Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No kdyby sis dones vlastní hlínu, f pyramidě vyrubal aspoň jeden ten zadělanej kvádr tak aby tam krásně mohlo sluníčko, každej den to nejmíň 2x chodil zalejvat, vobčas pohnojil, hmm myslim že by to moch bejt kurefskej masakr.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
O piramidách se toho nechá najít hodně. Stavbu piramidy popisuje Deniken ve svý knížce, a dokonce si to nějakej týpek v americe postavil a žije v ní. Prý má nějaký hustý stavy jako při trepanaci (uvolnění tlaku v lebce - díra do hlavy). Dokonce existuje i jeden českej patent na broušení žiletek v piramidě - dáte tam tupou a ráno je ostrá!!!?!?! Co se týče poměru stran tak to bych musel najít ale vím že jedna strana musí ukazovat na sever jinak to nefunguje. Jo jsou to hustý věci !! Jo a když se tam dá syrový maso tak neshnije ale uschne!
Jo jo, Prema tam mel nejakyho typka, co pestoval pokojovy kytky pod pyramidou z dratu. Rikal, ze opravdu zalezi na poloze pyramidy a jejich rozmerech. Kytky teda rostly jak zbesily.
Ja blbec jsem se koukal jen tak napul, takze o tom moc nevim. Nemate nekdo nejaky info?
jeden známej má o těch pyramidách knížku, zkusím si ji vypůjčit a prostuduju ji. pak bych tady hodil nějaký shrnutí (pokud tam bude něco týkající se růstu kytek).
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Take jsem se zajimal o tuto problematiku a dopatral jsem se. Dokonce i na ceskych strankach INTERNETU. Tou pyramidou se mysli CHEOPSOVA PYRAMIDA. Vlastne - postaci jen jeji kopie. Muze byt zhotovena treba jen z dratu. Dulezite jsou rozmery a tvar. Rozmery lze libovolne menit, ale nesmi se zapomenout na vsechny a ve stejnem meritku.
Dulezite udaje: - zakladna je ctvercova, - vyska skutecne pyramidy je 147m, - delka jedne strany zakladny je 230m.
Drudy dulezity predpoklad je spravne natoceni pyramidy. Tady bude asi zapotrebi kompas. Rohy museji smerovat na svetove strany!
Tak to by bylo trochu teorie. A v PRAXI? Tyto informace jsou nepodlozeny praxi, nebot jsem na to nemel cas.
Az vcera jsem se dozvedel pri rozhovoru s kamaradem, ze to kdysi zkousel a pry to fungovalo.
Dokonce "ma" i doma knizku o teto problematice. Ale je to uz mnoho let.
Tak az budu mit dalsi poznatky (a bude-li zajem) muzu prispet do diskuze. Take by me zajimaly vase poznatky.
Jeste jedna poznamka: vzhledem k tomu ze pyramida a jeji "ucinky" nejsou zcela prozkoumany, je zapotreby urcite obezretnosti. Predpoklada se ze nejen uvnitr pyramidy, ale i venku jsou zmeny energetickeho pole (chcete-li AURY). Venku -okolo- pyramidy nejsou idealni podminky pro lidsky organismus (a nejem pro nej). Proto je dobre na toto myslet pri umistovani napr. v pokoji.
4 tomaja
Tak to je hustý. Dobrá prácička, snad když bude někdy víc času tak bych to voskoušel co to jako udělá.
tak jeste neco malo infozi:
pyramidalni energie se da vyuzivat jeste napr. k zlepsovani chuti jidla - udajne zlepsuje chut cokolady, ktera se pod ni necha nejakou dobu lezet, a dokonce pry i tabaku => coz pod to ulozit treba palicky nebo hashik? asi to vyzkousim, mam doma knizku s postupem na jeji sestrojeni - spooousta knizek o tyhle problematice maji v cestine v takovym malym knihkupectvi v Celetny, ktera je hned za knihkupectvim 'u cerny matky bozi' (tzn. ne ona! ta hned za ni smerem ke Staromaku po stejny strane)
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Jak je to teda s tema stranama? Ta puvodni kdyz to spocitam to me tech 3.14.... nehodil by sem nekdo nejakej nacrt? i se zpravnejma rozmerama.... ja bych to rad skusil ...
Fakticky ze fšeho?? Tak to já si něco takovýho doma postavim ze stanových tyčí a strávim pod tim noc - a ráno co bude, třeba mě to teleportuje na Saharu