Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Predem doufam, ze tady podobna anketa jeste nebyla, jinak teda sorry no vzdycky me tohle zajimalo.. tezky udelat si nakej obrazek o lidech, co tu jsou, kdyz si ho muzete udelat jen podle jejich reakci.. u kterejch nevite jesi sou high, nebo ne.. no dost kecu, tak hlasujte
Velmi často pobývám na Groweru "pod vlivem"... jinak když už něco napíšu, tak si za tím stojím i za střízliva - takže ten problém s obrázky bych nějak neřešil...
práce mě baví, ale něco řešit s tajemnicí nebo starostou zhulený, není nic moc dobrýho. hulím kvůli pohodě a ne kvůli stihům. takže v práci jedině když jsem přes noc, během regulérní prac.doby si to dovolím maximálně úplně na konci a to ještě tehdy, staví-li se nějaký známý s něčím dobrým
Mám uplně stejnej názor jako Bohour.Proč se v životě za něčím honit a snažit se něčeho dosáhnout,když si jde život krásně vychutnat a vychechtat při krásné vůni Marihuany!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Ja jenom obczas,ponjewadz mam kompl jenom v kurzu a tady su od toho abych se njeco naucil.Ja+Trafka=nicsenenaucit.PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
no... musím říct že na groweru su po 3. v životě a už po 2. celkem jako že HIGH) takže se tady ze začátku zorientovat je v takovým stafffu) ceklem těžký (...ale na grower se skoro každej už přihlašuje v povznesené náládě ne???);o)
jo a ještě jeden dotaz, ohledně toho Visinu taky bacha, já už ho radši skoro nepoužím páč se mě už z toho solidně začaly kurvit kukadla, pálily mě a začaly mě aji trochec stoupat dioptrie takže eště jednou:
S VISINEM OPATRNĚ, používejte ho fuckt akorát v nejnutnějším případě
miragge: to, že se ti začaly kurvit kukadla, podle mě nebude visinem. copak myslíš, že by se takový výrobek dostal na trh. já osobně visine používám (a pár známých taky) a je to v klidu. jenom ta cena, ale jinak proti němu nemůžu říct ani slovo. nekurví se ti oči něčím jiným? třeba nadměrné sledování TV nebo sezení u PC. pokud nosíš brýle nebo čočky, tak nemáš je třeba slabé? tím se ti oči začaly více namáhat a už máš nastartovaný koloběh. zamysli se
2Ganja:Jo no na tom něco bude,ale není mládí ta nejlepší část života?
S tím Visínem,taky ho používám,a taky se mi nezdá že bych měl nějaky problémy/ani od mých kámošů jsem nic takovýho neslyšel.Spíš naopak mám pocit že když si kopem s hackem tak mnohem líp vidím nemám tlak v očích.-prostě líp vidím
No jo a to slovo ZEWL..jo to je přesně to co jsem tím myslel!!!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!