Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám to v mikrotenových sáčkách a v pětilitrovce, perfektně ochráněné proti vodě a vniku vzduchu dovnitř.... Je to parádní matroš, prostě rok od roku lepší a lepší, ale taky to rok od roku strašně smrdí...
muth: klídek borče , ptal jsi se v čem to máte zakopaný, já ti odpověděl v zemi. jak jsem měl vědět, žes to myslel tak jak jsi to myslel?? spousta lidí se tady ptá na naprosto triviální věci, pokud tě moje odpověď urazila tak sorry, ale je to tvůj boj
Co se té plísně týče, myslím, že pokud nejde o totální napadení celého materiálu, tak bych možná aj řekl, že je to spíš plus..Nějaká lehká povrchová plíseň není vůbec na škodu, časem by měla sama zmizet. Ale udělá to z toho matrošu nářez...Celé zakopávání má následek ten, že různé typy kanabinoidů se přetransformujou na delta 9 a delta 8 transTHC, takže výsledný materiál je několikrát silnější, než výchozí produkt..
2 piosone:
To je v poho, ja se tady rozhodne nechci s nikym hadat. Jen nemam rad kdyz se mnou nekdo mluvi jako s debilem. Mas pravdu, ze se tady spousta lidi pta na blbosti, ale mezi ne ja nepatrim.
brtinka: Hele mě se to nějak nezdá. Pokud je mi známo, psychoneaktivní konopné kyseliny se na THC mění jen působením tepla. Naopak působením vzduchu (a ten nevyloučíš, ledaže bys používal nějaké vakuové balení typu Vac-Sy) účiné látky degradují. Proto je mi divné, že by to bylo rok od roku lepší, jak říkáš. Jestli teda nemyslíš spíše to, že je to rok od roku více vytuhávací. To by naznačovalo změnu poměru CBD/THC ve prospěch CBD, ale to je pro většinu huličů spíše negativní skutečnost...
A s tím, že lehká povrchová plíseň není vůbec na škodu nemůžu souhlasit už ani náhodou. Plíseň je pro hulení smrt.
Gannja: Já osobně ty plísně samozřejmě nijak nevyhledávám, ale když už se tam v malé míře vyskytnou, tak se je snažím eliminovat, o otravu nestojim, že jo, ale......
DedaMraz: Je to možná jen můj subjektivní názor, nikdo nemůže vědět, co se tam chemicky odehrává, ale pár lidí, kteří to každoročně koštujou se mnou má můj názor. Nejsu chemik, tak si to nedovedu nijak vysvětlit. Vacsy používám, snažím se co nejmíň eliminovat přístup vzduchu a vlhkosti....