Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ta rostlinka je hlavne mala a neroztahuje se moc takze se hodi pro pestovani ve stisnenych prostorech (skrine, skleniky - Sog,SCroG).
Podle nirvany je dobra, ma dost THC a je jednoducha pro zacatecniky (odolna, ale nerekl bych ze treba tak jak early misty), nakonec bych ale uvazil jetli do skleniku nezkusit nakej indoor (super skunk, jack herer atd..), podle zkusenosti
jo to co ti sem pisu sem se docet a odposlouchal od lidi tady na groweru
jeden chalan tu na groweri vravel, ze to bola bieda, proste slabota, neviem kde bola chyba, ale radsej tam daj afgana, tiez od Nirvany a je tazke povedat, kedy to bude zrele, musel by to byt origos Greehouse, nechces si radsej vybrat nieco origos do sklenniku?
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Muj kamik mel taky Top 44 aus der Nirvana. Z tech seminek vyrostli 2 ruzny kyti. Jedna vetsi palice, sladka na chut, ale jen prumerne silna. Ta druha, palicky jako kulicky uplne tvrdy a moc kvalitne oblepeny. Celkem sem koukal, ze neco takovyho muze vyrust i venku, co se tyce high tak bzch ho srovnal treba s GWS. A ohledne ty doby zrani tak myslim, ze se sklizela ke konci zari /zrala + bez plisne/. Sice ma psanou dobu kvetu 44 dni, ale to je pocitany v in. s 12h periodou. Takze venku zraje trosku dyl