Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
samozrejme rad poradim
je dobre ked svoje policko v jeseni porilujes,ale pozor zeminu neprerivaj prilis hlboko,lebo ak bakterie,ktore maju byt hlboko v pode sa dostanu na povrch,tak to nieje moc dobre.ryt hlboko treba len asi 20cm-30cm a POZOR nie kovovym rylom ,ale drevenym(vlastna vyroba)made in hand
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
já políčko na podzim normálně pokyju normálním (kovovým) rýčem. myslím, že mi tam babička ještě přidává hnůj, aby byly v půdě na jaře živiny a kytím se vedlo lépe.
no dřevěnej rejč...nevim nevim,železo možná bakterie zabíjí,ale takhle...myslim,že zrytí mezi nima paseku moc nenadělá...snad,já to asi přeryju svym starym dobrym osvědčenym železnym zabijákemrejč kterej bych vyrobil vlastnoručně by měl stejně asi proporce bejzbolový pálky,nejsem žádnej truhlář.
HEh ) Zaujííímavé.Mno už sem tu dlouho nebyl a tak sem rád že sem někdo dal tohle téma pač sem to ted chtěl udělat já.Mno to vápnění jsem věděl, dál nerýt hluboko taky,potem nákey hnojík,to je samozdřejmí a dále? Myslím že dál tomu asi ani vic dát nejde ale kdybyste přec jen někdo věděl...) Sakra sem ukecaney jak sviň
bye mfs
Tak ja to robim takto. vzhladom na to, ze dobrym signalom oblasti kde chceme pestovat je pritomnost zihlavi po cesky kopriva tak policko zrijem ja neviem ako hlboko, no nie moc,ak treba dam posypem vapencom z blizkeho lomu, nasekanu zihlavu + dalsiu burinu zmiesam s hlinou nech sa z toho vytvori taky prirodny kompost a prelejem vodou, alebo to robim tesne pred prichodom dazdov a je to..., tento rok som si vyhliadol 5 flekov a budu tam Afghan,big Bud,Sweet Purple, no name super potentna sativa, sativa tzv. super producer, a este jedna no name sativa takze genetiky bude aj dost a ak mi nik vsetko nevycorkuje, asi uz nie bo som si to dobre poistil tak sa rad podelim o semienka, prijoritu maju groweri Pios One, Bambulion, dufam,ze som ne nikoho nezabudol
cus
Hehe som rad,ze sa ti paci moj vyber na tento rok. Chvala od growera vzdy potesi. No aj minuli rok som mal pekne modeli ved posudte: NL#5, Shiva, Shaman nejake no name no moc pekne. Skoda len, ze sa z nich tesil niekto miesto mna