Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
josef: taky záleží na tom jaký máš model, v čem kořeníš, jestli použiješ nějaký stimulant na zakořenění atd. tohle všechno ti ovlivní zakořenění až o několik dní. ale myslím, že těch 14 dní je horní hranice. pokud ti to do 14 dnů nezakoření, tak zkus sehnat nové řízky.
jo ale tohle jsou byliny a ty když nezakoření do 14 dní tak ten řízek většinou stojí za hovno a čekat měsíc a pok ho jdát do skříně tak to by byla pěkná blbost
taky myslí, že strkat do skříně takový pofiderní řízek je diskutabilní. samozdřejmě pokud nemám možnost použít řízek jiný, tak to je něco jiného. pokud ale přístup k řízkům mám, tak ho raději zahodím a použiju řízek nový.
Teď sem dokončil pokus s průmyslovim konopím.
Nařízkoval sem a bez žádnýho stimulátoru prostě pích do květináče.
Věřte nevěřte řízek začal růst až za 1,5 měsíce takovou rychlostí že sem čuměl jak nějakej vůl. No co ale dělat s průmyslovim konopím?
zhulit se to nedá tak sem to prostě zabil. Všem ochráncům kytek se velmi omlouvám. zdarec!!!
bohoure,NA RŮST JE FAKT NEJLEPŠÍ 24.JINAK MNĚ SE JEŠTĚ NESTALO,ŽE BY SE MI ŘÍZEK NECHYTNUL DO 14DNŮ.CHCE HO MÍT JEN DOSTATEČNĚ HLUBOKO,VLHKOST A SVĚTLO.JÁ TO MÁM V HLÍNĚ SD PÍSKEM.ROCKWOOL VYŽADUJE ZVLÁŠTNÍ PÉČI.
co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci