Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
obrátila se na mne známá, potřebuje pomoci starý babičce co má parkinsonovu chorobu. Léky jsou nanic, pomohla by ganja? Ona si to myslí. Má někdo zkušenost s dávkováním, způsobem konzumace, účinky? Toto je myšleno vážně.
Velice rád bych Ti poradil, ale bohužel nikoho takovýho neznám. Ale co takhle udělat nějakou mast, z nějakýho tuku a tím si mazat klouby? Dávkování, netuším, ale myslím, že mazáním, to bude spíš místní léčba, takže tam je to vcelku jedno, ovšem nevím, jestli tito lidi hulí atd. Každopádně, to pomáhá na chuť k jídlu atd. Takže třeba zkusit nějaký jídlo (ale ne moc), koukni se někde to tu je popsaný, ale radši si to užívání u starších lidí někde ověř u někoho kdo s tím má zkušenosti.
Nad tímto jsem nikdy nepřemýšlel, pokusím se o tom něco sehnat.
Zatím se měj dobře
Zdarec
Brel: Pokud vim, tak se to uzivat takhle: jednu polevkovou lzici namleteho konopi (listy+qety) do jidla (polivka) kazdy den. Zlepseni lze pry pozorovat asi po mesici!!! Neni to hned.
sunset:
no já myslel, že se ten člověk celej třepe, tak že je to taky špatnejma kloubama, ale opravdu nevím, co a jak v tomhle ohboru. To s tou mastí jsem popsal, protože jsem slyšel, že to takhle starší lidi taky dělaj, ovšem nevím na co to pomáhá. No to je jedno, díky za opravení
Mějte se good
Ahoj
na parkinsona je to 100procentní.neviděls tenkrat na nove na vlastni oci?myslim ze to do sebe muže cpat jakimkoli myslitelnym zpuusobem v jakimkoli mnozstvi.ten děda v bedně se tim ouplně uzdravil a je v pohodě jeho kamaráda rada lečily operatyvně uzmuly mu kus mozku a je v prdeli.
Na 100 procent to neni. Nekomu to vubec nepomuze, nekomu to "jen" zastavi degradaci mozku a nekomu to fakt helfne. Syn chlapa s Parkinsnem mi vykladal, jak si otec nemohl ani dojit pro rohliky, protoze za tech 100 metru do samosky breakoval uplne hotovej po silnici, celej rozklepanej. No a tedko si v pohode chodi na prochazky, mysli mu to a nezapomina. Uziva prave tu jednu vrchovatou lzici namletyho konopaska denne, pry nikdy nehulil, jeho smula Je tu nekdo s timhle onemocnenim? Moc by me zajimaly jine zkusenosti.
minuly pondeli sem jako kazdej tejden zasel do svy oblibeny trafiky a zrovna se tam bavila majitelka se zamestnankyni o tom,ze jeji babicka uz pet let taky trpi parkinsnem a tedka skoncila na vozejku a normal leky ji nepomahaj, a ze by mohla pomoct nejaka marihuana.
nechal sem je domluvit a pak sem se ozval,ze sem jako odposlech jejich rozhovor, a nabid se,ze bych moh bejt trochu uzitecnej a nejaky semena ji dotahnout. tak sem posbiral doma hrst seminek a dones je do svyho oblibenyho tabaku. trafikantka me tedka pravidelne pri navsteve informuje o stavu seminek a jak ji pekne klicej. marihuana leci!!!
Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?
Prkinsonova choroba je způsobena odumíráním buněk produkujících neurotransmiter dopamin, umístěných v oblasti mozku "substantia nigra". THC zvyšuje počet dopaminových receptorů, čímž snížené množství dopaminu kompenzuje. Stejně tak by ale mělo pomoci i umělé podávání dopaminu. Dál jsem slyšel, že dlouhodobě zase THC naopak počet těch receptorů snižuje, tak se to může spíš zhoršit. Neřekli však, co je to ¨"dlouhodobě". Být dědečkem , šel bych do toho, ať se na starý třesoucí kolena trochu zasměju
Mám otce, který trpí parkinsonovou chorobou, chceme zkusit travku, ale nepodařilo se mi sehnat informace ohledně dávkování, a způsobu užití. Nemáte někdo nejlépe zkušennost ze svého okolí? fakt moc díky!
2 Myval: Tak travku zkuste... Davkovani je vicemene individualni, podle sily materialu a odolnosti uzivatele.. Uziva se kourenim jakkoli z cehokoli .. tatik to muze kourit z fajfky, dutinek, sklenenky...
Nebo si to muze davat do jidla (ucinne latky jsou rozpustne v tucich nebo alkoholu). Kdyz ji bude kourit, ucinek prijde hned, ale bude kratsi, kdyz ji pozije oralne, tak ucinek bude delsi a vyrovnanejsi..
Ja si myslim, ze by mu to mohlo pomoct lip se koncentrovat na ty mimovolne pohyby a uklidnit na chvili tras.. Zkuste a uvidite. Hodne zdaru
no super to sem rad ze sem tady nasel zastoupeni na leceni tipy ktery sou uzitecny akorat bych se chtel zeptat,kdyz si to deda da do polivky jestli to bude mit naky psychicky ucinky treba aby mi tady nebehal veselej po zahrade ...................dik a jeste nevite jaka odruda je na to nejlepsi ????????????????????????
edit: sorry, sundala jsem nějaký tečky a otazníky, nemohlo se to zobrazit normálně, pokračovalo to doprava a rozhodilo to celou obrazovku, pls dělej občas mezi slovy a řadou teček či otazníků mezery.. a nedělej těch . a ? tolik
Jedule
Caj se teda podle me nevari, tam by se ti vyvarily mozna takovy sracky jako ?chlorofil? a to je asi dost hnusna chut... THC se uklada v tuku a alkoholu, takze caj asi ne
Moja babka nejaku artritidu ci co - proste ju bolia klby.
Sam od seba som jej spravil konopnu mast ze co to spravi. Pomohlo jej to podla jej slov.
Ale pointa je v tom ze som tam aj Ja pridaval vodu , ale tu som potom vylial, proste len na to aby som tu mast zbavil necistot.
Takze caj si neviem predstavit, ale skus jej urobit karamelky, čokoládu, alkoholovu tinkturu( odporucam hlavne pre ludi s vysokym cholesterolom), zmrzlinu,...
Aj tu na groweri sa da najst milion receptov ale voda sa v nich nevyskytuje alebo plni funkciu filtra necistot.
Respect pre babku
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem