Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jak s půdou na zimu?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Nápad Jak s půdou na zimu? Příspěvek č. 1

Upravujete svoje mista před zimou(rytí, hnojení...). Jak? Mohl by mi prosim nekdo poradit.

Old Post 02-11-2003 v 09:28 AM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

samozrejme rad poradim
je dobre ked svoje policko v jeseni porilujes,ale pozor zeminu neprerivaj prilis hlboko,lebo ak bakterie,ktore maju byt hlboko v pode sa dostanu na povrch,tak to nieje moc dobre.ryt hlboko treba len asi 20cm-30cm a POZOR nie kovovym rylom ,ale drevenym(vlastna vyroba)made in hand

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 04-11-2003 v 15:39 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Moc diky za rady, chtěl jsem se ještě zeptat proč dřevěnym rýčem? A jak bych to měl pohnojit(jestli vůbec)?

Old Post 04-11-2003 v 20:46 PM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

já políčko na podzim normálně pokyju normálním (kovovým) rýčem. myslím, že mi tam babička ještě přidává hnůj, aby byly v půdě na jaře živiny a kytím se vedlo lépe.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 05-11-2003 v 13:13 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Příspěvek č. 5

2Skrec:kovovim nie,lebo zabija podne bakterie a to nieje moc dobre
a nejake to hovienko tiez prihod

Old Post 05-11-2003 v 16:11 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Pohodička Váono:)-- Příspěvek č. 6

Taky neni na škodu,když se posipe vápnem,zejména když
se nepěstuje na zahrádce u hodný babičky /je to proti kyselosti púdy/

Old Post 06-11-2003 v 08:24 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Příspěvek č. 7

to je presne ono

Old Post 07-11-2003 v 14:42 PM
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

joj není nad políčko někde na zahrádce já mám ten problém že musím k němu dojížďet 15Km

takže se mi tam ani na podzim moc nechce mno ale stejně jsem byl velmi spokojen z letošní urodou a to jsem kýtím dal minimum živin

příští jaro tak nepodcením

měj te se

Old Post 11-11-2003 v 08:50 AM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zet0r
Stálý Člen

Karma uživatele zet0r - 87% PěstitelskáKarma uživatele zet0r - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

yy není nad domácí políčko -) viz my outdoor -)

CS RULEZ

Made in Syslof - Outdoor 2003

Old Post 17-11-2003 v 08:11 AM
zet0r je offline   Profil uživatele zet0r   Find more posts by zet0r   Foto galerie člena zet0r   Click here to Send zet0r a Private Message   Add zet0r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

no dřevěnej rejč...nevim nevim,železo možná bakterie zabíjí,ale takhle...myslim,že zrytí mezi nima paseku moc nenadělá...snad,já to asi přeryju svym starym dobrym osvědčenym železnym zabijákemrejč kterej bych vyrobil vlastnoručně by měl stejně asi proporce bejzbolový pálky,nejsem žádnej truhlář.

Old Post 18-11-2003 v 09:12 AM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
g4nja4ev3r
Stálý Člen

Karma uživatele g4nja4ev3r - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

HEh ) Zaujííímavé.Mno už sem tu dlouho nebyl a tak sem rád že sem někdo dal tohle téma pač sem to ted chtěl udělat já.Mno to vápnění jsem věděl, dál nerýt hluboko taky,potem nákey hnojík,to je samozdřejmí a dále? Myslím že dál tomu asi ani vic dát nejde ale kdybyste přec jen někdo věděl...) Sakra sem ukecaney jak sviň
bye mfs

Old Post 18-11-2003 v 21:07 PM
g4nja4ev3r je offline   Profil uživatele g4nja4ev3r   Find more posts by g4nja4ev3r   Foto galerie člena g4nja4ev3r   Click here to Send g4nja4ev3r a Private Message   Add g4nja4ev3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Tak ja to robim takto. vzhladom na to, ze dobrym signalom oblasti kde chceme pestovat je pritomnost zihlavi po cesky kopriva tak policko zrijem ja neviem ako hlboko, no nie moc,ak treba dam posypem vapencom z blizkeho lomu, nasekanu zihlavu + dalsiu burinu zmiesam s hlinou nech sa z toho vytvori taky prirodny kompost a prelejem vodou, alebo to robim tesne pred prichodom dazdov a je to..., tento rok som si vyhliadol 5 flekov a budu tam Afghan,big Bud,Sweet Purple, no name super potentna sativa, sativa tzv. super producer, a este jedna no name sativa takze genetiky bude aj dost a ak mi nik vsetko nevycorkuje, asi uz nie bo som si to dobre poistil tak sa rad podelim o semienka, prijoritu maju groweri Pios One, Bambulion, dufam,ze som ne nikoho nezabudol
cus

Old Post 28-12-2003 v 18:05 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Příspěvek č. 13

2 ddt:

tak ty to mas take proste tip-top(dokonale)a aj genetika sa mi paci, mame ju velmi podobnu

Old Post 03-01-2004 v 01:12 AM
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Hehe som rad,ze sa ti paci moj vyber na tento rok. Chvala od growera vzdy potesi. No aj minuli rok som mal pekne modeli ved posudte: NL#5, Shiva, Shaman nejake no name no moc pekne. Skoda len, ze sa z nich tesil niekto miesto mna

Old Post 06-01-2004 v 18:57 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-02-2006 - jak s hlinou v zime ? - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás