závěru.
Vycházel jsem z toho, že duha je optický jev, který vzniká lomem světla v kapičkách vody ve vzduchu (v tomto se doufám nemýlím). Teoreticky by šlo zjistit, ve kterých konkrétních kapkách vody se v určitý okamžik světlo láme a podle jejich vzájemné vzdálenosti pak spočítat rozměry duhy.
Doufám, že jste mě pochopily, zajímají mě vaše názory.
Peace |
|
|
Dan.Bass |
Myslím, že záleží na stanovišti pozorovatele. Ovšem tím jsem chtěl nadhodit další otázku : bude z každého místa stejně velká ? |
|
|
drtikol |
:afro:
univerzalni slovo: KHOK (copyright BSP)
napr.:
je to v khoku, nejaky khoci mi vycorili pole, nastesti mi ve skleniku rostou dalsi khoci, takze celou zimu budu v kho. :bandit:
sklonovani i casovani vsechno s tim jde, podst.jm. i sloveso (khokuju do prace) :D
nadavky: do khoku, nr do khoku, aby ti prask khok, khoci dite, pocasi na khok, 10piv+speky a v khoku, otevri glamu najdes khok :D |
|
|
|
Obligátně rozebíráme vesmírný teorie jako např. konec vesmíru, černá díra atd.
Zajímavá byla úvaha o tom, jestli by na povrchu Země byla voda, nebo zem, kdyby se povrch pevný půdy zarovnal do koule. Já tvrdila, že by tam byla voda a přítel, že by tam byla zem, což jsem nemohla pochopit. Po 3 letech jsme se k tomu vrátili a uznal, že jsem měla asi pravdu.
Bohužel si některý výplody nepamatuju, ale určitě byly geniální. Znáte ten pocit, když nad něčim přemejšlíte, přijdete na to, nadchnete se pro genialitu svý myšlenky a v tu ránu je pryč. Po vystřízlivění dojdete k závěru, že to stejně musela bejt neskutečná pitomost. |
|
|
Jahudka! |
Mno,to co ja jsem vymyslel ale vzdcky genialni bylo a to i po vystrizliveni.Nemuzu za to,ze jsem proste naprosto genialni uz od prirody a trava me jenom jeste vic otevira vedomi.
Bohuzel se zatim nektery moje teorie nepotvrdily ale to teprve prijde..
for vood - byla by tu voda..Nechapu vubec jak chlap moh rict ze by tu byla zem. |
|
|
|
Jahůdko on to taky nebyl chlap, ale 16tiletetý dost zkouřený jelito.
Moje teorie jsou taky jistojistě naprosto geniální a nevyvratitelný, jen když už mě něco tak úžasnýho(to už musim bejt v hodně podroušenym stavu)napadne a náhodou mam sílu dojít si pro nástoje a zapsat to, zapomenu to s první čárkou na papír a druhej den si jen někdy a matně vzpomínám na to, čeho se vůbec týkaly. Bohužel-moje genialita přijde vhniveč a tak ti poněkud nepřejícně závidím tvoji paměť. |
|
|
machatanor |
jo jo, taky vymýšlíme samý geniální šílenosti
kdysi jsme např teoreticky navrhli stroj, jenž by ze zahulenýho prostředí extrahoval THC a to by potom koncentroval do formy želatinových medvídků
je toho smozřejmě nekonečně, ale teď mizrovna vytanulo na mysl tohle |
|
|
drtikol |
"16tiletetý dost zkouřený jelito. "
:D :D proste smich |
|
|
dab |
... a co tak prenositelnost cisla? ... resp. moznost ako volajuci zisti ci vola do svojej siete abo do konkurencnej? ... zial ete na to nepristupili vyrobcovia fonov :( Asi im dam vediet :D ;) |
|
|
FlickerBird |
já za dob kdy jsem ještě v krvin neměl anis topy THC vymyslel teorii kontinuity interakcí částic :slizoun: těžko vysvětlit, kdyby to někoho náhodou zajímalo ozvěte se a já to vypotím |
|
|
dab |
vood>
noooo nevim ci som pochopil, ak myslis neco takoveho, ze by nebola Marianska priekopa a ine ptakoviny :D ale len obrovska rovna plocha (no kvazi rovna ze jo ;) ) tak voda by sa "rozliala" po svete ? .. neco takovyho?
... tak ak som to teda spravne pochopil... tak by sa asi celkom nabural nejaky ten systemik vyparovania a zrazok ... myslim ze by nastalo (kedze po rozliati hladiny by klesla hlbka (dobry pojem :D ) zvacsene vyparovanie a kedze by neboli lesy , hory a potobne volovinky ;) tak myslim ze za chvilku by s tej vody moc neostalo a slnko by z nasej krasnej modrej planety spravilo kus "ne"-modrej planety.. chapeme sa ?
Myslim ze by nastalo neco takovyho.... cili v konecnom dosledku by bola len "ona" zem :D :D
PS: a nie som ziadne "ono" spominane 16 rocne .... ;)
Sak je to len moj nazor, prosim o vyvratenie... mnejte se ;) |
|
|
Jahudka! |
dab and vood - no na tom co jsi napsal sice neco je,ovsem nezapomen,ze vzduch se muze nasytit pri urcity teplote jenom do urcity miry a pak zacne voda zase kondenzovat a tudiz by prselo.
Zadalsi nezapomen,ze voda pokryva 2/3 zemskyho povrchu a pokavad by mela zbejt jenom sucha zem tak by se voda musela nekam vyparit.Vzduch by tezko pohltil tolik vody kdyz ho nepohlti ted.
Proste myslim ze by tu byla vsude na planete urcita hladina vody ale ne rovnomerne na celym povrchu.Vzdycky by byla vodou pokryta urcita cast.Zalezelo by na tom,kde by se zrovna nachazel mesic.Kde by byl mesic tam by se presunovala i voda.
Mno sou to picoviny ale nastesti jsem v tom spravnym threadu:D
Takze ja hlasuju pro vodu:) |
|
|
Jack_Herer |
Já a můj kámoš jsme jednou, když jsem byli v opravdu krutých stavech vymysleli teorii na který je buď všecko nebo nic!!!:p: :p: :p:
To jsme takhle hulili v lese...seděli jsme na zemi a okolo nás bylo spousta popadaných klacků. Po pár minutách po hulení, můj kámoš začal sbírat menší klacíky a stavět z nich cosi co připomínalo ohradu.:eek:
Po chvilce jsem se taky přidal...Až byla práce hotová a my mohli pokoumat naše dílo, tak nám něco došlo!:eek: :eek: :eek: Vzpoměli jsme si, že když tak procházíme lesem občas nějdeme podobné stavby z klacků.
A tak jsme vymysleli teorii, že když je člověk vyhulený v lese a je světlo, je velmi pravděpodobné, že staví takovéto stavbičky. A vlastně ono to tak možná je! Určitě jste si i vy všimli někdy když procházíte lesem, že sem tam je na zemi podezřele systematicky rozestavěno pár klacků!
A tak jsme možná vyřešili záhadu těchto uspořádaných míst v lese!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
|
|
Hawke |
Newim, ty jo, přiklonil bych se k těm punkáčům. Ináč samozřejmě nic proti nim. |
|
|
|
Mno já to rozebírala jako teorii bez vlivu okolí, tudíž země se v okamžiku zarovná a voda se rozleje. Voda zabírá 2/3 povrchu, ale když vemu v potaz i hloubku, je tý vody určitě dost, aby pokryla zemi. Pravda je, že by bylo po stávajícím ekosystému, ale stromy a hory by zas takovou roly nehrály-kolik procent vodní plochy zastinujou teď? Voda by se vypařovala Zhruba o tu třetinu rychleji, ale tím spíš si myslim, že by neustále pršelo-alespoň v nějakej pásmech, jelikož vzduch všechnu vodu nepohltí a do vesmíru se jehn tak nevypaří. |
|
|
|
Třeba to odnáší nějakej hmyz, nebo to sbíraj důchodci-padlý hippiesáci. |
|
|
FlickerBird |
stavbiček v lese jsem si ještě nevšiml... ale když jsem dost na plech lozil po lese s košíkem trak mě napadaly myšlenky jakože ten potok vubec není potok, že je to prasklina, že tenhle les je středem světa a že ty praskliny vedou k nějakému středu lesa, středu všeho a vubec jsem nevěděl :slizoun: ale stejně, minimálně ejdnou za život by se v lese měl spálit každý, pěkně sám a relativně daleko.. pokud nevyschízuje a sám vyjde, prošel zkouškou ;) |
|
|
Chosen |
Nejlepší zhulenecký teorie jsou ty kterym se zasměješ i ráno po vystřizlivění... mame s kamošem docela novy mobily.. a tak když hulíme tak zapneme nahravaní nebo jenom diktafon a nechame to bejt a prostě za nějakou dobu na zapomeneme a rano jsou drsny zaznamy... nebo když jedeme na chatu se zřídit vemu sebou kameru pak už jenom Start a sklo do huby a rano je toho moc co k zasmání... a hlavně když někdo začně říkat ty svoje "teorie" :D |
|
|
Jahudka! |
Mno o kamere a huleni me ani nemluv...Si pamatuju jak jsem dal brko a pak natacel jaky mam zrovna pocity..Radsi jsem se na to jeste ani nedival..:D:D..Ale zhulenej natacim opravdu raaad:D |
|
|
Chosen |
natačení pocitu muže byt zajímavé.. to si ani nedokažu představit :D |
|
|
Ondřej |
My pro změnu točíme telenovelu :) |
|
|
Ondřej |
cau lidi,tak vam povím,co jednou resila moje sestra se svyma kamosema. na sejšn u souseda vyhulili krebici huleni a zacali rozebírat, jestli voda plave...:) Nebo teče :) Debata trvala asi dvě hodiny a skončili u toho, že Země je jeden velke hodinovej hotel a že na Měsíc jezdíme na pobytové zájezdy...:) |
|
|
Str |
Predevcirem sem vedl s kamosem sahodlouhou debatu o vsech moznejch kravinach(napr. ze si pripada jak v totalitnim state a ma v hlave obraceny brejle atd.:))..v ramci teto debaty padlo napr.
kamos - Vidis to sedozeleny vlneni?
ja - No spis zlutooranzovy..
k - nene, je sedozeleny
ja - No, taky by se to dalo chapat jako sedozelena..
:) |
|
|
wendy |
citace: |
Původní příspěvek od Omnihash
přemejšleli ste někdyo tom, kam se strácej vajgly od brk? My třeba chodíme na lavičku, kde se vypálí tak kolem 50 brk tejdně a nikdy sem v okolí nenašel víc než deset vajglů. Vzhledem k tomu, že v okolí je tráva, zasekaná na 5 centimetrů, tak možnost, že to věkdo pouklízí je nulová. Proto jsme rozpracovali dvě teorie- v první to čórujou ježci a veverky, alby to skouřily, ale to by jim museli zbejt zase nějaký vajgly. Druhá teorie jsou dva pankáči, který bydlej o pár set metrů dál, ale ty zas nevypadaj, že by mohli bejt až takhle aktivní |
já si myslim, že na to deš špatně, určitě v noci odlítaj do nebe:angel: |
|
|
oklahomaa |
Ahoj. Tak ja by jsem se chtel zeptat, jestli se vam stava ze kdyz si zahulite a pak premyslite tak jestli nekdy nemyslite o sobe , napr. jak se chovam , co si o mne kamosi myslej a tak pls. odpisujte,.......... |
|
|
wendy |
oklahomaa: jo to se mi občas stává a hlavně když nejsem v úplně tý pohodový společnosti, tak je z toho někdy docela i problém, zkus napsat něco konkrétního třeba, určitě se ti to stalo, když se na to ptáš...:) |
|
|
|
oklahomaa: nemusim hulit, dělám to skoro celej den-ale fakt je, že přemejšlim i o jinejch lidech |
|
|
moswa |
nevim. každopádně ten týpek co zjistil že země neni středem vesmiru musel bejt hustá zkuřka :frog: |
|
|
oklahomaa |
Ahoj WENDY. Tak napriklad nekdy mivam takovy spatny stavy kdyz kamarat neco zadeli a kamarati se na tom kosej tak nekdy si myslim ze na mne ale vim ze to tak neni, anebo si nekdy namyslim uplne vadny veci . Mas i ty takovito skusenosti ??? |
|
|
kattenka |
mno..hned když se mi dneska tohle stalo,tak sem si řekla, že vám to sem musím napsat..:) ani bych se nedivila kdyby se tohle už někomu stalo, protože mě to teď zpětně přijde jako dorý téma pro dialog..:D
no tak si tak jdeme...dvě borky jeden kluk...krásnej podzimní, slunečnej den, barevný listí....no v klidu...a teď jdeme najednou kolem domu s barevnou fasádou...a kámoš říká HM DÍVEJTE JAKEJ MÁ TEN BARÁK PODZIMNÍ FASÁDU...a já NE NE..TO JE SPÍŠ JARNÍ.....no začaly dohady jak hrom o tom jaká je to fasáda a chudinka kámoška...po dotázání jaká to teda je se zmohla jenom NO JÁ NEVÍM...CHVILKU JE PODZIMNÍ S CHVILKU ZAS JARNÍ...
:P přišlo mi pak docela komický asi 20 minut tohle řešit:D |
|
|
drinker hulič |
oklahomaa: jo, to se mi taky stava, obcas dost drsny schizy, a pak se druhej den divim jak me to vubec mohlo napadnout. myslis treba takovy ty paranoie, ze te nekdo treba muze za zadama "pomlouvat" (spis probirat)? nemam to rad. |
|
|
oklahomaa |
drinker hulič..
Jo presne neco takovyho sem myslel. Nemas/te nekdy takovy halusky jako treba ze kdyz neco reknes pak je ticho a premyslis co sem za chujovinu rekl? Nekdy se mi stava i to ze kdyz se na nekom zasmeju a pak premyslim jestlli sem neudelal chybu a co si ted o mne mysli.
Nekdy je fakt dost drsny ale hulit prestat nechci tak nevim jak dal. Mate jeste nekdo podobne priklady jako ja anebo drinken? Piste |
|
|
Az4zeL |
to obcas vymyslim takove teorie ze bych si dal Nobelovku :D, ale nekdyd sou to takove nesmysli, ale nejak bliz vam o tom nereknu, protoze si to uz jaksi nepamatuju. Stejne bych rekl ze veci musi taky hulit, jinak nevim kam by nato chodili. |
|
|
ges |
jo ted jsme vymysleli nejakou teorii ale uz si ji nepomatuju, zaver teorie znel: zacali jsme povidat oooo (pul minuty premysleni) a skoncil jsme uuuu (pul minuty ticha) a pak nekonečný smich |
|
|
Johnny Von Kris |
jo tak rek bych, ze takhle vo jinejch lidech premejsli kazdey......
ja sem mel vobdobi, kdy sem si fakt myslel se zobcas mam stavy , ze vim co ten druhey/ha si mysli....
fakt sem na tom ulital..... proste se to projevovalo i tak ze ten dotycney neco povidal a ja najednou rek to stejny slovo co von..... nebo sem se vo necem s nekym bavil a von kecal, pak dostal zasek ze nevi co dal chtel a ja sem neco rek, ze sem si myslel ze to chtel rict a pak jen ty divny pohledy voci....
jo ale ted uz sem zas jinej.... uz tohle neprovozuju.... fakt sem si sam vobcas pripadal divnej,,,,,,
a co se tyce teorie ... sem si takhle sedel v tom megaborskymparku v plzni a napadlo me ze treba naky vedecky typani sledujou lidi a ze si vo nich zaznamenavaj upne vsecko, jak zijou, jaky maj stavy, atd... a pak kdys spite, nebo nevim jak, vam vemou geny a pak delaj v nakejch laborkach lidi jak se jim hodej >>> takova lidska selekce .... podivny slechteni....
sice sem to ted napsal trochu prasacky ale treba uz to takhle nekde bezi................. pokrok?? co? netusim.... umru,..,.,,.., |
|
|
wendy |
oklahomaa a drinker hulič:
jo, to je přesně ono, někdy se mi to stává, pocit že mi někdo pomlouvá, že mi řeší, že je se mnou prostě něco špatně...pak si uvědomim, že je to blbost...že ty lidi já teď zrovna vůbec nezajímam, že si mě teĎ nevšímaj...ale bývá to dost nepříjemný, tahle paranoia...nebo co to je
jednou sem koukala na banánový rybičky Haliny Pavlovský a ona tam pronesla větu, která mě v tomhle směru dost uklidnila, už sem si totiž začínala myslet že sem fakt magor...no teĎ k tý větě, řekla totiž:
Inteligent příliš analyzuje svoje chování, a proto nedokáže spontánně reagovat a necítí se ve společnosti dobře... |
bylo to tak nějak...no a z toho sem si vyvodila, že nejsem paranoik, jenom mam občas záchvaty inteligence:D
ale nejlepší je bejt ve společnosti, ve který se fakt člověk cítí dobře a ví že ho ostatní berou takovýho jakej je...to se potom hulí:wink: a na žádný takovýdle schízácký myšlenky nejni ani čas:) |
|
|
Icy |
[QUOTE]Původní příspěvek od THC-Aktiv
[B]Teorie obraceny kostky hase:
Kdyz drzite v ruce kostku hase je to v poho, svet bezi jako obvykle lidi spechaji do prace, z prace, ze skoly domu atd.Ale pozor na to, aby se Vam kostka neobratila to je pak vsude kolem hasis a jen ta mala kostka je ready.
Tohle bylo psaný powered by THC, že? :) |
|
|
Icy |
Původní příspěvek od Omnihash
Nebo další. Nejlepší věc je sednout si, dát si brčko a přemejšlet, co by ste udělali, kdybyste se vrátili v čase do doby, kdy vám bylo tak5. Prostě návrat do svýho těla akorát myšlení by vám zůstalo. Nad tady těma úvaham sem strávill X hodin a sqele se u toho bavil. Třeba: v první třídě nám ukazovala třídní hodiny a učili sme se jak se na nich ukáže čtvrt na pět a tak. No a vybalit na ní třeba teorii nelinérního času nebo diletaci času v rychlosti světla by byl fakt nářez :) |
Naprosto souhlasím. Touhle teorií se zabýwám tak často, že až škoda mluwit... :) |
|
|
Icy |
Původní příspěvek od FlickerBird
já za dob kdy jsem ještě v krvin neměl anis topy THC vymyslel teorii kontinuity interakcí částic :slizoun: těžko vysvětlit, kdyby to někoho náhodou zajímalo ozvěte se a já to vypotím |
Není to náhodou princip perpeta mobile? |
|
|
kattenka |
Původní příspěvek od Icy
Tohle bylo psaný powered by THC, že? :) [/B] |
no jako....a když sem si to přečetla...jako teď..no teď jsem fakt dost....tak sem si to fakt v mysli otočila a úplně mě to zavalilo....to je masakrální představa ne?:) |
|
|
Icy |
Původní příspěvek od kattenka
no jako....a když sem si to přečetla...jako teď..no teď jsem fakt dost....tak sem si to fakt v mysli otočila a úplně mě to zavalilo....to je masakrální představa ne?:) |
Taky sem o tom teď wypálenej uwažowal a nebyl by to masakr. To by byla nowá dimenze hulení! :jumper: |
|
|
LuB |
Moja oblubena otazka: "Kde sa stala chyba?" a odpoved: "Chyba nie je vo vasom prijimaci... (alebo skor je? :D ) |
|
|
majko6.66 |
ja neviem ako vy ale naj definícia je definícia "vžiť sa do zmýšlania skureného človeka" umenie je pochopiť všetky tie vaše teórie a zákonitosti. Ja sa vyžívam v tom, keď si môžes zbafaný prečítať tie vaše príspevky ohľadom teórií, a vymýšlať vlastné. |
|
|
IlovePaTekk |
Sem si zrovna seděl tendle pátek v knajpě, pohuluju si s jointu from ganjacrue:) a řikám si esli to má neska eště cenu hulit když sem s ty jedny kytky vyhulil za celej tejden tak 250 buřtů... dohulim. . . řikám si teď bych si fakt, ale WOPRAWDU dal alespoň žílku skéra.
Z mí vytuhlí zamyšlenosti mě probral kámoš, přišel, došel si pro pivo, sednul si a jen tak mimoděk se zčistajasna objevil na stole pytlík s dobře známim obsahem.....SKUNK!!!!!!!!!....a né tak ledajakej, pytel skoro neprůhlednej kuli milovanýmu prachu.
vemu ho do ruky a skoumám tu palici.
Slyšim ho jak řiká: ,,bratr na 3dny přijel s Anglie a vzal to přez Holandsko:)))))"
vyndal sem to koukám, koukám, koukám....nevěřim , protože se tam na mě sem tam smějou kystaly tak krystalový, že sem stoho málem vykrystalizoval...
Konec teoretické části.
Praktická část:
No tak sme umotaly z Rollsů jointa za kterýho by se nemusel stidět gdejakej Rasta........................................................
a vyhulili
NIRVANA absolutní ráj
Lidi hulte! I když to wobčas stojí za hovno tak jednou vždycky příde ,třeba nečekaně, ňáká libice |
|
|
fakundo |
Nie je marihuana mimozemšťan, ktorý prišiel na našu planétu dávno a od vtedy nás neustále kolonizuje?... všimnite si, ľudia ktorí fajčia majú večšinou tú tendenciu rozmožovať-sadiť, a snažia sa to rozšíriť. A preto nás neustále kolonizeje a keď sa jej podarí uplne nás skolonizovať tak...:sun: :sun: :sun: |
|
|
Wokap |
Víte co je to TOP LESS?
To je prostý - TOP MANAGER je vrcholový manager, takže TOP vlastně znamená jakože nejlepší.
LESS je vlastně to a samí co LES! Takže TOP LESS je VÝBĚR Z LESA!!! :D
Jo a pak to pokračovalo v tom smyslu, že pokud je nějaká kočka TOP LESS, tak tam dole musí mít zákonitě křoví, jelikož je z lesa... :D
No bavili sme se ukrutně... :D |
|
|
wendy |
Omnihash: jo, to je dost dobrá teorie...a hlavně mam pocit že opravdu realná...založená na skutečných faktech...ty voe tobě to fakt dobře myslí...jentak dál:D:D:D |
|
|
fakundo |
top less znamená v slovníku niečo ako hore bez.(od pása vyššie) |
|
|
Wokap |
Původní příspěvek od fakundo
top less znamená v slovníku niečo ako hore bez.(od pása vyššie) |
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tys mě nepochopil!!! |
|
|
AnalyzeR |
My sme minule v jednej skvele krcmicke vymysleli s kamosom velmi sofistikovanu metodu prijimania THC. Je vsak k tomu zapotreba kravku, ale sak kravky su ok.Kravku budeme odmalicka krmit travkou s obsahom THC teda konopou.Kravka to bude natravovat a ukladat vo svojich tukoch.Skor ci neskor nastane cas na dojenie.Z tejto kravky teda podojime mliecko s obsahom THC a to podavame vyxladene na xladnickovu teplotu.Po podavani ako zakusok pokecame s kravkou ako sa jej dari a co jej xyba k jej blahobytu.V pripade nejasnosti ponukneme mlieckom i kravku.
Na toto sme sa pekne namotali minule... ;]] |
|
|
AnalyzeR |
vlastne i teraz :)) |
|
|
Icy |
Původní příspěvek od AnalyzeR
My sme minule v jednej skvele krcmicke vymysleli s kamosom velmi sofistikovanu metodu prijimania THC. Je vsak k tomu zapotreba kravku, ale sak kravky su ok.Kravku budeme odmalicka krmit travkou s obsahom THC teda konopou.Kravka to bude natravovat a ukladat vo svojich tukoch.Skor ci neskor nastane cas na dojenie.Z tejto kravky teda podojime mliecko s obsahom THC a to podavame vyxladene na xladnickovu teplotu.Po podavani ako zakusok pokecame s kravkou ako sa jej dari a co jej xyba k jej blahobytu.V pripade nejasnosti ponukneme mlieckom i kravku.
Na toto sme sa pekne namotali minule... ;]] |
Mazec! Tohle nawrhnu kámošowi na wenkowě... :D |
|
|
dab |
AnalyzeR, Icy : nevim nevim :D ... sa mi vidi ze to pred vami budu asik skusat rusaci, abo ukrajinci?? ted nevim :D :D ciao
Edit/ PS: nevim, podla mna z toho nic nebude.. ono sa to pekne rozlozi :p: :p: :baby: |
|
|
Icy |
Další možnost je, že by se to kráwce ňákou haluzí uložilo do tuků w těle = zelený howězí! :D |
|
|
UrbaN |
kámoš vymyslel jednotku smíchu- jednotka smíchu se rovná koncentraci thc na gram vynásobenou váhou spotřebovaného matroše..vymyslel to při fyzice myslim :-D |
|
|
Dannn |
Toto moje nie je teoria, ale...KEd som isiel rano trolejbusom do skoly, tak som si predstavil, ze zem je plocha a je posadena na tycke...chapete...A jak som cestoval az na racko tak som mal sakra realny pocit, ze sa naklaname. Tuto moju teoriu som uz aj vypracoval do trosku inej podoby, ale to nebudem rozpisovat...:sun: |
|
|
Co? |
...pche...to nic neni....znamej ted vymyslel perpetum mobile....
mas lampu treba 400w a na zdi das slunecní kolektory...par úúpééesek (UPS) ....a pak to staci jen jednou nabit...:-))))))) |
|
|
kefkaBA |
sorry ludja ak teraz moc nepochopite tomu co pisem,ale som trosku mimo :D minule sme mali taku teoriu s kamoskou...zacali sme sa bavit o goofym a plutom(to je ta rozpravka) a zistili sme ze su obidvaja psy...aj ggoofy je pes a aj pluto..lenze goofy beha po dvoch a byva v dome a pluto beha po styroch a byva v bude..a z toho sme vyvodili ze ten co napisal .alebo nakreslil tu rozpravku bol rasista...teda sme to navzali psynista: DDD |
|
|
dab |
Co? : tak to je haluz, trochu uvazovania a zistis ze je to ptakovina! :D |
|
|
|