Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Od zítřka si už nikdy nedám ani práska..EHM EEE
Nechce se někdo přidat?
Leze mi to na mozek , bere mi to paměť a dech, čas i peníze..
Když do toho pudete se mnou, tak mi napište jak to jde...
Už jsem na nový rok skoro přestal, ale zase jsem do toho spadnul,takže teď to už prostě musim překonat.
Držím ti palce, je dobrý mít na sebe náhled
a upřímně si přiznat, že to s tebou dělá něco, co už nechceš
a ještě lepší je se to pokusit změnit.
Z toho co vim, to má každej jináč.
Někdo ustojí dobrovolné částečné omezení na např. víkendovky
a někdo jiný s tím musí přestat absolutně,
protože nemá mechanismus, jak regulovat a šel by zase do plnejch.
Záleží na tom, jak se znáš a která metoda je pro tebe ta pravá.
Každopádně tvé rozhodnutí je O.K.
Hele, jestli nekupuješ, nemáš na dealery žádný kontakty a ty prašule Ti bere indoor, tak by se to dalo celkem v klidu vyřešit. Zasaď si vždycky v červnu, červenci ven jednu kytičku, aby moc nevyrostla, měla výnos tak třicet gramíků a pak si to rozlož na celej rok, že zahulíš tak jednou do měsíce. Daleko líp si to vychutnáš a rozhodně se vyhneš všem těm nešvarům co uvádíš. A pokud jsi podobnej typ jako třeba já (dokud je tak denně ), tak máš za měsíc prázdnej krám a do další sklizně se zas pěkně pročistíš . Opakuji, žádné kontakty na ganju jsou podmínkou, protože jak člověk chytí slinu, tak je to zas v hajzlu .
Jinak na BohouRa jsem teda taky zvědavej , tipuju, že za rok bude v kasičce na novej auťák
dúfam, že to zvládneš... ja som to skúšal, no neuspel som..........dospel som k názoru, že je to pekná závislosť.
Neviem ako je to s tebou, ale keby som mal prestať ja, musel by som sa zamknúť v byte do vtedy, kym by som nezabudol ako vyzerajú moji kamaráti...lebo to je velký vplyv a hlavne, čo sa drog týka
hmm... nevim od vsech lidi co mi rekli ze prestavaj hulit tak to byl vetsinou vykrik do tmy protoze jestli ma clovek k huleni nejakej vztah ,tak se k nemu driv nebo pozdeji vrati tak jako tak...
Ja osobne prestal 3x a rikal se mi si dycky ze jen o vikendu nebo max 1 tydne nebo ze to treba vydrzim do konce roku kdyz beru v uvahu ze je napriklad zari ci rijen a dyccinko me to nakonec zlakalo a ted kdyz nemam tak se nic neda delat
Jo, tak o tomhle uz jsem taky parkrat premyslel a dokonce jsem i zkousel to omezit, ale fakt to nejde. Vsichni moji nejlepsi kamosi huli se mnou kazdy den nebo i beze me. Je to fakt tezky, reknu si: Dneska nebo zitra nebudu hulit a pak mi stejne vzdy nekdo zavola at jdu ven a jsem v tom zase. Bavi me to, je to dobry, ale vsichni vite, jak to je. Prestat hulit by znamenalo prestat kamaradit s tou spoustou skvelych lidi, protoze nedokazu byt s nema a nezahulit si, urcite to vsichni moc dobre znate... Nicmene budu dale sledovat jak se vam dari a drzim palce
Ja teda prestavam skoro tejdne. Vyklube se s toho ze to vetsinou vydrzim v pondeli (jako vcera) a vim (jako ted) ze si ho v utery zase podpalim, protoze si to utery jinak ani predstavit nedokazu. A kdyz to chci vydrzet (jako minulej tejden) tak si musim najit nejakou zabavu, ktera mne 100 proc. vtahne a kde nemuzu hulit, coz je vetsinou problem. Preju vsem at se Vam to podari, huleni je super, ale musi se to z mirou a kdyz si clovek zvykne denne kalit ... mam kamarada co prestal hulit a presel na chlast, prej ze mel pocit ze najedou zivot stoji za hovno ... tak pozor na to ...
jj tohle je dost problem...hafo lidi prestalo hulit a zacalo misto toho chlastat...
nevim, ale rozdil mezi vychlastanym mozkem (po case taky debilnim) a vyhulenym je podle me znacnej...
a me osobne dela chlast depky a je mi vzdycky hrozne blbe...to po jointu alespon ne...
je fajn to omezit :c))))
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Kouril jsem 12 let cigarety a kourim 1 rok hulo. Nikdy bych neveril ze se mi spis podari prestat hulit cigara, ale je to tak. Rozhodnul jsem se ze s jednim zhusim nadobro prestat a nakonec se mi to podarilo s cigaretama. Ta psychicka zav. (na te pohode kterou to prinasi) je pro mne v konecnem dusledku horsi nez fyzicka na cigaretach (a to jsem predtim nedokazal prestat nikdy to mi zase trava pomohla, ale to davkovani v prvnim tydnech, beda mluvit). Ted je ze mne nekurak, ale travu hulim 3x vic, protoze bez cigara je potrba vic ganjy pro dosazeni stejnejch stavu, bohuzel ... takze a radim to kazdymu, jestli nemate kamarady se kterejma se da taky sportovat nebo delat neco kurva jinyho nez hulit, tak se na ne na mesic vyserte, oni nikam neutecou a dejte so dohromady, tak jak to ted zkusim i ja ... jak to dopadne dam vedet, ale myslim ze to bude jen a jen +++