Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Procital jsem to tu a tohle jsem nikde nenasel pokud to tady ale je tak se necham poucit. Tak k veci chtel bych si huleni zasazet do komina jde o to ze nevim jak hluboko do nej to zavesit ... vzhledem k osvtleni...jde mi o to jestli je mozne dat kytku tak hluboko aby az doroste nebyla vubec videt nebo jen minimalne (jen vzhledem kvuli tomu svetlu zalivani atp neni problem) komín má díru tak 40x30cm a popripade jakej model by se tam nejvis hodil (neco mensiho)
Nevím to jistě,ale na tak malé ploše asi nic moc nevypěstuješ.Navíc je to celé od sazí-musel bys to celé pořádně vyčistit at ti kytí nezasmrádne.A jak bys tam svítil,teda čím?
Původní příspěvek od mydena Nevím to jistě,ale na tak malé ploše asi nic moc nevypěstuješ.Navíc je to celé od sazí-musel bys to celé pořádně vyčistit at ti kytí nezasmrádne.A jak bys tam svítil,teda čím?
WirusH: myslím že dávat kytí do komína je řešení o ničem. i když pominu bordel v komíně a budu předpokládat, že komín je pěkně čisťounký, tak budeš mít problém se světlem. jelikož nechceš aby byly kytí vidět, tak ani kytí neuvidí sluníčko (je potřeba aby sluníčko svítilo na kytky, což v případě že budou schované v komíně určitě nehrozí). leda že bys do komínu dal zářivku, ale to je taky pěkná hloupost.
takže abych to shrnul, kytí takhle možné pěstovat je, ale budou úplně o ničem, tak raději zasaď outdoor anebo jdi do skřínky a do komína si dej klobásy a slaninu
Pios ma recht, sice tam bude svetlo, ale budou porad ve stinu...je to hloupost...radsi zkus stromovky, ty ti nikldo taky nevocoruje. mrkni na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=410 a budesh chytrejsi.
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
Já osobně si taky myslím,že to nemá smysl-chceš přece vypěstovat zdravé a krásné kytí,nebo ne?Není to o tom zasadit,nechat růst a čekat jak to dopadne.Pokud chceš mít dobrou kytku,měl bys jí mít pod dohledem,myslím tím,že musíš mimo jiné vidět jak se vyvíjí,roste a v případě nemoci či jiného nedostatku jí být schopen pomoct.V tomto "komínovém 40/30cm/" pěstování asi nebudeš mít dostatek prostoru.Raději, být tebou zkusím jiný typ pěstění,protože stéjně byť vyzkoušíš-li ten komín,nic z toho krom ztráty času asi nebude...
No kdyby na tom komíně bylo třeba nějaký starý vopuštěný čapí hnízdo tak by to nemuselo bejt zas tak špatný. Slunce by tam šlo co to dá a čorky snad po komínech taky nelezou. Myslim že tuhle metodu (pěstění v hnízdě ) tady ještě nikdo nikdy nezkoušel co?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."