Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Prečo grower.cz skapal?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
kaktusx
Stálý Člen

Karma uživatele kaktusx - 60% PěstitelskáKarma uživatele kaktusx - 60% Pěstitelská

Prečo grower.cz skapal? Příspěvek č. 1

Ahojte, občas keď mám voľno tak sa vrátim k sentimentálnym spomienkam na mladosť a zavedie ma to práve na môj, kedysi denne navšetevovaný, grower.cz
Pamätám si veľmi pevnú komunitu Čechov a Slovákov, neuveriteľné výsledky pestovania aj šľachtenia konope v ilegálnych a nekomerčných podmienkach.
Kde sú všetci tí pionieri? Resp. kde sú ich nástupcovia?
Prečo kurva grower.cz skapal?

Out 2012 Out 2013 Out 2014 Out 2015 Out 2016

Old Post 14-01-2024 v 13:16 PM
kaktusx je offline   Profil uživatele kaktusx   Find more posts by kaktusx   Foto galerie člena kaktusx   Click here to Send kaktusx a Private Message   Add kaktusx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slunce83
Stálý Člen

Karma uživatele Slunce83 - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Asi si znicili zivot hulenim a chlastem a uz se nevracej. Nas narod mizi, se znicuje, uchlastava se a jede na drogach. Kde jsou zdrave a pocetne rodiny? Kde je zdravy zivotni styl? Co chtit??? Je to smutne no. Proste dalsi generace groweru se uz nenarodila...

Old Post 17-01-2024 v 01:40 AM
Slunce83 je offline   Profil uživatele Slunce83   Find more posts by Slunce83   Foto galerie člena Slunce83   Click here to Send Slunce83 a Private Message   Add Slunce83 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od Slunce83
Asi si znicili zivot hulenim a chlastem a uz se nevracej. Nas narod mizi, se znicuje, uchlastava se a jede na drogach. Kde jsou zdrave a pocetne rodiny? Kde je zdravy zivotni styl? Co chtit??? Je to smutne no. Proste dalsi generace groweru se uz nenarodila...
¨

Co to tady meleš? Zatím to vypadá, že na chlastu a drogách tu jedeš hlavně ty...

Old Post 13-04-2024 v 04:50 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hellping
Stálý Člen

Karma uživatele hellping - 94% PěstitelskáKarma uživatele hellping - 94% PěstitelskáKarma uživatele hellping - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Hele asi se to tu nějak pohádalo, moc se v tom neorientuju ale myslím že v tom měl prsty Carlos a Hlava. Hlava si pak založil vlastní web. No a tím to tu nějak chcíplo, jestli má někdo nejakou omáčku kolem toho tak to sem možná písne. No je to škoda.

Old Post 15-04-2024 v 13:03 PM
hellping je offline   Profil uživatele hellping   Find more posts by hellping   Foto galerie člena hellping   Click here to Send hellping a Private Message   Add hellping to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pineapple
Stálý Člen

Karma uživatele pineapple - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Tak celkove to slo doprdele… lehci vysledovani kazdej se boji neco napsat aby mu nezaklepali doma coz se ani nedivim, kazdej to zacal pestovat pro prachy a ti stari groweri kteri to delali pro radost uz sou stari, dalsi vec ze zmizeli admini a o web se od te doby nikdo nestara atd

Old Post 16-04-2024 v 10:46 AM
pineapple je offline   Profil uživatele pineapple   Find more posts by pineapple   Foto galerie člena pineapple   Click here to Send pineapple a Private Message   Add pineapple to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pineapple
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Kazdej praska nebo coruje nikdo nechce nic zverejnovat

Old Post 16-04-2024 v 10:47 AM
pineapple je offline   Profil uživatele pineapple   Find more posts by pineapple   Foto galerie člena pineapple   Click here to Send pineapple a Private Message   Add pineapple to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yaakub
Stálý Člen

Karma uživatele Yaakub - 88% PěstitelskáKarma uživatele Yaakub - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Je to škoda... trávil jsem tu doslova tisíce hodin čtením... nikde jsem se nenaučil víc... naštěstí ve světě se objevili growdiaries, doporučuji

Old Post 16-04-2024 v 17:11 PM
Yaakub je offline   Profil uživatele Yaakub   Find more posts by Yaakub   Foto galerie člena Yaakub   Click here to Send Yaakub a Private Message   Add Yaakub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kozák
Nový Člen

Karma uživatele Kozák - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kozák - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Osobní pohled na to mám asi takový, že se lidi bojí. I já se bojím a to jsem všeho všudy pěstoval 4x... Celý web mi nepřijde bezpečný pro nahrávání fotek atp. Mnohokrát mě prohlížeč ani na grower nechtěl pustit skrze neplatné certifikáty. Plus už se tu o to asi nikdo nestará a celý web je zastaralý.
Kéž by byl grower i offline s celou databázi, je to vysloveně kronika českého pěstitelství.

Old Post 16-04-2024 v 19:36 PM
Kozák je offline   Profil uživatele Kozák   Find more posts by Kozák   Foto galerie člena Kozák   Click here to Send Kozák a Private Message   Add Kozák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pineapple
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Tak za me je dobry ze tu je aspon ten archiv pro zacinajici growers treba co chcou jet in.. treba kvakosuv navod je proste legendary

Old Post 24-04-2024 v 06:34 AM
Slunce83
Stálý Člen

Karma uživatele Slunce83 - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od Kozák
Osobní pohled na to mám asi takový, že se lidi bojí. I já se bojím a to jsem všeho všudy pěstoval 4x... Celý web mi nepřijde bezpečný pro nahrávání fotek atp. Mnohokrát mě prohlížeč ani na grower nechtěl pustit skrze neplatné certifikáty. Plus už se tu o to asi nikdo nestará a celý web je zastaralý.
Kéž by byl grower i offline s celou databázi, je to vysloveně kronika českého pěstitelství.

Da se to stahnout.

Old Post 24-08-2024 v 08:47 AM
Slunce83 je offline   Profil uživatele Slunce83   Find more posts by Slunce83   Foto galerie člena Slunce83   Click here to Send Slunce83 a Private Message   Add Slunce83 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od pineapple
Tak celkove to slo doprdele… lehci vysledovani kazdej se boji neco napsat aby mu nezaklepali doma coz se ani nedivim, kazdej to zacal pestovat pro prachy a ti stari groweri kteri to delali pro radost uz sou stari, dalsi vec ze zmizeli admini a o web se od te doby nikdo nestara atd

Pozor!

Rad bych se staral. Ruku k dílu jsem zde vzdycky přiložil. Ale dokud se původní majitel domény zodpovědně nepřihlásí, a nevezme to zde za správný konec, tak to nemá smysl.

Pestu zdar!

Old Post 16-10-2024 v 20:22 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Někdo erudovaný mi to už prosím vysvětlete s tím nezabezpečeným webem. Vůbec nechápu, co tady furt řešíte. Grower byl a je veřejně přístupný web. Kdokoliv vč. policajtů sem mohl přijít a dívat se, jak to tady vedeme. Teď jste všichni nepochopitelně podělaný, že na vás prohlížeč něco napráská? Už jsem to tu jednou psal, jediné, co je tu riziko, pokud máte registraci na svůj hlavní email, který bežně používáte a pak ještě pozor na PM. Všechno ostatní je prostě mimo. Spíš mám pocit, že to více souvisí s dnešní dobou než s nějakým zabezpečením.

A jinak, nějakej growdiares je docela výsměch. Nikde jsem neviděl tolik hnusných pěstů jako GD. Je tám pár šikulů, ale na to množství uživatelů je to spíše celé síň zmaru.

Old Post 25-10-2024 v 04:27 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
akryl
Nový Člen

Karma uživatele akryl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Cez nezabezpečený web je o dosť ľahšie dostať sa k tvojej ip. Pokiaľ sa niekto dostane k tvojej ip a ty nejdeš na grower cez vpn tak vie polícia presne na koho je napísaný internetový paušál/program cez ktorý si sa pripojil. Https je šifrovaný prenos dát, http je nešifrovaný, kto sa k nemu vie dostať zvonku, ten si v ňom vie čítať.

Old Post 03-11-2024 v 11:32 AM
akryl je offline   Profil uživatele akryl   Find more posts by akryl   Foto galerie člena akryl   Click here to Send akryl a Private Message   Add akryl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Tento problém by měl odpadnout použitím Tor Browseru, který při každém připojení k internetu vygeneruje náhodnou zahraniční IP adresu, je tak? Čili ano, https certifikát tady sice není, ale dá se sem chodit anonymně, když pokaždé jedeš přes Tora.

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 04-11-2024 v 14:00 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-01-2005 - Výročí Grower.cz - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás