Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Microwave
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Kater
Nový Člen

Karma uživatele Kater - 0% Pěstitelská

Microwave Příspěvek č. 1

Čau, já vím, že rychlosušení je trochu blbý, ale když už je to potřeba...
Jak sušíte outdoor ganju v mikrovlnce? Já jsem vždycky dal tak 20s na nejvyšší výkon a pak jsem to zkontorloval a kdyžtak zopakoval, ale letošní model to nějak příliš shazuje nemáte vyzkoušenou nějakou jinou metodu ? Vono to asi bude stejné jako s mikrovnným popcornem - taky záleží na typu mikrovnky a na náhodě...

Old Post 20-10-2003 v 12:47 PM
Kater je offline   Profil uživatele Kater   Find more posts by Kater   Foto galerie člena Kater   Click here to Send Kater a Private Message   Add Kater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Hele mikrovlka je na ho*no...
Nekde tady je popsano jak rychle susit a dobrej zpusob je s tou ponozkou... :c)

Hledej a najdes...

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 20-10-2003 v 13:23 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No mikrowave je fakt najdebilnejsi sposob ako rychlosushit!
S tou ponozkou to je uplne jednoduche: Zoberies ponozku cislo 7.
Das do nej staffik, natiahnes ju na fen na vlasy a zapnes ho na taky maly az stredny vykon. A za chvilu suche.
Da sa to robit aj z mikrotenovym sackom ale najlepsie to je nesushit rychlo!
Rychlosushenie mas popisane tu:http://grower.cz/forum/misc.php...s=&faqgroupid=6
keby si najskor cital FAQ tak to tam mas!
papa

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 20-10-2003 v 13:35 PM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kater
Nový Člen

Karma uživatele Kater - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Já VÍM, FAQ ČTU, díky za ponožky -- ale mě zajímá mikrovlnka ..

Jenom mikrovlnka -

(místo ponožky se mi osvědčily výdechy topení v autě - stačí přivřít paličku do mřížky a trochu pojezdit)

Co takhle třeba funkce defrost? není to lepší než plný výkon?
záleží přece na teplotě, takže čím nižší, tím lepší, nee?

Old Post 20-10-2003 v 13:44 PM
Kater je offline   Profil uživatele Kater   Find more posts by Kater   Foto galerie člena Kater   Click here to Send Kater a Private Message   Add Kater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p2p
Stálý Člen

Karma uživatele p2p - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ked uz mikrovlnku tak urcite minimalny vikon a nie max. radsej to daj na defrost a nechaj to tam trochu dlhsie.

Inac presne jak napisal bohour: cim dlhsie tym lepsie

Old Post 22-10-2003 v 10:47 AM
p2p je offline   Profil uživatele p2p   Find more posts by p2p   Foto galerie člena p2p   Click here to Send p2p a Private Message   Add p2p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Srat na microwave, ale komu neni rady tomu neni pomoci...

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 22-10-2003 v 11:18 AM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ja mikrovlnu mam a pingy docela dobry ale susit v ni ganju ???? kdo to kdy slysel - to je fakt haluz.

Old Post 22-10-2003 v 12:19 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zet0r
Stálý Člen

Karma uživatele zet0r - 87% PěstitelskáKarma uživatele zet0r - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

podle mě je úplně na piču sušit špeky v microwlnce, na ostrem slunku, atd... nejlepší je podle mě pomalý vyschnutí na kytce kořenem vzhůru... ale je to jenom můj názor... klidně si ty špeky dělejte v microwlnce -)

CS RULEZ

Made in Syslof - Outdoor 2003

Old Post 17-11-2003 v 08:07 AM
zet0r je offline   Profil uživatele zet0r   Find more posts by zet0r   Foto galerie člena zet0r   Click here to Send zet0r a Private Message   Add zet0r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

v mikrovlnce sem to zkoušel jednou a efekty v ní probíhající mě tak vyděsily,že sem to během 5ti vteřin vypnul,to už je to podle mě lepší šoupnout to pěkně na plech do normální trouby,naštelovat 50 stupňů pana celsia a chvíli si počkat,ale vážně jenom příležitostně...teda asi tak do tejdne po sklizni když už se člověk nemůže dočkat,pak to ztrácí smysl

Old Post 18-11-2003 v 09:18 AM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

heh fusakle, celkem to de, ale lepší je počkat od tý doby co sem to psal sem to mockrát nepoužil (esli vůbec), ale ať už to urychlujete jak chcete, tak mikrovlnka by byla jedna z posledních možností, to je lepší vyhřát troubu (to sem nezkoušel, ale teoreticky...)
Nezkoušel ste někdo narvat celou sklizeň do sušičky (na prádlo)-to by byla celkem prdel.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 24-11-2003 v 17:27 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kathos
Stálý Člen

Karma uživatele Kathos - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Je to hnusny a me to tam i chytlo,neni to zadna sranda!A ta cudka z ty mikrovlnky nepekne skrabe v krcku!Neni to nic dobryho,neni nad to si dobry koureni pomalicku vysusit!Kazdej ale nema tak tolerantni rodice!jako ja

Kh

Old Post 24-11-2003 v 20:07 PM
Kathos je offline   Profil uživatele Kathos   Find more posts by Kathos   Foto galerie člena Kathos   Click here to Send Kathos a Private Message   Add Kathos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

A navíc ničíte magnetron v mikrovlnce

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 24-11-2003 v 22:03 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-06-2002 - mravce - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás