Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kombinace explozivního potenciálu v růstové fázi této odrůdy a mojí lenosti je CRITICÁLNĚ kritická
Takto holky vypadají po sundání provizorní sítě.. myslím že dlouho jsem neměl tak obří kytky aby už nebyly zohlé pod finální sítí.. no uvidíme jak si s tím poradím ale vím že to byla fuška
4.FOTO - Zohnuté pod finální mříž
- takto to vypadat nemá, je možné že Critical , nebo Cheese stejně jako Critical mají tendence se dost táhnout po přepnutí - viz. můj dřívější Crtitical 2.0
- to ovšem nevadí, vždy se s tím dá nějak pracovat, a dotáhnout to do úspěšného konce.
- prostřední vrchol pár cm od světla - spálený
- jinak je to pěkná masa 60*60 nachystaných vrchů k explozi jen zbytečně vysoká
- 89. dní od začátku květu? na moje poměry DOBRÝ ! Dostal sem se i na 100 s jinýma odrůdama, já jsem spokojenej, zvášt s takovým množstvím
- palice jsou ve dvou typech - klasická tvrdá hora, a rozvětvené chiméry s "majáčky"
- největší a nejtvrdší palice chytla plíseň v malém množství - vytrhl jsem ji a vysušil, ztráta cca 2 gramy.. říkám tomu DAŇ Z CRITICALU - za tak obří paldy se platí
- prostě nááádheráá!!!! Když jsem to zpracovával tak jsem s..ral!!! CO TO JE ZA MONSTRA
VYHLAŠUJI TIPOVAČKU O KARMY!
Takže, přece bych Vás neochudil o možnost si zatipovat. Tak co myslíte kolik to hodilo?
Klasicky první 3 obdrží karmu +
TAK POME!! JE TO HUKOT, PALICE JSOU FAKIN OBROVSKÉ!!