Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar typci.
Potrebuju poradit.Sem tady na Groweru asi po 3 a budu ho navstevovat cim dal vic,protoze je tu hafo dobrych informaci,tak doufam,ze nekdo poradi i me.
Docela me zajima otazka kolem bubbleru,jestli se mi vyplati ho dat za okno,kdyz nemam zadny lampy.Sviti mi tam docela dost shine,minulej rok vyrost docela dost dobrej model.Jestli to jako k necemu dobrymu bude.Dik
to: Robos - asi to zkusim.Sousedi newim,newim..Zavideli uz minulej rok
to:Time - Jo pestoval sem uz minulej rok jen ve hline a docela fajnovka.Uvidim,jak to bude i s financema a jak se mi do toho bude chtit.Jo a jeste neco,do bubbleu je potreba jen poustet bubliny,nebo tam musi ta voda celkove cirkulovat,jakoze 1 hadicka tam zene vodu a druha ji vysava ven?!Dik a pak teda napis
Cau, bubbler za oknom sa da - minulu sezonu som odskusal akva pumpu som mal doma, aj kybel a kvetinac som nadieroval stary, takze pre mna naklady boli len cena hnojiv (vtedy Kristalon). Mal som dost hruby kamen, takze mi to dost bublalo, ale inak no problem - pH som nemeral - asi som mal stastie... bublas len dnu, odtah vody tam neni - precitaj si clanok na www.grower.cz
Vseobecne v bubbleri pokial viem idu rastliny rychlejsie, ja ti ho mozem len doporucit.
Taky sem jeste neslysel nic takovyho,jako ze by kytky takhle umreli.Uz sem si od kamosky obstaral hadicky a kamen,jeste neco si povypujcuju a mam to taky skoro tadarmiko )
já jedu už 14dní 2 bubblery za oknem (venku) každej má 4l roztoku, plně dostačující, nechci mít za oknem obří kytky přeci jenom je do 8. patra trochu vidět
zatím jsem vysledoval, to že kytky rostou asi tak 2x rychlejc než ty co mám v květníku, udělám fotky a po sklizni, možná i dřív, založim thread, myslim, že to dude moc dorý materiálek
jede tady taky někdo, kdo jede bubláky bez lampy, jen za pomocy té největší lampy a to slunce???