Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, nedávno jsem viděl nějaky hnojivo do mrazu https://www.hotchilli.cz/hnojiva/ev...plotach--250ml/
za tu cenu nevim nevim možná to funguje ..
já sklidil co bylo zralé a co ještě ne tak jsem tam nechal a postupně to sklízím ..
moje kyti(Critical +2.0) taky potřebují ještě 2 možná i 3 týdny .. uvidím příští týden jak jim bude, při nejhorším objednám foliák a prostě to zakryju
Taky dneska to nastříkám GA3 a Ethephonem .. což by mělo pomoct při tom mrazu a taky rychleji dozrát .. o ten týden dříve by to možná i bylo
Hodně štěstí a ať se dočkáš sklizně
Taky to budu muset asi nějak řešit. Já kytky na večer asi budu schovávat do bytu z balkónu. Naštěstí přízemní teplota mě moc netrápí, balkón mám asi 15m vysoko.
Mít to venku, tak to zkusím něčím přikrýt přes večer aby to nepromrzlo úplně. Možná bych zvážil ostříhaní velkých listů aby se minimalizovalo chytnutí listové plísně nebo plísně obecně. I když zase místa po utrhnutých listech mohou být tak fajnové místo na založení plísně. Já i Linkot máme problém pač máme oba Roayal Medic a ten začal kvést až na začátku září. Předpokládám, že budu snad sklízet až někdy koncem října:/
Mraz nevadi, sice to zpomaluje zrani, ale na druhou stranu se kyti pekne vybarvej mnohem horsi by byl dest...jinak to vidim taky tak, ze budu sklizet postupne a spodky tam necham klidne do listopadu
Původní příspěvek od qaqaqaqarf Sklízíte už kytky kvuli mrazům co teď jsou? Moje kytky by potřebovaly ještě tak týden/dva, ale bojím se že to chytne plíseň nebo to zmrzne.
Já jsem sklidil .. bál jsem se toho samého tak to šlo dolu 😏