Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mam skrin vod kompu (bigtower:sun. A mam tam 1 vetrak, kterej fouka na sodik a jeden, kterej fouka vzduch ven. Myslis, ze bude stacit dat ten filtr jen na ten, co mi fouka ven, nebo i na ten, co my fouka dovnitr?
Mno kdyz ty vetracky vypnes tak nebudes filtrovat nic i kdybys tam ty filtry dal 3
Z toho co si psal tak na tu vybojku vzduch privadis takze to filtrovat nepotrebujes. Proste hlavni je dat filtr na vetrak kterej odvadi vzduch ze skrine a ten mit zaplej porad naplno.
sufan: mám dotaz k těm fitrům pro akvaristy. z čeho to je uděláno? nějaké aktivní uhlí? na obrázku to vypadá jako obyč.molitan, jaký se dává třeba do krabic pod základní desky. zdá se mi to nereálné, aby to zachytilo veškerý pach. testoval jsi to i při květu nebo zatím jenom u růstové fáze?
nechci tvou snahu nijak znevážit, jenom právě řeším svůj filtr. takže pokud to je opravdu jak píšeš, tak je to bombička.
sufan: pokud to je tvrdý, jak říkáš, tak by to mohlo to akt.uhlí být. vypadá to sakra zajímavě, jenom to šoupnout před ventilátor a je hotovo. napiš, jestli jsi to testoval během květu?
realist: my tě ale chápem jasně rozdíl mezi kvádrem a granulemi určitě je. ale pro filtrování vzduchu není nejlepší mít úplnou "drťku", ale granule. ostatně přečti si ten bohourův odkaz a uvidíš sám.
to b3tL: já bych jen reagoval na tvuj příspěvek o svobodě, kolik si myslíš že důchodců nebo 40ti letejch fotříků pozná smrad/vůni ganji, aby tě mohlo udat???? myslim, že velmi, velmi, velmi, mizivá část těchto potencionálních udavačů, tak že bych to s tim smradem neviděl až tak hustě, jde asi spíš o to, že někomu by to mohlo vadit, že mu to smrdí po bytě