Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pavel NedvĚd
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Tak tohohle clovicka fakt muzu. Nejen ze vyborne kope do mice a dela nam jmeno ve svete, ale je to i dobra duse.

Old Post 20-02-2004 v 09:27 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

..nic proti... Příspěvek č. 2

ale kdyz sem koukal na fotky z predavani toho "zlatyho micku" tak to pro mne nebyla osobnost,ale nagelovanej pribuzlej blondak a kdyz sem ho tdka videl ve sptavach as blond psuedoharem, bezovym kozichu, s modejma brejlema bilou shalou taksem si malem uplif na koberec... Proste je mi v zasade jedno jak se kdo oblika, jeho vec,z e , kazdemu se libi neco a ikdyz si nekdo hraje na stylovegho krasavce a vypada jen jako lizlabuzna taky jeho vec. Ber jak ber, pavel nedved nema naprosto zadne me sympatie, beru hraje asi VYBORNEJ fotbal a ja bych byl dost rad, kdybychv to v zivote dotah tak daleko jako on, ale proste kvuli tomus i na zadek nesednu, kdyz za takhle vybornou hrou podel mne stoji clovek bez jakychkoli jinych dispozic...

Tim nerikam, ze je to nazor ostatnich, klidne si udelejste na groweru fanklub , ale proste jak rikam (pisu ) tak proste sportovec, ktery dostane me uznani je sportovec, ktery je zaroven osobnost - to je v mem meritku treba nejaka vyjimecna vlsatnost, nekde musi byt zajmavy, vzdelany, chytry, plny presvedcivych nazoru, konajici dobrou vec, nebo proste nakej radikal, rebel, trochu drzej, proste neco cim se vyznacuje, krom vybornych vykonu, ale proste hejsek s blondatym kukucem a modrejam kontaktnima cockama s pribuznim hlasem neni muj idoul

Old Post 20-02-2004 v 09:31 AM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
digo
Stálý Člen

Karma uživatele digo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

a nevíš jestli pěstuje?

Old Post 20-02-2004 v 09:33 AM
digo je offline   Profil uživatele digo   Find more posts by digo   Foto galerie člena digo   Click here to Send digo a Private Message   Add digo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

jezis to je preklepu, mam jeste slepeny vocka

!!! Carpe diem !!!

Old Post 20-02-2004 v 09:34 AM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Re: ..nic proti... Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od fak.gesho
Proste je mi v zasade jedno jak se kdo oblika, jeho vec,z e ,

OPRAVDU?!?!
Precti si to po sobe

Inu, kdyz nas nekdo nazve, ze jsme vlasaty, dredaty, spinavy a ja nevim jaky jeste, tak je to debil, protoze nas hodnoti povrchne, ze jo...

Old Post 20-02-2004 v 09:59 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

fotbalista to vážně dobrej, což o to. posral si to u mě ale svým image, kdy si nechal poradit nějakým přitepleným stylistou/kadeřníkem. ale je pravda že už jsem si na to jeho háro víceméně zvykl.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 20-02-2004 v 10:52 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Gannja - hrube souhlasim

Old Post 20-02-2004 v 11:10 AM
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

gannja: máš pravdu, proč by nelítal kadeřník z turína, když na to jsou prachy. mě jenom na nedvědovi vadí účes, ale jak jsem psal výše, už jsem si zvykl. fotbal hraje dobrej a už to není takový pošuk jako dříve (viz. minulé Euro a styl "my jsme borci"), ale to taky vyplývá z toho, že už je mu (a celé repre) o pár let více. jenom mi prostě vadí, když se někdo řídí radami nějakého přitepleného stylisty, toť vše.
jinak fotbal mám rád a hrával jsem ho na úrovni okresního přeboru, takže ze zášti vůči fotbalu/fotbalistům mě vinit nemůžeš

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 20-02-2004 v 11:16 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Ahhá, tak to není ten kauntrjovej zpěvák ze Strahova?

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 20-02-2004 v 11:30 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 10

ne, tohle je ten nejmladší z těch bratrů Nedvědovic, zpívat neumí, na kytaru se hrát nenaučil a pořád do ní ve vzteku kopal, tak mu dali merunu a vyhnali ho před dům. no a podívejme se na něj teď

Old Post 20-02-2004 v 11:35 AM
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

...fotbal sice hraje dobrej, ale jinak vypadá jako debil...

Old Post 20-02-2004 v 13:19 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

ty woe Příspěvek č. 12

sem myslel, že grower hackli nějaký sportovní extremisti
no, nějak to nechápu - von začal hulit nebo co??? - nebo přesmyčka části jeho jména (Veleděla) je nějakej tajnej kód?

Vo co tady kurva de? Mě chcete dostat do schízy

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 20-02-2004 v 14:30 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

jestli sem to dobře pochopil tak Bohour je ve skutečnosti Nedvěd?
já mam svuj www.ronnie.cz a to mi stačí

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 20-02-2004 v 14:50 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 14

Nejlíp to vystihl Gannja Mon. Pavel Nedvěd je fakt hustyyy fotbalista i týpek. Dřív jsem ho tolik nemusel, když se ne hřišti až teatrálně vztekal a nechával se vyvést ze hry, ale od té doby co se naučil soustředit jen na svůj výkon se z něj stal fakt hustec. Mozná nemá tolik talentu jako další hvězdy, ale svou pílí se dokázal prosadit ve světové konkurenci do nejužší špičky-----
Pavel Nedvěd respekt!!!

Old Post 20-02-2004 v 21:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

2 Dude: tak tak...

Old Post 21-02-2004 v 16:13 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

No jo Nedvědi jsou IN :-)))))))))))))))))))))))))

Old Post 22-02-2004 v 16:39 PM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás