Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeden typek me kdysi tvrdil ze halucinace nema a vono na tom neco bude
spis to je silna vyzualizace ruznyho mysleni, veci citlivost a clovek tomu spis nechce verit... lidi spis procitavaj, normalne sou otupely
da_tatrman: no a co myslíš že asi halucinace je? vizualizace tvých mozkových pochodů. ale jinak máte pravdu, že tráva je spíše psychotropní než halucinogenní
Halucinace je iluze kterou clovek vnima jako by byla existovala a nedokaze rozpoznat skutecnost a iluzi !!! Vizuace jsou jen preludy a omamenost ale s halucinacemi to nema nic spolecneho!
Hulim už dlouho a nikdy nic takovýho jsem nezažil. Nejsilnější zážitek když jsem hulil poprve v životě a kámoš mi prodal gram plastiku. Pak jsme s jinym kamošem jeli na chatu a tam to cely asi za pul hodiny zhulili. V životě už jsem neměl takovy stavy. Hrozny seky a tak. Třeba že pujdeme na zahradu pro hrušky, sek, a stojim pod hrušní a čumim na hrušku. Všechno si to pamatuju ale tohle halušky nejsou. Akorát co jsem slyšel tak jeden kamoš řikal že vyhulili najednou gečko skunku a pak přišel domu lehnul a slyšel techno. A prej dost dlouho. No a tak si na tom prej pekně ulitl. To by se dalo počítat za sluchovou halucinaci (i když sám jsem to nezažil tak těžko soudit jak to bylo)
jj, tyhle sluchové a někdy i obrazové halucinace jsou hodně dobré, ale jak píše TIME, jde o vnější vjemy, které náš mozek "přikrášlí". to si vždycky říkám, všechno je v pohodě, jsem zmaštěnej, tak se tohle stává a najednou se zadívám při večerním hulení z okna a vidím nějakou postavu, jak se plazí mezi popelnicema, pozoruji ji pár desítek vteřin, říkám si kua co tam ten maník leze po zemi a ona to byla kočka (ten večer jsem se na té kočce sekl ještě jednou, lezla u lavičky a já zase viděl chlapa . nejlepší na těchdle věcech je, že je to tak reálné a člověk věří šíleným věcem (taky záleží na fantazii daného jedince, když ji má bujnou, tak to je masakrózní, ještě lepší to je ve více lidech, kdy jeden něco "objeví" a podělí so e to s ostatníma a najednou to vidí všichni).
po tom absintu můžou bát vážně halucinace, musíš toho vypít ale více než jednu štamprdli. v tomhle chlastu to ale není způsobeno alkoholem, ale těmi bylinami, ze kterých je absint udělaný (myslím, že za všechno může pelyněk)
to PiosOne -> No hele s tema haluzema, jednou se me stala kruta haluze. Se ctyrma lidma sme davali na lavicce fajfku nakyho darovanyho skunku, bylo to vecer pred ohnostrojem. Ja sem si dal jen trosku, sem myslel ze me to vyhulej.
ta haluska - Pak sedim koukam se do zeme a vidim maly brutalne svitici cerveny svetilko, vostatni neco kecaly a ja furt do toho cumel a premejslel co to muze bejt. Pak sem si rikal leda ze by to bylo takovy to maly svitici ukazovatko a nekdo ho tam vytrousil. Po chvili premejsleni sem se zeptal ostatnich co to je za maly cerveny svetilko - kdybych si pamatoval tu moji genialne debilni tazaci vetu pri ktery sem na to udivene ukazal prstem. Fsichni se me zacali tlemit ze to je vajgl.
Predtim si dali fsichni cigaro ale ja nekourim tak sem si nedal. Nako se jedno objevilo prede mnou a z ty travy to taky asi nebylo poznat ze to je jen blbej vajgl. Nekomu by to mozna doslo hned ale me jako nekuraka a cloveka kterej ani moc nehuli to uplne vyhaluzovalo.
Este ze sem ho nezved a nezacal s nim po nich svitit, to us by si asi fakt mysleli ze sem se zblaznil a sam bych si taky pripadal jak nejveci hovado.
Ja sem mel este pocit takovej ze sem si vubec blbe nepripadal i kdys sem si rikal ze asi vypadam jak kreten... no ale hlavne ze byla sranda